Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Megjöttünk a méreckedésből és kis sétából.

Bence méretek: 13 kiló kereken és 78 centi (Emese 15 hósan 12,15 kiló volt, Dórika 11 kiló).

Dórika méretek 27,5 hósan kereken 14 kiló és 90 centi. Örülök, hogy hízott is és nőtt is. 1 év alatt 11 centit nőtt a kis punás.

Emeséért elmentünk suliba, de elment Petráékhoz, úgyis lesz ma angol, nekem jobb, ha nem kell megint készíteni kicsiket, és mivel Petra is jár, elviszik.
Befizettem közben ebédet. 5-ös lett az Anyám tyúkja felelés! :)

Verika:
gyémánt, igen, gyúrok rá! Örülök, hogy jól telt a hétvége.

Jági: köszi az smst, hogy megjött csomi, ha megjön uram, átugrom érte. Sajnálom a pöttyösödés megint, tényleg jobb lesz biztosat tudnotok végre.

Bettikém:
vajon hogy telt a napod?

Hugi: merre jársz? Csak nincs gond??

Gabi: na??? Várunk nagyon a hírekkel!

Na menek, valamelyik betojt!

Sziasztok

Szilvia
emesedora

Most nézem, hogy 1 év alatt Dórika 2,30 dekát hízott. Jesszus! Asszem a gyerekeimmel is elkezdetem a 90 napos diétát! :) Emese is hízott. 38 kiló! :shock: :lol:
emesedora

Próba új vonalzóra....

Kép
Kép
Kép
emesedora

Hú, el sem hiszem, sikerült!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ok , Szilvi, várlak, remélem nem esett hanyatt majd a nagy kupitól, rendetlenségtől és kosztól.. :oops:

Sapik aranoysak, bár szerintem valamit elmértem, mert Biusé pont necces, legalább nem fúj alá a szél .. :) Antikáé m,eg picit nagy, de legalább tovább jó lesz.. :) Furi, mert összemérve én egyformának látom őket...

Két dolog lemaradt...
1. Mindenkinek köszönöm szépen a Tiramiasu recepteket, nyomtatom őket!!

2. Gabikám! Nagyon izgultam értetek egész nap, remélem jó hírekkel jössz és nem kellett Danit bántani..Írj, hogy mi van, mert már nagyon izgulok miattatok...

Kép Kép
joosneagi

Szilvi!

Nagyon aranyosak az új vonalzók!!!4

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok

Mi itthon vagyunk, igaz én csak ma meg holnap, de Timi egész héten.
A fél ovi hiányzik. Timi csoportjából a 26 gyerekből 20 hiányzik. Mikor mentem szólni járt körbe a vezető óvónő, hogy akkor most hányan is vannak. Valami vírus. Az ügyeleten azt mondta a nő, hogy akár influenza is lehet. Gyógyszert nem kell szedni, csak lázat csillapítani. Egész hétvégén 38 fölött volt, tegnap este volt a csúcspont hűtőfürdő után 39 fok.
Még hogy nincs járvány tatabányán. Most hallottam a rádióban, meg hogy nem kezelnek senkit h1n1-gyel tatabányán. Ami nem igaz, mert egyik ismerősünk mesélte, hogy az intenzíven kezelnek h1n1 gyel valakit, az ÁNTSZ-től tudja mert van ott ismerőse.
Így higgyünk a médiának.

Szilvi
Köszi, hogy átadtad az üzit, Erikával taliztam mondta ő is.
Jó kis súlyban vannak a gyerkőceid :)) Neked meg kitartást a fogyókurához.

Tényleg Moncsi is mondta a fogyit, te hogy állsz vele?
Nekem is kéne kb 5 kilótól megszabadulnom, de marha lusta vagyok:(.

Na megyek, üdv mindenkinek
Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Itthon vagyunk ám. Olyan 2 körül értünk haza. Kicsit később indultunk reggel a tervezettnél. Geri maradt a mamáékkal. Győrben most várni kellett. Volt vagy fél óra mire bejutottunk. Bekenték neki érzéstelenítő krémmel. Ezzel egy fél órát várni kellett mire hatott. Addig az ottani játszóházban játszottunk. Szegénykém mire belemelegedett volna, addigra vissza kellett mennünk a vizsgálóba. Nagyon sírt, mert még játszott volna, így nem igazán tudtuk megkülönböztetni, hogy a "beavatkozás" fájt neki, vagy a játékok hiányoztak. Apa a fejénél és a lábánál voltam, a térdét fogtam. Néha megemelte a lábát, miközben csinálta a doki. Az egész amúgy nem volt csak talán 10-15 mp. Egyinkünk sem nézte. Utána a doki megmutatta mit kell csinálni vele. Hátrahúzta neki és kamillát kell majd csöpögtetni rá és visszahúzni a bőrt. Ez napi kétszer. Hazafele elaludt, úgyhogy akkor még nem fájt neki. Viszont most majd negyedóránként ahogy pisilni szeretne, jajjgat. Előtte sosem csinálta ezt, úgy látszik nem volt még ilyen fájdalma. Annyira sajnálom. Felajánlottam neki a kádas pisiléses verziót, de nem akarja és azt sem, hogy ölbe vegyem ilyenkor. Csak simizem a fejét, hátát és nézem, hogy szenved. Mert a haját is tépi szinte, az arcát gyürködi. Szóval...

Hazafele még elmentünk neki a csusziért. Hát jót kerültünk, úgyhogy a postával jobban jártunk volna... :D

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Bocsánat! Most mennem is kell. Lehet majd az esti nyugiban tudok csak jönni!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Ó, istenem, nagyon rossz, hogy így fáj Daninak! :( És akkor most felrántották, vagy szondás verzió volt? Még jó, hogy legalább a beavatkozás rövid volt.

És esetleg cataflam csepp ebben a pár napban? Az jó erős. Ó szegényke! :( Vérzett is neki? És akkor már nem fog neki letapadni??

Gyors gyógyulást kívánok neki!!!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jági: köszi, szerintem is arik a vonalzók. Igyekeztem a két lánynak a kedvenceit is figyelembe venni (thomas, Hannah Montana). Bencének még nincs, de gondoltam verdákkal nem lövök annyira mellé! :) Azért biztos jók a sapik, majd megnézem.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

sziasztok!

