Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Móni! Így már értem! Milyen munkát keresnél majd a kórház helyett?

Tündi! Ezen a héten az anyósom itt van nálunk, jövő héten meg Anyuékhoz visszük Marcit. utána meg már szabin leszünk - már nagyon várom...

Na Évi igazán nem panaszkodhat az időjárásra.
Mi tegnap voltunk az itteni strandon.. hát ezren voltak, a gyerekmedencébe először be se mentünk, egyszerűen tömve volt. Úgyhogy a nagy, gombás medencébe mentünk, az szellősebb volt, de Marcinak először nem tetszett. Nem szeret olyan vízbe belemenni, ahol nem ér le a lába és kint akart maradni a lépcsőn. De bevittük egy úszógumival, és végülis élvezte, főleg ahogy végigmentünk az örvénylő részen :)
De végig úgy nézett ki, hogy mindjárt esni fog...
Szombaton meg a szomszédékkal monopolyztunk este. Persze meg kellett várni, amíg elalszanak a gyerekek, ezért elég későn álltunk neki, és éjjel 1-ig játszottunk :)
judit_79

Huh, nem nagy a forgalom errefelé! Vagy csak nem írtok??

Teszek képet. Teljen ez az oldal is...
Kép Kép
Mindkét nagyi sütött tortát :) Nem sok maradt...
Kép Réka azonnal nekiesett a játékoknak. Kép
Mi itthon strandoltunk. Réka elsőre nem akart a medencébe ülni, aztán meg mindenáron vissza akart mászni, nagyon élvezte a pancsolást :)
Kép Kép Kép

Judit, gombás medence?? nem értem. Fertőzött?

Kép
pimelinda

Meg vagyunk mi is.....................

Mult hét csütörtök,péntek munkavédelmi gyakorlaton voltam!!!!!Nagyon jó volt két igen elismert munkavédelmis okított!
Ha valakit érdekel kép elküldömöm milyen magasságban sétálgattam de csak priviben ide nem raknám fel szivesen

Tegnap,voltunk ellenőrzésen minden rendben
Linda!
Topai Krisztina a doktornő neve aki felvette Robit tegnap is hozzá kerültünk,nagyon aranyos kedves dokinak véltem!
Torták nagyszerűek,most én is elnyammognék egy szeleten! :wink:

Nóri!
Még nem válaszoltam 59kiló naggggggyon jó,de szerintem azóta elértem a 60-at-szeretek enni :oops: 8)

Tündi!
Hogy birod a meleget???

Judit!
Régen mi is sokat játszottunk,ez sajnos mostanában kimaradt az életünkből

Kép

Kép
katlina

Linda! Jesszus, dehogyis fertőzött medence, van benne egy gomba, aminek a szélén jön a víz mint egy szökőkútból.. nem tudom jobban leírni...

Jók a képek, szép nagy baba az egyéves!!
judit_79

Linda,hát hihetetlen mekkora Réka :) Mama is el volt ájulva :) Hm..de guszti tortácskák :) Biztosan fincsik is voltak!!!

Katlina,bent a lakásban elvagyok.de ha ki kell menni az elég rémes :)

Judit,elsőnek én sem értettem ezt a gombás medencét,de utána leesett :oops: :wink:

Ma voltam a védőnőnél,minden okés az ő részéről,dokihoz 14ére kaptam időpontot,és összeségében 6kg-nál tartok :) Persze ha múlthéten mentem volna nyaralás után nem lett volna ilyen jó a mérlegeslés,mert ott aztán ment a zabbantás :oops: :oops:

Miért nem ír szinte senki :?: :?: :?:

Kép
Kép
tundi24

Vagyok én is, nyaralást szerveztem gőzerővel, többek között. Kicsit már jobb a kedvem, 19-én utazunk B.földvárra.

Linda: Nagyon sokat változott Rékus a tali óta, nagyon nagyon aranyos!!!! Kapott a tortából egy picikét? A pancsis képeken szépséges a lyányod.

Tündi: gratula a 6 kilóhoz, tök ügyes vagy!!! És ebben a 6 kilóban még víz is van?

Nóri: Teccik az avatarod. :D

A gombás medencét én is félreértettem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Katlina: 60 kila jóóóóó. Nekem a 60 lenne a normál súlyom kb.....szóval van rajtam 6 pluszban. :roll: Szupi, hogy minden oké veletek.

Judit: nem nagyon írtam én a másikba se, te. Csak Hunor születése napján merültem egy kis chatbe.

Hát most ennyi....
jaimee1

Jó reggelt!

Huu de jó kis hüsi idő van :)

Erika,szerintem a sok gyümölcs zabálásomnak köszönhetően,csak a bokám van egy kicsit bedagadva,és semmi más.Így tarthatok 6kg-nál.Rengeteg gyümit eszek,de tényleg :)
Nemsokára mentek nyaralni,huu de nagyon jó lesz nektek :) Én is mennék még szívesen,de mi már nem megyünk idén.

Nóri,kifőzted a barikat?Nagyon csendben vagy...

Kép
Kép
tundi24

Hát Tündi mindenki nagyon csendben van... :roll: Amúgy nagyon jól nézel ki, csinos vagy :wink: és ezt komolyan mondom :!: A lehűlésnek én is örültem.

