Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, jó reggelt!

Anna: Lehet hogy ahoz má relrontottuk a Manócskát :)
Enikő: Nincs mit :)

Judy, Anna: Szupi hogy a fiúk ennyire egymásra találtak :) Ezért sajnálom hogy Barnika kicsit fiatalka hozzájuk :(

Tündi
Kép
Kép
trundike

Gabi: Elhagytam a napszemüvegemet. Nem találtatok véletlenül egy sötét idegen napszemüveget?

Tündi
Kép
Kép
trundike

Drága Alíz!! Szívből gratulálunk a kisCsabihoz, gyors felépülést és rengeteg tejcit kívánok Bencussal együtt Neked!!

Anna! Köszi, ez most akedvenc képem, ahol ilyen tejcikés a szája. :)

Csajszik! Örülök, hogy jól éreztétekmagatokat!! Remélem azért picit hiányoztam. :)

Mindjárt megnézem a képeket is.
n.k.ildi

Vicuska! 100000000000000000000000000drukk mára. Ha végeztél gyere és mesélj!

Orsi! Hogy vagy???????? Ezerrel gondolunk ám Rád Bencussal.

Csajszik! Alíz 36+6-on szült. Az még koraszülőttnek számít?
Bár biztos berakták inkubátorba a picit.
n.k.ildi

Ja mégvalami, aztán eldugulok. Ha valaki megy Alízhoz, megmondaná Neki, hogy puszilom, és minden jót kívánok Neki?

Ja Végh Alíznak hívják. Valaki kérdezte.
n.k.ildi

Szupik a képek!!
n.k.ildi

sziasztok!!!
Bence elaludt a vállamon :shock: :P :P :P Jót tett neki a tegnapi levegő :wink:

Gabi, Kriszti, Andesz: nagyon szépen köszönjük Bencussal együtt a tegnapi vendéglátást!!!!!! Nagyon jól éreztük magunkat!!!!

Tündi és a többiek, nektek pedig a babázgatást, hogy elvoltatok Bencussal :wink:
Tündi, Irtam privit!

Alexa,
ez a kavics dolog nagyon jóóóóóóóóóóóó!!! Hatalmasat nevettem rajta!!

Jaj, de bunkó vagyok!!!
ALíZ ÉS CSABIKA!!!!!!!!!!!!!!! Tiszta szívből gratulálok az új jövevényhez!!!! Nagyon jó egészséget mindkettőtöknek, sok-sok tejcsit neked és mielőbbi felépülést!!!!!!

Szilvi,
jó volt veled ismét talizni, jöhetnél már közénk!!!!

Andi,
hát, Gréti még mindig csodaszép "kicsi" lány!!!! Büszke lehetsz rá!!!

Ani,
Roni és Levi lassan úgy néznek ki, mint a testvérek (már nem külsőleg :wink: ) Olyan aranyosak együtt, úgy szeretik egymást!!!! Nagyon jól nézel ki, mintha nem is szültél volna!!!

Vikike,
gyönyörű pocakod van és hát Levi babó??!!!! Még mindig szívtipró!!!

Judy,
nem lehet könnyű dolgod, a fiúknak aztán van már akaratuk és úgy látom Barbika és hamarosan kis terrorista lesz :wink: :P (mi is így hívjuk Bencét, mert mindig kiköveteli ami neki kell :P ). Képeket még nem néztem meg, de majd este én is felrakom valahova...

Anna,
örülök, hogy megismertelek, nagyon helyes gyerkőceid vannak!!! És hát anyukád kalácsa.... Ani, én vágtam fel az egyiket, és Tanddal jóóóóóóóóóól meg is kóstoltuk :P :P :P

Enikő, Bessy,
gyönyörű pocakotok van és jó volt látni benneteket, olyan fura h ogy Bencus 4 hete született, de előtte még pocakom volt.. Jól viselitek a terhessét, jó volt rátok nézni!!! Vigyázzatok magatokra!!!

Benus, Martinka és Noel nagy lókötök és jó barátok lesznek :wink:
Egyszóval lányok már várom a következő talit, a hol talán már csak Vicuska lesz babás és ő fogja az összes babát babusgatni, mert mi már mind visszük :wink:

Vicuska, hajra, hajrá, nagyon sokat gondolok rád ma!!!! Gyere a hírekkel, hogy hány babót hordassz a pocakodban!!!