Lola,
Áron hisztije kezd normalizálódni, hála egy homeo-s gyógyszernek.
Ciciről nem sikerült leszoktatnom, ha éjjel felkel, csak azzal alszik vissza. Napközben meg egyszer csak eszébe jut, oda jön, és húzogatja a pólómat. VAn, hogy el tudom terelni a figyelmét, de elég ritkán :? Majdcsak sikerül mostmár.
Én is godoltam rá, hogy írok emailt az expo szervezőinek, de nem hiszem, hogy lesz haszna....
15 hós oltást megkaptuk, 8 nap éjjelén belázasodott, adtam neki nurofent, és el is múlt szerencsére. Ti hogy viseltétek?
Nekünk elég nagy babahordozónk van, olyan amit a babakocsira is rá tudtunk tenni, most már viszont kényelmetlen neki, látom...

Szilvi,
tök állatok az új vonalzók :D Gondolom tetszik Emesének a Hannah Montanas, emlékszem amikor írtad az előzőnél, hogy neki nem kellett kislányos :lol:
Tényleg nem volt nagy szám az expo, Te írtad is hogy a tatabányai sem volt nagy durranás....pff. Nekünk kellene szervezni egyet 8)

Betti,
sok sikert az első napon, várjuk a beszámolót :D

Anikó,
szegény. Nagyon nehéz lehetett végigcsinálni ezt, és most meg nézni, ahogy szenved Dani. Én nem is tudom, hogy jó-e a kukink...nem nézte meg a doki. Mikor szokták azt megnézni??
Remélem túl lesztek ezen az időszakon hamar.

Holnap jön valaki a babaklubba a módszertaniba?

Sziasztok,
Szilvia

KépKép
szilvia1981

Livi: további jobbulást Timinek! Szerintem is hülyeség ez, mert mikor Lola ura volt beteg, dokija mondta, hogy valószínű az, de mivel nem küldhette el vérvételre, semmi bizonyíték nincs rá. Akkor meg honnan tudják a megyében, az országban, hány beteg van??? Röhej.

Fogyókúrád: röhej! :)

Jági: nem félek én a kupitól, az van nálunk is időnként! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvi: még nem látta Emese, ma csináltam, ő meg nem volt még itthon! :( Majd este megmutizom neki. Lemeózza! :)
Még Loláék nem kaptak szurit, mert beteg volt múlt héten Noé, lehet, hogy a héten.
Kuki: elvileg az 1 éves státuszon meg kellett volna néznie a dokitoknak, meg hát a 15 hós oltásnál is illett volna. Van, hogy nekünk is elfelejtkezik doki, akkor szólok neki. Majd holnap után is. Mienk is eléggé le van tapadva, de már javult ici-picit.
Örülök, hogy Áron hiszti mérséklődött. És Te jól vagy? Hogy döntöttél játékkal kapcsolatban?

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, módszertaniba én nem megyek. Igaz, nyáron tervbe volt véve, hogy megyek többször is, de úgy döntöttem, hogy legalább márciusig kihagyom. Rossz itthon ülni velük, de amíg ez a rohadt járvány időszak van, inkább kihagyjuk. :(

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok

Jelentem túléltem az első napot.
Kilenctől majdnem ötig fejtágítás volt.
Egy mérnökkel és egy pénzügyessel voltunk az okításon.Tiszta jól mutattam velük. :D A tréner csajszi is nagyon aranyos volt.

Holnaptól délutánosba kell mennem.Szegény Istikémet nem látom majd. :cry: Mivel nem valami nagy a termelés,igy négy napos munkarendben kell dolgozni.Péntektől már hétvége van.
Gondolom ez majd a fizetésemen is jól meglátszik majd.

Szilvianyu
Ügyi vagy!6kiló,az már szupi!!
Klasszak a vonalzók.
Jó nagyot nőttek a gyerkőcök.Pont tökéletesek!!

Livi
Továbbra is jobbulást Timinek!

Gabikám
Végre túl vagytok rajta.Remélem zökkenőmentes lesz a gyógyulás.

Holnap délelőtt jövök bővebben,de most Istike kikövetelt magának. :D

Betti

Kép
berna23

Szilvi1981!
Gabinak akartál írni, csak engem szólítottál. :D

Gabi!
Szegény Dani! Remélhetőleg 1-2 napon belül rendeződik neki a fütyije. (legalábbis sok helyen ezt olvastam).

Zsani!
Láttam ám szombaton, hogy már beköltöztetek! Arra jöttünk haza kocsival.

A csizmám hál istennek kiszáradt! Hát azt hittem először, hogy kuka lesz belőle. De minden ok vele.

Csináltam Matyiról is egy karácsonyi oldalt! (A héten háromszor is nyertem különböző versenyeken)

Kép

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Bettikém: nagyon ügyi vagy! Hú, biztos rázós lesz így hirtelen 8 óra és délutánosba. Hogy érti meg Istike? Mert eddig is azt mondtátok neki, hogy dolgozni mész. Nem fog fura lenni neki, hogy most már többet nem lát és este későn sem? És mi lenne, ha délutános hétben kicsit később vinnéd bölibe? Mondjuk csak 8-ra, szerintem nem lenne neki szokatlan, hogy máskor meg korán. Akkor tudnál kis időt vele is tölteni. Vagy hülyeség?
Sok sikert a holnapi napodhoz is!

Anikó: örülök a csizmádnak! Nagyon jó a Matyis kép és gratula a versenyekhez. Nyeremény is társul hozzá?? :lol: :wink:

Na megyek, lyánykám bekakált.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Jági: bocsi, nem jött ma össze, majd holnap, ha megyünk Emeséért, fél háromkor megcsöngetnélek, viszont nem tudok felmenni.
Uram csak háromnegyed hétre jött meg, de akkor még tanulásban voltam Emesével.

A héten két dolgozatot is írnak matekból. Egy kisdolit szerdán és egy témazárót pénteken. Hurrá.

