Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Ivett: hogy vagytok? Jobbulást a gyerekeknek! ++++

Andi: Klasszak a képek, nagyon csini volt Sziszi is.

Évi: Homokozó sincs, homok sincs egyelőre.... :roll: :roll: :roll: Mifelénk igen lassan intéződnek a dolgok. Csonginak itt is gratula!

Kiforrta magát nálam a GEKKO téma, nem megyünk. Még felmérőre sem.

Levágtam tegnap Réka haját, nagyon meg vagyok magammal elégedve. :oops: :oops: :oops: :oops: Ahhoz képest, hogy én vágtam, tök jó lett. Egyelőre csak hátul estem neki, majd ha elkapok nyugisabb perceket, akkor oldalt és elől is nyiszálok. Gondoltam rád, Nóri....Te nagyon ügyes fodrász vagy.
jaimee1

Sziasztok!!

Máté már teljesen jól van,de Fanni kisem tud kelni az ágyból egésznap csak fekszik.Hányni már nem hány,megy neki a hasa ez mellé még görcsöl is ugy attam neki egy fél nospát nagy nehezen hatott.Szegénykém lázas is remélem egy-két nap múlva jobban lesz.
Attól félek hogy Máté nehogy visszaessen mert az nem lenne jó!
Lehet hogy engem is megfertőztek a gyerekek nem vagyok valami jól!

Erika!

Az új frizurájáról rakhatnál ám képet!!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Sziasztok!

Íme a kép!

Kép

Nóri! Hétfői szülőire én is kíváncsi vagyok. Hűha, még jelet is kell választani? :wink:
Hová mentek nyáron olyan messzire?

Alvás: Anyunál szombaton Marci 3 órát aludt délután :shock: Szóval ezt teszi az esős idő!

Erika! Igen-igen, képet az új frizuráról! :D

Ivett! Mielőbbi jobbulást a gyerekeknek!
judit_79

Ivett, jobbulást nektek!!

Csonginak nagy-nagy gratula! Évi, tényleg büszke lehetsz, nagyon tehetséges a fiú :wink: Hogy pontosan melyik részen leszek az osztályon, az majd attól függ, hol lesz rám szükség. De idén még nem megyek.

Erika, a képet én is hiányolom!! :wink:

Tündi, jól vagy? mi újság felétek?

Réka néhány napja össze-vissza alszik :roll: Hogy mi sül majd ki belőle... :roll: :roll: Egész nap kézben akart lenni, dehát főznöm stb. csak kellett. Ha nem fogtam, ordított... Felvettem a kenguruban, míg főztem, de 10 perc után már sajgott a nyakam :? Most meg elaludt a biciklin... attól tartok, ezzel mára már kipihente magát :P

Kép
pimelinda

sziasztok!

Tegnap össze vissza volt áramunk,mert még itt volt a villanyszerelő bácsi.Ma már csak javítgatások vannak,meg pakolászás.ami eltart még egy darabig!

Erika,képet a frizuráról!:)

Nóri,tényleg merre felé mentek?Ahol a múltkor is voltatok?Anyukád hogy van?Sikerült már otthont találni?Munkaügyiben mi volt?

Judit,nagyon klassz lesz a nyaralaó.Tetszik a színe,meg a járólap is :wink:

Kriszti,keresztelős képeket el ne felejtsd.Játszószőnyeget játékboltban tudsz venni,de sztem ha varratsz egyet az olcsóbb,és játékot meg ugyis tesztek mellé,jobban ki tudjátok használni.De ez csak az én véleémyem.Én drágáltam azokat a játszószőnyegeket amiket lehet venni,azért már tudsz venni márkás játékot is,amik tovább tartanak.

Évi,büszke lehetsz Csongira!!!Mi volt a gond veled?

Andi,nagyon csinik voltak a gyerkőcök a ballagáson.Sziszinek tényleg nagyon csini rucija volt.Jövőre ballag ő is,ugye?

Ja és majdnem elfelejtettem :oops: hogy köszönöm szépen a köszöntéseket! Aranyosak vagytok!

