Új privát üzeneted érkezett!

Ezt nem nekem kellett volna.... :shock:

Alíz

KépKép
roni0422

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de nincs erőm visszaolvasni. Sajna már nem is lesz időm, mert holnap de. végre el tudom intézni az anyakönyvet (kurva meleg lesz, már most utálom), délután vásárolunk, vasalok, pakolom össze a cuccainkat mert szombat reggel indulunk Csopakra. Csak csütörtökön jövünk haza, addig nem is tudok jönni, de talán meglesztek nélkülem.
Mindenkinek nagyon drukkolok és szorítok! Vicuskám neked külön sok energiát küldök (bocsi a személyeskedésért).

Végezetül egy mai kép: teljesen kipurcant a melegtől, még most is úgy alszik ahogy leraktam (ez a ruci is a falközből van)
Kép

Puszilok mindenkit, remélem a tali nem 21-22-én lesz és akkor ott találkozunk.

madiani

Sziasztok!
Neharagudjatok, de nagyon nemtudok visszaolvasni, egy kicsit kivagyok!Ez már a negyedik este amikor Gergő csak sír, csak sír....,és nemtudom miért.(Mert nem a pocija miatt sír.)Nehezen tudom megvigasztalni.
Ja, meg kapom az okos tanácsokat is mellé(anyós, stb.), hogy hanyat fektessem mert a kis fejecskéje formálodjon, meg ne fekve etessem, hanem ülve.Szerintetek ezek fontosak?Annyira rosszul esik, hogy ezeket a dolgokat nem nekem mondják hanem a páromnak.Ő meg ezzel piszkál!
Na, egy picit kiirtam magamból!

Nati
Mi Gabi hintőport használunk, meg Gabi popsitörlöt,most próbáljuk ki a Rossmanos sensitiv popsitörlöt.Fürdetöből a gyógyszertárit használjuk, ja meg még parafinolajat is használunk. :)

Ani
Nagyon jó, hogy Bencus hizott, ez azt jelenti, hogy van elég tejcid! :)

Vicuska
Mennek a megadrukkok!Remélem gratulálhatok is!

Kép
Kép
nibcsike

Ildi, Orsi
Nagyon drukkolok nektek! :D

Judy
Barbikának nagyon szép a fülbevalója! :D

Alexa
Nagyon édes Martinka!

Holnap csinálják nálunk a fütéskorszerűsitést.Jó hangosak lesznek, de túl leszünk rajta!

Pár kép!

Kép Gergő

Kép

Kép
Kép
nibcsike

Ez lemaradt!

img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1218745993.746.jpg[/img] egy elkapott mosolyocska

Kép
Kép
nibcsike

Jó reggelt!

Roni: Örülök hogy sikerült találnod rucit :) Nem volt akciós? Ki van írva hogy akciók vannak az üzletben, de ha a fiatal kiscsaj van érdekes módon akkor valahogy sosincs engedmény. Én szombaton voltam amikor vettem egy barna ruhát, akkor a főnökasszony volt és kapásból számolta a 40% mínuszt.
Gratulálok az unokatesódnak, jó nagy babucija kett neki! :)

Ani: Nagyon jó pihenést! A rucinagyon klasz de tény hogy a benne lévő kis gyönyörűség sokat dob rajta ;)

Nibcsike. Anyóséékat tessék rendbe tenni, a párodnak meg szólnihogy álljon ki melletted. Így is kivagy nem kell hogy még összezavarjanak olyan dolgokkal ami igazából nem segít. Anyósom is mindig mondta ülve szoptassak. Amikor hulla voltam reggel hagyjon már a hülyeségeivel.
Amennyiben megvígasztalják este Gergő babát akkor lehet egy kis szavuk, de ha csak duma van akkor inkább csend!
Én azt utáltam amikor sírt a Barni és anyu kapásból kikapta a kezemből. Kérdés nélkül hogy majd ő megmutatja!
Most én is kipanaszkodtam magam, de légy kemény és mond meg hogy nem baszogatásra hanem támogatásra van szükséged. :)
Gergő baba tiszta apja!!! :) Szerintem. Tüneményes nagyon :)
A mosolyka így is lemaradt :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Sziasztok
Kép
Vendég