Orsi és Vikcy,
remélem mindketten jól vagytok!!! Sajnálom, hogy nem jöttetek, de persze megértem!!!! Vigyázzatok egymásra!!!!

Nibcsike,
Ti már nyaraltok :wink: Kár, hogy nem jöttél, Gergő baba is jól ellett volna :cry: No de majd legközelebb!!!!!

Ildi,
nagyon édes Bencus tejcsisen!!! Látom sokat alszik, mert tudsz jönni :P :P . Azért majd magadról is tégy fel képet!!!! Apa otthon van még, vagy már egyedül vagy Bencussal???
Irtam privit neked is!!!

No megyek, szép napot nektek!!!
Vendég

Ildi: Bár készíthetnék maj dén is ilyenképet a babámnról. Ez azt jelentené hogy van tejem és hogy szépen eszik :)
Nagyon édi Bence, és szép hajacskája is van. Szopizzon csak szorgalmasan hadd erősödkjön a Manócska :)

Nati: Szívesen babázgattam. Bence egy tüneményes iciri-piciri babóca :)
Önbizalmat adott nekem egy kicsit babócám születése előtt hogy két babát is sikerült megnyugtatnom, bár nem volt ezekkel az angyalkákkal nehéz dolgom :) Levinek egy hangocskája nem volt ez édesnek.
Lehet hogy az én babócámmal is fogok majd boldogulni? :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Nati: Privi ment :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Alíz: GRATULÁLOK! SOK-SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK.

Ildi: köszi,hogy gondolsz ránk :)

Ma voltam NST-n meg vizsgálaton is. Méhszáj 2222-es :) Doki szerint hétvégén meglesz :) ??? Hát majd kiderül, a múltkor is ezt mondta, aztán azóta se lett meg :)

Kép
csehi77

Alíz!
millió gratula Csabi babához! :P

Sziasztok! :lol:

van egy szép 7 mm-es petezsákom, benne szikhólyaggal! :P
ja, és méhen belül! :wink:

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.08.29 18:42-kor.
Vendég

Vicuska,

Kép

ez szuper! Vigyázz magadra nagyon, pihizz sokat!

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

vicuska: GRATULÁLOK! Nagyon sokat pihenjél ám, és nagyon vigyázz magadra.

Kép
csehi77

Sziasztok

Örülök,hogy jól sikerült a tali és,hogy mindenki jól érezte magát.Ezer bocsika akivel nem tudtam beszélgetni,de őszintén szólva az se tudtam,hol áll a fejem,azért igyekeztem mindenkivel pár szót váltani.
Köszi a ház dicsiket is,bár még lehetne mit szépíteni,és tervek is vannak csak lóvé nincs rá.De ami késik nem múlik.
És köszi Noelre is a dicsiket,igazán jól esett!

Chrissyy
Köszönöm a rengeteg segítséget és külön köszönet illeti drága férjedet,aki oly nagy türelemmel és szeretettel foglalkozott a gyerekekkel!És persze köszönjük neki azt az isteni finom halászlevet,amit csak ma sikerült megkóstolnom-tényleg nagyon finom lett.Martin nagyon ügyes nagy gyerek már,csak ámultam miket tud :D

Tesó
Neked is millió köszönet a segítségért!

Nem sorolom,mert minden baba és gyermek tündéri és nagyon aranyos és szép,és mindannyian közel állnak a szívemhez :wink:
Na és persze titeket kismamikat se felejtelek ki a sorból,Ti is mindegy szálig csinos pocakos kismamik vagytok!

DRÁGA ALÍZ!HATALMAS GRATULÁCIÓ KIS CSABI VILÁGRA JÖTTÉHEZ!KÍVÁNOK NEKTEK SOK BOLDOGSÁGOT CSODÁLATOS BABÁS PERCEKET GYORS FELÉPÜLÉST ÉS SOK-SOK TÁPLÁLÓ TEJECSKÉT!!!REMÉLEM CSABIKA ÉS TE IS JÓL VAGYTOK!

