Új privát üzeneted érkezett!

Szijasztok!

Gabi3! És a Fittmamában sokat irnak a házaspárról? Eddig mindig megvettem a Fittmamát, de most döntöttem el, hogy nem veszem meg, mert teli van reklámoldalakkal és 5 nagy cikk van csak benne.
Szopi melletti fogamzásgátlás jó eszköze a Pharmatex kúp. Akció elött kell felhelyezni 10 perccel. Gyógyszertárban lehet kapni vény nélkül.

Ildianyu! Nem is irtad, hogy mióta érzed, a baba mocorgását!

Edelweiss! Tök jó lehet, amikor mozogKépMajd mesélj, hogy milyen volt a 4D-s UH!

Ágci! Jó, hogy irod, mert holnap találkozom a barátnömmel, és már irtam is neki az SMS-t, hogy hozza a könyvet! Szóval belevágtak, de a kisfiú egyfolytában sir, hiába mennek be hozzá a megadott idöközönként, akár 2-3 órát is üvölt, aztán a végén már nem birta, és megszoptatta, aztán elaludt egyböl. A kis rafkósKép De van olyan este, hogy leteszik és csak reggel kel fel. Nehéz kiigazodni a babán.

Gabomano! Azt álmodtam, hogy feljövök a babanetre és a többiek irják, hogy mexületett GombócKép
A Gyürük Ura 2.-re mi is készülünk.
Mivel én is terveztem, hogy EDA-val szülök, nekem is el kellett mennem szülés elött 2 héttel laboros vérvételre.
Jázminnak már olyan sürü lesz a haja, hogy csuda!

Banita! Hát Bálint is hatalmas már!

Szijasztok, Lara
lara

Sziasztok!

Voltunk ma a tejallergiás vérvételen. Március elején kell menni kontrollra, addigra eredmény is lesz, de amint meglátták Lili bõrét, egybõl azt mondták, hogy szigorú tej-, tojás- és szójamentes diéta kell. Kaptunk egy 6 oldalas tájékoztatót, hogy mit lehet enni. Szinte semmit. Kép Alig van olyan felvágott, amiben nincs tej, és amiben nincs, abban meg szója van. Sõt, még a kenyerekben is van szója. De hogy minek? El kellett dugni a kekszeket, pötidanonokat, meg minden finomságot. Ráadásul el kell menni bõrgyógyászhoz is, hogy addig is adjanak valami kenõcsöt. Szegény Lili nagyon ordított, három kémcsõ vért vettek le, én oda sem mertem nézni. Szörnyû volt!

Voltunk hétvégén a Burger Kingben. Ott voltunk vagy 3 órát, Lili nagyon élvezte. Labdázott, csúszdázott, nagyon jó volt. Úgy örült. Kép

Rita!
Van valami hír?

Ágci!
Dr. Muráti Katalinnak hívják ezt a doktornõt. Az Endrõdi Mártáról én még nem hallottam. Orvost akartok váltani?

Gabómamó!
Te vitted Jázmint kenguruban? El sem tudom képzelni, hogy nagy hassal hogy lehet kenguruzni.

Banita!
Most már tényleg nagyon gyanús vagy! Mivel eteted Bálintot? Kép Sok szerencsét a vizsgaidõszakhoz!

Orsi!
De jó, hogy végre hallunk rólad! Hogy állsz a vezetéssel? Megvan a jogsid?
Mi a tortát sütöttük, így sajnos nem tudom, hol csinálnak jó tortát.

Lara!
Én azt hittem, már éreztem a 13. héten, de lehet, hogy az nem az volt. pedig olyan volt. De rendszeresen pont január 1 óta érzem.

Képzeljétek, azt álmondtam múlt héten, hogy szültem. De még csak 16 hetes voltam, és csak kipottyant a baba. Valami nagy társasággal voltunk, és valaki a vállára vette, én meg mondtam, hogy takarják be, meg hívják a mentõket. Ja, és persze nem sírt fel. Aztán jöttek a mentõk, és a baba csak pislogott, semmi baja nem volt, és több volt, mint 4 kiló. Ekkora hülyeséget!

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Képzeljétek ma este voltunk bent a városba cipõt venni és az egyik zebrán dobtam egy olyan hátast, hogy csak úgy rengett az út! Azóta folyamatosan figyelem, hogy mozog-e még Anna, de természetesen ilyenkor egyáltalán nem akar megmozdulni Kép Kép Kép Azért sikerült egy kis mozgást kicsikarni belõle, de ez még nem az igazi. Egy kicsit aggódom, remélem nem történt nagy baj Kép A szakkönyvek szerint nagyobb az ijedelem ilyenkor mint a baj lehetõsége, mert a természet gondoskodott a jó védelemrõl! Úgy legyen!

Legyetek jók!
Éva
vevike

Sziasztok!

Itt is egy (ismét) elveszett bari.

Én is többször olvaslak Benneteket, de írni nincs erõm. Szintén sok szeretettel üdvözlöm Gabit és Ninát, azt hiszem, nem találkoztunk még. Én Fellegi Anita vagyok, Makón élek és van egy másfél éves kisfiam, Márton. Remélem, a következõ talik egyikén megismerhetlek Benneteket!

Ágci!
Nem is tudom, megköszöntem-e a Cumis képeket.Ha nem, úgy nagyon köszi! Ma próbáltam rendet rakni a fájlok között (ha már egyszer Marci "véletlenül" bekapcsolta a gépet) és megint megnézegettem õket. Szerintem nagy sármõr lesz a kölökbõl!

Orsi!
Bizony Te is jól elvesztél, örülök, hogy itt voltál egy kicsit megint! Bizony Neked már dupla alibid van a távolmaradásra... Vmikor réges-régen küldtem egy e-mailt, megkaptad?
Sok puszi Jázminnak és Tominak, vigyázzatok Magatokra!

Ildianyu!
Nagyon sajnálom Lilit és persze Téged is. Jó lenne, ha kinõné ezeket a csúnya allergiákat Lili. Azért az megnyugtató, hogy manapság ilyen korán ki tudják szûrni ezt, biztosan ezerszer jobbak az esélyek a gyógyulásra. Szerintem a mi idõnkben fütyültek az ilyesmire.

B.Anita!
Én is drukkolok a vizsgákhoz, és gratulálok a kis vasgyúróhoz! Beni még mindig a tömegközlekedési eszközök bûvöletében él?

Éva!
Én közben meg is feledkeztem róla, hogy Te is babát vársz. Vigyázz Magadra, csak semmi akrobatika a zebrán! Komolyra fordítva, tényleg nagyon ijesztõ lehetett... Az esetedrõl eszembe jutott, hogy én soha nem estem le a számítógép elõtti térdeplõszékrõl, bezzeg pocakosan úgy összecsuklott alattam, mint a pinty. Én is hatalmasdat bucskáztam hátra, és egy fél napig tök rosszul voltam az idegtõl. De nem lett semmi baj, és Nálad sem lesz, tuti! Tényleg jól ki van találva az a kis fészek.

