Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én lecsúsztam az adásról, jobban mondva negyed kilenckor kapcsoltam oda, de már akkor vége volt a híradós résznek. Majd ma megnézem az ismétlést nyolckor.
Lola dekoltázsa: :lol: . Tényleg csini! :) Csak megjegyzem, nőci volt a kameraman! :)

Bettikém:
hát... én nem biztos, hogy visszaadnám rá a pelenkát. Istinek eltelt majdnem fél év pelenka nélkül (sőt, talán annyi, nem?), ez biztos csak kis visszaesés a böli miatt. Ott lehet, hogy később szól stb. a gondinőknek is sokkal kényelmesebb ugyan a pelus, de ne ez legyen a mérvadó, szerintem. Ha normális a gyerekdokitok, védőnőtök, kérdezz rá esetleg, de szerintem nem jó, ha most ezt ráhagyod és vissza felé fejlődik. De persze Te tudod!!

Gabi:
na, akkor jó éjszakátok volt, viszonylag! Nekünk is jobb mostanság. Talán egyszer volt fent éjjel sírva Bence, de hamar visszaaludt. Meg szuper, hogy nem kell altatni esténként órákig. Beteszem a kiságyba és elalszik. Dórika mellettem aludt éjjel, mert kicsit köhög, és nem akarom, hogy Emesét fertőzze. De éjjel most talán csak egyet köhögött. Úgyhogy javul...

Sertésinflu:
én is már össze vissza hallok mindent, de tegnap barátnőm kérdezte Rákóczit a védőoltásról, akiről tudjuk, hogy eléggé oltás ellenes, erre azt mondta, hogy ezt mindenkinek saját magának kell eldöntenie, de ő biztos, hogy soha nem adná be magának és a gyerekeinek. Engem meggyőzött! Immunkerősítőnek az echinacia cseppet ajánlotta.

[b]Jutte: mizúj Veletek?

És Csilla:[/b] Te is rég jártál erre...

Lola: befizetted az ebédet? Hogy megy a suli mostanság Somának? Most már azért jócskán dolgoznak nem? Tegnap mi vittük el Dórinak a leckét (barinőm kislánya), mert beteg, hát... egy fél oldal teli volt írva, amit órán csináltak, meg lecke.

Emese fel tudott hál istennek ma nagyon korán kelni, csak úgy kipattant az ágyból. Látom rajta, hogy izgul. Édes szívem. Apu előbb hívott, hogy tökre fel van mindegyik dobva. Izgult ő is. Én is! :(Remélem nem lesz semmi baja. Olyan kis szégyenlős. Legalábbis az ovi úszásnál az volt. Mondtam neki, iparkodjon majd felöltözni, mert az ő hosszú haját aztán kell szárítkozni. Bár persze lesz rajta úszósapi.

Na megyek, kifolyt a pisi mindkét porontynak.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na, én dinka ma is lemaradtam a műsorról. Elfelejtettem! :oops:
Holnap beállítom a telefont nyolcra, hogy lássam. Holnap is leadják, nem?

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok

Eddig nem engedett belépni a babanet. :evil:

Emeseanyu
Igazad van tiszta hülyeség volt a dedre pelenkát adni.
De miután már más is megjegyezte hogy itt milyen pisiszag van...
Most azt fogom tenni hogy ha szól hogy "anyucika bepisiltem,akkor nem veszek róla pár percig tudomást"majd csak ezek után fogom átöltöztetni,és halkan megjegyzem neki hogy ugye milyen rossz a pisis,vizes ruhában lenni,játszani.Remélem majd valami beválik. :)
Édes Emese.Elhiszem hogy izgul.Sztem most sokat nyúlt a nyáron nem?Nem mértétel le mostanában??

Gabi
Hmm nemtudom melyik kérdésre felejtetted el a választ. :D
Nagy dolog hogy Dani eszi a szalámit!!Nekünk még nagyon ritkán az bokákolást eredményez.De csak akkor ha ilyen kis hosszú kukacot csinál belőle.
Megfázott Dani?
Most én is félek nehogy Isti lerobbanjon,mert ugye örökké be is pisál,tegnap ráadásul beleugrott a vizes ugrálóvárba. :?

Csajok nem is meséltem hogy Istike vasárnap majdnem megfulladt.
Eléggé fel volt pörögve fürcsi után,ilyenkor mindig ugrál,viccelődik,az összes játékát széddobálja.
A lényeg hogy megtalálta a törpökkel,gesztenyékkel teli faszekerét.
És a kis bolonda direkt bekapta a gesztenyét,és elkezdett futkosni,meg röhögni.Azthittem mentem elájulok mikor a következő pillanatban már fullákolt.Apja úgy hátbavágta hogy azthittem ottmarad.Kiköpte,taknya-nyála egybe volt.Én ezek után még elkezdtem orditozni is hogy ez nemigaz.És mérgemben kidobáltam az összes apró játékát.(egyenlőre csak a pincébe vittem)
Nemtudom ennek mikor lesz már vége.A csigáktól,kavicsoktól elkezdve mindent képes ilyen pillanataiban bevetni. :cry:

Betti

Kép
berna23

És akkor még neki állt feljebb hogy ezek után nem csinálunk gesztenye marci figurákat,meg makk marcikat.

Majd ha jön a védőnőtől a kérdés hogy nagyobb gyöngyöt fűz már?
Hát lenyelni már egész jól megy. 8) Pedig azthittem hogy majd milyen jókat kreativkodunk Istikével a hosszú téli estéken.Azért kezdtünk gyüjtögetni mindenféle terméseket.
Egy ideig csak ábránd marad.
Na majd a lánykámmal....

Kép
berna23

Jó reggelet!

Most csak egy kérdés hozzád Bettikém!!Hol szedtél geszetnyét??Én is szeretnék figurákat készíteni Biussal, de eddíg még nem találtam gesztit hozzá:.

Kép Kép
joosneagi

Jági: gesztenye fa van a mi játszónkon, mi is szoktunk ott szedni. Illetve tavaly nagyon sokat találtunk a Hadkieg előtt közvetlen, van ott egy hatalmas gesztenye fa. (buszmegálló mellett). Ha arra jártok.