VICUSKA DRÁGA!!!NEM IGAZÁN TALÁLOK SZAVAKAT ARRA,HOGY MENNYIRE ÖRÜLÖK,HOGY VÉGRE TE IS ÁTÉLHETED AZT AMIT MI!GYÖNYÖRŰ KIS PETEZSÁKOCSKÁT HORDASSZ A SZÍVED ALATT!!!ÉS REMÉLEM NEMSOKÁRA ÁTÉLHETED AZT A FANTASZTIKUS ÉRZÉST,AMIKOR ELŐSZÖR MEGHALLOD GYERMEKED SZÍVDOBBANÁSÁT :wink:

Tündi
Akkor a szemüveget majd viszem!

Orsi
Szépen tágulsz,nemsokára meglesz a nagy találkozás Luca babáddal :D Gondolom nagyon-nagyon várod már!

Judy
Köszi a képeket,nagyon jól sikerültek.Én sajna csak 3 képet tudtam készíteni,mindjárt fel is rakom őket.

Puszi[/b]
Vendég

Ja Ildi
Majdnem elfelejtettem!
Nagyon tündéri a Ti kis tejes szájú,haspók Bence babátok :D :D :D
Vendég

És akkor a képek
Aki nem volt ott és nem tudja,annak egy kis segítség balról jobbra haladva:Tand,Gréti,Bence,Andesz,Noel,Chrissyy és Martin
láthatók a képeken

"Csendélet " a medencében :D :D :D :
Kép Kép Kép
Vendég

Vicuska,
ez fantasztikus!!!!!!!!!!!!!! NAGYON GRATULÁLOK!!!!!!!!! Hű, én se nagyon találok szavakat, de a lényeg, hogy pihizz sokat és szeretgessétek egymást az új pocaklakóval :P :P

Tündi,
nagyon köszönöm, de ezt a félét már próbáltuk - sajna nem kedveli Bencus :cry: :cry: . Pedig ezek még elérhető áruak és klasszak is. de aranyos vagy, köszönöm szépen!!
Vendég

Sziasztok! Én is csak pár képet készítettem, de ezeket is felrakom és jövök írok.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép

Hát ennyit készítettem, de ne haragudjatok, hogy nem minden babáról készítettem képet, csak aztán már Levire figyeltem, de Judy ügyesebb fotós volt!

Kép
Kép

Nst
vikike_

Alíz nagyon gratulálok én is és sok sok tejecskét és mielöbbi felépülést kívánok!!!

Vicuska, hát libabőrös lettem és könnybelábadt a szemem mikor megláttam a fotót, annyira örülök, hogy végre sikerült!!! Pihenj nagyon sokat és vigyázz magatokra!!!!

Gabi, Andi és Kriszti én is köszönöm a vendéglátást, nagyon finom volt minden és le a kalappal elöttetek, hogy ennyi babát és mamát fogadtatok, ja és nekem is ég a pofám, hogy nem segítettem pakolni :oops: :oops: :oops: , ne haragudjatok!
Még valami, a falfestéknek a nevét leírnátok nekem, azt mondtam férjem, hogy veszünk, mutattam neki képen és mondtam, hogy látod meg lehet csinálni és nem drága :D .

Felébredt Levi, folyt.köv.

Puszi

Kép
Kép

Nst
vikike_

Vikike
Szuper jó képeket csináltál!!!
A festék neve Trilak aquacolor diszperzit színező .Auchanba is lehet kapni.Igazából fekete,piros,sárga és kék az ami kell ezekből minden színt ki lehet keverni,a barnát nehéz kikeverni,ezért azt még érdemes venni ja és ami kell még az fehér diszperzit-ezzel világosítod a színeket.
Vendég

Vicuska! Folyik a könnyem a boldogságtól. Annyira örülök!
Vigyázz kérlek magatokra. Mostmár Ani betehet a tábliba a kismamik közé igaz?

Viki! Szupereka képek.

Nati! Apácska még a héten itthon van, (bár sokat nem, mert ezt -azt intéz), majd jövő héttől leszek egyedül.
Köszönöm a dícséretet Bencusra. A Te Bencusod is gyönyörű, láttam Judy képeit. Szerintem nagyon hasonlít Rád. Szépek vagytok!

Gabi! Neked is köszi a dícséretet. És ügyik voltatok, hogy megszerveztétek a talit, meg kiviteleztétek.

