SZiasztok Maulekek!
Megjöttem!
Majd szépen lassan megtudtok mindent mi történ t velünk, röviden tök jó volt a Kolping hotelben Alsópáhokon, sok ajándékot kaptunk, jót táncoltunk szilveszterkor, szegény Cumika megbetegedett, de már nagyjából túl van rajta, ekkor én robbantam le, de miután "beszéltem a nagy fehér telefonnal", jobban lettem, és fogytam vagy 2 kilót, lassan pedig jönnek a hétköznapok. Mit nem adtam volna, ha megnyrjük a lottón a 3 milliárdot, és még vagy 2 hónapig ilyen nyugis lehetett volna az életünk.
Szia Nina,
gratulálok a kislányodhoz!
Az alvással kapcsolatosan: mikor fürdetitek? Veletek alszik vagy külön a baba? Külön szobában?
A védõnéni az Inci?
Gabi3,
jót mosolyogtam, mikor olvastam, hogy próbálkozol az esti péppel. Ne haragudj!
Mi is ezen úgyanúgy átmentünk, szegény gyerkõcbe beletömtem másfél adag tejpépet, egy adag gyümölcsöt, miután megfürdött még anyatejet és szipkázott, volt hogy 30 percig intenzíven, oszt nem felkelt... Szegény szerintem a sok kajától. De hát hagy egyen, biztos éhes szegény, na meg, akkor majd eltelíti a kajcsi... Na, hallod! Ez nálunk nem jött be... Akkor jöttem igazából rá, mikor mindemellett 3-4x felkelt, illetve volt, hogy nem kellett neki, vagy nagyon álmos volt, fürdés szopi, és akkor meg nem kelt annyiszor. Szóval, el kell hogy fogadjuk, már nem az éhség kelti õket, még ha úgy is teszenk
!
Edelweiss,
fogadj szülésznõt!!! Ne izgulj a szülés miatt, és lehetõség szerint rángasd be apukát is. Úgy sokkla könnyebb elviselni ha esetleg elhúzódik. Az én párom pl. Harry Pottert olvasott, de olyan jó volt, hogy ott volt mellettem. Közben poénkodtunk, na aztán egy idõ múlva már félre állt a szám. Én EDÁval szültem, a következõt is azzal fogom szülni, de lesz annyi eszem, hogy elõbb beleegyezem. Nálam sajnos oylan erõsek voltka a fájdalmak (pedig én nagyon jól tûröm), hogy még az EDával is éreztem mindent. El tudom képzelni milyen lett volna, ha maradok az erdeti tervnél. Hát az a kéjgáz, amirõl Nina is írt, brrr. Azt hittem hatásosabb lesz, de nem szívtam meg eléggé, akkor nem hatott, ha meg igen, akkor olyan hányiger jött rá. Édeskés az szaga, és én a terhességem alatt minden édestõl rosszul voltam, elképzelheted hogy érzetem magam.
Ajánlom, hogy ha van kedved járj el a Vasasba is szülés felkészítõre, nagyon jó! A védõnénik nagyon aranyosak, segítõkézsek, és nem utolsósorban hasznos dolgokat mondanak! Késõbb esetleg, majd járhatsz babamasszázsra, baba-mama klubba hozzájuk. Telcsiszámot nem tudok mondani, talán Nina meg tudja írni.
Lara,
próbáltad már, hogy picit megpárolod mondjuk az lmát és úgy adod oda? A pépet abszolút nem fogadja el? Adsz már neki tejet? Kipróbálhatod esetleg, hogy beleturmixolod a gyümit. Mint a nagyok: gyümölcsturmix. Te is iszol belõle, hátha jobban csúszik úgy neki is.
Ildiaynu,
mi újság?
Mit szólnátok hozzá, ha Mikkamakkakában lenne a következõ tali? Ott elférnénk a gyerkõcök is jól el lennének. 400,- 1 óra, van sok érdekes játék, kisebbeknek nagyobbaknak.
A Százszorszép gyermekházban van, itt megnézhetitek:
[url=http://www.mikkamakka.hu" TARGET="_top]http://www.mikkamakka.hu[/url]
Nekünk inkább a délelõtt lenne jó, és mi tuti megyünk már a héten. Valahogy vissza kell lassan terelni Cumika gondolatát, hogy itthon vagyunk.
Most mennem kell, mert régóta itt üldögélek,
Szép (talán írhatom azt is, hogy front és betegségmentes, boldog babás)új esztendõt kívánok mindenkinek
Ágci