Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ne feledjétek, BÖRZE október 11-én 8-12 óráig a Széchenyi Gimnázium tornacsarnokában

ALMA koncertre a belépőjegy a Börzén is megvásárolható

Judit

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Linda,végeztél a takarítással? :) Angol milyen ?:)

Judit,remélem,hogy tavasszal már menni fog neki a tekerés :) Marci meg majd megtanul pótkerék nélkül.Nekem a keresztfiam egyik napról a másikra indult el a 2 kerekűvel úgy,hogy pótkerekes cangával nem is ment :wink:

Liz,igen az omegák elég nagyok :wink: így akkor már elöl utazol? :)
Mi majd egy astra kombit szeretnék jövő ősszel.

JJudit,jöv szombaton indul az úszás.

Börzére jön vki?Mi megyünk :wink:
Tegnap voltunk Zsombival hazi+kutacs uh-n,minden oké :) Doki néni azt mondta,Zsombi készül a télre,mert növeszti a zsírpárnácskákat :) :P :D

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Lányok,köszi a hiányolást,aranyosak vagytok :)
Köszönjük megvagyunk,hamarosan jelentkezem :) Igazából lusta dög vagyok :oops:

Tündi:Mi megyünk a börzére,nyitásra.Ti mikor lesztek ott?

Kép
Kép
Kép
lucuska

sziasztok

Tündi: nem még mindig nem utazom elől, mert Encit nem merem még a nagytesók közé ereszteni...puszta jóságból szerintem adnának neki a pogácsájukból stb. Egyenlőre még mindig hátul középen utazom(csak jóval tágasabban), egy kis biztonsági öv alakítással majd nem sokára kis Pisti kerül középre így én hátul ugyan, de az ajtó mellett utazom majd.
Az astra kombiban lesz majd helyetek bőven nektek is.
Az omegánk is kombi, először mikor együtt utaztunk vele azon nevettünk,hogy apánk nem tudta eldönteni ,hogy hosszában vagy keresztben tegye be a babakocsit, mert bárhogy belefér és csak a csomagtér egy részét foglalja el (míg a régi autónkban szinte teljesen tele lett vele a csomatér, pegid az sem volt olyan kicsi ).

Ma megint nem bírtunk magunkkal rendezkedtünk..volt szekrény cipelés és egész napos hajlongás..ruhapakolás miatt. De az eredmény megérte..végre elkészült a tökéletes gardrób szobánk. Sőt az egyik kitett szekrényből lett egy klassz öltözködő pad(kis átalakítással), alatta három klassz fiókkal, még párna is volt itthon hozzá(a lecserélt ülőgarnitúra párnái, amik színben és méretben pont passzolnak hozzá :lol: ).

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Móni,mi fél9 körül értünk oda egyébként! :)

Liz,nálunk szerencsére Luca nem ér még el Zsombihoz,de ő is képes lenne ilyesmikre :wink: Akupunktúrával hogy haladsz??Mesélj már róla egy kicsit!

Nóri,Hajni,Móni :D miket gyűjtöttetek be a börzén? :) Én 2 jó melegítőt,pulcsikat+pizsit Lucusnak,Zsombinak meg egy polót,igazándiból neki most nem kellett semmi.De tudtam volna még nézgelődni,de megállapodtunk apával,hogy legközelebb egyedül megyek :wink: :D :P

Kép
Kép
tundi24

Tündi!
Láttala ám benneteket,csak utána elvesztetek és nem tudtam oda menni :cry:

Kép

Kép
katlina

Köszi Tündi!

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Katlina,legközelebb kiabálj rám :) Sajnálom,hogy nem taliztunk :( És tessék ide is sűrűbben írni,nem csak a másik topikba :oops:

Erika,ez neked is szól :wink: :oops: Hogy telt a hétvégétek?

Jjudit,fogtok járni úszni?

Kép
Kép
tundi24

sziasztok!

Lejelentkezek ide is hogy jól vagyunk, csak nagyon sok gondunk bajunk volt van is mostanában, sajnos s volt egy kis depresszióm is nyilván, meg gépem sem volt vagy két hétig!

