Új privát üzeneted érkezett!

Lola!

Jó volt, hogy leírtad az ebédeteket és a végére írtad Szilvinek, hogy ugorja át! :D :D :D

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

EDBAnyu!
Ügyi vagy a fogyókúrával nagyon,én nem bírnám ki,hogy ne egyek abból amit főztem a többieknek :oops: Hány kilót szeretnél fogyi?

Lola!
Na ja nem könnyű Tb-n olyan helyet találni ami jó lenne anyatalira,de azért töröm a fejem :)
Ti Somával hova jártok logopédushoz?Körzetenként van ez?
Azért kérdem mert mi az oviból kaptunk egy telefonszámot a Kodály téren van Szabó Vivien,de először el kell menni nevelési tanácsadóba,és ő dönti el hogy kell e horndani logopédushoz...
Ha körzetenként van akkor ez ingyé megy,vagy nem?Hetente Ti hányszor mentek?

Betti!
Aztaa de durva,és milyen máziltok van a kulccsal kapcsoltaban!!!Jövőhéten már emló..hát nem irigyellek,de sajna mindenkinél el jön ez elöbb...

Ági!
Jobbulást Nektek!!!!!Védőnő nem tudott tanácsot adni Antó alvási problémáira?Nálunk már tök régen volt itt...

Mi ovinkban is lesz Márton napi felvonulás,és állítólag átsétálnak a templomba és pont az Ő csoportjuk fog egy kis előadást csinálni,utánna meg lesz egy kis buli az ovi kertjében,lesz nagy tűz és lehet sütögetni :lol:

Valaki megy fel a bababörzére?

Szép hétvégét mindnekinek!!

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Lola:
azért leírhatnád, hogy csinálod ezt a csirkét, holnap hús napom van (nem ugrottam át)! :)

Én Ritának írtam sms-t, de nem tud jönni, elég náthás, nem gyógyul ki belőle, majd a következőre, ha helyrejön.

Ági:
én nem megyek a börzére, most igazán nincs szükségünk semmire, meg oda tök sok pénzzel kell menni! :) Meg egyszer itt a tbányain voltunk, de elég csalódás volt.

Jági:
Te írtad a vasárnapi sportcsarnokos móka árát. Nem akarok most visszakeresni. Mennyibe is kerül? A vasárnapunk elég zsúfolt, de lehet, hogy fél órát elvinnénk a gyerkőcöket. Tudom, hogy az iszonyat kevés, de hát ez van. Ráadásul Dávid is itt lesz vasárnap.

Na megyek, alszanak a manók, addig felporszívózom a nagyszobát, felmosom mindkét szobát és a konyhát, előszobát. Meg felrakom nekik az ebédet. Bolognai lesz. Nekem meg alma banánnal! :)

Ja, Ági:
legalább 30 kilót szeretnék fogyni, de 40-nek jobban örülnék. Nem elírtam! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Húúú basszus, Líviának nem írtunk privit.... :(

Szilvianyu: Neked megvan a telója, löksz Neki 1 üzenetet, hátha el tud jönni!???
Recit leírom mindjárt...

lola77

Na úgy csináltam, hogy vettem 4 egész csirkecombit, azokat ketté vágtam (lehet mellből is-azt szeletbe szerintem, vagy vegyesen... ki mit szeret) megmostam, besóztam, beleforgattam mindet lisztbe, ami rátapadt az fogja sűríteni a szószt!
Pici olívaolajat+vajat felforrósítottam, bele a csirkéket, mindkét oldalukat megpirítottam. Utána kivettem.
Az olajas-vajas masszába beleborítottam a karikákra vágott répát, sóztam, borsoztam+fokhagymát nyomtam rá+ pici citrom levet csavartam bele, kicsit pároltam így a répát. Majd vissza rá a pipiket, pici vízzel felöntöttem. Rá fedő aztán otthagytam,1-szer vagy 2-szer megfordítottam azért! Még később utánasóztam (fűszernek mehet még rá kakukkfű is esetleg) kábé 1 órát pároltam így, közben a szaft is sűrűsödött!
Lehet rizs hozzá például köretnek, de akár hasábkrumpli is...

Tv paprikából szoktam ötleteket lopni, főleg akkor jó, ha éhesen nézi az ember.... :roll:

lola77

Ja a méz meg kimaradt a reciből: akkor csorgattam rá, mikor másodszorra tettem bele a csirkéket már a répára... mikor a fokhagymát meg a többi fűszert tettem rá...

lola77

Sziasztok!

Lola:
gusztin hangzik! :) Lehet, megcsinálom holnap vagy valamikor.

Lívinek én már hét elején küldtem privit és azt írtam, ha változik, csak akkor szólok.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Csak gyors.
Mert bolondok háza van(kőműves,kotyogófelrobbanás,)

Megyek 17 órára!!

Betti

Kép
berna23

Na, talán most van pár percem írogatni..Végre sikerült felkennem a festéket a hajamra (megint 2 szín), gyerekek alszanak..
Jól le vagyok maradva..

Angika, Ági!

Nagyon édesek a csajok, ahogy szeretgetik az öcsikéiket... Remélem ez a szeretet és foglalkozás megmarad későbbre is.Biusnál kicsit visszábbhagyott, aztán mostanság megnit nyúzza Antikát...

A csajok gyönyörűek, Angika nekem is teteszik akaris kép, már én is várom a miénket.Milyen nagy lány már Juló...És Csani baba hatalmas haja...Édesek!!

Ági! Dorkának nagyon csini a haja..És aza sok csat..Biusnak befontam a picike haját elöl a fényképezésre, remélem akkor még megvolt neki, mert mire érte mentem már sehol nem volt, se csat se gumi.Igaz nagyon rövid a haja, de szeretem neki oldalratűzni a frufrut, hogy ne lógjon az arcába, meg így csinibb is.. :)

Lola!