Erika, Földvár szuper hely!! Fiatal lyány koromban sokat nyaraltunk a B.szárszón táborban, és sokszor átsétáltunk.
Ja, a tortákat természetesen megkóstolta Réka is, de annyira nem jött be neki :lol:

Amúgy napok óta nem eszik szinte semmit, néhány kanállal csak, aztán annyi. Szinte teljesen visszatértünk a szopihoz. Visszafejlődünk, úgy látszik...

Judit, oké, értem :)

Katlina, mi ez a munkavédelmi gyakorlat? Mit is tanulsz most pontosan? A doktornőt pedig ismerem, nemrég jött vissza Debrecenből.

Péntek este mi is utazunk Balatonudvariba, Apa is jön végre, több mint 1 hétig leszünk, már alig várom én is!!!

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Vagyok én is,csak többnyire olvasásig jutok... :?

Nóri:Értettem,csak magyarul... :) Anyud hogy van,szokja az új helyet?

Judit:A legjobb lenne 8 órában dolizni,de...érettségim van,de sajna eü végzettséggel más területen nemnagyon lehet elhelyezkedni :( Orvos mellé vagy Sztk-ban elhelyezkedni...hatalmas protekció kellene...Tanulni is jó lenne,de mit??Úgyhogy nemtudom még mi lesz...

Linda:Szupik a képek,édesek a csajok nagyon :) Azért látom Réka is csak megszerette a pancsit :) Nyaralás bizti szupi lesz :)

Katlina:Örülök,hogy Robika rendben van már :)

Tündi:Remélem pénteken küldi a csajszi a cuccost :)

Rólunk pár szó:Múlt hétvége nagyon jól telt.Szombaton délelőtt elmentünk Zolcsiért mamáékhoz.Délután itt voltak Valiék,nyársaltunk.Vagyis csak az apukák,mi csak ettünk :P Gyerkők is nagyon jól elvoltak :) Persze fényképezni elfelejtettünk :( Vasárnap Zolcsinak volt egy kis szülinapi buli,5 osztálytársa volt itt köszönteni :) Nagyon jól érezték magukat a gyerkők,én a végére kicsit fáradtam...A héten takarítgatok megint,meg persze mosok,főzök,vasalok.Közben a fiúk táncolnak az idegeimen :( Állandóan nyírják egymást,5 percet nem tudnak meglenni :( Ha meg elmegy Zolcsi a haverokkal,Milán 5 percenként kérdi,mikor jön haza Zolcsi?Komolyan néha már kész vagyok :( Luca meg nyafi,állandóan csüng rajtam :( Jön a 11-12.foga,gondolom ezért nyafizik.
Szombaton kiakarunk menni a vásártérre,fogathajtó verseny lesz...de most nézem az időjárásjelentést,esőt mond :?

Na elköszönök,jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
lucuska

Linda,dehogy vagyok én csinos :oops: Jó buci vagyok,na de majd lesz ez még így sem :wink: Te viszont sokat fogytál :!: Majd gondolj ránk is a balcsi partról!:)

Móni,majd üzensz ha megérkezik a cuccos.De sztem csak vasárnap vagy hétfőn tudok menni válogatni.
Vasárnap lehet mi is kinézünk a vásártérre feltéve ha az idő is engedi!

Komolyan mondom szomorú vagyok,hogy nem írtok :!:

Kép
Kép
tundi24

Linda!
Munkavédelmi-technikus leszek októberben vizsgázom,de ekkor már kezde is a Tűzvédelmi-technikust
Ezért voltam én gyakorlaton,nem előírt dolog,de én jobbnak láttam ha önszorgalomból részt veszek egy ilyenen

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Most értünk haza, a doki bácsi megcsinálta az 1 éves statusvizsgálatot. Réka fogyott 10 dekát a 13 kilójából az elmúlt 4 hét alatt :? De hát alig eszik valamit, meg egész nap kotor, szóval...
Ha visszajöttünk a nyaralásból, meg majd megkapja a bárányhimlő elleni oltást is.

Katlina, értem :) akkor gyűlnek majd a képesítések :wink:

Tündi, de igenis csinos vagy :!: és ne álljunk le ezen vitázni :wink: :lol: És köszi hogy észrevetted, jól esett :D

Móni, igen, megszerette 8) látom, azért te sem unatkozol a 3 gyerkőccel :P

Kép
pimelinda

Sziasztok
A beigért képek:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Kriszta: Dávid nagyon édi. Látom, tud sírni is. :wink:

Nóri: Anyukád? Már Kisújon van?

Linda: Enyém Réka most 10 kiló..... SZóval no para. :wink: Nagyon jó súlyban van Réka. Popi sem eszik sokat, illetve válogatós lett nagyhirtelen. :roll: Amit imád, az a csirkepörkölt tésztával, nokedlivel. :oops: :oops: A főzeléket úúútálja, de bébiélelben nagy kegyesen megeszi. Pedig nem sokáig veszek már neki bébiételt....minek?!

Tündi: Csinos vagy és pont! Nincs vita! :wink:
:lol: :lol:

Judit?

Katlina: a jó meló (munkavédelem) hozzánk jött évente egy pofa, aláírtuk, hogy résztvettünk a kötelező tréningen (nehogy agyonüsson a számítógép, kiessünk az ablakon, bokánkat törjük a vezetékekbe vagy nem tom milyen veszély van egy irodában.... :oops: :oops: :oops: :oops: Szóval aláírtuk, hogy x órában fel lettünk homályosítva és kaptunk egy hatalmas tálca Marcipán féle sütit. Nyaaaam....de imádtam a munkavédelmi oktatást. :lol: :lol: :lol: :lol:

Móni: Hát vidám az élet 3 gyerekkel, irigyellek, na.
:lol: :lol: De tényleg!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.07.09 16:08-kor.
jaimee1

Ja, dobok mán képet! Kép Kép
jaimee1

Sziasztok!