Kép
Kép
tundi24

Hali.

Judit.nagyon klassz a padló + a fal színe is :)

Tündi.még csak kiscsopis volt idén Sziszi,úgyhogy még van 2évünk a ballagásig :) De most lesz szülői értekezlet az oviban-jön az igazgatónő...átszervezik szerintem a csoportokat :( szerintem valami nem jó dolog lesz ebből,de estére már többet tudok :(

Erika.képet,képet!!! :D :D :D

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Szióka...

Andi, kivi vagyok, mire jutnak nálatok az oviban :? Mondta Zsú is, hogy összevonások lesznek, mert elmegy az egyik ovónő szülni.

Judit, jaó sárga lett tényleg :lol: 8) Szép.

Tündi! Tőletek messze van a vasútállomás? :roll:
Te is tehetnél megint képeket :wink:

Mi Dombóvárra lettünk meghívva. Meg megyünk Kabára is megen', ahol a múltkor voltunk, meg jó lenne pár napra Szurdokpüspökibe is felmenni. Úgyhogy lesz bennem pár km.... 8)
Meg persze a pesti állatkert, de ez még képlékeny dolog.

Anyum elvan...hol jobban, hol rosszabbul...ma voltak nála a szoc.othonból környezettanulmányon, vagy min.

Kis parasztlány kacsákat etet :P :lol:

Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

BETTI.NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!

KépKép
KépKép
cleo27

Nóri,annyira tuti ez a kép,hogy az hihetetlen :)

Andi,fogalmam sincs miért gondoltam,hogy Sziszi már suliba megy jövőre :roll: :roll:

Linda,köszike megvagyunk.Kicsit fáradt vagyok,de hamarosan végzünk a takarítással is,és akkor jöhet egy kis pihenés.

Kép
Kép
tundi24

Betti,nagyon sok boldog szülinapot!:)
Kép

És akit érdekel!

Szedd magad cseresznyeszedési akció termelői áron!

Infók:júni5-től H-P:16-20h-ig SZ-V:8-18h-ig.

Tel:0630-74-66-468

További érések:kajszibarack-július eleje
szilva-július közepe

Kép
Kép
tundi24

Tündi, köszi!! Majd szólok a pótnagyinknak, akivek tavaly is voltunk, hátha érdekli :wink: Cseri engem nem érdekel, majd barackot akarok lekvárnak. Lilinek nagyon bejött a főztöm 8)

Videó is van az etetésről, csak menj fel a www-nkre :wink:

Ma jönnek bekötni a vonalas telefont. De telefont nem adnak hozzá :?
Kimentem a Mediába, hogy veszek, az meg 10-kor nyit. Ez a méreg, nem a cián :evil:
Most majd kimegyek a vasúthoz, ott is van egy irodatechnikás bolt, hátha kapok normális áron. Csak nehogy addig jöjjenek ezek a szerelők :roll:

Betti, boldog szülibnapot! Vizsgák hogy sikerültek???

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hali!

Réka még alszik. :shock: :shock: :shock: :shock:

Nóri: Pelikános T-com-ban nincsen teló?
Nagyon jó a kacsás kép!

Barack elvileg "nálunk" is lesz, kecskemét környéki, ami tavaly. Majd szólok, hátha érdekel valakit.

Linda: Nálunk még csak most alakult ki, hogy ha FÉL 2, akkor szundi. Mondjuk, nem is nagyon tepertem a napirendért. :oops: :oops: :oops:

Fotót még nem készítettem Popiról (frizurailag), mert ugye félkész a mű....de majd ma.

Szép hétvégét mindenkinek! Nekünk az lesz, megyünk segíteni, anyuéknál festés-mázolás van. Pakolni kell.
jaimee1

sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a köszöntést nagyon aranyosak vagytok:-D

vizsgák?
HÁt túl vagyok rajta, borzasztóan örülök neki mert dícséretes ötössel végeztem!!!!
Az elméletből ma volt a zsóbeli rész hát mondanom sem kell kihúztam majdnem akét legrosszab tételek egyikét!

szülészetből: külső nemi szervek anatómiája, genetikai alapfogalmak, rendellenességei, szülés első szakasza szülésznői teendők, magzati fejlődési zavarok

nőgyógyászat: petefészek jó és rosszindulatú daganatai, vérző nőbeteg ápolása szülésznői teendők, emlő önvizsgálatának tanítása, jelentősége plusz ápolási diagnózisok írása valamelyik betegséghez

hát szinte ezeket nem akartam a leginkább húzni!

