Új privát üzeneted érkezett!

Nem tudom Vanda, kihez megyek :cry: ...lehet, Svédhez, akinél szültem. A-hoz "csak" tanácsadásra jártam, de nagyon szerettem én is. Irulok-pirulok, de naggggyon régen voltam már nála, nem járok rákszűrésre :oops:
Mikor megy ki pontosan, tudod már? És hová? :) Tavasz óta hallom, de még mindig rendel.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri/Melinda: Köszi Marci nevében is a köszöntést!
Nóri, szupi ez a torta, legközelebb ilyet rendelek Marci szülinapjára :D

Tündi: nekem is "programozott" császár volt, és volt előtte vizsgálat (UH meg a kötelező, asszem) igaz az már a szülés napján, azért császárnál sem mindegy talán, hogyan fekszik a baby.

Vanda: én sem ismerem D.T-t, azt hiszem ő volt a körzetes doki az sztk-ban, de nem nagyon emlékszem rá.
Azért ha van kedved, gyere közénk továbbra is :)

Mongi! Horvátország is jóóóó... Azért tehetnél fel pár képet :)

Szóval ilyenek voltunk.... :)
Kép Kép
judit_79

Elin,
októbertől már nem lesz Szolnokon. Dániába megy :)

Judit,
köszi szépen :)

Vanda

Kép
vanda

Sziasztok!

Marcellnak boldog névnapot!

Judit: Nagyon boldog házassági évfordulót!

Köszönöm a szépen a szülinapi köszöntéseket.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Judit:

Nagyon boldog névnapot Marcinak ezzel a Volvo-val.

Kép
jaimee1

Köszi mindenkinek a hsz-eket! :) De ma úgy látszik,hogy nem az én napom van...pedig voltunk jysk-ben,meg pizzázni is..de mégsem...pizzázás közben magam alá kerültem...Azt hiszem kár volt beleélnem magam a hétfőbe...na de nem siránkozok,csak bánt,hogy már megint hétvégét kell bent toltenem...de túléljük.... :)

Szilbee,örülök,hogy találkoztunk :) Dávid igazán nagy fiú!!!!

Vanda,üdv itt! :) Én nem ismerem D.T,de a keresztfiam anyja nála szült már 2őt és most a 3ikat is nála fogja..

Judit,nagyon szépek voltatok! :) Nagyon sok boldog névnapot Marcinak! :)
Kép

Erika,köszike az újabb képet! :)

Mongi,képeket képeket! :)

Nóri,igen én már nagyon türelmetlen vagyok...de a fene sem tudja miért :roll: Ma hazafelé az is rámjött,hogy én nem is szeretek itt lakni..inkább mennék vissza a panelba :oops: Azt hiszem tényleg baj van az agyammal :roll: :P

Na azt hiszem nem rontom itt tovább senki kevét,majd még jelentkezem....lehet ma? :roll:

Kép
Kép
tundi24

Tündi, bocsi, de én jól szórakozom.... :oops: :lol: Ismerősek ezek az agymenetek :wink: Nőből vagyunk no
:wink:

Vanda, most nézem, hogy mi már találkoztunk itt!!!! :lol: 2006-ban...
Orsival mi van azóta? Neki voltak az ikrei? Ja, nem...szirén meg k78 voltak ikresek...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

sziasztok

Nóri: Beszéltem barátnémmal, ha neked jó akkor jövőhét szerdán négy-öt óra körül nálunk megcsinálja a frizurádat.

És akkor a beígért képek:

Kép bentről

Kép kintről

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Tündi: Szerintem ez már a véghajrá hangulata. Nekem is minden bajom volt már ilyenkor. Türelmetlenség, egyebek....szóvan nekem is ismerős....

Emlékszem, mentem 38 hetesen tg-re, találkoztam a kapuban a szomszédasszonnyal, akinek egykoron nőgyógyász volt a férje és azt hiszi mindent tud a szülészetről....szóval taliztam vele, megnézte a pocakom és azt mondta, hogy nem szállt le, ebből nem lesz szülés még vagy két hétig. Én meg már aznap szültem volna. Úgyhogy majdnem nekiestem 10 körömmel, úgy felidegesített egy pici megjegyzéssel. Még tg.n is füstölt a fejem....