Kriszti! De éééédes ez a baba :) Milyen békésen átaludta a keresztelőt!

Melinda! Azért a 13 kiló nem semmi, Réka biztos nem fog elfogyni :D
Mi meg beadattuk volna a kullancs ellenit a héten, mert lejárt az egy év, és nem lehet kapni az oltást! Országos hiány van belőle.
Mennyit lehet csúsznia, hogy még hatásos legyen? Tavaly júli. elején adattuk be ha jól emlékszem. És így csak augusztus közepén kapná meg, amikor visszjön velünk Szolnokra.

Erika! Aranyosak a képek, örülök hogy visszatértél :) Azt hittem már nem is fogsz írni mostanában.
De amúgy sem nagy a pörgés itt, látom uborkaszezon van vagy mi :)
Nálunk nagy káosz van a munkahelyen, alig látunk ki a melóból... Most már szívesen elvonulnék szabira, de még egy hetet ki kell bírnom.
Holnap megyünk Fehérvárra, visszük Marcit Anyuékhoz. Meg kifestünk még egy kis szobát a Balatonon (Marciét: a legsötétebb, leghűvösebb szoba, akkorákat szokott ott aludni, hogy csak na) talán a strandra is eljutunk.
judit_79

Hahóóó!

Hová lett mindenki? :(

Lindáék gondolom már a Balcsin vannak :) Úgy néz ki kezd elromlani az idő :(

Tündi:Van csomag :) Éééédesek,úgy megkívántam én is,dehát már vannak elegen :wink:

Kriszti:Nagyon édes a kis szomszédlegény :) Jó kis husis ő is :) Látom nemzavartatta magát a kersztelőn :lol:

Erika:Nagyon vidám :) ,de már ma is lefárasztottak teljesen :roll: Reggeli után elkezdtem ebédet főzni,közben a nappalit takarítottam,ablakpucolás,függönymosás,egész házat fölporszívóztam,föltöröltem.Közben mostam 1 adag ruhát nekünk,1-et Lucának.És ez idő alatt végig ezt hallgattam:Milán nemár,Zolcsi nemár...Luci szépen eljátszott az árnyékban,kicsit homokozott,néha bejött megnézni hogy haladok :) Most kicsit csönd van,Zolcsi elment elhívni az osztálytársát,Luci még alszik,Milán elvan magában.Én meg leültem kicsit,habár mindjárt vasalhatok még :twisted: Szóval általában így telik 1 nap,leszámítva az ablakpucolást,azt nem szoktam minden nap :roll: Komolyan néha vágyom egy kis nyugira :oops:
Réka tündéri,mindig megcsodáljuk :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Na, gondoltam elköszönök :) Úgy dönöttem, nem visszük a laptopot. Még itthon vagyunk, Apa még a munkahelyen, csak 7 körül indulunk.
Balatonon amúgy ma esett az eső, a rossz idő pont arról jön ide, úgyhogy mire ideér, mi már ott leszünk. Holnaptól meg megint süt a nap :)

Judit, sztem a kb. 1 hó csúszás belefér az emlékeztetőbe. Valamennyi védettség már ígyis-úgyis kialakult.

Erika, csirkepöri... hmmm. Jó ízlése van Popinak. Én Rékámnak most a lasagne lett az egyik kedvence, Apa kedvéért majd' minden héten van :P Bébiétel már nálunk sem nagyon megy. Egyre több mindent eszik a mi ételeinkből :)

Kriszti, jól látom, sokat nyúlt Dávid? Nagyon édes kisbaba :)

na sziasztok, jó hétvégét mindenkinek!
Móni, pihenj te is! :wink:

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Móni,huu már nagyon várom,hogy lássam a csomagot!:) Akkor lesz miből válogatni :)
Aztán ahol 3 gyerek elfér ott 4 is :wink: :oops:

Erika,nagyon aranyos Réka a képeken!az a kendős meg olyan mesébe illő,ahol egy kislány nézi a tyúkokat! :) Nagyon nagyon édes!!!!!Még sok sok iylen képet tegyél hagy gyönyörködjünk!!!!!

Kriszti,huu de jó,hogy ennyi képet tettél fel!:) Nagyon békésen végigaludta a keresztelőt ahogy látom!:) Legközelebb meg is dajkálom :)

Linda,érezzétek jól magatokat!!Készíts rengeteg képet!:) És már a múltkor is meg akartam jegyezni a fogyást,csak mindig elfelejtettem :oops:
Ja és jövőhétre meg kánikulát mondanak!:)

Judit,nektek is kellemes hétvégét a balcsinál!Érezzétek jól magatokat a kis munka ellenére is :) Remélejük tudtok majd strandolni is.

Nóri????????Adj már egy kis életjelet magatokról!!!!

Mi ma vásárolgatni voltunk,kaptam egy telót,meg vettünk egy előszoba falat.De én úgy kidöglöttem,hogy csak na.
Holnap meg grillezünk délután,jönnek keresztanyámék+mamáék és megtartjuk apa+az én névnapomat és szülinapunkat.