Lara!
Én is olvastam a Fittmamában a cikket (persze csak a boltban, szemtelen módon) de nem túl hosszú, és aki látta a filmet, annak nem is mond túl sok újat, szerintem. Az viszont megdöbbentett, hogy a kislányuk mér majdnem három éves (ha jól emlékszem...) Kiástátok már az autót? Hangáról nem írtál semmit, hogy van?

Gabómamó!
Vágd a centit! Hû, de jó lesz Nektek nemsokára!
Ja, egyébként Jazó nevében tiltakozom az öcsisajt miatt! Nekem õ mindig olyan kislányos volt, olyan bájos szemecskéi vannak! Nahát!

Én is nagyon benne lennék már egy találkában, a múltkori Mikkamakka különösen csábító volt!
Most le kell lépnem, jövök még!

Anita
fanita

Sziasztok!

Szeretnék eldicsekedni azzal a ténnyel, hogy immár Cumika is belépett az egyedül tudok járni klubba. Már tegnap is próbálgatta itthon este, de ma kiteljesedett a corában, mikor egy autó felé vette az irányt. Nagyon édes volt.Kép
Egész nagy távolságokat képes megtenni. És milyen gyorsan. mert azért azt nem tudom, honnan gondoltam, hogy csak tipegni fog.Kép

Gabik, Ildi,
nálatok hogyan telik egy nap? Szörnyû ez a hideg. Ki sem tudunk menni az utcára. Esténként apával meg kocsival, de az nem olyan mint egy kis séta...

Mennyire van eltakarítva a hó a járdákról? Lehet közlekedni babakocsival? Legyen tali a héten?

Mi is a Tesconál lakunk, a Franciahögyi építkezésen.

Ildianyu,
vidd ahhoz a bõrgyogyihoz, akit korábban mondtam neked. Biztos jó lesz. A Szentháromság utcában van magánrendelésre be kell jelentkezni, szerdán délután. Pici babája van, tuti olyan szert ír fel, ami nem lesz rossz.
Ha nincs meg telszám, írd meg, és elküldöm. Jobbulást Lilinek, azért ezt még kinõheti, nem?
Csak azért gondolkoztam el doki váltáson, mert pl. ilyen idõben átbumszlizni a városon...

Orsi,
Kálvária téren van egy jó cukrászda, nagyon finom sütik vannak, és nagyon jó tortákat készítenek. Lehet rendelni katalógusból is, érdemes benézni.
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Nincs semmi baj velünk (legalább is remélem). Már éjszaka is mocorgott és reggel is tudatomra adta Anna, hogy itt van, bár ez még mindig nem az igazi hasdeformálós rugás volt Kép Biztos egész nap csak ezt fogom figyelni Kép

Ez a hideg valóban nem kifejezetten sétálásra való idõ, de szerencsére így, hogy Lili már saját lábon közlekedik, azért minden nap le tudunk menni egy kicsit, ha más nem akkor boltba úgyis el kell menni!

Na mennem kell, mert a Lili nem bír magával Kép
Legyetek jók!
Éva
vevike

Háj Csajszik!

Hát ez igen ha nem nézek be rögtön duma parti, ha meg egész nap itt lógok semmi!

Lara: Csak ezért nem érdemes megvenni a Fittmamát. Én is valami ilyesmi plussz dologra gondoltam, de nem ismerem ezeket a szereket. A Pharmatex egy spermaölõ, vagy mi? Azért még konzultálok a dokibácsimmal errõl. De spirált nem akarok, az tuti.

Ildi: Remélem Lili kinövi az allergiát. Azt hiszem a januári Kismamában van szó a tejallergiáról. A pocok hogy van? Én míg pocakos voltam soha nem álmodtam a szülésrõl, bezzeg azóta, már háromszor megszületett a Flóci kistesója, fiú lett, azt hiszem.

Évi: Vigyázz azokkal a hátasokkal!

Fanita: Üdv! Szerintem már olvastam rólad. Makón is szültél?

Ágci: Gratula Cumika tagságijához! Hétfõn mi is voltunk a kórában! Öt és hét között, levásároltuk a 10%-unkat. Persze normális rugikat nem találtam a Flócira. Nálunk elég nyugisan telik egy nap. Reggel felkelünk. Írtó nag nehézségek közepette. Majd reggelizünk. Játszunk egy kicsit, utána egyedül alvás!!! Cicin már nem alszik el, csak este. Közben vasalás, mosogatás, gépezés. Majd dél-egy óra magasságában ebéd, játék, alvás. Kora du. mi leszoktunk menni sétálni, de ilyen hidegben most nem. Pedig nagyon hiányzik a kutyám. Ugyanis ilyenkor szoktunk találkozni. Négy óra fél ötkor uzsi, játék. Ilyenkor már a Papa is itthon van. Este fél8-8 fürcsi, vacsi, alvás. Felnõtteknek kötelezõen választható szabadfoglalkozás. Aztán takarodó kb. 11 körül vagy késõbb.

A környékünkön nem nagyon lehet közlekedni a járdán babakocsival. Csak úgy finoman, traktorkerekûvel, de az is megszenved. Bár most már megfagyott a hó.

Gabó: Már csak néhány hét! Te tudod meddig rendel az utógondozó pénteken? Úgy gondoltam, hogy ebéd után megyünk, hogy ne keljen ott enni.

Sziasztok!
Gabi3
Nekünk nem jó az eheti péntek talira, mert utógondozóba megyünk!
Banita: Olvasgattam a régebbi oldalakat és láttam, hogy te is a Sárinál szültél. Mi a véleményed róla?
inecsg

Sziasztok!
Ez a fránya gép utál engem. csak pittyen egyet és minden repül.
Voltunk ma vérvételen.Kedves doktornéni meg is kérdezte,hogy éhgyomorral mentünk-e? mondtam hogy nem.
Azt mondta ennek a gyereknek éjfél óta nem lett volna szabad ennie./délelõtt 10 órakor/ Nem tudom komolyan gondolta-e hogy egy hathetes gyereknek eddig nem adok kajcsit? ráadásul most kétóránként is kér enni.
aztán rájöttem, hogy nekünk csak HTK kontrollra kellett volna menni-amihez nem kell éhgyomor-csak a gyermekorvostól egy olyan álltalános vérvételi beutalót kaptunk, amin nem volt semmi bejelõlve, kiemelve. Ezért mindenfélét megakartak nézni.
Igy megszurták a kis ujjacskáját.Nem hiszem hogy annyira fájt, de olyan sirás-rivás volt hogy ihaj. szegénykém ki sem heverte és jött a csipõszûrés...Ugyhogy jó napunk volt.
Valakinek régen mintha lett volna valamiféle táblicskuja a babákról meg a mamákról. Megkeresi nekem? csak mert néha kavarok.
Köszi: Nina74
nina74

Sziasztok!

Nina: Régen voltál. Jó hogy itt vagy. Ez igen, éjféltõl tízig. A gyermek kórházban voltatok az ambulancián? Mert ott van egy dokinéni irtó bumbi tud lenni. Idõsebb ugye? Egyszer volt, hogy a Flóra a vérvételkor nem sírt, végignézte, hogyan szúrják meg. Sõt amíg a szemészetre jártunk akkor is volt egy ilyen eset. Ott a szemébe világítanak, egyszer nem sírt.

