Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Borzasztó éjszakán vagyok túl én is Kép Inkább nem is részletezem.

Mica!
Én strand helyett egy nagynagy házat szeretnék, a kertben hatalmas medencével, hogy ne lássa senki a szexi idomaimat KépKép. Ráadásul valami nagyon összecsípkedett, úgyhogy még pettyes is vagyok, mintha nem lennék amúgy is elég randa.
Hajjajj, akkor nektek is kijut a "jóból" Kép
Ez a fülfájás kegyetlen Kép! Én most azon filózok hogy Kevin is mindig a füléhez kapkod, de nem sír, ha megnyomkodom neki. Lehet nekem is meg kéne mutatnom dokinak?
Atinak átadom, én is éjjel egykor köszöntöttem sms-ben Kép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok!

Nem vagyok ceglédi, de lenne egy kérdésem, tuti, tudtok segíteni! Kép

Van Cegléden olyan bababolt, ahol árulnak Brevi márkát, konkrétan a brevi grillo babakocsi érdekelné bnőmet?
Ha van, megadnátok a címét és tel.számát!

Köszönöm!
Krisztina

Krisztina
k78

Szia Krisztina!

Én nem tudok ilyen bababoltot Cegléden. Breviket árulnak, bár nem jellemző, de babakocsi sztem tuti nincs erre. Szolnokon próbáld a MegaToysban, hátha..
Vagy esetleg online bababoltban tudtok rendelni, és akkor nem is kell utána mászkálni Kép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok,

Picit beleástam magam Orsi éjszakai műsorának lehetséges okaiba. Valszeg, most a "mágikus korszakát" éli, amikor olyan dolgokat, lényeket lát, amiket mi nem. Álmában pedig rémségek gyötrik. Ez egyfajta tünete lehet az elszakadásnak is, tehát egy "okoskönyv" szerint nem kell felébreszteni, csak halkan vígasztalni, hogy: Mindjárt vége, ügyes vagy, meg fogod oldani stb. Ilyenkor végigaludja az álmát, és megtalálja (IDÕVEL) a megoldást is, és a "fesztiválnak" vége. Remélem, hogy hamar vége, mondjuk alapból egész jó problémamagoldó készséggel van megáldva Kép Szal próbálok a fentiekhez mérten viszonyulni Orsihoz, és higgadt maradni Kép Persze a múlt éjszak még a pisszenés sem volt --- na nem mintha rosszul esett volna Kép
Szerdán voltunk dokinál, mert Orsi pöttyös lett, de semmi komoly, kapott rá rázókeveréket. Viszont elújságoltam dokibának, hogy a fiúk nem kapnak tápszert. No, erre rögtön ki kellett őket vennem a hordozóból, és picikét átsimogatta mindkettőjüket. Aztán közölte, hogy egyáltalán nem tűnik úgy, hogy éheznének, szal csináljam, ahogy gondolom (egyébként pedig hogy bírom?). Kicsit megnyugodtam, azóta fel is figyeltem rá, hogy rendesen megfájdul a kezem alattuk, szal most már kíváncsi vagyok a numerikus eredményre is Kép Jövő hétvégén megyünk nyaralni, előtte csütörtökön elviszem mázsálni a fiatalurakat, amúgy is esedékes a 8hós tanácsadás. Egy hétig leszünk oda, szal azalatt jóóóóól kibeszélhettek, mert már most mondom, hogy egy heti anyagot meg sem próbálok visszaolvasni Kép Kép Kép Kép Majd belecsöppenek vhol, aztán vagy értem a dógokat, vagy... így jártam Kép

Bocsi az önzőzésért, de a fiaim bejelentkeztek uzsira Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok,

Kicsit hullan, ma lenyomtam delelott 240km autozast, hazavittem a vasarnap ota ittlevo nagyimat es a nagyfiamat Anyukamekhoz, gyors menet volt. Melom kozben allt, igy most behavazodva..

Remelem, hogy este, vagy holnap reggel mar nyugisabb legkor lesz, es akkor tudok ide is irni, meg a kerdesekre is valaszolni.

Mica
mica

Sziasztok!

Végre valami mozgás Kép!

Heppi!
Remélem hamar megoldódik a dolog, Orsi tényleg egy okos ügyes csajszi, hamar lerendezi azokat a lényeket ;)
Nyaralásért enyhén irigy vagyok, na de csak amolyan egészséges módon, így előre is gyönyörű időt, és nagyon jó nyaralást! Előtte azért petyegd be a paramétereket, mert már én is kíváncsi vagyok Kép!
Annak is örülök hogy a doki végül elismerte az igazad, remélem te is megnyugodtál tejci ügyben, ha már mi hiába mondtuk hogy semmi gond Kép
Sztem ha ilyen gyér lesz a forgalom nem sok üzit kell majd átolvasnod ;) De ha mégis, akkor csinálunk egy összefoglalót ha visszaértek.
Mennyi időre mentek? és hová?

Mica!
Akkor ha jól értem Gyuszkó is ott maradt anyukádéknál?
Huhh, igazi vándorlélek vagy, ekkora távokat megtenni Kép
Azért remélem gyorsan végzel a munkával, és jól kipihenheted magad este!

No, nálunk ma itt volt a barátnőm, nagyon jó volt dumálgatni vele. Úgyhogy fel vagyok dobva eléggé.
Már csak a sütimizzériám maradt meg, ugyanis fogalmam nincs hogy csinálom meg titokban, mert Ati itthon van. Már rég be kellett volna szereznem a hozzávalókat.
Az is jó hogy már holnap túlleszünk a szigorlaton így vagy úgy.
Na, valahogy lelopakodok boltba.. majd azt mondom a literes tejszínre hogy tej KépKép hátha nem veszi észre. A málna már megvan, igaz eddig mindig cseresznyével csináltam, de most a málna adott, és nagyon fini is.
Ha kész lesz, csinálok fotót Kép ha szeretnétek. Sajna ízmintát nem tok csinálni Kép

Na, húztam, nem fecserészek tovább, gondolom cseppet uncsi már Kép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Szia Betti!

Köszi a választ! Kép

Itt Szolnokon a Megában már több hónapja ígérik, de nem érkezett meg még mindig...

