Új privát üzeneted érkezett!

Tündi! Gratula a -2 kilóhoz!! Vizesedsz még nagyon?

Erika, remélem én is, hogy semmi gubanc nem lesz!!
Még a múltkori kérdésedre reagálva -kopp- lehet, persze, hogy lehet Lili is meg én is allergiás. De gyogyit nem adok...nem akarok rá neki adni. Mondták, ha az is, kinőheti. Hát jó lenne.
És az allergia amúgy elmúlik antibiotikumra?? :shock:
Persze a Fenistil cseppet adhatnám neki, de mikor adtam, akkor sem volt jobb neki :?

Mai Néplapban olvastam, kicsit megtámogatták az ovinkat :lol: Vmelyik bank kivonult és lefestették a játékokat, az udvart csinosítgatták(ráfért),meg kis zs-t is adtak további eszközökre :wink: :lol: 8)

Itt mellettünk a kutyafuttatónak, wc-nek, hajléktalanszállónak használt játszótér maradékot meg szétkapták. Felújítják -remélem a sok átláthatatlan bokrot is kiszedik :? - és lesz szép bekerített játszótér itt is :P ÚGY ÖRÜLÖK NEKI!!!! Mondjuk, a másik sem volt messze, dehát a fene nagy kényelmességem :oops: 8)

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika,megy mára a drukk!Írd meg,hogy mi volt a dokkernál!

Nóri,nem vészes már a helyzet szerencsére :wink: Lesz szép új játszótok,de jóóóó :D
Csak én ott a tiszaparti sétánynál lévőnél azt láttam,hogy hiába van elkerítve,bejártak a középiskolások és ott bagóztak.Nem is tudom,hogy jut ilyen eszükbe!!!!!!

Kriszti,délután megyünk :wink:

Kép
Kép
tundi24

A labor is rossz lett. :( :( :( :( :(
jaimee1

Sziasztok!

Életjel....

Nagyon nagy a káosz mostanában nálunk... :( Egyenlőre nincs energiám írogatni...Olvasgatok,ha időm engedi...

Majd jövök...egyszercsak...addig is menden jót Mindenkinek :)

Erika:Jobbulást!!!!Milán megakarja venni Rékádat :P nagyon tetszettek neki az alvós képek :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Erika!
sajnálom,hogy nem lett jó a laborod,és akkor most kültek még tovább??

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Nóri! A mi ovinkban most teljesen átvariálták a csoportokat, hogy tiszta csoportok legyenek, de az óvónő párokat is szédszedték, aminek azért annyira nem örültek azok, akiknek már oda jár a gyereke, és megszoktak valakit.
Jaj, nekem is az óra volt a jelem :D De valahogy nem akartam, hogy Maricnak is ugyanaz legyen, ami nekem volt.

Tündi! Gratula a minusz 2,5 kg-hoz! De a lényeg, hogy jól érezd magad!

Cleo! Köszi neked is a köszöntést. Hát az biztos, hogy nem jó a 4 év alatt 7 óvónő... :( A gyerekeknek ez nem érdeke.

Erika! Mi lett rossz a laborodban? Remélem nem komoly baj!!

Na, én is levágtam tegnap Marci haját. De éppencsak a végéből, azt is alig bírta végigülni. Azért jó lett. Elvégre ma van a ballagás, szépnek kell lennie :) Bár ő mindenhogyan aranyos.
judit_79

Judit! Milyen volt a ballagás???? Nekünk jövő csütörtökön lesz.

Erika! Mit szedtél össze? :shock: Vmi kismedencei gyulát? :cry: Jobbulást!

Tündi..hát ez van a játszókon :? De legalább a kutyák ki vannak szorítva valamelyest :twisted:
De tegnap pl. mit láttam :evil: ? 1 két év körüli kislány homokgolyót tett a hintába, majd rácsapott. Aztán anyuci észrevette ugyan, ki is rázta a hintaülőkéből, de ami ráragadt, az ugye ráragadt. És elsétáltak :shock: Én meg utánaszóltam, hogy maradt egy kis homok még. De csak hátranézett a hintára, nyugtázta és kész.
Hát az ilyennek a gyereke sem érdemel játszóteret, mert ezt a mintát veszi le...stb....stb...

Nálunk ma megvolt a gyereknap. Tombolán 1 nyamvadt ecsetkészletet nyertünk, meg 1 zacskó gumumacit :?

Hajniék bezzeg!!! :lol:
A barátnők...
Kép
Nyuszilány
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri! Cukik a képek! :)

Szóval nálunk ma volt a ballagás, összevonva tartották a 4 csoportnak. Mármint a műsort együtt adták elő, aztán mindenki bement a saját csoportjába, és ott sütiztek egy kicsit a gyerekek.
Nagyon ügyesek voltak. A bölcsiből összesen 40 akárhány gyerek ballagott, de a mi csoportunkból csak 5-en. Így legalább nem volt tumultus, és családias volt a hangulat.
Mint kiderült, Marci miatt tették mostanra a ballagást, merthogy ő kórházban lesz a jövő héten. Kapott egy kis zsiráfot is a gondozónénijétől, amit majd bevihet magával.. Olyan aranyosak.
Felteszek egy pár képet.
Kép
Kép
Kép
Kép Kép
judit_79

Sziasztok!

