Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!

Nos, megpróbáltam visszaolvasni.

Chrissyy
Felőlem jöhet apácska halászlevet főzni, én nagyon szeretem, csak az a baj, hogy nem mindig sikerül olyan isten igazából jót enni (mondjuk én kritizálok, de főzni még sosem főztem halászlevet).
Nem lett semmi Martinka popója a pelustól, sajnálom szegénykét!
A lila csomagolású tesco-s pelust használjátok? Nekünk a 2-es jó volt, de a 3-ból mindig kifolyt a kaki. Nekünk most az auchanben kapható happy bella jön be.
Boldog névnapot kívánok!

Ani
Grétinek feldarabolom a barackot, és simán vízben megfőzöm. Ha nem érzem igazán édesnek, akkor minimáils cukrot rakok bele, de inkább csak mutatóba.
A mérlegelésre csak annyit tennék hozzá, hogy minden pénteken fürcsi előtt mérem Grétit. Születése óta nem volt olyan, hogy kihagytam volna.

Alíz
Köszi az infókat Ágiékról! Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy kiImi mikor szeretne kibújni. Ők aztán nagyon megérdemlik a babát.
nem igazán vágom, hogy miért nem jó a 120x60-as kiságy? Igaz én is 70-eset vettem, de csak azért, mert én kombiágyat vettem, ami később ifjúsági heverővé alakítható, de csak spórolás volt a fő szempont. Így nem kell két év múlva új ágyat vennem Grétinek.

Bessy
Sajnálom, hogy nem tudtátok még meg a pici nemét, na de ami késik az nem múlik!

Vikcy
Gratulálok a barátnődéknek a babához.
Jó a lámpa amit vettetek, nagyon jópofa. Egy kicsit sajnálom, hogy nekünk nincsenek ilyenek, de nekem nem volt hangulatom a gyerekszoba csinosítgatásához egyedül.

Tündi, Alíz
Csak kamillázom, amiket a dokiktól írtok. Tudom, hogy nem olcsó végigcsinálni egy terhességet, na de ezek a sztorik?!

Tündi
Nem elég, hogy neked is doki után doki, még Barnussal is pórul jártál az Sztk-ban. De jól tetted, hogy írtál nekik levelet. Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e folytatása, vagy ezzel pontot tesznek a dolgok végére?!

Judy
Ahogy olvasom sikerült beszélni a védőnővel. Hogy van a párod fogának a helye?
A gyerekeid nagyon cukik! Hogy mennyire hasonlít Barbika Danikára?!

Andesz, Gabi
Részvétem a mamátok miatt.

Gabi
Nagyon tuti lett Noel szobája! Nekem nagyon-nagyon tetszik! (Ha kicserélik az ablakokat nálunk, és nagyon gány lesz utána a fal és ki kell festeni, akkor jöhetsz hozzánk is)!
Nem semmi, hogy vonattal bejöttetek fehérvárra Natihoz!

Ildi
Még befordulhat Bencus. Ha mégsem és tényleg császár lesz, akkor se keseregj, az a lényeg, hogy se neki, se neked ne legyen semmi baja!
A légzésfigyelő szerintem felesleges, de erről már szerintem kifejtettem a véleményem, és mástól biztos mást hallasz erről.

Bessy
Én már nagyon kíváncsi vagyok, hogy kisfiú, vagy kislány lapul a pocakodban!?

Vicuska
De jó, hogy jelentkeztél! Hidd el olyan jó lesz jövő májusban babázni!
Én már most drukkolok péntekre és hétfőre!

Nati
Én sem tudok jobbat írni, mint Ani. Tényleg az lenne a legjobb, ha minél többet cicire tennéd, persze, ha Bencus is partner ebben. A kézi mellszívó is jó szerintem, igaz rá kell jönni, hogyan képez jól vákumot.

Kép
tand

Nati!Sajnálom,hogy ilyen rossz volt a napotok,ha kajci után elaludt Bencus,biztos éhes volt!Nagyon jókat írt Ani,igyál rengeteget még ha nem is kívánod,és próbálj megnyugodni,mert az idegeskedés a tej ellen dolgozik.Tedd sokszor cicire,az segíti,hogy beinduljon.
Sajnos nem tudom,hogy hány napot lehet várni a tejcire,hogy beinduljon.De biztos beindul,bízz benne!!!
Remélem hamar megoldódik ez a probléma!
Egyébként ÚÚÚÚgy örülük nektek!:D :D

Tündi!Hozok holnap képeket,csak még kicsinyítenem kell.
Örülök,hogy túl vagytok a felcsípésen is,és nem kellett műtét!!Hurrááááá!! :D

Én is elköszönök,jóccakát!!
Vendég

Nati,

A babák fülsüketítően tudnak sírni ha éhesek vagy fáj a pocakjuk.
Néha ugy is hogy az ember azt hiszi mindjárt megfullad mert nem akar levegőt venni.
Én olyankor egy kicsit meg szoktam fújni, mert egy hirtelen jövő stressz, mint a levegő amit ráfújsz, megszakítja a sírást.

