Új privát üzeneted érkezett!

Nibcsike
A lényeg,hogy Gergő szépen fejlődik.Sajnáloma pocifájást,de vígasztaljon az,hogy kb még egy hónap és már el is felejtitek milyen is volt a hasfájás.
szerintem a legelterjettebb a Humána HA.De a lényeg,hogy hipoallergén legyen.

Vikcy
Jó a kép és ti is nagyon csinik vagytok rajta!
Vendég

Sziasztok!

Egyik elveszett báránykátok jelentkezik, megijedtem Anita "fenyegetésétől" :-), persze olvaslak Titeket, de mellette már sosincs erőm irni, Dorka elég aktiv csajszi sokat kell vele mozognom, hogy elfáradjon, közben elkezdtem a középfokú nyelvizsgára is a felkészülést, igy ha van egy kis időm, akkor tanulok! A Kistesó ( Aki RL szerint tuti KISFIÚ) annyit mozog,hogy este alig tudok tőle aludni :-)

Mindenkinek nagyon szépen fejlődik a kisbabója :-) gyönyörűek a gyerekek, sajnálom, hogy a talira nem tudtam elmenni!!!!!

Anita bár ma beszéltünk, mégegyszer Nagyon Boldog Szülinapot Kivánok!!!!!!!! :D

Megpróbálom esténként kitúrni a Férjemet a gép elől s irok Nektek többször, olyan jó olvasni ám Titeket!

Na puszi Mindenkinek ébredezik a Manóm!

Kép
Kép

09. 12. RL uh

Ágica
ágicaa

Orsi
Nagyon drukkolok neked!Lehet, hogy ma mész???

Enikö
Nagyon szép a pici szobája!Ügyik vagytok!

Ágica
Rég hallotam már rólad!Dorka várja a kistesót?Csodállak, hogy még van energiád tanulni is!

Kép
Kép
nibcsike

Viki, nagyon jó ez a kép. Milyen progival csináltad?

Ibi, erre a kengurura az van írva hogy 0 hós kortól, de mi csak akkortól használjuk mióta tartja kicsit a fejét. Gratula az átaludt éjszakához. Mi is Human-t kaptunk, nem vagyok jártas tápszerbe. Esetleg kérd a dokit hogy mást is próbáljatok ki mert fáj tőle a pocija.

Ágicám, örülök hogy jelentkeztél. Hatalmas gratula a várva várt kis pöcsöshöz, amint van fix nevetek szólj és javítani fogom a tábliba.

Mindenkinek nagyon köszönöm a köszöntéseket nagyon de nagyon jól esik. Férjecskémnek csak azután eset le hogy ma van a szülinapom hogy írja a jelntéseit és vagy százszor leírta azt hogy 0908. Nagy bűnbánóan jött hozzám, de én nem haragszom rá, hisz ismerem. Szeretem ilyen kelekótyának is.

madiani

Sziasztok! :lol:

köszönöm mindenkinek a drukkokat :P :P :P
használt :wink:

van egy 6,2 mm-es ülőmagasságú ( az a CRL? :roll: ) babácskánk, akinek szélsebesen dobog a szíve!!!!!! :D :D :D
(sajnos ketteske és hármaska úgy látszik, tényleg elhagyott minket :( , de Ő velünk akar maradni 8) )

Ani, neked külön köszi a smst, csak nem volt érkezésem válaszolni :oops:

Kép
Vendég

Csodálatos ajándékot adtál nekem, köszönöm! Annyira örülök. Várom a szülés várható időpontját a táblihoz.

madiani

Vicuska, akkor most már egy óriási-hatalmas nagy, hangos GRATULA!!!!!
Jajj, én annyira örülök neki!

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Sziasztok!

Vicuska! Nagyon örülök! Gratulálok! Vigyázz magatokra és pihenj sokat!

Ani! Nagyon jók a képek!