Erika,sajnálom,hogy nem lett jó a laborod :cry: :cry:

Judit,köszike a gratulát.Jól érzem magam végülis,igaz ma szét akart szakadni a szeméremcsontom.De iylen elég sokszor van....

Nóri,na igen a szülők sem mindig vigyáznak a játszókra.Köszi a képeket!:) Édik a csajszik :wink: :D Miylen alkalom volt a bölcsiben?

Hajni,írhatnál ám te is!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Móni,miért van káosz nálatok?

Tegnap voltunk Krisztiéknél,nagyon aranyos Dávid baba :) Luca jól szétpakolta a cuccait szegények :oops: :oops: Bocsi Kriszti!!!!!
Ma meg bevásárló körúton voltunk a Familyben+corában.Lucának vettem egy szandit a humanicban,Meg zsombinak 2 badyt a kenguru kid-ben.
Jól esett egyet csavarogni,most meg neki kéne állnom vmit dógozni.

Kép
Kép
tundi24

Judit,nagyon jók a képek!!! :) Marci milyen nagy :)
Rendik voltak akkro a gondozók,hogy Marci miatt áttették a ballagást.De miért is megy kórházba? :oops: Elfelejtettem :oops:

Kép
Kép
tundi24

Na jól le vagyok maradva megint :roll: ma már nem olvasok vissza.
Erika, jobbulást neked!! köze van a hasfájásaidhoz? A Rékás kép annyira jó a blogban! Először azt hittem, te csináltad, és már érdeklődtem volna, hogyan és mivel...

Tündi, te mit akarsz még dógozni este negyed 8-kor, 29 hetesen?? :shock: Vigyázz magatokra!! Csavargás után pihenni kell :wink:

Judit, kukiműtét, ugye? Helyes Marci abban a kockás ingben :) Nem tudtam, hogy már bölcsiben is így megadják a módját a ballagásnak :shock: tarisznya stb.

Mi megvagyunk, Réka mostmár feláll a bútorok mellett. tegnap méreckedtünk, 13 kg és 80 centi.
Na jó éjszakát mindenkinek!

Kép
pimelinda

Hali!

Judit, nagyon szívfacsaróak (nekem) a képek :wink: Kibírtad bőgés nélkül? Én biztos nem fogom :roll: .

Marci orrmandula műtétre megy....sztem :roll:
Lili csoporttársa is most, pünkösd után esett át rajta, de azóta nem láttam :shock: Ilyen sokáig tart utána helyrejönni????

Tündi....
[quote]N írta:álunk ma megvolt a gyereknap.
...de fogjuk a terhességedre :wink: :lol:

Na megyek, főzök vmit

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Orrmandula-műtét lesz Marcinak a jövő héten.
Nóri! A kórházban kell lenni 3-4 napot, és utána való héten még otthon lesz, tehát összesen két hetet hiányzik a bölcsiből. Azért nem láthattad még Lili csoporttársát.
Igazából hamar helyrejönnek (azt mondják) csak megfigyelés alatt kell tartani, hátha vérzik. Bár nagyon ritkán szokott ilyen előfordulni orrmandulánál (garatnál inkább). De egy hétig egy szobában is fogunk vele aludni.

Végülis nem sírtam a ballagáson - persze megható volt... Mégiscsak vége egy korszaknak, olyan fura :)
judit_79

Judit: nagyon jók a képek, fess fiatalember ballagott el, kérem.... :) Hát ja, Marci mindenképpen nagyon aranyos.
Műtéthez: +++++++++++

Linda: Smilebox-al készült a kép, a honlapjukon egész sok mindent lehet alkotni. smilebox.com.

Réka nagyon édes, figyelem a blogon a képeket.
:P

Tündi: Szeméremcsont fájdalom miatt részvétem, legnagyobb kínom volt és csak a szülés hozta helyre. :? :? Lucával is volt ilyen? Az egylábas tevékenységeket kerüld, ha lehet....bár mondjuk ölég nehéz páros lábbal beszállni kádba....autóba már kivitelezhető......

Nóri: Ez a "libikókát" nyerték Hajniék? Helyes a nyuszilány.

Hát csajok, a poklot éltem meg szerdán és csütörtökön. :( :( :( Magam elemeztem a leletemet - hálanekedinternet, aztán összeraktam eztazt....és nagyon beparáztam. Aztán másnap azt mondta a doki, hogy tök jó ez a lelet, csak keveset ittam, ugye? Hát igen....nem ettem, nem ittam bánatomban. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Hűűűűű, kemény egy hét volt.....
jaimee1

Judit, ne haragudj!! :oops:

Erika, köszi a címet!
hát csak óvatosan az öndiagnosztizálással :wink: örülök, hogy semmi komoly!

