Új privát üzeneted érkezett!

EDB-Anyu!

Még nem utaltam neki, de remélem gyorsan jelentkezik, mert nagyon várom a sapikat..Meg még nem tudom, hogy lesz-e kesztyű, mert Antónak lefagy a kis keze, de ha tud ő készíteni, akkor nem veszek másikat..
Figyelj, belinkelem az oldalt, ahol a fórum van, ott tudsz nézni színeket is meg mintákat is és ha gyorsan megcsinálja, akkor jöhet egybe..Szerintem pikk-pakk összedobja.. :)
http://www.babaszoba.hu/csevego/temak/S ... tet/367695

Hát Csajok!!!

Ha egyszer lesz a bénaságról szobor, akkor azt tuti rólam mintázzák majd..Mai ebédünk husileves és túrógombóc (bolti, csak kifőztem.. :oops: )..Nos, már mindennel elkészültem..A levestészta kifőőt, készültem leszűrni a mosogatónál és kicsúszott a kezemből, beleborult a mosogatóba, az edény meg ahogy beleesett eltörte az egyetlen tányért, ami bent volt...Se tányér, se tészta... :( Így majd este rohanhatok Tescoba és még akkor főzhetek újat, hoyg apa tudjon belőle reggel vinni..Brrr...

Kép Kép
joosneagi

Jági bénaságod: :lol: . Én is kétbalkezes vagyok!!

Köszi a linket, írtam neki, várok. Bencének is kérek szerintem. Te nem kértél hozzá sálat?

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Nincs mit..Nekem nem kell sál, Biusnak van sálkendője, ő nagyon szereti, meg én is és Antónak is olyat szeretnék venni. Az jól véd a nyakát és a kabát alatt van... Csak az a gond, hogy Biusét tavaly Budaörsön az Auchan egyik kis üzletében vettük, fel kellene jutnom megint oda...

Kép Kép
joosneagi

Ági01-Szilvianyu: akkor ezek szerint erős volt az írásom az oltásról bocsi! Főleg ha "veszekedést" szimatoltok!
Dehogy lesz emiatt vita! Megjegyzem "csak" 2 milliót kell eladni, mert 4 millió az ingyenes kategóriában van! :D

Gabi: igazad van, mindkét döntést el kell fogadni!

Betti- Kuki: én szívesen megmutatom Noéét, de komoly. Szilvianyu: Neked is!
Én is annyit látok, hogy ahogy kinnt van a makk még tovább lehetne húzni, de az a hártyaszerű bőr oda van tapadva, emiatt nem megy!

Nekem nincs meg Zsanka száma! :cry:

Nem kapta meg Noé az oltás, mert még a takony (bocsi) folyik neki hátra, emiatt hörög!

lola77

Betti!

Én is felajánlom, hogy megnézheted mindkét fiam kukiját. Mindkettőnek le van tapadva, bár Gerinek pici lyukszerűen már elengedte. Na ilyet sem láttál még szerintem, ezt is megnézheted. De komolyan és nem foglak perverznek tartani ám! :D :D :D

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok

Aranyosak vagytok kukiügyben.
Remélem mindenkinél idejében megoldódik a helyzet!!

Szilvi(EDB)
Persze láttam már Uramét is. :D
Szokta is mondani hogy reméli tényleg csak két pasi volt bennem.
A fiam meg Ő. :lol:

Azthittem megvan nekem Zsani telszáma.De sajnos nincsen.
Még megnézem esetleg iwiwen kiirta-e.

Lola
Sztem abszolut nem voltál erős oltás ügyben.A véleményed irtad le,és mi arra kiváncsiak vagyunk.

Nálunk már mindenki le van fürödve.Sütöttem vacsira palacsintát.
Még megnézzük a jóban-jóbant(Istikém igy hivja,a gyerekek még olyan tiszták,ártatlanok,ki se mondja hogy rosszban),aztán alszunk.

Ui:még sosem voltam igy de most pár nap után ujra elkezdtem mensizni,hogy már elmult.
Valaki tapasztalt ilyen fogigátló szedés mellett?
Lehet már nem szuperál a gyógyi?
Két éve szedem.

Betti

Kép
berna23

Küldtem Zsaninak SMS-t!

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Anikó:
köszi!!

Betti:
nagyon jó dumája van az uradnak! :)

Na megyek. Két leányzó már alszik, Bencus még nem, későn kelt a délutáni szunyájából. Játszom vele, aztán dobom az ágyba! :)

Jó éjszakát!

Szilvia

UI:most nem fáj annyira a fejem!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Zsani írt, hogy megpróbál jönni. :D

Kép
Kép
Kép
eagleszem

NA AKKOR 2009. 11. 06. PÉNTEK 17.00 ANYATALI.
HELYSZÍN: STOP CUKI EMELETI KÁVÉZÓ:

Lola
EDB Anyu
Eagleszem
Cserieri
Cirmike
Jutte
Betti
Zsanka (?)
V.erika (?)
Gabi (?)

BEtti!
Én sokkal tovább szedtem (tán 6 évig is...) Soma előtt a gyógyszert, szóval nem hiszem hogy nem szuperál...
Esetleg kérj egy vérvételes (májfunkciós vizsgálat) papírt, de sz.tem ez előfordulhat bármikor...