Ja amúgy meg nagyon király lett a lakásotok, csúcs lett igazán!!!!!

Judit: Nagyon szépek voltatok! nem is változtatok semmit! :shock: :lol:

Vanda: Én sem ismerem DInya dokit, de a jobbak egyike, ahogy hallom.

Nóri: CSNT-re nem gondoltál még rákszűrés témában?

Mongi: Képet tegyél lécci!!! :
jaimee1

sziasztok

Erika: megkaptam a képeket nagyon szuperek, köszi szépen! :lol:

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Erika, Nóri, köszönöm szépen a képeket!

Tündi, majd elmúlik ez a rosszkedv, amint magadhoz ölelheted a kis Zsombit :wink:

Liz, klassz lett nagyon! Ügyes a zurad, meg kell mondjam :D

Judit, tényleg nem változtatok semmit! Szépek vagytok azóta is :lol:

Vanda, nekem szolnoki nőgyógyásszal nincs személyes tapasztalatom.

Mi holnap lelépümk itthonról 1 hétre, lehet, h már nem jövök addig. Mindenkinek minden jót,
és izgulok értetek, Tündi!!!

Kép
pimelinda

Szép napot!

Megy a csempézés... 8)
Vizes meg aszonta, holnap reggel jön beállítani a kádat :shock: Mondtam, kizárt dolog, mi megyünk el (anyumhoz). Eredetileg ma csinálta volna (tegnap még ezt mondta), kivagyok vele, hogy mindent mindig variál :evil: Mi meg igazodjunk hozzá.

Liz, akkor majd priviben dobjál 1 pontos címet nekem, szerdán bölcsi után akkor megyünk hozzátok :wink: Megnézzük az új ajtót :lol:

Erika! Nem, nem gondoltam csnt-re :shock: Elég volt ott 1x járni. Ki csinálja ott amúgy? Vagy mikor ki? :lol: És be sem kell jelentkezni, csak menni?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Nóri,én is szórakozom sokszor magamon....de aztán most kiagyaltam,hogy kedden rátetetem a netet a telómra és akkor netezgetek,amikor időm lesz! :wink:
Ez a szerelő nem semmi :evil:
A CSNT-n mindennap más doki van ha jól tudom....

Linda,jó nyaralást! :) Azért jelentkezz ahogy tudsz! :) Majd üzenek ha megvan Zsombi fiú :)

Liz,klassz lett az üvegfal.Ügyes apátok van :wink:

Erika,köszike a dicséretet a házikóra! :) Így visszagondolva nem semmin mentünk keresztül,de a festéseken kívül már mást nem tervezünk :) Persze majd kívülről,de azt még nem mostanság :roll:

Kép
Kép
tundi24

Tényleg, én meg meg sem néztem a házat :cry: Pedig Mónival még beszéltük is, hogy körül kéne nézni, aztán kimentünk az udvarra és elfelejtődött :roll: :lol:

Telós net jó ötlet!!! De gondolod, annyi időd lesz neked? :lol:

Erika, köszi!!

Azt mondta itten a srác, hogy szerdán valószínű fel lesznek szerelve a szerelmények, csütörtökre hívhatom a festőt.....
ezexerint annyi a szurdokpüspöki hosszú7végének :cry:
Tényleg 1 hónapig tart majd nálam is a felújítás.... :?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Tündi!
Szerintem már mindenki ilyen a legvégén,de nemsokára kezedben lesz Zsombi baba és ez a lényeg!
Luca addig apával lesz,vagy nagyizik?

Liz!
Nagyon jó lett az üvegfal!!!!!

Judit!
Nagyon szépek voltatok,és tényleg nem sokat változtatok!!!

Linda!
Jó pihizést,Balatonra mentek??

Mongi!
Képet kérünk a nyaralásról és egy kis beszámolót is a gyerekekről!!!!

Erika!
Szeretem az ilyen okos embereket!! :twisted: :twisted:

Nóri!
Hát nem sietik el a munkásaid a melót!