Először is Tündi Lucának utólag is nagyon boldog születésnapot kívánok!

Nagyon boldog születés és névnapot kívánok azoknak akiket nem köszöntöttem fel időben :oops: elnézést!

Liz jobbulást nektek nagyon!!!++++++

Kriszti bocsi hogy nem vettelek észre a boltban de az arc memóriám az nagyon rssoz másrészt meg hát sokat változtál mióta utoljára találkoztunk!

Leti!
Veled viszont mindig jó találkozni :-)

Megpórbálok sűrűbben írni nektek is és majd hozzok képet a jövőhéten Bettikéről!

Itthon leszek szabin s ráérek egy picit majd :-)

Kellemes estét mindenkinek!

Kép
kbernadett

Tündi, nem, nálunk a lányok már kinőttek belőle.
A nagyokat Pestre hordtam fel, nekünk a szolnoki babaúszás nem jött be.
A barátnőm szervezte, anno a Hozam klub medencéjében, aztán kinőttük, és átkerült az egész a Kodályba. Judit is kismama lett aki kezdte az "oktatást", és attól kezdve mi többet nem jártunk. Nem értettem vele egyet, sőt egyáltalán nem tetszett a módszerük. Én megtapasztaltam egy másik fajtát, az a Kalovics módszer volt, annak láttam a fejlődési szakaszait, láttam mit értek el a törpék 3-4-5 év alatt. Persze azt is mit értek el pár hónap alatt, és azt az ittenei pár hónappal össze tudtam hasonlítani. Amíg Judit volt, mi csinálhattuk a saját módszerünket, nem kellett szigorúan az ő utasításait követnünk. Ez jó volt, és addig ő is sokat tanult tőlünk.
Márticit már nem volt lehetőségem felhordani, de én ide semmiképp sem vittem volna, és nem is vittem.
A Kalovics módszert viszonylag jól ismerem, utánaolvastam a szakirodalmának, egyetértek vele. Az itteni módszer lényegét, hátterét nem ismerem, amit láttam belőle azzal nem értettem egyet. Lehet, hogy azóta már régen más tartja a babaúszást, és kiforrta magát. MIndenesetre amikor én az utolsó alkalommal voltam, akkor csak a pénzről szólt a dolog. Ez már nem most volt.
Bocs, ha nem sok jót írtam....

Judit

KépKép
Kép
jlevay

JJudit,ment pü :) Köszi,hogy leírtad a véleményed. :) Nekem nem volt még rossz tapasztalatom velük kapcsolatban.Egyébként olvastam a nyáron,hogy a hozamban is van állítólag megint,de hogy ki tartja fogalmam sincs.

Betti,köszi! :) Remélem sikerül a melód pesten és megoldódik minden!Várjuk a képeket Bettikéről!

Teszek én is a tesókról :wink:
Kép

Kép
Kép
tundi24

Tündi, nem hallottam, hogy újra lenne a Hozamban, de ez semmit sem jelent.

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Jjudit,ki volt plakátolva a nyáron a Jazz klub mellett lévő épületen.Nem tudom mi a neve :oops: :oops: De nem emlékszem,hogy ki volt feltüntetve érdeklődésként... :shock:

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Nagyon édesek együtt! :)
judit_79

Judit,köszike! :) Hogy vagytok? Mikor mentek megnézni tesódék babáját?

Kép
Kép
tundi24

Tündi: Micsoda nallány már Luca!!! :P :P Nagyon szépek együtt a skacok!

Hogy vagytok? Éjszakák? Tejcsi? Lucával jártok babazenére, ideoda?

Judit: Vonalzót nem készítesz? :wink:

Betti: Drukk a melóhoz! +++++

Nóri: Te nem írsz már ide? :( :(

Mi nem jutottunk ki a börzére már megint. :roll: Nekem ez a déli zárás korai. :oops: :oops: :oops:

Esküvő jól áll, még a tortát kell megrendelni, ezzel azzal egyeztetni az utcsó simításokról, aztán annyi. Egész stresszmentesen megoldottuk. 8) 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.10.13 13:21-kor.
jaimee1

Tündi! Köszi, megvagyunk! Jövő héten megyünk a hosszú hétvégére. Akkor látogatjuk meg tesómékat is. Meg az unokatesómékhoz is elmegyünk, ott meg nyáron született meg a legkisebb, úgyhogy Marci is kibabázhatja magát :) Mostanában nagyon érdeklik a kisbabák :)
Luca babázik Zsombival? És a kis konyhával, szeret játszani?

