Új privát üzeneted érkezett!

Nóri: Köszi! :D
jaimee1

Bocsi, most csak ennyire van időm!

Jaimee, utolértél :wink: Nagyon boldog szülinapot kívánok neked!

Kép

Zolikának is kívánok nagyon boldog szülinapot!

Betti, de szemtelenül fiatal diplomás vagy :wink: :lol: Gratulálok még egyszer!
Részvétem a családnak :( Szörnyű lehet....kitartást és sok erőt kívánok nektek!

Évi és
Kép
csongianya

Erika! Boldog születésnapot!
Kép
judit_79

Sziasztok!

Hazaértünk!Persze ma dög meleg van,ez az elmúlt héten nem volt túl jellemző,de azért volt pancsizás is a balcsiban :) Persze én csak 1x mentem bele térdig :wink: De Lucát tényleg alig lehetett kiszedni :)
Képeket ha feltöltöttem teszek :)

Betti,sajnálom Gabi tesóját :? Őszinte részvétem.
Az új családtaghoz pedig gratulálok!:)Na meg adiplomához is!:)

Katlina,jajj de jó,hogy már jobban vagytok! :) Építkezés,hogy halad?

Móni,mi ezért diktálunk minden hónapban mindent,mert nem szeretnék 100ezres számlákat látni a végén,mert be sem tudnám fizetni egyszerre :?

Nóri,ha kitanultad a szakmát,akkor majd tanítsd meg nekem is :) Lili biztos örülni fog majd a sok szép hajacskának.
Örülök,hogy sikerült anyujádnak helyet találni!

Judit,jó lett Marci sérója! :wink: Még jó,hogy nem a kocsitokra dőlt az a fa :?

Lizocska,csinik a csajok :wink:

Erika,nagyon sok boldog szülinapot kívánok! :)
Kép

Zolikának is nagyon sok boldog szülinapot! :)
Kép

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Mi is itthon :)
Jó volt a hétvége. Majd teszek képeket később.

Erika, boldog szülinapot! Kép

Zolcsikának is boldog 11.-et! Kép

Betti, sajnálom, őszinte részvétem :cry: A kisbabához sok boldogságot kívánok, és persze gratulálok a gyönyörű oklevélhez is :) igazán szép hivatást választottál.

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Először is Erika:Utólagosan is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED:) Kép

Mi pedig köszönjük szépen a köszöntéseket :) Nagyfiú tegnap ottmaradt mamáéknál,nem tudom mikor jön haza.

Tündi:Várjuk a képeket :)
Hát ezután mi is diktálni fogunk :cry: nekünk sem megy egyben a befizetés :(
Ja,akartam kérdezni,hogy ami tavaly volt Lucádnak úszógumi szerűség a Balcsin,azt hol vettétek és mennyiért?Lucinak is jó lenne majd arra a pár napra :)

Linda:Nektek is jóidőtök volt?Képeket te is tegyél ám :wink:

Nóri:Örülök,hogy ilyen gyorsan sikerült anyukádnak helyet találni.Hogy van egyébként?Reméljük jó lesz neki az új hely,mármint ami a körülményeket illeti...meg amennyire jó lehet egy ilyen hely...

Mi hétvégénk is elég jól sikerült,rengeteget ettünk :P Szombaton a névadózás egész naposra sikeredett :) Apa volt a főszakács,marhalábszárpörit főzött bográcsban.Ezenkívűl a másfél kilónyi salátamixet is ő készítette. Volt csirkemell rántva,sültkrumplival.Sütik:Dobostorta,málnás-joghurttorta(ezek Zagyvásak voltak)barackos -joghurtos süti,2 tepsi verdenbeste(ez utóbbit én gyártottam)és sajtod rúd.
Tegnap pedig anyukáméknál voltunk,oda én sütöttem tortát Zolcsinak :) Az is fincsire sikeredett :P A hétvége eredménye 1,5 kg + :) Ma csak egy kis sajtos kekszet sütöttem a kicsiknek,kétpofira ették :) Olyan jó érzés látni,hogy ízlik amit csinálok nekik :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

http://picasaweb.google.hu/melinda.pint ... directlink
Itt találjátok a képeket, jó böngészést :)

Kép
pimelinda

Móni,huuu de sok fincsiség volt nálatok :) Azt az úszógumit abádszalókon vettük,de hogy mennyiért azt már nem tudom.