Krisztina

Krisztina
k78

Betti,
paramétereket mindenképpen megadom. Úgy megyünk két hétre, hogy fiúkkal együtt lent leszek anyukáméknál egy hétig, aztán Orsi még ráhúz plusz egyet... nem nagy, de idén a költözés miatt mára nem futi Kép
Torta...khmmmm, azért a végesütit szívesen bevállalom Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok!

Krisztina!
Igazán nincs mit;)
Akkor tényleg lehet az online bababolt lenne megoldás. Rá kell keresni az adott típusra, és biztosan találsz vmit. De ha akarod linkelek egy-két ilyen bababoltot neked emilben.

Heppi!
OkéKép
Hát ha hiszed ha nem mi költözés nélkül sem fogunk nyaralni menni Kép Jövő hónapban megejtünk egy utószülinapi hétvégét egy baráti párral négyesben, és kifújt. Majd talán jövő nyáron. Bár be kell valljam, nekem a kisgyerekkel való nyaralás nagyon nem buli, tavaly is kész szenvedés volt. Akkor inkább itthon maradok, a szálláspénzen spórolok egy picit, és lényegében uazokat a dolgokat megtehetem mint máshol. Majd ha nagyobbak lesznek, több progit lehet velük szervezni. Na de nehogy elvegyem a kedvedKép a befordulásommal Kép.
De még mindig nem árultad el hogy hová mentek, vagy titkos?
Tortából szivesen viszek egy-két szelet kóstolót! Úgyis csak mi esszük, mamáméknak viszek belőle, meg tesóméknak sztem, mert Ati családja épp nyaral, vasárnap estig meg már nem garantálom a szavatosságot ;)Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti,
Anyukámékhoz megyünk le Kép Most visszaolvastam a legutóbbi hsz-omat, és némi kiegészítésre szorul Kép Tehát "nem vmi nagy nyaralás", de "másra" nem futi. Pontosabban ha nagyon akarnám, beleférne, csak akkor az új kégliből maradnának ki dolgok Kép Egyébként most kaptuk meg a konyha árajánlatát. Az eszem majdnem eldobtam, mert csak a bútor 400 rugó!!! Ebbe még nincsenek benne a gépek (tűzhely, szagelszívó, mosogatógép) és a mosogatómedence, csaptelep, foggantyúk. Azuram szerint viszont nagyon korrekt árajánlatot kaptunk, mivel általában folyométerre lehet számolni egy 100-ast Kép , nekünk meg ha jól számolom nagyjából 6m lesz !!! Gépekre is kaptunk ajánlatot, de az vmi megfizethetetlen (500), de most a neten körülnéztünk és 300-on belül ugyanazt meglehet venni --- valszeg így lesz! Kép
Burkoló ma mondja meg, hogy mi hány m2, hogy mennyi burkolólapot/csempét kell venni. Asszem itt még egy kisebb szívroham van kilátásban, mivel a kiválasztott burkolólap ára 4.000/m2. Kép Mivel az egész földszint járólapos lesz, ez kb 160.000 plusz ehhez jön még a fal (WC, fürdőszoba, konyha). Csaptelepek is... ami a mosogatóhoz kell csaptelep kb 25-30 ezer, a zuhanyfülkébe masszírozósat szeretnénk, az is olyan 30 vagy fölötte...
Tudom, könnyű nekem, bárcsak "másnak" lennének hasonló gondjai. Nem is azért rinyálok, mert bizti meglesz minden, amit nagyon szeretnénk, csak még az nem világos a számomra, hogy honnan keríti elő Peti Kép

Betti,
Nemtom, a kostólonkat mikor kaphatnánk meg, mert a délutáni alvás után egyből megyün autóval a dédiékhez málnaszüretre (holnapra túrókrémtortát kértek málnával), szal nem leszünk itthon Kép Holnap a lakás után fogunk járkálni, vasárnap meg... nemtom, de mintha akkora is lett volna vmi. De azért ha arra járunk, megcsörgetlek, oksi? Kép

Most lépnem kell

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Szia Heppi!

Aha, mostmár értemKép
Igen, van igazság abban hogy bárcsak ilyen problémáim lennének Kép, de örülök hogy nektek lassan összejön az álomkégli! Az biztos hogy horror árak vannak ilyen téren, viszont én azt mondom ha megteheted, akkor olyan dolgokat válasszatok amiben szivesen éltek majd hosszú éveken keresztül, inkább legyen kicsit drágább.
Megint boltjáratban vagyok, elfelejtettem tojást meg margarint venni tegnap Kép úgyhogy rohanás.
A torta biztosan készen lesz 3-ra, lehet hogy előbb is, úgyhogy lehet jönni érte Kép Bár nemtom mikor jön haza az ünnepelt, mert szeretném ha ő vágná fel Kép
Persze, csörgess meg! Jaa, ebben is málna lesz, remélem elég lesz bele kb fél kiló.
Na, megyek is Kép mielőtt rámestelledik.

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Ja-ja! Mi is úgy vagyunk vele, hogy a maradandó, hosszú távra szóló dolgokat most kéne belerakni a lakásba (burkolólap, konyha, fürdő gépek), mert pl egy új kanapét vagy szőnyeget bármikor lecserél az ember, nade egy konyhabútort!!!
És ne légy kishitű! Eccer neked is eljön a nap, amikor olyanok miatt fog fájni a fejed, hogy most akkor Mendi szobáját rózsaszínre fesd (ahogy ő szeretné) vagy inkább sárgára, mint ahogy Ati képzeli, vagy inkább maradon fehér, és a képekkel, szövetekkel díszítsétek, ahogy te gondolod Kép Kép Kép Persze mindezt egy gyönyörű kertes villában, ahol a bejárónő takarít, és kint a medencét egy csini fiatal srác tisztítja, a kertben meg a kertész izzad Kép Szal érted, élni tudni kell Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok!

Betti! Köszi, de sajna az online-okban nincs ez! Kép Sőt még a Brendonokban sincs most! Hiánycikk! Kép Nincs más, vár a bnőm tovább....

Krisztina

Krisztina
k78

Heppi!
Persze, tudom én, eccer eljön az az idő. De mivel mohó vagyok már azt szeretném ha most lenne KépKép
dehát csak nem nyertünk a lottón a fenébe is Kép
Pedig eléggé hasonló terveim voltak, mint amit lefestettél!

Krisztina!
Csak összejön az a babakocsi! Tetszett az a szín amit linkeltem?

