Sziasztok,
Kicsit lemaradtam, de mindjart leirom, miert:
A hetvegen a nagy atrendezes jegyeben telt el, teljesen felforgattuk a lakast, a fiuk egy szobaba koltoztek, es en vegre parommal alszom ismet
Eddig meg egesz jol birjak a fiuk, elso este tobb mocorgas volt Zolika reszerol, de most mar fel se vette, hogy kohogott egy kicsit mellette a teso
Nappal viszont alig aludt ezen a 2 napon, elvezte a nyuzsgest, es halistennek nyugos sem volt. Csak annyibol vettuk eszre, hogy hullafaradt, hogy furdes utan 6-1/2 7 elaludt a cicin, mert ilyet nagyon regota nem csinalt
Mondjuk meg van mit pakolni, igy a szabadidom most arra megy el, hogy a szekrenyeket rendberakom, a folosleges ruhainkat bezsakolom, es odaadom valakinek
Kozben Zolika foga is alakul, mar alig fedi az inye, szerintem a heten tuti, hogy kibujik neki al elso, es talan a masodik is. Reggel mar Gyuszko azt mondta, hogy szerinte kibujt, mert amikor megharapta lurko az ujjat, akkor erezte
Meg epp nincs kint, de mar szinte ugy erezni, hogy kint van, ezert gondolom, hogy hamarosan meglesz.
Ma hajnalban meg volt egy kis felfordulas, kertes haz es csibetartas atka: nyest. A szemet allat ritkitott a csibeink szaman. Olyan duhos vagyok ra. Felebredtem a telefonomra, meg szerintem a kotlos hangjara, es kimentem (parom nemi kesessel utanam), de mar csak elszaladni lattuk
Mivel a szomszed haztetore futott fel, igy a nalam levo baltat se vaghattam utana
Kesobb parom megjegyezte (mert egyikunk se aludt utana vagy 3/4 orat), hogy mas ilyenkor csak felkoltene a parjat, hogy vmi zajt hallott es nezze mar meg, en meg fogom magam es kimegyek
Sajnos mar ismerjuk ezeket a dogoket, tavaly is jart erre egy
Betti,
Remelem a torta jol sikerult!
Most akkor mindenkinek egyben kivanok Boldog mindeneket a csaladodban!
Most megyek, mert epp ordiba van
Mica