Linda,klasszak a képek! :) Pár nap és szülinapoztok :)
Kinek a háza épül ott?

Akkor pár képecske :)
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
tundi24

Hali!!
Tündi, üdv újra itthon!!! :lol: Jóóó melegeket mond, ülhettek ki a kertbe a medencébe :lol:
Luca nagyon csajos már a képeken :wink: Azt a bobpályát én is kipróbálnám 8)

Linda, látom, te voltál a fotós :? :lol: sehol sem vagy :cry:
Réka popsiját nem csiklandozta a fű?
Szép haja van annak a kislánynak :wink: Pénteken, mikor mentem Liliért, egy 6-7 éves forma kis vörös lánka mellet mentem el.....rámköszönt :shock: ...nem emlékszem rá, hogy láttam volna már...de jól elbeszélgettünk :lol:

Móni, nekem is összeszaladt a nyál a számban. Úgy mindenre :wink: :lol:

Rólunk: ma voltam anyumnál, hát persze, hogy nem tetszik neki :? De nem is vártam mást. :roll:

Lili mostani heppje....a kirakós játékát 1-1,5 méterről dobálja bele 1 vödörbe. Elég jó találati aránnyal 8) Mondjuk, ez úgy kezdődött, hogy a szekrényembe dobálta azokat a kis sz**okat :? :evil: Aztán hoztam be neki a vödröt :wink:
Holnap megyünk bevásárolni a mesterrel a fürdőszoba felújításához. Bár most már oly mindegy :cry: a 20%-os ÁFÁtól már úgyis búcsúzhatok :? Legfeljebb a csempét+járólapot vehetem meg még mostani áron, feltéve, hogy van, és nem kell rendelni...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika!
Boldog Születésnapot!!!!!!!

Tündi!
Sajnálom hogy nem volt túl jó ídőtök,de azért biztos nagyon jó lehetett!
Alap kész,jön a lábazat,alakul szépen lassan

Nóri!
Én régen nagyon tudtam fonni,de most már csak az a sima natur fonás megy!

Hú Lucuska,ennyi finomságtól én is híztam volna :wink:
Habár ma memérettem magam 59kiló vagyok :shock: ,magam is meglepődtem

Linda!
Lányok nagyon helyesek,Réka sokat nőtt

Kép

Kép
katlina

Jó reggelt! :)

Köszönjük a dicséreteket! :)

Nóri,hát talán ez várható is volt,hogy nem akar anyukád elmenni,gondolom szívesebben menne haza.Az itthoni gondozását nem lehetne megoldani?Vannak erre valami szervezetek.
Voltál barackozni?Mi még ma kezdünk neki a meggynek.Kipróbáljuk a dzsmet is,kíváncsi vagyok,hogy fog sikerülni :roll: :P

Katlina,igen azért elvoltunk a rosszabb idő ellenére is.Akkor szépen haladtok a házikóval :) Idén be tudjátok fejezni?

Tegnap beszéltem egy kicsit Krisztivel,beteg volt,meg nem volt jó a gépük,tegnap csinálták meg!Úgyhogy sztem fog majd írni hamarosan :wink:

Úgy látom ma megint szélsőséges időjárás fog uralkodni :?

Ja Nóri,lyukas a medencénk meg kellene csinálni vagy venni egy újat...

Kép
Kép
tundi24

Móni, ezek aztán a süti hegyek. Én már attól felszedek 1,5 kilót, hogy ezt olvasom :roll: :lol: szombaton starndidő volt, csak este esett egy kis eső, vasárnap is meleg volt, de borongott. Amúgy elég hűvös még a víz, Rékát nem is vittük be, csak karban.

Tündi, Luca nem félt a bobon?? Én fiatalkoromban sem ültem fel, féltem :P Anyuék építenek. Gondoltam rátok, amikor mentünk, apu mondta, hívjalak át benneteket, de nem akartalak zavarni.

Nóri, utálom, ha fényképeznek :twisted: Réka örömmel ficánkolt a fűben, nem zavarta semmi :lol: a homokkal is kezd megbarátkozni végre. Fanni a hugom kislánya, tényleg szép haja van, de hogy honnan vagy kitől örökölte a vöröset, az rejtély :shock:

Katlina, 59 kiló nagyon jó sztem, bár te amúgy sem voltál súlyos eset soha :wink: bár én lennék 59, nagyon elégedett volnék :P

Kép
pimelinda

Tündi! Hívtam a barackosokat 2x, nem vették fel :? Nem tudom, van-e még szedés?