Én nem adnék még tápszert. Ha jól rémlik pénteken hajnalban született Bencus, vagyis ez még csak a 0+4. nap, ez szerintem még belefér abba, hogy a tejcsi megindulhat.
Én ugye hétfőn szültem, és péntek délutánra indult be a tejem. Szegény gyerek rengeteget sírt, de nem kapott tápszert, néha egy kis cukros vizet, de azt is csak éjszaka, hogy tudjon végre aludni. Én szinte egész nap ciciztettem, a mellem véresre sebesedett, de nem érdekelt. Aggódtam, hogy még nem indult meg, de aztán péntekre csoda történt. Minnél többet van cicin annál jobban ingerli a melledet és jön a tej. A mellszívó nem tud olyan erősen szívni mint a baba. Szóval szoptass, ha kell óránként tedd rá cicire, kend a melled és igyál rengeteget. És ne idegeskedj, mert az nem tesz jót a tejcinek.

És jönni fog az a tejci. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

És akkor egy kicsit rólunk:
Túl vagyunk a keresztelőn. Hát mit ne mondjak, egy kicsit megviselt. A legjobban az fájt, hogy az atya mondta, hogy helyettesítenie kell valakinek az apukát a családból. Ugye a keresztelő azzal zárul, hogy az apuka meggyújtja a gyertyát az oltáron lévő gyertyáról, és körbesétál az oltár körül. Na most erre mondom én, hogy nem helyettesítheti senki az apukát, ezt az atya is tudja! Na de nem húzom fel ezen megint magamat. Végül a tesóm bevállalta.
Gréti jól viselte a ceremóniát. Vigyorgott az atyára mint a tejbe-tök! Na de ez is csak addig tartott, amíg le nem öntötték a fejét. Bár utána jött az alvós dumája (gaj-gaj-gaj.... természetesen a cumival a szájában). Úgy látszik Gréti a vizes dolgokhoz az alvást párosítja. Múltkor is a pancsi után bealudt.
Mindjárt rakok képeket is.

Kép
tand

Grétis torta
Kép

Pelenka torta (ami egy medált rejtett)
Kép

A keresztszülők (Bazsim tesói), és a háttérben a tesóm Kép

Kép

Kép

Anyósomékkal Kép

Kép
tand

És a múltkori fürcsi:
Kép
Kép
Kép
Kép

Bocsi egy kicsit sok lett. :oops:

Kép
tand

Sziasztok,
Megjöttem a tegnap esti doktor bácsizásból. Este fél 11-re haza is értem, de lagalább apárom is el tudott jönni. Schwarczi mindent rendben talált, azt mondta, hogy most már érett a baba, akár szülhetek is! Mondtam neki, hogy én még várnék ezzel egy 4-5 hetet! 2 hét múlva NST, aztán egyre közelebb lesz az a bizonyos nap! Most viszont nem látta, hogy fiú e vagy lány a kis pocaklakó, szóval, lehet, hogy Szofikából még valami más lesz. Talán Tomika? De sebaj, a lényeg, hogy egészséges legyen!

Nati,
Régen 5 nap volt a szülés után a kórházi megfigyelés! Sok baba vesztett a súlyából az 5. napra, amikor vizsgálták a gyerekorvosok a hazajövetel előtt! Nem minden anyukának indul be a teje a 3. napra! Én nem mondom, hogy ne adj neki tápszert, inkább azt javaslom, ha jó a gyerekorvosod, kérd ki az Ő véleményét! A helyzet az, hogy egy éhes babánál nincs rosszabb az anyának! Általában az orvosok azt támogatják, hogy tedd agyereket minél többet mellre, illetve fejd le a tejcit, hiszen, ha begyullad a cicid, az nem egy kellemes dolog! Én átéltem ezt mind a két gyerkőccel! Ha esetleg érzel a melledben úgymond csomókat(ne ijedj meg, ez nem olyan csomó, hanem a tejcitől van, ami bent marad!), tessék langyos vizes tussal fellazítani, utánna maszírozni, hogy elmúljon! Nagyon fontos ez, mert be is lázasodhatsz!
A régi ternd, hogy szoptass 3 óránként, a mai állás viszont az, hogy bármikor, amikor a gyerek éhes! Hát én azt mondom, ha egy csecsemő nem éhes 3 órát simán végig kell aludnia! Hiszen még alvásra és evésre van a legnagyobb szüksége! Arról nem beszélve, hogy a későbbi nyugalmad (éjszakai nyugalmatok)érdekében nem árt már most rendszerességre szoktatni! tehát szerintem ha a 3 órát le is szűkíted 2 órára, de ne tedd mellre csak azért mert sír, és lehet, hogy éhes! Ne haragudj a kemény szavakért, csak segíteni próbálok!
A tápszertől ne félj! Annyi talán, ha mégis hozzá kell táplálnod az anyatejhez! Teás cumit vegyél, mert azon kisebb a luk, nem veszíti el annyira a szopási kedvét a baba!