Szeméremcsontom nekem csak pár hétig fájt, de akkor pokolian :?

Ki mit csinál ebben a nagy szélben? Útálom, amikor így fúj :evil:

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Nóri,látod a kismama agyam :oops:

Linda,csak egy kis szgépes melóm lett volna,de se tegnap se ma bele sem néztem :oops: De majd holnap,mert apánk elmegy horgászni,lesz időm gépezni.

Erika,jajj te ne állíts fel magadnak legközelebb diagnózist! :wink: Oké? :P Örülök,hogy nincs semmi komoly baj!!!!! :)

Judit,mennek majd a drukkok Marcinak,de biztosan ügyes fiú lesz!És minden okés lesz a műtét körül is!

Szeméremcsont:hát nekem időközönként szokott jelentkezni,de pár napja rémes!!!Remélem hamar elmúlik,mert szülni még 10 hétig nem szeretnék...és nem lenne túl kellemes ha addig fájna.

Kép
Kép
tundi24

Judit! Megy még júniusban Marci bölcsibe? És augusztusban?
Aha, akkor ezért nem jött még Baran..... Kivi leszek, hétfőn lesz-e már?

Erika, nem ezt nyerték Hajniék, ez bölcsis kincstári darab :lol: Nagyon sokat ülnek ezen a csajok, pont jó is kettőjüknek, mert 1 súlyban vannak :P

Szeméremcsontfájás is kimaradt nekem (legalábbis nem emléxem rá) :roll: :lol: Fura lehet...

Lili meg szombat hajnali fél3-kor átmászott rajtam és csattant akkorát szegényem...le az ágyról. Sztem én is a legmélyebb álmomat alhattam, mert jóformán már csak arra riadtam, hogy rajtam van, aztán hirtelen nincs. És nem is sírt. Hirtelen azt sem tudtam, hogy tényleg megtörtént, vagy álmodtam? Villanyt kapcsoljak, vagy tapogatózzak utána? Aztán megtaláltam a kezemmel, de mostanáig rejtély, hogy ébren volt-e egyáltalán? Kérdésemre, hogy pisilni indult-e, igennel felelt, így bilire ültettem gyorsan, pisi, vissza az ágyba és ennyi volt. Reggel kérdeztem tőle, emléxik-e, hogy leesett, azt mondta bizonytalanul, hogy igen :?
Mondjuk én meg nem tudtam visszaaludni :?

Ezt a smileboxot én is letöltöttem, köszi Erika!! Van 1 másik hasonló progi is (vagyis biztos van több is, de én ezt használtam), a Scrapbook Flair. Az nem ilyen többfunkciós ugyan, de jó.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

sziasztok!

Írtam a múltkor de elszállt s nem volt időm többet írni mégegyszer :oops:

ovira: hát sajnos nekünk is a két év alatt öt ovónő váltás volt, hát de sajnos mi ennek nem tudunk mit csinálni, csak szegény gyerekeket sajnálom én is. bosszantó dolog

Jaimee!

nyugodj meg ezért rossz tényleg az internet, a helyi védőnőm is mondta mert ő meg a HSG-vel volt igy hogy csinálni kellett neki és nézelődött ő is az inerneten s jól beparázott miatta meg minden, aztán meg mondta hogy alig érezte :)
de az a lényeg hogy semmi baj nincsen!!!

Elin!

Nagyon aranyos Lili Bettike az még soha nem engedte meg hogy kifessük az arcát, pedig már annyiszor lett volna rálehetőségge!

Judit!

Marcinak meg ++++++++++ szegény nekemis kb ennyi idősen vették ki a mandulámat :-( s vannak részletek amire mot is emlékszem, pl vártam vasárnap a Walt Disney-t az egyesen meg anyáék hoztak jégkrémet de akkor már nem kellett, előtte meg mikor akartam enni nem adtak :oops:
Hát szörnyű volt, de aztán nem lesz vele semmi baj

rólunk: Bettike most beteg istthon lesz a jövőhéten mert csürtök este belázasodott szegény, meg fázott.
Voltak a hétvégén tesómék, olyan tündér akislány :-) kis duci juci

kellemes vasránapot mindenkinek

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Köszi a drukkot mindenkinek, majd jelentkezem csütörtökön, ha hazajöttünk! Kedd reggel lesz a műtét, majd gondojatok ránk!
Bízom benne, hogy minden okés lesz!!

Erika! Én is örülök, hogy semmi komoly. Azért ijesztő lehetett!

Nóri! Még 1 hetet fog járni bölcsibe Marci (a zárásig) aztán júliusban nagyszülőkkel lesz 1-1 hetet, aztán mi is szabin leszünk . Augusztusban a 10-ei héten már megy bölcsibe az ovikezdésig.
judit_79

Sziasztok!

