Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ma megyünk a Balatonra, úgyhogy két hétig nem jelentkezem!

Minden utazónak jó utat, szép nyaralást!

Puszi
judit_79

Sziasztok!

Tündi:Nagyon szívesen a rucikat,de én csak közvetítő voltam :) Taliba én is benne lennék,2.időpont jobb lenne nekünk...

Linda:Azért sejted,hogy nyugi csak akkor van,ha kisasszony alszik :wink: Amióta nincsenek itthon a fiúk,belébújt a kisördög :roll: De holnap már hozzuk haza Milánt,Zolcsikám még maradni akar,jól érzi magát mamáéknál :)

Erika:Olyan édes lehet Réka :) Annyira bírom mikor Luca is olyan komolyan és értelmesen magyaráz valamit,csak érteném mit mond,megtudnám zabálni :lol:

Katlina:Judit:Jó utat,kellemes pihit és szép időt Nektek! :)

Betti:Neked is köszi az infót :) Azért lehet Pestig nem megyek.Meg az is lehet nem az eü-n belül kéne keresgetnem...

Liz:Csodaszépek a lurkók :) És Enci olyan tündérien alszik :)

Azthiszem délután medencézünk Lucival,nagyon meleg van ma is...
Holnap meg mamázunk,hazafelé jövet meg beugrunk Valiékhoz is :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!

Holnap reggel mi is lelépünk a Balcsira! :P :P :P

Jók legyetek!
jaimee1

Sziasztok!

A nyarlóknak jó időt és kellemes pihenést!!! :) :)

Mi péntektől anyóséknál voltunk,tegnap jöttünk haza.Apa meg horgászni a haverokkal.Úgyhogy elég uncsi volt....
Más különös nem történt velünk...

Liz,el is hiszem,hogy kicsit kifakadtál magadból!Nem lehet könnyű 3 pici gyerekkel!!!Kitartás!Nagyon aranyosak vagytok a képen!:)

Móni,fiúk hazaérkeztek már? :wink:

Betti,hol kaptál végülis munkát????

Nóri,ti mikor jöttök haza?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Liz! Gratulálok a gyerekekhez nagyon szépek. Sokszor megnéztem a képeteket, nagyon idilli.

Valaki nem tud Szolnokon vagy a közelben babakocsi szervizről. Egy kicsit megnyekkent a nagykocsim tolókarja azt kellene helyrehozni.

Rólunk: Jól vagyunk. Anta megkapta az 1. kullancsos oltását, Ati a 15 hósat és az utolsó prevenart.

Jó nyaralást mindenkinek, újból támad a meleg.

Kép
Kép
mongi

sziasztok

szép időt és jó pihenést minden nyaralónak!

Én jól kitoltam magammal pénteken, Pisti nem volt itthon én pedig hajnali háromig olvasgattam a neten. Persze egész szombaton semminek sem hívtak. De vasárnap mikor a vihar után kisütött a nap elmentünk Jászberénybe az állatkertbe. A gyerekek nagyon élvezték, meg persze mi is jól kikapcsolódtunk. Teszek pár képet a kirándulásról. Még hír hogy Pisti megkapta a harmadik csillagát, így egy különleges meglepit találtam ki neki : készítettem egy csillag alakú tortát (persze megörökítettem az utókornak arról is dobok egy képet :lol: ).

Kép Emma és a nyuszi

Kép Emma és a kiskecske

Kép Pisti és a nyuszik

Kép Pisti és a kiskecske

Kép csillagtorta

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Tündi!

Szolnok az egyik Dm-ben dolgozok 4 órában :cry: de közben közerővel keresem a szülésznői állást.....kisebb sikerekkel s már kezdek nagyon elkeseredni s lemondani róla :-( szomorú vagyok hogy nem akar összejönni!

A héten feladom az önéletrajzomat a pesti kórházakba amelyik tetszik aztán majd meglátjuk mi lesz

szép hetet mindenkinek

csillag torta nagyon ötletes :-) meg aképek is jók!!!

Kép
kbernadett

Tündi, mi csütörtökön megyünk haza az előreláthatólag legmelegebb napon :roll: De túléljük, nem olyan hosszú az út :wink:

Intenzív hízókúrába kezdtem.... :oops: :cry: ...asszem, ha elkezdődik újból a bölcsi, belehúzok egy fogyikúrába Mindmegette úgyis küldi nekem minden nap a recepteket a 90naposhoz. Még a tavaszon íratkoztam fel a hírlevelükre. Igaz, az nekem nem vált be..na, mindegy, majd lesz valahogy :?