Otthoni ápolás? :shock: 24 órás? Nem tudok róla....

Katlina! Ti hol voltatok szombaton este? :wink:
59 kg az sok, vagy kevés?

Várnám a mestert, de még nem jelentkezett :evil: Az lesz a vége, hogy elmegyek és megveszem egyedül :evil:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Linda.

RÉKÁNAK NAGYON BOLDOG 1. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK.

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Rékának sok-sok boldog születésnapot kívánok!
Kép

Tündi! Nagyon édesek a képek! :) Marcinak is pont ilyen úszógumija van. Tavaly még nem akart benne megmaradni, talán majd idén :)
Hű milyen bátor volt Luca, hogy még bobozott is! Na majd oda is elmegyünk Marcival! Eddig vele nem ültünk fel rá, mert ki volt írva, hogy 3 éves kortól lehet. De ezek szerint nem veszik olyan szigorúan :wink:
Én is úúúúgy mennék már a Balatonra, de azt hiszem ezt már írtam!

Nóri! Ha ma megveszed a cuccokat, akkor még 20 %-os lesz az áfa, nem? Tényleg, még tankolni is kell ma!!

Mi meg szedtünk tegnap egy kis sárgabarackot, úgyhogy jöhet a lekvárfőzés! :)
Marci bölcsis haverjánál voltunk, akiknek hatalmas kertjük van Szandán. Van ott minden, és állatokat is tartanak. Marci nyakig széna és lószagúan ment haza, mert pónilovaglás is volt! :) Annyira édesek a gyerkőcök együtt, Marci barátja simán hazament volna velünk. Megfogta Marci kezét, hogy ő is jön. Mondtuk, hogy majd ha kicsit nagyobbak lesznek, lehet róla szó :wink:

Most egyelőre ennyit, mert sajnos meló van.
judit_79

Réka babának itt is boldog szülinapot!

Csajok, én most visszavonulok egy kicsit, nem vagyok jó passzban már egy ideje. Mindenkinek pussz, majd jövök ám! :wink:
jaimee1

Rékának boldog szülinapot!!!
Kép
Fanni valamelyik ősében csak ott bújklt az a vörös gén :mrgreen: Hajrá!! Egyszer azt olvastam, xxx év múlva a szőkék és vörösek el fognak tűnni :cry: ,a barna gének erősebbek.

Erika, azt már eddig is észrevettük, hogy nem vagy jó passzban :cry: Igyekezz vissza, te nő!! :wink:

Judit, igen, tudok az áfáról, azért volt ez a hirtelen bevásárlás (mintha legalábbis tegnap mondták volna be :oops: :roll: ). A nagyját megvettük, kivéve a kádat, mert az nem volt raktáron. De így is jóval olcsóbb lesz, mint a katalógusban 8) Mint ahogy mindent 15-25%-kal olcsóbban vettünk meg a mesteremmel 8) 8) És akkor még a szállítás sem az én gondom :P Míg nem lesz eksön, addig az ő portájukon lesz a cuccos, ott van hely.
Az apróságokat (tükör, szappantartó, zuhanyfüggöny+rúd hozzá, stb...) meg majd szépen sorban. Augusztusban lesz amúgy a dolog megejtve.
Most még a bojlercserére is próbál rábeszélni (tavajelőtt épp ő beszélt le róla :? ) Na, de álljon már meg a menet.... :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ja, azt nem tudjátok, hogy hol és milyen papírokkal lehet személyit igényelni lurkóknak? Vagyis gondolom, okmányirodában, de anyakönyvivel kell menni? :shock:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szép napot!

Megnéztem a képeket,nagyon édi mind!!!! :)

Linda:Rékának NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!! Kép

Erika: :( Azért siess vissza :)

Nóri:Passzolom a kérdést,de szerintem kell hozzá anyakönyvi kivonat...

Mi gépünk is betegeskedik még,most is csak nagy erőszakra indult be :( Tényleg megkéne már mutatni szerelőnek,mielőtt végleg elszáll :(

Azthiszem innom kell egy kis kávét,szétmegy a fejem :(

Kép
Kép
Kép
lucuska

Köszönjük szépen a köszöntéseket! :D

Kép
pimelinda

Akiknek lányuk van, vagy akiknek lesz, akiket érdekel és akiket nem... ITT van a Hajfonásos füzet :wink: :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Réka!
Boldog Első Születésnapot!!!!!!!!!!!