De ahogy elkezdtem mondani be se nagyon tudtam fejezni az egyes részeket azt mondták hogy jó köszönjük következő...következő...következő....

azt már végeztem is..... utánna meg kellett várni a többieket és utánna még össze ültek, s mindenkikt behívtak s majd utánna elkezdték névsor szerinte sorolni kinek hanyas lett, s mondták hogy KOVÁCS BERNADETT ötös ötös mind a kettő dícséretes!!!!!

Ketten kaptunk dícséretet- de a másik csajnak már van egy mentőtiszti diplomája

A gyakorlat az nem volt ilyen jó, ott elégé szemét volt az egyik vizsgáztató csapat, rendes felidegesítettem magam, pedig könncyű volt a tételem. meg hogy nem vettek fel ide szolnokra ugyhogy tegnap rendesen kibuktam...de most már tök jól érzem magam

viszont rossz is történt szerdán dél fele majdnem meghalt Gabinak a testvére. Infarktust kapott még az volt a szerencse hogy tök véletlen vagy nem véletlen ezt ki tudja...dement Gabi is hozzá meg a másik testvérük is pont akkor ment, ő hamarabb ért oda szólt gabinak hogy hívja a mentőket mert rosszul van a testvérük, Gabi útközben volt már hívta is a mentőket, mondta hogy nem tudja hogy mi van vele, de mindjárt oda ér...aztán mire oda ért addigra már nem vett levegőt, ő kezdte el az újraélszetést :cry: :cry: :cry: , a csajszi a telefonban számolt vele hogy hányat nyomjon meg fujjon, aztán jöttekis a mentők rögtön egy kis mentő martfűről meg a roham mentő szonokról, elkezdték ők is újra éleszteni 40 percig csinálták, 4-5 ször ki is ütötték, aztán nagy nehezen stabilizálták az állapotát, s elvitték a kórházba. Most a kardiológián veszik de szerdán délután többször is újra kellett éleszteniük ugyhogy nem sokat ígértek :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: azt mondták 3 napon belül eldől mi lesz... :cry: :cry: :cry: :( :( :(

szép estét
s kellemes hétvégét mindekinek

Kép
kbernadett

Betti!

Először is nagyon boldog szülinapot! Ennél jobb ajándékot nem kaphattál volna! És köszöntlek a dicséretes ötösök táborában :wink: :oops: (én is azzal végeztem)
Fantasztikus nagy gratula neked!

Hát a Gabi tesójához hozzá sem tudok szólni... :cry: Hány éves? Gondolom sokkal öregebb nem lehet....mégis mi történt??? Ez valami iszonyat szörnyű!!!! Szorítok neki ismeretlenül is, túl kell élnie!!!!

Évi és
Kép
csongianya

Betti, gartulálok!
Sógorodnak felépülést kívánok! Anyumnak is kb így zajlott az első infarktusa, lassan 20!! éve. De utána még kapott 3-t, utána megműtötték, és látod, még itt van. Az más tészta, hogy hogy :cry: :?

Erika! Ott nincsen kínálat :evil: Mikor a vezeték nélkülit kerestem, akkor voltunk ott. Mediába mentem ki megint.
De a szerelő srácok mondták, hogy jövő7en már lesz telefon. Úgyhogy kár volt megvenni... :evil:
No de mindegy....

Tündi? Ma sem volt áramotok? ja, de , mert az msn-en fent voltál :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri!

És hol lehet vezetéknélküli telcsit kapni? Mert elromlott a telónk, már kaptam anyutól pénzt rá (gyereknapra :lol: ), csak még enni sem nagyon van időm, nemhogy vásárolni. Szóval láttál valahol jókat és elfogadható áron?