Tündi! Neked is lesz majd ilyen tejcsis képed nyugi. Nem is olyan sokára!!! :)

Orsi! Szerintem váltjátok egymást majd Alízzal!! :) Drukk!!!!!
n.k.ildi

Nati! Írtam privit!
n.k.ildi

Sziasztok!

VICUSKA!!Gratulálok a kis petezsákocskához,vigyázz rá és magadra is nagyon!!Úgy örülök!!Még a könnyem is kicsordult!! :D :D

Orsi!Biztos nemsokára megszületik a kisbabád,szépen tágulsz! :D :D
Ma már jobban voltál?

Ildi!Bence nagyon édes a tejcis kis szájával!Látszik,hogy jóllakott!:D

Jók lettek a képek!!Mindegyik tetszik!! :D :D
Vendég

Sziasztok!

Most csak annyi, hogy voltam Alíznál, jól vannak mindketten. Azért lett császár, mert nem tágult, hiába kapott oxitocint. De azt mondta, hogy jobb így. Teljesen jól van, még fura neki, hogy üres a pocija. Előtej van, csak bealszik a kis Hunor. Úgy néz ki, hogy hétfőn mehetnek haza, és jön ahogy tud.
Pár kép:

Kép Kép Kép Kép Kép

Ui: majd hozok én is tegnapról képeket, csak még le kell kicsinyítenem őket.
Ja, és kibújt a 3. fogacskánk felül jobb oldalon.
Vendég

Vicuska,

GRATULÁLOK KISMAMI A KIS PETEZSÁKOCSKÁDHOZ!

Vigyázz rá nagyon, pihizz sokat és remélem a következő talin már te is ott leszel. :lol: :lol: :lol: :lol:

Chrissy,

Gratula a fogacskához. :lol: :lol: :lol:
Köszi a képeket, nagyon szép kis fiucska Hunor baba. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Mi is köszönünk szépen mindent és szívesen segítettünk. Jól éreztük magunkat. Ha lesz tali, akárkinél, szívesen segítek bárkinek, csak szóljatok, de nem akarok okoskodni. Nem muszáj!
Mindenkit jó volt ismét látni, főleg azokat megismerni, akivel még nem volt lehetőségünk. A babák egytől egyig nagyon szépek, aranyosak, én is imádom őket. És Anyucik-ti is jól néztek ki. A kismamákról nem is beszélve, irigylem a pocakotokat, csinik voltatok.
Köszönöm mindenkinek, hogy babázhattam!

Nibcsike! Hogy repül az idő, már 2 hónaposak lesztek holnap. Jó hétvégét nektek és ne félj az oltástól. Kérünk képeket Gergő babáról!

Ani! Örülök, hogy rendben van minden és bocsi, hogy csak most reagálok rá. Honnan költöztetek haza? Asszem lemaradtam.

Ildi! Én gondoltam rád tegnap, bírhatta volna még Bencus, de majd a következőn már ti is ott lesztek. Annyira zabálni való kisfiad van, az a tejcsis szája...
Ja, és átadtam Alíznak a jókívánságaidat!

Alexa! Nem semmi kavicsraktárt talált magának Martinkád! Az a nevetése, behalok neki, olyan édes.

Andesz! Remélem az estétek és a mai napotok jobb volt. Nagyon sajnáltam a csillagszemű Bencédet hazafelé. Millió pusza neki. Patrikod is aranyos nagyon.

Vicuska! Ez szuper! Gratulálok! Nagyon vigyázz magatokra és pihenj, amennyit csak tudsz.

Orsi! Szépen tágulsz, remélem hamar kibújik a kis pocaklakód. Utsó pocakfotó?

Vikcy! Remélem te is jól vagy, vigyázzatok magatokra és egymásra.

Anna! Örülök, hogy azért mégis el tudtatok jönni. Fincsi volt a kalács.

Vikike! Jó volt látni téged és Levit. Szép pocid van, le sem tagadhatod, hogy fiú.

Nati! Nagyon édes Bencusod!

Gabi! Köszönünk szépen mindent. Apácskád is aranyos, kár, hogy ő nem tudott maradni. Lett volna két óvóbácsi...
Nagyon szép a házatok, a kecskék is aranyosak. Az anyósod is aranyos és neki is köszönünk mindent.