Rólunk:
Robi extra hisztis,legújabb és legsűrűbben használt szava:Márcsak azért is! :evil:
Én jól vagyok,tegnap elég sűrű nyilalásokat éreztem méh tályékon,de gondolom ez a "sok"pihenéstől van amit a Robika engedélyez :twisted:

Kép

Kép
katlina

Marci!
Boldog Névnapot!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
katlina

Nóri,lesz nekem időm bőven biztosan :wink: :P :D Remélem működni is fog a babanet a telón,meg az msn..mert anyóséknál a múltkor nem tudtam fellépni a babára :evil:

A felújítások mindig lassabban haladnak a vártnál sajnos :? Lesz még alkalmad nálunk szétnézni :wink:

Katlina,azért próbálj meg néha pihizni egy kicsikét.Hétfőn a kórházba mész uh-ra?Mert reggel 7re menek nst-re hátha összefutunk :wink: :P
Nálunk is hisztizik mindenért Luca,néha azt hiszem világgá megyek...van hogy az apját is kikészíti...pedig ő aztán ritkán szól rá...

Egyébként apa lesz Lucussal,20án meg jön anyósom,mert apa lelép ünnepelni.Mondtam neki addig menjen amíg mi a kórházban leszünk.Aztán meg persze itt van a mama is ha apa nem boldogulna vmivel :wink:

Kép
Kép
tundi24

sziasztok

Nóri: küldtem a címet priviben, meg egy kis útbaigazítást is írtam , majd meglátod mennyire veszed hasznát. Majd rámcsörögsz ha nagyon idétlenül írtam és nem lehet az alapján idetalálni.. :oops:
Bizony nem egyszerű esetek a mesterek, mi is megjártuk már egyszer a kőművessel , akkor döntötte el Pisti,hogy ebből elég majd ő kitanulja ezeket a dolgokat (egyedül gázt szerelni hívunk csak szakit, ha szükség lesz rá, meg talán még vizest, bár az sem olyan nagy ördöngősség). Szerencsére, mint az alábbi ábra mutatja van is hozzá érzéke.(büszke is vagyok rá nem győzöm dícsérni :lol: ) Na jó nem áradozom itt tovább, majd jól rámuntok :oops:

Tündi: Ez már csak így van a végén már alig várja az ember,hogy kibújjon a picur, és hát a kórházban töltött napok sem a legcsodásabbak, de szükség van rá. Ha meg lesz telós neted akkor majd jól elszórakoztatunk. :wink:

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Sziasztok!
Kulcsár Bogi vagyok,4.éves dietetikus hallgató.Most írom a szakdolgozatomat:Gyermekvállalás örömei és veszélyei 35év feletti várandósok körében címmel.Segítséget szeretnék kérni,hogy akinek lenne kedve kitöltené-e a kérdőívemet.Kérem olyanok írjanak,akik jelenleg várandósak.
emailben küldeném el a kérdőívet.címem:bogibogarka26@gmail.com
előre is köszönöm
bogibogarka

Tündi!
11-re megyünk a kórházba!!!!
Nekem nincs meg a számod,küld el és ha végeztünk akkor meglátogatlak!
hanyadikon is leszel??

Liz!
Hát dicsérd is sokat megspóroltok így!!

Vanda!
Én nem ismerem D.T,így nem tudok segíteni

Kép

Kép
katlina

sziasztok

Tündi: holnap délelőtt átnézünk Abonyba, beugorhatnánk akkor a tálért meg a bugyóért?

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Katlina,ment pü... :)

Liz,csörgess már meg,hogyha erre vagytok,mert megyünk paradicsomot+szilvát szedni.Max elviszem magammal a cuccokat és eljöttök oda érte...Mamához megyünk nincs messze...

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Judit! Egy kicsit megkésve: boldog névnapot Marcinak! Kép

Sajnos mostanában mindig el vagyok maradva a köszöntésekkel. :oops:

Liz! Nagyon ügyes a férjed, gratulálok.

Katlina! Azért pihizz is. Amikor Atit vártam allandóan aludtam volna, mindig tiszta kóma voltam.

Ati most már jobban van, csak a sok antibiotikumtól megy 1 picit a hasa és az étvágy sajnos még nem a régi, igaz vannak tartalékai/12kg/. A hasmenésére majd most a protexin restore-t fogom neki adni.
Egyébként nagy csibész, tuti kaszkadőr lesz belőle, mindig szem előtt kell lennie.

Tündi! Kitartás, már csak pár nap és megszületik Zsombi.

Kép
Kép
mongi

Akkor egy pár képecske:

Kép
Kép
mongi

Na a képek lemaradtak, mindjárt jönnek

Kép
Kép
mongi

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!