Gabi!
Azért jó lenne ha tudnál jönni, a Stop talán nyugisabb hely lesz a beszélgetésekhez... tudod írtad, hogy zavart a zaj a Mekiben!

J.Ági-Angika-Ági01!
Persze akarunk egy esti Anyatalit is, de akkor mondjatok helyszínt, mert azzal voltunk meglőve. ami 10-ig van nyitva az kiesik, ugye mert akkor olyan 8.30 felé lenne a kezdés, nem???
Nekem jó az is, de HOL?????

lola77

Sziasztok! Jó reggelt!

Jági: mindjárt küldök privit!

Ritának küldök sms-t, hátha tud jönni holnap. Szilvi sajnos nem tud jönni, nem tudja megoldani Áront! :(

Betti: palacsinta, nyami!!!! :) Olyan rég ettem. Lehet csinálok a következő szénhidrát napomon.
Vérzés: fogalmam sincs. Nem sokszor szedtem én gyógyszert. Tényleg egy vérvétel, vagy egy nőgyógy vizsgálat lehet, nem ártana. Mikor voltál rákszűrésen?

Na megyek, rendezem a manókat, a szagok alapján valamelyik termelt! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

http://picibaba.hu/kisgyerekkel/humor/a ... oszulnek-i

Vicces... bár az utolsót nem értettem, de elég undinak néz ki! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jó reggelt!

Betti!

Én is egy vérvételt javasolnék. Bár nekem a gyógyi abbahagyása után volt ilyen, hogy szinte szüntelenül vérezgettem. Hormonális probléma és PCOS volt a baj. Nem erőltetted meg magad?? Még olyankor is előfordulhat. Kiélvezed az utolsó hetet látom, jó sok helyre mentek csavizni, ügyet intézni.

Lola!

Megpróbálok. Bután hangzik, de most csütörtökön sem tudom még, hogy holnap megyünk-e. Férjemet tegnap felhívtam még melóba délelőtt, hogy mit mondtak a kórházba. Azt mondta hazajön és megbeszéljük. Na hazajött..... de nem beszéltünk róla, illetve kérdeztem, de nem tudom volt rá a válasz.

Tegnap voltak itt a mamáék meglátogatni az unokákat (rég voltak már, legalábbis a mama, mert beteg volt) és adtak egy jó ötletet. Az üdülési csekkből költhetnénk Geri szülinapjára is. Abból vehetnénk az ebédet. Beülni nem akarunk. Itthon mégis jobb a 3 gyereknek és akkor meg főznöm sem kellene. Tudom milyen stressz azért, hogy minden jól sikerüljön. Ami bibi, hogy Dec 2-ig jó, Geri meg 8-án született, így ha lehet (még le kell beszélnem) előre megrendelem, kifizetem és majd csak későbbre kérjük a kajcsit, mondjuk 12-re, az szombatra edik, vagy az előtte való szombatra. Ez még képlékeny.

Tegnap találtam egy árában jó tanuló kutyust. Többen írtátok, hogy nem jött be a gyerkőcnek, meg valahogy újonnan olyan drágának találtam (még az A-nos 6990-ért is). Ez is megkímélt állapotú, nem foltos egyebek. Akkor meg teljesen jó a gyerekeknek és egy picit ezen is tudunk fogni.
A másik meg az etetőszék. Napok óta az ikeás "antilop" lábút vadászom. Tegnap előtt az expresszen találtam egy jó olcsót, le is beszéltem az eladóval, hogy tisztázza a postaköltséget és majd utalok. Erre a teszveszen böngészve találtam egy még annál is olcsóbban Licit nélküli áron. Nézegettem és leütöttem. Ennél olcsóbban nem kapok az tuti. Tálcás, ahogy szerettem volna. Postaköltséggel együtt is még jobban jövünk ki mintha újonnan veszünk, plusz még ott a benzinköltséget is számolhatnánk, ha nagyon szőrözős akarnék lenni.
Csúszdát is néztem Daninak, az meg Győrben lenne pont ami tetszik, oda meg úgyis megyünk majd a napokban. Ott meg a postaköltséget spóroljuk.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Megnéztem a képeket, lehet én nem vagyok most humoromnál, de pl az 1. nekem olyan hihetetlen, a 2. aranyos és a kutya is hogy ezt tűri, a 3.-nál a kérdésem az anyuka, hol volt ez idő alatt???, a 4. cuki, de......, az 5. talán ez a legtermészetesebb és édesebb, a 6-nál biztos benne volt a szülő keze, 7-ik ötletes, 8-ik hát én nem a fényképezéssel töltöttem volna az időt...., 9.ik na ettől én is félek kicsit, de azt mondják (már aki kóstolta) hogy nem is rossz az állatkaja :D , 10-ik meg, hát meg is eshet akár, hisz a gyerekek sok mindenre "képesek".

Bocsánat az eszmefuttatásért, de némelyik nagyon kiakasztott és nem is konkrétan a kép, hanem a szülő, hogy ilyennel "dicsekszik".