Én úgy gondolom,mivel a legtöbb igen szavazat 08.28-ra csütörtökre esett,szóval TOPIKTALI-BODAJK 08.28-ÁN CSÜTÖRTÖKÖN LESZ érkezés déltől.

kérek mindenkit,aki autóval jön,jelezze,hogy hozzá hány személy fér még be,illetve,hogy kb mikor várható az érkezése,valamint,hogy mit hoz magával üccsi,süti vagy rágcsi

Chrissyy
Én úgy gondoltam,hogy kb 15 fővel számolnánk a gulyást és a halászlevet is,így,ha valaki ott a helyszínen kívánja meg az is ehet bármelyikből.Ami marad azt pedig elosztjuk.

Bocsi,hogy most nem reagálok senkinek,de elég sűrű a programom tegnap és ma is.Vszínű már nem jövök,csak holnap.

Puszi Mindenkinek,a képeken gyönyörű mindenki lurkója és drukkhegyek mindenkinek,akinek kell!
Vendég

Szóval akkor várom a hiányzó adatokat!
Kép
Vendég

Ja csajok még annyi,hogy valaki át tudná küldeni Szilvi telcsiszámát nekem,vagy fel tudná hívni valaki,hogy neki jó-e a 28-a?

Köszi
Vendég

gabi : ha minden oké lesz , és még egyben leszünk akkor mi is autóval mennénk Viki is velem jönne, szóval akkor három ember még elférne. De nálam asszem ez már elég necces. vinnék pogácsát és üccsit.

Kép
csehi77

Sziasztok!

Alíz! Örülök, hogy sikerült ruhát találnod és olyat, amilyet szerettél volna.

Gabi! Átküldtem neked Szilvi számát. Jó, akkor úgy számoljuk a halat, 15 főre.

Nibcsike! Nagyon édes Gergő baba. Én fekve szoptatok és csak nagyritkán szoktam ülve, mikor fekve csak szórakozott. Ez a hanyatt fektesd... fektesd úgy, ahogy jónak látod és ahogy a picinek is jobb. Martin sokat volt hason és egyáltalán nem formátlan a feje. Hallgass az ösztöneidre és ne hagyd magad. Írd csak ki magadból, az jót tesz.

Tündi! Egyetértek veled! Én is azt utálom, mikor kérdezés nélkül cselekednek.

Ani! Hiányozni fogsz, az már egyszer biztos, de kívánom, hogy érezzétek magatokat nagyon jól és várjuk a fotókat.

Vicuska! Megadrukk nektek, várjuk a fejleményeket!
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat, megúsztam a befekvést. Elmúlt a minden kijön belőlem fenn vagy lenn dolog. :lol:

Nati drága! Kérjük a képeket Bencusról. Olyan kíváncsi vagyok!
Ja, igen, Chrissynek szólok, meg Andesznak is, ha netán ami Bencénk úgy dönt, hogy jön.

Bár Bence után egy Luca jöjjön, és úgy megint egy Bence. :)
Anikó szabin lesz jövő héten, meg szeretném várni. Most úgy vagyok, mint Nati.
Amúgy meg azt érzem, hogy a 25.-és héten fog kibújni kisBence. :) :lol: :lol:

Orsi! Én is izgulokám érted nagyon. Minden nap gondolok Rád!
Te milyen ruhákat raktál össze, amit a párod hoz be majd Lucának ha hazamentek?
(mármint hosszúújju, vagy rövid, bady vagy rugi?)

Csajok! Mózeskosárba is haza lehet hozni, vagy csak autós hordozóba? Mert még nem találtuk meg a számunkra igazi autóshordozót. Viszont a babakocsihoz van mózes.

