Sziasztok!
Hogy itt újabban micsoda forgalom van
!
Vevike: A Bogit 1 hetet túlhordtam így a 41. hétre 2980 grammal és 49 cm-rel született! Én csodálkoztam a legjobban, hogy miért ilyen kicsi a gyerek, mert hiszen én sem vagyok épp egy kis darab!!
De egy-kettõ összeszedte magát és mára a korához képest is nagy baba lett belõle! Nem azon múlik, mit mond az UH. Felejts el, ha ficánkol eleget és jó a közérzeted, akkor semmi gáz! És ne feledd, hogy egy kissebb babát (állítólag) könnyebb megszülni
Mondjuk nekem ez nem tûnt fel, de az okosok így mondják!!
Ja és még valami. Tudtommal Rita is a halasi Molnál dolgozik
Kicsi a világ
Orsi: Úr Isten mekkora Tomi baba. Mindjárt lehagyja Jázmint! Te Orsi, mivel eteted? Biztos, hogy csak szopik?
Azért elég rossz lehet, hogy nincs egy átaludt éjszakád sem. Nem sok egy kicsit egy 6 hónapos babától, hogy éjjel 4-5x is felkel szopni??? Bogi 3 hónaposan is már max 2x kelt fel!Ügyi Jázmin, hogy kihúzta cumi nélkül! Te meg bátor vagy, hogy egyáltalán el merted tõle venni
Egyébként az Andreával nem volt gondom a terhesség alatt, csak amikor a végén a kiírt idõpontnál elõbb meg akarta inditani a szülést,(mert szabira ment 2 hétre) akkor lett tele a bili hirtelen
!! Tudod, azért nem akkor fogok szülni amikor az orvosom ráér!
Gigi: Igen. Egy barátnõm szült nála, és õ maximálisan meg volt elégedve vele! Csak jókat mesélt róla. Egyszer én is voltam nála vizsgálaton és nagyon rendicsek volt! Ja és terhesgondozásra (a kiskönyvecskés pecsételõsre) is hozzá jártam, mert körzetileg hozzá tartozom, és nagyon aranyos volt mindig! Szerintem jó fej és emberileg is, meg szakmailag is megfelelõ! Neked mi a véleményed róla?
Nina: Türelmesen várok
(mármint a képre) De tényleg nagyon érdekell milyen lehet a picilány
A Tesconál laktok?? Mi is közel lakunk hozzá. A Micimackó bababolt utcájában! Vanda milyen paraméterekkel született? Nagy baba volt? Bocsi ha már írtad fentebb, de nem emlékszem rá!
Erika: Mennyi az Afp-éd? Biztosan a 16. héten vették le a vért? Nem lehet, hogy pár nap csúszás van a dologban??? Megismétlik??? Nekem is rossz volt az elsõ Afp-és eredményem, megismételték és az már tökéletes lett! Tudod a 16. hét, az nem biztos a 16. hét! Az orvos hiába kalkulálja ki az utolsó vérzés idõpontjából, úgy sem fogja tudni pontosan megmondani. Csak te tudhatod! De ne aggódj, ezt az Afp-és dologt nyugaton már nem is csinálják, mert egyrészt nem "jön be", másrészt pedig csak csomót idegeskedsz teljesen feleslegesen! Szóval nyugi, biztosan nincsen semmi gáz!
Karmen: Ne is mond meg a fõnöködnek a babaprojectet! Sõt egyik kollégádnak se, nehogy felmondjanak neked mielõtt megfoganna a baba. Tudod olyan szépen ki tudnak tenni a munkahelyedrõl és még bírósághoz se tudsz fordulni, mert a munkáltatónak mindig vannak kiskapuk
Én tapasztalatból tudom!
Sajna! És ne beszélj róla tényleg senkinek, mert nem biztos, hogy magába képes tartani a titkot a kedves kolléganõd! Nem általános jelenség, de sajna van, és sosem tudhatod, hogy ki "szúr hátba". Sajna ma Magyarországon a munkáltatók valahogy nehezen tudják tolerálni, hogy egy alkalmazottja esetleg szülési szabadságra menjen! Az pedig ha 3-4 gyereket akarsz, már szinte bûn!
Lara: Nekem ez a stepp aerobik, meg egyéb ugrálós dolgok sem szimpik! Biztosan jó az. Másnak!
De nekem valahogy nem jön be! Én a súlyozást szeretem, de azt nagyon
Meg a gépeket, azok viszont a B52-ben tudtommal nincsenek. De javíts ki légyszi ha nincs igazam! Te jársz oda? És milyen egy edzés? Azért leírhatod, érdekell!!!
Elõre is köszi!
Ildikó: Azért remélem nem haragudtál meg rám az miatt, hogy nem vagyunk egy véleményen!!??? Lehet, hogy csak rossz napja volt a dokinak és nem mûködött nála a rendszer! Viszont ez majdnem a Bogi életébe került, úgyhogy én akkor sem fogom õt csípni! Te Ildi nem is mondod, milyen a lakás? Megszoktátok már??? Még nem voltam nálatok, hány szoba is van? Picúrnak külön szobája lesz vagy Lilivel együtt lesznek? Fiút vagy kislányt szeretnétek? Nevek??
Ágci: Olyan titokzatos vagy, nem írsz semmit a torna dologgal kapcsolatban! Van már valami fejlemény???????
FAnita: Igen õ az! (a doki) Róla még rosszat tényleg nem hallottam. Lehet azért mert kezdõ és még nem volt túl sok paciense
De nagyon rendes az biztos!
No mentem. Pusszancs mindenkinek!