Sziasztok!
Nem felejtettelek el Titeket, csak elkezdodott a felev!
Egyenlore nagyon bevalt a Waldorf.
Nyugodtabbak vagyunk, h nincs lecke, tetszik, ahogyan fejlesztik a gyerekeket, amilyen meseket olvasnak, ahogy es amiket festenek, sokat enekelnek, rengeteg ritmusgyakorlatot csinalnak, stb.
Barmikor tudok beszelni a tanitonovel, nem szalad el elolem. A fejleszto pedagogus minden diakot szemmel tart, vele is barmikor tudok beszelni a mozgasfejlodesrol, stb.
Az okkult hatasokat figyelem, de nem talaltam konkret dolgot. Maga az ertelem, erzelem, akarat harmassaga es ezek tudatos fejlesztese meg nem gond, remelem nem vezet rosszra. - Mast nem tehetek...
Egyebkent katolikus iskolaban vagyok gyakorlaton - en is oda jartam, minden tiszteletem az ovek - de evekkel el vannak maradva meg a legeslegjobb tanarok is. Konkretan: tudjak, h a kicsik faradtak, leterheltek, igyekeznek jatekosan tanitani oket, de nincs jatszoszonyeg a termukben, nincs jatekos polc, ami itt Zugloban a jobb osztalyokban termeszetes - Mora, Mezo-Malyva.
Kulonben most van a felveteli hete, ha valakit erdekel a
www.waldorfsuli.hu -n bekukkanthat. Csak iskolaerettsegi vizsgalatot tartanak jatekos formaban.
A koltozesrol: engem most vonz a 16. ker, szeretek kozel lakni a sulihoz.
Kb. 2 evvel ezelott sztem sokkal hangosabbak voltak a repulok - akkor a Pillango u. fele laktunk.
Mindenkinek puszi
Ilon