Új privát üzeneted érkezett!

Vicuska!!!!! Jajjjjjjdeörülööööööööööööök!!!!!!!!!
Nagyon gratulálok!! Gyönyörűséges 9 (illetve már csak 8 hónapot kívánok!!!!

Majd jövök,

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Vicuska
Le se tudom írni,mennyire örülök a jó hírnek!!!! :D :D :D :D :D :D
Nagyon-nagyon gratulálok!Tudtam,hogy sikerül!!!!
Uh is volt?Hányan vannak?Hozhatnál képet róluk!
Pihizz sokat!Vigyázz nagyon Magatokra!Csodálatos kismamás hónapokat Neked!

Puszi
Vendég

vicuska: GRATULÁLOK NEKED!!!!!!!

Kép
csehi77

képek: :lol: :lol: :lol:

ők a babácskáink( 1 db4 sejtes és 2 db 8 sejtes), a sztárfotók a beülti előtt készültek 8)

Kép

ezek meg a tesztjeim(egyébként mondjanak le, mert 116-os hcg vel a 20 as teszt miért ily halovány? :roll: :evil: )

1 hét mulva uhu, addig izgulhatunk :shock:
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan pár sort, ma értünk haza és még nem értem útól magam.

Vicuskám, annyira de annyira örülök nektek! Nagyon sokat gondoltam rátok! Vigyázz magatokra és ha tudsz gyere és mesélj, hányan vannak. Pihiz sokat és simizd őket, ne idegeskedj semmin, szard le a világot, most csak ti vagytok és senki más. Gyönyörű 8 hónap következik most és utána még csodálatosabb időszak kezdődik életed végéig.

Ildi, hatalams gratula a csodálatos Bencéhez, gyönyörű haja van. Sok boldogságot, egészséget és rengeteg tejecskét kívánok!

Alíz, most talán buliztok... tényleg ma van/volt a nagy nap?! Nem is emlékeztem rá (bocsika). Nagyon sok boldogságot kívánok nektek! Képeket kérünk!

A szülinaposoknak (lehkisebb Bence, Barnika, és Gabi) utólag is boldog szülinapot kívánok.

Nya most ennyi, majd jövök és mindenkinek reagálok, na meg hozok képeket is.
Pusszancska

madiani

Kedves Bencék:

Szabó Bence, Ujcz Bence és Németh Bence! Első névnapotok alkalmából minden szépet és jót kívánunk!

Tudom, hogy holnap lesz, de nem bizti, hogy tudok jönni![/

Ani! Örülök, hogy minden rendben volt, várom majd az élménybeszámolót és a képeket!
Vendég

Vicuska!
Óriási GRATULA NEKTEK!!!
Pihizz nagyon-nagyon sokat,és drukk a jövöheti uh-hoz! :D :D :D
Én is minden BENCUSNAK nagyon boldog névnapot kívánok! :D
Alíz!
Sok boldogságot! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!
Vicuska:Gratulálok!Sokat pihenj!A tesztek nem jelentenek semmit van akinek ki sem mutatja a terhességet és mégis az.
Alíz neked gratulálok az esküvőhöz sok boldogságot.
Madiani aztán gyere ám mesélni milyen volt a nyaralás.
Én is boldog névnapot kívánok a Bencéknek.
Ildi remélem minden rendben megy otthon.Gondolom élvezitek az igazi családi hangulatot mostmár.
Mindenkinek jó hétvégét kívánok!!

vikcy6
Pákozd

Vicuska,
ez nagyszerűűűűűűűűűűűűűűűűű hírrrrrrrrrrr. Gondolom nálad jobban most nem örül senki, de azért én is nagyon-nagyon örülök!!!! Fantasztikus, hogy sikerült és nagyon kíváncsi vagyok a fejleményekre!!! Pihenj nagyon sokat és növesztgesd a kis pocaklakóidat!!!!! Ugye nem dolgozol???

Alíz,
nagyon sok boldogságot nektek!!!!

Bencusok, nektek pedig boldog névanpot, buliztassátok meg anyáékat :wink:

hozzánk holnap nagy vendégsereg jön, azt se fogom tudni hol áll a fejem, de azért örülök :shock:

puszi mindenkinek!
Vendég

Vicuska,

ÓRIÁSI GRATULA NEKTEK.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Vigyázz nagyon és dédelgesd a kis babácskáidat. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kicsi Bencéknek boldog névnapot holnapra!! :D :D

Nati!Sajnálom,hogy nehezen megy a szopizás,te mindent megteszel,de ha kell a tápi,hát kell!Nem éhezik így Bencus,és ez a lényeg!Most biztos megint jó nagyot fog hízni! :wink: :D
Húú,ezekszerint nem fogsz holnap unatkozni! :)

Szia Ani!Várunk az élménybeszámolóval,képekkel!