Jajj, lányok, annyira beharangoztam azt a tortát, hogy nagyon vacakul fog sikeredni, hogy borzalom.
Eddig mindig pöpec volt (minden évben ezt sütök nekünk). Ahogy felvágtam a tortát, rádöbbentem hogy a közepe még lágy maradt, szal keletkezett egy kisebb luk a torta közepén (lehetne belőle egy óriási linzer? KépKép )aztán a krém is elég furán indult, nem akarta azt az alakot felvenni, amit kéne. Az íze frenetikus, de a látvány egyelőre.. Na, de meglátjuk. A torta közepét kibélelem babapiskótával, és meg van oldva (végülis eredetileg is abból kellene). És remélem hogy a hűtő jót tesz a krémnek. Megyek és összerakom, aztán...

Betti

Ui. jaa, persze hogy Ati hamarabb jött haza, és meglátta a tortát.. szóval a meglepinek már annyi. Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti,
Nekem általában az íz dominál. Édesség szempontjából a külső nálam tökmindegy Kép Annyira édesszájú vagyok, hihetetlen... Persze most én is rohanok a dédiékhez málnaszüretre, aztán vmikor jön értünk apája, haza és én is nekiesek a konyhának, no meg a túrótortának. Remélem az enyém ki is fog nézni vhogy, mert "vendégségbe" megy Kép a nagyik/dédik rendelték, mégsem lehet, hogy a formából kiskanállal kelljen kilapátolni Kép

húztam

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Heppi!

Akkor sok sikert a sütéshezKép
Szerencséd hogy abszolút nem látszik rajtad hogy édesszájú vagy. Én meg nem , és mégis úgy nézek ki. Ki érti ezt?
Na, a tortácska készen van, de már órák óta várunk az ünnepeltek másik felére, nemrég telefonált, hogy hamarosan eredményhirdetés.. egy cseppet izgulok.
Na, és (ha nem is közkívánatra, de) itt a kép a tortáról, ami mégiscsak jól sikeredett, bár az ízvilágról még nem mondok semmit, mert csak részleteiben vizsgálgattam.KépKép A díszítés (hogy mentegetőzzek) a fényben nem láccik olyan jól Kép mint élőben.
(második próba, még jó hogy állandóan változtatják a max feltöltési méretet, egyszer kilobájt, eccer pixel.. ki érti ezt..)
Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti! Pont azt a színt kereste bnőm! Kép
Szép lett a torta!!! Meg is éheztem rá!!! Kép

Krisztina

Krisztina
k78

HÚÚÚÚ Betti,
Ez nagyon nyálcsorgatóan néz ki Kép Sztem nem is maradt belőle Kép

Eredményhirdetésen mit mondtak??? Úgy izgulok!

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok!

Ezer bocsi, hogy eltűntem mint szürke szamár a ködben. De az történt, hogy az a ....... még mindig pikkel Atira, és annak ellenére hogy minimum egy hármasnyi anyagot elmondott, meghúzta az a köcsög. Úgyhogy Ati úgy döntött, húzzunk el kikapcsolódni, így csatlakoztunk anyósomékhoz Cserkeszőlőre, kb. 11-re értünk oda, vacsiztunk, majd bedőltünk az ágyba. Aztán másnap reggeli, autómosás, vásárlás, és irány a strand. Nagyon élveztem és ez elég nagy szó, úgyanis legutóbb 3 éve vett rá anyukám hogy kimenjek strandolniKép. Viszont Mendi borzasztóan élvezte a vizet, Kevin is, bár ő félt picit az úszójárműben, a kezemben pancsizva viszont jól elvolt, el is aludt! Úgyhogy azt mondom kár lett volna kihagyni! És most értünk haza talán egy fél órája. Vár a sok mosnivaló, miegyéb Kép

Krisztina!
Akkor örülök Kép

Heppi!
így hogy nem vittük a tortát (féltünk hogy az úton megromlik) maradt, bár már megebédeltük a felét KépKép. Jót tett neki a másfél nap pihi, mert baromi jó íze van!

na, megyek, felmásolom a képeket, ha lesz időm rakok is egyet-kettőt;)

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok!

Ma megyek kontrollra. De hogy őszinte legyek, én semmivel se érzem jobbnak a dolgot. Meglátjuk..
Érzelmileg a nulla helyett valahol -100 körül járhatok. Borzasztó dolgok járnak a fejemben, úgy érzem kilátástalan a helyzet. A legrosszabb hogy megint nem beszélhetek senkivel a dologról, szal őrlődök magamban. Rég nem volt ilyen sz.r szülinapi ajándékom, az tuti.
Kezdem elhinni, hogy ezt érdemlem a sorstól..
Na, megyek, összeszedem magam vhogy.

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

HÚÚÚÚ Betti ez nagyon rosszul hangzik. És miért ne beszélhetnél nekünk itt??? Annyira titkos? Vagy olyan is olvassa topikot, akit talán érintene?
Az a legrosszabb, ha magadban őrlőcc. Egyébként a tanácsadáson kérdezd meg a védőnőt, hogy a családsegítő szolgáltatásain belül (ami ingyenes)nem vehetnél-e igénybe pszichológust időnként. Biztos a skacoknak is jobb lenne, ha vidám anyukájuk lenne. Egy kérdést megér, és egy szakember bizonyos időközönként... legalább meghallgat, idegen, kívülálló, netán még segíteni is tud.
Ha gondolod, Mendit bevállalom ezekre az időkre és akkor csak Kevint kell vinned (már ha nincs vagy nem akarod másra hagyni)

puszika: heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Heppi!
Egyrészt titkos, másrészt én se szivesen beszélnék róla, mert nem vagyok/unk rá büszkék. Na nem mintha valami bűnös dologról lenne szó..
Annyit elárulok hogy anyagi dolgokról van szó, gondolom ebbe sokminden belefér.
Pszihhológus nekem is eszembe jutott már, lehet kénytelen leszek elmenni. Bár sok jót nem várnék, mert egy olyan pasi mellett, aki szerint a depresszió csak rossz gondolkodás...

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Hány cikket linkeljek be neked, hogy a depresszió BETEGSÉG, amit egy bizonyos fokon gyógyszeresen lehet és KELL kezelni ???

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Heppi!