Én nem tudom eldönteni. Raktam ezt is azt is. Aztán lehet az 56-os kicsi lesz nekünk. : :wink:

Gabi! Felírtam a telómba 28.-át. Mióta van egy pasi a pocakomba, mindent elfelejtek. :lol: Ez a férfi agy. Remélem ott tudok lenni, bár remélem Tőlem is elfogadtok egy igazolásképet Bencusról, ha mégsem tudok ottlenni.
Én viszek üdcsiket. Mondjuk 3-4liter szürt gyümilé jó?

Szeretnék valakit megkérni, hogy vigyen ki, mert apácskám minden nap kocsival megy dolgozni (Ő T.bányán dolgozik), hogy repülhessen, ha van valami, így nem tudok kocsival jönni. visszafele természetesen hazahoz, csak odafele kérnék segítséget. Kihez férnék be?

Ani! Nagyon jó pihenést kívánok Nektek, érezzétek jól magatokat!!! És viygázzatok egymásra!!
És tüneményes Roni baba. Olyan szép!

Alíz! Nem tudom mitől lehetett, vagyis mostmár azt mondom, lehet gyomorrontás. Lehet Bencének nem tetszett valami, és visszaküldte. Nagyfiú már, biztos eldöntötte, hogy ez nem jó, és kész. :)
Én meg még nem is gratuláltam Neked.
A Lulu boltot én is ismerem, nekem van több ruhám is onnan. A szőke csajszi ( Anita), Ő nagyon kedves, meg a főnökasszony is. Nekem az egyik lagzira varrt egy szupi fekete halászgatyót.

Erről jut eszembe. Holnap lagziba megyünk. Remélem azért a vacsiig kihúzom, és kibírom. Majd úgy indulunk el, mint a gyerkőcök. Nagyot alszok előtte. :)

Chrissy! Köszi Neked is a drukkot, írok majd ha van valami.

Igaza van Tündinek! Én sem szeretem, ha valaki a hátam mögött mondd valamit. Mondja csak a szemembe.
Remélem Gergő csak a nyg meleg miatt nyűgös, és gyorsan megoldódnak a gondok. Mindenesetre puszilom a kis gyönyörűséget!

Vicuska! Ez szuper hír!! Nagyon örülök!

Bessy! Én már egyre jobban kíváncsi vagyok, ki is lakik a pocidban. Sejtésed van?(bár tudod, én mindig azt mondom, hogy egy kis Zorka baba)

Anna! Élvezi Gaskó meg Panna a nyarat? Várják már a kistesót?
Te is vigyázz ám magadra!!

Röné! Merre vagy? Gyere ám Te is sűrűbben!

Szilvi vajon olvas minket? Jó lenne, ha Ő is jönne Levivel a talira.

Tand! Ügye Te is jössz, és hozod a kis Hercegnőt is?

Na ezt most elküldöm, mert úgy érzem elég sok lett.
n.k.ildi

Ildi! Várni fogom, hogy üzenj. Mi már délelőtt lemegyünk a halászlé miatt, pedig befértél volna. Örülök, hogy elmúlt a rosszulléted, lehet tényleg csak Bencének nem tetszett vmi. Igazolásnak persze, hogy jó a kép Bencusodról, de azért örülnék, ha ott tudnál még lenni. Majd ő eldönti!
Vendég

Alexa: Mivel 28-dika jó nekem így 2 után tudlak vinni Benneteket :)

Gabi: Barnika még nem bizti hogy jön. Inkább nem jön most mint hogy jön :)

Ildi: Szerintem hozzánk be fogsz férni, bár mi 2 után indulunk Alexával és Martinkával (ha jön)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Sziasztok
Mostmár tényleg ez ma az utcsó bejelentkezésem.Köszi az infókat,beírtam a tábliba.

Szilviék jönnek,most beszéltem vele :D .Jól vannak Levi baba szépennövöget.