Tegnap hoztam karácsonyi játékkatalógust a Müllertől, na abban is vannak jó dolgok... Jó áron persze...
judit_79

Erika! Majd ha látom a 12 hetes UH-n, hogy minden rendben, akkor készítek vonalzót... Eléggé parázok.

Remélem az esküvőtökön nem ilyen idő lesz mint ma!!
judit_79

Judit: Hát ja, remélem, most jól kiesi magát az eső...hűvös lehet, csak eső és szél...ha lehet ne. :roll: :roll:

Okés, a parát megértem. Tg-n voltál már (SZTK) ?
jaimee1

Erika,nálunk is stesszmentesen ment szerencsére a lagzi szervezése :) Nemsokára itt lesz a nagy napotok! :)
Járunk Lucával zenebölcsibe+tornára ha eljutunk.Tornára általában odaérünk,de u.bölcsibe nem mindig.Ma pl sehova nem mentünk mert szakadt az eső a kocsi meg apával,és így nem inudltunk el..

Judit,akkor aztán babázhat Marci rendesen majd a jöv hétvégén! :) Nekem eszembe sem volt,hogy hosszú hétvége lesz :roll: Ittthon meg sem érezni...
Aggódni meg ne aggódj,minden rendben lesz a pocaklakóval!!! :wink: Marcinak elmondtátok már?Mit szólt hozzá?
Luca nagyon szereti a konyhát+a kiegészítőket is! :)
Karácsonyi ajándékokon még nemigen gondolkoztam,ugyanis még mind2 gyerkőcnek itt a névnapja és a Mikulás is! :P :D Úgyhogy van min agyalni! :)
Persze elképzeléseim lennének,de hát azért az árak sem semmik :evil:

Kép
Kép
tundi24

Tündi!
Ok majd legközelebb kiabálok!!!!
Ngayon aranyosak együtt a gyerekek,Luca nagyon sokat csajosodott-süt róla az elevenség-vagy tévedek? :wink:

Judit!
Én csütörtökön megyek ma beszéltem a dokival,te mikor is??

Nóri!
Apa közölte hogy egymás mellett álltatok az ugri-bugrinál-és nem ismerted meg-ezt amikor mondta kiröhögtem(miket hisz ő magáról :lol: )

Liz!
Sajnálom main keresztül mentetek-de a lényeg hogy javulgattok

Erika!
Pont most akartam kérdezni hogy hogy is álltok a szervezéssel

Kép

Kép
katlina

Erika! Még nem kellett mennem sehova, gondolom, majd az UH után.

Tündi! Na igen, Marcinak is itt lesz még a szülinapja karácsony előtt, úgyhogy el lesz árasztva ajándékokkal. Mi kinéztük már a karácsonyi ajándékát, el is kezdhetünk gyűjtögetni rá. :wink:
Marci mostanában gyakran mondogatja, hogy neki kell egy kisbaba, egy kistestvér (+ egy kiscica :) ) akkor csak annyit mondok, hogy meglesz majd, de konkrétan még nem tudatosítottuk benne, szerintem ráér :)
judit_79

Katlina! Fél 2-re megyek csütörtökön.
judit_79

Judit!