A többiektől bocsi, megyek készülődni holnapra. Korán indulunk Pestre.
Majd jelentkezem, ha megjöttünk!

Puszi és jóéjt mindenkinek!

UI: Anna és Orsi- sokat gondolok rátok, ha menni kell, gyors és könnyű szülést kívánunk!!!
Vendég

Ja, Alexa! Neked pedig előre is SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!
Vendég

VICUSKA!!!!! :wink: Szia ANYA!! :wink:

Hatttalmas gratttttula neked!!!
ÚÚÚÚgy örülök!!

Alexa, neked holnapra nagyon boldog szülinapot kívánok!!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Vicuska,

VÉGRE-VÉGRE-VÉGRE!!!!!!!!!
ÓRIÁSI GRATULA A KISBABÁDHOZ!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vicuska,
most már egy óriási gratula jár neked!!!! ne bánd, hogy egyedül van a picurka, tuti le fog foglalni az elején teljes mértékben :P vigyázzatok egymásra!!!

Mi hetente járunk tanácsadásra, illetve csak súlymérésre, mert más nálunk nincs. A hosszra már 2 hete rákérdeztem, azt mondta a védőnő, hogy egy hét múlva lesz, de akkor is elmaradt... :shock: úgy tűnik nálunk mindig csak a súly van a középpontban (terhesgondozáson és most is...)

Ibi,
mi is humana ha startot használunk, nekünk jó. de talán írj iwiwen Krisztának, ők többet kipróbáltak!

Jó éjt!
Vendég

Alexa,
nagyon sok boldogságot kívánok Neked!!! (így előre) Biztos vagyok benne, hogy Martinka valahogyan különlegessé teszi számodra ezt a napot!!!
Vendég

Sziasztok!

VICUSKAA!!Gratulálok!!Gyönyörű babácskátok van!!Nagyon örülök! :D :D :D

ANI! BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!
:D :D :D

Kriszti,Nati,Kata
!Köszi előre is a köszöntést!Rosszul vagyok,hogy belépek a harmincba,de az a lényeg,hogy nem érzem magam ennyinek!! :lol: :lol: :P

Kata,örülök,hogy jelentkeztél,látom többen is beijedtek Ani "fenyegetésétől"! :lol: :lol: :P

Ildi!Nagyon helyes Bencéd!

Ibi
!Sajnálom a pocakfájást,nekünk 3 hónapos korig tartott.Én a tápszerben nem tudok segíteni .:(

Kriszti
!Megy a drukk holnapra!:wink:

Enikő!Szép a babasarok,ügyesen megcsináltátok! :D

Anna
!Jobbulást a gyerekeknek!

Ágica
!Gratulálok a kisfiúhoz!Hogy megy az idő,már a 22.hétben vagytok! :shock: :D

Ani
!Helyes Roni ahogy játszik,és jó kis hurkái vannak!:D :lol:
A névadós képek is jók,hát anyukád tényleg nagyon csinos és fiatalos!:D
Vendég

Gabi!Ennyire megy az órabiznisz?Ügyesek vagytok!

Viki!Tetszik a kép,amit csináltál,helyesek vagytok,és szép helyre jártok!

Nati!Mi hetente,majd havonta jártunk méreckedni,buksit és kobakot 2 hósan mért először a doki. :)

Orsi!Sokat gondolok rád!:wink:
Vendég

Ja,és gratulálok mindenkinek az átaludt éjszakához,én csak 3 hónapja élvezhetem ezt! :D
Vendég

Andesz!Sok sikert a vezetéshez!Az EÜ vizsga már meg is volt?
Vendég

sziasztok

Vicuska!!!!!
SZÍVBŐL GRATULÁLOK A KIS 6,2 MM-ESHEZ!PIHENJ SOKAT ÉS NÖVESZTGESD SZÉPEN A POCAKODATIgazán megható dolgot élhetünk át veled,köszi,hogy megosztottad velünk!

