sziasztok
Hú, sikerült visszaolvasnom
, Bence is segített, végig itt szunyókált a mellkasomon
Apa véletlen elírta a honlap címét
, a jó cím:
http://natisan.multiply.com/
Köszi mindenkinek a látogatást, drukkokat, jótanácsokat, örültem nekik és sokat segítettek. Már minden rendben, bár tejcsi még mindig nem spriccel, de már volt, hogy 30-at szopizott
Igaz, ma mást se csináltam, csak cici, büfi, 10 perc pihi, cici, büfi, stb. Érzem is
. De a legjobb, mikor Bence szopizik és közben bizsereg a cickóbimbóm és hangyácskák mászkálnak rajta érzés jön rá
. Tápit ma is kapott egyszer, meg lehet, hogy éjszaka is kap.
Nagyon fáj a pocija is, tegnap óta eszik infacolt is, és reggelre a jobb szeme is begyulladt, így csepegtetünk is... Szóval nincs unalom, de ma már sokkal jobb volt, bár az alvás nem erőssége
.
Kriszti,
boldog névnapot!!!! Örülök, hogy javulgat Martinka popója!!!!
Ani, Anna,
mi az a majrévas????? Nekem nagyon bejött az ágy, nem is olyan volt, mint egy szülőágy, hanem mint egy sima, állítható ágy, amin szülni is lehet.
Ani,
nagyon édes Roni mosolygós képe!!! Gyönyörű bőre van!!!
Anna,
hát, drukkolok, hogy megtudjátok a nemét!!! Bár most már jöhet bármi, nem??
Ildi,
a barátnőmnek a szülés napján fordult be!!! Beszélgess vele és valami zenélő kütyüt tegyél lefele, hogy oda menjen, ha jobban akarja hallani - én ezeket hallottam
. Valóban várj még a szüléssel, bele se merek gondolni, Bencus milyen lenne, ha 4 vagy 7 héttel korábban jött volna
.
Alíz,
sajnálom a kezedet, de még van esély, hogy jobb legyen!!!! Örülök az ágyatoknak, biztos nagyon élvezitek a babaszoba készítést!!! Szerintem fantasztikus dolog!!!
Vicuska,
nagyon sokat gondolok Rátok (már csak így többesszámban
), minden rendben fog menni és lesz ott babóca hamarosan - már hétfőn!!!!!! Az meg már csak pár nap!!! Szóval kitartás!!!
Andi,
örülök, hogy végül is beszéltünk!!! Gréti továbbra is csodaszép kislány és tündéri a képeken!!!! Szépek vagytok és nagyon büszke lehetsz magadra!!!!!
Enikő,
gratla a kilókhoz!!! Profi vagy!!! Ti hogy álltok a babaszobával???
Andesz, Gabi
rettenetesen sajnálom a nagyitokat, fogadjátok őszinte részvétemet!!!!!!! Nem is tudok most mást írni...
Andesz,
hogy te milyen ügyes vagy!!!! fogyi, gyerkőcök és közben még kresz is!!! Látod, már most élvezed, s milyen lesz majd a vezetés!!!
Gabi,
hát ez a szoba!!!! zseniálisak vagytok!!!! gratula!!!!
Alexa,
én is kíváncsi vagyok a képekre, biztos Martinka nagyon élvezte!!! Itt nem félt a fürcsitől???