Gratulálok a kisbabához:-)

Kép
kbernadett

Katlina,jól látod :) Luca egy igazi kisördög :) Mindenben benne van,sztem Zsombi nem lesz ilyen :) Aztán sose tudni Luca mibe viszi majd bele :wink:

Judit,és mit kap Marci ha nem titok? :) Én még Zsombit illetően annyira nem tudom hogy csak na.Fiús témákban még nem vagyok jártas,de majd belejövök :wink: Egyenlőre most majd vmi fejlesztőset kap ami még nincs Lucának,mert ezekben igazándíból nincs annyira lányos-fiús sztem..
Kistesó témát mi sem rögtön mondtuk el,persze Luca igazándiból sztem nem is értette,csak akkro sejtett vmit amikor máer nagy volt a pocakom! :)

És képzeljétek Luca elkezdett számolni..10ig mondja a számokat van amikor elakad,de segítséggel tovább mondja.Tegnap az építőkockáit tette egymás mellé és számolt...a másik hogy magától elkezdett kirakni formákat az építőkockából és megnevezi,hogy mi mi az és tényleg hasonlít is arra amit mond :D

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Vagyok én is, de mire hazajövünk, rendet rakok, etetés, majd ideülök a gép elé, elolvasok minden mailt és küldött linket meg ilyeneket, meg a fórumokat is, amiket nyomon követek, addigra ott vagyok, hogy kezdhetek pakolni másnapra, fürdésre készülés, a szokásos esti hancúr az ágyban :wink: és hát akkor már se erőm, se kedvem írni :oops:
Ma pl. Lili volt az utolsó az oviban a saját csoportjából, már a nagyoktól hozták át...de egyáltalán nem volt ettől elszomorodva :lol:
Meg 1/4 7-kor olvastam a mailt, hogy 1/2 7-re kéne mennem az állomásra a rendelt dvd-ért :? Hát ez ma elmaradt....

Katlina, tényleg nem ismertem meg nagy Robit...ott állt tényleg? :oops: :shock: Mondjuk sztem ott leginkább Lilire concentráltam :wink:

Betti! Mennyi pénz 1 félév a fősulin?

Judit, kitartóan imádom a Hippsyt! Ezzel végre tudok majd venni olyan nadrágokat, amiket eddig nem, mert ki volt belőlük a derekam :wink: amire nagyon kííínyes vagyok

Erika, a blogodba hol be tudok lépni, hol nem...de amilyen sűrűn írsz bele, utolérem magam az olvasásával :)

Kocsim újra a régi szépségében pompázik 8) Sőt, most szebb az eleje, mint a többi része :mrgreen:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri: Navégremár! :lol: :lol: Kocsidnak gratula! Most nyitva van a blog. :wink: Azelőtt meg szünetelt, mert nem volt rá erőm. Akkor nem engedett be senkit.

Tündi: Ügyiügyi!!!!
jaimee1

Tündi milyen ügyes Luca!

Erika nem köszönöm meg majd csak csütörtök után....

Elin!

125000 egy félév vagy legalábbis a mostani annyi... aztán lehet hogy emelkedni fog a későbbiekben

Kép
kbernadett

sziasztok

Köszönjük a drukkokat, már mindenki egészséges (Enci szerencsére megúszta).

Tündi: jól halad a fogyás 1 hónapja kezdtem és most tartok -7 kg-nál. Most emeltem fel heti kettőről heti hatra a tornát (láttam egy jó példát és ez ösztönzött). A hat után nem eszek dolog sem okoz gondot. És el tudok menni olyan ételek mellett amit eddig nem bírtam volna ott hagyni. Nekem nagyon bevált eddig, csak ajánlani tudom mindenkinek.

Bocsi,hogy most csak ennyit írok de jól elszaladt az idő holnap pedig ovi. Azt az öt perces utat az oviig nem egyszerű három manóval megtenni...

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Sziasztok!

Tündi! Milyen kis ügyes Luca :)
Marcinak egy naaagy doboz legót néztünk ki, amiben van egy pizzéria meg egy busz többek között. Már régóta tetszik neki. Legóval nem nagyon lehet melléfogni nála, ha bemegyünk a Müllerbe képes ott ácsorogni a legós polc előtt egy csomót.
Azonkívül jöhet neki mindenféle munkagép - markoló, traktor, kombájn stb. A vonatos, Thomasos cuccokat is szereti. Szóval ötlet az lenne bőven.

Betti! Köszi szépen! :)

Nóri! És mit dolgozol (ha nem titok)?

Lizocska! Örülök, hogy mindenki meggyógyult. Gratula a fogyáshoz!
judit_79

Sziasztok!