(hogy telik az ídő :shock: )

Kép

Nóri!
ismerősnél voltunk nyársalni :wink:

Ennyi..............szita a fejem :oops:

Kép

Kép
katlina

Réka!!!!

Nagyon boldog születésnapot kívánok!!!!!

Erika!
remélem azért semmi komoly :-S

puszika

Kép
kbernadett

Linda,nagyon sok boldog ELSŐ szülinapot Rékának! :)
Kép

Majd legközelebb összefutunk a balcsinál is :wink:

Erika,"ne má na"-ahogy Lucám mondaná :wink: Remélem semmi komoly,és holnap már írsz is :)

Nóri,köszike,hogy feltöltötted!:) Luca hajának még nőni kell,de jól fog jönni,legalábbis remélem,hogy valaha is megnő a haja :)
a 24órás felügyeletről én sem tudok :oops: én csak ilyen napközbenire gondoltam..bocsika :oops: :oops:
Milyen színű csempéket vettetek?

Judit,azt mondta a pasi,hogy saját felelősségre felültethetjük...És hát elvileg nem tudnak kiesni...

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
tundi24

Jó reggelt!

Akik főztek meggy dzsemet...milyen lett az állaga?Mert az enyém kissé folyós lett :cry: :cry: :? :roll:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés...

Lucust fölvették bölcsibe...mehetek dolgozni :? Na nem,mintha annyira akarnék....de sajna muszály lesz :( Megvan a helyem a kórházban,de oda nem szívesen mennék vissza...valahogy már nem akarok műszakolni...

Tündi:Én még nem főztem dzsemet..így nem tudok segíteni.

Kép
Kép
Kép
lucuska

Tündi, nekem meg inkább kemény lett :? , vágni lehet. Keverjük össze a kettőnkét :wink: Vagy cseréljünk 8)
Csempe bordó-rózsaszín. Listellot nem vettem hozzá, majd pingálok sk :wink: 8)

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,na akkor keverjük össze tényleg :) Biztosan nagyon szép lesz a fürdőtök :)

Móni,gratula a bölcsibe jutáshoz!Mi még nem kaptuk meg a papírt,de nálunk tuti,hogy nem vették fel.Kicsit sajnálom,mert jó lett volna neki ha jár,de lehet,hogy meg is viselte volna,hogy akkor érkezik a kistesó,őt meg "lepasszoljuk"...Na de majd jövőre mehet az oviba :)
És mikortól kezdhetitek?Februártól vagy szeptembertől?

Kép
Kép
tundi24

Nóri:Klassz színeket választottál,tuti lesz a fürdő :)

Tündi:Szeptembertől vették föl,de ez ugye húzódik majd a beszoktatás miatt.Én megszerettem volna várni,hogy betöltse a 2-őt,de nem tartják fönn a helyet :( Akkor meg nem tudnám majd hová tenni...Van durván félév szabim,majd kihúzzuk valahogy a beszoktatást...vagy nem tudom :? Nekünk ma reggel hozták a papírt,volt egy halom a "bácsikánál".

Kép
Kép
Kép
lucuska

Köszönjük az újabb köszöntéseket! :)

Tündi, nekem sem dzsem sűrűségű lett, inkább amolyan folyós lekvár...

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Már ezer éve nem írtam. :oops: Sajnos rossz volt a gép iszonyatosan be volt lassulva meg stb... az unokatesóm pedig érettségitett ezért csak hétfőn tudott eljönni megcsinálni újra telepített rajta mindent.

Először is kezdem az elmaradásaimmal. :oops:

Betti: Boldog Születésnapot utólagosan. Gratulálok a kitünő eredményedhez. Jó egészséget és sok tejet kívánok az új családtagnak. :D Őszinte részvétem a családtag elvesztése miatt. :( :(

Katlina: Robikának boldog névnapot és 2.születésnapot is kívánok egyben. Bocsánat szégyenlem magam nagyon :oops: . Nagyon klassz a pancsolótok és a képek is nagyon jók élvezte Robika láttszik a képeken. Sajnálom, hogy kórházban voltatok, de örülök, hogy jól vagytok azóta már.