Nagyon jól telt a hétvégénk most értünk haza a Balcsiról.
Majd rakok fel képeket igaz nem sok készült!

Megyek mert Máté fáradt ugyhogy altatom!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Sziasztok!

Nekünk is jól telt a hétvégénk, végre nem csináltunk semmit :lol: Apa is hazajött, úgy néz ki megint munkahelyet keres :? Már nem is mondok semmit, soha nem jó neki sehol...

Judit, nagyon klasszak a ballagós képek, olyan nagyfiú rajta Marci! A mandulaműtéthez kitartás! Nekem rosszabb volt esküszöm, mint a gyereknek. Másnapra semmi baja nem volt, eljátszottak a szobatársakkal :lol: Inkább a következő hét volt nehezebb, hogy nem futhat, nem motorozhat, nem csúszdázhat. Nem lesz semmi baj, majd meglátod!!!

Erika, mi a baj? Vagy nem publikus? Jobbulást!

Nóri, nagyon jól állt Lilinek az arcfestés :lol: Mondjuk neki minden jól áll :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Jaj, Betti, már többször kérdezni akartam, mi van Gabi tesójával? Jobban van????
Bettikének jobbulást, Csongi is tiszta takony egy hete, meg köhög, meg rekedt.

Évi és
Kép
csongianya

Móning!

Ivett: Dejónektek, Baaalcsi. Képek?

Évi:
Nem baj, csak találjon mindig jobbat. :wink:
A gyanú veseelégtelenség volt. Remélem, többet erről nem is hallok. :roll:

Betti: Tényleg, mi van Gabi tesójával? Ezek szerint jobban van???

Nóri: :lol: :lol: :lol: Jaaaa, azért gondoltam, mert írtad, hogy gumicukrot nyertetek...meg ecsetkészletet, bezzeg Hajniék. Gondoltam, a kép illusztráció. :lol: :lol: :lol:

Tündi: Múljon is el......++++ Nekem mondjuk egyre rosszabb lett, de látod, Lindának nem volt tartós.
jaimee1

Sziasztok!

Nóri,jajj de jó neked,hogy kimaradt a csontfájás,én is kihagynám nagyon szívesen :)

Erika,de a doki nem állapított meg semmi gondot,ugye?

Évi,de jó,hogy írsz!Írhatnál sűrűbben is!!!!Jobbulást Csonginak.Örül a szünetnek?Mit fog csinálni a nyáron?apátok reméljük hamar talál melót!

Ivett,várjuk a képeket!Mi 23án megyünk,már várom!

Többieknek is tessék már írni a kutyafáját :wink: :wink: :twisted:

Friss képeket a legkisebb topikbabákról,persze a nagyokról is :P

Kép
Kép
tundi24

Vagyok már én is...
Első körben a várost szaladtam körbe fülbevaló ügyben :wink:
De elképedtem az árakon :shock:

Lilit tegnap este újabb baleset érte :cry: Csak sejtem mi történt, mert csak a csattanás utáni sírásra mentem be a konyhából....sztem megint forgott, szédítette magát és elesett, neki a kisasztalának. Választ nem kaptam a kérdéseimre :roll:
Úgyhogy most a halántékán 1 nagy pukli+piros, a szemhéja kezd színeződni :shock:
Merthogy reggel meg az ágy szélének esett neki, azzal a bal szeme alját csíkozta be :cry: :cry:
Szóval úgy néz ki, agyonvertem :oops:
Ja, és este megint elindult, de időben rákérdeztem, hová megy, és visszafeküdt. Reggel azt mondta, pisilni ment. Ez szép és jó, viszont nem ment utána odáig. És be sem pisilt. Tuti alvajáró :shock:

Évi! Valahol megértem a férjed....unokaöcsém is már csak ebben az évben akarja csinálni (vmi nagy motorra gyűlyt még), de most 4kezeznek, így valamivel elviselhetőbb nekik. Bár így is...asszem, húsvét óta nem volt otthon :?
Te még mindig 4 órázol?
Tényleg jöhetnél gyakrabban is :?
Csongi megy valamilyen táborba?

Erika, hát igen....az elégséges folyadékbevitel csodákat képes tenni a vesével ...is...meg a vérrel, szívvel és úgy általában mindenhez kéne :wink:

Tündi! És hány napra mentek Balatonra? Most már majd fürdeni is lehet :lol:

Betti! Lili önként jelentkezett a sminkre :lol: Tombolahúzás közben elkódorgott és ott találtam meg az arcfestő asztal előtt. Kérdeztem tőle, hogy akar-e ő is, akart és már ültették is le :lol: . Aztán mentem vissza tombolázni (ugyan minek :roll: :? :lol: )

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Elin!

jó hogy ilyen kis bátor :D Bettike az félénk nagyon

ÉVi!