Rémesen hideg van...brrrr.........

Katlina,Judit ma tessék jelentkezni,hogy mi volt a dokinál! :)

Betti,mennek a drukkok a meghallgatáshoz!!!

Nóri,gondolom van tennivalód bőven,na de azért írj már sűrűbben! :) Ki csinálta ezt a képecskét Lilcsiről?Lehet már kérdeztem mondjuk :oops: Biztosan nagyon szép lett a kicsi kocsid! :)

Erika,huha már lassan csak egy hetecske! :)

Betti,és lehet részletekben fizetni?Vagy hogy van a fizetés?Én is gondolkodom másoddiplomán egy jó ideje,de ugye már nincs az hogy gyed,-gyes alatt ingyenes :( egyenlőre meg most nem jut rá :(

Liz,de jó,hogy meggyógyultatok!!!Gratula a fogyáshoz,tavasszal én is nekilátok azt hiszem,persze ez Zsombi függvénye :) csak nálam a mozgással lesznek gondok,lusta d...ó vagyok :oops: :oops:

Judit,Luca is kapott a szülinapjára Lego Duplót,van neki más építője is,de vhogy a legóval jobban elvan.Sőt nagyon szereti :) Nézegettem aplaymobilokat is,na de az áruk..majd figyelgetem tesz-veszen is,néha újakat lehet kifogni szupi árakon ahogy néztem.De kinéztem egy beszélő pónit is neki,és nagyon jó árban van,új...csak nem tudom,hogy eredeti-e vagyis hogy az-e amit hirdetnek a tv-ben,mert ahoz ez nagyon occcsóóóó.

Linda,Kriszti ti merre jártok??????

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Meg vagyunk mi is. Csak lusta vagyok nagyon. :oops:
Dávid meg rászokott arra, hogy megint kint alszik 1 órát és akkor szeretek ott lenni a közelében de iszonyatosan hideg van. Ma már nagyon vártam, hogy felébredjén. De sajnos a szomszéd besegített neki az ébredésba mert csinálják az előttünk lévő ház tetőszerkezetét és vágták a gerendákat láncfűrésszel és arra felébredt a kis drágám.
Sajonos most már nem elég neki a tej és így napi készer eszik már szilárd kaját. Ma főztem neki sütőtököt nagyon ízlett neki. Most még úgy tűnik nem lesz olyan válogatós mint az anyja. :) Szereti a hasát.

Tündi: Luca nagyon ügyes. Most már nagyon illene elmennünk hozzátok. De alig van időm főleg, hogy kedden meg csütörtökön az az ECDL és nem sokára vizsgázunk is kicsit illene rá gyakorolni nehogy bukás legyen a vége itt a nagy netezésemnek. Ildikóval beszéltem a hétvégén és mondta nekem is hogy kis húsis Zsombor és azt mondta, hogy most már illene elvinnem Dávidot a kis haverjához.

Betti: Örülök, hogy találkotunk. Egyébként én se ismertelek meg először. :)

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Sziasztok,

Nálunk hál'istennek minden rendben van, úgy néz ki. Nagyon izgága volt a babó :) Mindene megvan, 5 cm hosszú, pont 12 hetes. képet is kaptam :)
Legközelebb 3 hét múlva megyek a dokihoz, most voltam vérvételen is, annak meg várom az eredményét.
El kéne mennem a védőnőhöz is, de nem tudom mikor.

Jó éjt!
judit_79

Judit,jajj de jó,hogy minden rendben van! :) Lehet akkor vonalzót gyártani :) És tessék feltenni a képcskét ha tudod :)

Kriszti,én ebben a hidegben ki sem vittem Zsombit,lusta d.. vagyok kimenni a hidegbe.Szépen kihúztátok így is a tejcsivel,meg vegyes tápival sincs semmi gond.És igaza van Ildikónak,hogy mostmár jöhetnétek már :wink: Mi hétfőn kapjuk a szurikat..de nem kell bemennünk tanácsadársa,csak át kell vinnem rendelés előtt :wink: :D
Mikor lesz a vizsgád?