Írtam egy levelet előbb, de elszállt...

Bettikém: ne foglalkozz mással, mit szól, pisi szag, meg stb. Én akkor sem adnék rá, hisz már régóta szobatiszta, ne vissza fele fejlődjön az a gyerek! Addig jó, amíg jó idő van, hamarabb száradnak a ruhák. Lehet, hogy pár hét és visszaáll. Amit írtál módszer, jónak tűnik. Mond meg neki, hogy nagyfiú, ne pisiljen be, ő ügyes, időben szóljon a gondinőknek is stb.
Betegség megelöző: echinacia golyó (homeos) és cebion csepp.
Ügyi voltál az udvarral!!!
Istike meg ne nyeljen le semmi!!! Elhiszem, hogy megijedhettetek.

Mi is készen vagyunk.Apáéknak szóltak, hogy bevezetik náluk a négy napos munkahetet. Elküldtek egy csomó embert, külföldit, nyugdíj mellett dolgozót és ők is veszélyben vannak. Úgy félek... Így is megéreztük, hogy nem túlórázhattak szinte már tavasz óta, de hogy így mi lesz...
Ha tudtok valami munkát, alkalmit mondjuk hétvégére, szóltok? Ügyes kezű, jó lakatos. Ő is kétségbe van esve. Én is. :(
Pedig mindenhol azt olvasom, hogy a válság már jobb, rendeződni látszik. Hát akkor???
Vagy ez is kacsa???

Szilvia :(

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ági

Ahol mi szedtünk ott már alig akad pár szem.Az aluljárónál a casanova kocsmánál van egy gesztenyefa.
De tudom ajánlani a május 1 parkot,ahol a bányásznap volt.
Csak nem szedték még fel az összeset az óvodások.

Kép
berna23

Emeseanyu
ha vége lesz egyszer ennek a válságnak,ezek akkor sem fognak visszaállitani sem munkabért,se szocpolt,semmit.
Rájönnek hogy kéremszépen a magyar családok igyis,ennyiből is megélnek.

Kép
berna23

Szerintem hamarosan nagy lázasádok lesznek az országban.
Azért ne gondolják hogy mindent megtehetnek velünk.
Én már most rettegek a gázszámláktól.

Kép
berna23

Betti: szerintem is van sajnos olyan intézkedés, ami megmarad. De azért ne gondolják azt, hogy ebből meg lehet élni. De mit tud tenni az ember? Én hova menjek reklamálni? Sehova....
Van két pelenkásom, egy iskolásom... nem könnyű. Azt mondják, szüljön az ember, kevés a magyar. Oké. De mire?

De ettől függetlenül ha újra kezdhetném se csinálnék másként! :(

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Gázszámla, távhőszámla: én is rettegek! :(

Kép
Kép
Kép
emesedora

Többiek, merre?

Mit főztök ma?

Nálunk krumpli főzi lesz, sága fasírt golyóval. Ez volt itthon.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Mi kaptunk "maradékot" anyós munkahelyéről. :D
Grizgaluska levest és finomfőzit.Ehhez csinálok egy kis pörit,amit tegnap nem csináltam meg.

Nekünk mindenki mondja hogy el nem tudják képzelni hogyan jövünk ki a maradék pénzünkből,miután levonták a hiteltörlesztőt,plussz csekkek fel vannak adva.
Nagy könnyebbség hogy szinte ruhát nem kell venni a gyereknek,mert gondolnak ránk az ismerősök.
Viszont az meg rossz érzés hogy nem tudok újat venni a gyermekemnek.A multkor vettem neki két pár zoknit a tescoban(verdásat),rögtön kérdezte anyuci ezt kitől kaptuk.Mondtam neki hogy kisfiam ezt most kivételesen vette anyuci. :oops:
Már kaparom a fejem mert nincs őszi cipőm csak sportcipim az őszre.Viszont a páromé meg beázik.Igy most ő kap őszi cipőt.Kettő már nem megy.
Most ha majd jön az én fizum is könnyebb lesz valamelyest.Bár amig az épitkezés tart.

Azért nagyon remélem hogy ez igy nem tarthat hosszú távon,mert családok fognak tönkremenni.

Kép
berna23

Az hogy van ez a kafetéria mindkettőnknek,nagyon jó.
Egészségpénztárra tudom venni a gyógyszereket,fogigátlót,tampont,babasampon,fürdető(már mi szülők is ilyenekkel fürdünk),egy gyerekszandál is belefér ha gyűjtögetem rajta a pénzt.
Fizetik az internetet.(mert ugye anyukám szerint ez minek,luxus).
Meleg étkezési utalvány.
Csak ezeket el ne vegyék...

Kép
berna23

Emeseanyu
Férjed fizujából ráadásul még lejön Dávidra is a gyerektartás(de csúnya szó)nem?

Kép
berna23

Betti: igen, nem levonják tőle, mi utalunk. Nem olyan sok (főleg anyuka szerint), 12.000 forint, de egész fél évvel ezelőttig minden hónapban kapott tőlünk ruhaneműt Dávid. Hol egy cipőt, hol pólókat, ilyesmit. Meg amíg Emese kicsi volt, volt, hogy a sulikezdésbe segítettünk be (táska vagy írószerek ilyesmi). Volt, hogy egy sporttáskányi új ruhát vittünk, amire szükségük volt. Meg Dórika kinőtt ruhájából is adtam jópárat a kistesónak, ugye ott van egy 1 éves kislány. Adnék én többet is, ha tudnék, ők szeretnének többet is, sőt még Dávid is be van már oltva, hogy régóta többet kéne fizetnünk (hivatalosan nem, ennyi). De arra nem gondolnak, hogy az apjának is megváltoztak a körülményei, három gyereket nevelünk itt. Utoljára a bíróság 10.000 forintot állapított meg, mi emeltük 12-re. Emellett nagyon sok programra vittük Dávidot: cirkusz, állatkert, nyaralás, meki ilyesmi. Sőt, két éve vettünk neki egy számítógépet, ugyan használtan, de erre tellett. 40 ezer forintért. Nagyon vágyott rá, mert neki nem volt. Aztán pár hónappal rá, kibelezték és ott porosodik. Vettek újat, azt hiszem hitelből.