Bocsi, közben muszáj voltam elmenni kontrollra, legalább ott minden OK volt.
MOst meg anyuék voltak itt.
Én tudom hogy ez egy komoly betegség, én meg elég makacs vagyok. Tudod, az a típus, aki csak akkor megy orvoshoz ha féllábbal a sírban van. Vagy ha már napi 25*mondják hogy ugyan húzzámánelorvoshoz KépKép
Most kicsit jobban vagyok, sikerült kibeszélnem magamból a dolgot. Majd lesz valahogy. Eddig is elvoltunk.
És most húzok szépen argentín sorozatot nézni Kép ciki , mi?

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Jó, akkor úgy kérdezem:
Hány cikket linkeljek be ATINAK, hogy a depresszió betegség???
Kép
Örülök, hogy picit jobb, bár nekem van egy olyan érzésem, hogy még mindig nem az igazi. Kontroll eredménye hurrá-hurrá. Tényleg, azt lehet tudni, hogy meddig kell szednek a gyógyszert? Mikorra fox meggyógyulni meg ilyesmi? Gondolom nem így kell leélned az életed???

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Heppi!

Nagyon összehangoltunk, pont akkor kapcsoltam be, mikor elküldted a hsz-t, mert már láttam, viszont még csak 36 volt.
Én már letettem arról hogy ezt Atival megértessem. De sajnos sokan vannak még így rajta kívül. Én annak örülök hogy elvagyok gyógyi nélkül egyelőre. Az évek alatt megtanultam kezelni, vagy inkább úgy mondom kordában tartani a dolgaimat. Nem akarom feladni a szopit miatta, mert az nekem fontosabb. Együtt meg nem akarom a kettőt, mer az ugye csak árt a srácnak.
Előre nem lehet tudni, de a doki azt mondta, hogy ami így szülés után jön elő, el szokott múlni 4-6 hónap alatt. Egyelőre ezen az adagon vagyok 10-ig, aztán csökkentjük az adagot, és augusztusban megint megyek kontrollra.
Én is remélem hogy nem így élem le szánalmas életemKép. De legalább nem kell műteni.
Megyek valamit varázsolok enni nekünk.. nem lesz eccerű..
Jaa, még annyi hogy te tudtad hogy Csabáéknak babájuk lesz? Én csak lestem múlt szerdán mikor a másik srác jött, és rákérdeztem. Kicsit elszégyelltem magam, hogy még ennyit se tudtam róla. De asszem ez egy ilyen világ..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti,
Én azt sem tudtam, hogy van nője Kép Szal ne rösteld magad! Viszont nagyon büszkén mutogatta a fotókat Kép Láttad te is? Tudod, első baba, még nagy az öröm. Majd most rákérdezek, hogy hogyan teltek az első éjszakák Kép Gondolom még el vannak varázsolva, de majd néhány hónap múlva... biztosan megsokasodnak az ősz hajszálak és a rándok a szeme körül Kép
húúú de gonosz vagyok

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok,

Betti,
Orulok, hogy jok az eredmenyeid!Kép a depirol meg annyit, hogy igenis vedd komolyan, hogy lehet rajta segiteni, es neha eleg, ha csak van egy terepauta, akivel beszelgethecc, ennyit Ati is megerthet. A mi masik topikunkban is van egy csajszi, aki atesett ilyenen, o gyogyszereket is kapott, de mi is visszarangattuk kozenk, es mostmar ra se lehet ismerniKép Az elso babatalira ugy jott el, hogy hatha... aztan a kovetkezot mar o szervezte orommelKép Szoval szerintem beszelgess el pszihomokussal, es majd meglatodKép Nem biztos, hogy gyogyi kell, nameg ok is segitokeszek, es nem hiszem, hogy emiatt le kene allnod a szopivalKép
Ati miatt megKép, sajnos vannak pikkelos vizsgaztatok.
A tortad dicsereterol lemaradtam, pedig nyalcsorgatoan nezett kiKép Bocsi, csak osszevissza voltunk a hetvegenKép

Zolika 6 hos adatai: 10,4kg, 69.5cm, es megkapta az agyhartya elleni szuri 1. reszletet (szurinal felsirt, es ennyi is voltKép) Most alszik, elaludt az autoban hazafele jovet, ami azert is szep, mert reggel 6 utan evett es azota se... Azt mondtak, hogy nem igazan lehet reakcio, ha bepirosodna, akkor kell csak borogatni a labat. (Mondjuk en elolvastam a papirjat az injekcionak, hat kar volt, el is gondolkodtam, hogy akarom en ezt? Remelem, hogy Zolika nem esik bele a mellekhatasoknal/reakcioknal felsorolt szazalekok egyikebe sem.)

Most puszi, megnezem a buksijat a pindurnak, elvileg nem lehetne lazas tole, de en paramama vagyokKép

Mica

Itt a hercegem:
Kép
mica

Sziasztok!

Az enyimek bealudtak a földön. Ilyen se volt még Kép
úgyhogy megint jövök fárasztani mindenkit Kép

Heppi!
Én a feleségét láttam már (vagy nem házasok?) De csak az autóban ülve.
sajna fényképekről lemaradtamKépKép
Most megkérdeztem és azt mondta hogy nagyon jól alszik a kiscsaj, jól bekajál aztán szunya.. Úgyhogy én abszolút nem várok ősz hajszálakat, egyrészt, mert más gyereke mindig sokkal jobb (szomszéd füve mindig zöldebbKépKép ) másrészt mert még mindig fenntartom a nálunk (is) beigazolódott elméletem hogy a lányokkal könnyebb. Legalábbis ebben az időszakbanKép.

Mica!
Nekem már felírtak gyógyszert, amit a doki szerint féladagban beszedhetnék, de én nem merek.
Majd lesz vhogy.
Most épp megsüketültem, mert hallottam hogy megáll a foodos autó, ezek alszanak, gondoltam felveszem a telefont, lenyomom a pecket, így ahogy megcsörren felveszem. De azzal nem számoltam hogy a fülembe visít a telefon. Lehet átszakadt a dobhártyám. Na azért az túlzás, de egy fülgyulladásra fel kell készüljek.
Nagyon édi a fiad, és milyen csini cuccban van. Én is imádom a PO bodykat, a csíkosokat főleg, úgy látom egyezik az ízlésünkKép Vagy nálatok is a herceg választ magának? Kép

Én még mindig nem tom mi legyen ezzel az agyhártyagyuszis dologgal. Lassan felíratom neki, de én csak az egyéves kor utánit akarom adni, hogy inkább egyet kapjon mint hármat.
Na felkelt az én hercim, úgyhogy megyek ebédeltetni.