Holnap megyünk anyukámhoz ebédre, de jövünk délután vissza. Vasárnap meg főzni megyünk, de még nem tudjuk hova. Azért igyekszem jelentkezni.
Bocsi, akit kihagytam!

Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég

Ja, elfelejtettem!

Szilvi puszil mindenkit.

Vicuskának gratulál és örül, hogy vége sikerült.

Alíznak is gratulál és jó egészséget, sok tejcsit és gyors felépülést kíván.

Tündikének üzeni, hogy október 25-én van Bianka!
Vendég

vége=végre, bocsika
Vendég

Sziasztok!

Csak pici időm van. Végre digitv-nk van és még nem az igazi a net ( nem a digisek hibája miatt)

Vicuska, hihetetlenül örülök. Nagyon vigyázz magatokra! A tábliba szívhang után beraklak ;)

Ne haragudjatok, most ennyi, jövök majd

madiani

Alíz! Mégegyszer gartula a kis Hunorhoz!
Örülök, hogy jól vagy!!

Chrissy! Nagyon aranyos vagy, hogy gondoltál Rám a talin. Jól esett. És köszi a dícséretet Bencusra is.
A következőn már ottleszünk tuti.

Orsi! Hogy vagy?? Lassan az otthoni fogkeféd is bedobhatod a táskádba, mert indultok.
Szerintem majd hétfőn. Pocifotó?

Ani! Örülök, hogy van netetek. Remélem jó is lesz.

Szilvit én is puszilom! Olyan jó lenne, ha már többször is jönne.
Aranyos Levije.

Mi holnap már két hetesek leszünk. :)
Majd dobok egy képet a pocimról. Mége gy hetes volt Bence mikor csináltuk. Egész jól lement már. Meg teszek mellé egy képet a 37hetes pocimról is, mert azt is elfelejtettem anno.

Pussz
n.k.ildi

Sehol senki?

Chrissy! Gratula a 3. fogacskához!!!! :)

Ja, szerintem Alíz kisfia tiszta anyukája. Nagyon hasonlít rá.
n.k.ildi

Sziasztok!

Csak egy gyors info!
Tegnap megnyitott a Fő utcán, a színházzal szemben a Nikica bababolt. Voltunk reggel, mert azt írták, hogy nyitási akciók vannak. Vettünk is egy babahordozót, eredetileg 11100 Ft, most 9900-ért adták. Szerintem érdemes benézni, babakocsik is vannak olcsóbban. Azt hiszem, szept. 6-ig tart az akció.
Így néz ki:

Kép

Megyek szunyálni, hulla vagyok.
Holnap dobok pocakképet.

Puszi

Eszter és Enikő

Kép

11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

sziasztok,

Ildi,
lemaradt a pocakkép :cry: :cry: . Köszi a privit!!!!

Enikő,
klassz a hordozó, nagyon fiús szine van, csak nem fiúban reménykedtek?? :wink:

Kriszti,
köszi a képeket Hunorról!!! Nagyon kis cuki, Bence jutott az eszembe, amikor ilyen "kicsi" volt. :P Juj, de jóóóó volt!!!!

Lányok, különösen Tündike :wink: :
képzeljétek, már nemcsak zoknicska van, amit Bencus kinőtt, hanem az 56-os holmik is egyre rövidebbek :wink: :P Holnap szanálok.

Tündike,
miért ne lennél képes megnyugtatni a saját gyerkőcödet???? Mi ez a pesszimizmus??????? Hisz Barnikát is számtalanszor megnyugtattad!!!

Orsi,
szépen tágulsz!!! Nyákdugó??? Hogy érzed magad??? Sokat gondolok Rátok!!!! Már biztos nagyon szeretnéd a kezedben tartani a kisbabádat!!!!

Lányok, most elég izgalmas időszak elé nézünk... sorozatban fognak születni a babucik :wink: :P

Szeptember második felében indul az XS fittnesben a bártfai utcában baba fitness. tájékoztató: mybabyfitness.hu
A hölgy nagyon kedves, 10-11 körül fog kezdődni, 40 perces foglalkozások és már 2 hetes kortól lehet járni :wink: .
Azt hiszem mi majd fogunk járni, de majd kiderül, ha már ott fogunk tartani.

Jó éjt mindenkinek!!