De Bettikenek nem folyik az orra meg nem is nagyon köhög csak kicsit...csak neki láza volt..magas is

Sajnos Gabinak a tesója nincs jobban...sőt....... nem hivatalosan már azzt mondták hogy agyhalott(Gabi testvérének a férje a kórházban dolgozik s neki mondták) :cry: szinte már csak a gépek tartják életben :cry:

Kép
kbernadett

sziasztok

Nos már annyira lemaradtam,hogy egy hetet kellett visszaolvasnom. De most már írok is. Ma megvolt a hathetes kontroll mindent rendben talált a doki. Múlt héten a nagy viharban volt egy kis balesetem, mert felcsúszott pár cserép a tetőn én meg jól elestem a beázó tócsán , végén ügyelet, röntgen, (mert a középső lábujjam nem mozdult és vérzett a körömágynál). De azt mondták nem tört el, max. hajszálrepedés. Szépen belilult, de szerintem hála a homeopátiás bogyóknak már szinte teljesen rendbejött.
Vasárnap voltunk tesóméknál nagy szülinapi banzájon. Enci jól viselte a két órás utat. Odafelé is és hazafelé is szépen végig aludta. Csak nekem volt kicsit szűkös , én ugyanis hátul ülök Emma és Enci között . Ezért az álmunk egy kisbusz...egyszer majdcsak eljön annak is az ideje. Vettünk egy bejárati ajtót, mert az ami most van nem nevezhető igazán annak, majd egy kis falazás is kell , hogy az újat berakjuk, ahhoz még be kell szerezni ezt-azt.
Gyerkőcök szépen nőnek. Ma volt nálunk barátnőm (végre elcsaltam) és Apán és Encin kívül mindenki frizuráját rendbe rakta (milyen hasznos ha az ember legjobb barátnője épp fodrász). És nagy buli volt (két fia van fél-fél évvel idősebbek Emmánál és Pistinél).
Enci nagyon ügyes baba, ha a pocak tele és nem maradt bent böfi, vagy kaki akkor ő alszik vagy nézelődik.
Rakok még fel néhány képet rólunk, aztán megyek aludni (már csak én vagyok ébren mindenki békésen alszik).
szóval a képek:
Kép a mai bulin a kis csapat

Kép apa és a legifjabb leány

Kép enci csini

Kép az első medencénk

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Sziasztok!

Nóri,ma olvastam az alvajárásról egy rövidke cikket,és azt írták,hogy a gyerkek 20%-a alvajáró :roll: és hogy nem szabad rájuk szólni,mert megijedhetnek,hanem szépen vissza kell őket terelni az ágyukba.

Betti,sajnálom,hogy nem javul Gabi tesója!

Liz,nagyon édesek a gyerkőcök.Látom Emma élvezi a medencézést:D

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Tán strandon voltatok ma? :wink: :lol:

Na jól van, értem én, hogy nem szabad ráijeszteni, de akkor honnan tudom meg, hogy ébren van és pisilni kell neki, vagy alszik és megint készül átesni rajtam? :shock: :roll: :lol:

Mai nap atrakciója:
Kép
Nem ilyen halovány rózsaszín, szép élénk pink :wink: És meg sem rezzent, nem is hisztizett, semmi hiba nem volt benne (egyedül én izzadtam bele :roll: ) Hazafelé már fájlalta, de mikor elfoglalja magát, semmi baja nincsen :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Robikának boldog második születésnapot!!!!

Kép

Nóri: Nagyon szép lett és tökéletes helyen! Mármint cimpailag! Rékának az egyik fentebb van, mint a másik. Azt ugye védőnő döfte. :roll:

Gondolom onnan fogod tudni, hogy tiltakozik a visszafektetés ellen, mondván, pisilni kell neki, nem?:lol:

Tündi: DObhatnál pocakfotót! Így majdnem 30 hetes kismamiként...

Judit: Marcinak: +++++++++++++ Hogy vagytok így műtét után?

Betti: Ez borzasztó. Nagyon nagyon sajnálom.... :( :( :( :(

Liz: Köszi a képeket, klasszak!!!

Hívtam a nefrológiát (végül úgy döntöttem, hogy elmegyek, ha má' van beutalóm :roll: , igaz, saját kérésre.) Azt mondták, hogy 2 hónap a várakozási idő, friss beutalóval és 1 héttel nem régebbi teljes laborral sorakozzak fel augusztus 19-én a szakrendelésen, 40-en leszünk. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Úgyhogy készíttetek egy friss labort augusztusban, addig is vedelek, aztán meglátjuk. Remélem, az teljesen nega lesz. :roll:
jaimee1

Robinak boldog szülinapot!!
Kép
Katlina! Kérünk képeket!! :wink:
Házikó hogy áll már?

Erika! Ezek szerint hamarabb kell orvoshoz kérni időpontot, mint ahogy panaszod van :? ?

