Na akkor lássuk mit is írtatok, bár még se fürcsi se vacsi nem volt, de úgy bealudt a kis drágám hogy nincs szívem felébreszteni.
Megjegyzem (szerencsémre) nem sokat írtatok 1 hét alatt.
Ibi, semmikép ne fogalakozz azzak hogy ki mit mond. Mármint a hason háton fekvésre gondolok. Úgy fektesd ahogy szeret aludni és kész. Mert mi van akkor ha kicsit deformálódik a feje? Semmi... Roni napközbe sokat nézelődik és háton fekszik, ergó nyomódik a kis buksija, tehát deformálódik. De ha hasrafeketetem akkor órdit, teljesen jogosan. Szóval nagy hülyeség az egész. Úgy feküdjön ahogy neki jó. Az ülve szopiztatást nem rossz ha az ember tudja, mert nem mindig van lehetőséged feküdni, de (és itt a lényeg) amikor van lehetőséged miért ne lehetne fekve. Sokkal könyebb, neked és a babának is kényelmesebb. Reggelente mi is úgy eszünk a nagyágyba. Máskor is írd ki magadból, mert sztem ez sokat segít. Nagyon szupik a képek, milyen sokat nőt Gergő. Sztem nem baj ha nem mindig telik el 3 óra, nálunk is sürün előfordul hogy már 2 óra után kéri, én akkor adom ha igényli, nem nézem az időt.
Tündi,
naaa tessék egy rugóra jár az agyunk (reggeli szopi) Remélem jól sikerült a zsúr. Várjuk a képeket.
Chrissy, nagyon köszi az infót Ildiékről, annyira örültem hogy írtál.
Orsi,
nagyon édi a párod a ruci ügyben, teccik ez a határozottság. Én apácskám azt se tudja hogy mi az a body. És a pláne hogy meg se találja.
Anna, kakaós kelt tészta....nyam nyam....mikor fogsz odaérni a talira? Nem ám elfogy mire odérünk!
Bessy, gartulálok Zorka babához!
Jaj olyan csodálatos amikor mozog a picur a pocakban. Úgy irigyellek.
Nati, remélem a hugyúti fertőzés rendeződött. Én is a tőzegáfonyát tudom, szedtem a terheség allatt. Kérdezd meg hogy szopiztatás közbe is lehet e. Nagyon cép Bence baba
A melegkiütésre nem tudok sok jót írni, kevesebb ruci, vékonyabb takaró. Roninak is elég sürün van mert a nagyik állandóan bundába csavarják 40 fokba, szegény gyerekről meg folyik a viz. Nem kötelező oltások közül nekünk a bárányhimlő ellenit, a pneumokokkusz elleni védőoltást és a rota vírus ellenit ajánlották. Na meg a kullancsellenit. Ha tápszer kell akkor kell, éhezni nem szabad hagyni a kis drágát. Sajnálom hogy megküzdötök a tejecskével. Próbáltad az alkoholmentes sörikét? Nekem most nyaraláson olyan sok lett tőle majd szét durrantam (igaz ittam vagy 2 litert belőle naponta)
Andesz, utólag is nagyon boldog házasági évfordulót nektek. Nagyon cépek voltatok a keresztelőn, biztos a hangulat is jó volt.
Alíz, várjuk a képeket.
Judy, azta...mi pénzbe kerül a suli, nem semmi.
Tand, úgy örülök hogy tudtok jönni a talira. Igérem most már nem mutatkozom be
Gabi, azok a 3 ikrek egy nagyon fiatal anyukához tartoznak? Mert ha igen valószínüleg én taliztam is vele a korházba akkor még 4in1.
Hát igen, az ilyen férfit kasztrálni kéne, de a csaj se volt felvilágosítva az tuti. Ha ugyanaról beszélünk akkor az első együtlétből lettek a fiúk és teljesen spontán.
Én szeretnék olyan órát, ha lehet más képpel is. Majd keresek valami szupit. Ugye nem baj ha nem micimacis. Nyakláncok meg gyönyörűek, majd a talin megnézném élőbe is ha lehet, addig találj ki arra is árat.
Alexa, csodálatosak a nyaralós képek, biztos nagyon jól éreztétek magatokat.
Kata, gyere mesélj mi van veletek.
Vicuskám, remélem pihizgetsz és simized a drágákat. Már csak 6-ot kell aludnunk.
Bocsi ha valami kimaradt, de elég fáradt vagyok. Egész nap nyügi volt Roni (biztos a vihar miatt) ráadásul apácskám is másnapos és fáj a feje, így nem tudott segíteni. A végén már leraktam Ronit az ágyra és csak mondta én meg melette kumtam kicsit, szerencsére nem órdított. Remélem visszarázódunk már a hétköznapokba és akkor megpróbálok táblit is javítani. Most megyek pihenek, pussz mindenkinek.