Hát ez van... majd csak lesz jobb is.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, most már nem azért nem veszek, mert nem akarok, vagy ilyesmi. Egyrészt nekünk is nehezebb tavasz óta, mióta párom kevesebbet keres jóval, másrészt már Dávid ízlése is megváltozott, most már szinte "normál" ruhát nem igen hord, a fekete, "metálos" pólókat, ilyesmiket hordja, én meg ilyeneket nem igazán szeretem, meg nem is járok ilyen helyre, ahol ezt adják. A Balcsin mondjuk vettünk neki két ilyen pólót, mert "beleszaladtunk" ilyesmibe.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Igen, elég hülye szó! :(

Kész vagyok az ebéddel, ettek is a kicsik. Kisikáltam a kádat, wc-t, port töröltem, elmosogattam, felmostam. Még játszunk kicsit, aztán menünk Emeséért.

Betti: sajnálom a cipő helyzetet! :( Majd csak könnyebb lesz, ha már dolgozol....

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Köszi a gesztenye -lelőhelyeket..:)

Nem tudom, hogy mi van ezekkel a gyerekekkel..Ma mentem Biusért, jött ki, felvettem, megszertgettük egymást.Éreztem, hogy vizes a nadrágja a fenekén, kérdeztem, miért.Mondta, hogy kakáltam.Ok, de miért vizes??Megfordítottam, és!!!tiszta szar volt a gyerekem gatyója.Húztam le röögtön a gatyót a bugyiból már jött ki..
Vittem vissza a gondinőnek, hogy mossa már le neki (én nem akartam kinthagyni az az előtérben Antót, táskát, mindent..)..Valahogy ebéd közben beszaladt, de ők sem vették észre..Jó, nem? Január óta szobatiszta,1-2-szer előfordult pisi, na de kaka??Sosem...

Hugim ma ment dokihoz, nagyon szarul van.Remélem nem h1n1-es..Tegnap volt nálunk...
Én ma már vettem cebiont, már adtam is midkét gyereknek, Biussal folyamatosan szedetek multivitamint is, meg magunknak is vettem c-vitamint, hátha segít...

Távhőszámláktól én is félek, Antiéknál s folyamatos leépítés van, szerencsére a szervízhez még nem nyóltak csak a szalont ritkítják, mert nem megy az autóeladás, nincs hitelfelvétel..Rermélem Anti marad, nem lesz szarabb a helyzet. Már év eleje óta ígyis megszúnt a kaja utalvány, ami 12 ezer volt, így azért eléggé hiányzik...

Nekem egy darabig volt egészségpénztáram, aztán melóban változtattak a rendszere és aki ozzhon van, nem kapja..Az is nagyon hiányzik..Mindíg kell valami gyógyszer, sajnos...

Kép Kép
joosneagi

EDB-Anyu4

Én ma nem főzök..Vgayis ez már a máodi hét, hogy nem teszem, mondtam Antinak, hogy amíg diétázom, addíg nincs erőm hozzá, de jövő héttől újra fogok.MÁr a sütés hiányzik nagyon, már találtam is egy rakat jó receptet, csak ki kell nyomtatnom őket..

Kép Kép
joosneagi

Jági: és akkor apa mit eszik???? :) Szegény Bius... ilyen azért még előfordul. Még nagyobb korban is, oviban is volt nálunk, hogy kicsit kakis lett a bugyi. Eljátszák az időt...

Livi: ki is ment a fejemből, hogy írjak, hogy nagyon szép Timi! Főleg az utolsó képen tetszik nagyon!

Na megyek, mert ennek örömére a kiskukacom bekakilt.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Emeseanyu
Értem.Szerintem is teljesen fair.
És nagyon szép tőled hogy szereted Dávidot.Mindig vidáman írsz mikor négy gyereked is van némelyik hétvégére.
Belegondoloni se merek milyen fárasztó lehet.Tegnap nekem is három volt pár órára.10éves,6éves és az én kétéves fiam.
Na hogy ez a három tökös mit művelt. :lol:
Istike annyira élvezte.Mondtuk is apával ennek a gyereknek bátty kellene.De azt már nehéz lenne összehozni.Hacsak nem kerül elő valahonnan egy régi kapcsolatból egy gyermek. 8)

Majdnem itt is kész a pöri.Csináltam mellé egy kis nokedlit is,mert úgysem eszik párocskám a főziből.Valami édeset még úgy kívánnék-Pedig már megettem két milka vafellinit.

aztán nekiálltam a mosogatónak,mert tiszta vizkőves volt már.Evőeszközszáritót is beáztattam domestosba.

Jági
Szegény Biuska.Előfordul az ilyesmi.Olyan kis ártatlanul tudják mondani nem?
Hugodnak jobbulást!!Csak nem az lesz neki.
Barátnőd jobban van szülés után?Betudtál menni hozzá??

Kép
berna23

Szilvianyu: nem 9-kor kezdődik kedd-szerdán az adás reggel? Nem tudom, de állítólag a www.tktvkft.hu - oldalon fenn szoktak lenni a korábbi adások... Majd megnézem én is!
Lecke: Te Somáéknak nincs ennyi, vagyis a tantárgyak közt eloszlik, elég sok átfedés a matek-írás között ugye+olvasás m.füzetbe még nem dolgoztak, csak a két kis alakú kékbe meg asszem írás m.füzetbe!Most az ilyet tanulták péntek-hétfőn: / meg ue. kicsiben.
Gyakorolunk itthon, kábé 1 hét alatt 1-1 oldal (matekfüzi, írásfüzi) lett tele.
egy nap 4-5 sornál többet nem akarok neki adni... Na tegnap volt vagy 6-7 sor is, már szenvedett is a végén. Ha odafigyel, szépen ír, ha nem-nem! Pirosakat gyűjti, de 1 nap 1-2-3-t kap, több az hülyeség, akkor már nem értékeli-szerintem!