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Jó nektek, hogy megint lesz tali :) Még nem sikerült kitalálni, hol kellene az esti talit csinálni. Sjana semmi normális hely nincs itt Tbányán ami nem hangos a zenétől, legalábbis én nem tudok ilyet.
No a második sor után már nyikorog Csani :) ... nagyon tud :)

Mi sem oltatunk; és már nem is tudom mit gondoljak erről az egészről. Tényleg nagyon nehéz úgy dönteni, hogy ennyi rosszaságot hall az ember pro és kontra. Én bízom benne, hogy nem lesz ebből akkora járvány mint azt gondolják, az lenne a legjobb mindenkinek!

Szilvi!
Nagyon ügyes vagy a diétával. !
Hát ez a kuki dolog nem egyszerű ahogy olvaslak Titeket. De remélem sehol nem lesz gond vele.
olyan rossz lehet szegény kisfiúknak :cry: Nyáron volt a játszón egy kisfiú akinek feltépték (vagy mi...?) és két napig nagyon fájt neki mikor pisilt, már a pisi ingerére is sírva fakadt. De aztán teljesen rendbe jött. Szerencsére a gyerkőcök nagyon gyorsan regenerálódnak.
Nekem vannak Elmo-k és Szezám utcás meséim. Ha kell szívesen átírom ,mert tényleg nagyon drágák oridzsin.

JÁgi!
Akkor még nem jutottatok előrébb Antót illetően? Azóta is kipattog? Nagyon jó képeket gyártottál.

Anikó!
Küldöm majd a képeket, csak még a sógornőktől is be kell szereznem párat. :)

Lola!
Mióta jártok logopédushoz? Juló se tudja a 'r' és a 'l' hangot kimondani, mindkettőt a j-vel helyettesíti.

Betti!
Nem tudom mitől lehet a vérzés. Talán tényleg menj el dokihoz.
Párod milyen vicces fickó :) :D :)

Mi ma ünnepeljük a 9.évfordulónkat apával :) Tök hihetetlen, hogy milyen gyorsan múlik az idő !!
Hoztam még pár képet nektek azt gyorsan felteszem, mert Csani már nagyon elégedetlenkedik.

Jaj, anya! segíts.
Kép
Szuszimanó
Kép
Ott egy kósza Csanádvigyor :)
Kép
Ezt bírták Julcsiról csinálni az oviban. Nem lett túl jó, mert pont pislogni kezd és ettől olyan mintha ittas lenne.
Kép
Meglepődött kisfickóm :)
Kép
angika

Angika!

Nagyon jók a képek. Hihetetlen Csaninak mekkora haja van! Édesek!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok,

Mi is megvagyunk, Niki szokja a bölcsit, bár minden nap sír a drágám. Hihetetlen, hogy itthon meg útközben mondogatja, hogy anya ma nem fogok sírni, ügyes leszek. Erre mikor elkezdek indulni nekiáll üvölteni szegénykém. Meg lehet nyugtatni, de sajna vannak más gyerekek is,akiknek hiányzik az anyukájuk, és ha az egyik elkezdi a sírást, akkor ez futótűzként végigmegy a csoporton és mindenki rázendít. Remélem azéárt hamar hozzászokik a drágám és abbahagyja a sírást. Sajna ez megérződik itthon is, néha éjjel is átjön hozzánk aludni, mert mellett akar lenni. Kicsi szivem.

Én lehet nem tudok menni az anyatalira, mert a Nikinek Márton napi lámpás felvonulása lesz a böliben. A héten csinálnak töklámást, azzal fognak péntek du. sétálni. Azátn meg kis buli lesz a böliben, ahova szülúk, nagyszülúk i meg vannak hívva. Nem tudom meddig fog tartani, de ha hamar vége lesz, lehet elnézek én is a stopba.

Oltás: Mi sem oltatunk. Soha nem is akartunk. Szerintem is nagyon fel van fújva ez az egész.

Angi, Ági,

Cukik a kis lurkók. De már nem is olyan kicsik. Hihetetlen, hogy nőnek....

Jági,

Jók a sapik, nekem is nagyon tetszenek. BÁr mi a börzén vettünk mind a kettőnek jó meleg kötöt sapit, szóval most idén ezt kihagyjuk.

Megyek, Vivi felkelt.

Csilla
lexyca

Hátha nem hallottátok.

Mától november 11-ig a Müller Drogériákban minden játéka (az amúgy is akciósakra és a katalógusukban lévőkre is) 20 % kedvezményt adnak.

(én is a babaszobán olvastam...)

Kép Kép
joosneagi

Na összegyúrtam a só-liszt gyurmát, már csak a képek kell megterveznem. Valami olyanra gondoltam, hogy a "kereten" a gyerekek kéz- ill. láblenyomata lesz és középen csinálok egy kivágást egy közös képnek (no ezt még keresni kell).

Én mondom ezekre a képekre, hogy és a szülők mit csináltak...

Na amíg írtam nektek Gergő:

Kép

Kép Ez pedig a tegnapi közös reggelizés!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

J.Ági! A karis képekkel ügyi vagy, jól eltaláltad őket! Látum Te is izgulsz... :D
Antó feszítése: szörnyű még olvasni is! Szegény Bius is, hogy felkelti... Ő nem sír ilyenkor?(csak "átmegy"?)