Kép
Kép
Kép
emesedora

GAbi: azta, szegény kicsi fiú! Most szorítok azért, hogy gyorsan teljen az idő számotokra! Kaptatok valami orvosi papírt is róla?
Miért nem vittél be a játszóházból valami játékot Neki addig????
Éjszakátok bizti kegyetlen lesz! Most tuti vissza akarja tartani szegényke a pisit!
Cataflam ilyesmikre tényleg tuti!(csont,bőr, fog)
Geri hogy bírta cici nélkül addig? Biztos ügyi fiú volt!

BEtti: azta, ennyit fejtágítani! 4 napos munkahetet sajnálom! A héten férjeméknek is...
Ki ment ma Istikéért, férjed? akarom mondani párod? :D

Szilvia1981! De most akkor nem szerdánként van a módszertanis babaklubb??

J.Ági: ennyivel előre ne takaríts, Te!

Anikó: csizma, szupi, eggyel kevesebb kiadás! Versenyek: szuuuppper, ügyi vagy, ma már 1 ismerősöm kérdezte iwiwen, hogy hol csináltattam... (megírtam Neki, szóval megy a reklám!)

Szilvianyu: hát Veled tarthatnának a 90 naposba a lurkók, tényleg. Tiszta spórolás lenne, alig fogyna a kaja! :D
Ügyi Emese a verssel! Somáék ma írtak olvasásból felmérőt!

Ja képzeljétek, Soma október 1. óta MINDEN NAP mosolygósat kap magatartására! Szóval beérett a kisfiam, a drága! Most már Ő mondja furán, ha valaki :( -t kap! A késéstől fél leginkább, reggel úgy ugrik ki az ágyból mindig! Édesem, pedig még 1-szer sem késtünk el!

Ja, a 7. betűnél tartanak, de már mindenhol olvas (liftben, itt a neten, a fórumunkat!!!-belolvas, múltkor elolvasta, hogy Anya oda az van írva: Ági....) és tök élvezi, fülig ér a szája. Tegnap kérte a Kipp-Kopp könyvet, abból elolvasott 4-5 mondatot, lassan de tökéletesen! Olyan büszke vagyok... Az ábécét végig elmondja már!

lola77

EDB-Anyu!

Pont benéztem, amikor írtál, mert Anti nem mert levetkőzni.. :)Nehogy meglásd :D :D :D

Holnap akkor majd csörgess meg, ha ittvagytok, reményeim szerinte akkor aludni fognak a Manók...Bár ma is csak 1 órát aludtak...

Lola!

Muszáj már most elkezdenem, mert ablakokat is kell pucizni meg a szekrényeket lemosni,( konyhában nagyon koszi, állandóan maszatolják a gyerekek) És ez sana nem fér bele egy napba..hÉTVÉGÉN MEG OTT LESZ A SÜTÉS FŐZÉS....

Gabi!

Jajj, szegény Dani...Sok-sok gyógypuszit küldünk neki, remélem holnap már jobb napja lesz...

Kép Kép
joosneagi

Szilvianyu: meg sem dícsértem az új vonalzókat! ügyi vagy. mostmár nincsenek a 3 gyerekesek diszkriminálva??? ez melyik oldalról van, nem bírok rákattintani!?

lola77

Sziasztok!

Gabi: Nem irigyellek a mai éjszakátokért, meg a holnapi napért, de hidd el utánna már nem fog fájni Daninak. Tomikámnak is csinálták (sajna elég későn), és tényleg az első 2 nap ócska, de aztán jobb lesz! ++++

Lola: Soma milyen ügyibügyi!!! Büszke lehetsz RÁ!!! Azért a vasalós témáinkat még ne nagyon olvastasd vele...... :lol:
Képek készültek, de ide nem akarok...... :wink:

Szilvianyu: Nem semmi mekkorák a kicsik! Édeseim, ha egyszer Anya oooooolyan jól főz!!!!!!
Hogy világítanak az új vonalzóid! Jóóóók!

Szilvi 81: Mi se megyünk a Módszertaniba, pedig én is terveztem... Annyit jövünk megyünk, hogy igazából nem hiányzik. Talán majd télen...

Livi: Timinek gyors gyógyulást!!!!

Berna: Délutános műszak :twisted: hát nem lehet egy leányálom... Nem baj, hamarabb összehozzátok öcsikét, vagy hugikát! :D

Zsani: De jó, hogy beköltöztetek! Sztem dobozolni még úgy fél év múlva is fogsz, nekem legalábbis sose fogytak el... Ha jól belegondolok, van a padláson még kibontatlan karton... úgy 5 év után is... Gondolom milyen "fontos" dolgok lehetnek benne, ha senkinek nem hiányoznak :lol: :lol: :lol:
A gyerekek imádni fogják, és sztem Ti is!
v.erika

Sziasztok!

Anyatali
nagyon jól éreztem magamat......mikor lesz a következő? :P
Képeket mindjárt teszek fel.....

Viki vasárnap óta este elig alszik el időben,többször sír elalvás előtt,most voltam bent nála 3-szor.....mitől van ne tudom,de kicsit kiakasztó a dolog :evil: ,főleg,hogy nekem már aludnom kéne,mivel reggeles vagyok a héten megint......

Hugiékkal taliztam a megajátszóban,Virágnak tök csini lett a frizurája,jól áll neki.Túl sokat nem beszélgettünk,sajnos......msn-re sem jön esténként,pedig néha elég sokáig fent szoktam ott lenni.

Gabi
jobbulást Daninak,sok gyógypuszi!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Betti
kitartást az első időkhöz,biztos nehéz lesz.......esténként telefonálj haza szerintem legalább telefonon keresztül küldj jóéjt puszit a kisfiadnak,nálunk ez bevált.......anno.

EDB anyu
jó súlyban vannak a gyermekeid..... :wink:
Emeséé sem semmi :D
diétával nagyon ügyi vagy!!!!!!!!!!!csak így tovább!!!!!!!!!!!
ezeket a szuper vonalzókat hol készítetted,milyen oldalon?

Lola,Edb anyu
ügyesek Emese és Soma a sulival!!!!!!!!!

Anikó
grat a nyeréshez!!!!!!!!!!miket nyertél?
ma utaltam,jelezd ha megkaptad,köszi,persze priviben elég.....
édes ez a Matyis kép nagyon!

jöjjenek a talis képek.....