Na puszi
Vendég

ildi: én is sokat gondolok rád :) hát a babaruhát nem készítettem el. Valamelyik nap hozzá láttam, de a párom közölte,hogy felesleges, mert azt sem tudjuk milyen idő lesz,fiú vagy lány lesz-e és hogy mekkora lesz , és hogy bízzam rá, úgyis ő fogja behozni nekünk, és majd ő kiválasztja a ruhát :) Na mondom ez ám a határozottság :) De valahol igaza van. Úgyhogy rábízom. Sőt közölte,hogy lehet hogy ő vesz neki ruhácskát :) Hát nem édes ???? :lol:

Kép
csehi77

Sziasztok!

Tündi!Nekünk is jó,hogy 2 után megyünk,mert alszik Martinka ebéd után.Még nem tudom ,hogy viszem-e őt is.

Ibi!Nagyon szép Gergő!Sajnálom a sírós napokat!Anyóssal ne foglalkozz!Martinkának meg pont a háton fekvés miatt lapult egy kicsit a feje,én örültem volna,ha elvan hason is,dehát ordított.
Sokat szoptattam fekve,főleg éjjel,nem lesz tőle Gergőnek semmi baja.

Ildi,Orsi,drukkolok nektek!

Vicuska!Tetszik a vonalzód,hogy pozitívan állsz a dolgokhoz!! :D

Gabi!Én üccsit viszek.

Ani!Érezzétek jól magatokat Csopakon!!
Vendég

Sziasztok,
Ha mi megyünk 28-án(ez csak azon múlik én hogy fogom érezni magam), akkor vonatozunk!
Gabi,
Írsz nekem egy címet, hogy odataláljunk hozzátok?!
Remélem addigra Gaskó is hazaér. Most az apjánál van! Ha a párom dolgozik nélküle megyünk! Én azért nem írtam semmit a kajcsira mert nekem mindegy, szeretjük mind a kettőt.
Én szívesen viszek egy nagy csomó házi sajtos pogit meg finom kakaókrémes kelt tésztás kalácsot. Ha nem nagy baj ücsit nem cipelnék vonaton, de ha Kriszti vállalja, hogy elviszi az ücsit én veszek azt is!

Ildi,
Panna és Gaskó élvezik a nyarat, bár a fiam nincs itthon, se Pannával járunk Agárdra strandolni. Nagy vízimádó a kislány! Lassan már én is bepakolászok a tatyóba, mert már csak 4 hét van! Gondolom nálad már minden a helyén van?
Nyugodtan hazahozhatod a kicsit mózesban! Még jobb is, mint az autós hordozó!!!

Csajok!
Senki nem hoz apukát a talira?

Anna

Kép
Kép
szofika3

Sziasztok!

Ani
Kellemes pihenést és nagyon jó időt kívánok nektek!
Roni nagyon édi :D és a ruci is aranyos :D

Nibcsike
tündéri Gergő baba! :D
Sajnálom az okoskodásokat :evil: én már előre félek ezektől :?

Ildi
Örülök, hogy jobban vagy :wink:
Holnap jó mulatást! :D

Chrissy
Ne butáskodj, dehogy haragszom :wink: :D

Andesz
Ugye ma van a keresztelő? Kérjük majd a képeket :D

Úgy néz ki, hogy a lányos anyukák táborát erősítem :lol: :lol: Ildi, te kis boszi :wink: :lol: jók a megérzéseid velem kapcsolatban. :lol: :lol:
bessy76

Bessy! Hát ez jó :lol: :D :lol: Látod...tudok valamit. Ha valamire még kíváncsi vagy, csak szólj!!

Orsi! Tényleg nagyon aranyos a párod!! És tényleg igaz van.

Tündi! Köszönöm, ha mehetek veletek. Nem gond a kettő után indulás, sőt...én is gyerkőc vagyok, és is alukálok ebéd után. :)

Anna!Bizony, nemsokára te leszel a soros, nem árt, ha a táskádba elkezdesz pakolni. Nálunk már kis kivétellel minden a helyén van. Olyan dolgok hiányoznak, aminek a beszerzéséhez vagy elkészítéséhez én már nem vagyok szükséges. Legalább ezen már nem idegeskedek.