Judit: Boldog Születésnapot neked is így utólag. Ballagós képek nagyon szépek. Marci nagyon ügyes nagy fiú volt a műtétkor. Büszke lehetsz rá.

Nóri: Nagyon szép fülbevalója van Lilcsinek. A ballagós vers nagyon könny fakasztó volt nekem belegondoltam mi lesz majd ha Dávid mond ilyen verset. Örülök, hogy anyukádnak lett hely, remélem gyorsan megszokja majd ott.

Liz: Nagyon klasszak az új és régebbi képek is. Az egyik képen ahogy Encit az apukája fogja azt a pózt Dávid is nagyon szereti de csak az apjánál. Szegény kis Pisti jól elintézte a kis busiját, de ő is nagyon bátor volt a varrat kiszedésnél.

Ivett: Szép képek. :)

Tündi: Luca nagyon bátor csajszi :) :) :) Nagyon aranyos pocakod van. Hogy birod ezt a nagy meleget. Dávid már 2 napja nagyon nyűgös csak nálam akar maradni. Igaz tegnap megkapta a 2 hónapos oltásokat. Ildikó vett le tőlem vért tegnap és kiderült azért vagyok ilyen sokat beteg meg lázas mert nagyon vérszegény vagyok. :( :( :(

Erika: Boldog Szülinapot neked is.

Móni: Zolikának Boldog Születésnapot. Nagyon sok finomságot készítettél néha ide a szomszédba is dobhatnál át, de gondolom az utolsó morzsáig elfogy mindig minden. :) :)

Linda: Rékának Boldog 1. Születésnapot!!!!
Nagyon édes a képeken főleg ahogy alszik.

Rólunk: Dávid már 5280g és 63cm. Ahogy az előbb is írtam megkapta a 2 hónapos oltásokat és nagyon nyügi azóta. Tegnap egész nap 1 órahosszát aludt de volt, hogy órákig elvolt egyedül a kiságyba. Sajnos a két héttel ezelőtt 39 fokos lázzam volt 3 napig és a tejem elég erőteljesen vissza esett és még mindig nem olyan mint volt de azért több mint amikor lázas voltam de még elég Dávidnak szerencsére igaz megint 3 óránként szopizik. A múlt hétvégén pedig lakodalomba voltunk Dávid ott is végig ébren volt de nem sírt elvolt leskelődött. Táncoltunk is vele akkor meg még mosolygott is nagyon édi volt. Kb ennyi az elmúlt időről amíg nem írtam. Majd rakok fel friss képeket is. Csak még nincs feltöltve a gépre. Ja és majd el felejtettem ha beszélgetős kedvébe van a kis drágám van hogy 15-20 percig gagyarászik egyfolytába (kis pletykás).

Megyek mert megint kezd ébredezni aludt 45 percet most. Remélem még visszaalszik.

Bocsánat ha valakit kifelejtettem de hirtelen ennyi minden ragadt meg a fejemben.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Nóri: Most beszéltem a mamáékkal azt mondták, hogy már lehet szedni barackot ők ma voltak kint. (Ha még persze aktuális neked.)

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Köszi Kriszti!!!! :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jó reggelt!

Móni,hozzánk nem ért ide a baácsika tegnap,majd lehet ma.Ha meg nem akkor max kitelózok,de hát az eredmény úgyis egyértelmű.Jó koárn fogja kezdeni Lucus akkor a bölcsit,de ha nem tartják fönn a helyét akkor sokmindent nem tudsz csinálni.

Linda,akkor nem csak nekem lett folyós,megnyugodtam :P :wink:

Kriszti,ilyenkor előfordulhat a vérszegénység,úgyhogy gyorsan szedd össze magad!:) Gondolom Ildikó adott rá valamit.
A meleget meg bent jól viselem,csak kicsit bedagad a lábam,de nem olyan vészes.
Lehet ma pár percre arraszaladunk felétek.

Nálunki is szuri osztás volt tegnap,vagyis csak Luca kapta a kullancs elleniből a 2.ikat.Egész jól türte,persze egy kicsit sírdogált,de hát ez van :) Utána meg rámarat a sok fincsiségre ami a doki néninél volt.

Kép
Kép
tundi24

Hali!