Nigyon fini lehet az ebédetek..Egyszer majd lehet, hogy én is kipróbálom...Szeretek új ízeket kipróbálni...Egyenlőre még nincs olyan melegítő párnánk, de ha így folytatjuk be kell szereznünk, mert Bius most rövid idő alatt másodszor fülgyuszis, azelőtt meg nem volt neki. Elhiszem, hogy fájhat, mert nagyon odavolt éjjel, adtam neki Panadolt, attól nyugodott csak meg picit, de még álmában is nyüszizett...
Noé jól van?Soma hogy bírja a sulit?

Gabi!

Nálad is nagyon helyesek a fiúk, Geri szerintem tiszta te vagy.. Remélem minden ok esz Győrben, lellkileg veletek lesze, remélem Daninak nem csinálnak semmi fájdalmasat..Én mindíg aettől féltem, ha egyszer fiam lesz, akkor nehogy kukac problémánk legyen..Nemkem nem tetszik Anikáé sem, de nem tudom miennek kellene lennie.Neki végülis picit hátrameghy,. de utánna meg olyan, mintha picit rózsaszerűen nyílna..Nem tom..Meg kelene mutatnom valakinek..
Ügyui vagy az ajándékvásárlással..Én is örülök, hogy a gyerekek le vannak t udva, d még a család hátravan és az a nehezebb.Meg Antikának kell még szülinapi ajit, mert az meg kari másnap lesz...

EDB-Anyu!

Nagyon ügyi vagy a fogyival, drukkolok, hogy sikerüljön annyit leadnod, hogy elégedett legyél..Na, a mai napért nem irigyellek, ez lehet a leghúzósabb..
Kukkoltam iwiwi-en a gyerekeket, megintcsak nagyon aranyosak, nagyon szépek együtt..Olyan kis mosolygós tünemények..

Kép Kép
joosneagi

Betti!

Örülök, hoyg anyuddal minden ok, remélejük, hogy ez vvégleg így is marad és pedig miért ne maradna???!!!

Te mikor kezded a melót? Már jövő héten, Biztos fura lesz az első pár hét...
Tényleg azt akartam már kérdezni, hogy sóginőd mostanában hogy viselkedik Istikével????

Kép Kép
joosneagi

És a legfontosabbat majdnem elfelejtettem!!Gyermekeim nagyon szépen köszönik a sok-sok gyógypuszit!!!!Most gyógyalszanak tőlük!!!

Kép Kép
joosneagi

Esti anyatali: a Centerben a kávézók csak tovább vannak nyitva, nem. Van az a Flört, meg van lent is egy.. Szerintem a Royal sem lenne rossz, olyankor, amikor pont nem buli van... Hangzavar: annyira a meki sem volt csendes, nem is gondoltam volna..Vagy csak én vagyok süket???

Kicsit bosszús vagyok..Holnap lesz az osztálytalálkozónk...Úgyvolt, hogy az ofőóra (EÜ) után a 3 tölgybe megyünkl..Csajszi tegnaop akarta intézni...Elintézte inkább egy tatai étterembe... Frankó.Onnan jó lesz hazaugrani szopira...Ráadásul rajta kívül csak 1 Tatai van....Apró bosszúságok..És nem siekrült kozmetikushoz sem, eljutnom és még azt sem tudom, hogy mit veszek fel...:(

Kép Kép
joosneagi

Pechsorozatom folytatódik....Valamiért a hajtövemet nem fogta be mindenhol a festék...Hú, de mérge vagyok, pedig jó színe lett és oda kentem fel először és mégsem... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép Kép
joosneagi

Tali:

Nem tudom ugyan, hogy üzemel-e valami még ott az OTP-n kívül, de a fenti Omega plázában is lehet van olyan beülős hely, az esti anyatalinak.

Sógyurmáztunk Danival. Én is kicsit "gyakoroltam", hogy mivel lehetne a képeket majd díszíteni. Ez még csak olyan ismerkedős alkalom volt neki is, de belejött. Először idegenkedett tőle, mert hideg is volt (hűtőben tároltam becsomizva) de aztán, nyújtott, szaggatott és kóstolt. Ebből a szempontból sem bánom a természetes alapanyagú "gyurmát". Nem lesz tőle baja, a másik meg az íze, ugye nem a legjobb, így pár próbálkozás után letesz a kóstolgatásról.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sajnos ott, ami volt jó hely, azt bezárták.Ami üzemel, az a bowling-pálya, de nem tudom, hogy oda csak úgy be lehet-e menni, de szerintem biztos..

Ügyi vagy a gyurmával, jó móka lehetett.Én még olyat sosem csinlam, majd lehet, hogy kipróbálom...MIk eszedbe nem jutnak??

Kép Kép
joosneagi

Végülis a Center Plázst miért vetettük el? Most néztem, hogy za éjfélig van nyitva..

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Sajnos Én sem tudok menni a mai talira. Húgomék a héten hazajöttek Belgiumból és szombaton mennek haza. Ma du. tartjuk az elmaradt szüli és névnapokat!

JÁgi!
Csajaimnak is szokott fájni a füle! De nekik csak a Cataflam csepp ami használ a fájdalomcsillapításra! A drnénink ilyenkor még az infralámpázást is szokta ajánlani, meg az orrcseppet! És 1-2 nap alatt elmúlik a fájdalom.
Örülök, hogy Anti székleteredménye jó lett. Ismerősék az 1. gyerekklinikán voltak, beutalóval!
Azért remélem holnap jól fogod érezni magad az osztálytalálkozón. Nem is tudtam, hogy Te is az EÜ-be jártál?!

Lola!
Jól hangzik ez a répás-mézes csirke!
Bátor voltál az oltásnál.

Betti!
Nagy szerencsétek volt!
Gyerekkoromba anyuéknak is felrobbant a kávéfőző! Jó nagy koszt csinál!!

EDBSzilvi!
Ügyes vagy a diétával! Mozogni is tudsz? Tornára gondolok, nem a gyerekek utáni rohanásra? Bár az is elég fárasztó!!

Megyek mert ébresztenem kell a picuromat, megyünk a Dóriért!

Estére jó bulizást mindenkinek!
Sziasztok!