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!!

Erika!

Réka egy gyönyörű kislány!Olyan kis formás és az a ruha nagyon jól áll neki!!

Tündi!

Gratulálok a 6 kg-hoz,nagyon ügyes vagy!Lucus várja már a kistesót?Kisfiú lesz ha jól emlékszem,és hogy fogják hívni?

Linda!

Nagyon jó súlyba van Réka,jó kis vaskos!
Jó nyaralást nektek remélem jó idő lesz!

Megyek én is költöm Mátét mert mi is megyünk Siófokra egy kicsit kikapcsolódni,remélem jó időnk lesz és tudunk a Balcsiba fürödni!
Majd jövök és hozok képeket!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Hali!
Ma érkeztünk meg Szurdokpüspökiből....békés volt....szép volt.....élveztük....visszajárunk majd remélem :)
Képek még a másik gépen vannak, majd átmásolom és akkor mutizok.
Komolyan...tőlem atomrobbanás is lehetett volna, arról sem tudtam volna, én se rádiót, se tv-t nem néztem :lol: És ez JÓ!!
A végére egész belejöttem, hogy 1-esben "száguldoztam" fel a hegyoldalba :lol:
A szolnoki pokolmeleg viszont nagyon rosszul esett :cry: :evil: .
Már megy a mosógép, szerdán majd megyünk tovább Kabára. Addig is lesz tennivalóm bőven, úgyhogy.....de nem mondok semmit.

Erika! Már lassan 1 hónapja Kisújon van anyum... :( nem tetszik neki, nagyon nem tetszik, dehát ez van.
Írhatnál nekem levelet, hogy kell szíp hátteret varázsolni a Blogspotra :wink:

Tündi! Vééégre, van új telkód!!! Noésmilyen???
Te meg már a finisben vagy lassan... :lol:

Kriszti, kösz a képeket! El sem hiszem, hogy már 2,5 hónapos fiad van :lol:

Móni! Valahol láttam hirdetni (vagy csak írtak róla :roll: ), hogy gyógyszertári asszisztensnek is képeznek már át embereket. Sztem a te végzettséged már jó lenne hozzá. És mindig keresik őket.
Interspárban is nyílik majd patika, én személy szerint örülök neki.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Tündi:Telón szólj már,ha jönnétek :) Nem tudom idetudok e holnap ülni,ma is alig indult be ez a masina :(

Nóri:Képeket várjuk :) Sajnálom anyud :cry: de a muszály,nagyúr :(
Nem is lenne rossz amit mondassz,valahogy utánnakéne járnom...

Mi hétvégénk szuperül sikerült,végre semmit nem csináltam :)
Szombaton egész nap a fogathajtón voltunk,csak annyi időre jöttünk haza,míg Luci szundizott ebéd után.Ma pedig anyáéknál voltunk,este értünk haza.A két fiú ott maradt mamázni.Milán még csak Luca születésekor volt tőlem távol,akkor is itthon apával.És most borzasztóan hiányzik...már félúton hazafelé hívtam anyáékat,hogy minden oké e?.Pedig tudom jó helyen van-nak,fenekük "kinyalva" :) de akkor is...Nem tudom meddig bírjuk majd :?

Akkor néhány kép :) Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

Jó reggelt!

Móni,nem tudom,hogy tudod-e olvasni,de ha nem akkor,majd hívlak.Ma este elszaladok,ha apa hazajött,mert kocsival ment dolgozni,így meg kell várnom még hazaér.Fél5felé szokott érkezni,akkor gyorsan berohanok a Rossmannba,és utána már érkezem is! :)
Nagyon szupik a képek.Lucának nagyon sokat változott az arcocskája,nekem olyan,mintha Zolcsira kezdene hasonlítani.Zolcsidnak meg az a séró..igazi nagypasis már :)

Nóri,végre hogy írsz :) Már nagyon hiányoltalak :) Megkaptam a telefont egy Nokia5130at.Klassz kis teló,csak hát egyenlőre időm nincs vele foglalkozni...
Sajnálom anyudat,de csak megszokja szegényke..és nem monda,hogy miért nem tetszik neki?
Nyaralásos képeket várjuk! :)

Ivett,hogy telt a hétvége?Igen ksifiú lesz a kistesó.Zsombornak fogják hívni :) Hát ,hogy Luca várja-e,passzolom...szokta simizni,puszilgatni a hasam,de hogy mi lesz ha hazahozzuk azt nem tudom....

Kép
Kép
tundi24

Lásd Móni, kivel van dolgod :wink:
http://eu-szolnok.extra.hu/beiskolazas_nappali.html
Milán meg biztosan jól érzi magát, eszében sincsen hazamenni :lol: Anyudék hol laknak amúgy? Messze? És már világít az a szöszke haja, olyan barna 8)
Te meg nem is vagy sovány! Legalábbis a képen....

Tündi, ez a zenefon...ilyet már fogtam, jó kis teló...

Na, menek vasalni, míg hüsi van...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Tegnap jöttünk haza, ez egy elég rövid hétvége volt. Most már a Balatonon kész van ez egész alsó szint felújítása, kifestettük a kisszobát is és leraktunk szőnyegpadlót. Strandolásra nem volt idő, meg nem is volt annyira meleg. De a jövő héten bepótoljuk.
Anyuék ma mennek le a nyaralóba Marcival. Már most retttentően hiányzik Marci, üres a szobája és nem hallani a csacsogását... :(
Persze jó egy kicsit kettesben lenni Apával :wink:

Tündi! Nahát, már csak alig több, mint egy hónap van Zsombi születéséig :)
Mentek még nyaralni valahová?
Tesóm is már a 28. héten van, most már van neki is pocakja :)

Móni! Klassz képek, szépek a gyerkőcök!