Köszi szépen a köszöntéseket Marcinak!

Mongi! Szép helyen voltatok! Aranyosak a gyerkőcök! :)

Tündi! De jó, hogy szerdán meglesz Zsombi baba, én sem maradok le a hírről :)
Mert szerda délután megyünk a Balatonra és csak vasárnap jövünk haza.
Gondolom, délelőtt már meglesz a baba!

Katlina! Hát biztos nem lehet egyszerű pihenni Robika mellett! Majd mesélj, hogy mit láttak hétfőn.
Marci is extra hisztis, mióta visszajöttünk a nyaralásból. Az ő leggyakrabban használt szavai: "De én akarom!!! / Nem akaroooom! "

Nóri! Na, kíváncsi vagyok milyen lesz a frizurád! Én meg kedden megyek fodrászhoz, de nem akarok vágatni, csak melír csíkokat rakatni bele.
Marcit is elvisszük lenyíratni a haját, mivel az itthoni hajnyírónknak a zsinórját ma délelőtt egy laza mozdulattal ollóval elvágta!! :shock: :shock: :evil:
Apja haját már levágtam, és ő következett volna, csak még előtte összesöpörtem. Meg sem fordult a fejemben, hogy ilyesmire képes!! És úgy, hogy be volt dugva a konnektorba a hajnyíró, még jó, hogy nem rázta meg az áram Marcit! :shock:
Levontuk a tanulságot, semmit nem szabad elől hagyni és mindig rajta kell tartani a szemünket. Azért azt hittük, 3 és fél évesen már több esze van. :?
judit_79

Sziasztok!

Judit, azt hiszem tegnap a férjedet és Marcit láttam a strandon, egymásra is köszöntünk, de téged nem láttalak!

Nóri, csodálom, hogy még nem kaptál agyvérzést a munkásoktól. Kezd elmenni a kedvem a fürdőszoba felújítástól :? Hogy álltok?
Lili várja már az ovit?

Lizocska, le a kalappal a férjed előtt! Miket nem tud csinálni! Nagyon szép lett a bejárat!

Mongi, de jó képeket látni rólatok is! Ati milyen nagyfiú már!

Tündi, akkor most már ez véghajrá! Kitartás, nem soká kezedben lesz Zsombi!

Erika, jól értettem, arra céloztál, hogy Szilbee miattad nem ír? :shock:

Mi megjártuk Debrecent, nagyon jól sikerült a kupa. Bár 4. lettek a fiúk, de nagy élmény volt, tele volt külföldi csapattal.
Tegnap meg strandoztunk, úgy voltam vele, lehet, hogy több lehetőség nem lesz már a nyáron. Sajnos mindjárt itt a suli, pedig marha jól elvoltunk a nyáron!

Évi és
Kép
csongianya

Szép napot!

Tündi, Katlina! HELYZETJELENTÉST!!!

Évi, a kádat beállították ma reggel, most folytatódik a csempézés.
Ma még a kádat körbefalazza meg a padlólapot lerakja.
Holnap gondolom, fugáznak majd...

Liz, a kőművesekkel semmi bajom, sőt!! Pontosak, dolgosak. Viszont a vizesek számát messze dobom.... :?

Szerda délután remélem okés lesz....egyenlőre azt sem tudom, mikor végeznek majd itt, de remélem, délutánra fent lesznek a szerelvények.

Én meg karamboloztam tegnap :cry: Nem lett semmi bajunk, egyik kocsiban sem, szerencsére. Viszont a Szuzim eleje :cry: :cry: :cry: Holnap viszem a karosszériáshoz...motorháztető, lökhárító, fényszórók, meg valami merevítőlemez, vagy mi csere.
A 100lábú hídon történt ez az eset is, mint a legtöbb szolnoki baleset. A srác előttem is hirtelen fékezett, csak neki még sikerült megállnia. Tegnap ki voltam borulva, ma már valahogy kívülállólént látom a dolgot :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Letti,nagyon jók a képek :) Úgy látom Ati élvezte a nyaralást! :) Jó husiban van :) Gyömöszkölnivaló :P

Judit,de jó nektek már megint balcsiztok :wink: A hírről nem fogsz lemradni :wink:

Évi,gratula a fiúknak :) A 4.ik hely sem rossz eredmény.Szerintem nagyon hamar eltelet ez a nyár,és tényleg mindjárt kezdődik a suli. Csongi azért várja?