Tündi, hogy bírod magad? Lassan az utsó hónapban leszel... :D

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

A nyaralóknak jó pihenést és jó időt kívánunk.

Liz: Nagyon szépen a gyerkőcök. :D Nem tudom, hogy birod 3 gyerkőccel én néha Dávidtól kiakadok mostanába nem tudom mi van vele ha nem látt rögtön sír nem akar megmaradni senkinél még úgy se ha látt engem és szinte egész nap ébren van igaz a reggeli felkelése 9-10 között van a lefekvés visszont csak este 11 körül.Szinte egész nap nyűgösködik gondolom ez a változékony időjárás miatt van.

Tündi: Holnap megyek Jakabhoz. Nagyon nem tetszett ahogy a telefonba beszélt most velem nem tudom mi baja volt. :(

Móni: A fiúk itthon vannak már Zsolti már hiányolta Milánt. Ahogy 4-kor jön haza mindig kint volt az úton és köszöntek egymásnak. Olyan aranyos. Zsolti azt mondta reméli, hogy Dávid is ilyen barátkozós lesz és illedelmes. :) :)

Tegnap voltunk a védőnőknél 5850g és 60,5cm Dávid. Ott poénkodott a védőnő hogy fogyókúrára kellene fogni a gyereket Zsolti nagyon felkapta a vizet még szerencse, hogy éppen kijöttek Ildikótól és mi bementünk nem tudom meddig tűrte volna még Erzsike beszólásait.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Sziasztok!

Vasárnap este megjöttünk, de úgy maradtunk volna még!!
Nagyon jól éreztünk magunkat, szép barnák vagyunk!

Majd később töltök fel képeket :)

Kép
pimelinda

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Liz,nagyon jók a képek!:)

Kriszti,ne csodálkoz Dávid alvásán,ebben az időben én sem tudok aludni,Luca is rémesen alszik :? Holnap majd hívlak,hogy mizujs volt a dokkernál.

Linda,várjuk ám a képeket!!! :)

Nóri,irigy-irigy..Szupik a képek! :) Gondolom szívesen maradnátok még :) Nem látszik rajtad,hogy híztál volna...sztem nincs miért fogyóznod...

Betti,azt hittem,hogy keresik a szülésznőket.Remélem hamar találsz vmi jó melót!

Letti,írhatnál sűrűbben is!!!!!!

Kép
Kép
tundi24

Nóri, hát ahogy pózol Lili a képeken :lol: :lol: olyan édes! Jól áll neki a napszemüveg :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Nóri: Azta milyen szép helyeken jártok. Lili egy fantasztikus kishölgy ahogy pózol valami haláli. :D :D :D

Linda: Klasszak a képek.

Most megyek mert Dávid felébredt aludt jó sokat kb 15 percet.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Sziasztok!

Ma elmentünk kécskére naggyon jóó volt.Luca hihetetlenül jól érezte magát :) Ahogy indultunk haza be is aludt rögtön,még most is alszik,gondolom remek éjszakánk lesz :?

Linda,szupik a képek :) Úgy látom Rékának már nagyon megy a rejtvényfejtés :)

Kriszti,apácskátok rá tudott venni a strandra? :wink: Hogy érzed magad?

Nóri,hazaértetek szerencsésen?Meleget hogy bírtátok?

Kép
Kép
tundi24

Hali!

Igen, tegnap este 8kor hazaértünk. 5 után indultunk, útbaejtettük anyumat is, aztán irány haza...akkor volt már igazán jó idő (fél8-8 közt), Lili majdnem be is aludt hátul :roll:

Éjszaka meg alig aludtam valamit, hallgattam, hogy susog a szél :?
Reggel meg 7-kor fúrásra, légkalapácsra, kalapálásra ébredtem: akkor láttam, hogy fel van állványozva a Közgé, tatarozzák, vagy mi :?

Linda! Tényleg barnult Réka sokat :) Nekem olyan, mintha már múlna a babássága :wink:

Tündi! A srtandon voltatok? Vagy a Tiszán?