Kaját befizettem: örültem is, mert az őszi szünet+jövő hétfőt levonták, így kevesebb mint 5000 volt!

Férjedék: :evil: :x :( Basszus ez nem jó, de még mindig jobb talán, mintha mindenkit elküldenének... Ez csak átmeneti, remélem rendeződik a helyezt és lesz sok munka! Bátyáméknál FCI-ban is volt ez pár hónapig... mostmár 5napos van újra Nekik is.
Pl. költöztetés hétvégére, az jó lenne nem? Ez jut eszembe!
Tavaly télen tesóm+férjem azt mondták, legalább hó esne akkor mehetnének havat lapátolni, de hó se igen esett... :) :(

Betti!
Az tényleg rossz, ha újat nem tudsz venni Neki, de tök nem látszik Istin, hogy ágról szakad lenne... Max. név-szüli-karira vegyél neki újat, vagy kérjél mamáktól, márha meg szokták kérdezni hogy mire van szükség. Játákból egy idő után úgy is tök sok van!
Isti fuldoklása: párod a helyzet magaslatán volt, ügyi!
Itt Sárberekben meg a Gerecse házi turiban vannak használt cipők amúgy, nem tudom mennyiért....
Meg nézdd a leárazásokat majd tél elején, akkor tán lesz őszi akciós, az jó lesz tavaszra legalább!
Nem akarlak elkeseríteni, de 2010-től adózik a cafeteria.....(Férjeméknél ezért nem is vezetik be most!!!) Most megyek hó végén tanfolyamra, majd elmondom, hogy hogyan. Még nem tudom pontosan, hogy a munkavállaló és a m.adó közt hogy oszlik meg az adó. 25%-kal adózik majd...
Viszont a bérsávok kedvezőbbek, ami annak jó hír, aki eddig 36%-ot fizetett... Férjem igen, elvileg több mint 10.000-el fog jan-tól többet kapni.... az már jó, igaz a rezsi emelkedésre több mint fele el is megy!

J. Ági!
A 3 tölgyfa vendéglőnél vannak gesztenyék, az nincs olyan messze, lehet egyik nap mi is elsétálunk arra...
Tavaly mi a turulhoz mentünk, de nem találtunk... :? fogyit bírod még???

lola77

EDB-Anyu!
Anti azért nem éhezik..A főiskola étterméből viszik neki a kaját..Ott elég jók szoktak lenni, amikor szabizik, akkor én is onnan szoktam hozni, hogy többet lehessünk együtt.. :oops: (Azé a hapsié, aki annó az esküvőnket is csinálta, hatalmas kajaadagokkal és isteni fogásokkal..).
Remélem is, hogy Bius nem csinál ebből rendszert, ráadásul pont nem is volt cserebugyink, egyik csoporttárs anyukája adott egyet kölibe..

Tesco-pelusosok!
Hétvégén (csak hétvégén) 1799-ért lesz a pelus.Igaz csak 2 csomaggal lehet venni egyszerre, de ha úgy fizetsz, hogy 2-őnként beteszel egy elválasztót és külön fizeted, akkor mehet több is.Én is így szoktam..Most is bevásárolok, ki tudja mikor lesz legközelebb..Az előző is pont hétvégére fog kifogyni...

Kép Kép
joosneagi

Betti4

Igen, mintha nem is ő kakált volna be..Kis Drágaság..Most meg úgy alszik, jajj, de imádom a kis szarost..
Barátnőm pont ma hívott, hogy jöhetnek ma haza, talán pont most indulnak már..Hú, ezek olyan jók ezek a napok..Sajnos nem tudtam bemenni hozzá,gyerekkel nem akartam, de majd bepótoljuk, ha kicsit megerősödtek.Már alig várom..:)

Lola!

Eddíg még tartom magam.Napközben nincs is gond, csak este szoktam szevnedni, de már azt is elég jól tűröm.Már nem vagyok annyira ingerlékeny sem.Szegény Biussal állandóan visítottam, szerintem mindenki hallotta az utcán is.Mindíg 6 előtt megeszem a madáradagomat, utánna csak víz..És akkor eset Anti terülj-terülj asztalkámozik..:)De jövő héten ilyenkor már ehetek..Bár megfogadtam, hogy akkor sem fogok 6 után enni..
3 tölgy, az jó, lehet, hogy holnap elsétizek arra délelőtt Antikával és akkor lehet egyúttal bekukkantok a Vitais kínaiba..De jó, hogy írtad..

Kép Kép
joosneagi

Basszus, már nincs egy egész hónap és Biuskám 3 éves lesz..Hogy repül az idő..:(

Kép Kép
joosneagi

Na közben 1000-et írtatok!

Szilvianyu: sz.tem is tök sokat segítetek Dávidnak, az a 12.000 tényleg kevés ha azt nézzük, hogy duplán, 24.000-ből ugye nem lehet felnevelni 1 gyereket... de hát amit mellé vesztek Neki, az még több ezer és élmény is kell a gyereknek! Anyósodék segítenek azért Dávidnak? Ők meg vegyenek fel hitelt, ha Nekik telik rá...

Betti! Ne tudd meg már én is számolom vissza a hónapokat, hogyha majd dolgozok mennyi minden kell majd, de amúgy meg rosszul v.ok ha rágondolok, hogy menni kell reggel és du. látom Őket csak újra... Soma még csak-csak, őt már most sem sokat látom (ez az élet rendje) de Noé anyásabb... Jaj-jaj!

Én ma sült csirkét csináltam, hagymás krumplival....

lola77

J.Ági!
Vitais Kínai? Ja, tényleg tudom melyik az, Betti mondta... Meg az Omegában is van egy nagy kínai!
Lehet hogy pukinak indult a kaka és úgy csúszott be Biusnak, ilyen még Somának is van... persze a nagyját Ő visszatartja csak a gatya lesz olyan kissé.... :evil: :x :)

lola77

Lola!

