Sziasztok!
na itt vagyok... visszaolvasgattam, de nem tudtam mindent fejben tartani... bocsi, sokat írtatok
Látom jó volt a tali, sajnálom hogy nem tudtam elmenni, pedig készültem, csak közbejött egy kis családi dolog, így inkább maradtam.
Jági,
jobbulást a gyerekeknek! Reméljük ma már jobban lettek, a Biusnak a cataflamot tényleg próbáld ki, szerintem jó. Sajnálom, hogy az Antónak ilyen rosszak az éjszakái, lassan csak jobb lesz már! Jó szórakozást az osztálytalihoz!
EDBAnyu,
kitartást a fogyókurához, ügyi vagy nagyon! Én 1x próbáltam és a 3. napon rosszul lettem tőle!
Jók a képek az iwiw-en!
Ági01,
nagyon jóóó hogy újból csatlakozol! Gratula a vizsgákhoz, ügyes vagy tényleg, hogy 2 gyerkőc mellett sikerült megcsinálni.
A Levi nagyon édes, kis gömböcke! A Dodó pedig nagylány, a múltkor meg sem ismertem!
Angika,
köszi a közreműködést a járókában. Mesélte a sóginőd, hogy a Zolival ismerik egymást? Az túlzás igaz, de már találkoztak a Zoli mesélt is a házukról, hogy neki tetszik még anno.
Betti,
látom nálatok is zajlanak a napok. Hétfőre a melóhoz sok-sok kitartást kívánok, biztos furcsa lesz!
Zárt fórum? tőlem nekem mindegy hol beszélgetünk - mondjuk én annyira nem vagyok aktív tag talán - de oda írok ahova a többség megy. Mit nem akartok ide leírni?
Az hogy itt vagyunk és töltögetünk fel képeket, már egy "kiszolgáltatottságot ad" hiszen bárki megnézheti! De gondolom ezzel mindenki tisztában van!
Rólunk egy pár szót: elköltöztünk előző hét végén. Jó volt, de én soha többet nem költözök. Pakolni az utolsó napon este 6 - hajnali 2-ig csak dobozoltunk, a végén már szédültem.
aztán itt meg 1 hete csak pakolok kifelé. A Máté nagyon-nagyon élvezi, megkérdezem hogy nem hiányzik neki a másik lakás - azt mondja itt sokkal jobb. Minden reggel mondja hogy mennyire jól alszik stb. látni nem sokat látjuk a szomszédban van egy kisfiú azzal bandázik állandóan. Mi sajnáljuk nagyon a lakást, a környéket de a gyerekek miatt jobb itt. Nekünk meg még fura..
szoktam is mondani "bemegyünk a városba"
tök csönd van, a kocsi sem jár erre...
a Lilit tologatom a környéken de azt is hamar bejárjuk.
A gyerekek jól vannak amúgy, a Lili lassan 2 hete fosik (eszik-jön a kaka) már vittem mintát az ÁNTSZbe. Azt hittem a fogától van (még egy sincs neki, de mintha alul-felül jönne egyszerrre) ráadásul az orra is folyogat. Nem tudom, remélem nem valami bélfertőzés, amit igazából nem tudom honnan kaphatott volna el (szopi +saját zöldségek+üveges kaja??) majd meglátjuk. Egy rosszcsont lett az én tünemény kislányom, nagyon eleven, nem marad meg egy percet sem, nem alszik éjjel
.. de imádom!
A Máténak megtartottuk a szülinapját (utólag is nagyon köszi a köszöntéseket) igaz egy kicsit zaklatottan, mert akkor már itt is dolgoztunk hogy tudjunk majd költözni. Így volt bulija a máltain- megint - a családi meg szedett-vetett volt. Azért nagyon jól érezte magát, azóta is emlegeti.
na gyorsan ennyi, itt görnyedek a gép előtt (még nincs asztala
)
mondjuk hülyék vagyunk, mert bekapcsolhattam volna a laptopot, meg a wifit, de nincs energiám....
sziasztok
Zsanett