Nóri: Jó lehetett a nyaralás, majd tegyél fel képeket! Kaba hol van?
judit_79

Szép napot!

Sikerült berugdalni ezt a masinát :roll:

Tündi:Olvastalak,várlak délután :)Én nem tudom kire hasonlít Luca...még mindig többen mondják,hogy tiszta apja :) Luca nélkül jössz?Ismerkedhetnének enyém Lucával :)

Nóri:Nagyon köszi az infót :) De van ára rendesen :( No majd megérdeklődöm...
Anyáék Tiszatenyőn laknak,nemtudom tudod e merre van...Szolnok-Szajol-Törökszentmiklós,ott elfordulunk jobbra.Onnan kb 10 km.
Sikerült elérnem anyát,már kb 100 x hívtam őket,de mobil mindenkinek lemerülve :roll: Kicsifiam nagyon jól érzi magát,nem is keresett :( De azért örülök,mert tényleg azt hittük haza kell hozni :oops: Na majd meglátjuk meddig bírja :)
Kisasszonyod jól van?

Kép
Kép
Kép
lucuska

Nóri,igen tetszik nekem is,csak hát kellenének rá értelmes zenék,ami nekem meg nincs.Mi is annak a letöltős oldalnak a címe,amit egyszer megadtál? :roll: :oops: :P
Köszike előre is :)

Judit,biztosan nagyon rossz Marci nélkül lenni,de kell néha kettesben is.Na nálunk apa ezt nem szereti ha Luca nincs itthon..nem is tudom majd hogy lesz megoldva ha én a kórházban leszek,mert akkro ő még dolgozni fog,majdcsak akkor marad itthon ha hazajöttünk.Luca mamánál lesz,de hát ugye ott is kéne neki aludnia,mert apa már fél7kor elmegy dolgozni,és akkor előtte el kellene vinni Lucát a mamához.Úgyhogy nem tudom hogy lesz még ez :roll:

Erika,te miért nem írsz?Hogy telt a hétvége?Leszerveztétek már a nyaralást?Nemsokára mentek :)

Kép
Kép
tundi24

Móni,igen Luca nélkül megyek nagy valószínűséggel,mert szeretnék nyugodtan válogatni :wink:

Kép
Kép
tundi24

halihó!

Végülis gépközelben vagyunk :P
Nagyon jó idő lett mára, de a Balatonban még nem voltunk, fúj egy kicsit a szél, Rékát igy még nem merem belevinni. Sokat pihenünk, meg azért aktivkodunk is, tegnap pl. felbicajoztunk a tihanyi apátsághoz, csak felfelé volt vészes, lefelé szinte csak gurulni kellett, tekerni alig :) de jó volt nagyon. Most a Szigligeti várba készülünk.
Majd még benézek, és regalálok is :wink:
Sziasztok!

Kép
pimelinda

Nóri: Navégremán. Azt hittem, elvesztél. roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Én freeblogos vagyok, a blogspothoz nem nagyon értek, de majd írok privit háttér ügyben, hogy hol keresgélj. Millen blogod lesz/van?
Dehát anyukádnak a kórházban sem volt jó (teljesen érthetően persze..) Ez annál sem jobb?
Hányan vannak egy szobában végül?

Linda: Hellóóóó! Akkor nagyokat kirándultok. Miismiiis!! Szigliget az egyik kedvenc helyem!!!!

Judit: Nekem is hiányozna Réka nagyon....Azért élvezkedjetek apával.

Tündi: Nagyon szépen menetel a maci a vonalzódon. Nyaralás leszervezve, igen, már csak egy pici jó idő kellene. Majd a jövőhétre is.

Móni: Hát ja, csatlakozva Nórihoz egyáltalán nem vagy sovány. Csini vagy! Csodaszépek a gyerkőcök!

Nálunk nincs semmi különös. Jól vagyunk.
jaimee1

Linda,akkor tessék jelentkezni még! :) Nagyon jó időt mondanak a hétre.Mennyire vagytok a balcsi parttól?
Én fel nem bírtam volna oda tekerni :roll: Ügyik vagytok!Béreltétek a bringát?

Kép
Kép
tundi24

Erika,hát én meg rólad is azt hittem,hogy elvesztél! :) Igen menetel már a macikám és be is vok rezelve rendesen,hogy hogy bírok majd 2 kicsivel :roll: :roll: Remélem holnap doki is tud vmi konkrétat mondani,hogy kb mikorra számítsak a műtétre..meg hogy lesz-e egyáltalán..vagy még megy szabira :roll: Bnőd elérte?
Jövőhétre is is jó idő lesz :wink:

Kép
Kép
tundi24

Nnnna, összeszedtem pár képet

Erika! Sablonos oldalaim vannak (a Jellys a legjobb szerintem), olyat is találtam, amin le van írva, hogy kell beoperálni a HTML kódot, de nekem nem meeeegy :cry: :cry: :cry:
Ja, azt meg nem is írtam...a püspöki pincesorról meg hoztam haza fini vörösbort :wink: :oops:

Anyumék 4-en vannak.