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

még teszek képeket csak ezt elküldöm.....

cseriviola

Folyt.köv.....

Viki tornázik a Fitti és Fettire :lol:
Kép Kép Kép

Játszóházban vasárnap

Kép
most nem éri röhögni... :twisted: ,3D moziban :P
Kép
"Süsüvel"
Kép
gyere táncolj,gyere táncolj még.... :lol:
Kép
hercegre várva... :wink:
Kép Kép
szumóskám :)
Kép
sárkányi ölelés.....
Kép
műsor......
Kép
Józsa család részlete :wink:
Kép
Csani baba :D
Kép
Angika és Julcsi
Kép
Viki készítette ezt a csodás gyurmafagyit :P
Kép
én pedig ezt tegnap :wink:
Kép
esti mesenézés eperfagyi kutyussal :lol:
Kép

azt hiszem elég lesz belőlem :lol:
Sziasztok,jó éjt:Erika

cseriviola

Ne haragudjatok csajok, de csak a kérdésekre jöttem reagálni. Nem hittem volna, hogy ez ennyire meg fog viselni. Nagyon sok erőt kivesz belőlem, hogy látom szenvedni, de alapjában jó kedve volt ma, csak a pisilésekkor volt a jajjgatás és a többi amit írtam. Hát a fürdés is megvolt. Iszonyat féltem, nem akart jönni a Drágám. Pedig mindig Ő az első aki a kádnál sorakozik. És hát jött a törölgetés és kamillázás. Hát ott teljesen kész voltam. Hogy olyat csinálok ami a gyereknek nem jó és megsirattatom őt. Hüppögött szegény és én is sírtam vele. Sajna nem megy, hogy kemény maradjak ebben a helyzetben. Tudom muszáj ezt csinálnom mert neki lesz jobb. Nagyon szívesen ugranék most egy pár napot. Már rettegek a holnap reggeltől, mikor ismét csinálnom kell neki. Most is olyan fejfájást kaptam ettől az ijedtségtől, hogy csak na.

Meg már megint szédülök is! Megyek is aludni! Remélem hamarosan rendeződünk és tudok jönni bővebben hozzászólni, mert szeretnék ám több mindenhez is, csak el ne felejtsem addig.

Na jó éjt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok! Jó reggelt! Danikának jobbat! :(

Először is boldog névnapot kívánok Réka kisasszonynak! :)

Gabi:
teljesen megértelek, én is, meg szerintem sokan anyukák így vagyunk, hogy nem bírjuk, ha szenved a gyerek. Én is nagyon félek ettől a kuki témától, de sajnos szerintem mi sem ússzuk meg! :( Majd meglátjuk. Bár múltkor dokinénk azt mondta, jó lesz ez, bár....
Szívből kívánom, hogy a mai napotok könnyebb legyen, holnapra meg huss fájdalom!!!!!

Cserieri:
hú, jók a képek nagyon. Hát azért van még mit fogynom, úgy látom! :( Főleg a pufi kabátos képen látszik. Te jó ég!! :) De nagyon csinik az anyukák. Azért Verika ominózus melegszenyója meg lett örökítve az utókornak! :)
Jók a játszóházas képek is, szuper, hogy még Julcsi, Angi és Csani is rajta van! Hugiékról nem csináltál? :)
A 3d-s képen nem röhögtem!! Becsszó... csak mosolyogtam! :)
A torta ismét nagyon jól néz ki! De gyurma fagyi is ügyes volt! Igazi cukrász tehetség Viki, mint az anyja! :)

Lola:
nagyon ügyes Soma a magatartás miatt, meg az olvasás miatt is. Emlékszem, tavaly Emese is így volt, mindent olvasni akart, mikor tanulták. "Anya, az mi?? P-a-t-i-k-a! Jé, sikerült!". :) Most már sajna alábbhagyott a lelkesedés az olvasással kapcsolatban.
Noé hogy van? Hozható szurira? Bence is kicsit köhécsel, de nem vészes.

Vonalzók:
mamanetesek. De a thomast, verdát, hannah-t azt úgy keresetem külön hozzá, .png formátumot kellett, de engedte ott berakni. Emesének nagyon tetszett! :)

Jági: szegény Urad! Majdnem miattam ruhában aludt! :) Bocsi. :oops: Ha viszont esik az eső három körül, úgy hozzák Emesét haza, úgyhogy akkor ma tényleg akkor mennék, ha az uram itthon van. De ma tutira!!
Ügyi vagy a takarítással, bár én az ablakokat most hanyagolnám!

Verika:
köszi! :oops: Igyekszem. Pedig úgy mentem férjhez, hogy nem tudtam főzni, magam tanultam azóta. Nincs rá panasz már! De volt olyan gombaleves az elején, amit a wc-be öntöttem! :)
És igyekszem egészségesen főzni nekik, nem a hízlaló kajákra megyek rá. Jó, azért a család ilyen típus, gondoltam, hogy nem lesznek sovány gyerekeink.

Na megyek, Emese már suliban, kicsik már rosszalkodnak, úgyhogy már elemükben vannak! :)

Sziasztok

Szilvia

Ja, ma krumpli főzi lesz virslivel a családnak, nekem meg gyümölcs (nap).

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Anyatali ismét jó lehetett! :) Erika mondta vasárnap, hogy nagyon jól éreztétek magatokat, de ezt a képek is igazolják. És nem csoda, hogy a gyerekek mindenkit nagyon vártak, látva azokat a süticsomagokat :D
Esti anyatalira az Oázis szerintem jó lenne. Elég kultúrált hely, bár este még nem nagyon voltam ott. És az Omegában is van a bowling pályánál étterem, talán az is jó lenne.

Lola!
Gratulálok Somának a sok mosolyért. :) Ügyes, hogy mindent olvas már.
Múltkor már kérdztem, hogy Somának mióta kell logopédushoz játni? A 'r' hang Julcsinak sem megy.

EDBanyu!
Tényleg tök jók lettek a vonalzók! nekem is tetszenek. Emese is gondolom elégedett a nagylányos vonalzóval :)

Gabi!
Kitartás nektek! tényleg szörnyű ez a dolog, de hamar túllesztek rajta és elfelejtitek az egészet!