Hát, az is lehet..M,ármint a puki..:)
A vitais szalon helyén van, szoktak lenni jó áras ruhák,És igazából csak böliset szeretnék, oda meg az is tökéletes..Tegnap voltam az omegában, csak bugyót vettem a Biusnak, ott most az egész vásárlásból lejön 20 % kedvezmény...

Kép Kép
joosneagi

Ja, azt is elfeletettem, hogy Antókám talán rendeződött..1 max. 2 naponta van kaka.. Tök örülök, remélem, hogy mostmár rendben lesz a Drágám..

Kép Kép
joosneagi

Szupi hír Antóról... Csak így tovább kisöreg! :D

Lehet holnap én is elmennék Veled délelőtt. Te hány felé indulnál? vagy nem tudod előre. Én Noénak itthoni gatyát vennék...

lola77

Csajok, én úgy látom a tktv honlapján, hogy nincs fenn a tegnap Híradó, csak nyáriak... mindenesetre figyeljük, hátha később fennt lesz!

lola77

Fél 10 körül indulnék kb., hogy utánna még Biusért is odaérjek..Jó lenne, ha jönnétek, legalább nem egyedül sétiznék, na meg a telefont is vissza kellene adnunk..

Kép Kép
joosneagi

Ok még holnap írok (ha nem ide, sms-t jó?) hogy megyünk-e, elvileg a 9.30 Nekünk jó... Noé alszik útközben...

lola77

Oké....Remélem, hogy jöttök..Meg, hogy mi is megyünk..Ha esetleg közbejönne valami, akkor dobok sms-t..

Kép Kép
joosneagi

Ok, köszi. Reggel férjem alszik (éjjel ér haza) így olyankor nem kapcsolom be a gépet 10 előtt...

lola77

Sziasztok,

Sajnos csak kutyafuttában tudtam visszaolvasni, de jó lehetett a tali na meg a fotók és a kis "celebek"!!!!

J.Ági,
Lehet tényleg csak puki volt Biusnak. Rolival még van hogy mindig előfordul, azt hiszi csak púú aztán meg szégyenkezhet... (évi 2-3 alk.)
De jó hogy van kaka Antinak!!!
Ügyes vagy hogy kitartasz, mikor a párod eszik mindenfélét.
Én is próbálok most leadni 3 kg-t, napközben csak kicsit ebédelek, aztán a közös vacsi 6-7 között van.
Újra megyek Axiba is tornázni, mert tavasszal abbahagytam. Lehet azért is jöttek fel a kilók. Sajnos most comban szorítanak a nacijaim...

Betti,
Nekem Rékám ilyen minden szájbavevős, de szerencsére eddig jól raktározta a szájában a dolgokat, fulladás még nem volt...
Még jó, hogy ott volt apa...

Gabi,
Sajnálom a Dédidet... :(
De ápolásába még a mamád is belebolondulna, rossz, de mindenki számár a legjobb megoldás az ápolóotthon.
Sztem a popsival minden rendben lesz! Mire felnő csak te fogod tudni miért is van a popóján vmi hegecske maradék...

Moncsi,
Ügyesek a csajszik a lovaglással.
Rékám nekem is 2 évesen ülte először lovon Dunaalmáson. Azóta is imádja.
Mi Szőlősre akkor járunk mikor péntekenként az ovis csoport kijön ide lovagolni és az egyik ovó néni terapeuta. Ezt az ovi fizeti az alapítványi pénzből. Ilyenkor 5 lovat vezetnek egyszerre. (nem egy ember) Első körben megyünk, aztán irány a gőzbe az úszás.
Egyébként itt csak a Jocó jó szerintem, de túl sok feladata van...
A tulajék sokszor nincsenek ott...
Dunaalmás is jó még mi oda megyünk (azért ide mert itt meg barterolunk, kályha építés-javítás) és ide kijár a terapeuta, itt rengeteg feladata van Rékának.
Ezt a helyet is ajánlom mindenkinek.
Viszont nagyon jókat írsz a Lapatáriról.
Régen az ovival ide mentek (akkor még Réka nem járt) csak drága lett. (Szőlős most olcsóbb)

Jaj, tudom még akartam nektek írni, de szita az agyam.

Velünk nem sok jó történt...
Szerán a Fehérvári Suliban elmondták, hogy az első modul gazdasági ismeretek oktatása keddenként lesz, délután. Jövő héttől.
Csak pont ez a nap nem lenne jó: Úszom Rékával aztán Rolit viszem angolra... Még nem tudom hogy oldom meg. Ez 2 hónapig így lesz.
Csüti délután nekimentek Tatán az autónknak. Egy faszi bénán váltott sávot és lezúzta oldaról a miénket. Még nem jött ki a kárfelmérő...
Hétvégén motorozásnál úgy eláztunk mint még sose, Ausztriában voltunk, ömlött az eső ami hirtelen jött, vízátfolyások voltak, köd lett meg sötét, nem tudtunk igazán félreállni sem. Aztán végül szerencsésen megérkeztünk a szállásunkra.
Gyerekekhez anyósék vigyáztak amúgy itt nálunk.
Roli Mekis szülinapi bulin volt, csak mikor hazajött semmit nem fogadott már szót a nagyszülőknek...
Tegnap ellopták nagymamám táskáját a temetőben (amíg a sír körül gazolt), benne az iratok, lakcím és kulcs.
Aztán vhogy felhívott vittem pótkulcsot, elmentünk a rendőrségre (k. sokan voltak nem vártunk), majd az okmányirodába iratokért. Gyors vissza nehogy bemenjenek addig, ma jöttek zárat cserélni neki a tök új biztonsági ajtóján (16e lesz). Úgy sajnáltam, nagyon megviselte az eset.

Én a héten a kozetikában melózom... Nagyon jó, csak még fura sok állás, figyelés... elfáradok...

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Gabi!