Alexa! Nekem elég lesz a drukk 25.-től, addig mehet Orsinak!!!!
Bár nem bánnám, ha egyszerre szülnénk, azt meg pláne nem, ha még egy szobába is tennének.
n.k.ildi

Anna! Én nem hozom apácskát, majd csak eljön értem munka után.
n.k.ildi

Sziasztok!

Csak gyorsan Gabinak, aztán rohanok, ne haragudjatok, épp csak bekukkantottam.

Vikikéék (Viki és Levike) és mi (én és Roni) is megyünk 28-án sztem 16-17 óra felé, akkor kell Levike. Mindannyian szeretjük a halászlét és a gulyást is. Viszünk ücsit és rágcsit is. Sajna hozzánk már nem fér be senki, mert a két gyerekülés mellé már senki nem tüd beülni. Addig még jövök és megdumáljuk, hogy mit vigyünk még.

Pussz mindenkinek!

madiani

Csajok! Azthiszem elment a nyákdugóm!!!

Innentől hány nap?

Nem szeretnék még szülni!!!
n.k.ildi

Nem sok, vagyis nem láttam a wc-ben mi van, csak mikor megtöröltem magam, akkor láttam, hogy ilyen véres narancs-barnás nyúlos valami. Az ugye az?
Vagy húzzak dokihoz?

Bence eszméletlen sokat mozog, nem szokott ennyit. Szerintem ma még fél órát sem volt nyugodt. Lehet érez valamit?
n.k.ildi

Ildi!Van olyan,hogy még aznap,vagy pár napon megszűl valaki,de van olyan,hogy 2 hét múlva,úgyhogy ez nem jelent semmit!Illetve azt,hogy szépen tágulsz!Én nem találkoztam a nyákdugómmal,fogalmam sincs,mikor ment el. :roll:
Szépek az UH adatok! :D

Ibi!Nálunk tavaly volt radiátorcsere,mi elmentünk addig a szüleimhez,mert elég hangos volt.Fúrtak,kopácsoltak stb...Ha tehetitek menjetek el ti is,sztem.

Bessy!Gratulálok Zorkához!! :D :D
Vendég

sziasztok,
bocsi, de nem tudok reagálni, csak pár percem van...

Lányok,
húgyuti fertőzésre tudtok valamit? Lehet ilyenkor cickafark teát inni (szopi idő alatt...) Közsi,

Ildi,
nekem két hétig folyamatosan ment el a nyákdugóm... ki helyettesíti Anikót a jövő héten ha akkor szülnél?? De kihúzod, nem lesz gond!!!

Orsi,
drukk neked is!!!

Vicuska,
tünetek??? Hgy érzed magad??

Bessy,
gratula Zorkához!!! Szuper!!!

Ibi,
küldd el anyóst!!!! de messzire!!!! tégy a legjobb belátásod szerint!!! Bence is írtó nyügi volt tegnap meg ma is, ráadásul valamitől úgy bealudt, hogy már 4 órája alszik... eddig csak 5-10 perceket aludt.. normális ez?????????????????????

Lányok,
ha néha ég a mellbimbóm az a tejcsi miatt van?? Akkor jelentkezik, ha Bencus régen szopott...
S tegnapra már szinte elmúlt a vérzésem, erre este meg ma is néha löket szerűen jön :shock: . Szerintetek rendben van így?
Köszi és bocs a sok kérdésért... :oops:

Bocsi lányok, de nincs több időm... teszek fel képeket!
Vendég

Kép

Kép

Kép

Gabi,
van esetleg képed Mariannról??? Köszi
Vendég

Nati! Annyira szép Bence baba! Köszi a képeket! Sajna húgyúti fertőzésre nem tudok semmit.
Ne izgulj, hogy többet alszik, ő fel fog kelni, ha éhes. A vérzés 6 hétig eltarthat hol kisebb hol nagyobb mennyiségben. Ne aggódj emiatt.