Mi is voltunk tegnapelőtt délelőtt strandon!! Csak eljutottunk, az utolsó pillanatban :lol: Nagyon szép, tiszta a strandja Kabának. A gyerekmedencében 1 szem kis csúszda van, azon még dolgozhatnának...de a mély vízben tán még jobban élvezkedett a csaje :wink:
Csak hülye fejjel -le sem kéne írnom- az úszógumi a strandkapuban jutott eszembe :oops: , onnan meg már nem fordultunk vissza. Ha egyedül vagyok 5 perc az egész, de Lilivel...
Őt kentem folyamatosan, nem is volt semmi gond....én meg? Mint a rák :roll: :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,üdv újra itthon!:) Majd képeket tegyél! :)
Anyukád hogy van?
Kécskén a strandon voltunk,aztán mikor jöttünk haza lementünk a szabadra is...de kb 10percet ha voltunk,apa+Luca sétáltak a víz szélén egyet...én meg főttem a napon...elég car,hogy egy fa sincs ott...

Kép
Kép
tundi24

>>>>>>>TÜNDI<<<<<<<
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,nagyon nagyon szépen köszönöm!!!Aranyos vagy :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi!
Boldog Születésnapot!!!!!!!

Ma értünk haza,nagyon jó volt igaz most fáradttabb vagyok mint induls előtt de a fiúk nagyon élvezték igaz én is :wink:
Este hozok képeket

Kép

Kép
katlina

Jó estét nektek!!

Tündi!

Nagyon sok boldog születésnapot kívánok!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Tündi: Bóóóldogságos születésnapot neked!

Kép
jaimee1

Katlina,Ivett,Erika :) nektek is köszönöm szépen a köszöntést!!Aranyosak vagytok :)

Tessék jönni a nyaralós beszámolókkal és képeket,képeket :)

Kép
Kép
tundi24

No, jóreggelt....

Mi meg lelépünk a Dombóvár-Balcsi-Pécs 3szögbe :wink: Asszem, onnan is tudok jelentkezni.
További forróságos-szenvedős-izzadós-nyögős utolsó júliusi hetet kívánok!!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,ez nem igazság! :) Érezzétek jól magatokat! :) Aztán tessék jelentekezni!! :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi, boldog szülinapot!!!
Kép

Erika, itthon? Tessék mesélni! :wink:

Nóri, de írígy vagyok......

Kép
pimelinda

Tündi! nagyon sok boldog szülinapot! Kép

Kép
Kép
mongi

Megérkeztünk sikeresen, Dombóváron vagyunk....tök jól idetaláltam, nem tudom, miért voltam betojva tőle :roll: Kecskeméten meg át sem mentünk, kikerültem.
Remélem, a vissszaút is ilyen sima lesz.
Dunaföldvárnál javítják a hidat, ott vártunk rengeteget, kb. 1 óra volt, míg átjutottunk :? - mi lehet ott 7köznap :shock:
Holnap Pécsre megyünk a kilátóba, meg az állatkertbe.
Pénteken Balaton....a 2 között meg majd kitalálunk még valamit valamerre :wink: :lol:
A 2 csaj jól el van, istápolja a nagy a kicsit rendesen, néha még tán féltékeny is vagyok :wink:

Erika! Itthon?

Katlina! Ne tegyél már ilyen sok képet...nem győzöm nézni.... :? :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Lilcsinek: nagyon boldog névnapot kívánunk!!
Kép
Nóri, egyik nap Pécs, aztán Balaton? :shock: ez nekem nagyon-nagy távolságnak tűnik.. Mindenesetre nehogy valami bajotok legyen az unalomtól :roll: :P

Remélem, hétvégén mi is tudunk menni, Magyarhertelendre. És még jobban remélem, nem lesz sz@r idő....