Évi és
Kép
csongianya

Nóri,de van áramunk :) Csak nemigen neteztem,mert főztem,dógoztam,mamához mentünk.
A vidiket megnézem ám :)

Erika,lehet majd érdekel a bari :)

Betti,gratulálok a vizsgákhoz.Miért nem vettek fel szolnokra?Sajnálom ami a sógoroddal törént,remélem,hogy felépül!

Évi,de rendi anyukád,hogy tart még neked gyereknapot! :wink: Végülis igaza van :wink: :P

Kép
Kép
tundi24

Évi!
Media Markt-ba menj. Ott van választék.
Corában is van amúgy, most a Tescoban volt akciós 1 féle, Euronics-ban is van pár darab, de jelentéktelen.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Katlina,Robikának nagyon sok boldog névnapot kívánunk!:)
Kép

Ki merre van elveszve?Már 2 napja sehol senki :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
tundi24

Kicsi és nagy Robinak boldog névnapot!!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

ROBIKA.
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK

KépKép
KépKép
cleo27

Robikának nagyon sok boldog névnapot kívánok!!!
Kép

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Köszönjük a köszöntéseket!

Folyt köv. holnap,kivagyok,a fiúk ma is dolgoztak,majd hozok képeket

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Robinak utólag is boldog névnapot,
Bettinek pedig boldog születésnapot!

És nagy-nagy gratula a kitűnő vizsgához!!

Nekünk elég sűrű hétvégénk volt, de jól telt! Itt voltak a sógoromék Marci unokatesójával. Csak ma reggel utaztak haza.
Szombaton bográcsoztunk + szülinapztunk, szerencsére az idő kegyes volt, és nem esett. Vasárnap még eljött hozzánk Marcinak a kis barátja is a családjával, úgyhogy ott volt három 3 év körüli fiú meg egy 5 éves kislány. Nagyon édesek voltak. Szóval jó kis nyüzsi volt nálunk, el is fáradtam, de jó volt :)

Erika! Elkészült Popi frizurája? :wink: Én is készülök már egy ideje, hogy levágom Marci haját, mert lassan copfot lehetne csinálni belőle, olyan hosszú. De nem nagyon akarja hagyni.

Most csak ennyi, mert melóznom kell, de majd jövök!
judit_79

Hinnye, verizevribadi?
:shock: :shock:

Judit: És kaptál valami szééépet? Dobok képet. Nagy különbség nincs, a stílus ugyanaz, csak kurtában. Inkább hátul lett rendezettebb, formásabb.

Sűrű hétvégénk volt nekünk is, nagyon elfáradtam tegnap estére....

Ma baleseteztünk a játszótéren, megrohanták a mászókát a nagyok, úgyhogy Réka ijedtében nekiesett a korlátnak, még vérzett is a szeménél....első gondolatom az volt, hogy ügyelet, varrni kell, kórház.....De alig vérzett, nem komoly szerencsére.

Többiek?

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.06.08 15:01-kor.
jaimee1

Judit,akkor jó kis hétvégétek volt!:) Gondolom a 3fiú nem hazudtolta meg önmagát :wink: :P Képek nincsenek? :wink:

Katlina,várjuk a képeket!Hogy haladtok?

Akik olvasó üzemmódban vannak írhatnának is...úgysem igen van mit visszaolvasni...brühühühüh..... :oops: :cry: :cry:

Kép
Kép
tundi24

Tündi, háj!!!! Mesélj, hogy vagy?
jaimee1

Kép

Kép
katlina

Erika,jajj de jó,hogy nem lett komoly baja Rékának!!!
Köszi kérdésed jól vagyok,csak akkora a hasam,hogy nem tudom mi lesz velem aug végéig,hogy fogom magam cipelni,el fogok gurulni :roll:
Holnap megyek védőnőhöz,nem tudom mit mond majd :shock:

Ja majdnem elfelejtettem,csini lett Réka haja!:) Én nem merek nekiesni :oops:

Kép
Kép
tundi24

Tündi!
rakhatnál képet!!!!