Ildi! Ne aggódj a nyákdugó miatt. Amíg nincsenek rendszeres fájásaid, nem vérzel, és mozog a baba, addig nincs semmi baj.

Bessy! Gratulálok Zorkához, szép és különleges név.

Ani! Szuper, hogy Vikikéékkel jöttök.
Vendég

Nati!Nagyon szép Bencus!!A vérzés nálam is így volt,azt hittem vége,erre megint kezdődött,és 6 hétig ment ez.Már azt hittem vmi gond van,de aztán elmúlt.Bimbóégés nem volt,de ha szoptatás után elmúlik,nem hiszem,hogy gond lenne! :wink: Védőnő mit mond?Tényleg,olyan gyakran megy,mint ahogy ígérte?
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek! :D
Tegnapi buli szupi volt :D rengeteg ajándékot kaptunk :D
Majd hozom a képeket,csak elöbb egy kis nosztalgia :D
Tegnap volt 10 éve..... :D Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz! Gyönyörűek voltatok! Várom a többi képet! GRATULÁLOK és további SOK BOLDOGSÁGOT kívánok házassági évfordulótok alkalmából!
Vendég

Andesz!Sok boldogságot továbbra is!Hát te semmit sem változtál,most is ugyanilyen szép vagy! :D

Szép napot mindenkinek!
Vendég

alexa,nati,nibcsike:köszi a drukkokat, de a hidegfront semmi hatással nem volt ránk:) vagyis annyi,hogy nagyon jót aludtam :)

nibcsike: nagyon aranyos Gergő baba :) de az elkapott mosolyt sajna nem lehet megnyitni :(

nati: Bencus is nagyon édes kisbaba:)

szofika: ha megyek a talira, én sem viszem a párom. De ha gondolod velünk is jöhettek ám.

andesz: szépek voltatok, nem semmi már tíz éve????? GRATULÁLOK!! És még sokszor ilyen boldog tíz évet kívánok nektek:)

ildi: hahóóóóóóóóó,hol vagy??????? Remélem nem volt rád hatással a hidegfront. JELENTKEZZ!!!!!

Kép
csehi77

Köszi Lányok :D
Na,pár kép,a többit majd késöbb,mert Gabinál vannak! :D Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
andesz78

Odanézz,uncsitesó....micsoda csaj.... :lol: :lol: :lol: Kép

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!

Gabi, én kocsival megyek, csak még azt nem tudom, hogy visznek, vagy én vezetek. Hozzám ettől függően 3-an vagy 2-en beférnek. Mit kell vinni? Üdítőt, sütit, vagy rágcsálni valót?

Ani, annyira édes Roni baba!!!Nem csodálom, hogy ebben a hőségben kipurcant. Jó utat, érezzétek jól magatokat!

Ildi, nagyon szorítok! Minden rendben lesz. Remélem azért még a talira el tudsz jönni. Örülök, hogy rendbe jöttél.

Andesz, gratulálok a házassági évfordulótokhoz!Nagyon szép menyasszony voltál! Jók lettek a képek.

Alíz

KépKép
roni0422

Sziasztok!

Köszönöm szépen a gratulációkat, aranyosak vagytok! :D

Ildi
:lol: :lol: :lol: monjuk, leszek-e milliomos ebben az életben? :lol: :wink:
Amúgy hogy vagy?

Andesz
Nagyon boldog házassági évfordulót kívánok!
Te semmit nem változtál 10 év alatt. Ezt komolyan mondom! :wink:
Jók a keresztelős képek a srácok is gyönyörűek! :D Az uccsón Noellel tényleg olyan, mintha csajt stírölnének. :lol: :lol:

[/img]
bessy76

Tali: megpróbálok kocsit kölcsönkérni és akkor el tudok menni korán, nem kell apára várnom. Ha sikerül, akkor én is fel tudok venni egy-két embert. Az biztos, hogy ásványvizet viszek, meg még nem tudom, mit.