Katlina,remélem nálatok is minden oksa :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Á, nem rakom fel az UH képet, nem sok minden látszik azon, csak kis pacácskák :)

Jön valaki holnap bábszínházba? A plázában lesz fél 11-kor. Mi megyünk.
judit_79

Halihó!

Ma itthon :P Van már annyi elintézendőm, nem győzöm magam utolérni :?

Tündi! Csak hogy tudd....1.30m anyag kell nekem 1 nadrágra :mrgreen: Ha legközelebb felhívnálak ezügyben :oops: :lol:
Liliről a képet http://www.photofunia.com/ bácsi csinálta :wink: :lol:

Lidlbe is mentem volna...hát nem pont akkor ment be a volt Obi-s igazgatóm :evil: ? Tudom, nem kéne vele foglalkoznom, de akkor is a pokolba kívánom, féltem, még kárt teszek benne :roll:

Kozmetikus megvolt, fodrászat fél4-től, Lilinek is, nekem is.

Judit! Azt csinálom, mint eddig, csak hivatalosan :)
Azt a képet tényleg tessék beszkennelni!
Melóhelyen még mindig nem tudják? Mikor Marcival voltál pocakos, mikorra kellett járnod védőnőhöz? Hát gondolom, 1-1 nap szabit kiadnak...vagy nem :roll: ?

Hú, Betti, jó sokba van a fősuli :cry: ... :shock: ....akkor van pénzetek rá..vagy diákhitel? :roll:
És ha felvennének Pestre? Bettike mit szólna ugyan hozzá? Vagy hogy viselné a változást? És Gabi ott dolgozna? Mondjuk azt sem tudom, most mivel foglalkozik, pedig biztosan volt már szó róla :oops: :roll:

Lili meg nagyon közlékeny lett...Eddig nem tudtam kihúzni belőle, csak alig valamit az ovis dolgokról. Most mondókázik, szerepjátékokat játszik a plüsseivel, mondja kinek, mi a jele... :shock: Eddig meg azt sem tudta, hogy hívják a csoporttársait, csak Joci meg Joci....
Ovónéni is dícséri, aktív, végtelenül jólelkű, ügyes, önálló. Most elkezdték már a dráma foglalkozásokat is velük. Vmi szobros játékot játszattak velük, érzelmeket kellett nekik megjeleníteni szoborrá merevedve. Lili olyan ügyi volt, hogy ő kezdhette az ugrálást a trambulinon :D
De hogy panaszkodjak is.... :P tegnapelőtt hajnalban bekakilt :shock: :cry: Nem hasmenéses, de jóval másabb neki, mint szokott lenni, sztem ez lenne az ideális...csakhát nem hajnalban és a bugyiba :roll: :D
A másik is ezzel kapcsolatos....annyira önálló, hogy az oviban sem szól, hogy töröljék ki neki, és hát van, hogy piros a nuncius pilátus vagy a popsi :?
Van 1 nagyobb kisfiú hódolója is, Lili meg még vissza sem akar neki köszönni :roll: :) Én kérdeztem meg, hogy hívják....de mikor még az udvaron voltak, képes volt csak miatta odaszaladni a kisfiú az udvar túlfeléről és köszönni neki, mikor vittem el :lol: Meg az anyukája le"kislányozta" Lilit, Kristóf meg mondta neki, hogy "Anya, őt Lilinek hívják" Hát tudja már anya is, mi az ábra, na :P
Olyan édesek :)

Katénkám! Házatok halad azért? Meló kezd már Robinak újraindulni? Csak mert látom, melósokat kerestek az iwiwen

Erika.....áh, neked nem írok semmit :wink: Készülődjél csak :D

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri! Ááááá de szuper ez a fotós oldal :lol:
Az tök jó, hogy Lili közlékeny, Marciból még mindig nem nagyon lehet kihúzni, mi volt az oviban. De az látszik rajta, hogy jól érzi magát, barátai is vannak (a legjobb az a volt bölcsis csoporttársa) és egyik nap elkezdett dalocskákat énekelni, amiket tanultak, tök aranyos volt.
Ja, melóhelyen még nem tudják, talán majd a jövő hét utáni héten elmondom a főnökömnek. Majd megnézem, mikor van védőnő, aztán elmegyek, arra már nem óhajtok szabit kivenni, már nem sok szabim van.
Marcival egyébként már az elejétől nem dolgoztam, rögtön kiírtak, és amúgy is pont lejárt akkor a szerződésem. Most is kiírna a dokim, csak nem akarok kicseszni a kollegáimmal.
judit_79

Elin!