Miért kellett a vérvétel? Mekkora már a babó?
Gabi3
inecsg

Gabi3
Magas volt a hematokrit szintje mikor megszületett. de éppen most ért vissza anyukám az eredménnyel, és minden OK!!
megkérdezte hogy van ez az éhgyomor, mert két hét mulva mégis menni kell. Most azt mondták hogy elég az utolsó kajcsit kihagyni. Igy már mindjárt kivitelezhetõbb adolog. Bambina szombaton volt 6 hetes.
nagyon ügyes a Flóra babó, hogy ilyen nagylányosan viseli a dolgokat
Nina74
nina74

Sziasztok,

Nina74,

az a doki hulye! Hogy gondolja, hogy 1 6 hetes baba ehgyomorra megy vervetelre.
En meg most is gondban lennek vele, mert Jazmin sokx mar 6-kor eszik.
Kulonben Jazmin ugy ordit minden dokinal, mint 1 faba szorult fereg. Meg a tanacsadason is a sulymeresnel, mert az nagyon, de nagyon faj. Kép

Eva,

en 2x is kitaknyoltam, amikor Jazminnal terhes voltam. Persze nem a hasamra estem, hanem terdre.

Gabi3,

en ugy tudom, hogy 1-ig, de a multkor meglepo modon a doki mar fel 11-kor jott, pedig maskor 12-re szokott jonni, attol fuggetlenul, hogy 11-tol van rendeles. Tudod, hogy csutortokom is van most mar? Es az delutan. Mi legkozelebb csut 13-ra megyunk.

Agci,

nagyon ugyi Gabo. Hat igen vannak ugyi apukak, akik hazaernek idoben. A mi apunk csak epphogy furdetesre esik be.
Ma voltunk setlni, de azert meg nehez kocsival menni, mert van olyan resz, ahol egyaltalan nincs takaritva. Jo kis izomlazam lesz.

Ildianyu,

nem en kenguruztam, hanem a ferjem. En is mar nagyon hamar ereztem a mozgasokat, de rajottem, hogy az nem az volt, mert utana hetekig semmi sem volt. Igazabol kb 22-23. heten kezdtem el erezni. Bar en mar a terhesseg elott is ereztem.

Fanita,

Jazmint mindenki fiunak nezi. Meg senki nem nezte lanynak. Es szerintem is fius. De nam baj. Engem meg 5-6 evesen is fiunak neztek. Nagyon fel voltam haborodva, amikor nagyfiuk azt mondtak, hogy ocsi rugd vissza a labdat.

Banita,

en azt hittem te mar reg vegeztel. Hanyad eves vagy es mit is tanulsz? Bocs de asszem nem irtad meg meg, pedig kerdeztem. Kulonben meg felhaborito, hogy Balint nagyobb, mint Jazmin. Kép

Igerem akit tudok, ertesitek sms-ben az esemenyrol, de meg 1 jo 10-12 napot akarok varni, jo? Uristen, most hogy ezt leirtam, teljesen ketsegbe estem. Tenyleg mar csak ennyi lenne?

Lanyok,

azt , hogy oldottatok meg aklinikan, hogy amikor furodni mentetek stb, ki volt a baboval? A szobatarsak vigyaztak ra? Nem lopjak el v. cserelik el? Szerintem olyan konnyen el lehet onnan lopni 1 gyereket.

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Gabomamo
Aza legtutibb ha arra az idõre beadod megõrzésre a közösbe.
de feltétlenül hivd fel a figyelmükt arra,hogy te csak tusolni mész és csak figyeljenek a picire, nem kell csinálniuk vele semmit. Nekem az egyik szobatársam ismerõsöm volt mégsem hagytam ott neki.
Igazán szép szemei vannak a kislányodnak,nem valami fiús.
Ja egyébként az Én babámat biztosan nem lehet elcserélni. legalábbis itt MO-n.
Nina74
nina74

Sziasztok
Egy ideje olvasgatlak titeket.
Én még csak "leendõ" Kép kismama vagyok Szegedrõl. Most kell nemsokára kiderülnie, hogy sikerült-e.
Remélem igen...
Eddig sok hasznos dolgot olvatam tõletek. Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha befogadtok.
Gigi
Névtelen

Sziasztok!

Nézzétek:
<pre>
Anyuka Gyerk&otilde;c/ök neve Születési idõ Születési hely Kép
Ágci Gábor (Cumi) 2001. 12. 04. Nõi Klinika Szeged
BAnita Benedek 1999. 08. 27. 2-es Kórház Szeged
Bálint 2002. 08. 27. Nõi Klinika Szeged
FAnita Márton 2001. 07. 27. Nõi Klinika Szeged
Edelweiss 2003. ?
Enikõ Boglárka Lilla 2002. 03. 25. Nõi Klinika Szeged
Gabi3 Flóra 2002. 04. 23. Nõi Klinika Szeged
Gabómamó Jázmin Hajnal 2001. 11. 03. Nõi Klinika Szeged 2003. ?
Ildianyu Lili 2001. 10. 28. Nõi Klinika Szeged 2003. ?
Kriszti Gergõ 2002. ? Nõi Klinika Szeged
Lara Hanga 2001. 10. 24. Nõi Klinika Szeged
Mityka 2003. ?
Orsi Jázmin 2001. 02. 03. Nõi Klinika Szeged
Tamás 2002. 06. 27. Nõi Klinika Szeged
Nina Vanda Tamara 2002. ? Nõi Klinika Szeged
Norcsi Eszter 2002. 02. ? 2-es Kórház Szeged
Vevike Lili 2001. 03. 20. Nõi Klinika Szeged 2003. ?</pre>

Bocsi, ha van benne hiba, néhol csak fejbõl egészítettem ki, ha megírjátok, ígérem most már rendesen kézben tartom.
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok Csajszik!

Nina: Az mi az, hogy hematokrit? Vérszegénységre utal vagy vas hiány?? Hogy hogy nem tudták volna elcserélni? Jó hülye kérdések, mi?! Egyébként a Flóci ezeket a hõstetteket még 4 hónapos korában csinálta. Manapság ha lefektetem a dokinéninél a vizsgálóasztalra már üvölt. De szerencsére mostanság nem kellett mennünk. Azért örülök, hogy minden rendben. Kinél szültél? Nekem itt van a csajok és a gyerkõcök nevei a gép elõtt. Menet közben írogattam.

Gabó: Az gáz, mert addigra nem tudunk megebédelni és odáig elérni is. Akkor marad az evõs verzió. Tök jó. Ott fog malackodni a kezemben. Vicces látvány lesz. Csüt.-ön nem csak "nagyok" vannak? Lehet hogy az lenne a legjobb,ha oda telefonoznék!
Igen, már csak néhány hét van hátra. Szorul a zabszem. Hi-hi. Nekem akkor szorult mikor háromhetes volt a Fló és bedurrant a cickóm. És a szülõszoba elõtt kellett várakoznunk az ügyis dokira. Várt ott vagy három pocakos.