Gabi: én úgy tudom, hogy csak helyben fogyasztásra lehet az üdülési csekket, legalábbis ahol én tudom. De jó lenne ha tudnátok olyan éttermet, ahonnan el lehetne hozni. akkor rendelnétek vegyes tálat és Te meg aznap délelőtt pihizel.... :D (vagy sütni azért kell?)
Mikis tányér ott figyel az asztalon, látom! :wink: Olyan kis idilli kép ez a reggelizős!
Láttam tescoban Miki egeres puzzle-t, méretét nem tudom (mármint hogy mekkorák a darabok) meg lehet Dani még nem is puzzlezik, csak hátha...

Csilla!
Sárb. bölcsiben is volt mindig ilyen töklámpásos felvonulás, tök jó sz.tem. Na ha végeztek és meg tudod oldani várunk a Stopban!

Angika!
Szuperek a képek, Csani milyen nagyfiú! Mindkét gyereked szeme gyönyörű. Julcsi karis képe Nekem tetszik!

BEtti!
Nem is tudtam, hogy a kínais kötött sapik szúrnak, de még nem volt olyanunk...

Na én túl v.ok az oltáson (h1n1) ha nem élem túl, légyszi néha pesztrálkodjatok a lurkóim felett! :D :shock: :wink:
BEmentem fél10-kor a rendelőbe, hogy felíratom, erre asszisztenső közli, hogy menjek hátra, beadja most, ingyen jár mert babám van! Jaj, azt sem tudtam hova kapjak! Na de akkor már nem hátráltam meg, lesz ami lesz!
Próbálok nem ezen agyalni.... :!:

lola77

Jó hírt kaptam. 3 hónappal meghosszabbítják a fürdőbérleteinket. Annyira örülök, hogy megértették. Ma eddig csak jó híreket kaptam. Szupi!

Lola!

Tényleg a babásoknak ingyen van?? Nem is tudtam! Nálunk is téma volt ez tegnap. A férjem gondolkodik rajta. Na erre varrjak gombot. Nem hinném, hogy baj lesz. Ne hülyéskedj!

Direkt úgy kérdeztem az éttermeket, hogy el lehetne-e hozni! És mindegyik igen mondott. Végül is nekik mindegy, hogy ott eszem vagy elviszem. A csekk "felhasználásából" ez nem látszik, hogy ki, mit és hol evett! Szerintem! De most lehet hülyén gondolkodom!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Dani még annyit puzzle-zik, hogy van ilyen habszivacs nagy puzzleszőnyeg, na azokat már rakosgatja. Hát a kari ajándékot illetően tegnap megoszlott Zolival a vélemény. Ő autós dolgokat gondolt ki megint, én meg kreatív dolgokat!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok

Márton napi felvonulás nálunk is lesz a böliben,de ahogy számoltam szerintem pont délutános leszek.Remélem apja elviszi.

Gabi
Az együtt evős képen olyanok a fiúk,mint az ikrek.Gergőnek is ahogy kezd kisfiúsodni az arca,annyira egyformák.Kis gombszeműek.
Gondolom most Dani a rendes széken eszik,és bizti mindig mocorog, félsz hogy leesik.Nekem is még etetőben eszik a Kispisti.
Még jól ki tudod használni az ikeást is.
A kék széketek nagyon tetszik,én is ilyet szerettem volna,de mivel kaptunk fa etetőszéket,igy nem vettünk.
Ja sztem Lola ugy értette hogy magáért a beadásért nem kellett fizetnie,mert az is már asszem egy ezres.

Lola
Dehogy lesz baj!!Túl vagy rajta.Tényleg ne agyalj ezen.
Noé jobban van?

Mennem kell.

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Utólag is boldog szülinapot Biusnak és Matyinak :oops:

Angika: nagyon ari Csanád :)

Már nem is tudom ki keresett tiramisu receptet, talán JÁgi?

Nekem ilyen receptem van, csináltam párszor, de már marha rég :? Finom:

Hozzávalók: 4 ek. hideg kakaó (zacskós), 2 ek. likőr (tojás, amorettó) kb. 25 db babapiskóta, 25 dkg mascarpone, 3 dkg cukor, 5 ek. likőr, 14 dkg tejszín, 1 ek. kakaópor

Elkészítés:
A kakaót és a 2 ek. likőrt összekeverjük, megkenjük vele a piskótákat. A piskóta felét egy 10x20 cm-es formába tesszük.
Összekeverjük a sajtot a cukorral, apránként bele a likőrt. A tejszínt keményre felverni és ezt is hozzáadni.
A krém felét a piskótára rátenni, majd újra piskóta réteg, majd krém. Egy éjszaka legyen hűtőben.
Tálaláskor meghinteni kakaóval.

Mi is kicsit meg vagyunk fázva, vagyis én még krehácsolok. Petrus is néha-néha köhög, meg szörcsögni szokott hajnal tájt, de ma már azt sem. Hiába porszívóztam az orrát, alig jött ki valami. Dokihoz nem mentünk,mert marha jó kedve van, ritkán köhög, láza sincs.
Kapja a Cebion cseppet, meg kristályolajat párologtatok, illetve lefekvéskor bekenem a hátát baby luuf-fal.

