Sziasztok!
Amilyen szerencsénk van mostanában, kipurcant a gépünk. Most, amíg megnézik, hogy javítható-e, vagy totálkár, addig kaptunk egy laptopot kölcsön, így végre idejutottam. De hogy mennyi minden van itt azóta!
Gigi!
Kár, hogy most nem sikerült. Reméljük, legközelebb! Feltétlenül írd meg, mi lesz!
Karmen!
Neked is drukkulunk! Azért ez furcsa, ha a doki nem emlékszik a betegre, még ha sokan is vannak nála. Az én dokimhoz is sokan járunk, mégis tudja mindig, hogy mi van. Tényleg, én el sem tudom képzelni, mennyi mindent meg tudnak jegyezni. Mindig este szoktunk uh-ra menni, mindig van 6-8 kismama, és olyankor senki nem tudja beírni a gépbe. Legutóbb is másnap mentem, és simán fejbõl sorolt fel minden adatot. De hogy bírja megjegyezni? Az egyik barátnõm orvos, és azt mondta, ilyen az agyuk.
Gabómamó!
Ez jó, hogy már terhesség elõtt érezted a mozgást!
Én szülés után voltam így.
Lehet, hogy én felelõtlen voltam, de én rábíztam addig a szobatársaimra Lilit. Volt egy anyuka, akinek a harmadik babája volt, és így rá mertem bízni.
Jók a nevek!
Bíbort még sosem ismertem.
Szegény Jázmin! Hogy vele mindig történik valami!
Lara!
Lili bõrén nagyon csúnya piros száraz foltok voltak. Fõleg a fején, tényleg nagyon csúnya volt. Most a kenõccsel kenjük, és szépen javul.
Igen, éreztem a 14. héten, de lehet, hogy mégsem az volt. De szerintem igen. Meg csak néha éreztem, és csak akkor, ha nagyon figyeltem.
Nina!
De jó! Akkor most már lehet, hogy kicsit könnyebbek lesznek az éjszakák!
Ja, képzeljétek, Lili már nagyon régen mondja, hogy "mambó". Egyszerûen nem tudtam, mit jelent, de megfejtettük. A nem-mel kezdõdõ dolgokra mondja. Fõleg a nemtudom, de a nem jó, nem baj is. Annyira édes. Ja, és azt is mondja, hogy dejó.
Ágci!
Az én dokim keresztneve György. És tegyél mellé lécci jó sok nevetõt.
Jó a hétfõ!
Gabi3!
Hát nem irigyellek a mai nap miatt! Szerintem kaphat tuti céklát Flóci. A kelbimbót nem tudom, Ágci biztos tudja. Ha jól tudom, a paradicsommal jó várni 1 éves korig, mert allergizálhat. Bár én most nagyon tartok minden alleriától.
Ildianyu