Ildi!Hogy vagytok?Milyenek az első napok otthon?

Vicuska!Nagyon szépek a babáid!! :D :D

Mi is megjöttünk a nyaralásból,sőt még előbb mint ahogy szerettünk volna,dehát sajnos begyulladt Martinka kukija.Elvittük az ügyeletre,kapott rá Canesten krémet,meg kamillázni kell.Szegénykém minden pisiléskor sírt és tépte a nadrágját,majd a szívünk szakadt meg!! :(
Ez egy napig tartott,de még mindíg piros a kukija és duzzadt.Ma elvittük a háziorvoshoz,mert ha nem javul,nem akarunk megint az ügyeleten kikötni hétvégén.Kaptunk Septosyl krémet is rá(ami egyébként szemkenőcs),mert abban van egy kis gyulladáscsökkentő.Doki szerint így már rendbe fog jönni.Ott van begyulladva,ahol le van tapadva,dehát még nem nyúlnak hozzá.

Amúgy jó volt a nyaralás,majd én is hozok pár fotót,ha nem bánjátok! :D
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Aliz: SOK-SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK :)

alexa: sajnálom Martinkát, remélem minél hamarabb helyre jön. Drukkolok nektek.

Kép
csehi77

SZÉP JÓ REGGELT!

Csajok nagyon aranyosak vagytok!!!! :D :D :D Köszönöm a gratulációkat!!!
Igen, tegnap volt a nagy nap!Szerintem nagyon szépen sikerült. Utána volt egy kis ebéd az újdonsült férjem családjánál, le a kalappal előttük!Képeket magáról az esküvőről még nem tudok felrakni, mert az egyik ismerősöm csinálta őket, és nála vannak még. Majd felrakja cd-re. Ami az ebéden készült, meg még nem néztem meg, szelektálok és hozok belőlük.

Vicuska, GRATULÁLOK!

Alíz

KépKép
roni0422

Sziasztok

Vicuska
Szépek a babácskáid,és a teszteken is szépen erősödik a csík!
Mégegyszer gratula!Megadrukk jövőhétre,addig is pihizz!!!

TOPIKUNK ÖSSZES BENCÉJÉNEK NAGYON-NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNBOK!!!!

Nati
Kitartás a mai vendégsereghez!

Alexa
Martinka nagyon cuki a képeken,csodálatos nagy őzike szeme van.Te is irigylésre méltóan nézel ki! :wink:
Sajnálom a kukigondot,remélem a krémek segítenek és hamar meggyógyul!

Alíz
Örülök,hogy jól sikerült az esküvő,mégegyszer sok boldogságot kívánok nektek!Várjuk a képeket!
Vendég

Alíz!

Sok Boldogságot! :lol:

Kép
Vendég

Csajok

Ha valakit érdekel kézzel festett mesefigurás falióra 25 cm átmérőjű,az szóljon.Anikó nővéremmel ilyeneket készítünk 1600 Ft az ára,szinte bármilyen mesefigurával,kék,sárga,piros vagy zöld kerettel.Akár már a topiktalira is el tudjuk készíteni.
Ilyenek :
Kép Kép
Vendég

És ha már itt tartunk,megmutizom nektek,milyen nyakláncokat készítettem,minden egyes darabját drótból fogóval hajlítottam :wink: .Most ezek készültek el,bár a képek nem olyan jók:
Kép Kép Kép Kép
Vendég

Gabi!Hát ti eszméletlen ügyesek vagytok!! :shock: :shock: :D :D
Én vennék órát,sárga kerettel,de a kék keretes Micimackóval. :D :D

Gabi és Orsi,köszönjük,Martinka már jobban van(kopp-kopp),sőt úgy látjuk,jobban vissza lehet húzni a kis bőrét,szerintem ezek a krémek felpuhították. :D

Alíz!Örülök,hogy minden úgy sikerült,ahogy elterveztétek! :D

Börzére jön valaki holnap a Vizivárosiba? :wink:

Vicuska Kismami!Hogy vagy ma?Pihengetsz ugye? :D

Szép délutánt! :D
Vendég

Alexa!
Mi megyünk Gabival :wink: :D

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!

Elsőször is nagyon szépen köszönöm a kedves sorokat, a gratulációkat stb.
Rámfértek a drukkok, mert nagyon megszenvedtem ezért a kis Drágáért, de MEGÉRTE!! Jöhet a kistesó.
A pocakom már most hiányzik!! Irigylem a kismamikat.

Nem volt időm visszaolvasni, de a lényeg! Vicuskának gratula a teszthez, és Alíznak az esküvőhöz.
A szülinaposoknak sok pussz! Gabinak is, Bencussal együtt ünnepeltek!