Kép
Kép
moncsi76

Na most van egy kis szabad pár percem,aztán rohanok Istiért.

Jági
Jobbulást a gyerekeknek!!
Iszonyat a fülfájás.Lüktet,forró,egyszóval pokoli kín.
Biztosan nagyon csinos leszel az osztálytalin.
Megint kétszínűre festetted a hajad?
Én már majdnem egy éve nem kentem magamra hajfestéket(durván igénytelen tőle a hajam,de mostmár kibírom azért is hogy lenőjön).
Elszántam magam nagyon,mert nekem szinte naponta zsíros a hajam,igy nem tartott két hétnél tovább a színe.Időm sem volt kenni a gyerek miatt,és a pénz is sok volt rá,mert kettő dobozzal éppcsak elég a fejemre.
Gondoltam hogy hennával bekenném a copfomat.
Még én sem tudom mit vegyek fel a talira.
Szemöldököm majd nemsoká állok neki bozotvágni. :D

Lola
Hmm,nagyon jól hangzik a citromos csirkétek!!
Tényleg Somának megy a suli?
Már gondolom olvasgatnak.

Emeseanyu
Nagyon takaritottál ma is. :D
Én lehet beállok melléd salit enni,szeretem őket nagyon.
Szerintem megint sokunk szatyorral megy haza.(otthoniak leadják a rendelést)Nekem a fiuk már mondták hogy vigyek sütikéket. :D

Gabi
Igyekezzetek a bevásárlással.És irány a Stop cuki!!
Várunk ám nagyon!
Ügyes voltál teszveszeléssel.

Nemtudom ki kérdezte:Igen hétfőn kezdem a melót.Kilencre kell mennem,újraokitanak mindenből.Vizsgáimat kell újra letenni.Aztán egy két nap és bizti betesznek a termelésbe.
Remélem maradhatok a régi munkakörömben.Javítós voltam,nem kellett a szalag mellett robotolnom.

sogornőm aranyos Pistikével mostanában,meg elég ritkán jönnek,sokszor akkor pont bölibe van a kicsim.
Most a Dóra-Flóra-Nóra nevek vannak előnyben.

Betti

Kép
berna23

EDB-Anyu!

Most jutott eszembe, hogy kérdezted a játszóházat. Nos, 600/ félóra, 1800 / 3 óra a gyerekeknek, felnőttjegy meg 400 Ft / fő.

Gondolom már jókat csacsogtok, remélem jól sikerül a mai anyatali. Semmi esélyem, hogy odaérjek, apa azt mondta, hogy lehet, hogy még később jön, mint szokott...Ha ilyet mond akkor 8 -fél 9 előtt nem szokott hazaérni.. :(

Szép hétvégét Mindenkinek!!!

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Ági!
Látod ez a mi sorsunk :cry: ,én is kb.fél órája hívtam párom hogy mikor jön haza,és hát este 8-nál elöbb rá sem lehet számítani :cry: ,már olyan elegem van belőle,a héten 1* látta csak ébren a piciket...
Jó bulit a holnapi osztálytalidra!a 3 Tölgyfa tényleg jobb lett volna neked,,,

EDBAnyu!
30-40 kiló,az igen!!!De csak lassan,nehogy a bőrőd nagyon lógjon utánna.Csak diétával fogyózol,vagy tornázol is mellette?

Lola!
Hu sztem hétfőn ki is próbálom a receptedet,nagyon jól hangzik!!!

Aki eljutott jó dumcsizást,képeket kérjük!

Ági

Kép

Kép
ági01

Megjöttem az anyataliról, ami szuper volt!

Na dee, ami utána jött! A drága kisebbik fiam fogta és beledobta a kocsikulcsom (fogalmam sincs, hogy szedte le), és a fél pár csizmám a Bendi fürdővízébe. Mondanom sem kell, a csizmámnak annyi :cry: .
Most még arra is gyűjthetek!
Fú, nagyon mérges vagyok.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok! Jó reggelt!

Az anyatali szuper volt tényleg! Kevesebben voltunk, mint múltkor, de hangulatos volt, vicces! Én nagyon jól éreztem magam! (még így gyümisalival is). :) A legjobb benne Erika melegszenyója miatti áramszünet és hangulat gyertya!! :)

Anikó:
húú, nem semmik ezek a gyerekek. De ezt beszéltük is tegnap. Nem lehet kiszárítani a csizmát??

Moncsi: köszi Neked is a drukkot a fogyihoz. Most még nem mozgok, múltkor is akkor éreztem már rá késztetést, amikor már lement vagy 10 kiló. Akkor mindenképp csinálom majd. Norbi duci tréning.

Ágik: sajnálom, hogy nem tudtatok eljönni!

Bettikém: hát... ismét kellemesen csalódtam Benned! Bírom a fejed, nagyon! :)

Lola: Rólad: no comment! :lol:

De mindenki nagyon aranyos volt és jópofa. Szerintem nagyon lökött társaság vagyunk mi!

Na jól van, megyek. Apa itthon van hétvégén is valami programot emleget. Meg délután megyünk húgomékhoz köszönteni, közben Emese megy ugye buliba is. Holnap jön Dávid és megyünk délután anyósomékhoz is.
Közben tanulnunk is kell.

Puszi csajok, azért jövök ma még!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na megvagyok Én is!

Jó volt a tegnapi, BEtti után: "ez egyre jobb lesz csajok!"
Most mindenkivel tudtam beszélgetni, hisz "csak" 8-an voltunk (jól számoltam?)

Viszont hamarabb hazaértem mint múltkor, most fél9-ig voltunk "csak"!

Anikó, itthon nagy sikere volt a fotóknak, kedves férjem megmutatta Somának: "Emlékszel erre, mikor Noé fogta a fát? Meg emlékszel mikor Noét beöltöztettük télapónak???" No comment, szegény gyerek, tök rosszul volt, hogy mikor csináltuk ezeket a képeket???? Jött hozzám segítségkérőn, hogy Anya ez csak dísz ugye?
Ma viszünk egyet Apunak (úgyis névnapjára megyünk köszönteni) meg Anyuéknak előkarácsonyi hangulat gyanánt!
Szegény csizmád: mondd meg Matyidnak, hogy első fizujából vesz Anyukájának majd egy szép csizmát... Kocsikulcs kiszáradt, legalább az műkszik?