Sok boldogságot Nektek a kis aprósághoz az egész családom nevében!!! És még legalább 2 kistesót! :lol: :lol: :lol:

Lányok!
megyünk ma szülőszoba látogatásra? Írjatok mi a helyzet!

Gabi,
a szoba egyszerűen gyönyörű! Majd ha lesz új lakás megkérlek gyere el megcsinálni :lol: :lol: :lol:

Na sok puszi mindenkinek! lassan ébred a kiscsaj, kakaót kell neki melegítenem!
Anna

Kép
Kép
szofika3

Jó reggelt szisztok!

Túléltük az éjszakát, semmi gond nem volt. Szépen lement az a picike láz is. Néha még keservesen felsír, nem tudom....talán fáj neki a lába, de lehet csak rosszat álmodik.

Natikám, olvasom kaptál tanácsokat, remélem valamelyik segít. Különben ahogy Anna is írta semmi gond nem lesz ha kap tápszert is. Roni is kapot az elején (sőt volt hogy csak azt kapott) és most mégis csak anyatejcin él. A sírás meg nem mindig azt jelzi hogy éhes, majd egy kis idővel felismered melyik melyik. Viszont sztem ragd cicire amikor csak tudod, most még nem ronthatod el. Amikor beindul a tejecske akkor már szépen tudatossan visszafogod. Na de tudod mit, ajánlom neked a köv. weblapot: www.lll.hu , ők még telón is segítenek. Nézd meg ha van egy kis időd. Sztem nagyon hasznos.
Amúgy félreérthető voltam kézi avent mellszívom van. A korházba próbáltam a kis kezemmel, de az nem jött be. Amit Judy ír nagyon jó, fujj rá kicsit akkor abbahagyja a sírást, ez nálunk is bevált.
A csomókra pedig Anna írta meg a jó választ, én is ezt tettem mikor begyulladt, sajna nekem magas lázam is lett. Nem volt túl jó, senkinek nem kívánom!

Tand, köszi. Közbe már főztem neki úgy ahogy most leírtad. Szóval még te is mérsz? :wink:
Csodálatossak a képek, nagyon szépek vagytok. Nagyot nevettem a szenteltvizes locsoláson. Minden vizes dolog után úgy gondolja hogy most jön a szunya. Kis drága :D

Anna, örülök hogy minden rendbe volt a dokinál é hogy párod is ott lehetett. Hogy érted azt hogy még Tomika is lehet? Eddig nem látták biztosra a nemét?

Na készülödök, megyünk Mártiékal sétálni. Jupiii

madiani

Szia,

Ani,

Képzeld, most nem mutatta magát a kis huncut! A doki bácsi azt mondta az Ő fiát is 2x lánynak nézték! Tehát most nem tudom!
Ja! Ha popsiban méred a lázat -0,5 fok levonandó! Ezt elfelejtettem írni, de gondolom mondta a védőnéni?! Örülök, hogy minden rendben Ronival! Hál istennek, mi minden oltásnál megúsztuk a lázat! Nálunk most a fogzás okoz egy kis hő emelkedést, de nem vészes!
Jó sétát!
Anna

Kép
Kép
szofika3

Jó reggelt! :)

Ani: A nyel valatti hártya idővel erősödik, de hiszem hogy azért nem fájt neki. Csak nagyon nagyon meg volt ijedve. Kérte a dokinénit Légyszíves ne csináld! Szívem szakadt meg, de megúsztunk egy vérvételt és az esti kakaó sem zavarta.
Sajnálom hogy Roni belázasodott. A popiban mért hőböl valamennyit le kell vonni. Ezek szerinta fülhőmérő nem az igazi?
Jobbulást Roninak, bár szerintem mára már nyoma sem marad a a láznak :)

Nati: Annyira sajnálom hogy ilyen nehéz az indulás.
Ha a tápszert nem cumisüvegből kapja hanem kiskanállal, akkor nem lesz gond szerintem a szopival mikor beindul a tejci.
De persze előbb az anyatej. Ha sikerül azért lefejned akkor érdemes azt odaadni kiskanállal.
Szerintem nyugodtan adhatsz neki tápszert ha éhes. Legalább azért ne sírjon szegényke. Attól te is kikészülsz, és a stressz ugye bár nem tesz jót a tejcinek.
Én próbáltam gyakran cicire tenni anno, de ha nincs mit szívni és a gyermek sír akkor akár egész nap cicin lehet csak feláztatja azt.
Na! Most kaptál két jó ellentétes tanácsot, bár lehet hogy tényleg érdemes kicsit jobban küzdeni, mert én nem is tudtam sokáig szoptatni.
Jó anyuka vagy és akárhogy döntesz tuti az lesz a legjobb neked is és a gyermekednek is :)
Én drukkolok hogy minél előbb megoldódjon a szopi ügy :)

Ildi: Próbálom megkeresni azt a tornát ami segít hogy a babuci beforduljon, de még nem találtam meg, de igyekszem :)

Alexa: Bizony bizony nem kell műtét. Ahog yanno Ágiva leírta mi volt vérvételen a Dorkával jobban jártunk így. A végén még ajándékot is kapott :)
Meséltem neki, hogy amikor kicsi volt mindig üvöltött amikor a lábán a körmöt le akartam vágni hogy fáj fáj fáj... Aztán fáj? Nem. nem tudom miért félt tőle de a kettőt összekeveri, vagy azt hogy fél nem szívesen ismeri be :)
Martinkával mi újság?