Kép
pimelinda

Kép
pimelinda

Kép Robika táncol 8)

Kép a tásraság negyede éjjel ladbázott az "öregek"már aludtak :wink:

Kép csaj buli volt :D

Kép úgy élvezem én a strandot........ :lol:

Kép a medence este kivílágítva

Kép csiga-bigát keresett

Kép szombat esti vihar után

Kép dugóban várakozva-Nóri mi sem úsztuk meg a hídnál állást :twisted:

Kép szerették a kukoricát :wink: Kép robika csajozott

Kép és itt is csajozott :lol:

Kép

Kép
katlina

Lilcsi!
Boldog Névnapot!!!!!!!!!Kép

Kép

Kép
katlina

Sziasztok! :)

Lilcsinek,nagyon sok boldog névnapot kívánunk! :)
Kép

Nóri,amikor mi mentünk a balcsira,viszonylag hamar átjutottunk,szerencsénk volt.Van ám programotok bőven :) De ez tök jó :) Érezzétek jól magatokat! :)

Katlina,szupik a képek.Jó kis társaság volt ahogy elnézem :) És az a medence,hát vmi szuper :) Itthonra is el tudnék egy olyat képzelni :)

Linda,de jó,hogy ti is mentek hétvégén megint egy kicsit! :) Ez leginkább gyógyvizes fürdő?Réka tutira élvezni fogja azt a pancsolót :)

Kép
Kép
tundi24

Linda,Letti,köszönöm nektek is a köszöntést! :)

Nóri,bocsi a kisméretű képeslapért,ekkorába adta be... :oops: :?

Kép
Kép
tundi24

Tündi: És hogy telt a szülinap? Hogy vagy? Én már ilyenkor igencsak szenvedtem. És nem is nyár volt...

Nóri: Lilcsinek boldog névnapot!!!

Kép

Érezzétek jól magatokat! Jók a képek!

Mi is megijedtünk, amikor D.földvárra értünk, de szerencsére a túloldalon állt a pokoli hosszú sor, a mi oldalunkat engedték folyamtosan, megúsztuk. Visszafelé nem volt akkora sor egyik irányban sem.

Linda: Hihetetlen milyen nagy már Rékus! :-) Nyúlik, mintha húznátok? wink: Nagyon édes!!!

Katlina: Jók a képek, látom, szupi nyaralás volt! Milyen csini vagy, hallod! Én hízott disznónak néznék ki melletted. :lol: :lol:

Dobok képet, több van még a blogon, írok majd beszámolót is.

Pussz!

Kép :

Notórius nemírók hol vannak, hogy vannak????
jaimee1

Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket!!! Majd mutatom Lilinek is, ha találkozom vele...Lalóval lógnak egész nap.

Most értünk haza Pécsről. A belváros nagy felújítás alatt van, markolót és darut jól lehet fényképezni :roll: .
De még majd felmegyünk megint, mert a tv-toronyba sem jutottunk fel, meg valami mandulást emlegettek-nagy játszótérrel, meg játszóházat.... :lol:
Most csak csavarogtunk, meg állatkerteztünk.

Mindjárt indulunk unokahugomékhoz, ott vacsizunk.

Linda, még majd neked lesz írnivalóm estére :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Katlina, Robikának milyen jó a frizkója :)

Tündi, igen, gyógyvizes. Amúgy Mecsek rally lesz, de én Rékával csak strandolni fogok 8) és lehet jön anyósom is.

Erika, nekünk Réka csak a szárazföldön volt hajlandó beleülni bármilyen vízi alkalmatosságba... :? látom, nálatok nem volt gond az úszógumival.

Kép
pimelinda

Na szóval....
Ma Orfű felől jöttünk le Pécsről, és láttuk a hertelendi fürdőt. Igencsak fel van dúrva. De kisgatyások is voltak bent, úgyhogy gondolom, azért csak üzemel. Aztán megnéztem a honlapját, és láttam, micsoda fejllesztés megy. De sok fürdő van ott a környéken, csak ámultm-bámultam :lol:

No, ki vagyok purcanva, megyek fexem...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

sziasztok

Utólag is:

Boldog Szülinapot Tündi!

Kép

Boldog névnapot Lilcsi

Kép

Rólunk: holnap kezdjük a házon az első nagyobb alakításunkat, úgyhogy Emma és Pisti megy a Mamához-Tatához (ott lesz még egy-két uncsi tesó). Enci meg én pedig maradunk segédkezni Pistinek a munkában. Kicsit izgulok,hogy fog menni (üvegtégla falat csinálunk,hogy be tudjuk rakni az új bejárati ajtót, ehhez kell egy kis bontás-építés miegymás). És ha marad időnk festünk is itt-ott, na az már nem olyan nagy falat azt már nem először csináljuk. Úgyhogy drukkoljatok,hogy ügyik legyünk.