Ágik: nem semmi hogy eddig dolgoznak a férjek, vazze! Az se jó, hogy nem látják a gyerekeket ébren, tényleg. Nem tudom mért nem lehet pénteken 3-kor befejezni a munkát Mo-n a férfiaknak???? Az lenne a normális, nem????

Többiek (főleg a szoptatósok Ágik, Angika) felvetődött tegnap, hogy akkor a következő tali az legyen valamelyik Étteremben (az tovább van nyitva mint 10 óra...) persze nem muszáj mindenkinek enni, de ha mégis vannak salik például...
Szóba jött: West étterem (Népház út) Vadvirág (Alsógalla), Oázis (Gál). Na mit szóltok?
Ti döntötök most!!!!

Még egy fontos dolog volt: többen szeretnék zárt topikban folytatni inkább, akkor sokminden másról is lehetne írni, amit itt sokan nem akarnak/mernek a nyílvánosság miatt! Oda viszont nem csatlakozhat más. Anyatanyát és mamanetet emlegettek a csajok!
Akinek van kedve nézze meg ezeket az oldalakat aztán bocsássuk szavazásra hogy melyik legyen!
Akinek van kedve, ideje, energiája persze ide is írhat a másik mellett...
Ehhez mit szóltok?

Na megyek, ebéd a sütőben, ellenőrízni kell!

lola77

Szilvianyu, alias Serlock Holmes: nyomozásod sikerrel járt iwiw ügyben???? :D :D

lola77

Sziasztok!

Lola: Urad-fotók= no comment! :)
Megnéztem az iwiwen, amit beszéltünk, de csak most. Látásból rémlik a srác, nekem a hosszú hajú pasik nem tetszenek, bár jóképű. Zotyóval lényegesen jobban jártál. Az Urad szerintem különleges külsőleg! Már bocsi! :oops: :D

Délelőtt tescoztunk, Emese még húgoméknál, nemsoká jön, mert megy a buliba. Aztán megyünk tesómhoz.
Jó sokan voltak a tescoban. Ja, láttam egy darab olyan szélkabit, amit Somának vették 8-9 éves méretben. Na puff. Szerintem akkor nem nézted meg alaposan! :)

Na megyek, Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Csajok
Szeretném itt is megköszönni a tegnapi szuper estét.
Hát már nagyon rég éreztem magam ennyire lazául.
Itthon minden rendben volt,Istike a plafonig ugrott az ágyból mikor meglátott.
Sütiket is mind befaltuk még este.

Mennem kell sajnos,Istim nem aludt eléggé nyügös ha itt ülök. :D

Betti

Ja zártfórum:én a meló mellett kettőt nem igazán fogok tudni követni.Amiről a többség dönt én azt fogom támogatni.
Bár kicsit a zártfelé húz a szívem.

Kép
berna23

Sziasztok

Bocsi, hogy nem tudtam elmenni, de Timi belázasodott délutánra. Fájt a feje, a pocija, alig akart lemenni a láza 38,5 volt. Ma reggel is az volt, el is vittem az ügyeletre, marha sokan voltunk. Nem írtak neki fel semmit, valszeg vírusos. Ha nem javul akkor kell csak a hézidokihoz menni, de ezt mondta nem vészes. Most lefekvés előtt már csak hőemelkedése volt. REméljük nem lesz komolyabb.

Örülök, hogy jól éreztétetk magatokat.

Most mentem, üdv mindenkinek.
Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

na itt vagyok... visszaolvasgattam, de nem tudtam mindent fejben tartani... bocsi, sokat írtatok :lol: :lol:
Látom jó volt a tali, sajnálom hogy nem tudtam elmenni, pedig készültem, csak közbejött egy kis családi dolog, így inkább maradtam.

Jági,
jobbulást a gyerekeknek! Reméljük ma már jobban lettek, a Biusnak a cataflamot tényleg próbáld ki, szerintem jó. Sajnálom, hogy az Antónak ilyen rosszak az éjszakái, lassan csak jobb lesz már! Jó szórakozást az osztálytalihoz!

EDBAnyu,
kitartást a fogyókurához, ügyi vagy nagyon! Én 1x próbáltam és a 3. napon rosszul lettem tőle! :( :(
Jók a képek az iwiw-en!

Ági01,
nagyon jóóó hogy újból csatlakozol! Gratula a vizsgákhoz, ügyes vagy tényleg, hogy 2 gyerkőc mellett sikerült megcsinálni.
A Levi nagyon édes, kis gömböcke! A Dodó pedig nagylány, a múltkor meg sem ismertem!

Angika,
köszi a közreműködést a járókában. Mesélte a sóginőd, hogy a Zolival ismerik egymást? Az túlzás igaz, de már találkoztak a Zoli mesélt is a házukról, hogy neki tetszik még anno.

Betti,
látom nálatok is zajlanak a napok. Hétfőre a melóhoz sok-sok kitartást kívánok, biztos furcsa lesz!

Zárt fórum? tőlem nekem mindegy hol beszélgetünk - mondjuk én annyira nem vagyok aktív tag talán - de oda írok ahova a többség megy. Mit nem akartok ide leírni? :) :) :)
Az hogy itt vagyunk és töltögetünk fel képeket, már egy "kiszolgáltatottságot ad" hiszen bárki megnézheti! De gondolom ezzel mindenki tisztában van!

