Sziasztok!
Már ezer éve nem írtam.
Sajnos rossz volt a gép iszonyatosan be volt lassulva meg stb... az unokatesóm pedig érettségitett ezért csak hétfőn tudott eljönni megcsinálni újra telepített rajta mindent.
Először is kezdem az elmaradásaimmal.
Betti: Boldog Születésnapot utólagosan. Gratulálok a kitünő eredményedhez. Jó egészséget és sok tejet kívánok az új családtagnak.
Őszinte részvétem a családtag elvesztése miatt.
Katlina: Robikának boldog névnapot és 2.születésnapot is kívánok egyben. Bocsánat szégyenlem magam nagyon
. Nagyon klassz a pancsolótok és a képek is nagyon jók élvezte Robika láttszik a képeken. Sajnálom, hogy kórházban voltatok, de örülök, hogy jól vagytok azóta már.
Judit: Boldog Születésnapot neked is így utólag. Ballagós képek nagyon szépek. Marci nagyon ügyes nagy fiú volt a műtétkor. Büszke lehetsz rá.
Nóri: Nagyon szép fülbevalója van Lilcsinek. A ballagós vers nagyon könny fakasztó volt nekem belegondoltam mi lesz majd ha Dávid mond ilyen verset. Örülök, hogy anyukádnak lett hely, remélem gyorsan megszokja majd ott.
Liz: Nagyon klasszak az új és régebbi képek is. Az egyik képen ahogy Encit az apukája fogja azt a pózt Dávid is nagyon szereti de csak az apjánál. Szegény kis Pisti jól elintézte a kis busiját, de ő is nagyon bátor volt a varrat kiszedésnél.
Ivett: Szép képek.
Tündi: Luca nagyon bátor csajszi
Nagyon aranyos pocakod van. Hogy birod ezt a nagy meleget. Dávid már 2 napja nagyon nyűgös csak nálam akar maradni. Igaz tegnap megkapta a 2 hónapos oltásokat. Ildikó vett le tőlem vért tegnap és kiderült azért vagyok ilyen sokat beteg meg lázas mert nagyon vérszegény vagyok.
Erika: Boldog Szülinapot neked is.
Móni: Zolikának Boldog Születésnapot. Nagyon sok finomságot készítettél néha ide a szomszédba is dobhatnál át, de gondolom az utolsó morzsáig elfogy mindig minden.
Linda: Rékának Boldog 1. Születésnapot!!!!
Nagyon édes a képeken főleg ahogy alszik.
Rólunk: Dávid már 5280g és 63cm. Ahogy az előbb is írtam megkapta a 2 hónapos oltásokat és nagyon nyügi azóta. Tegnap egész nap 1 órahosszát aludt de volt, hogy órákig elvolt egyedül a kiságyba. Sajnos a két héttel ezelőtt 39 fokos lázzam volt 3 napig és a tejem elég erőteljesen vissza esett és még mindig nem olyan mint volt de azért több mint amikor lázas voltam de még elég Dávidnak szerencsére igaz megint 3 óránként szopizik. A múlt hétvégén pedig lakodalomba voltunk Dávid ott is végig ébren volt de nem sírt elvolt leskelődött. Táncoltunk is vele akkor meg még mosolygott is nagyon édi volt. Kb ennyi az elmúlt időről amíg nem írtam. Majd rakok fel friss képeket is. Csak még nincs feltöltve a gépre. Ja és majd el felejtettem ha beszélgetős kedvébe van a kis drágám van hogy 15-20 percig gagyarászik egyfolytába (kis pletykás).
Megyek mert megint kezd ébredezni aludt 45 percet most. Remélem még visszaalszik.
Bocsánat ha valakit kifelejtettem de hirtelen ennyi minden ragadt meg a fejemben.