Tand: Sajnálom a szertartás végi incidenst. :(
Node: Gréti nagyon nagyon édi :) A pancsizós képek is szuperek. Torta milyen ízű volt?

Tündi
Kép
Kép
trundike

Ani: Na ugye :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Sziasztok! :lol:

Andi!
nagyon édes Gréti a pancsolóban 8)
klassz volt a 2 torta is :D

Nati!
remélem napról napra joban fognak menni a dolgok :roll: :P

köszi a drukkot mindenkinek, kezdek izgulni :shock: :D :D
Vendég

Sziasztok

Mindenkinek köszi a szobadicsit!Aranyosak vagytok.Most nem igazán olvastam vissza,csak Natinak szerettem volna íni,mert próbáltam hívni,de nem vette fel a telót.

Natikám
A többiek már sok mindent írtak és azt hiszem mindenkinek igaza van.Nehéz ilyenkor okosat mondani,én úgy gondolom hagyatkozz az érzéseidre,az ösztöneidre,ha azt súgja kell a tápszer add,de azért próbáld meg tényleg minden szopinál cicire tenni,de azért ne ragaszkodj görcsösen a szoptatáshoz,más gyerek is felnőtt már tápszeren.
Anno,Mariann mág javasolta nekem a 3.-4. naptól 1 hétig a PHITOLACCA 9 CH-t minden szopi előtt 10 perccel 5 golyócskát.Azt mondta ezt akkor is elkezdhetem megint szedni ha úgy érzem késöbb,hogy csökken a tej mennyisége.Sajna akkor én egyik gyógyitárban se tudtam beszerezni,de szerencsére nem is volt rá szükség.Egy próbát szerintem megér.

Ja és csajok ez a link a többieknek is hasznos lehet: 1218008025.0591.doc

Mindenkit puszilok!Ha tudok majd jövök!
Vendég

Ildi: Enkin féle torna
http://www.nlcafe.hu/babazzunk/20020621/popsival_elore/

Az Enkin-féle torna is megfordíthatja a magzatot

Akik idegenkednek az orvosi beavatkozástól, azok számára is van lehetőség, hogy elősegítsék a fejvégű fekvés kialakulását. Enkin módszerének sikerét több száz eset bizonyítja. Kivitelezése roppant egyszerű: a kismamának ébren töltött ideje minden második órájában tizenöt percet térd-könyök helyzetben kell töltenie. Közben akár olvasni, rejtvényt fejteni vagy zenét hallgatni is lehet. Így kilencvenöt százalékos az esélye annak, hogy a faros magzat két héten belül megfordul.

Tündi
Kép
Kép
trundike

Jó reggelt,

Ani,

Örülök, hogy lement Roni láza. Nekünk is volt egy kis hőemelkedésünk minden oltás után az első este, meg nyügösebb volt, de aztán másnap már nem volt semmi gond. :lol: :lol:
Jó sétát nektek mára.

Vicuska,

Ne izgulj, minden rendben lesz és egy hónap múlva már te is büszkén mutogathatod a zebrás tesztedet. :lol: :lol: :lol:
De jó lesz végre nektek is lesz 1-2-3 babátok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nati,

Azt hiszem kaptál nagyon sok tanácsot, mazsolázgathatsz belőle rendesen. :lol: :lol: :lol: :lol:
Bár én most is azt mondom minél többet szoptatsz, annál jobban ingerled a tejcit. Nálunk ez vált be.
Ja és én kb 1 hónapja rákaptam a HIPP Natal bioteára, nagyon jó, finom és tejmennyiségem is ismét nőtt. :lol: :lol: :lol:

Tand,

Nagyon jók a képek, Gréti nagyon szép volt a keresztelőn. :lol:
Azt a kis incidenst meg sajnálom, de látom azért megoldottátok.

Anna,

Örülök, hogy minden rendben van veletek. :lol: :lol: :lol:
Lehet, hogy cserélheted le a rózsszín rucikat kékre????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Andesz,

Majd le tudnád nekem írni, hogy milyen fogyikúrát követsz???
Idén még szeretnék szoptatni, de jövőre muszáj lesz fogyiznom, mert nagyon nehéz vagyok magamnak, fáj a lábam a hátam, nem beszélve az esztétikáról. Legszívesebben az összes tükröt leszerelném itthonról. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata,

Mi van veled???? Régen jelentkeztél. Képeket sem tettél fel a nyaralásról. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Mennyit szeretnél ledobni? A tükrök azért szerintem nyugodtan maradhatnak :)

Képzeljétek én ma megyek először kismama tornára. Kíváncsi leszek. Csúcsformába megyek aztán ha lesz a CSNK-ba oda. Majd meglátjuk.