Rólunk egy pár szót: elköltöztünk előző hét végén. Jó volt, de én soha többet nem költözök. Pakolni az utolsó napon este 6 - hajnali 2-ig csak dobozoltunk, a végén már szédültem. :) aztán itt meg 1 hete csak pakolok kifelé. A Máté nagyon-nagyon élvezi, megkérdezem hogy nem hiányzik neki a másik lakás - azt mondja itt sokkal jobb. Minden reggel mondja hogy mennyire jól alszik stb. látni nem sokat látjuk a szomszédban van egy kisfiú azzal bandázik állandóan. Mi sajnáljuk nagyon a lakást, a környéket de a gyerekek miatt jobb itt. Nekünk meg még fura..
szoktam is mondani "bemegyünk a városba" :) :) tök csönd van, a kocsi sem jár erre... :) :) a Lilit tologatom a környéken de azt is hamar bejárjuk.
A gyerekek jól vannak amúgy, a Lili lassan 2 hete fosik (eszik-jön a kaka) már vittem mintát az ÁNTSZbe. Azt hittem a fogától van (még egy sincs neki, de mintha alul-felül jönne egyszerrre) ráadásul az orra is folyogat. Nem tudom, remélem nem valami bélfertőzés, amit igazából nem tudom honnan kaphatott volna el (szopi +saját zöldségek+üveges kaja??) majd meglátjuk. Egy rosszcsont lett az én tünemény kislányom, nagyon eleven, nem marad meg egy percet sem, nem alszik éjjel :).. de imádom!
A Máténak megtartottuk a szülinapját (utólag is nagyon köszi a köszöntéseket) igaz egy kicsit zaklatottan, mert akkor már itt is dolgoztunk hogy tudjunk majd költözni. Így volt bulija a máltain- megint - a családi meg szedett-vetett volt. Azért nagyon jól érezte magát, azóta is emlegeti.

na gyorsan ennyi, itt görnyedek a gép előtt (még nincs asztala :) )
mondjuk hülyék vagyunk, mert bekapcsolhattam volna a laptopot, meg a wifit, de nincs energiám.... :( :( :(

sziasztok
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

egy-két kép gyorsba

jó buli volt megint, több mint 50 lufit eldurrogtattak :) :)
Kép
a torta szuper volt, tetszett neki nagyon...
Kép
Lilus is kaptt ajcsit... :)
Kép
egyszerűen nem áll meg, próbál felállni :) :)
Kép
tündérkéim reggel ébredés után...
Kép

Kép

Kép
zsanka

Jó reggelt!

Csak a zárt topikhoz szólok hozzá:

Felőlem lehet. Mi már a 2008 decemberi kismamikkal átmentünk az Anyatanyára, mert valakinek baja lett a "nyilvánosságból", meg azért nem mindenki beszélget fesztelenül itt amiatt hogy más is látja. Csak akkor nem tudom, hogy a mostani tagok lehessenek ott is, vagy hogy?? Vagy ha "betéved" egy felvételt kérő tatabányai, befogadjuk? Bocsánat, csak a másik fórumon levő tapasztalatokat nézve, ezzel nagyon vigyázni kell.

Most mennem kell! Ezer a dolog!

Örülök, hogy jó volt a tali és jól éreztétek magatokat.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gabi!
Hát pont azt beszéltük, hogy városban innen-onnan visszahallani dolgokat azokról amiket itt beszélünk. Ismerős ismerősének az ismerőse... tudod!
A fotók engem még nem zavarnának amúgy, meztelent nem teszek sose sehova!
Az az igazság, hogy ez már tényleg elég jól összeszokott csapat, elég "mély" dolgokról is szoktunk dumálni (szex, családi zűrök, családi konfliktusok.. stb) vagy legalábbis igény lenne rá többször... Azért ezeknél jó ha csak mi olvassuk, nem?

Új tagok? Tőlem jöhetnek újak, ha bemutatkoznak, elmondják hol laknak, nagyjából a körülményeket, nem???
Vagy ebből milyen gond volt a ti topikotokba???
De ha úgy döntünk, hogy csak mi, én azt is elfogadom, sok jó fej embert ismertem meg és tényleg sokat tudunk egymásnak segíteni, tanácsot adni, de ha kell csak meghallgatni!

Zsanka!
Máté bulija: hogy élvezte, látszik rajta, hogy Ő volt a középpontban! Tortát csináltattátok, ez volt a nagyfiú kívánsága?
Lilus milyen nagy csajszi, éééédes ahogy próbálkozik felállni!!!
Fosi: remélem nem komoly! Hízik azért? Tényleg most új védőnőtök is lesz, mi?
Kipakoláshoz kitartás! Sok kisgyermekes család van azért arra, nem?
A két lurkó egyre inkább mint két tojás!!!!
Képeket tehetnél fel azért a lakásról, kertről...

Na megyek készülődni, megyünk ebédelni sógoromékhoz Bajra, szülinapot köszöntünk! Így ma nem főzök...

lola77

Sziasztok!

Zárt topik:
valahol jó ötletnek tartom és támogatom, mert egyet értek az elvvel, hogy nagyon sokan olvasnak minket és szabadabban lehetne ott beszélgetni, lévén kis városban lakunk. Viszont nekem a zárt topikban nincs tapasztalatom, bár tegnap nézegettem az anyatanya oldalt.
Szeretem a közösségünket, kivétel nélkül mindenkivel kijövök, viszont ha zárt oldalra megyünk, nem tudnak nagyon újak csatlakozni, max. a mi ismerőseink, rokonaink.
Sokunknak nincs ideje két topikra, viszont azt meg lehet esetleg csinálni, hogy időnként páran visszajárunk ide, nem írogatni, csak néha egy pár sort írni, hogy aki szeretne csatlakozni, az szóljon, aki komolyan gondolja. Mit szóltok?

Valahol viszont rossz érzés itt hagyni a topikot és "idegenek" karmai közé adni. De hát ez van. Mindent nem lehet egyszerre! :(

Erről még beszéljünk és döntsünk. Én is természetesen a többséggel tartok.