DRÁGA BENCÉK!!! Nagyon boldog névnapot Nektek! Boldog gyermekéveket kívánok Nektek.

Mi: nagyon élvezzük az itthonlétet. Apácska itthon van, segít ebben-abban. Bencus nagyon jó baba, sokat eszik, van sok tejcim, még fejem is és tárolom őket. Sokat alszik, és nagyon ritkán sír. Teszek képeket is mindjárt! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ne haragudjatok, kicsit sok lett.

Megpróbálok mostantól többet jönni, ahogy egyre jobban kezdek belejönni a dolgokba. :)

Sok puszi mindenkinek!!!!!
n.k.ildi

BENCE BABÁK!!!! NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKTEK!!!

ildi: GRATULÁLOK Bencéhez, gyönyörű kisbaba, és egyáltalán nem raktál fel sok képet, én legalábbis még elnézegettem volna :oops:

Kép
csehi77

Sziasztok!

Bencéknek nagyon boldog névnapot!

Csak pár (jó sok, bocsika) kép:
fürcsi, evés és altatás után jövök

Kép tiszta Szőke András :)

Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

madiani

Sziasztok!
Gabi nagyon ügyesek vagytok!Lehet nekem is kell majd óra de még meggondolom.
Ildi nagyon aranyos Bence baba szép kis kölök.A haja a legjobb olyan jó hogy ilyen sok van neki.

vikcy6
Pákozd

Na akkor lássuk mit is írtatok, bár még se fürcsi se vacsi nem volt, de úgy bealudt a kis drágám hogy nincs szívem felébreszteni.

Megjegyzem (szerencsémre) nem sokat írtatok 1 hét alatt.

Ibi, semmikép ne fogalakozz azzak hogy ki mit mond. Mármint a hason háton fekvésre gondolok. Úgy fektesd ahogy szeret aludni és kész. Mert mi van akkor ha kicsit deformálódik a feje? Semmi... Roni napközbe sokat nézelődik és háton fekszik, ergó nyomódik a kis buksija, tehát deformálódik. De ha hasrafeketetem akkor órdit, teljesen jogosan. Szóval nagy hülyeség az egész. Úgy feküdjön ahogy neki jó. Az ülve szopiztatást nem rossz ha az ember tudja, mert nem mindig van lehetőséged feküdni, de (és itt a lényeg) amikor van lehetőséged miért ne lehetne fekve. Sokkal könyebb, neked és a babának is kényelmesebb. Reggelente mi is úgy eszünk a nagyágyba. Máskor is írd ki magadból, mert sztem ez sokat segít. Nagyon szupik a képek, milyen sokat nőt Gergő. Sztem nem baj ha nem mindig telik el 3 óra, nálunk is sürün előfordul hogy már 2 óra után kéri, én akkor adom ha igényli, nem nézem az időt.

Tündi, :) naaa tessék egy rugóra jár az agyunk (reggeli szopi) Remélem jól sikerült a zsúr. Várjuk a képeket.

Chrissy, nagyon köszi az infót Ildiékről, annyira örültem hogy írtál.

Orsi, :) nagyon édi a párod a ruci ügyben, teccik ez a határozottság. Én apácskám azt se tudja hogy mi az a body. És a pláne hogy meg se találja. :) :D

Anna, kakaós kelt tészta....nyam nyam....mikor fogsz odaérni a talira? Nem ám elfogy mire odérünk!

Bessy, gartulálok Zorka babához! :) Jaj olyan csodálatos amikor mozog a picur a pocakban. Úgy irigyellek.

Nati, remélem a hugyúti fertőzés rendeződött. Én is a tőzegáfonyát tudom, szedtem a terheség allatt. Kérdezd meg hogy szopiztatás közbe is lehet e. Nagyon cép Bence baba :) A melegkiütésre nem tudok sok jót írni, kevesebb ruci, vékonyabb takaró. Roninak is elég sürün van mert a nagyik állandóan bundába csavarják 40 fokba, szegény gyerekről meg folyik a viz. Nem kötelező oltások közül nekünk a bárányhimlő ellenit, a pneumokokkusz elleni védőoltást és a rota vírus ellenit ajánlották. Na meg a kullancsellenit. Ha tápszer kell akkor kell, éhezni nem szabad hagyni a kis drágát. Sajnálom hogy megküzdötök a tejecskével. Próbáltad az alkoholmentes sörikét? Nekem most nyaraláson olyan sok lett tőle majd szét durrantam (igaz ittam vagy 2 litert belőle naponta)

Andesz, utólag is nagyon boldog házasági évfordulót nektek. Nagyon cépek voltatok a keresztelőn, biztos a hangulat is jó volt.