Szerintem is az a megoldás tûnik alegjobbnak, amit Nina írt. Nem mintha én annyira tudnám.:-( Szerintem is könnyen ki lehet vinni onnan bármit, ha ismeri a járást. De biztos nem történt még ilyen.

Szia Gigi! Üdv közöttünk! Én sem régóta írogatok ide, de a lányok nagyon kedvesek, segítõkészek. Hogy-hogy sikerül-e? Irjál! Ki a dokid?

Na mára befejezem a szófosást!
Mindenkinek nyugodalmas, jó éjszakát kívánok!
Gabi3
Fló már fél9-kor durmolt! Pedig csak 9-kor szokott elaludni.
inecsg

Jaaaj,
1 óráig szenvedtem vele, közben elmnet az net is, mégis maradt benne hiba. Bocsi, bocsi.
Majd megpróbálom kicsit pofásabbra, csak még várom az insrtukciókat.

Gabi3,
tegnap szerintem láttam Flókát az apukájával, kék kocsiban a Corában. Biztos õk voltak.Kép

Nina,
hogy álltok az alvással? A babulek még mindig szeret éjszakázni? Bizto terhesen te is átcsörögted az éjszakákat?Kép

Gigi,
üdv itt közöttünk, legyél minél elõbb a táblicskuban!Kép Aztán gyere ám minél többx.

Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Gabi3!
Nem tudtam hogy te is a Sárinál szültél!(Fanita is nála szült.) És hol? A klinikán v. a kórházban? (Én itt is, ott is.) Én meg vagyok vele elégedve, nem egy pénzéhes doki. Õt aztán tényleg bármikor be lehet rángatni ha szülés van.Ti mennyit adtatok neki a szüléskor?
A spirálhoz én csak annyit tudok hozzáfûzni, hogy Benedek után én rakattam föl, és semmi gondom nem volt vele. Most csak azért nem rakattam föl, mert mióta Bálint megszületett egy baktériummal harcolok (sajnos õ bizonyul erõsebbnek), de amint megszûnik a folyás jöhet a spirál. Egyébként a Sári "spirál-párti", de ha hamarosan babát szeretnétek lehet hogy fölösleges felrakatnod.

Gabómamó!
Pontosan mikorra vagy kiírva? Már csak 10-12 nap van hátra? És mi lesz Gombóc "becsületes" neve?
Kommunikáció szakra járok, és még van 1 évem hátra.
Én nem szívesen adtam be Bálintot a közösbe amikor a klinikán voltunk. Én közvetlen a tusoló melletti szobában feküdtem, és ha tusolni mentem a szobatársakra hagytam a babát.(Mindig akkor mentem tusolni mikor megszoptattam és elaludt.) Ha estleg sírt csak beszóltak hogy siessek, de erre talán csak egyszer volt példa, mert Bálintka már a klinikán is nagyon jól viselkedett.

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok,

Banita,

most szamoltam ki, 24 nap van meg. Februar 7-re vagyok kiirva. Ugy gondolom, hogy ha betoltom a 38. hetet, akkor mar johet a babo. Renelem jol lett kb. kiszamolva, mert nekem uh alapjan mondtak meg a babo korat. Lehet, hogy majd marciusban szulok? Kép
Ha kislany lesz, akkor Viola Bibor, ha kisfiu, akkor Simon Andras. Na nem el lopkodni a neveket, mert meg tartogatjuk a 3. babora. Kép Jazminnal ugyanezek a nevek voltak, csak a Viola es a Bibor kulon, masik keresztnevekkel. De ugy teccik mind a 2, hogy gyorsan egybe raktam , mert azert az a 3. mar nem olyan bizti. 40 evesen mar lehet, hogy nem kellene szulni.

Nu, hogy teccenek a nevek? Sok mindenkinek a lany nev nem teccik, vkinek a fiu.

Banita,
Es mi leszel, ha nagy leszel? Ezzel a szakkal hol es mit dolgozhat az ember?

Nina74,

most ejjel-nappal anyuval vannak a babak?

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Szasztok!

Ágci: Ez tök jó! Sokszor gondoltam már arra, hogy lehet hogy valamelyikõtökkel többször is találkozunk csak nem tudjuk egymásról. Jó megaszontam!

Banita: A klinikán szültem, de azt nem nagyon mondhatom, hogy nála. Mert csak a végére esett be. Pedig nagyon szükség lett volna rá. Mivel hogy a Flóci pici lett (toxémia is közbejátszott)és jobb lett volna, ha marad még egy kicsit. Persze nem rajta múlt, mert mindent megpróbáltak,egyébként meg így volt jó. Meg nem is haragszom rá, a következõket is nála fogom szülni. Õ legalább ismer. Csak az a baj vele, hogy sokan járnak hozzá. Szerinem sem pénz éhes. Tõlünk nem fogadott el semmit. Azt hiszem, 15000-et akartunk neki adni. Már nem emlékszem pontosan. Jó fej. A spirálról én is így gondolkodom. De nem sokára beszélek vele errõl.

Gabó:Nagyon szép neveket választottatok. A Bíbor nagyon teccik. A Simon is jó.

Sziasztok!
Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Ágci!
Én teljesen jól vagyok kitöltve a táblázatban és remélem az utolsó is hamarosan kitöltésre kerül Kép

Éjszaka nagyon úgy éreztem, hogy nem nagyon kell majd megvárni a kiírt idõpontot .) Azért most még nem akarok szülni menni, mert akkor még koraszülött lenne és az nem jó. Most már néha tényleg "terhességnek" érzem a terhességet Kép Alig tudok aludni, legalább 3x látogatom a WC-t és halálra aggódom magam amiatt, hogy mi lesz ezután. Mit csinálunk ha megint éjjel kell bemenni szülni, hova teszem Lilit, mi lesz ha nem ér ide a mama mire szülni kell és én egyedül maradok? Hogy fogok boldogulni 2 gyerekkel? Stb. stb. stb. Már most mutatkoznak rajtam a depresszió jelei, mi lesz még késõbb?
Szóval most így telnek napjaim, nem túl fényesen ugye?
Na mennem kell mert hív a "kis rabszolgahajcsár" Kép

Legyetek jók!
Éva
vevike

Évi: Kitartás, már nincs sok hátra.
Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Most csak röviden, mert itt suttyóskodik manóka.