Tündi
Kép
Kép
trundike

Tündike,

Mivel én a s terhesség előtt nagyon sokat szedtem fel legalább 20 kg-ot szeretnék fogyni. Tudom nehéz lesz, de már egy párszor ledobtam ennyit. Persze akkor fiatalabb voltam. :lol: :lol: :lol: :lol:

Remélem tetszeni fog a kismamatorna. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: 20 Kg? Csak el ne fogy, aztán nem találunk meg! Soknak tűnik bizti van annyi?
Én is sokat hízok most, lehet hogy nekem is lesz annyi? Én is bízom benne mert különban nem fogok menni :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Tündike,

Sajna van annyi. :cry: :cry: :cry: :cry:
Tudom, hogy akkor érezném magam jól, mint lelkileg, mint fizikálisan.
De ha csak 15 megy le, már annak is örülnék. Majd a régi gatyóim lesznek a mércék. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Én drukkolok Neked! :) Aztán majd én is kérem a fogyi tippeket :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a névnapi köszöntéseket!
Apa elvitt vacsorázni.
Egy kicsit elérzékenyültem, mert ez volt az első névnapom anyaként. Tudom, hogy nem nagy dolog.

Tand! Nagyon szépek voltatok a keresztelőn és szuperek a pancsis képek is, és sajnálom én is azt az incidenst. Milyen volt a torta?
Nekünk lila csomagos pelus van és nagyon jól bírja a pisit és a székletet is.

Judy! Remélem sikerül elérned majd leadni a kilókat.

Ani! Szomorúan olvastam, hogy Roni nincs jól, de látom már semmi gond. Jó sétát Mártiékkal.

Nati! Sajnálom a tejci gondot, már tényleg sok jó tanácsot kaptál. Csak nyugi és sok-sok folyadék. Rendben lesz minden, meglátod.

Tündi! Kiváncsi vagyok mi lesz a dologból, de már ez is vmi, hogy válaszoltak.

Anna! Örülök, hogy minden rendben veletek. Kiváncsi vagyok akkor, hogy most mije is van.

Vicuska! Mennek a drukkok, remélem minden ok lesz és hamarosan jössz a zebrás teszttel.
Vendég

Sziasztok!
Tand!
Nagyon szupik a képek,gyönyörű kislány Gréti! :D
Judy!
Délután,és este már egyátalán nem eszek,ha nagyon éhes vagyok,akkor csak gyümit,most már több hónapja kenyeret egyátalán nem eszek,max 2 zsemlét/nap!Ja és napi 2 liter lugosítót iszom,ami a fogyást is elősegíti,és nagyon egészséges is,ja,és ezt szopi alatt is lehet!
A neten rá tudsz keresni! :D
Ja,én már több mint 10 kg-nál tartok,de még bőven van feleslegem sajna,ugyhogy simán lemehetne mégegy 10-es! :)

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz: Nagyon ügyi vagy!!! -10 Kg? ÉN IS AKAROM!!! :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Andesz,

Köszi

Húúú... az esti nasikat akkor elfelejthetem. :lol: :lol: :lol: :lol:
Mi az a lugosító?????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Chrissy,

De jó lehetett nektek. Én nem is tudom mikor voltunk utoljára apával vacsizni. :roll: :roll: :roll:
Mindenhova a gyerekekkel megyünk, de nem bánom. Szeretem amikor megnéznek minket, hogy 3 gyerekkel lavírozunk mindenhol. Ilyenkor mindig kihúzom magam. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Délután Agárdra megyünk fürcsizni anyuékkal. Remélem jó a víz. Előkerestem a karúszókat a srácoknak mert ugye ott mély a víz. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy! Mi is a gyerekkel voltunk, spontán jött. kértünk neki etetőszéket és ette velünk a kajcsit. Ő mindig kunyizik.
De jó nektek, hogy mentek fürcsizni. Apa csak este jön haza, túlórázik.
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk balcsiról, még tegnap. Aztán délután indultunk a kiságyért Dabasra. Csajok!Nagyon jó vétel volt szerintem. Pelenkázós kiságyat sikerült vennünk, mindent megkaptunk hozzá. Pelenkázós betét, kókuszmatrac, baldahintartó vas, stb.És nagyon jó, megkímélt állapotban van. Csak még fogalmam sincs hova rakjuk. :shock:

Andesz, Gabi, őszinte részvétem a nagymamátok miatt!Sok erőt és kitartást kívánok.

Nati, de jó, már itthon!!!Jaj ti szegények, nagyon sajnálom, hogy ilyen nehéz az indulás. Sajnos tapasztalatlan lévén, nem tudok okos tanácsokkal szolgálni, de ezt már több tapasztaltabb anyuka, már megtette. Annyit nekem is mondtak, hogy nem indul be egyből a tejci, és pár napot várni kell rá. Remélem, hogy nagyon hamar megoldódik ez a tejci kérdés. :wink:

Andesz, gratulálok a 10 kilóhoz!Nagyon ügyes vagy. Csak így tovább!