Hát sajnos ninc pénzünk rá...diákhitelből fizetem sajnos!
Anyagilag sajnos nagyon rosszul állunk, ezért i skeresnék rendes munkát, mert most a dm-es 4 órás fizumból meg Gabinak a pénzéből nehezen jövünk ki...

Felköltöznénk Pestre, hát hegesztő meg férfi munka csak könyebben található mint zsülésznő!
Bettike meg hát biztos nehezen szokná meg de tesómék ott laknak a kórház is ott van nem messze tőlük, tudnának segíteni. Meg Bettike amugy is oda van értük :-)

Tündi lehet részletben is fizetni a sulit!

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Judit,a kis pacsácskák is vmik :) :) Milyen volt a bábszínház?Mi úszni voltunk,persze még csak Luca,aztán 1 hónap múlva már Zsombival is megpróbáljuk :)
Marci is kezd akkor emgnyílni az ovis dolgokkal kapcsolatban :)

Nóri,elintézted a dolgaidat? :) Rendben megjegyzem amiket kell!:) Nyugodtan kérdezhetsz máskor is ilyeneket! :P
Cuppanos puszi Lilcsinek :) okos csajszi :)
Köszi a fotós oldalt,kipróbáltam egy pár képpel,tök jóóóó :wink: :P :D

Betti,köszi az infót!Én a diákhitelt már felvettem,de egy jó tanács...ha tudod majd oldd meg másból és kezd el hamar törleszteni,mert sosem fog elfogyni :? Én 750ezret vettem fel,2éve törlesztettem és még 950ezer volt hátra :roll: Most fogalmam sincs hogy állok..most szüneteltethetném,de nem teszem,mert akkor tényleg életem végéig fogom fizetni :cry:

Megpróbálok majd egy videót feltenni amin Luca énekel :) Csak képzeljétek el,megmutattam neki és sírva fakadt,de mondta hogy még mutassam neki...Nem tudom miért sírt :?

Kép
Kép
tundi24

megvagyok,csal elvagyok havazva mint mindíg.........

Amúgy minden rendben,pont szopiszta az úját a kicsikénk ahogy uhun voltam.

Ház:idén rámegy a lábazat,valószínű ebben a hónapban és idén a munka része ennyi,télen jön az ytong,a tetőhöz a fa anyag,hogy tavasszal már csak rakni kelljen.

Munka:
ja úgy tünik kezd beindulni,keresünk villanyszerelőt idáig igaz nem nagy sikerrel.Pedig hírdetünk a Néplaban is
Nehéz megfelelő egyént találni

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Elin, örülök, hogy bevált :lol:

Kbetti, tudom, hogy sok kifizetni, de az én 175.000/félévemhez képet ez teljesen jó ár. Sőt, pár évvel ezelőtt a Közgázon a másoddiplomás képzés is több volt 125ezernél félévente.

Jamie, a menyasszony, vőlegény, kismanóval még mindig jöhet Alma koncertre :lol:

Apropó Alma koncert. Már csak néhány jegy maradt, úgyhogy aki szeretne jönni, de még nincs meg a jegye, ne várjon tovább, hét elején mindenképp szerezze be.

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Tündi!

Tudom hogy nagyon lassan fog elfogyni s remélem ha tényleg egyenesbe jövünk munkaterén akkor sikerül majd előtörleszteni is mert...az tuti hogy életem végéig fizetném :(

Jlevay! Tudom hogy annyira nem sok amit először kinéztem képzést a se- efk-n diplomás ápolót az 203 ezer forint félévente..le is mondtam róla gyorsan mert nekem az nem menne sajnos pedig igazándiból azt szeretném meg csinálni.