Próbáltam neki feles tejet adni, de olyan pofát vág hozzá :P próbáltam úgy is, hogy Maci kávét tettem bele, úgy se jött be neki. Van nekünk is ilyen Nestlé Junior gyerekital, attól meg kirázkódik :o
De bezzeg, ha én iszok Maci kávés tejet, abból kér és ha adok neki kanállal, ízlik neki. Nem is értem :shock:
Szerencsére még szopizik, meg kap tejpépet, sajtot, joghurtot, krémtúrót.

Most megyek, még gyorsan felmosok, míg alszik.

Puszi

Melus
Kép

Kép
melus071

Jah, még valami!

Fütyi-ügy: nálunk Máténak is le volt tapadva. Nem is nagyon lehetett felhúzni neki a bőrt, így inkább hagytam.
A doki húzta fel neki 15 hónaposan. Fájt neki, vérzett is. Pár napig nem mert pisilni, de ugye muszáj volt neki. Meg bele kellett ültetni meleg vízbe és attól pisilt. Adott rá kenőcsöt azzal kellett kenegetni. Anyósom fogta le a gyerkőcöt, mert fel kellett húznom a bőrt és oda kenni a cuccot. De hamar rendbe jött, és azóta sincs gondunk vele.

Hallottam olyan anyukát, aki annyira sajnálta a gyereket, hogy nem huzogatta a bőrt és újra letapadt, akkor már műtötték.

Petra: olyan ügyi, a montessori toronyra már szépen rá tudja tenni a karikákat!! Tologatja a kisautót és a fakockáknál is próbálja az elemeket egymásra tenni.

No, most már tényleg megyek, mert közben felkelt Petrus!

Melus
Kép

Kép
melus071

Betti!

Igen itt a mozgékonyságon van a hangsúly. Nálunk minden egy kicsit tovább marad használatban. A rácsos ágy is nemrég alakult át heverővé, mert most láttuk Danit érettnek ehhez. Ez az Ikeás szék meg azért lesz majd jó, mert elég könnyű, kiszedhetőek a lábak, tálcája is van, tehát akár vihető is lesz anyósékhoz, mamáékhoz nyáron...stb, mert Geri most a tatai dédinél sem evett az ölünkbe, de ha székben csücsül olyan jókat eszik. Meg hát ugye morzsálnak, maszatolnak. Ott nem bánom.
Az "eredeti" etetőszékünket én is szeretem nagyon. Tökéletesen megfelel arra amire a két gyerkőcnél szükség van.

Nektek olyan kis asztal, kis székké szedhető van, mert az is fa, vagy valami másmilyen?? Pedig tettél már képet, ahogy ül benne Istike, de most nem ugrik be.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Angi:
szuperek a képek, nagyon édesek a gyerkőcök! Édes Juló, ahogy nyomul Csanira! És milyen érzés, hogy kispasid is van??
Köszi, élnék majd a lehetősséggel, elmo-t illetően, egy párat (2-3-at) átírnál? Utána vinném akkor az üres lemezt. Thomas nincs véletlenül? De arról egyeztessünk, ha van, mert az nekünk is van pár és ne ugyanaz legyen.
Köszi a dicséretet fogyival. Igyekszem. Eddig elég jól bírom. Mérlegre nem álltam még, de a téli kabimon érzem, hogy nem olyan passzentos már.

Gabi:
na, örülök a jó híreknek és ügyi vagy a vásárlással. Tescoban is láttam tanuló kutyust, asszem hét körüli most az ára akciósan.
A barátnőmék szoktak rendelni elhozatalra kaját a Sport étteremből, üdülési csekkre. Nagyon édik a fotók. Gergő milyen ártatlanul ül ott az asztalon!! Hihetetlen! :)

Lola:
na, már kitárgyaltuk magunkat nagyjából (tesco, meg telefon). Szerintem se aggódj, nem lesz gond az oltással. Tisztelem a bátorságod, látod én gyáva kukac voltam! :oops:

Csilla:
szegény kiscsaj. :( Majd megszokja, bár Emese nekem is nagyon sokáig sírt. Azért ha tudsz, gyere a talira, de persze, a gyerkőc a legfontosabb. Tali úgy is lesz még! (remélem). :)

Betti:
nem, Lolának az oltásért sem kellett fizetnie, merthogy kisgyerkőce van. Tök rendes a doki. Az enyém bezzeg szintén megkérdezte, mekkora a legkisebb gyerek és úgy felírta a receptet, mint a pejva. Mindegy. Most már nem aktuális.
Anyud hogy van azóta? Jól bírja? Izgulsz a hétfő miatt?

Velünk minden ok. Tescoban voltam, mert Emese szombaton mekibe megy szülinapra, meg jövő héten is megy szombaton szintén a mekibe, jövő hét vasárnap pedig a kanári fitnessbe lesz szülinap. Nem semmi. Mondta is neki az apja este, "Emese, túl népszerű vagy!"... :) Jó, nem olcsó anyagilag a kispajtások ajándéka, de Emese is a buliján mindig szépeket kap. Meg hát ez van. Én örülök, ha jól érzi magát és szeretik a gyerekek.