Tand, nagyon édes Gréti baba.Kis zsufa. Imádni való! Én is nagyon kíváncsi vagyok, mikor akar előbújni a KisImike. Annyi infóm van még, hogy vasárnap hazaengedték őt, de még mindig nincs semmi. Az ágy méreteivel, meg hogy a védőnő mit mond (legalábbis ebben a kérdésben) nem foglalkozom. :wink: :D A dokis dolgot meg hagyjuk is, mert lehet, megint betalál valaki.

Gabi, fantasztikusan jól megcsináltad a kis Noel szobáját!Egy elveszett művész van köztünk! :wink:

Judy, köszi a drukkot, sikerült az ágy megvétele. Nagyjából már mindenünk megvan, de egy káosz van a szobánkban. Ildihez hasonlóan, nálunk úgy a mi szobánkban lesz a kisbébi. Jó fürdést kívánok!Nem volt olyan rossz idő, úgyhogy szerintem kellemes lesz a víz hőfoka. A hízásról ne is beszéljünk. 16 kilónál járok:oops: , és tök depis vagyok miatta, ugyhogy nálam is a 20-as tuti befutó. :cry: Drukkolok, hogy sikerüljön a fogyi.

Tündi, hova mész tornára? Örülök,hogy legalább érdemben foglalkozni kezdtek a panaszoddal. Ez a magyar egészségügyben szerintem nagy szó. De ami a lényeg, hogy kisfiadnak ne legyen komolyabb baja. Remélem sikerül jó orvost találnod.

Ildi, drukkolok, hogy azért Bence beforduljon időben. Én is több olyan esetet hallottam, hogy az utsó pillanatban- szülés előtti napon, vagy aznap- befordult. Nálunk is nagyjából megvan minden, de még semminem nincs meg helye! :roll:

A kezeim még mindig bénák..... :shock:

Alíz

KépKép
roni0422

Ani! Tündéri ez a kép!!!
Vendég

Anna, nem mondta a védőnő hogy le kell vonni 0,5 fokot. Bár mentségére legyen a lázról és méréséről még nem esett szó.

Vicuskám, elhiszem hogy izgulsz, én is izgulok. :D

Gabi, köszi a linket, tök jó.

Judy, hova akarsz te 20 kg-ot fogyni? Nem marad belőled semmi!

Chrissy, nagyon jó lehetett a meglepi vacsi. Én is akarok.....sajna apácskám nem egy meglepis tipus.

Alíz, tök jó hogy megvan már majdnem minden aztán minden a helyére is kerül ám egyszer :)

madiani

Sziasztok!

Megjöttem. Izomláz a van :)

Roni: Csúcsfrmában voltam az Ady Endre utcában. Jól megmozgattak. Örülök hogy jó áron sikerült venni ágyat :) Kép?

Ani: Nagyon édi!!! Első mosoly vagy első elkapott mosoly?

Tündi
Kép
Kép
trundike

Tündi, jaj de jó neked. Én is tornázni akarok. Nincs ott baba-mama torna?

Első elkapott mosoly, eddig ha meglátta a gépet elkomolyodott.

madiani

Nagyon utálhat a Krixta, mert még az iwiw-es ismerőseim közül is törölte magát. :shock: No comment

madiani

Szia,
Ani,
Ha popsiban méred, akkor kell levonni 0,5 fokot!
Édes a mosolygós kép!

Judy,
Még nem vettem eddig rucikat. Erre ma bementem a tescoba, és vettem egy pár unisex szint! Vagy inkább világos kéket! Az jó kiscsajnak és kisfiunak is! Szép dillema! Jövő hét hétfőn elmegyed 4d ultrahangra, hátha ott jobban megmutatja magát a kis pocaklakó!

Voltunk ma szülőszoba látogatáson. Nekem tetszik, bár a szülőágy egy kissé elavultnak tűnik! De sebaj, ezen is túl leszünk, akár milyen is az ágy! Viszont a szobák szépek, és van külön fürdő! Eddig mind a két alkalommal, amikor szültem a legnagyobb bajom a wc-vel és a tusolóval volt!

Anna

Kép
Kép
szofika3

Anna, köszike. :) Én nem is figyeltem milyen az ágy, a lényeg hogy van majrévas a többi nem számít :D

madiani

Ani,
Én éppen a majrévasat nem láttam! Biztos le volt hajtva! Azt kerestem a fejemben, amikor hazajöttem!

Anna

Kép
Kép
szofika3

Melus, ne hari (ritkán jössz) tegnap volt a szülinapod. Útólag is nagyon boldog szülinapot!
Holnap meg Ibolya lesz, Ibi előre is boldog névnapot!