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti,

Foldon alvasKépKép

Akkor csak jarj kozenk (remelem marad idonk netezni), aztan majd mi kikezelunkKép Sicc depiKép
Ehh, telefon. Jartam mar enis igy, meg amikor Szolnokon laktam exferjemmel. Azota nem lakom panelbanKép
A body egy multheti beszerzes, meg jo, hogy piacoltamKép Eddig nem is lattam ezt az arust, de mostmar majd figyelem, mert tenyleg jok a cuccokKép 2-t vettem, probalok majd arrol is kepet kesziteni, mert most meg az van rajtaKép

Az agyhartyas mostmar csak 2 szuri, es elvileg tovabb tart a vedettsege. Enis sokat filoztam rajta, de inkabb beadattam.

Nah, itt a foto, bar a fiam csak nezett, hogy most miertis kell neki hatrafordulniaKép

Kép

Jah, errol a bodyrol allandoan le akarja vakarni a mintat, tetszik neki az anyagaKép

Mica
mica

Mica!

Rendben, asszem eddig sem volt gond a közétek járással Kép ;)
Én egy-két dolgot leszámítva szeretek emeletesben lakni, igaz téglában jobb volna. De ha lenne lehetőségem egy kertest nyilván inkább választanék, ott kevesebb a szomszéd KépKép
Jó ez a body is, csak én nem szeretem a zöld színt igazán. De csini a fiadKép
Nálunk a mintavakarás anyósomék franciaágyán tetőzik, mindkettőnek tetszett az a motívum.
jaa, ilyen Prince Oliver bodykat lehet venni (újonnan) a neten is. Bár ahogy nézem nem mind olcsóbb mint ha itt venném a boltban Kép
A lányom most ébredt a deles alvásból! Bár hogy egész pontos legyek fél délben aludtak el. Kevin természetesen felkelt azóta, ahogy írtam megkajáltunk aztán bealudt megint egy 20 percre, azóta duracellnyuszit játszik. És amin kiakadtam az az , hogy elmentem fürdeni, ő mindig ott szokott állni a kád mellett addig. Most ottmaradt Mendi fellépője, és simán fellépett rá! úgy értem nem mászott, hanem egy kézzel kapaszkodott, és feltette a lábikókat Kép Mindig meglep vmivelKép

Én meg tipikusan az a típus vagyok aki addig filózik hogy végül lekésik az oltásról Kép Kép

Betti

jaa, és képek..
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti,

Hat csak nevettem a kepeken, szuper lurkoid vannak, csak ugy kidolnekKépKép
Kevin nagyon ugyesKép Nem is irsz rola mostanaban, hogy mar miket csinal! Gondolom mar sokmindent, ha ilyen duracellKép
A PO bodyk itt a piacon 1000-1200Ft korul vannak, az egyeb, de jo minosegu pamut bodyk pedig 800Ft. Most epp tudom az arakat, mert beszerzes voltKép
Az oltasrol meg nem nagyon tudsz lekesni, mert ha eleri az 1 eves kort, akkor csak akkor adatod beKép Szoval filzohaccKép Amugy neked mar lehet, hogy megeri varni, mert a 2 oltas kozott 2honap kell, hogy elteljen, es akkor meg mar lassan 1 eves lesz Kevin. Mint mondtam, enis csak a kozosseg miatt adattam be most Zolikanak, amugy kivartam volna vele is az 1 evet.

Talan hamarosan tenyleg foga lesz az urfinak, mert mar o is piszkalja a nyelvevel az also inyet, szerintem mar valamit erez ottKép Olyan aranyosan nez kiKép

Kozben visszaneztem a tegnap keszult kepeket (amibol tettem fel), es az egyiken pont a lurko orrara szallt egy legy, amikor fenykepeztemKép Parom egybol megjegyezte, hogy ezt fel ne rakjam, mert meg megjegyzik, hogy lepi a legy a gyereket nalunkKép Mondjuk az teny, hogy csatazom a legyekkel, mert mind bent akar lenni. Kertes haz hatranyaibol ennyitKép

Hmm, ugy latom, hogy most is jo napunk lesz, lurko megint kialussza magat reggelKép Tegnap tiszta alom-nap volt, ejszaka persze sokszor mocorgott, csak nem tudtam, hogy a szuri miatt, vagy csak azert mert napkozben sokat aludt (delelott 2.5, delutan 1.5 estefele 1/2 orat..). Reggel fel6kor keltett, nem bantam, en korabbra vartam az ebresztotKép

Nah, nezem a melomat, haladjak legalabb azzal isKép

Puszi,
Mica
mica

Szia Mica!

Köszi a bókokat. Azért ez a kidőlés nagyon ritka. Mendi jobb alvó, de mostanában abszolút nem alszik délután, ez most valami rekord volt, majd 3.5órát lehúzottKép Bár Kevin is ezt tette volna..
reggel persze fél 7kor ébresztőt fújt a jány.. sirály volt. Most meg megint a földön szenved, Kevint már elaltattamKép
Aha, errefelé is ennyiért vannak kb. A napozók meg 14-1500 körül.
Igen, olyankor cukik mikor "nyalogatják" az ínyüket Kép
Kár volt írnod ezt a legyes képet, mert most már aztán kénytelen leszel feltenni, olyan kíváncsi vok rá!
Nálunk a plüssökkel vannak vicces képek, hogy uúgy állnak mint a gyerekek. Majd keresek ilyet, és felteszem.
Nálunk is be szokott szökni egy-egy példány, de a szúnyogokat még jobban utálom, ők viszont fordítva, szakadjanak meg, senki mást nem csípnek csak engem. Már elmehetnék Óriás pöttyös rudinak is lassan..
Uramatyám, még ennyit aludni! enyimek bezzeg..