Na megyek, Dórika nyüglődik.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Melus: jobbulást Neked és a kishölgynek!!
Akkor lehet, hogy jövő héten a 15 hós oltással megnézi Bencéét is. Én rendesen mozgatom neki, de le van azért tapadva neki. :( Én azt a két-három napot sajnálom, amikor fáj neki, meg sebes, meg nem akar pisilni! De hát túl kell esni rajta. :(

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na újra itt.

Angika
Gyönyörűek a gyerekek.Csaninak a hajkoronája lenyügöző.
Szerintem nagyon szép Julcsi a karis képen is.!!

Emeseanyu
Inkább legyen szerintem is népszerű a nagylányod,minthogy egy buliba se hivják. :D
Bencének megygyógyult a szája?
Anyu jól van,komolyan olyan mint öt éve apu halála előtt.Akkor volt ilyen.Munka megy neki,ez is jó terápia számára.Két gyógyszert kell szednie.Nem olyan erőseket.Az egyik a tudatra hat.A másik meg valami pszihoszomatikus szer.Nem is értek hozzá igazán.
Hétfőtöl félek nagyon,de multhéten sokkal jobban kivoltam miatta.
Oltás:nem semmi.Akkor a doki jóindulatán is mulik.

Nincs azóta vérzésem,lehet hogy még az is az előző mensiről volt.
Rákszűrésen most voltam áprilisban.

Csilla
Nekem is sokáig sirt az Istike,de mostmár szivesen jár.
De van hogy ordit mikor eljövök,nekik sem lehet egyforma napjuk.
Ott is alszik már Niki?
Ha nem akkor jó rövid a délelőttöd.

Gabi
Tovább hazsnálat:akkor mit szóljal én..Istike még mindig rácsos ágyban alszik,és mivel tolodik az épitkezés befejezése igy még marad is abban több mint 3 éves koráig.
Bár sokat alszik köztünk is.
Etetőszék olyan amit irtál igen.Elég stramm darab.
Ez is még marad egy ideig. :D

Már várom nagyon a talit,de még nem tudom mibe menjek.Sikerült egy nagyon jó cunda-s blézert túrnom,majd nézek hozzá valamit a szekrénybe.
A multkor a mekibe sikerült ugy összekennem a blúzom hogy nem jön ki belőle.Mintha olaj lenne.De hogy hol motorolajoztam be?
A kabát elvileg takarta a kocsiban.

Betti

Kép
berna23

Gabi
És még babakocsizunk is... :oops:
Cumi,cumisüveg.
Szinte annyi a babakelengyénk,mint mikor megszületett. :lol:

Kép
berna23

Betti: igen, Bencus szája helyrejött. Köszi.

Rohanok, készítem őket, megyünk Emeséért.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvi!

Pont teszveszen nézlődök..Találtam egy tök helyes Dóra babás felsőt..Igaz nem tudom, hogy Dórika mekkorát hord, de rögtön ti jutottatok eszembe...Szerintem nagyon cukika...

http://www.teszvesz.hu/item805254736_92 ... t_ert.html

Kép Kép
joosneagi

Babakocsizás már ritkán van! Cumisüveg vagy is inkább kulacs az még nálunk is van, az a szívófejes, nemsokára Gerit is ilyesmire szoktatom. Cumi az már csak Gerinél, Dani sokszor húz mostanában azzal hogy be-be veszi a szájába, de tudja hogy nem jó dolog az már. Most kezdene visszaesni, de most meg már nem hagyom. Olyan ügyesen megvált tőle!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Csajok az előbb hogy mi történt nálunk.

Anyósom tavaly vett egy új peugeot,hogy majd ujra vezetni fog.De a lényeg hogy após ma szólt hogy kell neki a mienk(vonohorog miatt)és hogy itt hagyja nekünk a peugeotot.
A páromnak meg az utcán kipottyan a kocsinak a kulcsa.
Még szerencse hogy egy utcabeli kislány találta meg.Az apja meg felhivta a kulcson szereplő telszámot,és bemondta a kódot.
Meg becsöngettek hozzánk,mert látták hogy peugeot áll előttünk.
Basszus ha olyan ember találja meg simán kinyitja az autót és elhajt vele.

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Jági: köszi, de Dórika 98-as méretet hord. Annyira ari cuccok vannak a tescoban, mondjuk annyiért is! Hello kittys felső pl. 1850-ért.
Elutaltam a csajnak a pénzt, írta, hogy a Te címedre küldi a csomagomat. Ami tulajdonképpen nem gond, csak nem értettem igazán. Megírtam az én címemet is. Külön utaltam, külön postát fizettem. Na mindegy. A lényeg, hogy megérkezik hétfő felé.

Betti:
nem semmi sztori. Örülök, hogy szerencsésen alakult. Legközelebb figyelmesebb legyen az urad! :)

Verika:
tudni már, hogy jössz e a talira? Sikerült helyet intézni?