Nya kaptok táblikat, megyek csicsikálni. Pussz jó éjt.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

madiani

Anna, :D :D :D nyugika ott van az, csak különböző méretbe lehet rakni és csak akkor szerelik fel amikor kezdődik a kitolás. Úgyanígy van a lábtartó rész is, legalábbis nekem így volt. Szépen becsvarta a szülésznő míg én szenvedtem, beálította a megfelelő távolságot és magasságot.

madiani

sziasztok :P :P

Hú, sikerült visszaolvasnom :wink: , Bence is segített, végig itt szunyókált a mellkasomon :P

Apa véletlen elírta a honlap címét :oops: , a jó cím:
http://natisan.multiply.com/

Köszi mindenkinek a látogatást, drukkokat, jótanácsokat, örültem nekik és sokat segítettek. Már minden rendben, bár tejcsi még mindig nem spriccel, de már volt, hogy 30-at szopizott :wink: Igaz, ma mást se csináltam, csak cici, büfi, 10 perc pihi, cici, büfi, stb. Érzem is :shock: . De a legjobb, mikor Bence szopizik és közben bizsereg a cickóbimbóm és hangyácskák mászkálnak rajta érzés jön rá :P . Tápit ma is kapott egyszer, meg lehet, hogy éjszaka is kap.
Nagyon fáj a pocija is, tegnap óta eszik infacolt is, és reggelre a jobb szeme is begyulladt, így csepegtetünk is... Szóval nincs unalom, de ma már sokkal jobb volt, bár az alvás nem erőssége :wink: .

Kriszti,
boldog névnapot!!!! Örülök, hogy javulgat Martinka popója!!!!

Ani, Anna,
mi az a majrévas????? Nekem nagyon bejött az ágy, nem is olyan volt, mint egy szülőágy, hanem mint egy sima, állítható ágy, amin szülni is lehet.

Ani,
nagyon édes Roni mosolygós képe!!! Gyönyörű bőre van!!!

Anna,
hát, drukkolok, hogy megtudjátok a nemét!!! Bár most már jöhet bármi, nem?? :wink:

Ildi,
a barátnőmnek a szülés napján fordult be!!! Beszélgess vele és valami zenélő kütyüt tegyél lefele, hogy oda menjen, ha jobban akarja hallani - én ezeket hallottam :wink: . Valóban várj még a szüléssel, bele se merek gondolni, Bencus milyen lenne, ha 4 vagy 7 héttel korábban jött volna :shock: .

Alíz,
sajnálom a kezedet, de még van esély, hogy jobb legyen!!!! Örülök az ágyatoknak, biztos nagyon élvezitek a babaszoba készítést!!! Szerintem fantasztikus dolog!!!

Vicuska,
nagyon sokat gondolok Rátok (már csak így többesszámban :wink: ), minden rendben fog menni és lesz ott babóca hamarosan - már hétfőn!!!!!! Az meg már csak pár nap!!! Szóval kitartás!!!

Andi,
örülök, hogy végül is beszéltünk!!! Gréti továbbra is csodaszép kislány és tündéri a képeken!!!! Szépek vagytok és nagyon büszke lehetsz magadra!!!!!

Enikő,
gratla a kilókhoz!!! Profi vagy!!! Ti hogy álltok a babaszobával???

Andesz, Gabi
rettenetesen sajnálom a nagyitokat, fogadjátok őszinte részvétemet!!!!!!! Nem is tudok most mást írni...

Andesz,
hogy te milyen ügyes vagy!!!! fogyi, gyerkőcök és közben még kresz is!!! Látod, már most élvezed, s milyen lesz majd a vezetés!!!

Gabi,
hát ez a szoba!!!! zseniálisak vagytok!!!! gratula!!!!

Alexa,
én is kíváncsi vagyok a képekre, biztos Martinka nagyon élvezte!!! Itt nem félt a fürcsitől???
Vendég

Tündi,
de jó, hogy Barnika legalább ezt a beavatokozást nem élte meg rosszul!!! Látod, hamar túlesett ezeken a csúfságokon :P . Az eüs storit sajnálom!!!!

Judy,
Mikor mentek fület lyukasztani?????? Hozz majd képet!!! Fura, én biztos nem nézném Barbikát kisfiúnak!!!!!!

Ibi,
nagyon helyes Gergő és rengeteget nőttetek!!!!!!! Szép család vagytok!!!!

Lányok,
még egyszer köszönök mindent, fantasztikus érzés volt visszaolvasni a szülésünk alatti soraitokat - még most is bizsereg a hátam!!!!! Olyan jó érzés hogy így drukkoltatok!!!!
Majd jövök élménybeszámolóval is, csak egy kicsit rendeződnünk kell idehaza :wink: Bár már sokan ismeritek, hisz élőben hallottátok :P :P

És még mindig vannak kérdéseim: :wink:
A felszívódó varrat mikorra szívódik fel??? És mikor nem fogom már érezni?
Vendég

Ani,
a tábliba beírnád majd Bozsa Anikót is a szüléshez?
Nagyon köszönöm!!
jó éjt!!
Vendég

Szép reggelt!

Kidobott az ágy! :schok:
Ez is ritka!
Hoztam pár képet,ezek hétvégén készültek!
Megyek főzni,majd napközben jövök vmikor és írok is!
Addig is pussz!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Jó reggelt!