Hogy miket csinál a fiam? Lényegében mindent az egyedül járáson, és a mondatokban beszélésen kívül KépKép. Most próbál lépéseket tenni, de még elég ingatag, és bátortalan. A dumát is elkezdte már, egyfolytában nyomja, persze csak halandzsát, de nagyon cuki. Úgy csinál mintha beszélne, szal mintha párbeszédet folytatnánk.
Már mutogat hogy mit szeretne megfogni, tud tapsolni, ha megkérjük, és megmutatja apáját, és Mendit ha kérdem hol vannak. Egyedül iszik pohárból, és szívószálas üdcsiből is. Kaja is egyedül megy egy jó ideje, de nem kanállal, csak mint a barbárok Kép. A könyveket tudja lapozni (persze a nem kemény laposokat olyan erővel, hogy szétszakad az egész) előszeretettel pakol ki mindent a szekrényből, az asztalról. (kajáért mindent, lehetetlen eltenni előle bármit is)
Hát nagyjából ennyi.

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti,

Reggel fel7? Nekem az alomKép Bar valamelyik nap sikerult a fiamnakKép Ez nagyon ritka, atlagban 6kor kelKép
Most gondod el, fel 11ig aludtKép reggel fel6kor kelt, evett, es utana csak mostKép Szerintem fogyokurazikKépKép
A kepet majd felteszem a hsz vegen, nehogy ma' kilyukadjon az oldaladKép
A szunyoggal eddig mazlink volt, abbol errefele nincs annyira sok, es az is inkabb kint tartozkodikKép Utalom is oket. Mondjuk most volt hozzajuk reszem, mert Anyukameknal viszont ezrevel vannak (Tisza mellett egybol), Gyuszko ugy is nez ki, mint egy pottyoslabdaKép

Huhh, Kevin nem semmiKép Nagyon ugyes!Kép A sok ebrenletnek megvan az az elonye is, hogy iszonyatosan gyorsan fejlodik! Gyuszko is ilyen volt, mondjuk Zolikat se huzom le, mert o is ugyeskeKép O most kezdett el igazan dumaliKép
Olyan edes, ahogy mondja-mondja-mondjaKép

Nah, most gyorsan itt a kep, aztan rohanok, lurkonak fozok borsot nagy adagban (fagyasztani), kozben mosas, kozben melo, szoval a szokasosKép

Mica

Kép
mica

Jajj, most jutott eszembe hogy elszállt az üzim.. sz.rakodik a drága netem. Bár ahogy hallottam nem csak nekem..
Eléggé dühítő a dolog, főleg ha 25* kell vmit újraírni.. ehh..

szal, Mica!
Nagyon tuti a kép! Kár lett volna kihagynod belőle minket Kép
A fél hetes kelésért meg ne légy irigy, mert sztem a te fiad nem 11-éjfél körül alszik el :P
De viszont ja, én is rájöttem mindkét kölöknél hogy ennek a nemalvásnak megvan az az előnye hogy hamar ügyesednek. Mindenesetre van idejük gyakorolni, az biztos KépKép
Most hogy a szúnyogokról beszéltünk, össze is csípett egy hogy szakadjon meg, ráadásul a karomon, ahol elviekben azért észre kellett volna vennem. De útálom ezeket a vérszívókat!
Na, megyek megetetem a fiam, aztán bambulom kicsit a tévét..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti,

Nah, azt hiszem, hogy ott halnek meg, ha 11kor meg a gyerkoccel kene kukorekolnomKép Nekem most egesz jo, 8-1/29 korul alszik elKép Igy meg van idom utana tenni-venni, de fokepp kicsit lazitaniKép
Most sem artott a pihenes, mert a lurko vegigmocorogta az ejszakat, most nem tudom, hogy a fog, az idojaras, vagy a meleg miatt. Ez rejtely maradKép 4kor mellem vettem, ott kukucskalt, nekemdolt (hason), fogta a kezem, aztan valahogy csak elaludtunk, mert 3/4 6kor ebredtem, es a lurko keresztbe fekve az agyon szunyalt mellettemKép

Nah, nezem a melomat, amig alszik egy kicsitKép

Mica
mica

Sziasztok,

Az uccsó bejelentkezésem, mert hétvégén elutazunk egy hétre, szal nemnagyon leszek Kép Csakhát megígértem, hogy a mai tanácsadásról beszámolok Kép
Először is annyian voltak, mint a kínaiaik Kép Jó sokat kellett várni, de túléltük --- igaz közben a srácok megebédeltek belőlem Kép
CSak a tisztánlátás végett
6,5 hósan 7020g volt mindkettő. Ehhez képest Viktor 7400g, Gábor pedig 7350g és mindketten 67cm. Erre a doki:
Milyen szépen híznak, láccik, hogy jólérzik magukat!
Na, erre varrjatok gombot! Két hét alatt 200g az "húúú de kevés, tápszer kell ide anyuka", 6 hét alatt 400g meg "óóóó nagyon jó, így kell ezt csinálni" ??? Kicsit összezavarodtam Kép Persze az is lehet, hogy csak látta a doki, hgy nagyon elszánt vagyok, felvértezve előre a mindenféle kéretlen jótanácsaira, így aztán inkább meg sem szólalt Kép Kép Kép
Na mindegy, én jól vagyok, gyerkőcök szintén (apropó Orsinak levágattuk a haját, majd teszek fel fotót a nyaralás után), szal havaj van.

Mentem, mert pakolnom kell, meg egy csomó mindent végiggondolni

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok!

Mica!
LÁtod, látod, annyira nem jó a helyzetem Kép
Ma egyébként 10-kor már aludt, és így kelt fel:
éjfél, kettő, három, öt, fél hét, hét, fél nyolc, nyolc, kilenc, és végül fél tíz. Mendi akkor már berontott kakaót kérni. Úgyhogy engem az egészben az zavar, hogy ha csak Mendi lenne, vígan alhatnék 9-fél 10-ig. Sebaj, lesz még olyan is.
Nálunk egyébként azért alakult így, hogy későn fexenek, mert ugye Ati is későn ér haza, ha 8-kor fektetnék/fürdetnék, jóformán abszolút nem találkoznának egymással. Amíg nem jár Mendi oviba, sztem ez megmarad, mint rendszer. Aztán úgyis más lesz, ha "korán" kell kelni.