Tündi...melyiket is adtam meg? :roll: Van egy csomó...

Móni! Tudom merre van Tenyő, 2-3 ismim is lakik ott :)
Hát a tanfolyamok nem olcsók...vagy milyenre gondoltál? Konyhai kisegítőre? Az biztosan olcsóbb :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri: Szupik a képek! Szíp helyen voltatok!

A freeblogon a css kódhoz kell beírni a html kódot. Olyat sem találtál?Szóval milllen blog lesz ez?

Szerintem is csúcs a Jelly, Móninál láttam! Nekem most olllyan van.

Tündi: nem hiszem, mondtam neki hogy most szabin van a doki. És nem is sürgős az ügy.

Csajok, nyári talira nem röffenünk össze?????????????????????? Ez most Nóri boráról jutott eszembe....na nem mintha ARRA a borra fájna a fogam (csak a nyálelválasztásom indult be)....és nem mintha nagy alkoholizálásba szokott volna torkollni a tali.....Na értitek....

Tente...
jaimee1

Naaaa, ébresztőőőő!!

Erika :lol: :lol: :lol: van még 4l - 2 pohárnyi. Ha sietünk, még marad is belőle :wink:

És annyi mindent nem fényképeztem le... :cry: . Pl. Flores háza is ott van, még mindig a kerítésen díszeleg a 'MONDJON LE!" című rongydarab :lol: :lol:
Hollókőn csak a várban voltunk, pedig ott van rengeteg múzeum, amibe szerettem volna bemenni. De az egy egésznapos program lenne....
Gyöngyösre sem jutottunk el, pedig ott meg ott van a kisvasút Mátrafüredre. Arra is 1 napot kell szánni, reggeli indulással.
Szóval muszáj lesz még visszamenni :lol: :wink:
Meg ugyanezeket a zöld hegyeket meg kell örökíteni az őszi színekben is.

Móni! Akkor te is segíthetnél, hogy kell kicsicsázni az oldalt!!!! :idea:

Itt mellettünk meg készen (?) van a játszótér :? van 1 mászóka, 1-1 hinta kicsinek-nagynak, meg 1 olyan homokozó, aminek nincsen semmi széle, pereme, csak úgy 1 szintben van a kaviccsal :shock: . Hát ...nem is tudom, mit mondjak... :evil:
És a park másik fele még uolyan dzsuva.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Hú,de jó idő van :P Mi délelőtt medencéztünk Lucival,kisasszony nem várta meg míg levetkőztetem,bemászott ruhástól :lol:
Ez a 2.nap a fiúk nélkül,már kezd nagyon rossz lenni :( Apa már este menni akart a kicsi fiáért :) Lebeszéltem gyorsan,habár hiányoznak,de azért előnye is van egy kis nyuginak :oops:

Erika: Kép Jól esnek néha az ilyen bókok az ember lelkének :oops:

Nóri:Nagyon szuperek a képek :) Arról a gyönyörűségről meg csak jó képeket lehet csinálni :) Annyira tetszik a kis vörös hajzuhatag :)
Bloghoz sajna béna vagyok :oops: nekem is Vali barátnőm szokott segíteni,ez is az ő műve,én csak kiválasztottam :)
Tanfolyamot meg gondoltam,hogy nem olcsó pénz,de sajna ez most nem az én pénztárcámhoz való :cry: de azért telón csak érdeklődöm majd.
Megsúgod ki az ismid? :wink: Lehet ismerem...

Kép
Kép
Kép
lucuska

Nóri,nagyon szupik a képek!:) Írigy-irigy..biztos,hogy nagy nyugi lehet arra.Abban a kis klassz faházban laktatok?Kivel voltatok?
Holnap meg indultok a másik nyaralásra!:) Azért jelentkezz ám!

Erika,akkor majd keresi ha aktuális lesz.Én ma voltam nála.Megbeszéltük a dolgokat.38-39hét körül megcsinálja a műtétet.29én megyek első NST-re és akkor megcsinálják a nagylabort is!

Tali,én benne vagyok.Van itthon jó kis badacsonyi borocskánk is :) :oops: Ahogy mondtam is már,ha gondoljátok nálunk is lehet!Csak beszéljünk meg egy időpontot.
Mondjuk aug1-2 vagy 8-9?
Majd jelezzen mindneki hogy kinek mi lenne-a jó!:)

Móni,apának is tetszettek a rucik,köszike!:) Nálunk is Luca ruhástól is belemegy a medencébe,de hát ők tudják :P

Kép
Kép
tundi24

Móni, annál is inkább, mert hisz eü-végzettséged van, lehet, pár tárgyat el is hagyhatnál :wink:
Részletfizetés meg biztosan van.

Na ez nem az én napom, jobb lett volna fel sem kelni. Semmi nem sikerül, meg még bosszúságok is érnek :evil: :cry:
Holnap nem indulunk reggel, vendéglátó unokanővéremnek családi elintézendője van, csak elfeledkezett róla :roll: Így majd telefonál, ha végzett, és egyszercsak indulunk :? Nyilván a 40 fokban majd....