Kata,
milyen volt a nyaralás??? Most jó időtök volt szerencsére!!!
Vendég

ildi: már fogkefe is van bent :D szerinted hétfőn? ha tényleg hétfőn lesz akkor le sem tagadhatod ,hogy boszi vagy :lol: Na majd kiderül, ma még semmit nem érzek.

nati: köszi az agódást :) jól esik. Hát már nagyon szeretném a karjaimban tartani kismanócskát,de ő nem nagyon akar kibíjni :) De nem bánom, ő úgyis tudni fogja,hogy mikor kell kijönni.

Na akkor egy utolsó pocakfotó :lol: Kép 39. hétben

Kép
csehi77

Sziasztok!
Végre van egy kis időm. :D Nagyon igényli Roni hogy foglalkozzam vele, de hát ez igy is van rendjén.

Ildi, köszike a megnyugtatást. Mindig megfogadom hogy nem aggódom ha egy napunk kicsit más mint az átlag, hisz lehet neki is rossz napja. Csak hát az aggódás.... Már 2 hetese a kis Bencétek :) Fantasztikus ez a tejcis kép. Persze hogy hiányoztatok, a következő talin már ti is ott lesztek. Eddig (kop-kop-kop) nagyon jó a net is és a tv is, remélem így is marad.

Orsi, hogy vagy? Még 2 in 1? Igaza lesz a dokinak? Oh most látom ezt a gyönyörű pocakot.

Judy, neked is nagyon köszi. Barbika már hintázik... tök jó. Szted hülyeség ha mi már 4 hónapossan ki akarjuk próbálni a gyümiket? Tegnap megnyalattam vele az őszibarackot, nagyon teccet neki.

Tényleg anycik, kinek mikor fordulrt meg elösször a gyermeke? indenki azt kérdezi tőlünk hogy forgolódik-e már Roni? Nem aggdok miatta, csak kíváncsiság.

Tündi, ez a taknyos idézet nagyon komoly (megjegyzem van benne igazság). Mi is Roninak szólitottuk már pocaklakóként is a mazsolát hogy szokjuk és persze hogy a családtagokat is szoktassuk hogy nem Áronka (az nagyon nem teccik)

Vicuska, remélem a torkod már rendbe jött. Pénteken mész szívhangra? Annyira örülök nektek. Egypetéjű ikrek még lehetnek?

Tand, olyan jó volt dumcsizni veled. Képzeld megpróbáltuk hogy felkeltsük. 8-kor felébreszttem megfürcsiztünk, aztán evett. És itt jött a szívatás fél 11-ig röhögcsélt nekünk, aztán nagy nehezen elaludt. Tegnap nem vártunk, 7-kor fürcsi, kaja. Fél 8-kor már aludt egészen fél 2-ig, aztán csak fél 6-kor kelt. Ha így működne nagyon jó volna. Na majd meglátjuk. Nagyon köszi a hasznos infókat.

Ibi, köszike szépen. Szép nagy már Gergő baba, gyorsan utóléri Roninkat, de hát nagyobb súllyal is születtet.

Alexa, ez a kavicsos dolog nagyon teccet. :D

Anna, annyira sajnálom azt a kalácsot. Na de majd legközelebb. A receptet adig nem kérem míg nem kostáltam meg, mert ha nem úgy sikerül megsütnöm nehogy elmenjen a kedvem. Nagyon ari vagy, köszi. B.sszus most nézem hogy 2 heted van....

Nati, köszi, de azért van még mit leadni. Levi nagyon szereti Ronit. Mondta Vikike hogy otthon megy Roni fényképehez és mutogatja. Úgy imádom a kis francost. Biztos jó barátok lesznek. Mi szívesen mennénk arra a fitneszre, főleg ha ti is ott lesztek. Baba-mama torna nincs? A csúcsformába van az is, igaz csak 3 hós kortól, sztem oda is megyünk (nekem is nagyon kellene már)

Chrissy, gratula a 3. fogacskához. :) Anycáméktól költöztünk haza, nyaralásból egyből hozzzájuk mentünk a kutyára vigyázni mert ők is nyaralni mentek. Szép időtök van a főzéshez. Asszem mi is kirándulunk egyet, de még nem tudjuk hova.