Alíz, várjuk a képeket.

Judy, azta...mi pénzbe kerül a suli, nem semmi.

Tand, úgy örülök hogy tudtok jönni a talira. Igérem most már nem mutatkozom be :)

Gabi, azok a 3 ikrek egy nagyon fiatal anyukához tartoznak? Mert ha igen valószínüleg én taliztam is vele a korházba akkor még 4in1. :) Hát igen, az ilyen férfit kasztrálni kéne, de a csaj se volt felvilágosítva az tuti. Ha ugyanaról beszélünk akkor az első együtlétből lettek a fiúk és teljesen spontán.
Én szeretnék olyan órát, ha lehet más képpel is. Majd keresek valami szupit. Ugye nem baj ha nem micimacis. Nyakláncok meg gyönyörűek, majd a talin megnézném élőbe is ha lehet, addig találj ki arra is árat. ;)

Alexa, csodálatosak a nyaralós képek, biztos nagyon jól éreztétek magatokat.

Kata, gyere mesélj mi van veletek.

Vicuskám, remélem pihizgetsz és simized a drágákat. Már csak 6-ot kell aludnunk.

Bocsi ha valami kimaradt, de elég fáradt vagyok. Egész nap nyügi volt Roni (biztos a vihar miatt) ráadásul apácskám is másnapos és fáj a feje, így nem tudott segíteni. A végén már leraktam Ronit az ágyra és csak mondta én meg melette kumtam kicsit, szerencsére nem órdított. Remélem visszarázódunk már a hétköznapokba és akkor megpróbálok táblit is javítani. Most megyek pihenek, pussz mindenkinek.

madiani

Ildi!
Nagyon édes Bencusod! :D Szerintem tiszta apukája! :D
Örülök,hogy sok a tejcsid! :D
Ani!
Roni is gyönyörűséges,és persze Levi is! :D
Alexa!
Martinnak tényleg gyönyörű szemei vannak,a harmadik kép a kedvencem :)
Na puszi,és jó éjt Mindenkinek,én még tesztelek egypárat! :wink: :)

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!

Először is: Vicuska, hatalmas gratula! Jujj, de boldog vagyok, hát még te mennyire örülhetsz!

Boldog névnapot kívánok minden Bencének!

Roni, sok-sok boldog évet kívánok nektek!

Ildi, tündéri Bence babátok van. Örülök, hogy van sok tejci és minden rendben alakul.

Gabi, nagyon-nagyon ügyesek vagytok, szuperek az órák és a nyakláncok is!

Tündi, utánanéztem. Sajnos pácolt fára nem találtam javaslatot. Esetleg ha leírnád, hogy milyen jellegű foltokat szeretnél eltüntetni róla...

Ani, jók a nyaralós képek! Még hozhatnál párat :wink:

Mi is tervezzük a börzére kinézni, remélem, odatalálok, mert még soha nem voltam ott.

Ma megint voltunk pancsolni Tamásiban, azt hiszem, ez volt az utolsó. Húúúú, de jól esett úszni! Majd ha tesómék odaadják a képeket, dobok fel párat.
Lányok, azt hiszem, már lejjebb ment a pocakom. Nem korai ez még???

most megyek szunyálni, mert kidőltem ma!
Puszi mindenkinek

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Sziasztok. :)

Alíz, gratulálok az esküvőhöz. Biztosan szépek voltatok!!

Ne haragudjatok, nem vagyok ám bunkó, hogy senkinek nem írogatok, de mostanában nem sokszor van időm... A gépem nyitva, és olvasgatok néha, de ennyi.

Rólunk: Geri már 6 hónapos naffiú :wink: , éjszaka még mindig 3 óránként kel :roll: :shock: , sokszor nyüszög, és van, amikor csak cicin alszik vissza... Amúgy jól vagyunk. Holnp (lassan ma :wink: ) megyünk még 1 hátre nyaralni, majd jövő vasárnap jövünk. Azért néha ránézek a netre... :lol:
Vicuskának megadrukk a babá(k???)hoz, szülés előtt állóknak könnyű, gyors szülést kívánok!!

Ja, Judy, (vagy bárki más), ha keresel még utazóágyat, van egy 3500-ért Pesten!! Itt a link:
http://babaszoba.hu/services/smallad/notes?adid=894997
akit érdekel a telefonszáma: 30/682-6447

Egy képet fel kell, hogy tegyek róla, ez most a kedvencem róla:

Kép

Kép

Kép

hoppá

Jaaaaa, és kellemes talizást nektek :lol: , kár, hoogy nem leszünk itthon :cry: Fotózzatok ám!!

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt!