Alexa
A rendelések még nem annyira jönnek,de nem is hirdetjük nagyon.Hónap végén lesz nálunk börze,arra készülünk.Na meg az előkészületek,kép keresés....azért időbe tellik.

Jó éjszakát Mindenkinek!!!
Vendég

Vasárnap ismét börze lesz a Vizivárosi suliban! :wink:!

Én is elköszönök,jóéjt mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Hát akkor leirom miért vagyok ilyen korai.
Orsinak elfolyt a magzatvíz.Háromkor hivott.Drukkoljatok nekik!!!!
Szeretnék én lenni a hírhozó gondolom ez természetes. Amint megszületik hozom a hírt.Én nagyon izgatott vagyok ám.(hát még ő)
Alexaa boldog születésnapot kívánok neked!

Ani a program neve Photo Scape

Vicuska:gratulálok neked a pici pocaklakóhoz.

vikcy6
Pákozd

Jó reggelt!

Orsi millió billió drukk!!!!!! Nagyon szorítok hogy minden rendben menjen.

Alexa, Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok. Ahogy elnézem jövőre lesz kivel ünnepeld a szülinapod ;)

Pussz mindenkinek, megyek dolgozni.

madiani

Vicuska!
Nagyon-nagyon gratulálok Nektek!Nagyon vigyázz Magatokra! :)
Ugye már nem dolgozol? :roll:
Ja,és tessék kicsit most már többet jönni közénk :wink: :D

Húúúú,Orsi!
Nagyon szorítunk! :D
Gyors,és könnyű szülést kívánok! :D

Alexa!
Nagyon sok boldogságot kívánok Neked,Szülinapod alkalmából :D :D :D
Még az eü nincs meg,de v.színü,vagy most hétvégén,vagy jövöhéten indul!Még nem tudjuk!

KépKép
KépKép
andesz78

hű, Orsi, ráz a hideg.... :P már az is lehet, hogy meg is van a babó :roll: drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!!!!!!!

Vikcy, köszi a jó hírt, várjuk a fejleményeket!!!!!

Alexa, még csak 30??? :wink: még nagyon fiatal vagy!!!

Gabi,
a bodajki búcsún nem árultok?

hát az átaludt éjszakáról... Bencus tegnap 8.30-kor elaludt az első cici után, majd fél egykor ébredt és kettő után aludt csak vissza :shock: fél hét óta pedig fent van :shock: :roll:

Orsi, nagyon izgulok!!!!!
Vendég

Sziasztok,

Orsi,
drukkolok nagyon Nektek!!!! Most már remélem én jövök! :D

Alexa
Boldog születésnapot kívánunk Neked!!!!

Nati,
egyet sem búsulj, be fog az éjjeli alvás állni. Kitartás!!!

Viki,
Várjuk a híreket, nagyon!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
szofika3

Sziasztok!

Krsizti: Uhhh.... Jó nevettem a viccen :)

Nati: Barni szépen elvan az oviban szerencsére. Vásárlással nem állok sehogy, szó szerint. Lusti kis disznócska vagyok ;)

Anna: Remélem már nem leszel sokáig rosszul :( Sajnálom, két gyermek mellett meg pihenni igencsak nehéz lehet...

Vicuska: GRATULÁLOK!!! De jó! Ez nagyon szuper hír, üdv a kismamik között!!!

Ani: Szuper ez a játszószőnyeg. Érdemes venni? El van vele a baba?

Alexa: BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!
:) Most vasárnap lesz börze? Beprogramozom a telefonomba!

Orsinak egy nagy drukk!!! :) Gyors,és könnyű szülést kívánok!

Viki: Köszi az infókat, és várjuk a további híreket :) !!!

ÚJ BABÁJA LESZ A FÓRUMNAK!!! :D

Tündi
Kép
Kép
trundike

Sziasztok!

Ani, Alexa
Nagyon boldog születésnapot kívánok!!