Nina,
este azért leesett, miért írtad, hogy nehéz lenne összecserélni a babát. Most már akkor emlékszem rád!KépKépKép És hogy kerültél Mo-ra? Vagy már itt születtél? Vagy tanulni jöttél ide? Nagyon szeretném már látni a kislányodat!Kép

Éva,
kitartás és nyugi. Biztos, ha itt lesz az ideje minden megoldódik. Nem tudom BAnitának mi lesz a véleménye, nekem az egyik ismerõsöm azt mondta, hogy sokkal rosszabbra számított, de gyakorlatilag szinte uannyi ideje van, mint mikor egyedül volt a fiával. Kb. annyi különbség van a gyerkõcök közt mint nálatok. no, gondolom ez is (mint sok minden) gyerekfüggõ.Kép

Gabómamó,
szerintem szép nevek. A Bíbor különösen tetszik. Régen arra gondoltam, ha majd egyszer lányom lesz Bíborka lesz a neve. A fiúnevek is jók.
Mikor én szültem Cumit, akkor a szobatársaim nagyon rendik voltak, simán rájuk lehetett hagyni a picurt. Ez azonban nem sokx volt, mert hát ugye besárgult, aztán elvitték, alig láttam. No, majd legközelebb, biztos nem így lesz.Kép

Gabi3,
tegnap annyira táblázatoskodtam, hogy a fogamzásgátlóval kapcs:
a spirált, ha ilyen hamar szeretnétek kistesót, szerintem ahhoz elég drága, meg úgy tudom 3-4-5 évre ajánlják. Szóval hosszabb idõre.
Szopiról 8 óra eltelik két szopi között, akkor kell más is mint a Continuin. Nem elég hatásos, Inci mondta annak idfején. Ha a Pharmatexben gondolkozol, õ azt mondta, jobb, ha mellette még szeded a Continuint, így a kettõ együtt már hatásos. Egyébként van weboldaluk, keress rá.
ha a google keresõbe beírod, sok cikket olvashatsz.

Most mennem kell, szép napot mindenkinek:
Ágci

Kép
Ágci

Ágci Köszi a tanácsot a fogamzásgátlással kapcs.-ban. A spirált majd csak a második után szeretném kipróbálni. Kb. négy óra telik el egy-egy szopi között. Mert minden evés elõtt szopi is van. De van még egy levél C.-m ha azt elkezdem elmegyek a dokibácsihoz konzultálni.

Csüsz!
Gabi3

Szilvalekváros gombócokat csinálok a férjemnek. A kedvence. Meglepi lesz.
inecsg

Szijasztok!

Ildianyu! Lilinek milyen volt a böre? Remélem minél elöbb elmúlik az allergiája, mert igy etetni szörnyü lehet, pont a legjobb falatokat nem szabad neki adniKép Akkor te már a 14.héten érezted a babucit?

Vevike! Te melyik napra vagy kiirva? Nem is mondtad még, hogy kislány lesz Lili tesója! Az Anna nagyon szép név. Voltatok 4D-s UH-n?
Nekem is van egy ismerösöm, akinek kb. ekkora a különbség a gyerekei között, mint Lili és Anna között lesz, és mondta, hogy nem jelent kéccer akkora terhet a két gyerek. Söt! Ha pl. a kicsi sir, akkor a nagyobb odamegy és foglalkozik vele, beteszi a cumit a szájába.

Fanita! Asszem én az újságosnál fogom eztán átlapozni a Fittmamát. Az autót kiástuk, de én nagyon félek ilyen hóban vezetni, csúszkál nagyon az autó.

Ágci! Cumika nagyon ügyes! Olyan aranyosak, amikor elkezdenek járni:-))
Séta: én most örülök, hogy olvad a jó, mert Hangával én sem sétálgatok ilyen idöben, mert elesik és csupa sár meg viz lenne.

Gabi3! A Pharmatex úgy müxik, hogy 100%-ban kárositja a spermiumokat, ezért "használhatatlanok" lesznekKépNem tudnak a rendeltetési helyükre úszni.

Gabomano! Hanga már akkor ordit, ha meglátja a gyerekorvosunkat. Ha meg netán bemegyünk a rendelöbe, akkor elszabadul a pokolKép Pedig a hónap végén menni kell 15 hónapos szurira...már félek töle.
Amikor a klinikán tusizni mentem, bevittem Hangit az újszülött osztályra a többi baba közé.
Szerintem is szép neve lesz Gombócnak, akármelyik nevet is kapja!

Nina! Hogy hogy a te babádat nem lehet elcserélni Mo-n?

Gigi! Szeretettel várunk, és szólj, ha sikerült, nagyon szoritunk!

SZijasztok, Lara
lara

Sziasztok! Én is szegedi vagyok és remélem hamarosan kismama is leszek. Látom van itt ismerösöm is, remélem engem is befogadtok.

Gratulálok minden kismamának és anyukának!

Olvastam valaki a készházakon gondolkodott, ha gondolja én nagyon alaposan körbejártam ezt a témát, ha kérdése van vagy csak kiváncsi a véleményemre irhat magánba, a topic-ot nem akarom terhelni vele.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Most hogy süt a nap és olvad a hó a kedvem is kezd egyre jobb lenni Kép Köszönöm mindenkinek a biztató szavakat, már mások is túlélték a két kicsi gyerek okozta gondokat, én is túl fogom, de hát az ember ugye fél az ismeretlentõl! Én február 14-re (Valentin nap) vagyok kiírva, de nem szeretném megvárni, remélem Anna se Kép
Én Lilit a szobatársaimra hagytam, de ebbõl nem is volt gond soha. Számomra akkor ez tök természetes volt, és az Õ számukra is. Ha jöttek látogatók vagy fürdeni szerettünk volna, akkor vigyáztunk egymás babájára. Tény, hogy nagyon jó szobatársaim voltak, rájuk is mertem bízni nyugodtt szívvel! Remélem most is így lesz Kép

Banita!
Én is a tusoló melletti szobába voltam és szerintem nagyon jó kis szoba! A többi nekem valahogy nem tetszett (már amennyit láttam belõle). Az olyan jó tágas, napos és jó elosztású szoba!

Felébredt a gyermekem, mennem kell!
Legyetek jók!
Éva
vevike

Sziasztok!

Lara: Magatokról nem is írtál.

Évi: Örülök, hogy jó a kedved!

Én a legjátsó teremben voltam eldugva. Tíz ágy társaságában. Meg néhány abortuszossal. Tök jó volt tõlük a hangulatom, miközben az én bébim a gyerek kórházban infúzióval a fejében lábadozik. A többi szobában sincs szemetes?

Gabi3
inecsg

Karmen: Majd írok, mert engem érdekelne!!!
Gabi3
inecsg

Sziasztok!
Szörnyen el vagyok itthon úszva! Ti hogy csináljátok?Kezdek kétségbe esni!!Borzasztó a helyzet...
Képzeljétek voltunk ma tanácsadáson 5450gr és56,5cm a kiscsaj. meg is kérdezték, hogy reggel meg este kap tápot? én meg mondtam-szerencsére azt sem tudom hogy néz ki a tápszeres doboz... KOp-kop-kop...
Gabi3:
A hematokrit a vörösvértest százalékos aránya a teljes vérhez képest viszonyitva. DE mostmár felhigult igy már Ok.
A kalmár dokinál szültem, de errõl már irtam..
Ágci:
Vanda november 30.-án született. Én itt születem,Szegeden.
Az alvás, az kegyetlen. Nem akar alakulni adolog.
Gabomamó:
a kicsik lehetnek a mamákkal éjjel- nappal.
Na megyek mert nem kapok egy fél órát sem MIcikétõl. Majd ha megengedi jövök.
Üdv: Nina74
nina74

Sziasztok,

ma voltunk tanadason Jazmin fogyott es nott 3 cm-t. Szerintem nem fogyott es kesz. Megkapta a 14,5 honapos vedooltast is. 1 kanallal a szajaba es 1-1 oltas mendket vallaba. Persze a sulymeresnel a 2 vedono alig birta megmerni, ugy orditott es majd leugrott a merlegrol.
Tegnap reggel vettem eszre 1 fura kis lukat a punikajan. mutattam dokineninek: azt mondta 1 kis hartya nott rajta, azon van most 1 pici luk, de majd el kell menni sebeszetre es elvagjak neki. Megint vmi, hat azert tenyleg mindig van vmi. Mondtam is a ferjemnek, majd o elviszi, nekem erre mar nincs idom, ugyis annyi inteznivalom van, ma alig voltam otthon. Tenyleg annyi aprosag van , amit minel hamarabb el akarok intezni szules elott.