Neked is akartam írni dédiddel kapcsolatban.. Nekem a papám van így már egy ideje. Ha jó napja van, akkor megismer, sokszor kever anyuval. De nem is ez a legszörnyűbb. A mamimat nem ismerimeg, sokszor azt hiszi, hogy a testvére, azt mondja, hogy az aő felesége meghalt.Elveszi mamimtól a nyúgdíjat eldúgja, de utánna nem emlékszik, hogy hova.Nem ismeri fel a helyeket, pedig eddíg ő járt vásárolni.Néha olyan elszólásai vannak, mintha képzelődne. Szegény mamám meg majd megbolondul mellette. Bius imád vele lenni, nyuszikat etetni, de sokszor féltem tőle, mert volt olyan eset, hogy valamin bekattant és belemart a Bius vállába és úgy húzta fel a lépcsőn.Szegényem úgy sírt, hetekig emlegette..:(
Már eljutott oda, hogy amikor"bekattan", akkor mindenkit mamit is, lányát is lökdösi, elhordja mindennek, pedig annó sosem káromkodott..Doki mondta, hogy vitessék be a szanyiba, mert a mami teljesen kikészül így.Egyedül csinál mindent ,. hatalmas a kert, állatok stb, már minden nap, amikor beszélünk telón csak sír...De nem engedi a kórházba..De sajnos ebbe mamim fog előbb -utóbb belerokkani és ő is szívbeteg..:( Olyan rossz ez a tehetetlenség, úgy segítenék neki..

Kép Kép
joosneagi

Cirmike!

Hú, de szörnyű, ami mamáddal történt. Rohadék emberek vannak..Temetőben lopni egy idős embertől..Remélem gyógyszerre költi..
Drukk, hogy jól felmérjék a károtokat...
Én is az Axy-ba készülök tornázni, lehet, hogy még a héten, de lehet, hogy csak a jövő héten, de akkor tutira elkezdek valamit, mert nem elég a diéta, a mozgás is kell, meg kell ennyi kikapcsolódás..A végén még együtt fogunk izzadni.. Te milyen órára fogsz menni?

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Most csak olvasni jöttem. Megnéztem a délelőtti termést. Fél 1-re értünk haza, Dani apával maradt, lakás romokban, Dani még nem alszik. Gergő már alszik. Próbálok valami rendet robbantani itthon.

Majd jövök, ha csitulás lesz!

Zsanka!

Valszínű kell az overál, mert Gerire szerintem ez kicsi lett, de még belepróbálom!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Jöttem kicsit olvasgatni, írni is szeretnék, de mire elolvasok mindent,addigra felkel a Zsóci és lassan indulhatok az oviba a Dóriért.
3-kor indulok érte, 10 perc alatt odasétálunk és pont akkor fejezi be az uzsit. Tegnap is aludt az oviban, lehet itthon is akar majd hétvégén!?
Sajnos nem igazán szeret rajzolni, színezni. Ha elkezdjük, kb 5-10 perc és már elfáradt. Olyan jó lenne ha kicsit élénkebb lenne ebben is! Bezzeg ha bicozni, vagy futkározni vagy játszani kell arra soha se fáradt!!!

Lola!
Még nem rendeltem az avonból! Ha jó úgy neked, akkor jővőhéten adom le ( szept.24) és ráköv. héten hétfőn ( szept 28)jön meg.

Gabi!
Nem irigyellek az éjszakáid miatt!
Én nagyon szerencsés vagyok, 5-6 hetesen már csak 5-kor kelltek, kaja és kb 9-ig ismét aludtak! De jó is volt akkor!!! Ma már 7-kor kelünk általában!
Remélem a popo meg szépen helyre jön! Ilyenkor nem lehet egy kis neugranromont használni. Kicsit hámosítaná a sebet!

Livia!

Elég drága a Lapatári! 1500ft/ fél óra! De még mindig jobban tetszik mint a szőllősi! Időpontot kell kérni!
Ha van bicos sapitok akkor azt vigyétek, gerincvédőt meg ők adnak!

Betti!
Én se adnám vissza a pelust! Ilyen visszaesések vannak minden gyereknél! Kicsit szid le,hogy Ő már nagy fiú a bepisiléshez. Meg dicsérni is, hogy büszke vagy rá,mert már nem kell neki pelus, mint a picibabáknak!
Lakás meg szépen alakul!
De a sajátotokat szépítitek, bővítitek és ez a lényeg!
Ha visszmész dolgozni,meg több lesz a pénz is!

Jági!
Jó, hogy ilyen ügyi vagy a diétával!
Ha nem gond akkor elküldenéd nekem is a diétát? hegmoni@freemail.hu
Anto is ügyi a kakiban. Probáld ki nála az activia joghurtot. Fele natur joghurtba tegyél neki kedvenc gyümijéből és az tuti segít neki!
Zsócinak is volt egy kis kaki gond fél évesen. Neki az antibiotikumok megfogják a székletet.

Most már megyek!
Zsoci nem akar felkelni, pedig lassan indulni kell!!!

Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Móni

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok,

Emesanyu,
tegnap nem szóltatok :(. A must elindult, de felforraltam, így jó még szőlőlének, ha kell.
Kivi vagyok Emesének hogyan tetszett az úszás :).
Sajnálom hogy a férjednek csökkentették a munkaidejét, ha tudok valamit szólók!
Képzeld a Máté még nem volt beteg - kopp-kopp - de a környékén már mindenki belázasodott. Már várom én is :(

Gabi,
még nem voltam anyunál, akkor holnap átmegyek mérni! :)
Jó hogy alakulnak az éjccakáitok, a mienk még mindig 2x kel éjjel a Lili. :(

Lívi,
nagyon szép volt a Timi. Sokat táncolt látom :).