Erika!
Játszótéri balesetünk volt nekünk is,én is megijedtem.
Nagyon cuki Réka haja

Judit!
Biztos jó hétvégétek lehetett :wink:

Holnap kihadjuk a 2éves :shock: státuszt,mert Robika visszakapta tőlem a takonykórt,és köhög-beteg gyerek meg oda nem mehet
Amúgy eleven-nagydumás a drága-legújabb sláger szó az értelek

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!!

Judit? Hajni? Milyen volt az 1. szülői?
Komolyan mondom, én teljesen bele vagyok szédülve ebbe az oviba :P
Kiderült, nem is csak póni van :shock: , van rendes nagy ló is, azon már a középsősök és a nagycsopisok lovagolnak.
De ahogy elmesélték a dolgokat -és nem csak az óvónők, hanem a többedik gyereküket odahordók és az ott dolgozók is, akik az unokájukat hozzák ide- olyan az egész, mint egy család. Az egyik óvónénink fiatal, a másik meg nagyi. Ő a tyúkanyó :P Itt nincs az, mint a bölcsiben, hogy ez a te gyereked, ez az enyém. Itt mindenki mindenkié, sőt, más csoportok közt is van átjárás, a nagyobbak viszik az apró ajándékokat a kicsiknek...így segítve pl. az egyedül maradt óvónőt, ha a másik szabira megy vagy beteg.
A nagyanyó korú óvónőnket már kérdezte 1 anyuka, hogy "de uyge végig viszi még ezt a csoportot, nem megy addig nyugdíjba?" :lol: :lol: Ő már ismeri....
Majd szeptemberben lesz következő szülői, ott mondják el a részletesebb napirendet. Most leírtuk, mit kell vinni majd kezdésre, beszoktatás menetét.
Jelet választottunk. Lili előadta, hogy neki vagy fagyi, vagy tulipán, vagy virág legyen a jele. Nos, ezek közül egyedül virág volt, de már azt is lestopizták. Úgyhogy a bögrét választottam. Ezt elég könnyű lesz belerajzolni a cuccaiba majd. Volt cica is...szegény anyuci, mire mindenhová cicát rajzol :shock: :D
Lilim mindezalatt pótnagyinkat szórakoztatta :P

Hajni, édes volt Franci! Kérdeztem tőle, hogy melyik oviba megy, és mondta, hogy "Engőbe"

Katlina, szép lesz a házatok :wink: Csak így tovább!
Robinak jobbulást! (Lili is taknyos Pünkösd óta :? )

Tündi! Pótnagyink most valószínűleg kihagja a szüreteket, mert júli elején költöznek fel Sz.püspökibe. Nekem meg csak lekvárnak való kell, úgyhogy nem is tudom, elmegyek-e azért Abonyig? :roll: Majd megkérdem zöldséges ismimet, ő mennyiért tud hozni - ha aktuális lesz persze :)
Ti mentek? Vagy akkor már nem nyújtózkodsz nagy pocakkal?

Erika! Jó lett Réka frizkója!! A másodiknak már lazábban fogsz majd neki :wink: Mármint hajvágásnak :lol:

Én is vágtam Lili frufruját..vagyis felét. Egy adagot hátrafogtam belőle, hogy ne a feje búbjáról kezdődjön már. Úgyhogy most éjjel nappal hátra van gumizva a haja :? :roll:

Na, jó sokat írtam, lehet olvasni a rídonliknak.....

Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri: Ez jól hangzik. 8) 8) 8) 8) Én is mennék már ovit nézni. Vagy nem? :roll: :lol:
[quote]L írta:ili is taknyos Pünkösd óta

Nonstop? Nem allergia az akkor?
[quote]A írta: másodiknak már lazábban fogsz majd neki Mármint hajvágásnak

Jaja, is.... :lol: :lol:
Tündi:
[quote] írta:Én nem merek nekiesni

Tudod, cigány lova effektus. :lol: :wink:

Katlina: Hát sok nem látszik, de átjön a fííííling. Klassz lehet saját kérót építeni.