Minden Bencének nagyon boldog névnapot kívánok!!! :lol: :lol:

Chrissy, Ani
Köszönöm :wink: :D

Ildi
Gyönyörű a fekete hajú kis Bence baba! :D szerintem is nagyon hasonlít az apukájára. :D

Andesz
Mennek a drukkok holnapra! :wink: Ügyi légy! :D

Gabi
Nagyon ügyesek vagytok! Szupik az órák is és az ékszerek is! :P :D

Ani, Alexa
Nagyon jók a képek, a gyerkőcök természetesen tündériek! :D
Martinkának jobbulást kívánok!

Vicuska
Szépek a babáid! :wink: :P :D

Kata
Jó nyaralást neketek! Nagyon édi Geri! :D

Nati
Te hány héttel korábban szoktál időpontot kérni a 4d genesis-be?

Chrissy, Gabi
A főtt kajcsi árába mennyivel szálljunk be?
bessy76

sziasztok,

Vicuska,

Hogy vagy kismami??:lol: :lol:
Csináltál azóta újabb tesztet?? Drukkolok a jövő heti uh-hoz. :lol: :lol: :lol:

Alíz,

SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK HZASSÁGKÖTÉSETEK ALKALMÁBÓL!

MINDEN GYÖNYÖRŰ BENCE BABÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Kata,

Jó nyaralást kívánok nektek!
Tényleg szupi ez a kép Geri-ről, kis vagány.
Szeptember már nyugis lesz nekünk, talizhatnánk egyet. :lol: :lol: :lol:

Ildi,

Nagon szép a kis Bece babád, igazi kis hajasbaba.
Sajnálom a nehéz szülést, de a végeredmény csodálatos. :lol: :lol: :lol:

Gabi,

Szupik a nyakláncok, na meg az órák is. Nagyon kreatív az egész családotok. :lol: :lol: :lol:
Azt még nem írtad meg, hogy mit vigyek a talira, mert ugye sütni nem tudok. :oops: :oops: :oops: :oops:

Ani,

Szupik a nyaralós képek, és hogy te milyen vékony vagy. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Alexa,

Örülök, hogy a ti nyaralásotok is jól sikerült. :lol: :lol: :lol:

Mi a héten még kihasználtuk a jó időt és minden nap Agárdon voltunk, ezért nem jöttem. :lol: :lol: :lol:
Ahogy elnézem az időjárást, a jövő hét már itthon ülős lesz. Szerdán megyünk a könyvekért, csütörtök tali, pénteken meg kötögetjük a füzeteket és könyveket. Vasárnap meg évnyitó. Megsúgom, hogy ne bánom, eléggé elfáradtam a nyáron.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok! :lol:

Kép

mégeccer mindenkinek köszi a drukkot és a gratukat(de még csak halkan 8) )

Ani!
nagyon aranyos Roni baba, és hogy te is milyen karcsú vagy :shock: :lol:

Kata!
klassz ez a fotó (is) Geriről!jó nyaralást :P

Többieknek is pussz :D

(Judy, tegyek képet? :roll: :oops:

Kép

)
Vendég

Vicuska,

Nagyon szépen erősödik a 2. csík, szépen kapaszkodnak a kisbabáid. :lol: :lol: :lol: :lol:
Pihizz sokat, mással most ne is foglalkozz. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Andesz! Nagyon jók a keresztelős képek, biztos jól sikerült minden, ügyi vagy.

Gabi! Ti is csinik vagytok és ügyesek. Nagyon jók az órák és a nyakláncok is. Irigylésreméltó tehetségetek van.

Csehi, Vikcy! Nagyon szupik a pocakfotók. Irigylésre méltó és formás mindkettőtöké.

Ildi! Örülök, hogy sok tejcid van és, hogy jó baba Bence! Nagyon jók a képek és nem sok, jöhet belőle még. Élőbe is szép volt!

Vicuska! Szépek a babáid és szépen erősödnek a csíkok is. Valami tünet jelentkezett már? Hogy érzed magad?

Ani! hogy te milyen csinos vagy! Nagyon jók a képek! Képekből sosem elég...

Kata! Egy kicsit megkésve, de boldog 6 hónapos szülinapot Gerinek. Nagyon cuki a kép róla, nem csodálom, hogy az a kedvenced. Szép baba nagyon.

Alexa! Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás és a képek... mesések. Az a hintaágyas vigyorgós haláli-eszembe jutott a nagy nevetése a talin. Ugye hozod Martinkát? Jobban van már Martinka kukija?

Judy! Örülök, hogy kiruccantatok. Nem semmi a sulis kezdés. Mi vár még ránk...

Enikő! Láttalak a bőrzén, de nem vettél észre. Pedig rád is köszöntünk Gabiékkal.

Bessy! Ugye milyen jó érezni a mocorgást?