JÁgi,
én is sajnálom, hogy nem tudtunk pénteken beszélgetni :((. A Bius nagyon szép volt! Ez a kakidolog! :) szegénykém!
Most én is gondban vagyok a Lili kakilásával. Ugye ő még tejcis alapból, de már kap őszibarit, és kapott már krumplit is. NA olyan keményet kakil, bogyósat hogy őrület. Annyira sajnálom, mert nyom napjában többször is és látszik hogy feszít neki. Ilyenkor segítek neki lázmérővel, de akkor is potyognak ki a bogyók (már bocs) utána meg normális az állag (bocs). Az őszibarackot nyomatom belé, az almát és a banánt meg sem merem próbálni. Hétvégén kapott a krumpli mellé répát, hát sokat nyűglődött..

este folyt köv. megyek a Mátéért és még össze kell kevernem a lángost is... ajaj
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Zsanka:
igen, bocsi, tegnap volt ez a bejelentés férjeméknél és elég szar napunk volt utána. De ma már beszéltünk, elhoztuk és uramnak ízlik!! :) Az jó, hogy még Máté nem beteg.
Próbálj meg kamilla teát adni Lilinek, az jó a szorulásra, kicsi cukrot is tegyél bele. Ezt nekem doki mondta. Sokáig, sokat nem szabad adni, de naponta 1/2-1 deci simám mehet.

Moncsi:
lehet, hogy hétvégén is fog aludni Dóri, főleg, hogy Zsóci is alszik. Ne erőltesd a rajzot, nem biztos, hogy ő olyan beállítottságú, lehet, hogy még nem érett meg rá a keze vagy ilyesmi.
Ő mozgásban ügyi! Nem lehet mindenki mindenben! :)

Cirmike:
durva dolgok történtek Veletek megint! Mostanában sok a negatív energia körülöttetek. Szegény Mamád is! :(
Sok pozitív energiát küldök!!+++

Jági: nem semmi a Te papád is! Jesszus! Mamád persze, hogy ragaszkodik hozzá, hisz egy életet éltek le együtt. Én sem biztos, hogy be tudnám rakni otthonba, pedig ő is biztos tudja, hogy mindenkinek ez lenne jobb! :( Vigyázz, ne hagyd vele kettesben a gyerkőcöket!!

Lola: jók a fotók iwiwen. De mintha duplán látnám fent mindegyiket? Jól látom??? :)
Örülök, hogy ügyeskedik Soma. Karácsonyra írni, olvasni fog tudni!

Emesének hál istennek tetszik az úszás, féltem, mert ovinál gond volt, félt tőle az elején és jó volt, hogy ott voltam, kellett neki a bátorítás. De most bátor és ügyes, jó alapok voltak az oviban. Élvezi!
Rajzszakkör is elindult már, most már mivel haladók, egy órás helyett másfél órás, úgyhogy jól elfárad szerintem.

Na megyek, tanulunk Emesével.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, márt írtak két dolgozatot, de még nem kapták ki. Kíváncsi vagyok...

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvianyu: hülye ez az iwiw-majd megnézem akkor, lehet hogy 2-szer ment el, mert először nem láttam őket.... :evil:
Bébiételes üvegek: én már mindig kidobtam mostanában, de akkor majd gyűjtöm, bár mostmár csak 2-3 van 1 héten. Nem tudom mennyire sürgős a főnöknek...

J.Ági! Axyban van zsírégető hétfőn 5-6-ig, meg 6-7 ig, én azon voltam 3-szor, most sulikezdés miatt elmaradt, de lehet mennék még én is.

Cirmike, múltkor én kérdeztem, hogy Te melyikre jártál???
Húúú ez a sok szarság tűnjön el Tőletek, én is küldök: sok ++++++++++++++++++++++++-t!
Hogy ilyet, temetőben lopni????? Basszus hova fajul ez a világ???? Még jó, hogy nem törtek be is a lakásba... Tök rendi vagy, hogy így segítettél Neki.
Sz.fvárat sajnálom, Réka és Roli óráit nem lehet áttenni más napra?Vagy már az is fullos?

Zsanka! Szegény Lili, hogy bogyózik Ő is.... Jaj istenem, a szilva jó még (Kecskemétiben van) adj abból is, az is hajt!!!
Máté ne is legyen beteg, ha már így szereti az ovit...

Gabi! Majd írd le hol voltál? Ja Bicskén, tényleg... milyen volt a babanéző?

Na ma már voltunk Jubiban suli után, boltban, Soma gyakorolt is!Megyek vacsiztatni lassan, én már ettem, 6 után én sem bűnözök tegnaptól és nincs nasi, kenyér egyáltalán. Remélem bírom!!!!

lola77

Fúúú micsoda fogyókúrás láz!
Hát remélem bírjuk sokáig és akkor tuti meglátszik majd rajtunk...

Egyébként Axyba én reggelente járok.
Holnap szerdán (ez szünnap a kozmetikában) megyek 9-re és keddenként pedig fél 10 től van. Jó lenne erre is legalább kéthetente.
Ilyenkor nem jövök haza miután kirakom Rékát az ovinál.

Az esélytelen, hogy 5-6 ra visszamenjek délután. Akkor tök jól elvannak már itthon a gyerekek, hazaérünk a foglalkozásokról, ültessem autóba őket hogy elvigyem vmelyik nagyszülőhöz, dédihez?
Ááá, az régen ment, amikor még Réka a bébihordóban volt, sehova nem jártunk.
Apa általában 5-6 körül ér haza, és 6-7 között vacsit kell neki adnom, aztán lehet még címerkre is kell mennie munkát nézni...

Szóval a reggeli torna érdekel vkit??? :D :D :D

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok

Raktam pár ruhát a "turiba" ha valakit érdekel.
Üdv

Kép
slivia

Hello!

Délután kicsit helyre raktam a lelki békém. Esküszöm, ha kicsit suvickolhatom a lakást az nekem olyan jól esik. A konyhával kezdtem. Hát egy helyiségre 2 napot kell szánnom. Alaposan és lassabban csinálom.
Geri már alszik, Dani meg bekéredzkedett már az ágyába.

JÁgi!

Férjed melyik szalonba dolgozik? Jó, hogy Antónak rendeződött a kaka. Vajon mi lehetett vele?? Lehet tényleg, hogy Biusnál egy puki hozta meg a "termést". Ügyi vagy a fogyóval!
Barinődnek milyen szülése volt??

Betti!

Előttem már mondtak Istikével kapcsolatba tanácsokat. Te tudod melyiket látod jónak. Talán én is a nem adok rá pelusost választanám.

EDB anyu!