Én ma jutottam el végre laborba :oops: De meglepően sokan voltak a MÁVban, de. 1/2 11-kor :shock: Azt hittem, én leszek egyedül.... :roll:

Juditékra én is gondoltam tegnap, biztos minden oké, és Marcival nem lehet bírni :wink: :lol:

Ma reggel meg hallottam egy búcsúzó verset a bölcsiben és MÁR könnybe lábadt a szemem...mi lesz velem holnap....? :roll:
"Búcsúzunk tőletek,
Most egy kis időre,
Rövid kis időre,
Kerek esztendőre.
Kerek egy év múlva
Óvodások leszünk,
Kedves kis bölcsinktől
Mi is búcsút veszünk.

Ne görbüljön szája
Senkinek sírásra.
Búcsúzzunk vidáman: A viszontlátásra!"

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Katlina,Robikának nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!!!
Kép

Nóri,dehogy strandoltunk tegnap.Délelőtt városban császkáltunk+mamánál,délután meg takarítgattam,mert mára bejelentkezett a védőnő,de még nem ért ide :roll:
Nagyon klassz Lilcsi fülcsije :) A ballagási vers meg tényleg megható,én is sírnék sztem.

Erika,tessék a pocakfotó! :) Igaz ez múltheti.
Kép
Tessék sok folyadákot inni és akkor rendben lesz az a lelet!:)

Én ma olyan lusta vagyok,hogy az hihetlen.Képzelődöm is néha..mindig azon agyalok,hogy vizelet csepeg vagy magzatvíz.tiszta hülye vagyok :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!!

Megyünk a hétvégén megint a Balcsira alig várom már Júlis 4-én meg Olaszországba egy hetet ugy hogy jól indul a nyár!
Rakok fel egy-két képet!
Kép Kép

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Sziasztok!

Még a kórházban vagyunk, csak én most hazajöttem pár órára pihenni egy kicsit, Marci Apával van.
Szerencsésen túl vagyunk a műtéten, hál'Istennek minden rendben volt.
A hétfői nap elég hosszúra sikeredett, nagyon lassan telt az idő odabent, mert azért elég nehéz volt lekötni Marcit, ott virgonckodott a többi gyerekkel.
Kedd reggel volt a műtét, ő volt a 2., 9 óra előtt nem sokkal tolták be a műtőbe.
A kis nyugtató koktél amit kapott, nem igazán volt rá hatással, úgyhogy sírt szegény, mikor elvitték, még bentről is hallottuk a hangját, az rossz volt :( Meg utána a várakozás a folyosón. 40 perc múlva hozták ki, már fent volt az altatásból. Akkor úgy megkönnyebbültünk :)
Az altatásból felébredve minden gyerek sírdogált kb 20 percet, Marci azt mondogatta, hogy "fáj a szám", aztán elaludt vagy 3 órára. Estére már teljesen jól volt az angyalom.
Most már jó lesz, ha hazajövünk végre mindannyian, elég volt a kórházból. Alig aludtam valamit, hajnali 5-kor mindig bejött egy nővér, és felkeltett, hogy lázmérés, utána pedig már nem bírtam, visszaaludni, akkora zaj volt. Marci viszont tök jól aludt.
Apával váltjuk egymást, egy kicsit mindig én is hazajöttem tegnap is meg ma is.
Holnap reggel megkapjuk a papírokat, és jöhetünk haza.
Azt mondta a doki egyébként, hogy jó nagy volt az orrmandulája. A füleiből is leszívták a váladékot, de szerencsére olyan csövecskét nem kellett belerakni (amiről szó volt) annyira nem volt vészes a helyzet, és így legalább strandolhat, érheti víz a fülét.

Na készülödők is, nemsokára megyek vissza.
judit_79

Judit,jajj de jó,hogy jelentkezel!!!Sok puszi az ügyes,okos Marci fiúnak!!!Az tök jó,hogy érheti víz,mert így legalább strandolhat ahogy írtad is :wink:
Holnaptól egy kicsit pihenhetsz majd otthon!:) Kell egyébként fizetned a bentalvásért?

Ivett,jók a képek!Milyen hatalmas Máté :) Melyik részén voltatok a balcsinak?Mi majd kedden megyünk :wink:

Kép
Kép
tundi24

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Tündi! Volt a védőnő?
Csini vagy :mrgreen: !!
Ilyen kérdések bennem is felmerültek a pocakosságom végefelé már :lol: De dokker megnyugtatott :wink:

Judit, örülök, hogy minden oké :wink:
De milyen váladék volt a fülében???? :shock:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,hát nem csalódtam Lilcsiben! :wink: Pusszantom!! :)
Hát nekem dokekr júli10ig szabin van :? majd pénteken kell mennem uh-ra a kórházba.Úgyhogy vizsgálat majdcsak júliusban lesz.De azért remélem,hogy nem magzatvíz. :roll:
Ja,és és inkább gombócartúr vagyok,mint csini :oops: :oops:

Kép
Kép
tundi24

Köszöntéseket köszönjük,megmutogattam neki este!
És közölte hogy az kisRobikáé :D

Majd holnap reagálok és hozok képeket,mondjuk ünnepelni csak jövőhéten fogunk,hétvégén dolgoznak a fiúk,nem végeztek a betonozással :cry:

Kép

Kép
katlina

Móning!