Kép
kbernadett

Nóri: Ez nem ér!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:

Jlevay:

[quote]J írta:amie, a menyasszony, vőlegény, kismanóval még mindig jöhet Alma koncertre

Á, nem akarunk az Elmeosztályon landolni pont ezen a szíp napon :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , marad nekünk - esetleg - a novemberi Alma Martfűn. :wink:

Most csak ennyi. Ki vagyok purcanva.....Jók legyetek, írjatok!
jaimee1

[quote]p írta:ont ezen a szíp napon

Színpadon, nem szíp napon :lol: :lol:

Ja, és elintézem nektek a lagziban című dalt, van némi protekcióm :wink: :lol:

Judit

KépKép
Kép
jlevay

sziasztok

Úgy látszik nincs szerencsénk: betegségből ki, betegségbe be..
Megint beteg lett Emma, most a fülecskéje fájdult meg, szerencsére mára már nem volt láza így megúszta az antibiotikumot. De ,hogy teljes legyen az öröm apánk megint bekapott valami bajt. Fáj a torka, gyenge, lázas.
Ráadásul eljutott Emma odáig,hogy ma ezt mondta nekem: "Légyszíves anya nem akarok oviba menni, hadd maradjak veled itthon."
Na jó volt ennek a mondatnak már jó pár előjele..de reménykedtem..
Próbáltam győzködni,hogy mi minden jó az oviban..de csütörtökig úgyis kiírta doki néni, a következő hét pedig úgyis szünet, hátha elkezd majd hiányozni neki az ovi..
Encinél elkezdtük végre a hozzátáplálást. Azért végre, mert mivel már tápszeres baba lett így hamarább kellett volna kezdeni, de úgy összejöttek a dolgok,hogy most jutottam odáig,hogy elkezdjünk kísérletezgetni. Ennek eredménye: alma magában..elmegy,de annyira nem ízlik, viszont ma az alma-krumpli főziből simán benyomott egy jó kis adagot. Úgyhogy már főzőcskézhetek öt személyre :lol:

Kép

Kép

Kép
lizocska82

sziasztok!

Tündi, tegnap találkoztunk Lucáékkal, ő már nagyban integetett Apája nyakából, amikor Laci még észre sem vett bennünket :lol: :lol:

Kép
pimelinda

Erika,most lehet felmentésed,hogy nem írsz! :) De aztán nincs kifogás :wink:

Katlina,te kaptál képet?Te sem akarod feltenni ? :( De alényeg,hogy jól vagytok! :) robikának mondtátok már?Hogy reagál rá?Vagy még ő sem érti igazán?

Liz,akkor jobbulást megint!!!És mi a gondja Emmának az ovival?Eddig minidg azt írtad,hogy tetszik neki?Mi vette el a kedvét?Vagy lemaradtam amikro erről írtál? :roll: :oops:

Linda,ilyen előfordulhat :oops: Én nem mentem,mert ezer dógom volt...De Lucának állítólag tetszett.Nektek tetszett?

Kriszti,Móni ti voltatok kint?

Kép
Kép
tundi24

Tündi, nem azért írtam :oops: hanem mert Luca olyan édes volt! :D
hááát, Fanni is szerepelt az ovis csopijával, de lekéstük :evil: a többi meg nem nagyon érdekelt. Réka közben aludt is, aztán kaptak a gyerekek popcornt, hazafelé meg elcsipegettünk egy kürtős kalácsot Rékával. Ennyi történt. :)

Kép
pimelinda

Linda,én úgy értettem,hogy apánkkal ilyen előfordulhat hogy későn eszmél fel :wink: Szóval remélem érted hogy gondolom :P -nem rossz szándékől írtad tudom :wink: :wink: :D
Norci is szerepelt volna,de elkapott egy jó kis hányásos hasmenéses vírust :?

Kép
Kép
tundi24

sziasztok

Tündi: Szerintem nem történt semmi különös az oviban,csak rájött,hogy ez nem csak egy alkalmi játszóház, hanem ide mindig menni kell. Megunta egy kicsit. Majd most töltődik itthon azután , szerintem nem lesz gond.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?