Nóri,a lényeg,hogy nem lett senkinek semmi baja!!!De gondolom,hogy nem lesz occsó a kocsi :? Remélem hamar megcsinálják,és nem lesz azért annyira drága!!!Mert hát nektek is szükségetek van az autóra!
Tehetnél képet a arról hogy áll a fürdő :wink:

Akkor rólunk egy kicsit:ma voltam nst-n,minden oké volt..Szerdán reggel 7re kell doki bácsi ajtaja előtt lenni pakkostul,éhgyomorra.Inni ihatok egy keveset azt mondta.Szóval bízom benne,hogy délelőtt túl leszek a műtéten![/b]

Kép
Kép
tundi24

Katlina,ahogy tudsz jelentkezz!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Évi! Na végre, hogy rólad is lehet hallani :wink:
Igen, kint voltak a strandon Marciék :) Én nem mentem, mert nem éreztem valami jól magam, pihentem inkább otthon.

Nóri! Sajnálom a kocsit, de szerencse, hogy nem lett baja senkinek! Velem pont majdnem ugyanez történt a múlt héten, mikor rá akartam kanyarodni az elkerülőre a Tószegi útról. Sasoltam balra, hogy jön-e valami, előttem is álltak vagy hárman, és hirtelen megállt a kocsi előttem. Azt láttam, hogy mindjárt neki fogok menni, befékeztem, és kb 2 cm-re álltam meg tőle :shock: És még szerencse, hogy közben mögöttem sem jöttek belém.
Mi pedig most készülünk műszakiztatni a kocsit. Az sem lesz olcsó mulatság. :?

Tündi! Akkor tuti meglesz már délelőtt Zsombi. Kinek küldesz majd jelentést?

Marcit ma bevitte a párom a kórházba, műtét utána kontrollra a fülészetre. Minden okés vele.
judit_79

Elin,
jól vannak Orsiék :wink:, már nagyon nagy a lánya (Lili), most lesz középsős.
A koccanást sajnálom...

Lányok,
Mindenkinek köszönöm a válaszokat és kívánok minden jót a továbbiakban! :)

Vanda

Kép
vanda

Nóri!
Sajnálom!!!! :(

Voltunk dokinál,Tündi,bocs hogy nem hívtalak de még rohantunk ezer helyre és ki is ment a fejemből :oops:
DE minden oké,5hetes bébink van :D

Kép

Kép
katlina

Katlina,jajj de jó ! :) Én már olyan 3/4 10 körül itthon voltam :) Semmi gond amugy,hogy nem hívtál...gondolom volt ezer más dolgotok is ahogy írtad :)

Judit,nem tudom kinek üzenek majd :) De lehet több mindenkinek is megy sms.
És akkor majd vki beírja :)

Netet elintéztem a telómra...gond csak annyi,hogy nem enged fel ide a babára...kezdőlapot beadja..de onnan sehova... :evil: :evil:
Msn-en szupin megy,hátha lesz majd fent vki :wink:

Kép
Kép
tundi24

Tündi, én biztosan fent leszek...ha itthon leszünk :roll:
De ha itthon leszünk, akkor sztem be is megyünk majd :lol: zaklatunk :wink:

Fürdőről majd akkor teszek képet, ha készen lesz. :wink:

Katlina, akkor vigyázz magadra :wink: ! Gratulálok! Robi garázdálkodásához meg jobb, ha hozzászoksz :lol:

Vanda, nektek sok sikert a project-hez!!

Kocsimat elvileg szerdán elhozhatom. A színre fújás meg majd meg lesz később :?

Leti, neked nem is írtam..nagyon szépek vagytok! És szép helyen voltatok!! És hogy Ati is már mekkora :shock: :lol: Arra a lila rucira meg azt hittem hirtelen, hogy babydoll :oops:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri: Nekem is az jutott eszembe, hogy szerencse, hogy nem lett senkinek semmi baja...Az ótót sajnálom...

Katlina: Örülök, hogy minden okés, vigyázz magatokra!!!! ++++
Maradsz G.-nél végülis?