Judit: Sok gyógypuszi megy Marcinak. Nagyon ügyes volt!!!! ++++++++++++++ Jájj, az a 40 perc rossz lehetett....de túl vagytok rajta!

Tündi: Nagyonnagyon csini vaaaaagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szépséges pocakod van. Ez a magzatvíz csöpögés nálam nem merült fel szerencsére a para agyamban. :lol: Egyébként a magzatvíz az olyan, hogy 1-2 napig hiheted azt, hogy szivárog, de aztán feltartóztathatatlanul elöntene. SZóval bizti nem az.

Katlina: Hajrá beton! +++

Nóri: GYúrtál a ballagásra? :lol: :lol: Nagyon édi. Sok sok képet a mai ballagásról a nallányról!!

Linda: ????

Ivett: Dejónektek!!!!!!!!! Tényleg jó nagyot nőtt Máté!

Tegnap kaptuk a 18. hós oltást, úgyhogy vége a kötelezőknek. Még talán meningo-ra beoltjuk 2 éve kora előtt, akkor támogatott (de akkor sem ingyenes.)

Réka hízott fél kilót és nőtt 4 centit a 15 hós szuri óta.
jaimee1

Erika,köszi a megnyugtatást! :) jó sokat nőtt akkor Popijány :) Szurit hogy viselte?

Katlina,hát majdcsak készen lesz az a betonozás is!:)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Robikának boldog szülinapot kívánunk!!
Kép

Tündi, szép a pocid!! A magzatvíz szivárgás nem csak néhány csepp, azt biztosan észrevennéd :wink:

Erika, tényleg jó sokat nyúlt Réka 3 hónap alatt :shock: és persze a fél kiló is szép teljesítmény! Milyen az étvágya mostanában? Mindent megeszik? Nekem úgy tűnik, az én lányom iszonyat válogatós, már most :roll: vagyis, hogy pontos legyek, alig akar megkóstolni bármit is.

Judit, örülök, hogy rendben van Marci :) jó, hogy nem kellett nyílást hagyni.

Ivett, de jó nektek, hogy ilyen sokfelé mentek :)

Mi már a múlt héten is, meg most is készültünk, hogy megyünk anyumékkal, de nem lett belőle semmi...
talán jövő héten összejön.
Ha minden jól megy, akkor meg júl. közepén hármasban megyünk 10 napra :D :D :D már alig várom. És remélem, sikerül addig fogynom 1-2 kilót :P

Kép
pimelinda

Tündi!
Nagyon széééép pocakod van!

Judit!
Marci nagyon aranyos a képeken,a műtéten már legalább túl vagytok!!!!
Mielőbbi felépülést!!!
Tényleg kellett fizetni
Egyik ismink is most volt ugyanezen a műtéten és napi 4ezret perkált :twisted: ,nem értem meleve mért nem úgy alakítják ki a gyerekosztályt hogy anyuka benn lehessen alanyi jogon

Erika!
Sok-sok folyadék,biztos nem lesz akkor gond! :wink:

Nóri!
Én is alvajáró voltam sokáig,volt amikor télen egyszál hálóingben kiindultam az udvarra azzal címszóval,hogy"Én nem akarok meccset nézni és inkább játszom"

Ivett!
Balcsiárt írígy vagyok,klasszak a képek,mi is megyünk jövőhónapban egy hétre már alig várom

Liz!
Gyerekek nagyon aranyosak!!!!
Gondolom nem egyszerű azért három gyerekkel! :lol:
Aztán valmikor kinőttem,de másnap soha nem emlékeztem rá,mindíg úgy mesélték
Fülbevaló nagyon aranyos :wink:
Ballagásról ne is beszéljünk biztos végigzokognám,hozzál jó sok képet!!!!

Linda!
Robi is nagyon vállogatós,mondjuk mióta meleg van örülök ha eszik két falatot,le is dobott most megint valmennyit,nem is merem elvinni Évához mérni :cry:
Hármasban nyaralni-én így szerettem volna ehelyett megyünk 21-25valahogy így változott mostanában a létszám :lol:

Kép

Kép
katlina

Robikának nagyon sok boldog szülinapot kívánunk! Kép

Kép
Kép
mongi

Most olvasom, bababarát címet nyert el a Hetényi szülészete+gyermekágyas részleg. Még februárban. Tök jó, már csak kismama barát lehetne egy icipicit jobban....