Kriszti, tegnap este azt hittem, hogy a képeket hoztad máris :lol:
De nem :cry:

Akkor lehet, én csináltam rosszul a lekvárt? :roll: Mondjuk igen, én meg folyósabbat szerettem volna, de Lilinél nem volt szempont, úgy láttam :lol:
Én a felforrástól még vagy 5-10 percig főztem (egyszerűen nem akartam elhinni, hogy már kész is :oops: :) )

Bölcsiben csak fogynak-fogynak a gyerekek....ma már Franci sem ment....vannak 3-an lányok (abból 2 Lili :wink: ), meg asszem 4-5 fiú. Családias lett a hangulat :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,válaszoltam msn-en,megkaptad?Hát jó is a családias hangulat.
Franci meg gondolom apájával van amíg lehet,hisz nemsokára mennek ki :?

Lekvár:a lényeg,hogy ízre mindenkié jó lett :) :)

Kép
Kép
tundi24

Szép napot!

Kriszti:Az igen,szép nagyfiú Dávid baba :) Képeket nagyon várjuk :wink: Köszi neked is a köszöntést :) Na igen,a sütik elfogynak mind az utolsó morzsáig...pedig most is úgy ennék már valami édeset :oops:

Tündi:Hát megpróbálok valamit egyezkedni beszokatás idejével kapcsolatban,majd augusztus első napjaiban kell bemenni.Én sem szívesen adom be ilyen korán :cry: Ma kiszámoltattam a szabijaimat,de sajna nem lenne elég,ha csak jövő szeptemberben kezdenénk.Ígyhát muszály lesz valahogy elkezdeni...Lehet még könnyebben beszokik most,mint később...
Milánnal 3 hétig jártunk miután betöltötte a 2-őt,de valami katasztrófa volt :cry: Elég is volt belőle annyi.Most várja az ovit,nagyon kivi leszek rá...Én már most parázok...pedig tudom nem kéne,mert ezt a gyerek is megérzi és annál rosszabb :(
Augusztus elején már okosabb leszek...legalábbis Lucival kapcsolatban.

Kép
Kép
Kép
lucuska

Ide is felteszek az átolvasóknak. :wink:

Balwin hírek:

"Boldogan értesítelek, hogy 13 órakor megszületett kisfiunk Szeberényi Hunor Attila. 3810 g és 58 centi. Mindketten jól vagyunk. Puszi!"
jaimee1

Erika:Én napi szinten olvasok át is,így követtem az eseményeket :)

Tiszta szívből gratulálok a nem is olyan pici Hunor babához :) Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!!

Milyen hírre jövök!

Balwin Judit!
Gratulálok a kis Hunor babához sok tejcsit és egészséget kívánok nektek!

Teszek fel egy pár darab képet a gyerkőcőkről:
Kép : Kép Kép Kép

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Sziasztok!

Ivett! Aranyosak a képek. Máté is hogy megnőtt már :)

Móni! Akkor Milán és Luca együtt kezdik majd az ovit ill . bölcsit! nem tudom hogy ettől könnyebb vagy nehezebb lesz-e! A kórházban hol dolgozol?

Kriszti! Jó hallani felőletek is, várjuk a képeket!

Tündi! Hová mennek ki párodék? Amiről írtál, Amerikába?

Balwinéknak gratula a babához!

Erika! Most akkor a másik topikba írsz, ide meg nem? :(

Nóri! Marciéknál meg egész sokan voltak bölcsiben a héten. Ma el kell hozni őket ebéd után, mert kezdik a festést vagy mit. Úgyhogy Apa megy érte.
Tegnap én is befőztem a lekvárt a sárgabarackból. Úgy néz ki, hogy jól sikerült, bár kihűlt állapotban még nem kóstoltam meg. Először nekem is folyós volt, de reggelre besűrűsödött! Kb 5 percig főztem a forrástól.
judit_79

Sziasztok!

Holnap megyünk Siófokra nyaralni, a focicsapat egy nagy részével (30-an). Hát lehet többet a Balcsira nem megyek, csak abban reménykedem, hogy a társaság kárpótolni fog a h*lye időjárásért...mert túl jó időt nem jósolnak a jövő hétre!