Anikó!
Gratulálok az első helyekhez, miket nyertél? Aranyos a kép Matyiról :)

Cirmike!
Rékának nagyon boldog névnapot kívánunk!

Erika!
Hű, jó sok képet raktál fel:) Nagyon ari Viki a fagyival! A 3Ds szemüveges nagyon vicces. Gondolom rajtam is hasonlóan jól állt. Julcsi is édi volt a moziban, ő is mindig hajolt el, meg kiabált, hogy "jajj nekem jön" megg ilyenek. A Shreknél meg el akarta kapni a Szamarat amikor repült :lol: Nagyon édes volt. Kicsit féltem, hogy rémálmai lesznek, mert mindet meg kellett nézni és volt azért ami ilyesztő volt. De szerencsére nem volt semmi gond.

Én egyébként csalódtam ebben a rendezvényben. Az ugrálók jók voltak, meg a mozi is. De a bohóc, a kézműves foglalkozás és az arcfestés mintha nem is lett volna.

mindjárt folyt.
angika

Jó reggelt!

Az éjszaka Dani egyszer sem ébredt, pedig tiszta pisis cuccal kelt, szóval éjjel pisilt rendesen. És nem volt nyöszörgés. Már 7 óta fent vannak. Reggel megint volt egy kamillázás, de most hamar megnyugodott Dani, csak én vagyok tiszta para. Úgy döntöttem, hogy még délben is kamillázok neki. Szegénynek iszonyat piros, mintha leégette volna a nap. Gondolom, ahogy alányúltak a bőr alá azzal az eszközzel, mert néhol csíkokban erősebb a pirosság.

EDB anyu!

Nagyon jók a vonalzók. Ügyi vagy, hogy találtál mindegyik gyerkőcnek egyénit.

JÁgi!

Sajnálom, hogy csalódás volt a oszttali. Miért lett végül a három tölgyfa helyett ez a pici pizzázó??

Lola!

Geri napjában még 3-szor cicizik, vagy esetleg többször. Ahogy érzi. Reggel mielőtt mentünk akkor kapott és majd csak délután 5 fele kért ismét. Már ebből a szempontból szabadabb vagyok picit.
Dani a kezelőben is kapott játékot, ott is volt, de nem nagyon érdekelte akkor már az sem. A Te párod Egomban hol dolgozik?? Nem semmi, hogy a bejárást sem biztosítják! És aki kocsival megy a benzin pénzt legalább térítik (valamilyen szinten)??

V.Erika!

Tominak hogy érted, hogy későn csinálták meg?

Betti!

Nem semmi már délutánosban nyomod. Azt én nem igazán szerettem, mert az ember napja el van cs---ve. Istikét is most keveset látod. Hát nem gyerekbarát ez a 3 szakozás, de ez van és most ezt nagyon meg kell becsülni. Pénzben azért jobb lesz a helyzet mint a Gyes-es időszakban nem??? Gondolom nem annyit fogsz kapni a heti 4 napra, esetleges pótlékokkal.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Gabi: örülök, hogy viszonylag jól van Dani. Akkor végül is szondával csinálták neki? Ó szegényke! :( Ez barátibb, mint a feltépés? Vagy azt már akkora korban nem lehet?

Lola: írt a lány, hogy tegnap postára adta a nadrágot. Írj légyszí, ha megérkezett.

Fatya idő van! :( Előbb fürdött mindkét kicsi. Bence úgy, de úgy összefosta magát!:) Dórika meg bekéreckedett játszani mellé.

Na megyek is, Bence álmosnak tűnik. Elég korán kelt a drágám.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

EDB anyu!

Igen szondával csinálták, ami végül is egy hosszú vékony eszköz (horgolótű szerű) persze nem olyan véggel, egy kis gömb szerű eleje volt. Hogy ezzel mit csinált az nem tudom. Gondolom "benyomhatta" a fityma és a makk közé és úgy kanyarintotta körben a makk körül. Ez picivel humánusabb mint a feltépés

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Pont utánunk vagy előttünk -nem tudom- jött szintén egy kisfiú, akinek ugyanezt csinálták, mint Daninak. Lehet vele beszéltem a játszóházban, mert odajött és mondta, hogy neki most nagyon fáj a kukaca, de el fog múlni. Nagyon édeske volt, ahogy nyugtatta magát.
Aztán mikor nekünk lejárt a fél óra, bementünk és a doki meg is lepődött, hogy mi jöttünk előbb, mondta is hogy beelőztünk, de menjünk csak. A másik kisfiú szülei nem figyelhették az órát annyira mint mi. :D :D

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Szilvianyu: Összefotyta magát Bence :lol: :lol:

Gabi: Úgy értettem, hogy már nagy ovis volt, mikor megcsinálták.
v.erika

Rékának Boldog Névnapot Kívánunk! Kép
v.erika

Sziasztok,
A tali tényleg nagyon jól sikerült. Remélem rendszeressé tesszük.

Gabi,
Örülök, hogy sikerült a beavatkozás. Csak pár nap kitartás és már el is felejtitek az egészet.

Erika,
Úgy irigyellek a hétvégi kiruccanás miatt. Jó lehetett. Tamarád hogy birta nélküled? Irtad, hogy ez volt az első alkalom, hogy egyedül mentetek.

Betti,
Biztos nagyon rossz lehet a délutános műszak. Azon a héten szinte alig látod Istikéd. Végülis hova kerülsz, milyen munkafolyamatra? Ugye nem sorra?
Dolgozik még a cégnél valaki a régi munkatársaid közül?

JÁgi,
Beszéltél Rákóczival?

Judit
Kép
Kép
jutte

V.erika!

Én is úgy értettem, hogy talán Tominak így csinálták későn. Azt többen is mondták, hogy kisebb korban hamar regenerálódnak lelkileg. Gondolom Tominak ez meg nagy nyomot hagyott!??

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Cirmike,

Rékának nagyon boldog névnapot kivánok én is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Judit
Kép
Kép
jutte

Sziasztok!

Rékának mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!!!

Jók a talis képek, biztos nagyon jó volt, remélem a következőre én is el tudok menni..
Tezsek fel gyorsan pár tegnap képet Manókról, aztán még írok pár sort..