Enikő, nagyon jó vétel volt a hordozó. Szólok Vikikének is ők is akarnak venni. Sajna mi még nem tudjuk odadani nekik.

madiani

Sziasztok! :D
Vicuskismami hatalmas nagy gratula :D :D :D !
Alíz!
Nagyon édes Csabika :D várjuk az élménybeszámolót,amint teheted! :D
Csehi!
Jó nagy pocakod van ám! :wink: :D
Enikő!
Szupi a hordozó! :D
Ildi!
Nagyon édi Bencus! :D
Chrissy!
Bence utána már megnyugodott,szerintem Neki is készülődik kifele a fogacskája,mert már látom a vonalát!
Mégegyszer köszi,hogy ilyen rendesek voltatok :D

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!
Akkor itt az ígért pocakkép:
Kép

Csak én látom úgy, hogy lejjebb ment???

Nati, nem reménykedünk semmiben, de inkább teszünk kislányt kicsit fiúsba, mint kisfiút lányosba! :wink: Egyébként sokan azt mondják, hogy fiú lesz.

Orsi, nagyon szép pocid van!

Eszter és Enikő

Kép

11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Ja igen, még van egy kérdésem is:
végigaludtam az éjszakát, kb. fél 11-től reggel 7-ig (mínusz "pisiszünetek"), utána meg aludtam 9-től délig, és most is olyan vagyok, mint akit fejbevertek.
Ez normális dolog? Vagy már valami előjel??????

Eszter és Enikő

Kép

11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

A lemaradt pocakképek.

Ilyen volt(36. hét), ilyen lett...

Majd holnap írok bővebben.

Puszi.

Kép Kép
n.k.ildi

Nya itt volnék!

Kirándultunk egy nagyot az alcsúti arborétumban, aztán hazaértünk és pihizett a két fiú egy hatalmasat. :)
Dobok képeket is.

Enikő, sztem lejebb ment a pocakod. Sajna a sok alvásra nem tudok mit írni, de használd ki, amíg lehet aludj.

Ildi, azta :shock: ha nem tudnám hogy 2 hete szültél azt mondanám hogy nem lehet hogy te most szültél. Nem semmi..... bár ahogy nézem csak pocakod volt.

Na pár kép, aztán megyünk Mártival és Danival sétálni.

Kép

madiani

Ildi,
hát ez hihetetlen!!!! Tényleg!!! Nagyon csini vagy!!!!

Ani,
ha csákvár felé mentetek Alcsútra és nem ugrottatok be, akkor dádá nektek!!!!

Enikő,
én is rengeteget aludtam a végén, szerintem készül a szervezet a nagy munkára :wink: tényleg használd ki, hogy tudsz aludni!!! szép a pocid!!!

LÁnyok,
megosztanátok velem a fürdetés, etetés, alvás és felébredést, hogy nálatok hogy megy??? Mi is dilemámzunk hogy mikor legyen a fürcsi, hogy minél később ébredjen fel éjszaka... ti hogy csináljátok???

no megyek, felkeltjük a fiúcskát (autóztunk és bealudt...) és megyünk fürcsizni :wink:
Vendég

Nati, ne hari....arra mentünk, vagyis láttam a táblát balra, gondolom közel volt. Igérem legközelebb bemegyünk hozzátok. Bocsika
Asszem én leírtam hogy zajlik nálunk az esti ceremónia. Ma kicsit kitolódott a séta miatt, 8-kor fürcsizett majd evett és már alszik is. Nagyon remélem hogy csak 2 körül fog ébredni, holnap leírom.

madiani

Sziasztok!
Gratulálok Vicuska vigyázz magatokra nagyon.
Roni neked iss millió gratula a kismanóhoz.
Sajnáljuk hogy nem tudtunk ott lenni a talin de majd a következőre már biztosan elmegyünk.(manócskákkal)
Jók lettek a képek látszik hogy jól éreztétek magatokat.
Enikő szép nagy pocakod van.
Ildi rajtad tényleg nem látszik hogy most szültél.Nagyon csinos vagy.(irigykedem is egy picit) :)
Enikő:Az alvásról én úgy gondolom hogy annyit kell pihenni amennyit a szervezet igényel.Bár néha a sok alvástól az ember nem frissebb hanem inkább fáradtabb lesz.De ha már meglesz a babácska úgy sem tudunk ennyit pihizni majd.Ha neked jól esik az nem baj szerintem.
Orsival tegnap rengeteget sétáltunk de a kis pocaklakóját nem igazán zavarta a dolog.Nagyon elvan odabent.

vikcy6
Pákozd

Sziasztok, jó reggelt!