Natikám, nagyon örülök hogy írtál és hogy rendeződni látszanak a dolgok. Ügyes csajszi vagy és Bencéd is nagyon ügyi. Csodálatosak a képek, teljesen el voltam kenődve mikor elfogyott, órákig tudnám nézni. Köszi a dícséretet Ronira. :oops:
Majrévas: amibe kapaszkodhatsz.
Különben tényleg szupi ez az ágy (csak a májva szobába van ilyen) amikor bementünk még csak sima ágy volt és csak a végén alakították át.

Alexa, nagyon cupik a képek. Az első a kedvencem, ahogy formálja a kis száját fantasztikus. :D Biztos nagyon jól éreztétek magatokat.

Na most megyek fürcsizni, hajat mosni, míg alszik a drága.

madiani

Jó reggelt!

Nati,
Örülök, hogy olvashattalak! Ez már jó jel, hogy 30-at eszik, lesz ez még több is! Nekem is folyamatosan egyre többet evett. Fog 80-at is szopizni! Csak vigyázz a cicidre, nehogy begyulladjon! Bentmaradt tejci nem lehet! Hirdetnek vaterán, teszveszen használt elektromos mellszívókat! Azt mondták az jobb, mint a kézi. szerintem, ha teheted, beruházz egyre. Ha nem lesz rá szükséged tovább tudod adni!
A majrévas a szülőágyon a kapaszkodó, amit megfogsz, amikor nyomod a babucit!!! :lol: :lol: :lol:
A varratra nem tudok mit írni, mert nekem nem felszívodót raktak!

Ani,
Jól megvicceltük Natit a majrévassal!

Alexa,
Gyönyörű a kisfiad. Kis huncutnak látszik!

Na ébred a lány lassan!
Anna

Kép
Kép
szofika3

Anna, :) na igen, gondoltam hogy valai rá fog kérdezni. :)

Felszívódó varrat, nekem nagyon soká tünt el. Érezni nem éreztem de a kis kézi tükörrel láttam. Aprránként esett le darabokba, pisilésnél, törlésnél vettem észre. Azt mondta a nődokim asszisztense hogy van olyan akinek a 6 hetes kontrolon is van még belőle. Szóval türelem.

madiani

Sziasztok!

NIBCSIKE!!! SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!

Ani, Anna! Jót nevettem a majrévasas dolgon.

Anna! Kiváncsi vagyok, hogy tényleg ki lakik a pocakodban.

Alexa! Nagyon szupik a képek és szépek vagytok még mindig! Nagyon édi Martinka és milyen nagy már...

Nati! Sajnálom a kezdeti nehézségeket, de meglátod minden rendben lesz. Neked is köszi a köszöntést. Megnéztem az oldalatokat, nagyon szupi. Amikor szólt a zene, Martinkám idejött mellém és itt táncolt.
Varrat! Nekem is apránként tűnt el, pedig csak belső öltések voltak, fürcsinél is jött ki és wc-zésnél is, ahogy Ani írta. Türelem, ha nem fáj, majd kiesnek.

Tündi! Örülök, hogy jó volt a torna. Majd elmúlik az izomláz is.
Vendég

Megint csak egy gyors bekukkra van időm.
Teszek pár képet Bencus lakról, de még mindig nincs kész, mert még jönnek furni, mert a pelenkázó fölé lesz még egy polc meg lámpa, meg a kiságyra a tárolózseb is most mosódik.

Kép Kép Kép

De még ezen kívül is sok a dolgunk, mert mindent még nem szereztünk be, rohanásból áll az életem. Most még szülni se lenne időm. Bár a táskám összepakolása még tervben sincs. :)

Talán jövő héten már nyug lesz.
Nati! Örülök, hogy kezd beindulni a tejecske. Ennél mostmár mindig csak jobb lesz.
A varratokhoz nem tudok szólni, bár képzeld, nekünk a 3. szülőszoba látogatáson azt mondták, hogy már nem használnak ilyet. Ezek szerint mégis?
Anikóval meg voltál elégedve?

Alíz! Örülök, hogy taliztunk megint. Tényleg dobhatnál képet a kiságyról.

Tand! Írtó édes Gréti babád van. Annyira szép, apácskának is nagyon teccik Grétus.

Ja, meg Noel szobája....csúcs. Elképesztő milyen ügyes vagy Gabi!!

Tündi! Írtó ari vagy, hogy kerestél "gyógymódot", de képzeljétek a 35.héten úgy döntött Bence, hogy jobb Neki úgy, hogy lenn van a buksija. -) befordult :):):):)
NST.-n minden oké volt, nagyon aktív volt a picurkánk.
UH.-n mondta a Schwarczi, hogy hát nem kicsi fiúról van szó.
A fejmérete már 109mm. Nagyon parázok, hogy én ezt hogy fogom tudni megszülni?!?! :shock:
Úgy engedett el Schwarczi, hogy ha nem szülök, akkor 12.-én NST megint.

Orsi! Neked kész a kórházi tatyód? Mibe pakoltatok lányok? Utazóba?

Sok puszi mindenkinek!

Ibi! nagyon boldog névnapot!!!
n.k.ildi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?