Kép

Kép Közúti akadály :)

Kép Vigyázz!!

Kép Kész.......

Kép Ugrááááás!!!

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Rékának boldog névnapot kívánok!

Gabi!
Örülök, hogy túl vagytok a nehezén. Bátor vagy, hogy sírás ellenére meg a fájdalom mellett kamillázod. Ezt tényleg csinálni kell, nehogy még1x letapadjon. Kitartást!

Örülök, hogy jól sikerült a 2. anyatali! Remélem a következőre el tudok menni ismét!

Livi!
Remélem Timi már jobban van. Azért csodálkozom, hogy nem kap antibiot. Ilyen magas láznál. Mi dr nénink 3 napos magas láznál szokott adni.
Diétával haladok, ma megyek a Puskinba tornára. Itthoni torna nekem nem igazán jön be. Csak akkor tudnék amikor a ZSóci alszik, Dóri oviban, de akkor takaritgatok, vasalok, Papírokat rendezem, netezek. És nagy ritkán kb 3 havonta kicsit alszok is. De ez ritka. Meg sokszor torna felénél felkel a Zsóci és akkor rám mászik, hátamra fekszik és úgy nem lehet tornázni. Ezért döntöttem megyek a Puskinba. Régen jártam már oda az Erikához és nagyon jó kis tornákat tartott.

EDB Szilvi!
Lehet a Bence jobban ráérez a pisi dologra, mint a Dóri. Zsóci is így kezdte, aztán 1 hét alatt teljesen szobatiszta lett. Dóri nem volt ilyen ügyes. Nála 2 évesen kezdtem el itthon és kellett vagy 1-2 hónap mire nappal szobatiszta lett, és az éjszakai pelust meg csak okt.-ben hagytuk el az Ő kérésére.
Zsócim már 95 cm és 16 kg, nagyon leelőzte a Dóridat. Pedig annyira nem pufi, csak pocakja van. Szerencsére mindent megeszik, nem válogat. Igaz tejet nem szereti csak ritkán kakaónak, de helyette kaukázusi kefirt iszik. Én szoktam inni és mindig kér belőle. De jót tesz az emésztésnek. Egyszer a tejet is megszereti, bár még a Dóri sem issza meg.

JÁgi!
Anto jobban van már? Dokival beszéltél? Sikerült vmilyen allergia vizsgálatot kisajtolni belőle?

Betti!
Jó hamar elkezdődött a munka. Most jutott eszembe, hogy nekem sincs sok időm és megyek dolgozni. Most kiszámolom mennyi szabi kell majd jún. 22 és szeptember eleje közé. Meddig tarhat a szabim? Rossz rágondolni, de van, hogy kicsit vágyok vissza. Kíhívás lesz az biztos!

Voltam hétvégén a Müllerbe, megvettem a csajok kari ajándékait a nyereményemből, meg kihasználtam a 20% játékkedvezményt.
Most már csak a rokon gyerekek vannak hátra! De még egyezkedni kell, mit szeretnének.

Megyek teszveszek egy kicsit meg számolgatok!

Szebb napot!
Móni

Kép
Kép
moncsi76

Cseriviola!
Köszönjük a képeket, a hangulatot nem adta vissza azért! (irigykedőktől bocsi...)
Én nem vittem sütit haza, de nem is hiányolták!
Megajátszó: jó azért néha ilyen, hogy kitombolhassák magukat!

Rékánknak boldogságos névnapot kívánok a fiaim nevében is! Puszi neki!

Moncsi!
Ha elküldöd priviben a Te szül. dátumodat, gyerekekét, pontosan, meg hogy mettől meddig voltál táppénzen, thgy-n, gyeden, (egészen Dóritól) meg hogy maradt-e benn szabid annó, meg hogy a +4 napokat/év férjed vette-e igénybe, akkor kiszámolom Neked majd a szabidat, ha gondolod!
Tök jó hogy megissza a kefírt a csaj! Én nem tudnám, brrrr! :oops:

Mi sz erintem holnap sem kapunk oltást, bár azért megyünk, teszünk 1 próbát megint... hátha!
Soma nevében köszi a dícséreteket. Ma ki is kapták az olvasás dogája 97 %-os lett, 1 hibával 5-ös. Volt akinek 2-es... meg kellett keresni a hangokat a szavakban, hogy hányadik egy-egy rajz alapján...

J.Ági!
Szuperek a képek, látom Ti sem unatkoztok! A polc ötletes. Már most ennyi kocsi, mi lesz 2-3 év múlva! :wink:
Bius ágya dupla ágyneműtartós, szóval külön-külön húzhatók a fiókjai, jól látom?

ANgika!
Tényleg nem válaszoltam a logira. Középsőben is megnézték már az oviban, de csak nagycsopitól járhattunk, mert egyrészt az "r" hang az utolsó amit kimondanak tisztában általában, és nekünk más gond nem volt! Másrészt, mert telítettek a logopédusok, annyi gyerek van, így csak suli előtt kötelező járni!
Szóval 2. éve járunk, de van sok iskolás is, sőt kiskamaszok is, meg múltkor volt egy felnőtt (az vajon miért jár?)
Ha oda teszi a kisujját a nyelvéhez, akkor már pörög neki... remélem tavaszig azért meglesz!
Oviban megnézik majd őket ne izgulj. Van az osztályunkban még "s, sz" hibás kisgyerek is, ők heti 2-szer járnak 3. éve!

Na mennem kell, Soma éhes...

lola77

Boldog névnapot kívánunk Rékának!!!

Jági!
Jók a képek! Tündéri Bius és Antóka is!

Nyeremények
10$-os kuponok scrapbookos webáruházakban. Nagyon jó kis dolgokat vettem belőlük! 4 új készlettel lettem gazdagabb!:)

Feltöltöttem a talis képeket.
Anyatalis képek itt! http://picasaweb.google.hu/eagleszem/Anyatali20091106#

Cserieri!
Köszi! Még nem néztem rá bankszámlámra. Majd este meglesem!

Vasárnap benyalt a gép egy vírust. Pipa voltam, mert megy folyamatosan a védelem. Éjjel fél kettőig dolgoztam vele, de sikerült kiírtani.