Vicuska
Gratulálok!!!!
Boldogságos pocaknövesztést kívánok!!! :D

Orsi
Gyors és könnyű szülést kívánok neked :wink: bár, lehet, hogy már a kezedben tartod a babádat. :D
bessy76

Szép napot!

Ismét van egy lehelletnyi időm.

Ani, Alexa, BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!(így utólag)

Ani, Roni nagyon édes baba, hihetetlen milyen szépen fejlődik!Kis gyurmázni való!:wink: Ja, még annyit, hogy tedd be légyszíves a táblába Kardosné Hegedűs Anita szülésznő nevét is. Apácskán gondolkodtam, mert végülis végig ott volt velem a szülőszobán a vajúdás alatt, de a műtétnél viszont nem.

Orsi, HAJRÁ!!!!drukk+++++++++Könnyű, gyors szülést kívánok!Lehet, már meg is van a babád!!!!

Vicuska, hatalmas gratula a babádhoz!Őszintén örülök neki, hát még te!!!!

Ildikém, itt vagyok!!!Csak még nem annyira tudok jönni, bár neked/tek nem kell mondani, hogy az első pár hét erről szól. Meg aztán néha tele vagyok kétellyel, hogy jól csinálom-e a dolgokat? Tündéri Bence baba, nem győzőm mondani, mintha a Krisztián nézne velem szembe. Pedig a 4D-s képek után - legalábbis szerintem- úgy voltam vele, hogy tisztára te vagy.

És akkor amivel adós vagyok még. Pár kép az esküvőnkről:
a bevonulás...
Kép

az eskü előtt

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

esküvői torta
Kép

Kép

Bocsánat, ha sok voltam, próbáltam mazsolázgatni.... :oops:

Ja, és fantasztikusak a talisképek, no meg a babákról készült képek!Ennivalóak!!!

Még valami!!!Tegnap leesett Hunor babának a köldökcsonkja!!!! :D

Kérdés: Éjszaka megnéztem Hunornak a székletét, és a színe, meg a szaga rendben is volt, de mintha egy kicsit nyálkás lenne....
Ez rendellenes? Meg elég sokat kakilt, szinte minden szopi után.

Alíz

KépKép
roni0422

És még annyi, hogy a hsz-ket a fejéssel kapcsolatban. Elkezdtem, bár nem tudok olyan sokat fejni. Bár relatív mi minősül ilyen esetben soknak vagy kevésnek?

Ti mennyit tudtatok lefejni?Milyen technikával csináltátok?Előre is köszi.

Alíz

KépKép
roni0422

Nem tudok írni... :evil: a köszi az első mondatból kimaradt.... :oops:

Alíz

KépKép
roni0422

Chrissy
Tök jók a talis képek :D

Ani
Nagyon klassz etetőszéket kapott Roni. Szuperek a képek!

Alíz
Nagyon szépek voltatok az esküvőn!
bessy76

Sziasztok!

Orsi, remélem, már túl vagy a szülésen és a kezedben tarthatod a pici babádat!!!

Anna, most már te jössz, nem szeretnélek beelőzni! :wink:

Alexa, BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! És ne feledd: az a lényeg, hogy mennyinek érzed magad, nem az, hogy mit mutat a naptár!

Roni, nagyon csini voltál, jók az esküvői képek. Még egyszer gratulálok!

Kriszti, ez a zéró tolerancia tényleg jó. Drukkolok, hogy minden rendben menjen ma Bp-en.

Ibi, nagyon jók a Gergő babás képek. Látom, ti is szeretitek a Nádast! Ha Babó nem jön közben, akkor most vasárnap mi is megyünk, évfordulót ünnepelni. Sokan lesztek a keresztelőn?

Gabi, és a fehérvári börzéken nem áruljátok az órákat + még amit a nővéred csinál?

