Helló!
Nos, sikerült a fiúknak elaludni.
Gabi!
Jól áll Adrikának az új szemüveg. Komoly nagylánynak látszik benne. Mondjuk az is, ugye?
Krisztikéről nekem - hasonlóan, mint Szuzynak Daniról - Dávid ugrik be. Pedig annyira nem hasonlítanak, de a keskeny pofikájuk és a szemük szerintem hasonló. No meg persze, szinte egyforma idősek is.
Irigyelek azért, hogy Esztike cumizik is, ujját is szopizza és szopikál is. Az én fiaim egyedül engem használtak arra, ha cumizni akartak.
Pedig komolyan mondom, nagyon szerettem volna, ha elfogadják a cumit. Sehogysem sikerült.
Milyen jó lett volna, amikor kórházban voltam az alig 1 éves Dáviddal, aki még javában szopizott, de akkor ott a rota-vírus fertőzés miatt nem kaphatott és nagyon sokat sírt. Nagy segítség lett volna a lenyugtatásban a cumi.
Húú, a kicsik már 3 hósan hasrafordulnak? Nem korai ez még?
Mindenesetre gratulálok, nagyon ügyi!
Jönnek majd az izgalmas idők számodra: már nem fog ott maradni, ahová leraktad, hanem elgurul, majd elmászik, majd elszalad.
Azért milyen csodálatos nem, hogy az újszölött kis csomag kb. 1 év alatt milyen hatalmas változáson megy át?
Nagyon bírom Eszternek ezt a gyanakvó nézését, mint amilyen a fürdéskor is.
Sajtos kifli nekem átsült így nagyobban is.
Arra nem panaszkodhatom, hogy nem süt a sütőm, inkább az a gond vele, hogy megégeti a sütiket, ha nem vigyázok.
Tegnap hallottam a tv-ben, hogy apáknapja van. Hát gondoltam, hogy csinálok a férjecskémnek pizzát. Sőt, még Pepsit is vettem hozzá.
(nagyon-nagyon szeretem a Pepsi-colát, de elég ritkán veszünk.)
Na csak azt akarom kihozni ebből, hogy a pizzámat majdnem sikerült megégetnem.
Tudjátok még melyik üditőt szeretem nagyon, de ezt is azért biztos, mert nem iszok gyakran: a Vilmoskörte-nektárt.
Az esküvőnk vacsorájakor is csak azt ittam. Már a pincér automatikusan hozta az újabb-és újabb pohárral.
Meleg: én is hallottam, hogy kb 5-10 év múlva olyan melegek lesznek nálunk, hogy pálmafák és más déli növények -gyümölcsök simán elélnek majd.
Móni!
Örülök, hogy jól vagy.
Semmi hányinger? Hát ez az általános gyengeség érthető a te állapotodban. Próbálj meg pihenni.
Van nekem egy szuper kis süteményrecept gyűjteményem. Nagyon nagyon sok receptet tartalmaz képpel együtt, ha érdekel és ha sikerül, akkor szívesen átküldöm neked E-mailben.
Innen származik a netről és nem én gyűjtöttem össze, hanem csak elmentettem magamnak. Sok sütit már kipróbáltam belőle. Nem bonyolult receptek. No, majd jelezz, ha kéred.
Szuzy!
Nem semmi, ahogy felvezetted a babakötvényt!
Vérbeli banki szakember.
Nyaralni mi készülünk és remélem lesz is belőle valami.
Ugyanis tavaly is készültünk egy pár napra a Tisza-tóhoz, de a férjem munkája miatt nem tudtunk elmenni.
Most a Balcsira szándékozunk menni. A férjem egyik munkatársának van ott nyaraló és odaadja nekünk.
Mondtam a férjemnek, ha ő dolgozni szeretne mégis, akkor levisz minket és én jó elleszek a két sráccal.
Erre azt mondta, hogy menjünk le akkor vonattal.
Ezt csak cikizésből mondta, mert ismer, hogy nem igazán vagyok toppon a pesti közlekedésben(metró, villamos stb) és ugye a vonat valamelyik pályaudvarról indul.
Persze nélküle úgysem lenne az igazi a nyaralás.
No, majd meglátjuk.
Ildi!
A csokor nagyon jól néz ki!
Nekem nagyon tetszik, olyan jó kis formabontó, nem az a szokványos.
Jól kitaláltátok ezt a leruccanást anyudékhoz. Látszik a képeken, hogy a gyerekeknek Kánaán volt.
Édesek, ahogy eszik a málnát.
Lilike helyrejött már? Ha jól emlékszem betegeskedett, mielőtt anyudékhoz mentetek.
Ezt a receptet én is szoktam csinálni.
Én meggyes-kevertnek nevezem, de teljesen ugyanez.
A sárkányeregetés nagyon jól sikerült!
Több variáció megnézése után végülis erre esett a választásom:
http://www.sulinet.hu/tart/fcikk/Kgc/0/20504/1
Nagyon gyorsan megtudtam csinálni a két sárkányuszt és még alkoholos-filccel rajzoltak is rá a fiúk.
Próbáljátok ki, tényleg működőképes!
Ez most megy, mert közben megérkezett a férjem.