Már annyira erősen érezni a baba mozgását, hogy apa kezét is megrúgta. Tök örült neki. :D
bessy76

Egy kis humor, egy másik topikon találtam. Én jókat nevettem rajta :lol:

Amit addig nem tudsz, amíg nincs gyermeked…
Az első 6 hónap
- az a hatalmas méretű fej, amit szülés után egyfolytában nézel, hát az tényleg átfért azon a kis lukon, amibe addig azt a pirinyó tampont dugdostad.
- a lefejt tej becsesebb, mint egy 200 éves bor.
- úgy tűnik, az egész nap egy végtelen szoptatás.
- napi 4-5 óra alvással is lehet élni.
- ha választhatsz a szex és az alvás közt, az utóbbira fogsz szavazni.
- egy kisbabából valamelyik nyíláson mindig folyik valami.
- a séta csak neked séta, ő ebből semmit nem vesz észre.
- elindulni otthonról egy 2 órás procedúra.
- ha eddig nem kötötted be a biztonsági öved, ezen túl befogod.
- kurva nehéz a babahordozót cipelni, gyerekkel együtt.
- minden babazokninak szűk a szára és bevág.
- a legszebb ruha is csak 1x kerül sorra, azután kinövi.
- aki a fürdetőkrémet kitalálta, azt lapáttal vernéd agyon.
- az egész terhesség alatt azt várod, hogy végre megint hason alhass. Szülés után a 2 irgalmatlan méretű csöcsöd miatt továbbra is csak ábránd marad...
- már nem szereted a vendégeket.
- sírsz, ha az alvó gyereked nézed.
- sírsz, ha valaki hangosabban szól hozzád vagy ingerültebb veled.
- sárkány leszel, mindenért baszogatod a férjed.
- egész nap várod, hogy este legyen és a gyerek aludjon, reggel meg azt várod, hogy mikor kel fel végre.
- ha elszabadulsz otthonról pár órára, amit addig alig vártál, akkor egész távolléted alatt otthon jár az eszed.
- a férjed túl csinos, túl szexi és minden nő biztos őt akarja.
- akik eddig hívogattak a szülés előtt, hogy "egyben vagy még?", na azok mostantól nem fognak. A napok múlásával, már senki nem fog hívni, csak a család.
- a nagyszülők azt hiszik, nekik szülted a gyereket.
- kiderül, hogy mindenki tehéntejet ivott 2 hónaposan régebben.
- kiderül, hogy anyád nem tud semmit a babákról (már).
- anyósod még annyit sem.
- fél óra bohóckodás és cigánykerekezés után egy 2 mp-es mosoly teljesen reális egy babától.
- a digitális mérleg egy szar, csak arra találták ki, hogy idegesítsen.
- amelyik ruha lábközt nem patentos, az a gyerek emelésekor a nyakában gyűlik össze.
- a híg fos a legjobb pelenkában is utat vág a hátközépig.
- van 70 dekás teli pelenka!!
- a zenélő forgó a kiságy felett nagyon kevés ideig forog 1 felhúzással sajnos.
- a mélyhűtőben már csak a fagyasztott anyatejnek van hely, kajának nincs.
- egész nap otthon vagy, még sincs este meleg vacsora és kupi is van pluszban. És még fáradt is vagy.
- a melltartóidat sárkányeregetésre is használhatod.
- zuhanyzáskor meg kell emelned a melleid, hogy alatta is megmosd.
- a hátközépig fosás mindig akkor jön el, amikor sorra kerülsz a dokinál és le kell vetkőztetned a vizsgálathoz.
- a babagondozással kapcsolatban nincs egyetlen téma sem, amiről ne adna teljesen eltérő tanácsokat a védőnő, az orvos és az anyád.
bessy76

Sziasztok

Drága Nővérkém!
Így utólag is és itt a fórumon is NAGYON BOLDOG 10. HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT KÍVÁNOKNagyon szépek voltatok,a nagy napon!!!
Köszönjük a vendéglátást,minden nagyon finom volt!!!
Szuper képeket tettél fel,az uccsó nekem is nagyon bejön,igazi pasik :lol:

Anna
Írtam privit

Ildi
Izgulok érted!