Köszönöm mindenkinek a szobadicsiket. A kiságyast majd átadom apósomnak, őt illeti (ja, jut eszembe: a pelenkázó szekrényt is ő csinálta, ha jól tudom). :wink: Szegénykém, megint kórházban van, megint a veséjével :(

Eszter és Enikő

Kép

11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Enikő
Szupi lett a babasarok!
bessy76

Bessy, neked is köszi!
Hogy vagy? Most látom, mindjárt te is 100 napon belül leszel! Én is mintha csak most mentem volna 100 nap alá, aztán tessék: mindjárt megérkezik közénk az első babánk!

Eszter és Enikő

Kép

11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Enikő
Köszi, jól vagyunk. Én is most vettem észre, amikor először írtam, hogy a héten már 100 nap alatt leszünk. Nagyon furcsa, gyorsan megy az idő... :shock: :D
Igen, most már bármikor érkezhet a babátok :D
bessy76

Alíz: Csodaszép vagy!!!! :)
A torta istenien néz ki párod is igazán elegáns!!! :) Jók a képek és egyáltalán nem tettél fel sokat :)
(ezt a rucit vetted a Luluban?)
Jó ha minden szopi után van kaki, hát hogynyálkás... én ettől nem ijednék meg. Ha minden más rendben (szépen eszik, nyugodtan alszik stb... ) akkor szerintem gond nem lehet

Enikő: Jobbulást aposódnak!

Tündi
Kép
Kép
trundike

sziasztok,

Alexa,

BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!

Orsi,

Drukkolok, hogy könnyű szülésed legyen és mihamarabb a kezedben
tarthasd a kicsikédet. :lol: :lol: :lol:

Alíz,

Csini kis pocakos menyasszony voltál. :lol: :lol:
Az hogy minden szopi után kakil a babócád teljesen természetes, Barbika 6 hétig minden szopi után kakilt, utána 3-4 naponta, majd később már napi 1x. Hát a nyálkát én megkérdezném, bár ha jól rémlik Barbikának is volt benne néha nyálka.
Fejni én nem fejtem, volt bőven annyi amennyi kellett neki.

Viki,

Köszi az infót, biztos te is nagyon izgulsz már Orsi miatt. :lol: :lol: :lol:

Ágica,

Gratula a kis kukishoz. :lol: :lol:
Gondolom most nagy az öröm, hogy egy kis csajszi után egy kis legény érkezik.:lol: :lol: :lol:

Ibi,

Én Bazsinál használtam tápszert, BEBA-t, nekünk az jött be, persze ennek már idestova 10 éve,gondolom most már vannak sokkal jobbak is. :lol: :lol:

Ani,

Roni nagyon kis figyelmes baba, ahogy nézi a játszón az állatkákat nagyon édes. :lol: :lol:
Tábliba szeptember 17 tanácsadás.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a köszöntést!!
Tök jól esik! :D :wink:

ORSI!!Hipermegadrukk nektek mára!!Juhééé,együtt ünnepelek majd a kis Lucával!!

Tündi
!Igen,most vasárnap lesz a börze!

A fiúk elmentek itthonról,nagyon titkolóznak,bár az igazi ünneplés hétvégén lesz,akkor jön a család. :D
Vendég

Alexa,
azert biztos lesz meglepi ma is :P
vasárnap mész árulni??

Alíz,
nagyon szépek voltatok!!! jók a képek!!!
én szopi után szinte semmit se tudtam fejni, csak bepiszkoltam a fejőt :shock: , de rá egy órára 10-30 ml van/volt. de ugye nekem kevés a tejcsim, én se tudom mi az átlag :oops: kitartást neked, tudjuk milyen ez, majd jössz, ha lesz időd!!!

Bessy,
annyira örülök, hogy jól vagytok!! a babaszoba színei nagyon tetszettek, ügyesek vagytok!!!!

Judy,
nem fura, hogy "tengernyi" időd van az elmúlt hetekhez képesr?? :wink: cicid rendbe jött??