Most ennyi jutott eszembe, még megpróbálok visszaolvasni, hátha kihagytam valakit.

Rólunk: nekünk is mozgalmas napjaink voltak, múlt hétvégén lent voltunk anyóséknál, hétfő-kedd itt volt anyu, szerdán a barátnőméknél voltunk Felsőörsön, este átmentünk Füredre megnézni a tüzijátékot, csütörtökön megint jött anyu, pénteken meg megpróbáltam behozni az itthoni lemaradásokat. Tegnap apuék voltak nálunk. Jön felül a fogacskája Martinnak, kicsit nyűgi emiatt a napokban, remélem hamarosan áttöri az ínyét. De azért elég jól el van, sokat dumálgat, baba, mama, papa, apa, mámmá, dádá, a többit a maga nyelvén mondja, de persze csak akkor amikor ő akarja.
Dióhéjban ennyi, 9-én megyünk Pestre, 10-én a doktornőhöz mérésre, 15-én meg jön a védőnő.
Vendég

Sziasztok!

Kriszti, Gabi, és aki még ott volt a börzén, és nem vettem észre: BOCSÁNAT!!!! eléggé vakegér lehettem, és még süket is, ha rám is köszöntetek, és még így sem vettelek észre benneteket :oops:
Egyik tesómmal voltunk, talán az lehetett a gond, hogy kissé siettünk: úgy volt, hogy 9-re jönnek értem, ehelyett csak 10-re értek oda + még be is kellett vásárolni, szóval kicsit rohantunk.
Babahordozóért mentünk, sajnos csak egyet találtunk (+még 1-et, de az már el volt adva). Kicsit sokalltam érte a 15 e Ft-ot, főleg, hogy ennyiért már kapok újat is. Azért ámuldoztam rendesen, hogy mennyi cucc, főleg kisruha van, és még egyszer sem voltam kint, de a szeptemberire - ha még egyben leszünk - mindenképpen elmegyek.

Most ennyi, a délután Apáé :wink: , holnap jövök.

Puszi

Eszter és Enikő

Kép

11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Vicuska
Nagyon szépen erősödik a csíkocska :D

Chrissy
Igen, nagyon jó érzés :D apa is élvezi nagyon, amikor megrugdalja a kezét :lol: :lol:
Jó sűrű volt a hetetek :lol: aranyos lehet Martinka ahogy beszélget :D

Lányok,
ez a börze mindig a hónap harmadik vasárnapján van, vagy mindig máskor? A kövire szeretnék elmenni
bessy76

Sziasztok!

Gabi,Andesz,Kriszti!Örülök,hogy találkoztunk a börzén! :D

Enikő!Én is láttalak,árulni voltam,pont ma adtam el a hordozónkat!!Kár,hogy nem került itt szóba,eltettem volna neked,hátha tetszik.

A következő börze szept.14.-én lesz-8-12-ig.Érdemes korán jönni,mert akkor lehet megszerezni a legjobb cuccokat!

Vicuska!Szépen erősödik a másodík csík!! :wink: :D

Kata!Nagyon helyes Geri baba,jó nyaralást nektek!

Kriszti!Ti sem unatkoztatok a héten!! :D
Gyalog jöttetek a börzére?Jó kis séta lehetett! :D

Köszi a dícséreteket,Martinka remélem a talin is produkál valamit! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Enikő!Húú,tényleg nagyon drágán adták azt a hordozót!! :shock: :shock:
Vendég

Enikő! Semmi baj, bárkivel előfordul. Hát tényleg ennyi pénzért már újat is lehet kapni.

Alexa! Én is örülök, hogy találkoztunk, megpróbálom apát rávenni, hogy a következőre is elmenjünk. Igen, mi gyalog mentünk a börzére, mert apa elvitte a kocsit. Bizony, jó kis séta volt, de szerencsére Martinka végig szélvédetten utazott.

Bessy! A következő börzére elmehetnénk együtt is, ha gondolod. Én apácskám is imádta, mikor rugdosott a babó. Őt mindig keltette melóba, beállt akkor a 6+2-es műszakra, és meló előtt és a vége előtt mindig máshogyan jelzett, innen tudtam, hogy apának lejárt a műszak.

Martinka aludt 3 órát, és mióta felkelt, mondja egyfolytába. Mászik össze-vissza a lakásba.
Vendég

Csajok! Martinkám sörözik és mogyorót eszik.
Tegnap átvoltak apuék és ittak sört. Maradt a doboz alján és Martinka kiborította és azt nyalogatta. Aztán a magasabbik polcról meg leverte a földimogyorót. Pedig azt alig éri fel. Na mindegy, még magasabbra tettem. :lol:
Vendég

Ildi, jó hogy jöttél egy kicsit! Szerintem tiszta apja Bence baba, nagyon édes!Én meg téged irigyellek, hogy már a kezedben tarthatod. Nagyon ki akart jönni már!