Gabi3,

en a 10 agyasban voltam. Ugy gondoltak, nincs vele a baba, akkor jo neki az is. Mindenki agyilag alultaplalt volt, en legalabbis igy hivtam oket.
Remelem most azert 3 agyasba kerulok.

Nina,

akkor te vagy a ferjed nem magyar, marmint borsziugyileg, ugye? Legalabbis erre tudok gondolni, de kerlek ne csigazz es aruld el!

Agci,

honnan emlexel Ninara?

Ma voltam nogyogyonal, vegulis mindent rendben talalt, de mar mindenhol nyitva vagyok. piciket, de ez mar normalis ilyenkor. CX: 2111
Jovo heten megyek ctg-re, holnap lehet, hogy elugrok uh-ra.

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Sziasztok!
Nina: Szép súlyúak vagytok. Igen ne csigázz!

Gabó: Szerintem sem fogyott! A hosszára ment a kiló. Szegény Jázi máris ott piszkálják. Engem is odatettek. A harmadik napon rám is néztek, ciciügyileg. Azért pihenj is néha.

Jó éjt mindenkinek!
Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Gabómamó!
Én nem a 10 ágyasban voltam, hanem abban a 3 ágyasban amelyik pont a tusoló mellett van.
Nagyon szép neveket választottatok. A Viola név nekem is nagyon tetszik!

Éva!
Örülök neki hogy már jobb kedved van!Fölöslegesen ne idegeskedj! Én is azt hittem nehezebb lesz két gyerekkel, de szerencsére tévedtem (mondjuk ez tényleg gyerekfüggõ). A védõnõtõl kezdve mindenki felkészített hogy mi vár majd rám (a nagyobb hisztizni fog, féltékeny lesz, bántja a kicsit stb.). Ebbõl hála az égnek semmi sem következett be, de ebben biztos sokat számít az is, hogy Bálint nagyon jó baba. Benedeknek már a kezdetektõl "megengedte" hogy szeretgesse, puszilgassa. Most már ott tartunk, hogy ha meglátja Benit jár a keze, jár a lába örömében, és vigyorog mint a tejbetök. Ma ebben a szép napsütéses idõben délben sétáltunk haza az oviból, Bálintot kendõben vittem, és kb. percenként le kellett guggolnom, mert Beni meg akarta simogatni a tesóját. Olyan jó látni hogy így szeretik egymást! Becézgeti, mindenféle nevet kitalál a babának. Pl.: Csonti baba, Mudzsi, Bau baba, Toto baba stb.
Ja, és azt majdnem elfelejtettem mondani, hogy az elsõ hetekben Bálint csak evett és aludt.Szinte észre sem lehetett venni hogy õ is ott van. Mondjuk biztos ezért is fogadta el könnyen Beni az új helyzetet, mert Bálint "nem sok vizet zavart". Szóval fel a fejjel! Menni fog minden mint a karikacsapás!
Miért gondolod azt hogy korábban fogsz szülni? Lili is a kiírt idõpont elõtt jött?

Kép

Kép

Kép
banita

Gabi3! Mikor szültél a Sárinál, mert többektöl is hallottam hogy nem fogadott el pénzt. Én 3 éve járok hozzá, eleinte a vizsgálatokért se kért pénzt, meg a mütét után se fogadta el, de ma már bizony rendesen zsebrevágja. A vizsgálatért is elkéri a 3e. Amugy én is nagyon szeretem, de most már gondolkodok rajta, hogy ha babát várok másik orvost keresek (csak a korházban nemigen van aki még nekem szimpi) mert a Sárinak annyi a betege, mindig sokat kell várni illetve ha már ennyi év után végre baba lesz, akkor azt akarom hogy különösen figyeljen rám az orvosom. Ö meg akármikor megyek sose emlékszik rám (2 évig havonta jártam!). Elönye hogy bármikor felhivhatom.
Nektek nincs vele ilyen tapasztalat mostanság?

Valaki ismeri a kórházban a valamilyen Renáta nevû doktornöt? Mert arra gondoltam lehet hogy hozzá megyek át. Van valakinek tapasztalata nála?

Köszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok! Didergõs jó reggelt mindenkinek!

Karmen: Szerintem nem baj, ha elteszi a suskát, ha magánrendelésen teszi. Tõlem sem a kórházban, sem a klinikán nem fogadott el pénzt. Áprilisban szültem nála, de csak a végére esett be. Rosszat nem tudok róla mondani, de ha tényleg azt akarod, hogy jobban odafigyeljen rád tényleg érdemes más dokit választanod. Sári nagyon elfoglalt. Nagyon ragaszkodsz a kórházhoz? Milyen mûtéted volt? Szerintem más orvost is bármikor felhívhatsz, ez a szakmájuk. Más orvosra is sokat kell várni, mint mindenhol.
Én azért maradok nála, mert már "ismer". Talán a következõnél nem véti el ugyanezt a hibát, vagyis én remélem nem jön elõ a toxémia mégegyszer.

Banita: Gratulálok a fiaidhoz!! Remélem az én leendõ gyermekeim is így fogják szeretni egymást,mint a tieid. A férjem 7 éves volt, mikor megszületett a tesója. Amikor haza vitték, az volt az elsõ kérdése,hogy meddig marad ez még itt. Vicces lehetett.

Gabó: Holnap megyünk utógondozásra. Nagyon kíváncsi vagyok mennnyit nyom eza sószsák. Szerintem már elérte a 7 kilót.

Sziasztok!
Gabi3
inecsg

Szaisztok!

Karmen,
de jó, hogy itt vagy nálunk is!Kép Mesélj, hogy van ez a babás dolog? Már + a teszt, és hogy lett...stb. Minden érdekel miunket!KépKépKép

Nina,
nyugi! Az elsõ 6 hét szerintem tök fárasztó fõleg, ha a bébi sem akarja megkönnyíteni a dolgot. Aztán még az elsõ 3 hónap, de szerintem utána, minden megváltozik, és egyre jobb lesz. Vannak kicsit nyügibb periódusok, de ha az elsõ 3 hónapot kibírod, akkor a többi is menni fogKép!

Ha küldesz nekem egy e-mail címet (profilomban) küldök vmit ezzel kapcs.
Ágci

Kép
Ágci

Gabi3! A korházhoz ragaszkodok, hosszú lenne leirni miért.
A Sárival én is nagyon elégedett vagyok, én bármilyen vizsgálatot kértem, mindig elküldött. De az nagyon zavar hogy nem emlékszik miért kellett mennem. 1 hónap mulva sem már. Szerintem mielött bemegyek illene a gépbe belenéznie, persze lehet hogy ezt más orvosok sem teszik meg.
Engem 2x LC-vel operált endo miatt.
Most csak azért nem járok hozzá, mert a Kaáliban készülök a 3. lombikra.
Nekem barátnök több orvosra is azt mondták hogy nem adja meg a mobilszámát, ha meg adott akkor azt csak napközben lehet hivni és egy asszisztens veszi fel, akinél csak egy idöpontot kérhetek. Szóval nem igaz az, hogy más orvost is bármikor felhivhatunk. Nekem fö szempont ha máshoz átmegyek is, hogy ha gondom van vagy nincs csak aggodok akkor is hivhassam és megnyugtasson.
A szülés után se fogadta el a pénzt a magánban sem? Persze nekem se kért a klinikán. És mennyit adtál?

Ágci! Köszi, ahogy olvasod sajna még nem lettek kismama.
32 éves vagyok, 3,5 éve probálkozunk, nekem endo volt és megint van, de most nem kell operálni. Lombikkal probálkozunk, mert a párom eredményei alapján muszáj. Nekem amugy a bal oldalt elzárodott, jobb majdnem. Hát mi most igy küzdünk még. Talán márc. lesz a köv.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Gabomamo:
bõrügyileg Én.
Ágci:
küldöm a mailt.
Képzeljétek, ma volt az elsõ olyan éjszakánk, amikor fürcsi+cici után bealudt. 7 óráig birta. Igaz volt közben 3 kajcsi, de mindannyiszor visszaaludt.Mégsem reménytelen a helyzet? Nem tudom hova rakni a dolgot. Ugy érzem magam mint aki két hét szabiról jött vissza: totál pihi vagyok/délig/.És most is alukál. Már kezdek aggódni nehogy beteg legyen.
tudja valaki hogyan kell elszámoltatni az anyatejet? Mert a védõnõ mindig mást mond és egyszerüen nem tudom hogy kitõl kell milyen papirt kérnem. Na mindegy majdcsak megoldodik ez is. Érdekes hogy aki viszi annak sem mondtak semmit csak hogy itt van és viheti. Én meg adom szivesen. a multkor is felhivott a mama, hogy sokkal többet megeszik a kicsi belõle mint a tápiból,és nem fáj a pocikája tõle.
Na megyek összeütök valami ebéd félét, aztán hátha belefér még egy kis takaritás .
Gabi3
mit csinálnsk az utógondozóban?
Nina74
nina74

szasztok!

Karmen: Neharagudj, de én nem értem, mi az az LC és az endo. Nem igazán vagyok jártas a többi dokiban, azt hittem hogy mind ilyen rendes. A szülés után kb. 15-öt akartunk adni, de nem fogadta el. A hathetes kontrolon és a féléves rákszûrésen sem fogadott el semmit. Szerintem érthetõ miért nem emlékszik, sok a meló. Sok sikert és kitartást a babaügyben. Gondolom láttad a Sejtjeink c. filmet.

Nina: Gratulálok az "átaludt" éjszakához. Remélem álandósul ez a dolog a prüntyõkénél.Flócival azért kell utógondozóba járnunk, mert kicsit korábban bújt elõ, de az nem is lett volna baj, de 1470g-mal született.Így elvitték a gyerekkórházba.Ott töltött 6 hetet. 2530g-mal jött haza. Ellenõrzésre kell visszajárni, mozgásfejlõdés, súly-, hosszmérés, vérvétel, sok várakozás. A szemészetre is ezmiatt kellett mennünk. Ott sem találtak soha semmit. Szerencsére. A tejcsi papírjait elméletileg a felhasználó védõnõjének kellene intézni az anyuka által. Legalább is nálunk így volt. Mi azt csináltuk, hogy õk ugyanúgy fizettek kp.-ban, majd amikor megérkezett a pénz aztén odaadtam nekik. A Flóci tejtesójának a szülei felajánlottak egy összeget a TB által fizetett felett. Bár akkor még nem 1800Ft volt. Ha gondolod utána érdeklõdöm.
Gabi3
inecsg

Sziasztok,

Nina,

es milyen szarmazasu vagy, irj mar magadrol! ugy kell mindent harapofogoval kiszedni beloled! Kép
Na latod , csak rendezodnek a dolgok alvasugyileg. Jazmin is nagyon nem alvos baba volt. Nekunk a dokink intezte az anyatejet, o szerezte nekunk. Amikor abbahagytuk, irt 1 papirt, amin Jazmin adatai+ a tejado anyuka adatai voltak rajta. En azzal elslattyogtam Ujszegedre a tb-hez, ott leadtam es kesz. Par heten belul utaltak a penzt az anyuka szamlajara.
Gabi3 es en is jarunk a gyerkocokkel az utogondozoba, mert koran szulettek a baboink, vagyis inkabb kis sullyal. Flora asszem masfel kilo volt, Jazmin epphogy 2.

Karmen,

az en dokim megadja a mobilszamat es minden baromsaggal fel lehet hivni. En kerdeztem 1x hany oraig, azt mondta ejjel-nappal, mert csak ugy van ertelme a kismama gondozasnak. Eltem is vele az 1. terhessegnel rendesen. Volt, hogy hetvegen hivtam es kepes volt bejonni a klinikara uh-ra.Meg felhivtam, hogy faj a torkom, mit szedhetek, stb. Az 1. terhessegnel mindig tudta, hogy ki vagyok, mert eleg problemas voltam, most eleg problemamentes vagyok.
Egyebkent regebben o volt a Kaali vezetoje: Molnar G. Bela.
Mondjuk 5 ezer a maszek rendeles. es tenyleg elmagyaraz mindent es rendkivul turelmes, udvarias. Az 1. terhessegem nekem is inszemmel keszult, de gondolom te ezenmar tul vagy.

En 1x voltam Sarinal uh-n a Vasasban, de nekem o tul futoszalagi munkasnak tunt. 1 perc alatt megcsinalta a 12. heti genetikai uh. Persze ez semmit sem jelent.
Regebben Pal Attilahoz jartam, jo orvosnak tartottam, de o meg nagyon rideg. Miutan o lett az intezetvezeto, akkor mar 1-1 1/2 honapra adott idopontot. Hat kossz...