Judit: Szupi, hogy minden rendben Marci fülével.

Évi: Eigen.... :roll: Gratula a 4. helyhez!

Mongi: nagyon szépek vagytok!

Réka eggyel nagyobb fokozatra kapcsolt hiszti dolgában. Csak pislogok, hogy mi van....
:shock: :shock: Üzletben pedig szuperhiperaktív lesz. DM-ben volt ma egy műsorunk, hát érdekes élmény volt. A biztonsági őr legalább nem unatkozott. na mindegy, lesz ez még durvább is sztem...
jaimee1

Erika!
igen nála maradok,megvoltam vele elégedve,multhéten is attól függetlenül hogy nem látott semmit,és megijesztett-de lelkiismeretesen kereste.Közben megkérdezte Robika hogy van,megy-e bölcsibe
Így úgy döntöttem nem váltok

Nóri!
Sokat kértek a javításért-vagy ilyenkor bíztosító penget?

Kép

Kép
katlina

Igen Katlina, a biztosítóm fizeti...kíváncsi leszek, ez mennyivel dobja meg majd a jövőévi KFB-omat :roll: ?
Elvittem ma reggel, holnap d.u. mehetek érte...

Erika! Most az a sztori jutott eszembe, mikor Lili verte ki a hisztit a DM-től a buszmegállóig. És te mondtad, hogy nem is tudod, mit csinálnál, vagy biztosan leizzadnál...? Már nem emléxem.....NO ÉS MIT CSINÁLTÁÁÁÁL??? :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Úristen Nóri, még jó, hogy nem lett semmi bajotok! Az a híd förtelmes! Én is úgy utálok heti kétszer a Tiszaligetbe edzésre menni... És akkor végül téged hoztak ki hibásnak? Már csak, hogy a Te köteleződ fizet...vagyis nem is értem. A kötelező az nem arra van, hogy akinek kárt okoztál, annak fizet a biztosító????

Tündi? Helyzetjelentés?

Katlina, óóóóriási gratula! Vigyázzatok magatokra!

Erika, hát igen, ez ilyen. A hisztit senki nem ússza meg :wink: És tényleg, mit csináltál? :wink:

Judit, de jó nektek, hogy megint Balcsiztok. Nálunk apa szombaton jön haza, mi Erdélybe készülünk még!

Ja, ma könyvosztás. Meginterjúvoltam a fiam, és azt mondta, már várja a sulit!!! De közben neki kellett állnunk gyakorolni is, mert a múlt héten mamánál volt és közölték velem, elfelejtett a gyerek olvasni. Na, most már jobban megy neki, minden nap olvasunk egy kicsit. És az írott nagybetűkkel is meggyűlt a baja. De megmagyaráztam neki, hogy inkább most gyakoroljunk, mint az év eleji felmérőkön égjen :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Hát elsősorban izzadtam.....és azon erőlködtem, hogy megőrizzem a nyugalmam. Ez a kettő úgy lefoglalt, hogy pénztártól való távozás után a kosárban felejtettem az előhívott fotóinkat. Vissza kellett érte menni. :roll: :roll:

Tündi: Utcsó nap egyben! :wink:
jaimee1

Évi, elismertem, hogy én vagyok a hibás, elvégre én mentem bele hátulról :roll: Nem figyeltem oda :cry: Szépen haladt a forgalom, épp kijöttem a Oforgalomból, ahol 1 mentő jött velem szembe, kanyarodott Alcsi felé. Lehet, pont ezen merengtem el, vagy Lilivel beszéltem, gőzöm sincsen már. De egyszercsak azt láttam, hogy áll előttem a kocsi. Padlóféket nyomtam, de akkor már késő volt, biztosan húztam hosszú csíkot az aszfaltra.
Az én biztosítóm fizeti az ő kárát, jól írtad...az enyémet meg én...szóval a nyeretes mindent visz :lol:
De nem kell aggódni, van olyan pár hónapos jogsival rendelkező ismerősöm, aki túlintelligensen egyből okoskodott viccesen, hogy biztosan nem tartottam be a követési távolságot, de eszében sem volt megkérdezni, hogy vagyunk..... :?