Kata, tök jó, hogy az egész nyarat végig tudjátok nyaralni!Szombaton voltunk mi is balcsin, egy kicsit fürkésztelek, hátha összefutunk, de sajna nem. Múltkor láttalak, épp jöttél fel a partról. Aranyos a kisfiad.

Ani, jók a közös képek!

Gabi,
hihetetlenül ügyesek vagytok! Le a kalappal! Noel és te pedig le sem tagadhatnátok egymást! Fantasztikus gyönyörű, óriási kék szemeitek vannak!:wink:

Enikő, tényleg drága volt az a hordozó, annyiért már valóban kaphatsz újat is. A hassal kapcsolatban nem tudok hozzászólni, elvileg elképzelhető.

Crissy, jó sűrű volt a program!

Judy
, megértem!!! :wink:

Alíz

KépKép
roni0422

Sziasztok!

Vicuska: Akkor most már hangosan örülünk? :) JUHÉÉÉÉ!!!! Gratulálok :)
Nekem is ilyen halvány volt csík, de halvány csík is csík :)
Egyébként egyértelműen látszik a második csík :)

Alexa, Kriszti, Ani: Köszönjük Barnika nevében :)

Bencusoknak boldog névnapot kívánok!!! :)
Ani: Nagyon jók a képek, ezek szerint jól éreztétek magatokat! Azt is megfigyeltem hogy milyen jó alakod van. ( Irigy irigy mint mindig ) :)
Ahogy látom ez nem csak nekem tűnt fel :)

Nati: Hányan voltak? Hogy bírtátok a nagy vendégséget?

Alexa: Jaj szegény Martinka! Remélem gyógyulgat! Mitől gyulladt be? Barnuson láttam milyen is ez. Zuhany pipi közben?
Neki is le van tapadva a kukija? Remélem minden beavatkozás nélkül az meg fog oldódni. Nem hiszem hogy amiatt gyulladt volna be.
A képek csuda jók, párom is mondta milyen édes Martinka. Együtt szuszu apával nagyon édes, és ahogy az utolsó képen nevettek! Jó ilyen képeket látni.
Sajnos a börzét elaludtam, pedig szerettem volna menni :(

Alíz: Szuper! Még egyszer sok boldogságot, és azért mihelyt tudsz tegyél ám fel képeket :)

Gabi: Nagyon ügyes vagy!!!! Az igen csak csodálni tudom. Szépek a nyakláncok, az órák is csúcs szuperek!
Lehet hogy majd engem is érdekelni fog az óra miután a gyerekszobát berendeztem meglátom milyen is lenne jó.

Ildi: Nagyon örülök hogy már otthon vagytok és minden rendben :) Tejci ezek szerint van bőven? ( Ha lesz felesleg lehet hogy vevő lennék rá :) )
Képekből egy ilyen tündérkéről sosem sok!!! :) Nagyon édi Bence baba! Még egyszer gratulálok! :)

Enikő: Köszi. Neki estem mosogatószeres vízzel, és az úgy menni fog, bár nem gyorsan de hatásosan :) Rászánok némi időt :)

Kata: Kellemes pihenést kívánok! Nagyon édi Geri a képen, lassan nagyfiú :)

Az én csöppségem a pociban sokat mozog. Aludni már nehezebb mindenem fáj reggelre.
Nyom alul meg felül és még nőni fog, node sebaj :)

Szülinap: Jelentem jól sikerült! Barnika nagyon élvezte, jó kis csapat volt :)
Teszek fel képeket. Kicsit sok lesz mert akkor a turkált cuccokról is teszek fel.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Tündi
Kép
Kép
trundike

Vicuska, nagy nagy gratula a bébikhez! Nagyon kíváncsi vagyok a további fejelményekre. Szerintem a tesztek magukért beszélnek! A beülti előtt készült fótok szenzációsak! Hihetetlen a mai tudomány.

Kérdés: Járt valaki közületek intimtornára?Ha igen, mi a véleményetek róla? Szerintetek nekem érdemes-e még elkezdni, vagy inkább szülés utánra hagyjam?

Régen raktam fel pocakképet. Frissek, ma készültek.

Kép

Kép

Alíz

KépKép
roni0422

Tündi, örülök, hogy jól sikerült Barni szülinapja! A képekből ítélve biztosan nagyon élvezték a gyerekek! A kislányotok bébiruhái is szuperek! :wink:

Egy kicsit szétszórt vagyok, és részletekben írkálok.... :oops: bocsi érte.

alexxa, remélem jobban van már Martin kukija!Jobbulást kívánok!Szupik a képek!