Linda: Hááááát, nagyon változó, elég sok mindent megeszik, de megvannak a rigolyái. Pl. enyém főzelék neki fúúúúj, a bébiétel jóóó, konzerv spagetti fúúúúúj, anyáé nyammmm. Idény gyümölcsöket ő sem kóstolta meg egyáltalán (meggy, cseresznye, epret nem adtam neki...)node jön majd a dinnye, barack...reménykedem.

10 napra hová mentek?

Katlina: Réka is sokkal kevesebbet eszik, ha nagy a meleg...

Mongi: És magatokról????
jaimee1

Sziasztok!

Egy kis életjel :)

Vagyogatunk,alakulunk már...

Tündi:Nem szeretnék beszélni róla,hogy mi a helyzet,vagyis nem itt,de javulófélben vagyunk :wink: Nagyon helyes a pocid,gratula :) Nagyon telik az idő...

Nóri:Édes a nyuszilány :) Ballagás megvolt?

Liz:Tüneményesek a gyerkők :)

Katlina:Utólag is Nagyon Boldog Szülinapot Robikának!!! Kép

Judit:Örülök,hogy szerencsésen túl vagytok a műtéten,Marcinak továbbra is +++++++
Az egyik gondozónőtök nem Oroszné Edit véletlenül?

Kriszti:??????

Erika:Popinak utólag is Boldogságos Hófordulót!!Nem emlékszem a blogban írtam e :oops: Egyébként nagyon ügyes,nem semmi ahogyan fölismeri már a színeket :)

Linda:Te Rékád is nagyon cuki :) Megszoktam kukkolni a blogban :wink:

Lányok:Ti miben altatjátok a kicsiket ebben az időben?Nappal és éjjel?

Rólunk pár szó:Luci föláll végre kapaszkodás nélkül guggolásból,megtapsolja magát :) Ha kedve úgy tartja tesz 1-2 lépést...Mondja:anya,apa,szia,mama,tata,baba,papa(papagály)tel(telefon)nem,cica,vau-vau,Dia :) hirtelen ennyi :oops: Egyébként állandóan karattyol,imád kint lenni,pancsolni,játszani,énekelni,táncolni :) Hajmosást már utálja :(
Kérdezem tőle van kaka?mutatja a peluját és mondja:káká :) Bilit 1-2x kipróbáltuk,vagyis ráültettem,de azonnal föl is pattant...Azért próbáltam ráültetni,mert a fejére előszeretettel pakolja :oops: :lol: De nem vagyunk még elkésve...
Mi itthon leszünk egész nyáron,majd mamázunk,csak augusztus 22.én megyünk a Balcsira Valiékkal :) Sajna mi csak 4 napot tudunk maradni a kutyusok miatt...talán majd jövőre már több lesz...De ez is jó lesz,végre kikapcsolni kicsit..Mert a fiúk már most megőrjítenek,mi lesz a szünet végéig... :roll:

Kép
Kép
Kép
lucuska

Katlina:Bocsi,utólag néztem a képet,-1 gyertya :oops:

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!

Véégre itthon! Reggel hamar végeztünk, megkaptuk az instrukciókat meg a zárójelentést, és jöhettünk. Vannak kaják, amiket egyelőre nem ehet, és 2 hétig nem moshat hajat. Ennek biztos örül majd :) Ja és amit a legnehezebb lesz betartani, hogy ne rohangáljon és ne ugráljon 2 hétig...
Köszi a jókívánságokat mindenkinek!!

Robikának sok-sok boldog születésnapot kívánunk!!

Nóri! Ballagás? Milyen volt? Azt a verset Marciék is mondták :)
Hát az a váladék volt a füle mögötti üregben, ami a nagy orrmandulája miatt nem tudott kiürülni. Ha sok a váladék, és bekocsonyásodik, az rámehetett volna a hallására, azt meg nem akartuk megvárni.

Tündi! Csini a pocakod! :)
Igen, tényleg 4000 Ft/éjszaka a bentmaradás :evil: És ennyiért egy ágyat kap az ember, kaját semmit! Szóval, szerintem Ok lenne, ha kellene fizetni egy jelképes összeget, de ez enyhén szólva is lehúzás! :?

Erika: Marci is megkapta a meningo-t még egy éves korában. Most következik a kullancs elleni majd egy pár hét múlva.

Móni! Oroszné a bölcsőde vezetője. Tán csak nem ismered valahonnan? :)
Én pólóban meg alsónaciban altatom Marcit nappalra, éjszakára meg egy ujjatlan vagy rövidujjú body mert ő nagyon izzadós, mikor bemegyek hozzá 10 óra körül, általában át is kell cserélnem a ruháját, mert álmában kimelegszik.
judit_79

Erika, hát én is reménykedem... 10 napra: Balatonra, hova máshova 8)

Móni, már kismedencében pancsoltok az udvaron? Én még nem mertem Rékát pancsoltatni.

Kép
pimelinda

No itten vagyok... :lol:

A BALLAGÁS

Még lesznek képek is, videók is :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?