Tud valaki abszolút csöpögésmentes itatót? De olyat keresek, aminek szilikon a feje, amit bekap. És nagyobbaknak való (mindkét gyerkőcnek). Amit vettem pár hónapja, már csöpög, mert kiharapták! :shock: :twisted:

Csak akartam nektek szólni, hogy holnap gyümi napom van, ami azt jelenti, hogy a stopban, ha van gyümi sali, azt eszem, de ha nincs, csak iszok. Ez Titeket egyáltalán ne aggasszon semmiben, nyugodtan egyétek előttem a sütit, komolyan nem zavar. Megszoktam már itthon a négy fő etetését fogyi alatt.
Különben most ettem egy órája pizzát és isteni volt! :)

Sziasztok

Jó éjszakát, már nem jövök. Rendezem a manókat és vasalok kicsit.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Oké Szilvianyu, akkor a Te sütiadagodat majd mi bekebelezzük! Egy cseppet se aggódj! :lol: :lol: :lol:

Hely lefoglalva, én is elugrom egy órácskára, mert ugye ezt nem lehet kihagyni...

Csáóó, V.erika
v.erika

Valaki kért Tiramisu receptet a héten. Én ezt szoktam csinálni, nagyon finom, és ha gyerekek is eszik (mert mér ne :D ), akkor a kávét gabonakávéval vagy macikávéval lehet helyettesíteni.
Ha felnőttek, akkor meg a kávéba jár egy kis rum is. :oops: (vagy aroma.

Hozzávalók:
2 csomag babapiskóta
5 dl habtejszín
2 csomag habfixáló
3-4 evőkanál cukor (ízlés szerint)
25 dkg mascarpone
3-4 dl kávé
kakaópor
Elkészítés
A tejszínt a habfixálóval és a cukorral keményre verem, majd hozzádolgozom a mascarponét. Közben lefőzöm a kávét.

Téglalap alakú jénaiba lerakok egy sor kávéba mártott babapiskótát, majd rá egy adag krémet. Így rétegzem, míg megtelik a jénai. Beteszem a hűtőbe, és kb. 2-3 óra múlva fogyasztható. Ekkor teszem rá a kakaóport is.

A legjobb ízt akkor érjük el, ha előző nap elkészítjük.
v.erika

Sziasztok!

Szilvi,
csak gyors Neked...mert nem olvastam vissza.
Mi is ilyen szilikonos itatót használunk, avent varázsitatós.
Nagyon jó, pedig Áron rágja ezer éve :D

majd jövök még,

sziasztok

KépKép
szilvia1981

Szilvianyu: köszi a teszveszes vásárlást mégegyszer, persze du. 16-kor megjött a kódom is, na mindegy addigra már megszerváltad Nekem a gatyát! :D

Betti!
Először nem értettem a sztorit, de elolvastam mégegyszer, ne aggódj! Írtó szerencsétek van, hogy "faluban" laktok, komolyan! Itt beljebb már darabokban állna az 1 éves peugeot, vagy irányban lenne Ukrajna felé! :cry:
Furi lesz a jövő hét Neked, majd gondolunk Rád!
Cumi miatt ne aggódj, bátyám lányai mindkettő 4 éves koruk körül szoktak le, a 3. se fog előbb sz.tem...
Cumisüveg: hááát arra nem tudom mit mondjak... Szívószállal sem tudod helyettesíteni? Mármint hogy otthon is lenne szívószál, azt szeretni szokták! Kakaózik belőle, vagy mindent abból iszik Kispistid? A fogai miatt lenne jó elhagyni... de hát ezt Te is tudod, nem kioktatnálak ám!
Igen abszolute ingyé volt az oltásom, fel sem írta recire, volt Neki "raktáron".

Na holnap tali, remélem minden ok lesz! V.erika köszi a helyet!

J.Ági!
Na nekem egy harmadik féle tiramisu recim van, ez spórolósabb, mert én Spar budget krémsajtból szoktam... viszont van benne nyers tojás, ha kell előkeresem!
Tegyél majd fel képet a lurkókról új sapiban!

Na megyek Fábrizni, reklám alatt úgyis bealszom... :?

lola77

Sziasztok! Jó reggelt!

Verika:
mindig tudtam, hogy vicces csaj vagy Te! Na várj csak... :lol: .
Köszi a helyfoglalást.

Lola: szívesen, máskor is! Elutaltam a pénzt, hétfőre a számláján lesz.

Szilvi:
köszi az infót, majd utána nézek. És hol szoktad azt venni? Mai éjjeletek milyen volt?

Velünk minden ok. Kevesebbet fáj a fejem kb. két napja. Úgyhogy lehet, hogy volt valami ezzel a porcerősítővel, mert nem szedem hétfő óta. Fogyikúra megy, ügyesen. Készenállok a mai gyümi napra, mert már ma arra koncentrálok, hogy holnap ebédre valami nagyon fini husikát eszem! :)

Emese suliban, délután megy barátnőzni, este húgoméknál alszik. Mondta is, hogy jó pörgős napja lesz, de ő ezt élvezi! ú

Várom a délutánt! Apa lesz a picikkel!

Na megyek, pelus csere!

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, külön gonoszkodtok a tiramisu receptekkel! Ugrom mostanában az ilyen részeket! :lol: :?

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jó reggelt!

EDB anyu!

Örülök, hogy jobban van a fejed! Lehet akkor a porcerősítőben levő vmelyik összetevőre voltál érzékenyebb. Nagyon ügyi vagy a fogyival és így ösztönzöd magad, hogy majd holnap finomat eszel.
Emese nem semmi, hogy már fiatalon ilyen pörgős életet él, de vmilyen szinten nem baj, mert könnyen be tud kapcsolódni majd a felnőtt életbe, mert ott is csak a pörgés megy és majd megállja a helyét. Most meg ami jó, hogy ennyien szeretik, hogy ennyi helyre hívják.