Sajnálom, hogy a férjedék munkahelyét is elérte a válság. Reméljük, hogy ez csak nagyon átmeneti. Grund-ba is egy ideig így volt, aztán megint rendesen járnak. Zoli meg csak megy, megy, megy... Hál istennek.

Lola!

Mikor mész vissza dolgozni? CSak hogy már tanfolyamra mész azért kérdezem!

Cirmike!

Nem semmi dolgok történtek. Temetőben való lopástól a hajam égnek tud állni. Van az embernek elég baja, nem passzióból járunk oda és még ott is "rúgnak" az emberbe. A koszorú, virág lopás is olyan rettenetes dolog. Remélem sikerült időben a zárcsere.
Autótörés! Borzalom milyen emberek futkároznak az utakon. Nekem is ma volt szerencsém egy párhoz és ami dühített, hogy nekem kell fékezni, hogy neki jó legyen. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
Remélem hamar felmérik a kárt! Hitel van rá?? Melyik biztosítónál van a károkozó?
Az jó, hogy legalább motorozáskor nem történt semmi baj.
Rolival mi történt, hogy nem fogadott szót??
Sajnálom, hogy a sulival így keresztbe tettek. Remélem lesz valami megoldás, hogy mindenki jól járjon.

Velünk:

Kicsit elaludtunk (8) reggel, gyors reggeli Gerinek, nekem, majd készülődés, futás a boltba, majd haza, kicuccolás, gyerek magamhoz vesz és robogás. Fél óra alatt ott voltunk 10-re érkeztünk kicsit eltévedtem, de még jó, hogy két napig memorizáltam a térképet és meg jól tájékozódom és hamar korrigáltam a tévedést. A pici lány nagyon tünemény. Nem sokat láttuk, mert mikor érkeztünk aludt, majd felébredt, evett, nekünk meg lassan jönnünk kellett.
Danit délután leraktam aludni, nem akart, de mondtam, hogy legalább csak feküdjön. Egy darabig karattyolt aztán elhallgatott. Benéztem hát aludt. Együtt aludtak Gerivel, úgyhogy nekiláttam a lakás alapos kinyalásának. Konyhával kezdtem. Hát csak a feléig jutottam, törölgettem, átrendeztem, pakolásztam.
Dédinek úgy néz ki lesz hely egy nyírbélteki otthonba. Sürgősséggel előjegyezték, de ki tudja mikor lesz "üresedés". Őt csüt, vagy pénteken hazaengednék, de most a rokonok nagyon győzködik a mamáékat, hogy vállalják fel a kórházi gondozást napi 4000 Ft-ért, amíg nem lesz hely az otthonba, csak viszont ha meg sokat kell várni az egy vagyon lesz. Most a mama valami biztosat szerdára fog megtudni, mert lehet, hogy maradhat még a dédi sima kórházi ápoláson, addig amíg lesz hely. A mama meg nagyon lelkifurdis, hogy a dédit otthonba kell adni. Mondtam neki, hogy látják, hogy mennyi teendő lesz vele (etetni, öltöztetni, mosdatni, pelenkázni, kísérni..) egyszerűen nem fogják ezt bírni fizikailag, lelkileg. Így ők mennének rá, ha vállalnák otthon maguknál. Mondtam, hogy most sajnos kicsit önzőnek kell lenniük. Magukra is kell gondolni.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

BETTI!

Asszem megvan mit kérdeztél, de ha nem Te akkor bocs!

Szóval a Teszveszes felsőket végül nem reklamáltam meg, mert én kevesebb postaköltséget fizettem, mint amennyi ténylegesen volt, így nem akartam, mert még azzal jött volna, hogy de így is lógok. A foltokat majd megpróbálom kiszedni, a lukat varrni. Állapotról az aukción nem nyilatkozott én meg nem kérdeztem, így inkább hagyom!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok,

na megint itt.

Emeseanyu,
örülök hogy ízlett a must. El is felejtettem megkérdezni a Sanyit, hogy milyen bort szeret.. ha kell az is tudok majd hozni, van dögivel, Mi inkább vöröset iszunk, de van fehér is sok.
Jó hogy az Emesének tetszett az úszás, én jövőre szeretném vinni a Mátét rendszeresen. Ja folyik az orra ... :roll:
Kipróbálom a kamilla teát, köszi!

Cirmike,
sajnálom, hogy ilyenek történek veletek :(. A kocsi: háát nagyon sok a rossz vezető az utakon! Én attól vagyok ki, hogy a kocsinkra mindig rányitják az ajtót itt a parkolóban (arról ne is beszéljük hogy el akarták már lopni) tiszta csík már az autó.
Felháborító, hogy már a temetőkben is lopnak...
Remélem a sulit sikerül összehozni valahogy. Azért jó a kozmetikában, hogy olyan jó hangulat szokott lenni ezekben a szalonokban, nem ? jókat lehet dumálni..

Gabi,
sajnálom a dédit.. de sajnos van hogy ez a legjobb megoldás mindenkinek.. kívánom hogy a mamádék megbékéljenek a helyzettel!

Betti
az én fiamat is elkerüli messzire a kreativítás :) szerintem ez a lányok területe. Már hetek óta - bocs hónapok óta tűzet oltunk a tűzoltóállomással, már a t@köm kivan tőle :) A pelust ne tedd vissza, szerintem csak átmeneti. A gondozónénikkel meg tudod beszélni?
Sajnálom, hogy így álltok anyagilag. Nem egyszerű sajnos.
Én is már előre stresszelek, hogy jővő hónaptól jön a GYED..
az embernek azt kellene élveznie hogy itthon van a pici babájával, nem a pénz miatt aggódni... De biztosan könnyebb lesz hogy visszamész dolgozni.. mikor kezdesz?

na megyek még fejnem kell :( a tejci kevesebb, a Lili olyan furi. Mindig morog, fel akar ülni, alig akar szopni, ugye így már kevesebb.. lehet unja a banánt?? vagy a tecjit.. ?

ja egy kis info ( senkinek se legyen rá szüksége!)
http://picibaba.hu/picibabaval/ellataso ... biztositas

jó éjt
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?