Ja,és mégegyszer köszönöm szépen Minden Kedves Maminak és Kismaminak a gratulációkat, jó kívánságokat!Tuti, hogy valamit megint elfelejtettem... :evil:

Rólunk egy kicsit. Szerdán megyek előszőr NST-re, és az utsó UH-ra. Múlthéten voltam a dokimnál, mindent rendben talált. C2000 zárt méhszáj, fejvégű fekvés.

Alíz

KépKép
roni0422

Sziasztok!

Huuu nagyon nyügi ma Roni 15-30 perceket alszik, még séta közbe se aludt.

Köszi mindenkinek a dícséretet.

Enikő kérünk képet a pociról, majd megmondjuk hogy tényleg lement e.

Kata, olyan csodás Geri baba, nagyon vagány ezen a képen. Jó nyaralást nektek, remélem szép időtök lesz. Azt hittem csak én szenvedek ezzel a nem alszom át az éjszakáttal. Sajnálom hogy ti is ezzel küüszködtök.

Judy, köszike, de azért nem vagyok olyan vékonyka, de majd a talin meglátod.

Vicuska, nagyon szép a teszted és teljesen egyértelmű. Annyira örülök! :) Köszi neked is a bókot. Jössz a talira? Vagy inkább pihizgetsz?

Chrissy, remélem hamar kibújik aza fogacska :) Jó mozgalmas hetetek volt.

Alíz, Tündi köszi nektek is :)

Tündi, nagyon jók a képek, biztos nagyon jól érezték magukat a lurkók.

Alíz, én jártam intimtornára, de az igazat megvalva nem igazán gyakorlom. Sztem nem késő elkezdeni. Nagyon cép a pockosod. Merre voltatok kirándulni? Olyan ismerős a hely.

Na most már muszály vasalnom.
Pááá mindenkinek

madiani

Sziasztok!

Tündi!Nagyon jók a képek!!Szuper lehetett a buli!De jó,hogy már ilyen bulikat is szerveznek!!Látszik,hogy nagyon élvezték a gyerekek!
Kis kuki nem tudom mitől gyulladt be,de a letapadás alatt volt a gond,az is lehet,hogy megfogta,és nem volt tiszta a keze.
Abban a pancsolóban fürdött ami a képen látszik,és mindíg tiszta melegvizet öntöttünk bele.Mostmár szépen javul,de még pár napig biztos kamillázunk,krémezünk.
Szép ruhácskákat vettél! :D

Ani!Sajnálom a nyügi napot,reméljük az éjszakátok jobb lesz!Jók a képek! :D

Enikő!
Sztem nem korai,hogy lement a pocakod! :wink:
Nekem pl.:sosem volt fent. :shock:

Kriszti
!Martinka tudja ám,hogy kell élni! :lol: :lol: Sörözik,ez igen! :lol: :lol:

Alíz
!Szép nagy a pocakod!:D

Ildi!Örülök,hogy jól vagytok,és ilyen szépen megy minden!Tényleg tiszta apukája Bence!:D
Vendég

Sziasztok!

Alexa, akkor tőled is bocsánatot kérek! :oops: Ha legközelebb ilyen történik, nyugodtan kiabáljatok rám, azt talán meghallom. Hülye voltam, hogy nem mondtam a hordozót. Azért így utólag elárulod, hogy milyen típus volt és mennyiért árultad?

Tündi, nagyon jó lehetett a buli, először szinte rá sem ismertem Barnikára így kifestve. Milyen volt a torta?

Ani, pociról majd hétvégén készül kép, mindig kéthetente szoktunk csinálni, hogy lássuk a változást. Akkor majd felteszem együtt azt és az előzőt, hogy látszik-e valami különbség.

Alíz, nagyon szép a pocid. Sehol egy csík! Irigykedek picit. Nagyon várom az esküvői fotókat!

Tegnap este a Manó nagyon sokat mocorgott, először nem jöttem rá, hogy mi ez a pici, gyors, ütemes "rángatózás", aztán arra tippeltünk, hogy ez a csuklás. Furi volt, ilyet még nem éreztem. Sajnáltuk szegénykét, kb. 10-15 percen keresztül csuklott folyamatosan. Ez ellen tudok valamit tenni?
Végeztem a kisrucik kimosásával/vasalásával, már csak néhány törölköző, meg pelus van hátra, de az már gyerekjáték. Mindjárt teszek fel képeket a rucikról. Bocsi, de rengeteg lesz.

Eszter és Enikő

Kép

11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Jujj, Andesz, neked egy kalappal mára!!!! Mennek a drukkok!

Eszter és Enikő

Kép

11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép ]
Kép

Eszter és Enikő

Kép

11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko