Sziasztok! Jó reggelt! Danikának jobbat!
Először is boldog névnapot kívánok Réka kisasszonynak!
Gabi: teljesen megértelek, én is, meg szerintem sokan anyukák így vagyunk, hogy nem bírjuk, ha szenved a gyerek. Én is nagyon félek ettől a kuki témától, de sajnos szerintem mi sem ússzuk meg!
Majd meglátjuk. Bár múltkor dokinénk azt mondta, jó lesz ez, bár....
Szívből kívánom, hogy a mai napotok könnyebb legyen, holnapra meg huss fájdalom!!!!!
Cserieri: hú, jók a képek nagyon. Hát azért van még mit fogynom, úgy látom!
Főleg a pufi kabátos képen látszik. Te jó ég!!
De nagyon csinik az anyukák. Azért Verika ominózus melegszenyója meg lett örökítve az utókornak!
Jók a játszóházas képek is, szuper, hogy még Julcsi, Angi és Csani is rajta van! Hugiékról nem csináltál?
A 3d-s képen nem röhögtem!! Becsszó... csak mosolyogtam!
A torta ismét nagyon jól néz ki! De gyurma fagyi is ügyes volt! Igazi cukrász tehetség Viki, mint az anyja!
Lola: nagyon ügyes Soma a magatartás miatt, meg az olvasás miatt is. Emlékszem, tavaly Emese is így volt, mindent olvasni akart, mikor tanulták. "Anya, az mi?? P-a-t-i-k-a! Jé, sikerült!".
Most már sajna alábbhagyott a lelkesedés az olvasással kapcsolatban.
Noé hogy van? Hozható szurira? Bence is kicsit köhécsel, de nem vészes.
Vonalzók: mamanetesek. De a thomast, verdát, hannah-t azt úgy keresetem külön hozzá, .png formátumot kellett, de engedte ott berakni. Emesének nagyon tetszett!
Jági: szegény Urad! Majdnem miattam ruhában aludt!
Bocsi.
Ha viszont esik az eső három körül, úgy hozzák Emesét haza, úgyhogy akkor ma tényleg akkor mennék, ha az uram itthon van. De ma tutira!!
Ügyi vagy a takarítással, bár én az ablakokat most hanyagolnám!
Verika: köszi!
Igyekszem. Pedig úgy mentem férjhez, hogy nem tudtam főzni, magam tanultam azóta. Nincs rá panasz már! De volt olyan gombaleves az elején, amit a wc-be öntöttem!
És igyekszem egészségesen főzni nekik, nem a hízlaló kajákra megyek rá. Jó, azért a család ilyen típus, gondoltam, hogy nem lesznek sovány gyerekeink.
Na megyek, Emese már suliban, kicsik már rosszalkodnak, úgyhogy már elemükben vannak!
Sziasztok
Szilvia
Ja, ma krumpli főzi lesz virslivel a családnak, nekem meg gyümölcs (nap).