Majd jövök még.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Lola!

Köszi, hát igen, nincs sok időnk unatkozni, iylen kis aktíviák mellett,. Biua ágya: 5 fiók van benne, felül 3, azok nem érnek végig az ágy alatt , alúl van kettő nagy, azolk végig vannak az ágy alatt..Jó sok játékot rejtenek azok is..Ezért akartam ilyet, hogy oda is lehessen pakolászni...

Hú, Csajok..Holnap megint mehetek dokihoz..Biusnak szerintem kötőhártyagyuszija van, egész délután csipásodik mindkét szeme...Sose lesz már ennek vége..és akkor megbeszélem a liszttesztet is a védőnővel.. Kíváncsi lesezk, hogy doki is mit mond..Remélem holnap kicsit jobb idő lesz...Nesze neked felvonulás...

Már nagyon várom apát...Lángost készítettem délután és amikor jön, akkor fogom kisütni és már nagyon enném.. (bocsi Szilvi..)

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok,

RÉKÁM nevében köszönjük a köszöntéseket.
Még jó hogy hétvégén megtartottuk, mert a mai hétköznapi rohanásban teljesen elfelejtettük megköszönteni... :oops:

Anikó,
Örülök hogy a csizmád menthető volt!!! :lol:

Lola,
Fúú de ügyi Soma! Mennyit változott a szemlélete! Gratulálok hozzá!

Szilvi,
További sok kitartást a fogyihoz. Ügyi voltál hogy megálltad a pogit!
Szuperek lettek a vonalzók!

Gabi,
Hamar túl lesz Dani rajta meglásd, hisz már a mai nap sokkal jobb volt!

Zsani,
Láttalak tegnap 2-kor a teraszon tologattad a babakocsit :lol: :lol: :lol:
Akkor mentem a suliba Fehérvárra.

Betti,
Milyenek a munkás napok?
Istike akkor is korán megy ha du jársz?

Mi szombaton fent voltunk a kozmetikai kiállításon Pesten: rendeltem gyantázáshoz gépeket ill. egy egyszerű kozmetikai ágyat kisszékkel. Anyuék vigyáztak addig a lurkókra (voltak Tatán a tóparton aztán Mekiben), mire hazaértünk apósék is kint voltak már nálunk köszönetni. Réka apróságokat kaptt: gyurma, cd.
Aztán szegény páromnak nem múlt a fogfájás (3 nap után) így miután mobilon sikerült konzulátlnia a saját fogorvosunkkal (ő is kihúzta volna csak a fájó bölcsességfogat), vasánap reggel az ügyeletre ment hogy ne szenvedjen tovább vele, itt ki is húzták neki (hamar sikerült, nem törött bele).
Most 2 napig nem ment dolgozni mert nem emelhetett...

Közben a lurkók köhögése hurutossága fokozódott ismét és orruk is folyik, (pedig inhaláltunk, infralámpáztunk) így ma megnézte őket a dokinő.
Továbbra sem kell antibio csak itthon maradni állandó melegben (még levegőzni se mehetünk ki) és sok-sok lámpázást, további inhalálást, orrszívást javasolt. (ha rosszabbodna hagyott receptet).
Hurrá!!! :roll:
Apa holnap hajnalban elutazik és csüti jön csak haza (elmegy azért a saját fogorvosunkhoz is akkor).
Nekem gyakszim lenne, még nem tudom hogy oldom meg. Anyósom is lerobbant (alig tud felkelni), anyum most tuti nem jön. :shock:

Tegnap a suliból hazajövet Fehérvárról voltak útszakaszok ahol csillagos volt az ég aztán pár km múlva k...a nagy köd volt. 2 csíknyit láttam előre :wink: de legalább most nem látam rókát ill. őzikét az út mellett (bár ezt lehet csak a köd miatt, mert eddig mindig láttam vmit). Nagyon para hazajönni. Este 7-kor indulok haza. Miután délelőtt gyakszi volt du meg elmélet...

Ha minden igaz (mivel holnap itthon leszek) majd jövök közétek!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Cirmike: férjed foga: :( ez a bölcsesség fog... Nekem még 3 megvan,mindig rettegek, mikor lesz v.mi baja...
Gyantázó gép? ammegmi? Gyere holnap, várunk! Gánt felé jössz haza? úú vazze, az nem semmi, remélem jól bezárkózol a kocsiba! ködben én is utálok vezetni... fárasztó napod lehetett!
Azt nem értem, mért nem mehetnek a levegőre a gyerekek???? Na jó nem ma, gány idő van/volt, de amúgy nincs hideg kinn! Vagy ez a hörgésre nem jó, ha a kinti levegőt szívják?

J.Ági!
Gondoltam, hogy van mit pakolni a fiókokba...
Neked akartam írni, hogy Antónak kerestél kesztyűt... láttam a Konzumnál a piacon egész picit, asszem 1 ujjas volt, nem babaméret, de apró. Olyan bugyiszárítóra volt felakasztva valamelyik árusnál! ... ha még nem vettél!
Szegény Bius, jobbulást Neki, böliben nekünk is volt párszor, ott nagyon terjed, de hamar túl lesz rajta bizti!
Antó: húúú ahogy leírtad egyik nap, nagyon lisztérzékenység-gyanús. Lehet (sajna) bejön az első tipped! Mit fog enni az ünnepi menüből a kis Drága?

lola77

Sziasztok!

Danival délután nem volt semmi problem. Estére viszont szóltam Zoli anyukájának, hogy csinálja meg Ő a kamillázást. Egyszerűen nem bírom én ezt. Félek, hogy fájdalmat okozok, meg félek, hogy hátul marad a bőr, nem tudom visszahúzni. Azt mondta nagyon könnyen és szépen jött hátra. Én annyit vállaltam, hogy amikor Ő hátrahúzta én öntöttem rá a kamillát, de kikészített ez is. És jön megint a reggel.....

Ne haragudjatok de megyek is, nagyon fáradt vagyok. Geri is óránként kelt éjjel. Már sokadik napja.

Jó éjt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Jó reggelt!!

Csajok, ha valakit érdekel.. http://www.teszvesz.hu/item808733780_angol_kg_ruha.html

Gabi!

