Sziasztok,
a kedvesem "szerkesztett" nekem internetet, így néha beleolvashatok mit írtok.
Enikõ,
sajnálom Bogit, és remélem múlnak majd a hegek. Én is megégetetm magam 10 éve, nagyon-nagyon csúnyán, de sokat szépült azóta. Bogi pedig még nagyon pici, még nõ meg minden. Reméljük a legjobbakat.
Kérdezted a szopit, naponta 3x reggel, ebéd után (alvás elõtt elalváshoz), és fürdés után, lefekvés elõtt. De most például, volt hogy a déli ki is maradt, annyira el volt fáradva, hogy anélkül is elaludt.
Vigyázzatok magatokra!
Kriszta,
6 hónapos korig csak anyatej!
Ha otthon leszünk, küldök egy jó kis bevezetési útmutatót, abban minden benne van. Az én kisfiam láttad milyen, igaz? 5 hónapos korában 11-nek nézték, és gyakorlatilag õ is 6 hónapig csak tejet kapott.
A csíkokra írt itt a neten egy csajszi korábban egy krémet, amit a bõrgyogyi ír fel, mûtéti hegekre, majd otthon megkeresem a nevét, jó?
Lara,
jó lesz jövõre!
A játszóház:
3 szoba van, kettõben játékok, korosztálynak m,gfelelõen, a 3ban csúszda, kúszóalagút stb. Szvsz nagyon jó, és lehetne ott tali valóban. Mindennap lehet menni, kivétel szerda, vasárnap, van hogy délelõtt, du, vagy mindkettõ.
A mikkamakka.hu-n megnézheted bõvebben.
Ildianyu,
te nagyon ügyi vagy!
Azért még mielütt eljöttünk én is díszítettem fát, odaadtuk az ajándékokat, sõt még rántott halat is csináltam (a tescoban elpre panírozottból
, de ezek jó nagy tonhal szeletek voltak.)
No, megyek elolvasom a leveleimet,
puszkó:
Ágci
ui: azt mondanom sem kell, hogy Cumika nagyon jól érzi magát a nagyiéknál, õ az imádat tárgya, és nagyon élvezi!