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Gabomamo! Molnár G. operált engem is a Sárival közösen, a M. csinálta a hiszteroszkopiát. Szerintem is ha már összejön végre az a terhesség akkor igenis én jó kezekben akarok lenni! Vagyis a dokim elérhetö legyen. Sáriról hallottam én is hogy a 12 hetes UH nem alapos, de ha nála maradok ezt akkor is a Szabóval fogom csináltatni, mert ö genetikus is. A többi Uh meg nekem alapos (ö volt az elsö aki észrevette 30 éves koromra- csak mert ez fejlödési rendellenesség igy születésem óta megvan!- és azóta is látja hogy kétszarvu a méhem). Ja és az endometriozist is ö diagnosztizálta ( 4 orvosnál voltam elötte mire ö közölte a bajt és gyógyitotta egy idöre)

Gabi3! Bocs, nekem egyértelmü volt. Szoval endometriozis nevü nyavalyám van, ebböl igazán nem lehet kigyógyulni, mert csak a terhesség és a menupauza segit, de utobbi még elég messze van. Igy laparoszkoppal operáltak, ezzel megszünt a betegségem, de a menszesz során megint visszaalakul(hat). Ezért is kellett utána fél évig olyan szurit kapnom, hogy ne legyen vérzés. Utána meg ajánlott hamar teherbe esni (mintha az olyan könnyen menne!)
karmen

Gabomamo:
Anyukám magyar. Apukám afrikai. Volt: Mert már nem él.
Tehát Én "félvér" vagyok. Vanda apukája is magyar. Tehát akkor Õ 1/4 -vér. Vagy valahogy igy.

ssza tejcsis infot!
Karmen: sajnos dokiügyben Én sem tudok segiteni, mert az enyem is szgoruan " örzui" a mobilszámát.
GaBI3
fLOCI NAGYON SZÉPEN UTOLÉRTE MAGÁT! Ûgyik vagytok
Nina74
nina74

Gabomamo! ahogy irtam nekünk nem volt inszem, egyböl lombik lett.

Gabi3! Akkor veled nagyon rendes volt a Sári, remélem velem is az lesz. Majd meglátom a terhesség alatt mennyire figyel rám. Addig nem váltok, hiszen én is elégedett voltam vele. Kis hibája mindnek van.

Hello. Karmen
karmen

Szasztok!

Karmen: Már mi is tanakodtunk, hogy a másodiknál váltok, de arra jutottunk, hogy maradunk nála. Igazad van, senki sem tökéletes, még egy doki sem.

Nina: Köszi! Azt még tegyük hozzá, hogy 3 hetes volt amikor elõször szopizhatott. 30ml!! És még tejtesója is volt kettõ. Lassan kilenc hónapos és most kezd leszokni a cicirõl. Már mint én így érzem. Nekem volt egy félvér osztálytársam. Ghánai az apukája, Hutton-Mills-nek hívják és állítólag ott van egy ilyen nevezetû út. Vanda nagyon szép kislány lesz! Te itt születtél?
Gabi3
inecsg

Szija lányok!

Tettem fel Hangáról egy új képet a profilba, ami 2 hete készült!

Karmen! Oké, megy a mélKépFeltéve, ha a profilodban benne van a cimed. Nagyon szoritok, hogy mihamarabb összejöjjön a baba!

Gabi3! Jaj, tényleg nem irtam magunkról. Akkor irok: Hanga ma nem ebédelt, mert nem "merte" bekapni a falatot. Pedig tök finomat föztem, tejszines zöldséglevest. Hát istenem ilyet még nem evett és féltKép Igy üres gyomorral feküdt le.

Nina! Az egyik barátnöm a másik barátnömtöl hordta az anyatejet. Aki elhozta a tejeket, az kért a gyerekorvosától egy papirt, amit kitöltöttek, hogy hány liter anyatejet hozott el. Ez a papirt odaadta a tejadó anyukának. Hogy utána hova kell leadni a papirt azt nem is tom pontosan(de rá van irva), de az a lényeg, hogy aki visz töled tejet, az kérjen erröl igazolást a saját gyerekorvosától. Erre a papirra fogják neked kifizetni a tejet. Asszem literje 1100Ft(?)
Milyen szép lehet Vanda! A félvér babák olyan szépek!

SZijasztok, Lara
lara

Karmen! Mi a mélcimed?
Lara
lara

Sziasztok
A választott nõdoki még nem végleges nálam, majd ha pocakos leszek. Kép Az SZTK-ban voltam egy szimpi dokinál múltkor, Varga József. Mit tudtok róla?
Mostanában NEM kellene meglátogatnia a Mikulásnak, remélem decemberig hanyagol. Kép Szeretnék + tesztet, de még nem próbáltam, jövõ hét elején tesztelek.
Sziasztok
Gigi
gigi1

Sziasztok!
Akkorát sétáltunk du hogy csak na. Végig aludta és még mindig nem akarodzik neki felkelni, akármit csinálok vele. Hazaértünk kért cicit, de be is ájult. Hogy mi lesz ebbõl este .... Elõre félek.. Na megyek felébresztgetni.
Nina
nina74

Sziasztok!

Ma voltam a klinikán szülõszoba látogatáson. Tök jó volt Kép A telihold miatt (?) futószalagon születnek ma a gyerekek Kép Az újszülöttosztályon kb. 10 baba volt bennt és ebbõl 2!!!! volt csak a lány! Az egyik nagyon sirdogált, és olyan késztetést éreztem, hogy felvegyem és megvígasztaljam Kép Azt hiszitek bárkit is érdekelt szegény kisbaba?! Úgy sajnáltam!!
Egyébként nem változott semmi azóta, mióta Lili megszületett!

Na megyek fürdetni "elsõszülöttemet" Kép

Legyetek jók!
Éva
vevike

Sziasztok!

Ma voltam a klinikán szülõszoba látogatáson. Tök jó volt Kép A telihold miatt (?) futószalagon születnek ma a gyerekek Kép Az újszülöttosztályon kb. 10 baba volt bennt és ebbõl 2!!!! volt csak a lány! Az egyik nagyon sirdogált, és olyan késztetést éreztem, hogy felvegyem és megvígasztaljam Kép Azt hiszitek bárkit is érdekelt szegény kisbaba?! Úgy sajnáltam!!
Egyébként nem változott semmi azóta, mióta Lili megszületett!

Na megyek fürdetni "elsõszülöttemet" Kép

Legyetek jók!
Éva
vevike

Sziasztok Jányok!

Lara: Szegény gyermeket éhezteted! Na ez csak vicc. Volt már nálunk is olyan, hogy a Flóci kézzel lábbal kalimpált nehogy beletegyem a szájába a kajcsit. Ma Brokkolit evett a lyány, jó bekajcsizott.

Gigi: Itt valaki azt, mondta róla hogy jó, és hogy aranyba foglalná a kezét. De már nem tom ki. Sokat gondolkodtam a Mikuláson, de leesett. Benõtt már az agyam. Szorítunk.

Nina: Remélem jól telik az éjszakátok majd.

Évi: De jó lesz neked.

Képzeljétek a Flóci már második éjszakája, hogy felébred éjfél és egy körül. szopizik tíz percet és durmol reggelig. Jó lenne, ha hanyagolná ezt a dolgot.

Jó éjszakát mindenkinek!
Gabi3
inecsg

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?