Na fürdésfekvés. Jó éjt!
jaimee1

JÓÓÓÓÓ REGGELT!!!! :D

Hát Nóri,amit így leírtál a oviról nekem már így szimpatikus :wink:
Póni,ló-szerintem ez nagyszerű dolog!!!
Ja anyósom mondta tegnap mért nem viszem orvoshoz,köptetőnk van,láza nincs-remélem nem is lesz-akkor úgy gondolom felesleges-hétvégén közölte a papival,hogy:"Csúnya fikusz van az orromban"

Erika!
Ja sokminden nem látszik,az utcáról benézve is csak egy hatalmas sóderbánya látszik 8) ,és nem is olyan klassz ez azért,majd akkor lesz jó ha má költözünk,habár apa azt mondta hogy idáig is őszült de most már tuti befutó hogy 30évesen már öregember lesz :D (ő akart annyira építeni-csask ezt már nem akartam neki mondani)

Kép

Kép
katlina

Judit!
Boldog Szülinapot!!!!!!

(és akinek még nem köszöntük meg a köszöntést,most megteszem,szita fejjel rendelekezem)

Kép

Kép
katlina

Judit! Boldog szülinapot kívánok Popistul!

Kép
jaimee1

Jó reggelt! :)

Várom a traktorost,hogy hozza a pótkocsit a sittnek,és végre tudjunk menni a városba.Meggyet kellene vennem,de ha így haladunk meggy már nem lesz mire beérünk a piacra...

Katlina,ezeket a képeket jól raktározd el,mert majd ha készen lesztek akkor izgi lesz vissza nézni,hogy honnan kezdtétek :)
Ti is etethettek pár embert :wink:

Nóri,örülök,hogy mégjobban megtetszett az ovi :) Biztosan jól fogja magát érezni Lilcsi :) És sztem a bögre is aranyos jel :)

Erika,még másfél év és eljön a mi időnk is az ovinézésben :wink: Hát én ha nekiesnék Luca frizkójának nem tudom mi lenne belőlle...Még a saját hajamat sem tudom beszárítani rendesen :roll: :oops:

Ma megyek védőnőhöz is,kíváncsi vagyok mit fog mutatni a fránya mérlege :shock:
délután jelentkezem ha előbb nem is :)

Kép
Kép
tundi24

Judit,nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!:) :)
Kép

Tripla X-es lettél :wink:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Kis elmaradásom:

Robika, nagyon boldog névnapot kívánunk!

Kép

Judit! Nagyon boldog szülinapot kívánunk! Isten hozott a 30-sok táborában :lol: Legszebb kor :wink:

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Judit, boldog szülinapot kívánok!!

Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a köszöntést!!

Erika! Jaj de édes lett Popi haja. És az a zabálnivaló nyakacska... :)
A napszemüvegem kaptam szülinapomra, de még állítólag van valami meglepi is :)

Tündi! Mit mondott a védőnéni?
Képeket majd teszek fel, csak még nem raktuk fel a gépre.
Jaj, az ovit ne siettessétek! Úgy elrepül az idő!

Nóri! Nekem is pozitívak a benyomásaim eddig az oviból. Az tetszik, hogy nem vegyes csoportok lesznek. Eddig úgy volt, mondták, nem igazán vált be, úgyhogy most indítanak tiszta csoportokat. Marci így egy tiszta kiscsoportba került, ahol 22-en lesznek. Szimpik az óvónők, és lesz ismerős is Marci bölcsis csoportjából.
Jelválasztáskor én úgy mosolyogtam, mikor sorolták fel, hogy mit lehet választani A cseresznyét választottam, mert már leginkább gyümölcsök, fák maradtak, meg lábas, kancsó... :lol:
Gondoltam, jó lesz a cseresznye, azt is könnyű lerajzolni.
judit_79

Közben megérkezett a meglepim is - egy hatalmas csokor 30 szál vörös rózsából :D :D Hmmmm!
judit_79

Oda a malóhelyre? :lol: Nem semmi, biztos szép...és jó illatú....

Lábas jelnek :shock: :lol: ??