Amúgy a hídról valaki le akart ugrani tán, kint volt rendőség, mentő, meg még valami furcsa autó (katasztrófa? :roll: )És akkor épp azért volt akkora sor. Rendős srác is ott volt 1 perc múlva :shock:

Ó, Évi, de jó nektek, mentek Erdélybe!!! Én is szeretnék, még mikor behozták ezt a 14 éven aluliaknak való személyit, még tervezgettem is, de aztán BBJudit felhomályosított, hogy azzal nem váltható ki az útlevél :? Azért meg nem csináltatok Lilinek útlevelet, hogy vagy megyünk, vagy nem.

Erika, mennyi most a DM-ben a fénykép? Nekem is kéne már előhívatni, vinnék be anyumnak is, meg pótnagyinak is adni kéne már :roll: :wink: :oops:

Tündi, erről a képről most valahogy te jutottál eszembe :wink: :lol:
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Képméret Ár 100 db-tól* 250 db-tól*
9x12 31 Ft 23 Ft 15 Ft
10x13 33 Ft 27 Ft 27 Ft
13x17 59 Ft 59 Ft 59 Ft
15x20 199 Ft 199 Ft 199 Ft
20x27 299 Ft 299 Ft 299 Ft

+ transzferköltség megrendelésenként
Bolti átvétel 299 Ft 299 Ft 299 Ft

Nóri: ilyesmi. Két minőségi kat. is van, ez a normál. Mi ezt szoktuk, Apa szerint is nagyon szépek a képek.

www.dm-drogeriemarkt.hu

Ezeket a "hídrólleugrókat" sose' értettem.....
jaimee1

Erika, ez tök "jó"...nem tudom megnézni az oldalt, letiltja a vírusirtóm :lol:

...ja...ha ugrani akar ugorjon, ne szarozzon, meg menjen akkor, mikor nem látják, ha azt akarja, hogy sikerüljön is neki :? Bár még akkor is kétséges.... :?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Már a 3. oldalt kezdem én :? :roll: :shock:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Ma voltam a védőnőnél is még utoljára.A hízásom maradt 6kg :roll: Nagyon kíváncsi vagyok,hogy ezek után Zsombi fiú mekkora lesz...Remélem azért hízott rendesen....
És igen ez a mai nap az utolsó egyben...igazándiból nem is tudom hogy sajnálom-e vagy nem.Várom,hogy már túl legyek rajta,és hogy minden oké legyen!Izgulni nem izgulok,inkább csak az miatt,hogy minden rendben lesz e Zsombival.

Nóri,várunk majd benneteket :) Én szeressem ha jönnek a látogatók! :)
Az oldalkezdéssel meg ne foglalkozz,nem baj az ha ép te kezded :wink:

Erika,Luca is szokott hisztizni :? Talin is láthattátok,hogy van neki akarata nem kevés,és ha bizony vmi nem úgy van ahogy ő azt elgondolja akkor kitör a háború :P
Klassz lett az új vonalzótok :)

Katlina,a tiétek is :wink: Mikorra írtak ki?

Évi,gondolom azért nem esik nehezére Csonginak a gyakorlás.suli előtt kell egy kicsit.Aztán megkezdődnek nemsokára a szorgos hétköznapok!

Kép
Kép
tundi24

Tündi!
Mindjárt itt a nagy nap!!!!!
Kimondottan még ne írtak ki,mert tegnap megbeszéltünk a dokival hogy nem ír még papírt mert én még nem megyek védőnőhöz.majd csak 3hét múlva
De a doki is meg én is ahogy kiszámoltuk április 14

Kép

Kép
katlina

Nóri: Hagyd már ezt a laptetőt, totál baromság. Vagy csak irigykedem? :lol: :lol: :lol: :lol:

TündI: Nahát most látom, majdnem egy napon szültünk/szülsz, én 38+4. Ezt minden kismamának elmondom, ha eljut idáig. Izgalmas vagyok nagyon... :roll: :roll: :lol: :lol:

6 kg naggggyon tuti. Ügyes vagy!
8) 8) 8) 8)
jaimee1

....
jaimee1

Katlina,nekünk akkor van a házassági évfordulónk! :) Jó dátum :wink:

Erika,igen csak 1 nap lesz köztünk hetek ügyileg :wink: 6kg-nak én is örülök,de nem bánnám ha gyorsan le is menne,na meg a többi felesleg is :oops: :P

Kép
Kép
tundi24

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?