A képek szupik gyönyörű az összes gyerkőc, és az anyucik is nagyon csinik! :lol:

Nyaralóknak szép időt és jó pihenést kívánok!

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Jó reggelt!

Nóri, igen, tudjuk, hogy dolgoznak bent, de engem nem érdekel :P a szállás kb. 500 m-re van, úgyhogy nem megyünk el messzebb :wink:

Liz, és ketten csináljátok Pistivel? :shock: bátrak vagytok. Meg biztosan nagyon ügyesek is! :wink: Eredetileg mi is üvegtéglát akartunk az egyik fal helyett a lépcsőnél, de már nem fért volna bele az anyagi keretbe, úgyhogy maradt a gipszkarton :roll:

Tündi, piacon?

Kép
pimelinda

Linda,ma nem voltunk a piacon,mert mentünk a strandra a vízhez szoktatás miatt.De végülis úgy döntöttünk nem fogunk járni,mert Lucával bemehet apa,de neki is kell venni jegyet,és így nem érné meg.
Szóval mecsek rallyra mentek,de a strandon biztosan jobb lesz :wink:

Liz,köszike neked is a köszöntést!Kitartás a felújításhoz!

Nóri,várunk ma is beszámolóval :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi, hát ez nagy szemétség :evil: Zsuzsinak is meg kell venni, biztos tudod, hogy Fanni is jár.
Ha nem lenne ott a termál a szomszédban, nem is mennénk, Réka még nem való a szervizparkba... így viszont tök jó lesz!

Évi, merre vagy? Ezer éve nem jelentkeztél... :(
és még vannak ezzel így páran :(

Kép
pimelinda

Linda,hát én is nagy szemétségnek tartom,hogy a szülő is fizessen egy egész árú jegyet 1 óra hosszáért :roll: Zsuzsi mondta egyébként,hogy járnak :) de ma nem láttam őket...lehet később jöttek :)
Ha megy anyósod még jobb lesz gondolom,mert majd együtt elstrandolgattok,és nemcsak 2en lesztek Rékával.

Erika,szupik a képek :) A naplóban is megsasoltam ám :) Örülök,hogy jól sikerült a nyaralásotok:)
A szülinapomat már megtartottuk,most hétvégén nem volt semmi vagyis keresztanyáméknál volt grillezés,de az nem kifejezetten az én szülinapomra.egyébként jól érzem magam.Holnap megyek első nst-re,meg nagylabort is csinálnak elvileg.
Nemrég a wc vettem észre awc papiron,hogy jött belőllem egy kis sárgás zöldes trutyika..na azóta se semmi.Remélem nem nyákdugó,fogalmam sincs,hogy néz ki,mert Lucánál nem ment el...És még 3 hétig nem szeretnék szülni,úgyhogy addig még ki kell húznunk,de jövőhét péntekig mindenkép ki kellene,mert akkor fogom tölteni a 37.ik hetet....
Jajj és neked is köszike ám a köszöntést!!!!Csak a kismama agyam elég szita :oops: :oops:

Na még vmit akartam de elfelejtettem :oops:

Kép
Kép
tundi24

Jó reggelt!

Tündi, nekem a sárgás-zöldes inkább fertőzésre gyanús. Nyákdugó színtelen v. fehéres. Nst-re a kh-ba kell menned?
Jut eszembe, a kádat vmelyik nap vissza is visszük!! Mondjuk... holnap? Jó neked délután?

Kép
pimelinda

Tündi: A szülinapit? Azt megköszönted. :lol: :wink:

Az biztosan nem nyákdugó, az rózsaszínes-véres. Legalábbis nekem az volt. Lehet színtelen is.
jaimee1

Linda,igen a kórházban voltam nst-n,hipp-hopp végeztem,alig voltak,még csodálkoztam is...aztán még elmentem ott a laborba és készen is voltam...
Itthon leszünk holnap,legalábbis azt hiszem.Lehet 4után kimegyünk a strandra egy kicsit apa munkatársáékkal,de előtte várunk benneteket! :)

Erika,ha megköszöntem akkor oké :wink:

Ja voltam bent szolnokon a polg.hiv-ban is a házassági anyakönyvi kivnat másolatáért,de azt mondták nem kell,mert ott szülök meg ott is volt a házasságkötés.Ti erről tudtok vmit?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Már megint le vagyok maradva :oops:
Boldog névnapot Lilinek!
Boldog Születésnapot Tündi!