Tündi,
még ebben a hónapban dolgozol??? :shock: Barnika régi holmijai nincsenek már meg? sok dolgot kell még vásárolni??

Enikő,
jobbulást apósonak!!!!

Viki,
folyton frissitek, nagyon drukkolok Orsinak!!! remélem nem kínlódik sokat és most már hamarosan meglesz a kis kincs!!!
Vendég

Enikő!Jobbulást apósodnak!

Nati!Igen,megyek árulni,reggel 7-től ott leszek.

Alíz!Nagyon szépek voltatok az esküvőn,jók a képek!:D :D
Martinka is kakilt minden szopi után.Nálunk is előfordult,hogy változott a kaki állaga,hívtam is a védőnőt mert beparáztam,de megnyugtatott,hogy nincs semmi gond,mert a tej is változik attól függően,hogy mit eszünk-iszunk. :wink:
Vendég

Alexa,
küldtem privit, előre is köszi!!!
Vendég

Hű, micsoda események!!

Orsi! Mennek a drukkok, bár lehet már babázol. Mindenesetre gyors, és könnyű szülést kívánok!!!

Alexa! Nagyon boldog születésnapot kívánok!!!!!
Meglepi?...... az jó

Alíz Drága! Gyönyörű voltál a nagy napon!!!!!!!!
Bencusnak is volt olxyan, hogy nyálkásnak láttam a kakiját, de a védőnő azt mondta amit a többiek. Szépen eszik, nem sír stb. akkor semmi gond.
Fejés: Bencus már nagyon sokat eszik (szerintem) már 90eket, így egyre kevesebbet tudok fejni. Max 10-20 jön le még egy szopi után.
Amúgy nyugi, tuti mindent jól csinálsz!!!
Levegőzni voltatok már kinn? Hunornak tetszett?
Éjszaka hányszor keltek?

Vicuska! Elmondhatatlanul boldog vagyok. Nagyon megérdemeltétek ezt a babát. Most egyet, aztán a következőnél kettőt stb.

Ani! Gyönyörű Roni baba! És teccik a játszószőnyeg. Szeret rajta?
Meddig van rajta? Nem alszik el ott?

Anna! Biza Te jössz!

Ja, Vicky! Köszi a híreket Orsiról. Majd gyere ám, ha ír Orsi.

Puszz! Megyek enni!

Ja, tegnap már 4090grammok voltunk. :)

Ja, és ksöszönöm a dícséreteket. Jól esik.
n.k.ildi

Nati: De megvannak csak össze kéne szedni hogy mi kell még. Nagyon szétszórt vagyok de majd szép lassan :)

Orsival vajon mi lehet? Lehet hogy már babázik?

Tündi
Kép
Kép
trundike

Sziasztok!

Kovács Luca 9:20-kor megszületett!Gyönyörű szép baba.
Hosszú barna hajacskája van.
3580g és 57cm.

Orsi is jól van.Mosolygós volt mint aki nem is szült.
Este jövök a képekkel. :) :lol: [/b]

vikcy6
Pákozd

Orsi!
Nagyon sok boldogságot és egészséget, sok tejcit és örömöt kívánok Nektek! Gratulálok Luca babához!!! :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Orsi, gratulálok!!! Nagyon sok boldogságot kívánok nektek!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Vikcy, köszi a szuper hírt, türelmetlenül várom a képeket!

Orsi, gratulálok Luca babához, sok-sok boldogságot kívánok!

Eszter és Enikő

Kép

11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Természetes úton született Luca.
Ezt elfelejtettem leírni.Éjell fél háromkor folyott el a magzatvíz.A fájások hat óra körül kezdőtek igazán.Hamar meglett a pici manó.
Olyan izgatott voltam hogy azt hittem én is ott kötök ki.A mi kis manónk is szurkolt ezerrel odabent.Ma még meg sem ált. :) :lol:

vikcy6
Pákozd

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?