heppi!
Nagyon jó nyaralást nektek, remélem sikerül kikapcsolódnotok!
Igen, elég fura az a doki. És az ovinknak az a dokija Kép
Szóval én se nagyon értem mit makogott akkor, és ha akkor akkor most miért nem? Lenne erre egy jó szavam...
Most jól beetettél a levágott hajjal, nem is tudtam rendesen aludni az éjjel! Várom a képet KépKép
Ja, nyaralással kapcsolatban, nekem van egy tuti módszerem arra hogy semmit ne hagyj otthon. Van aki már kiröhögött érte, de én már jó pár nappal előbb összeírom hogy mikre lehet szükség, egy füzetbe (személyenként oldalanként) egymás alá, ügyelve arra hogy semmit ne hagyjak ki. Aztán végiggondolom hogy hány napra megyünk, hány kell mondjuk pólóból Mendinek, melléírom. Belekalkulálva két hűvös napot pulcsiból kettő..stb..
Szóval mikor pakolok, csak előkapom a listát, szekrényből kikapok annyit amit kikalkuláltam (hat póló, két pulcsi...)és ha beraktam melléírom a pipát Kép
És még sose volt olyan hogy vmit itthon hagytunk. Bár lehet tényleg viccesen nézek ki a listámmal KépKép

Na, megyek mert ezer a dolgom Kép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti,
Az egész hetem listaírással ment el Kép Ma már csak pakolok, meg gyereket etetek/altatok/ringatok stb Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok!

Látom Heppiék már elindultak, sőt gondolom már a strandon süttetik magukat Kép
Mica, Kata? Momo? Szilvi?
Sehol senki?

Én épp nagybani oroszkrémtorta-gyártásba kezdtem. ugyanis nagy sikert arattam múltkor. Ma pedig nagy zaba lesz anyósoméknál, megtartjuk az összes szülinapot (22-én Ati,23-án sógorom,24-én én, 07.02-án apósom), névnapot (2-án sógornőm, 3-án Kevin) , úgyhogy csináltam egy marhanagy tortát, egy külön tortát a sógoromnak, amiben nincsen mazsola, mert nem szereti. Meg a maradék krémből is összehoztam egy meggyeset, itthonra Atinak, ha már annyira szereti Kép
Úgyhogy éhen nem halunk egyelőre KépKép
Majd rakok képet, még díszítenem kell, aztán lassan indulunk is Kép nehogy elkéssünk, mert az ugye főbenjáró bűn!

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok,

Kicsit lemaradtam, de mindjart leirom, miert:

A hetvegen a nagy atrendezes jegyeben telt el, teljesen felforgattuk a lakast, a fiuk egy szobaba koltoztek, es en vegre parommal alszom ismetKép
Eddig meg egesz jol birjak a fiuk, elso este tobb mocorgas volt Zolika reszerol, de most mar fel se vette, hogy kohogott egy kicsit mellette a tesoKép
Nappal viszont alig aludt ezen a 2 napon, elvezte a nyuzsgest, es halistennek nyugos sem volt. Csak annyibol vettuk eszre, hogy hullafaradt, hogy furdes utan 6-1/2 7 elaludt a cicin, mert ilyet nagyon regota nem csinaltKép
Mondjuk meg van mit pakolni, igy a szabadidom most arra megy el, hogy a szekrenyeket rendberakom, a folosleges ruhainkat bezsakolom, es odaadom valakinekKép
Kozben Zolika foga is alakul, mar alig fedi az inye, szerintem a heten tuti, hogy kibujik neki al elso, es talan a masodik is. Reggel mar Gyuszko azt mondta, hogy szerinte kibujt, mert amikor megharapta lurko az ujjat, akkor erezteKép Meg epp nincs kint, de mar szinte ugy erezni, hogy kint van, ezert gondolom, hogy hamarosan meglesz.

Ma hajnalban meg volt egy kis felfordulas, kertes haz es csibetartas atka: nyest. A szemet allat ritkitott a csibeink szaman. Olyan duhos vagyok ra. Felebredtem a telefonomra, meg szerintem a kotlos hangjara, es kimentem (parom nemi kesessel utanam), de mar csak elszaladni lattukKép Mivel a szomszed haztetore futott fel, igy a nalam levo baltat se vaghattam utanaKép Kesobb parom megjegyezte (mert egyikunk se aludt utana vagy 3/4 orat), hogy mas ilyenkor csak felkoltene a parjat, hogy vmi zajt hallott es nezze mar meg, en meg fogom magam es kimegyekKép
Sajnos mar ismerjuk ezeket a dogoket, tavaly is jart erre egyKép

Betti,
Remelem a torta jol sikerult!Kép
Most akkor mindenkinek egyben kivanok Boldog mindeneket a csaladodban!KépKépKép

Most megyek, mert epp ordiba vanKép

Mica

Kép
mica

Sziasztok!

Nekem megvolt a nyaralás:két hétre elhúztunk Anyuékhoz a fiúkkal,hogy Ruszlán itthon ki tudjon festeni.
Mit gondoltok,kifestett a két hét alatt??Naná,hogy nem!Kép
Mindegy,azért jó volt kikapcsolódni(gondolom Ruszlánnak is Kép ).

Betti!
Légyszi tegyél a tortáról képet!Az előző is nagyon guszta volt!Én sajnos nem tudok ilyeneket.
Tök jók az alvós képek!
Ma vett Ruszlán ultrahangos szúnyogriasztót,akciós a Plus-ban.Nem tudom beválik-e.Engem is mindig megtalálnak a szemétládák:kollégista koromban első évben 23-an (!)aludtunk egy szobában.Reggelre ki volt összecsípkedve?Bizony,én egyedül!Kép
Sajna a kullancsok is szeretnek- pár napja szabadítottam meg magam egytől.Kép

Mica!
Nagyon aranyosak a gyerekek!
Csak nekem olyan furi,hogy Nálatok lepik a legyek a Õket!KépKépKép
Gyuszkó kész nagyfiú!Jobban van?
Momóról tudsz valamit?Látom nagyon régen írt.

Pusz.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok,

Kata,
Orulok, hogy kipihentetek magatokatKép
Ugy latom, Ruszlan isKépKépKép

Koszi, Gyuszko mar jol van, neha kohecsel csak almaban. Ma is epp egy ilyennel ebresztette fel az ocsit fel6korKép Bar akkor nem vigyorogtamKép

Momonal voltunk nem is olyan reg, bar ez is van mar tuti 1,5 hete, nekem most egybefolynak a napokKép Jol voltak, lanyok nagyon edesekKép Zsebi meg szokas szerint tart tolem, mint minden idegentol, de kikiserni mar kikisertKép Mesi tunderi, maszik, dolgozik mindennel, nagyon edesKép Meg akarta szerezni Zolika zoknijat, de ugy dontott, hogy kockazatos egy ilyen sonkas, kapalozos lab kozelebe menniKép

Rohanok el, melo van, ki kell hasznalom lurko alvasat, hetvege ota alig akar aludni nappal...

