De jó, hogy ennyi olvasnivaló volt.
Ildi
nekünk a múltkor azt mondták a számítógépes boltban, hogy nem a gépet kell viharban kikapcsolni, hanem az internetet kell mindenképp kihúzni a gépből
ugyanis az vezeti a gépbe bele a vihar okozta "gubancokat"
Nekünk ugye a tápot tette tönkre, na meg valószínű "igazított" az alaplapon is
mert nem tökéletes a gép
Barátnőméknek egy az egyben az alaplapot iktatta ki
Zita
színválasztós sztori tényleg nagyon jó
viszont jobb így mint katalóguból kinézbni megy ilyennek látszót, aztán felkenve meg nem biztos, hogy ugyanolyan lesz
Hát a kiránduláson a programok közül a Természet Tudományi Múzeum ezenek a gyerekeknek még nem tetszett
Ha már mindenképp Pest miért nem vitték őket a Közlekedési Múzeumba :
A többi program viszont nagyon tetszett, a Tropicariumról annyit áradozott Adrika
Na ott amúgy már a sok okos szülő is húzta a száját amikor a belépőket kellett fizetni
bezzeg szülőin amikor én kérdeztem miért nem lehet máshová vinni a gyerekeket, mert Pest drága úgy néztek rám mint aki legalább a Marsról jött
Na az oké, hogy a busz egységes nem km.-re számolnak most már, viszont belépők vidéken azért még olcsóbbak
Hollókő pl. szerintem gyönyörű, és egész napos programot lehet ott szervezni, mert van látnivaló, arról nem beszélve, hogy ha már valamilyen szinten Palócföldön, v ahhoz közel élünk elsődlegesebb lenne szerintem ezzel tisztába lenni a gyerekeknek
Ja, és szerintem havi 700 ft.-os osztálypénz megint kevés "spórolásra"
ugyanis az osztályfőnök javasolta, hogy kezdjenek el spórolni már 7-8. osztályra, mert ha nem tesszük akkor rengeteg kiadás lesz. Na így tuti nem fog sikerülni
Szuzy
természetesen ha már ma is beengedett a Babanet, és ma 1 éves Szilárd most is felköszöntöm
Boldog Születésnapot!!!
Sikeröült már rendet tenned? Én nem igazán tudom utolérnimagamat, pedig még buli sem volt
Amikor odaérek, hogy porszívózás, alszik mind a két kicsi, és nem akarok zúgni
úgyhogy már 2. napja halogatom
Timi
itt is elég változékony az idő mostanában
Tegnap orthopédiáról hazafelé jövet el is áztunk, persze csak a babakocsira bolt nálam esővédő
Krisztikén volt basaball sapi, na meg bementünk a zöldségesbe
Sajtos kifli nagyon fini
és jó sok lesz belőle, íme a recept:
1 kg lisz, fele rétes, fele sima, ebbe 1 csapott evőkanál só, jól elkeverni.
6 dl langyos tejbe 2 evőkanál cukrot elkeverni, és bele 2 db élesztő, ha felfutott hozzáadni a liszthez, és még 2,5 dl étolajat is.
Utána jól összedolgozzuk,ha szükséges még teszünk lisztet hozzá, de ne legyen kemény a tészta
Nem kell keleszteni
6 cipóra kell osztani a tésztát
és egyenként kinyújtjuk kerek legyen és mindegyiket 16 részre kell osztani.
A széles részre margarint kell vágni.
Elvileg egy db. 250 g.-os margarint kell annyi felé ahány db süti lesz (ugye 96 felé)és feltekerjük kifli alakúra.
Utána a tetejét be kell kenni tojással, és reszeltsajtot a tetejére
A sütőbe érdemes kis edénybe vizet tenni, mert tényleg könnyebb lesz a tésztája.
Aki szereti még köményt is szórhat a tetejére
Szóval érdemes kipróbálni, nagyon eteti magát
Na voltunk tegnap orthopédián. Olyan jól jött ki Eszterke még ahogy a vizsgálóasztalra letettem is aludt. Beszélgettem a dokival, közben elkezdtem vetkőztetni a gyereket. Mondom nagy lelekesen, hogy sokkal jobban tartja a lábát a kicsi, erre a kisasszony elkezdett nyújtózkodni amihez hozzátartozik, hogy összefordítja a két talpát, összeszorítja, és felhúzza a lábát
Ettől eltekintve, tényleg javult
majd októberben kell mennünk (kiszámolta a doki, hogy akkor lesz fél éves
)majd szept. vége felé kérek időpotot, akkor közel leszünk a fél évhez is és októberhez is
Tegnap Adrika is alkotott. Hozza haza az apja, és mondják, hogy Adrinak eltört a fülbevalója
Kis karika van neki, méd a déditől kapta. De nézem, hogy egyik fülében sincs fülbevaló. Kinyitja a tolltartót, hát úgy felületesen, na nincs itt, hát akkor nem tudja hol van. Na a pumpa jól felment, számolni kellett, hogy ne kapjon, mert akkor nem is lehet vele beszélni
Mondtuk, hogy ha el is tört meg lehet csináltatni, de hol van. Na az egyik meglett a táskájában a megmaradt kajája mellett
a másikért visszaküldtem a páromat a suliba. Na de azt mondta ott még megvolt, viszont a padon ahol várta az apját elővette a tolltartót és biztos ott rántotta ki. Na ott nem találta az apja, így be a suliba, mondtam, hogy szóljon a takarítónőnek, hátha meglesz. na nem is kellett szólni, mert meglett a földön a padok között.
Én nem tudom de mire felnő, annyi mindent el og hagyni, hogy lehetne erről a hanyagságról leszoktatni
Ja, és egyik fülbevaló sincs ám eltörve, csak kikapcsolódott
Móni
vannak már rosszullétek? Álmosság, vagy valami tünet?
Na jól eltelt az idő, úgyhogy rohanok
Mindenkinek szép napot!!!