Csajok, 1 kérdés: ha ti szülinapi bulit rendeztek a csemetének, az hogy megy?
-Várjátok a jelentkezőket, akik azt mondják, hogy mennének köszönteni, és adtok 1 időpontot neki, vagy
-ti hívjátok meg 1 adott időpontra a vendégeket?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Beszéltem Anyuékkal, Marcival minden rendben van, még nem voltak strandon, hanem a kis medencében pancsolt. Elvitték bobozni is :D Majd mi is megyünk!

Erika! Ti mikor mentek nyaralni?

Nóri! Azta mindenit de szép helyeken voltatok!!
Ó, 40 fokban nem lesz v.mi jó utazni :( Messzire mentek?
Kinek rendeznéd a szülinapi bulit?
Mi még nem rendeztünk olyat, csak a nagyszülők jönnek köszönteni mindig a szülinaphoz legközelebbi hétvégén.
De ők meg jönnek maguktól is :)
Talán attól függ, hogy kiket vársz a szülinapi buliba, közeli rokonokkal szerintem meg lehet beszélni, hogy mikor jöjjenek, ha a gyerek barátai jönnének, nekik meg egy időpontot kijelölni.

Tündi! Ne aggódj, biztos nem lesz olyan nehéz a két gyerkőccel! Gondolom, azért lesz segítséged, meg Luca amúgy is olyan kis cuki nyugis :) vagy nem? :)

Én is benne lennék a taliban, de augusztus 10-től leszünk csak Szolnokon. (és az aug. 20-ai hétvégén megint mennénk a Balatonra)
judit_79

Nóri: második. Legalábbis keresztgyerekeimből kiindulva....

Ez most mellik játszó? Ott a gyógyszertárnál a bukszusban?

Kabán meddig maradtok? Lazíts, koncentrálj Kabára! :wink:

Tündi: nekünk mindegy, bármikor jó, a most következő két szombaton kívül.

Judit: vasárnap lövünk ki.
:P :P
jaimee1

Igen Erika, ez az a játszó...lehet, én vártam többet tőle :roll: :oops: ?

Kabán 7-8 napot maradunk. Sztem csütörtökön jövünk, mosok, visszapakolok és irány Dombóvár 8) vasárnap.
Ti medig lesztek Füldváron?
Mi is megyünk majd 1 napra, de asse tudom, hová, melyik részre...? Nekem végülis mindegy, ha viszik a seggemet :lol:
Pécsre is elvonszolhatnák :lol:

Tündi! A talira én is azt mondom, mint Erika: a köv. 2-3db 7vége kilőve. Szóval a 8-9 jó nekünk :wink: .
Kabáról tudok írni :wink: Oda már eljutott a civilizáció :)
Sz.püspökibe a pótnagyink hívott meg. Ők ott töltik a nyarat, csak aug. végén, vagy szeptemberben jönnek haza, attól függ, milyen az időjárás.

Judit! Nincsen messze Kaba, 90 km. Közben megállunk anyumnál Kisújon is.

Bulit nem én akarok....1 ismimnél most morcogás van ebből. Mert valami rokon várta, hogy meghívják. Akitől várta, hogy hívják, az meg várta, hogy jelentkezzen a rokony, hogy mennének. És most feszkó van emiatt.
Amúgy én is úgy vagyok vele, hogy az jöjjön, akit hívok. Én sem szeretem ráerőltetni magam senkire, ha nem hívnak, nem megyek a világért sem...dehát ízlések és pofonok.
Csak kíváncsi lennék rá, ki, hogy gondolja...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!
Erika, Szigligetre mi is vissza-visszajárunk, nagyon szeretjük, és szinte minden évben alakitanak rajta valamit. 2 éve voltunk utoljára, de megint elég sok mindent felújitottak. És hát azok a gyönyörű pillangók is odafent... nekem ez is hozzátartozik :D

Tündi, bringákat már "telepitett" ide Apum, hogy boltba, stb. gyorsan el lehessen jutni. Meg hát ilyen kirándulásokra is jól jön :P A strand kb. 100 méter (becslésben nem vagyok erős), szóval 1-2 perc séta :D

Tali: e hétvége után nekünk bármelyik jóóóóó

Nóri, ezeket a szép fotokat elnézegetve én is mindig megfogadom, hogy fényképezünk majd ezerrel, hogy legyen majd mit nézegetni (öreg napjainkra :P ) aztán valahogy mindig elfelejtődik :evil:
Most meg nem tudom megnyitni a képeket - levetted őket??
A szülinapi bulikra meg szerintem egy adott időpontra szokás meghivni vendégeket.

Móni, akkor most használjátok ki a nyugit, amg lehet, úgyis erre vártál néhány hozzászólásoddal korábban :wink: :lol:

Judit, Marcinak is jó dolga van akkor :D

Mi tegnap már strandoltunk egész nap 8) Rékát rendesen kentem, szép fehér is maradt a bőre. Apának csak a vállát kentem le, igy megégett a háta meg a combja. Magamon csak az arcomat kentem be, igy szinte teljesen leégtem :oops: :roll: A viz még melegedhetne, Rékának még hideg, csak a lábát tettük bele, de attól is huhogott :lol: na majd hétvégére... :wink:

Kép
pimelinda

Megvagyunk mi is aszalódunk a melegben.

Szombaton indulunk mi is a balcsira már várom nagyooooooon

Kép

Kép
katlina

Nóri, micsoda turnén vagy! Dejónektek! Bár ezt már bizti nem olvasod....itthon.

[quote]a írta:z meg várta, hogy jelentkezzen a rokony, hogy mennének.