Zsanka:
gratula a költözéshez! Igen, kérünk fotókat a házról! Az utolsó kép még a régi lakásban van?
Nagyon aranyosak a manók és nagyon hasonlítanak egymásra! Nem semmi, hogy már 7 hónapos a Lilike!
Persze, hogy szokatlan még nektek az új helyzet és meg kell szokni a környéket, de hidd el, előbb-utóbb belerázódtok. A gyerekek rugalmasabbak, de ha látjátok, hogy milyen jó is a gyerekeknek az új hely, Ti is hamar megszokjátok. Szerintem.

Livi: vettem a talin az sms-t, meséltem a lányoknak is.Remélem semmi komoly Timinek és már jobban van. Szemed teljesen okés?

Hugival
mizújs? Rég jelentkezett.

Egyébként minden ok. Itt van Dávid. Fokhagymakrémlevest csináltam (isteni lett), kis fokhagymás kenyérrel és füstölt sajttal. Tortellini. Dávid imádja ezeket.
Tegnap jó volt tesóméknál. Névnapomra megkaptam már most az ajándékot tőlük. Kedvenc parfümömet, meg egy digitális mérleget, zsír és víz mérést is mutat. Örültem neki!! A mérleg szerint kb. 6 kilót fogytam két hét alatt, ami hihető. Örülök! Elég jól bírom és ez újabb erőt adott!

Ja, Jági: én láttam a zöldséges mérleg mellett petrezselymet! Jó volt talizni. Jó lett a hajad! Én nem láttam a tövénél gondot.

Na megyek, tévét néz a család, én viszem Dórit altatni, Bence még alszik!

Szép napot!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Örülök, hogy jól sikerült az anyatali, meséljetek még róla :D
ZÁrt fórum: én is a többséggel tartok, nekem jó itt is, meg jó lesz ott is.

Szilvi,
nyami a kajád:) Ezer éve nem csináltam fokhagyma levest, én is csinálok valamelyik nap. Megértem, hogy nehéz szívvel hagynád itt a fórumot, mégis Te alapítottad :D

Zsanka,
tök jó lehet szép, új, nagy házban lakni, biztos hamar megszokjátok Ti is, nem csak a gyerkőcök. Már írtam, visszavinném a babakocsit valamikor, csak nincs már meg a számod, mert elhagytam a telefonomat...majd egyeztessünk. Lili óriási már, olyan édi kislány :D

Anikó,
nem semmi a sztorid, elhiszem hogy bosszant. És a kocsikulcsnak nem lett semmi baja? (emlékszem egyszer Gábor a kocsikulcsal a zsebében ment fürdeni a tengerbe....hát jól megszívtuk utána.....)

tegnap voltunk a babamama expon, jó nagy csalódás volt. A parkolóból két emeletet kellett felvinni a babakocsit kézben, aztán az expóra még egy emeletet....nem tudom ki volt az az idióta, aki egy ilyen rendezvényt ilyen helyszínre szervez....A belépőt nem érte meg megvenni...idén sem babavizet, babételt, sem pedig pelust nem lehetett venni. Tavaly abból bevásároltunk legalább. Gyerekülésért mentem elsősorban, de csak két helyen volt..így azt a netről veszek.

További szép hétvégét..már amennyire szép lehet egy ilyen esős nyálkás nap :?

KépKép
szilvia1981

Betti!

Találtam egy képet, amelyen az van ami téged érdekel, illetve nem tod hogy néz ki.

http://209.85.135.132/search?q=cache:L8 ... =firefox-a

Ettől függetlenül mutathatok élőben is. Bár remélem holnaptól csak Gerié lesz látható ilyen formátumban.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Anikó!

Lehet most hülyeséget kérdezek, de néztem Lolánál a karis képeket, amiket csináltál és nagyon tetszenek. De... Nálunk nincsenek ilyen közös tesós képek. Olyat lehet, hogy fejet "odacsinálni" valaki más testéhez?? Vagy valami hasonló megoldás??

Köszönöm előre is!

Megyek mert hulla vagyok!

Szorítsatok holnapra! Nagyon félek és féltem Danit, hogy mi vár rá, illetve ránk ebben a pár napban amíg rendeződik a kukaca.

Jó éjt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gabi!

Ha külön-külön vannak lefényképezve, az sem baj. Majd én összehozom őket. :)

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Gabi: Tegnap este még nagyon ide akartam ülni, hogy Gabiéknak sok szerencsét kívánjak a mai naphoz, tudom (képzelem), milyen nehéz lehet ez, hogy tudod, muszáj megcsináltatni, de közben azt is tudod, hogy nem lesz jó neki pár napig. Aztán annyira fáradt voltam, hogy én már kilenckor aludtam. Azt sem tudom, mikor volt ilyen utoljára.

Úgyhogy most, de már biztos úton vagytok: sok szerencsét és nagyon szorítok! Egy kalappal!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Anikó: valamikor én is átnézem a fotókat és küldök majd Neked. És azt is át gondolom, milyet szeretnék és mit. Biztos, hogy főként karácsonyit, de jó lenne nem karácsonyi is. Csinálok azért még újabb fotókat is róluk, meg szeretnék olyat, amin mind az öten rajta vagyunk.

Emese már suliban, most vitte apukám. Kicsik már fent, természetesen! :) Még mindig köhögnek, de annyira nem vészes. Kúrálom őket ezerrel.

Na megyek, rendezem a porontyokat.

Szilvia

UI: juhéj, ma szénhidrát napom van!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, és Bettikém Rád is gondolok ezerrel, szorítok a három év utáni első napodhoz!!! És valahol nagyon sajnálom, hogy most ritkábban tudsz jönni, mert tök szerettem olvasni soraidat! :P

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok

Még bejelentkezem mielőtt indulok munkába.

Gabi
Sokat gondolok Rátok.Minden rendben lesz!!
Puszi a kicsifiuknak.
Gondolom napok óta egyben a gyomrod Győr miatt.Köszi a linket.Igen ilyesmi van nekünk is,de ugye minden fütykös más.

Képek vannak már fenn a taliról??

Szilvianyu
Aranyos vagy nagyon.Azért megpróbálok majd mindennap írni nektek.
Na milyen volt a halászlé?
Rááltál már a mérlegre?

