Szia Klara, Kope!
Megdobbentett, h azonnal ezt vaalaszoltaatok!
Maar ngyon reegota "szemezek" a Waldorffal, kb. 8 evvel ezelott az akkor 6-dikos hugomat majdnem beadtam, de aztaan nem, mert ugy lattam, nem fogok tudni annyira mogee aallni, amennyire ahhoz kellene.
Hihetetlen fenntartaasaim vannak nekem is Steiner dolgaival szemben, tudom, h ez is olyan hataasu lehet, mint a homeo.
(A depresszio teema kulon elgondolkoztatott!)
De most annyira szeretneem, ha a gyerekem egy olyan tanitonohoz kerulhetne, akinek o a fontos, nem a tananyag!!!
Jaksi kulonleges eset, nem csak a szemuvege miatt, a jelleme sem egyszeru. Hihetetlen makacs tud lenni, ugyanakkor veegtelenul visszafogott. A dicserettol szaarnyakat kap, stb.
Heetfon elmegyunk, megneezzuk a sulit. Azt szeretneem hini, h ha itthonrol biztos lelki hatteret tudunk nyujtani neki, talaan nem viszik el a zavaros dolgok. De ez valszeg faabol vaskarika.
Hozzaatennem, h egyhaazi iskolaaba jaartam, es olyanba sem merneem adni a gyereket, baar een nem baantam meg, hihetelen sokat kaptam ott.
Lorca!
Nem hittem, h szerinted egy elsosnek magaanak kellene felirnia a hf-ot.
csak eerzeekeltetni akartam a helyzetet. Ami teenyleg ilyen, mert arra a keerdeesre, h miert kellene egyedul megtanulnia a gyereknek egy meseet, azt valaszolta tn, h meg tudja csinaalni, el tudja olvasni egyedul. Ez igaz, el tudja, de egy kicsit azert ez sok sztem. Vaalasz: nem fogja birni 5-dikben!
Na ez az, amit nem szereneek.
Gratulaalok a maaszashoz! A kov. 6 honap farasztobb lesz, az eddigineel.
Bella!
Nem tudok meelyen belemenni, h mi is a homeo keesziteseben a legsotetebb, de nem mindegy, h vmit osszeraazol, vagy oraakig raazogatsz, kozben bizonyos dolgokra koncentraalsz, stb.
Jaksinak 5 naposan hatott egy szer egy bizonyos tunetre, azota is azon gondolkodom, h ugyanaz a tunet most vajon milyen szinten jelentkezhet.
Klarissza!
Nekem eszembe sem jutott, h a bolcsi gondot okozhat a szobatisztava valasban - a rossz tapasztalatom elleneere, h Jaksit eroszakkal raultette a gn a WC-re. Torekednek raa, es nalunk is ugy alakult, h egy ideig otthon maar nem kellett a pelus, a b-ben meg igen.
Most a laanyom eppen elhagyja a pelust, ha becsurog, aatoltoztetik es kesz. De maar a du-i alvaashoz sem kell neki paar napja.
Nagyon hirtelen jott ez nekem (ekkora onnalosodas), de persze orul is a maasik szemem.
Ha tud vki linket a Wf- pedagogia "ellen", eerdekelne.
Szia mindenkinek - nagyon sokat jelent nekem, h veegre ujra "kibeszelhetem" magam.
Ilon