sziasztok!!!
Bence elaludt a vállamon
Jót tett neki a tegnapi levegő
Gabi, Kriszti, Andesz: nagyon szépen köszönjük Bencussal együtt a tegnapi vendéglátást!!!!!! Nagyon jól éreztük magunkat!!!!
Tündi és a többiek, nektek pedig a babázgatást, hogy elvoltatok Bencussal
Tündi, Irtam privit!
Alexa,
ez a kavics dolog nagyon jóóóóóóóóóóóó!!! Hatalmasat nevettem rajta!!
Jaj, de bunkó vagyok!!!
ALíZ ÉS CSABIKA!!!!!!!!!!!!!!! Tiszta szívből gratulálok az új jövevényhez!!!! Nagyon jó egészséget mindkettőtöknek, sok-sok tejcsit neked és mielőbbi felépülést!!!!!!
Szilvi,
jó volt veled ismét talizni, jöhetnél már közénk!!!!
Andi,
hát, Gréti még mindig csodaszép "kicsi" lány!!!! Büszke lehetsz rá!!!
Ani,
Roni és Levi lassan úgy néznek ki, mint a testvérek (már nem külsőleg
) Olyan aranyosak együtt, úgy szeretik egymást!!!! Nagyon jól nézel ki, mintha nem is szültél volna!!!
Vikike,
gyönyörű pocakod van és hát Levi babó??!!!! Még mindig szívtipró!!!
Judy,
nem lehet könnyű dolgod, a fiúknak aztán van már akaratuk és úgy látom Barbika és hamarosan kis terrorista lesz
(mi is így hívjuk Bencét, mert mindig kiköveteli ami neki kell
). Képeket még nem néztem meg, de majd este én is felrakom valahova...
Anna,
örülök, hogy megismertelek, nagyon helyes gyerkőceid vannak!!! És hát anyukád kalácsa.... Ani, én vágtam fel az egyiket, és Tanddal jóóóóóóóóóól meg is kóstoltuk
Enikő, Bessy,
gyönyörű pocakotok van és jó volt látni benneteket, olyan fura h ogy Bencus 4 hete született, de előtte még pocakom volt.. Jól viselitek a terhessét, jó volt rátok nézni!!! Vigyázzatok magatokra!!!
Benus, Martinka és Noel nagy lókötök és jó barátok lesznek
Egyszóval lányok már várom a következő talit, a hol talán már csak Vicuska lesz babás és ő fogja az összes babát babusgatni, mert mi már mind visszük
Vicuska, hajra, hajrá, nagyon sokat gondolok rád ma!!!! Gyere a hírekkel, hogy hány babót hordassz a pocakodban!!!
Orsi és Vikcy,
remélem mindketten jól vagytok!!! Sajnálom, hogy nem jöttetek, de persze megértem!!!! Vigyázzatok egymásra!!!!
Nibcsike,
Ti már nyaraltok
Kár, hogy nem jöttél, Gergő baba is jól ellett volna
No de majd legközelebb!!!!!
Ildi,
nagyon édes Bencus tejcsisen!!! Látom sokat alszik, mert tudsz jönni
. Azért majd magadról is tégy fel képet!!!! Apa otthon van még, vagy már egyedül vagy Bencussal???
Irtam privit neked is!!!
No megyek, szép napot nektek!!!