Cirmike
Köszönjük a sapkát.Mintha Isti fejére szabták volna.Irtó vagány benne,főleg a zöld pufimellényével.Mindenkinek mondja,hogy a Jolitól kaptam. :lol:

LOla
A cumisüvegtémára elfelejtettem reagálni:Bölcsiben Istike pohárból iszik(pedig sok vele egykorúnak benn van a csoportban a teásüveg),de szerencsére nem kérte még.
Itthon reggel cumisból issza az ágyban a tejet.Amúgy poharazunk itthon is.Viszont ha megyünk valahová muszáj(ez most milyen jé?) vinnem neki csőrőst vagy cumist,mert örökké kiönti,pacsál a sportkupakosból. :D

Viszont látja a bölibe az ujjszopást és ő is elkezdte,meg a pelenkadörzsölést.Kért a szekrényből textilpelust.Jó nem viszi bölibe,de olyan érdekes.Eddig ő semmi ilyesmit nem csinált.

Betti

Kép
berna23

Zsanett
Szuper hogy beköltöztetek.Emlékszem én is nehezen szoktam meg az új lakhelyet.Pár hétig olyan volt mintha valami apartmanba lennék.Furcsa volt aludni(ágy is új volt),meg fürödni,minden.
Eleinte sokat jártunk haza urammal.
Nagyon jól sikerült Matyi bulija.Gyerekek még mindig gyönyörűek.
Láttam van babakocsi a szomszédotokban.Legalább vannak kisgyerekesek a környéken.

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Nagy a pangás... :(.

Betti:
akkor ma délutánra mész? Apája meg megy Istiért? Kíváncsi vagyok, hogy tudja este elaltatni Nélküled. Főleg, hogy egy 3 órás anyatali után is hogy várnak, mi lesz így? De biztos ügyesek lesznek és belerázódnak!
Biztos Istike a többiek hatására kezdte el ezeket a számára megnyugtató dolgokat használni. Ne aggódj, szerintem jó, ha megnyugszik tőle és lekésőbb ovira úgysem fogja megint használni. Bár kiscsopiban is sokan használnak ilyesmit. Emesének mondjuk nem volt semmije. Cumiról is hamar leszokott, sokkal hamarabb, mint Dóri. Nyáron szeretném mindkét manómat cumiról leszoktatni, Dórikát pelusról és szuper boldog lennék, ha Bencusnak sem kéne pelus nyártól. Őt jobban érdekli bili téma. Mikor ideteszem Dórikának, Dórika fél percre ráül és kész, és nem hajlandó bele csinálni semmit, Bence szinte fellöki, hogy ő is akar. Ráül és ő már kétszer pisilt bele.

Most alszanak, úgyhogy megyek is, gyorsan megeszem az ebédemet nyugiban. Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Gabi: szorítok Én is, remélem jól bírja a nagyfiú meg az Anyukája is! :wink: :(

Betti! Már lehet túl vagy az oktatáson... Azért biztos furi ez a mai nap, de jó is Neked!
Az se baj, ha nem tudsz mindennap jönni, írsz amikor lesz erőd! Nekem is hiányozni fogsz, például mikor mit főzöl....
Azt már tudom, hogy 1 kg lisztből sütöd a palacsintát!
Akkor nem vészes a "függősége" Istinek a cumisüvelghez! Pelus-ügy? Ilyet még én sem láttam... Magyarázdd el Neki, hogy Őt várja otthon a cumi, nem kell hozzá pelus is!

Szilvia1981!
Áron még csak most nőtte ki a babahordozót? Most 9-18 kg-s vagy 9-36 kg-st akarsz Neki venni? Amúgy a Vanília Mix-ben voltak gyerekülések, de hogy milyen árban nem láttam!
Sajnálom, hogy megszívtátok a börzét.... nem sok eszük volt a szervezőknek! Írj Nekik e-mailt, ha jól esik a dühödet ott kiadni!
Hiszti Áron fiúnak hogy áll? Cici-ügy?
Megkapta már Ő a 15 hós oltást?
Jó sok kérdés!

Szilvianyu:
7 végére jött ki biztos a fáradtságod egész héttől. Meg hát azért csak kevesebb kalóriát viszel be, hozzá kell szoknia a szervezetednek, ezért is gondolom hamarabb elfáradsz, kimerül a tartalék! Miért nem dobsz be du. 1 kapuccsínót édeskével?
Emese bulija jól sikerült, mármint amire ment?

lola77

Jági: még Neked akartam, hogy nem jöttek meg a sálak ma? Elvileg ma már kéne, ha elsőbbségivel feladta pénteken. Igaz, hogy most nagyon jó idő van, csak gondoltam, megkérdezem.
Jobban vannak a manók?
Én is megyek ma Ilikéhez, méreckedni a két kicsit, Bence ugye kapja a 15 hós oltást szerdán.

Ja, képzeljétek, ráállítottam a két manót ruhástól a mérlegre (vékony melegítő nadrág, zokni, pelus, póló) és elég durva eredményt mutatott. Dórika 13,80 kiló, Bence 13,20 kiló. Jó, ez ruhás eredmény, de hát akkor is. Szerintem Bence ruhátlanul akkor lehet vagy 12,50-12,60 deka. Majd ma meglátjuk.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Betti: igen, jó volt a halászlé, nagyon fini volt. Tesóm frissen sütött sajtos pogija azonban annál kikészítőbb! :) De ellent álltam.

Ja, mérlegelés: eszerint -6 kilónál járok! Jupijéééé! :)

Lola: igen, Áron már megkapta a szurit, múltkor említette Szilvi. Nem szoktam inni se kávét, se cappuccinot, nem szeretem. De köszi! :)
Igen, jól érezte magát a buliban, de nagyon be volt sózva a végén, hogy jönni akar, mert ugye tesóméknál ott voltunk, tudta, hogy megy ott a buli. De megvártuk az ajándékokkal és tortával is.