Vali is mesélte, hogy náluk, Dia ovijában is megszüntetik a vegyes csoportokat, akkor a Dobó útiban is, ugye Cleoéknál a Szapáryban is. Eddig tartott.... :?

Ildivel és Petikével találkoztam reggel, jót beszélgettünk, tanul ő is nagyon, vizsgázik állandóan.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Bizony ide a melóhelyre :) szóltak, hogy menjek le a portára, mert jött valaki hozzám.. Aztán ott állt egy pasas a nagy csokor rózsával, hát meglepődtem! De nagyon örülök :)

Jelek: amikor sorolták a választékot, a kancsónál hangosan felröhögtem :oops: :D
judit_79

Judit: Dejóóóó! :lol: :lol: :lol: Szuper lovagod van.

Nézegettem vasárnap a jeleket az oviban (Dobó), nekem mind tetszett. Ilyen lááábas nem volt szerencsére. :lol: :lol:

Tündi: ?

Nóri: És miért szüntetik meg? Azt lehet tudni?

Délután megyek uhura. Sajnos még nem nőgyógyisra, hanem urológiaira. :roll: Szoríjjjatok nekem este 6 után!
jaimee1

Miért Judit? A köcsögre asszociáltál egyből :mrgreen: ?

Nálunk még volt óra is szabadon, eszembe is jutot, hogy az Franci jele, az is jó lenne, de maradtam a praktikumnál :roll: 8)

Erika...mit csináltál te vasárnap az oviban? Festés-takarítás utáni kikapcsolódás? :lol:
Miért kell uh-ra menned? Nem tán beteg vagy? :cry:

Valika magyarázta (mert tegnap vele találkoztam útban az oviba :wink: ), hogy tán nem vált be, a Telek Éva(?) meg adott egy határidőt, hogy addig kell visszacsinálni a csoportokat. Erre az ovivezetők durr bele....vagy vmi ilyesmi...jó lenne, ha Vali leírná.... :wink:
Úgy látom, Juditék ovijában a fokozatosságot követik.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Judit,biztosan gyönyörű a csokrod :) Apa jó meglepit talált ki neked :)

Erika,megy estére a drukk.

Voltam védőnéninél,minden rendben van.Múlt hónaphoz képest fogytam 2,5kg-t! :) hurrá :) de így is bálnának érzem magam.112cm a haskörfogatom...2cm-t nőtt.

Nóri,sztem apa megy majd barackozni.

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok.

JUDIT.NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT

ERika,Nóri.
Nálunk a Szapáryban hatalmas a felháborodás...és akkor finoman fogalmaztam.én pártolom a vegyescsopit,de ennek is megvannak ugyanúgy az előnyei és a hátrányai mint a homogénnek.szóval gyerektől és szülőtől függ,hogy kinek melyik jön be.

De....az egész átszervezés 1ember-az igazgatónő elveit tükrözi-persze ráhúznak mindenféle szakmai maszlagot,hogy a szülők könnyebben nyeljék...szal...ő leragadt a szociban. :evil:
A poén az,hogy a 90-es években a szapáryban működtek homogén csoportok-és innen váltottak vegyesre-mondva erre van igény és ugye a szakmai szempontok..mostmeg újra felborítják.....szóval áááá inkább befogom,csak az a gond,hogy a gyerekeket nem nézi senki...nálunk ha ez megvalósul-4év alatt 7óvónő-kérdem én normális ez? :(

Édi a Popi-frizu :)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Megjöttem. Háááát. Holnap házidoki, kell egy labor. Csütörtökön megmondom, mi van. :roll: :(

De ami jó, hogy a méhnyálkahártyám nagyon szép, 15 mm. Azt mondta a doki, hogy nagyon jó kis táptalaj. Lenne
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.06.10 08:00-kor.
jaimee1

Jó reggelt!

Erika,remélem azért semmi komoly bajod nincs!De jó hírt is mondott a doki,úgyhogy annak meg örülni kell :wink: :oops:

Kép
Kép
tundi24

Tündi: Ez ennél bonyolultabb, de persze igazad van és örülök is.
jaimee1

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?