Írtam egy csomót erre eltűnt :(
Tegnap veszekedtem egy nagyot, aludni nem tudtam mert mindenem fájt szóval most valahogy nincs túl jó kedvem...

Vicuska: Gratulálok a babócához :) !!! HURRÁÁÁ!!! :)

Viki, Gabi: Nagyon jók lettek a képek! A gyerekek tüneményesek nagyon, na meg az anyukák is ;)

Nati: Sajnálom hogy nem segíthettem.
A baj az hogy Barnikát nem mindig sikerült megnyugtatnom, így tartok attól hogy most sem lesz másként :(
Szóval kezd kicsit lenni az 56-os :) Istenem! Olyan kis tüneményke az a baba :) Eszik szépen? Tejecskével hogy álltok?
Tényleg! Ti Csákváron laktok. Sokat járkálunk arra fele. Egyik ismerősöm ott lakik és őket szoktuk látogatni.

Kriszti. Gratula a 3. fogacskához :) Köszi a képeket a kis Hunorról. Olyan édes kis csöppség :)
Szilvinek üzenem hogy köszönöm, tényleg akkor van Bianka! Igaz nagyon közel lesz a szülinapjához :(
Mikor tud jönni Szilvi?

A képről jutott eszembe hogy tegnap mutattam meg Barnikának a kórházi karszalagját, hogy milyen picika is volt a csuklója! Őrület :)

Orsi: Nagyon szép a pocid. 0 csík és biza már a mérete is tekintélyes :)
(tetszik a bugyi is :)
Szurkolok neked hogy minél simábban jöjjön világra életetek értelme :)

Enikő: Sokat nőtt a pocis :) Kicsit lentebb van igen. Az hogy egész nap aludnál normális, én is így vagyok ezzel! Hétvégén 11-ig ki sem kelek az égyból én gonoszka...
Barnikával pihizünk és mesét nézünk.

Ildi: Ez aztán a vátozás! Szépen lement az a poci. Jó ha hamar. Használtál szorítóövet?

Tündi
Kép
Kép
trundike

Sziasztok!

Köszi lányok, aranyosak vagytok. Nem használtam semmit, csak simán ilyen lett a pocim. Kezd ismét beesett pocikám lenni.
Azért hiányzik ám az óriáspocakom. És aminek örülök: a köldököm is visszaállt úgy, ahogy kell. :lol:

Nati! Nálunk úgy van, hogy kb. 2,5óránként eszik Bencus. A fürdés mindig olyan fél 7 és 7 közé esik. Utánna eszik.
Egy nap olyan 8-10szer szopizik.

Erről jut eszembe! Tegnap mértük Bencét 3610gramm. 520grammot hízott, mióta itthon vagyunk, mert 3090-nel jöttünk haza a kórházból. Ez nem sok? Nem szeretném, ha elhízna.

Ani! De jót kirándulhattatok. Roni nagyon kis tündér. És milyen nagy már!Már több, mint 3 hós. Azta!

Enikő! Szerintem is lejjebb ment az a pocó. És milyen szép!

Orsi! Neked is nagyon cép a pocid. Hogy vagy ma? Lehet már készülődik kifelé a babócád.

Vicky! Örülök, hogy Ti is jót sétáltatok! Mondjad Orsinak, táncoljon egy picit, aztán jön is a kis pocaklakó. Nálam is bejött. :)

Alíz! Ma jöhettek haza! Nagyon jó összeszokást, jó babázást! MAjd gyere amint tudsz!
n.k.ildi

Ildi: Ha szopizik (meg szerintem amúgy is ) nem sok. Ettől nem fog elhízni ne aggódj kevesebbel meg úgysem érné be, szóval ezen ne aggódj! :)
Pocidhoz gratulálok :) Tényleg szépen lement.

Tündi
Kép
Kép
trundike

Lenyúltam a laptetőt.

Tündi
Kép
Kép
trundike

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X