Szilvi:
tényleg durva, amit leírtál exporól. Én pestin nem voltam, de nem is megyek ezek után. Tatabányaiban is csalódtam.

Hallottátok, hogy év végéig 60 százalék kedvezmény van az Ofotértben a keretekre? Akit érint.
Meg hogy vasárnaponként 9-től a konzum piacon bolha piac van??

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Lola: hogy van Noé? Nem hörög már? Szerdán oltás? Hány felé menjünk? Én utána el is hozom Emesét. Mikor vannak kevesebben szerinted? Az elején vagy a végén? Vagy kérjünk időpontot?

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Közben eszem az ebédem itt.

Lola: még akartam írni, nem tudom, mikor mentek arra a szülinapra, de egész jó hannah montanas zoknikat láttam teszen is, két pár 1300 forint, meg ilyenek. Nadrág még nem jött meg?

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvi:
időpont sz.tem tanácsadáson nincs. Én 11.30 felé megyek csak, mert utána én is Somáért megyek ugye 12 utánra!
Hannás ajándék: sikerült szombaton piacon vennem egy melegebb felsőt (pulcsit) lila-rózsaszín 2.200-ért, meg is kapta a csajszi, örült Neki nagyon. Másik unokatesó is megkapta tegnap, ő is tök örült a Hannás ajándékoknak.

Ja láttam Hannás sapit (elől simlis, fület is takarja) is piacon, ha esetleg Emesének akarsz. árat nem tudom. Asszem bársonyszerű anyagból volt rózsaszín!

lola77

Sziasztok Csajok!

Péntek szuper volt! Nagyon bírom, hogy már túl vagyunk az udvariassági körökön, és mindenki olyan természetes! Jókat röhögtünk, fincsiket ettünk... Tény, hogy a melegszendvicsem kiverte a biztosítékot, de hangulatos volt,nem? :lol:

Aztán mi folytattuk a bulit Keszthelyen szombaton és Hévízen vasárnap, a Spar támogtásával, (Igen, ez itt a reklám helye :lol: Köszi Spar! ) barátainkkal 6-an - csak felnőttek! Konkrétan 2 napig kajáltunk, áztattuk magunkat valami vízben, majd újra kajáltunk, és közben remekül éreztük magunkat!
Gyerkőcök jól viselték a szülőtlenséget! (Tamarának ez volt az első)

Anikó: Bakker ez a vizes sztori! És teljesen tönkrement a csizmid? Nem lett jó száradás után?

Berna: Húúú, nagy lépés ez... Jó munkát, kedves kollégat kívánok Neked! Jönni meg úgyis kötelező! :!: :roll: :lol:

Gabi: Drukkolok Nektek! Remélem minden rendben lesz Győrben! Írja, ha megjöttetek.

Szilvianyu: Ahogy már írtam is: ÜGYI vagy! Kitartás! Tudod, nyáron a Gyémántban... :D

Lola: Bejött Somának a kakaó koncert? :)
v.erika

Erika!
A Kakaó része igen!
Koncert félidejében hazajöttek (sejtettem) szünetben megkakaózott Apjával, aztán itthon voltak 7-re, szerencsére, mert Noé meg Anyuéknak nem aludt el... így férjem elringatta!

Képek lesznek hétvégéről esetleeeeeg????

Szilvianyu: gatya még nincs, szólok ha meglesz, hogy megírdd a csajnak ok!?
Névnapi előajándékod: szuper, rendes a Húgod nagyon! Ügyi vagy a pogácsával kapcsolatban! Nem baj, gyerekeid ettek helyetted is-gondolom!
Noé még mindig hörög, ma már köhög is....

Betti: muszáj! jól írtad!

J.Ági!
Mit mondott a neg. kakára Rákóczi?

Előbb bevásárolni voltunk Noéval, most meg nem akar itt aludni, pedig 1 óra múlva indulnunk kell Somáért.... :x (Ja kisTescoban már karácsonyi zene szól!!!! :evil: :!: :shock: )

lola77

Sziasztok!

Csak pár mondat erejéig...Nehogy teljesen lemardajak..Nekiestem alakásnak, hogy a vasárnapi keresztelőre minden csilli-villi legyen..Hát, most nagyobb a kupi és a kosz, mint eddíg... :)

Lola!

Még nem voltak a Rákóczinál, vagyis pénteken még nem volt eredmény. Holnap kellene lemennem a tanácsadásra, de ittvan Bius is és így elég ehéz.Mindenképpen meg akarom csinálni a lisztérzékenységi tesztet is, mert hétvégén adtam próbaképp Antikának megitn babapiskótát, kipöttyösödött, másnap meg kiflicsücsköt és attól is tiszta csalánkiütés lett a kis pofija.
Reméklem Noé nem lesz komolybbn beteg..Bius is csúnyán köhög, ahhoz képest, hiogy nincs baja a torkának, tegnap nagyon kis elesett volt, egész nap feküdt, meg bújt hozzám..

Apa tegnap szögelt a gyerekeknek egy házikó alakú polcot, amikre a kisautókat lehet feltenni,.Van pár hibája, de Biusnak nagyon tetszett és saját kezűleg készült és nagyon ötül neki..Mondta is közben apának, hogy "Fú, de ügyes vagy Apa!" Nagy dumája lett a csajszinak...

EDB-Anyu!

Eddíg még nem jött meg a csomi, szerintem majd délután a postás autóval hozzák, pedig énm már nagyon várom, nagyon kíváncsi vagyok, hogy jól mértem-e le a gyerekeket...
Nagyon ügyi vagy még mindíg a diétával, főleg ilyen programok, pogácsázások mellett si, hogy kibírod...

Osztálytalálkozó? jó volt a hanguéat, de csalódtam, mert egyrészt kevesen voltunk, másrészt nagyon szervezetlen volt az egész.Egy pic Tatai pizzériában voltunk bepréselve, ahol se finom se olcsó nem volt a pizza..Ennyi erővel mehettünk volna a don peppébe is.. :)

Na, megyek, Antik nem akar aludni és sikít...

Kép Kép
joosneagi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?