Jók legyetek! :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Háááát...gyönyörű egy időjárásunk van :(

Judit:Ezért szeretném Luca beszoktatását húzni minél későbbre.Sajnos a helyet nem tartják,azért vettték föl szeptembertől.Megpróbálom majd megdumálni,hogy fizetem én az ebédet,csak had menjünk minél később.Kiderül majd mit mondanak erre...
Kórházban pszichiátrián dolgozom,de oda nemnagyon szeretnék visszamenni :? Úgyhogy jólenne találni valamit helyette...

Évi:Azért tudtok kicsit pihenni,kikapcsolódni :) Szorítok,hogy azért legyen jó időtök is :) Jó utat nektek :) !!

Én csak abban reménykedem,hogy mostanában kiesi magát és mire mi megyünk augusztusban pár napra,jó idő lesz :)

Csajok,ti mekkora és milyen üvegbe rakjátok a lekit?Én is megpróbálkoznék sárgabari kifőzéssel :oops: És a dzsem fix melyik változata jó?

Kép
Kép
Kép
lucuska

Évi! Jó nyaralást nektek! Azért nem biztos, hogy rossz idő lesz! Csak ilyen változékony.

Móni! Én a dzsemfix extrát használtam. sima befőttesüveg méretű üvegekbe raktam, meg amilyen még találtam otthon.
És az nem lesz gond nálatok, hogy le kell mondani a gyedről, ha Luca bölcsibe megy? Vagy addigra megpróbálsz keresni másik helyet magadnak?
judit_79

Írok még Luca alszik...

Judit:Úgy tervezem,hogy a gyedet csak akkortól mondom vissza amikor a beszoktatást kezdjük.Onnan viszont ketyeg a gyes+van 118 nap szabim.Ezt tegnap pontosan kiszámoltattam a munkaügyön a kórházban.Tehát a gyes mellett kapom a szabi pénzt is havonta.Így lesz elég időm másik melót keresni...remélem...és ugye mégsem csak a kb 25 ezret kapom...aztán lehet örülök majd annak,hogy van ami van...
Köszi a lekis hozzászólást :) Lehet én is belevágok majd :) Úgy megkívántam a házi baracklekit :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Na,ilyen sem volt még...új oldalt kezdtem :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Áhoj!

Judit! Nekünk is délben el kellett jönni a bölcsiből, kezdték is a takarítást. Reggel 3 dadus volt kb. 6 gyerekre :lol: + a kisegítők.

Évi, jól kinézünk....te is csak akkor írsz majd, ha mentek valahová, vagy érkeztek valahonnan? :shock: :roll: Ez így nem ér....
Én is néztem a jövőheti előrejelzést, sztem ugyanilyen lesz az idő....ahogy Judit is írta, változékony, de 27-30 fok 8)

Móni! Magyarul írjál nekem, mert nem érteni bari-t, meg leki-t :lol: . Itt merengtem, hogy ugyan mit akartál írni? :oops:
Én mind2 dzsemfixet kipróbáltam...totál ugyanaz, csak elvileg az extra az cukortakarékosabb. Mármost ezt ugye nem tudom megitélni, mert a superrel csináltam a cukor nélkülit, az extrával meg a cokrosat :lol:

Most meg túrós rakott palacsintát csináltam 8) :P De finom lesz ez holnap hidegen...nyammm

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,te is mindig csak a finomakat sütöd :)

Móni,drukkolok,hogy megoldódjon a beszoktatása Lucusodnak.Ha áll még az ajánlatod hamarosan mennék rucikat válogatni :)

Ivett,jók a képek! :) Jöhetnél sűrűbben is...Máté jó nagy gyerkőc :) Fanni emlegeti már a sulit?

Évi,na persze te is...biztosan jó lesz azért a nyaralás.Nekünk sem volt szupi időnk,de mégis jól éreztük magunkat,de ahol meg nagy társaság van mégjobban telik az idő :)

Judit,akkor kezdődik a szünet Marcinak is? :) Megy a mamákhoz vagy ők jönnek hozzátok?
Apa nem tudjuk mikor megy,most nagyon hallgatnak a dologról.Egyébként az USA-ba készült/ek 3 hétre.

Kép
Kép
tundi24

Egész hétvégén sehol senki...
Ma tartottuk Réka szülinapi "buliját". Majd később teszek képet!

Kép
pimelinda

Linda várjuk a képeket!:)

Hajni,jó volt hétvégén pletyizni egy kicsit :) Örülök,hogy taliztunk :)

Kép
Kép
tundi24

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?