Na neki nem várni kellene, hanem hívni, szerintem.....

Katlina: Jó pihit nektek is a Balcsin!

Linda: pillangók? Na azokról lemaradtam. A Nóri féle képek fennvannak. csak várni kell jó sokat, mert loadingolja őket....

Hát az aug. 10 utáni tali már elég meleg Zsombor szempontból....Tündi, nem?

Mai sztorijaink.

Én: - Nem lehetne rendesen inni azt a baracklevet? (merthogy Réka kanalazta a pohárból) - Rámnéz, mint aki nagyon sajnálja a dolgot és azt mondja:-
- Neeeem. - és még nagy komolyan ingatta is a fejét.

Ez 1 hetes sztori

Én: - Egyél szépen cicám! (mármint Réka) - mire ő:
Réka: - Nyáunyáu.

Mi lesz még, ha beszélni is fog. :lol: :lol: :lol:
jaimee1

Elveszett amit írtam,elment az áram.....na majd később újraírom :wink:

Kép
Kép
tundi24

Halihó!!

Tegnap du. 3 körül indultunk, szétfőttünk rendesen, mire ideértünk. Az autósok meg mennek, mint állatok :evil: Mintha a hőségben elpárolgott volna az agyuk :?

Linda, Photobuket tegnap délelőtt nekem sem jött be.....délután már ment, nem tudom, miért ilyen rossz :cry: ?
Jó pihit nektek!!! Képeket te sem felejtsél el!!!

Katlina! Te is pakolászol már akkor? "Kicsi" családi nyaralásra felkészültél? :wink: :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ja ezerrel pakolok,holnap kocsi ganalyozás 8) ,szomabat reggel indulás!!!!!!

Képek nagyon jók mint mindíg!

Kriszti jöhetnél sűrűbben is! :wink:

Kép

Kép
katlina

sziasztok!!!!

A nyaralóknak jó pihenést!!!!!

a képeket én is meg meg néztem tényleg szuperek!!!

móni!

én is adok neked egy kis segítséget mert hogy én is gondolkodom hogy mit kellene tanulni merthát szülésznőként nem tudom mikorra tudok elhelyezkedni, azt addig se szeretnék tétlenül ülni! ( azt nem szeretem)

http://www.eti.hu/cgi-bin/WebObjects/et ... &cikk=2862
igaz ez pesten van, de hát hátha nagyobb a választék!!!

Itt meg az eü szakiskolában azt hiszem ha ápolónőire mennél is el akkor a gyakorlatot is neked kell fizetni(osztályátrsam mondta mert ő meg akarta volny csinálni- de hát nagyon sokkalotta az árát!!! )
nah most megyek mert mennem kell lassan dolgozni, de a jövőhéten szinte végig itthon leszek :-) nemis viszem Bettit oviba pedig a szünet majd csak 27.-től kezdödik neki!!!

szép napot!!!

Kép
kbernadett

sziasztok

Bocsi,hogy eddig nem írtam most sikerült a gép elé jutni úgy ,hogy írhassak is ne csak olvassak.
Talira mi is szívesen mennénk bármelyik időpont jó. Csak az lenne a kérdésem,hogy lesznek apukák is? Mert Pisti csak akkor szeretne jönni ha nem lenne magányos a sok anyuka között :lol:

Nos magunkról: azért nem írtam mert volt egy kis problémám. A két nagy ugyanis olyan szinten bepörgött, nem fogadott szót stb. ,hogy kicsit kiborult nálam a bili. Aztán pár napig itt voltak anyukámék (együtt pucoltuk pletyizve a sárgabarackot, miközben a Tata jól lekötötte a gyerekeket). Aztán Pistivel kitaláltuk a játszószoba reformját is, mert a rengeteg játéktól egy állandó bomba súlytotta övezet volt. Vagy tíz szatyorba összepakoltuk a nem használt csak helyet foglaló játékokat, aztán fel a padlásszobába velük. A maradékot szépen elrendeztük a szekrényben, és minden este szépen a gyerekekkel együtt van a rendrakás lefekvés előtt. És megtörtént a csoda. A gyerekek akik eddig már be sem mentek a játszóba békésen elkezdtek ott játszani. Így vége lett az egész napi sikoltozásnak, rohangálásnak, rombolásnak. Ez jól feltöltött energiával. Másnap pedig a 2. házassági évfodulónkra kivett Pisti egy nap szabadságot. Elvittük Emmát és kis Pistit anyukámékhoz és Encivel egész nap csavarogtunk kaptam én is ezt-azt, utána beültünk a régi kedvenc éttermünkbe (ahol évek óta nem voltunk), ettünk egy istenit, este megittunk egy pohár finom bort (na jó én csak fél pohárral). És annyira de annyira jó volt,hogy az hihetetlen. Így aztán teljesen helyreállt a lelki békém, és a gyerekek is visszaálltak a nagy pörgésből a "normál" rosszcsontkodásra :lol:

Rakok még egy két képet, csak ,hogy teljen az oldal
:lol:

Kép Kicsi a rakás

Kép fürcsi után

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Kedves Mindenki!

A Babanet nevében szeretettel várunk Titeket a 2009. július 25-i Találkozón, a Millenáris parkban.

Kérdésekkel bombázzatok nyugodtan, kajaügyileg is egyezkedhetünk ebben a topikban.

Gyertek, gyertek!

Dia
dia
Budapest

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?