Betti!

Nem semmi. Tényleg nagy szerencsétek volt ezzel. Nem sok ilyen figyelmes ember van, aki az orrától tovább is lát és ahogy Lola is írta, jó helyen laktok! :D :D

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Tegnap délután a mamánál voltunk. Kitti is itt volt. Nagyon jól elvoltak a gyerekek. Gerinek egy hangja sem volt, Dani és Kitti is néha sírósabb volt, de nem csoda mert egyik sem aludt napközben. Volt ám puszi, nyelves puszi. Haláliak voltak.

Teszveszen "vétetlen" megnyertem egy Cherokee pulcsit Daninak 1 Ft-ért. Még a nyereményjáték végett licitáltam rá, gondoltam úgyis fölém licitáltak. Álmomban sem gondoltam, hogy megnyerem, hisz szép kis pulcsi. De sikerült és így 366 Ft-ért lett Daninak egy kötött pulcsija.

A csúszdát is leütöttem tegnap a vaterán. Majd ha megyünk (már csak jöv héten) Győrbe, elhozzuk.

Még téli cipit veszünk Daninak aztán kész is erre a hónapra a vásárlás!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Na, ügyes vagy Gabi a pulival! Köszi a dicséretet fogyival. Kiszámoltam, január 23.-án telik le a 90 nap. :)

Emese: meg hát az is benne van, hogy a két kicsi miatt kevesebbet tudok csak vele foglalkozni, bár igyekszem, de ez az igazság. És húgom csak Rá tud figyelni, barátnőnél is tud zavartalanul játszani.

Nyelves puszi: ejej :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Mi már megint betegek vagyunk.. :( Bius egész éjjel sírt, hol a torkát, hol a fülét fájlalta.. Megint alig aludtunk valamit, közben Antika is akciózott. ő is köhögött picit. Levittem őket dokihoz (helyettes volt..). Hát Biusnak torkának semmi baja, pedig csúnyán köhög megint és fájt is neki, de a füle be van gyulladva. Antikának meg a torka piros..Hogy mindíg van valami..Ráaádsul pici pöttyöm tegnap összetörte magát..Ráésett egy fakockára, mit szorongatott és pont a szeme alatti vékony bőrnél csapódoott oda, jól be van neki vizesdve, picit fel is szakadt a bőr.Tegnap nagyon csúnya, nagyon dagadt volt neki, még ránézni is rossz volt, ma is mindanki kérdezte a rendelőben, hogy mi történt vele.Olyan, mint akinek bemostak egyet..
Ma volt a mi védőnénik és mondta, hogy már elérte Antika a léc legalját, valahopgy fel kellene hízlalni, meg gasztro..Ok, de a doki..Az aszisztensnővel megbeszéltem, hogy ő ír beutalót, de azt mondta, hogy előbb kérjek időpontot, mert kb. 3 hónapos előjegyzés van...Szörnyű, nem tudom, hoyg hogy lehet ilyet csinálni??És ha addíg valami komolyabb baja lesz valamelyik gyereknek?????

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Ági:
jobbulást a kicsiknek! Szegény Antika! Gyógypuszi a sérülésre!
Hát igen, időpontos dolgok tényleg nagyon durvák néha. Ortopédiára is pl. hónapokat kell várni. Király.

Tettem néhány új képet a manókról iwiwre. Ma reggeliek. Mókás Manók! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Gabi!
Akkor ezek szerint nem mentek ma Győrbe? Lehet hogy eljössz délután? (tudom férjed nem díjazná...)
Pulcsi: tök jó!

Én is várom a délutánt, 17 után indulok! Cserierinek írok sms-t mert már szerda óta nincs netjük, ma kötik át nekik de csak délután ugye.
Vajon sikerült Neki sofőrt is szerezni? Na megkérdem tőle.

Fő az ebédünk (mai, holnapi) mézes-citromos csirke párolt répával, jó illata van! (Szilvianyu ugordd át!)

J.Ági! Jaj ezek a vírusok, basszus. Biusod lehet fülfájós típus, én is az voltam kicsinek! Ilyenkor a torkon tényleg nem látszik semmi, mert ráhúzódik a fülére. Nincs cseresznyemag párnád, az jó rá, vagy melegíts neki sót, tekerd be dupla konyharuhába, azt tedd este a fülére, mert iszonyat fájdalom, mint a fog kábé olyan.

lola77

J.Ági! A Czelecz Zsuzsának van magánrendelője a Bánh. ltp-en, ő csinál hasi uh-t... esetleg!

lola77

Lola!

Igen jól látod, nem megyünk ma Győrbe. A délutánt nem merem ígérni, mert el kell mennünk Daninak cipőt venni. Meg "nagy" boltba is! Nem tudom mikor végzünk. Említettem neki, hogy lesz, de nem volt reakció. :D

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

JÁgi!

Jobbulást a gyerekeknek. Nagyon sokat betegeskednek. Vagy inkább nem gyógyulnak meg rendesen és lehet csak a szövődmények jönnek.
Antónak gyógypusszancs a bibire.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?