NMég olvasni is rossz..Szegény Dani és szegény Te..Sokszor nekünk jobban fájnak ezek a dolgok, mint a gyerkőcüknek, emlékszem az oltásokra is.Persze ez más, ez nagyon fájdalmas lehet, de remélhetőleg pár nap és sokkal jobb lesz..Naygon sok gyógypuszit küldünk továbbra is!!!!!

Lola!

Köszi a kesztyűs tippet, de akitől a sapikat rendeltem végülis tudott ilyen picurka kesztyűt is varrni, nagyon helyes lett, ugyanolyan autós minta van rajta, mint a sapin..
Biztos bölcsis a kötőhártyagyull., mert múlt héten egy kisfiút pont úgy hozott ki a Marika, hogy mondta anyujának, hogy egész nap csúnya volt a szeme és neki is mindkettő tiszta csipa volt neki akkoris...Kíváncsi leszek R. mit mond a köhögésre...
Nem is gratuláltam Soma jó teljesítményéhez...Úgyes fiú, büszke lehetsz rá...

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok! Jóóóóó reggelt! (jobb idővel)

Gabi: ó szegénykéim! Jó, hogy anyósod vállalta és megcsinálta. Én ilyeneket nem tudok kiadni a kezemből, lelliismeretfurdim lenne, de megértelek, nagyon kimerült lehetsz ettől meg Geri éjjeli mozgolódásaitól. Mitől kelhet óránként?? Reméljük a mai napotok már jobban telik. Zolid hogy bírja? Bár ő neki nem sok élménye van vele, hisz dolgozik.

Jági: még egyszer köszi a sálat, írtam ám a lánynak, azért rákérdeztem erre, hogy egy dobozban küldte és mindkettőnkkel kifizettette a postát. Most nem a 360 forinton múlik.
Egyébként amit láttam a lakásotokból, nagyon szép lakás és teljesen tisztának tűnik, úgyhogy NYUGI!!! És amúgy is mindenki tudja Rólad, hogy két kisgyereket nevelsz, nem várnak Tőled (szerintem, vagy remélem) 5*-os szállodát! :) Aranyosak voltak a gyerkőcök is.

Cirmike: hú, tényleg ramatyul hangzik ez az esti autózás! Vigyázz nagyon magadra!! Apa bölcsességfog: durva! Nekem a tavalyi műtét óta rémálmom,hogy a többi ne gyulladjon be (mint ahogy Lola is írta). Félek, annyira rossz élmény volt a műtét. És jobban van Apa?

Lola: na mi lesz ma? Miből gondolod, hogy nem kap még szurit? Bence is kicsit köhécsel, hát kíváncsi vagyok. Isteni lesz ilyen időben elindulni két gyerekkel. Apum mondta is, hogy miért nem megyek korábban, el tud vinni kocsival. Mondtam, mert 11-től van tanácsadás, csak akkortól lehet menni.

Ma írnak Emeséék kis matek dolit, pénteken nagyot. Tegnap nagyon sokat tanultuk. 100-ig az összes római számot tudni kell pl.
Kíváncsi vagyok. Csináltattam vele itthon egy dolgozatot, 11 feladat, 3 oldal. De ügyes volt nagyon, hibátlan lett! Végül is ért mindent, tudja, csak ha ott esetleg figyelmetlen lesz, vagy kapkod, akkor hibázhat. Remélem nem! :)

Éjjel én is pocsékul voltam. Már tegnap napközben kezdődött. Elkezdtem én is két hete c vitamint szedni, bár nekem tilos a veseköveim miatt (minden vesekövesnek), de gondoltam, 1 dobozzal elszedek így a járvány előtt, csak nem árthat meg. Nem a fenét nem. Biztos elindult tőle a kő, vesém hál istennek nem görcsöl, de pisiléskor érzem, hogy iszonyat fáj a húgyvezetékem (bocsi) és enyhén véreset pisiltem. Szuper. Szinte semmit nem aludtam éjjel. Ráadásul már éjjel mellettem kötött ki Bence is, és amikor meghallotta, megérezte, hogy nem vagyok mellette, somfordált utánam a vécére (fél éjjel ott voltam). És ott ült az ölemben.Szuper volt!!!! Ráadásul a fejem is megfájdult estére, biztos a gyümi nap miatt.

Bettikém: na milyen volt az első napod? Sokszor jártál az eszemben!!

Na megyek, szétválasztom a kicsiket, harc van! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Anikó: jó és számodra hasznos dolgokat nyertél akkor!

Moncsi: tényleg, lassan Neked is munka. És Pestre mész vissza? Vagy ebben a kórházban keresel hasonlót?
Te, nem a Dórim van elmaradva Zsócidhoz, hanem Zsócid húzott el nagyon!!! :) Nem semmi, hogy 2,5 évesen 16 kiló! Meg magas is! Dórikára is azt mondta védőnő, hogy pont jó magasságú, a súlya európai átlag felett van ici-picivel. Ismerősöm kisfia is teljesen átlagos, 3 évesen 13 kiló. Ezt már a manóim túlszárnyalták! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na, közben megoldották maguk is! :)

Jági: köszi a teszes ruha tippet, megnéztem, jól hangzik, de nekünk most igazán nincs szükségünk semmire.

Szia

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

EDB-Anyu!

Köszi a lakás dícséretet..Valamelyik nap remélem közelebbről is megnézitek a kicsikkel..:) Most a hétre már nem merlek hívni titeket játszani, mert Biusnak most is nagyon csúnya a szeme, és iszonyatosan köhög..Már annyira unom a folyamatosan betegeskedést, ki sem gyógyul és újra beteg..Már ettől vagyok kifáradva teljesen...
Lassan indulunk a dokihoz, élmény lesz...
Emese is nagyon ügyes a tanulással, meg persze te, hoyg sokat tudsz neki segíteni..
Sajnűálom az éjszakádat, pint erről beszzéltünk vasárap, hogy csak nem árt..Hú, nem irigyellek, nem volt még ilyen bajom, de hallottam, hogy iszonyatos fájdalmakkal jár és mindez egy Bencussal az ölben,...Édes szíve, segített anyának..

Kép Kép
joosneagi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?