Puszi, Mica
mica

Sziasztok!

Bocsika az eltűnésért, de rendezgetem a gyerekek naplóját ezerrel.

Mica!
Meglett már a nyest? Baltával a fejében? KépKép
Kijött már Zolibaba fogacskája?

Kata!
Örülök, hogy végre itt vagy te is! Kép
Sajna a tortáról nem tok fényképet rakni, mert elfelejtettem lekapni KépKép De uúgy nézett ki mint az első, csak téglalap alakú, és kétszerakkora Kép. Finom lett állítólag.

Belinkelem nektek a naplókat, teszteljétek nyugodtan ha van pár órátok KépKép

http://kevin.blog.babaszoba.hu

http://mendi.blog.babaszoba.hu

MOst megyek, kicsit eltakarítok, mert szanaszét dobáltak mindent ezek a lurkók.
Jajj, még annyit, hogy voltunk tanácsadáson, Kevin nem sokat nőtt, 10300gramm, és maradt 79centi.

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti,

a nyest egyenlore meg szabadon, sajnos masnap ejjel is visszajott, csak nem vettuk eszre, ugyhogy kevesebb lett ismet a csirkeink szama. Tegnap meguntam, vettem egy csapdat, ki is raktuk, de az ejjel nem jart erre, vagy csak a csapdat kerulte el. Elozoleg, az 1. ejjel utan kiraktam egerragaccsal bekent cserepet az utjaba, ahol jarni szokott, de ugy latszik, hogy elkerulte, vagy a para/eso miatt nem ragadt. Viszont tegnap nappal megszaradt, igy fogott is delutan 2 verebet a ragaszto. Ma reggelre viszont eltuntek rola, vagy macska, vagy a dog vitte el, remelem beleragad a pofajaba...

Zolcsi foga meg nem latszik, csak a nyilas az inyen, ahol ki fog bujni, olyan feheres a szele, de az a sebszel szerintem. Gondolom erzekenyebb neki, mert ott nem harapja az ujjamatKép

A naplokat majd meglesem, talan lesz idomKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Betti!
Most csak gyorsan beleolvastam Kevin naplójába,holnap folytatom,nagyon tetszik!Kép
Eszembe jutott,mikor még a szülésfelkészítőn voltunk!Mintha most lett volna,nem?
Milyen balesete volt Kevinnek?Lehet,hogy írtad és elkerülte a figyelmemet?Miért nem merted bevinni a gépet a népek közé?Kép

Mica!
Hát rettenetesen pofátlan és dörzsölt nyestetek van!
Nekünk hasonló kaliberű egérkénk volt,a hajtóvadászat végére már kivívta a Jerry nevet és szinte sajnáltam,mikor elkapta az egérfogó.Kép
Õ volt az elsó és azóta az utolsó kamikaze egerentyű,mivel a három macskánk még megvan!
Momoéknak puszi,ha beszélsz Vele!Kép

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Mica!
Akkor egyre kevesebb a csibétek Kép Kép
Fogacska akkor lehet már át is tört azóta, onnan már nem kell sok Kép Szegényke Kép eléggé sokáig szenvedett vele Kép

Kata!
Köszi a bókot;), lehet hozzászólást is írni hozzájuk Kép
Igen, nekem is szokott ez járni a fejemben, de írtam is nemrég, hogy egy éve még mindenki babás volt, most meg lassan már egy évesek lesznek. Tényleg elképesztően telik az idő, de én nagyon nem bánom Kép Így azért már sokkal jobb, és könnyebb. Legalábbis nekem.
Ja, baleset, tessen hátulról előre lapozni a naplóban (pont fordítva van, mint ahogy kéne) és megtudja KépKép. De semmi komoly, csak egy esés..
Hát azért nem mertem bevinni tanácsadásra a digigépet, mert kinn kellett volna hagyjam a folyosón, igaz, csak pár percre, de akkoris.. szóval volt már akinek a takaróját lopták el onnan.. és hogy (hogyismondjam..) túl sok roMÁS kinézetű ember volt, az igénytelenebb fajtából..
Na, mai rasszizmusom megvolt, mi? Kép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok,

Csak gyorsan par sor, mert egy emberkere most jott ra a dolgoztathatnek: 428 db domainjet viszi egyik szolgaltatotol a masikhoz, es ezt nekem, nekunk egyesevel el kell fogadnunk.. es meg ezenkivul a szokasos, nem keves ugy is megvan a napi adagban.

Betti,
Igen, mara attorte az inyet, ejszaka nyugtalanabb volt, reggel egy kis masszirozassal rasegitettem, es mostmar a hegyes elet erezni a foganakKép Ott meg nem harap, gondolm csak erzekeny meg neki az inye.
Csibek szama igencsak megcsappant, a nagyobbak voltak 9en, most csak 1 van, a kicsik voltak 40en, most 37-38 korul vannak, nehez oket pontosan megszamolni, folyton rohangasznak.

Nah, rohanok, mert a herceg hianyol (most ebredt), lassan indulunk bevasarolni, nameg a tesoertKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Csak gyorsan,aztán tépek aludni.

Mica!
Ha jól értem gartulálhatok az első fogacskához?Kép

Betti!
Tényleg egyre könnyebb bánni velük.Aztán megint nehéz-legalábbis Raullal mostanában.
Az idő meg úgy rohan,hogy sokszor azon gondolkodom:Mi történik velem,nemrég volt Raul a pocakomban,most meg már öt éves múlt...
Hja,azok a jóféle népek.Errefelé is poroszkál belőlük egypár...Kép
Megpróbálok tenni képet,a barátnőm kislánya az a szép kis játékbaba.Kép

Puszi.

KataKép

Kép
Kép
ruszlána

Príma.Sikerült kihalasztanom a topikot.Kép

Kép
Kép
ruszlána

Vissza: Lakóhely szerint