Egy nagyon hosszú és nyügös héten vagyunk túl. Nem tudom hová tünt az én tündéri édes kicsi fia most nagyon sokat sír alig alszik és még mindig csak nálam akar maradni ha valaki meg is fogja csak addig marad amíg én beszélek hozzá. Mikor lesz már ennek vége??????????? Nap közbe nem alszik semmit csak délután hat után ha kivisszem levegőzni na akkor alszik úgy ha folyamatosan valik mozgatja a kocsit, de legalább az éjszaka az nem változott vagy végalszik reggel fél8 - 8ig vagy csak egyszer kell. Tegnap megkaptuk a 3 hónapos oltást. Nem lázzasodott be de nyügibb volt de azt az oltásnak betudtam. A házi munkákkal ezerrel le vagyok maradva halomba áll a vasalni való csak Dávidét vasalom ki este amikor már alszik.Főzzni is úgy tudok hogy reggel Zsoltival kellek és mire felébred addigra kész az ebéd. Na nem panaszkodok tovább.

Tündi: Úgy mennék hozzátok de olyan meleg van. Nem tudott rávenni a strandra Zsolti mert mondtam neki így sok értelme nincs neki hogy Dávid nem akar maradni csak nálam. Pedig már úgy úsznék egy jó. De hát majd jövőre.

Na megyek ennyi időt kaptam a kisfiamtól kb 20percet játszik egyedül aztán már nekem is ott kell lenni. Letelt az időm. :)

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Kriszti,előfordulhat,hogy már a fogmanók kínozzák Dávidot!!! :? De nem elkeseríteni akarlak,de ahogy nőnek úgy lesz nehezebb a dolog.tudod kisgyerek kis gond,nagy gyerek nagy gond :wink:
De tarts ki,és nézd a dolgok jó oldalát,hogy legalább éjszaka alszotok!!! :) Luca nálunk se nappal se éjjel nem aludt,és most sem jó az alvókája :?
Pedig jöhetnétek hozzánk :D Babáznék egyet,de majd lehet vmelyik etse arramegyünk :) Aztán pletyizünk egyet :wink:
És köszike a köszöntést!

Kép
Kép
tundi24

Kriszti:

[quote]N írta:ap közbe nem alszik semmit csak délután hat után ha kivisszem levegőzni na akkor alszik úgy ha folyamatosan valik mozgatja a kocsit, de legalább az éjszaka az nem változott vagy végalszik reggel fél8 - 8ig vagy csak egyszer kell.

Én a kegyetlenebbik fajta anyuka vagyok....szerintem az alvások kialakítását lehet egy kicsit erőltetni is. Behúzod a sötétítő/lehúzod a redőnyt, amid van, beteszed a kiságyba, rácsukod az ajtót és alvás. 3 hónapos korban még egyszerűbb a dolog, szerintem.....Réka ennyi idős korában magától elaludt a kiságyban egy jó kis szopi és kiadós kaka után. No nem tartott sokáig....Dávid biztosan sírni fog egy darabig, de egy idő után megszokja, hogy bizonyos rituálé után alvás a program és akármi van, anya ebből nem enged. De mondom, én ilyen kegyetlen féle vagyok.... :wink:

Hogy 20 percet játszik egyedül, az jóóóó!

Tündi: házassági anyakönyvi kivonat ügyben meg ugye nem vagyok kompetens....de ha azt mondták ,amit, biztos úgy van. :wink: Gondolom, a kórházi "anyakönyvi hivatalban" látják a rendszerben, hogy ott házasodtatok. Vagy ilyesmi....

Évi, jól eltűntél, pedig a nyaralásból már biztos hazajöttetek....Jól vagytok??
jaimee1

Elin! Lilcsinek utólag is boldog névnapot! Kép

Tündi! Én az eredeti házassági anyakönyvi kivonatot vittem be.
Nyákdugó eltáv. előtt én rózsaszines cuccal találkoztam a wc papiron.

Kriszti!Kitartás. Lehet hogy ezt a meleget nem szereti Dávid.

Kép
Kép
mongi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?