Bocsi csajok,most csak ennyi,ja és egy tábli:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Most csak gyorsan reagálás a topiktalira.
Én vagy vonattal megyek (ugye jól tudom, hogy van Bodajkra???), vagy ha valakihez beférek autóba, akkor azt nagyon megköszönném. Apa biztosan nem tud elvinni.
Még nem tudom, hogy mit viszek, majd meglátom, hogy alakul a többieknél: azt viszek, amiből kevesebb lesz.

Andesz, utólag is boldog 10. házassági évfordulót, és kívánom, hogy még sokszor tíz, együtt eltöltött évben legyen részetek!

Most megyek, mert hulla vagyok. Holnap megpróbálok újra bekapcsolódni rendesen, mert véget értek a "nyaralásaink".

Jó éjszakát mindenkinek!
Puszi

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Jó reggelt!

Ildi írt éjjel sms-t: "Csajok! Drukk! Elfolyt a magzatvízem, mindjárt indulunk a kórházba. "

Ildi! Megy a drukk nektek, gyors és könnyű szülést kívánunk!
Vendég

Ildi, de jó hírre ébredtem!!! Hatalmas adag drukk Neked és Bencusnak!

Kriszti, neked pedig köszönjük a jó hírt!

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Sziasztok,

Ildi,
Drukkolunk! Már biztos megszületett a kicsi! Reméljük minden rendben! Várjuk a híreket!
Szépen lassan megszülünk, lányok! Mozgalmas lesz ez a pár hét!
Orsi,
Köszi a felajánlást a fuvart illetően! Odafelé szívesen megyünk vonattal, mert Panna nagyon élvezi a vonatozást, de ha visszafelé elhoznátok kocsival azt megköszönném. Néztem a menetrendet és nincs visszafelé jó időben vonat! vagy 5 körül, vagy este 9 után!
Remélem jól vagy! Téged is megvisel ez az időjárás változás?
Andi,
Boldog házassági évfordulót! Nagyon szépek voltatok az esküvőn! Bencus pedig nagyon aranyos!!!
Nati,
Remélem nálatok is minden okés! Hugyuti fertőzésről kérdezd a védőnőt szerintem. Nekem volt, de már nem emlékszem mi volt a gyógyszer neve. Ezek elégkemény gyógyszerek, nem tudom szoptatás alatt lehet e szedni őket! a vérzés normális, a gyerek ahogy szopik húzódik össze a méhed, lökődik ki a felesleg. Viszont ha alhasi görcsökkel párosul, menj orvoshoz! De azt hiszem ezt nem írtad! Adsz még tápszert a kicsinek? Vagy már csak szopizik?

Gabi,
Írtam privit, és köszönöm!

Várom a híreket!
Anna

Kép
Kép
szofika3

Sziasztok!
De jó hogy Ildiék szülnek.Drukkolunk ezerrel.Drukk,Drukk,Drukk
Reméljük már meg is van Bence.
Én viszek 2l üditöt és valami finom édes sütit.Pogácsa már lesz elég.

vikcy6
Pákozd

T nati:a tözeg áfonya tabletta jó a húgyuti fertözésre.Terhesség alatt tuti hogy lehet szedni szerintem szoptatás alatt is.

vikcy6
Pákozd

Sziasztok

ILDI ÜGYES LEGYÉL,NAGYON SOKAT GONDOLOK RÁTOK!IZGULUNK ÉRTETEK ÉS VÁRJUK A JÓ HÍRT! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Enikő

Tündiéknél most van egy szabad hely az autóban(mert Ildit ő hozta volna),de nem akarok beleszólni,beszéljétek meg.
Vendég

Kép
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?