Sziasztok,
Sajnos csak kutyafuttában tudtam visszaolvasni, de jó lehetett a tali na meg a fotók és a kis "celebek"!!!!
J.Ági,
Lehet tényleg csak puki volt Biusnak. Rolival még van hogy mindig előfordul, azt hiszi csak púú aztán meg szégyenkezhet... (évi 2-3 alk.)
De jó hogy van kaka Antinak!!!
Ügyes vagy hogy kitartasz, mikor a párod eszik mindenfélét.
Én is próbálok most leadni 3 kg-t, napközben csak kicsit ebédelek, aztán a közös vacsi 6-7 között van.
Újra megyek Axiba is tornázni, mert tavasszal abbahagytam. Lehet azért is jöttek fel a kilók. Sajnos most comban szorítanak a nacijaim...
Betti,
Nekem Rékám ilyen minden szájbavevős, de szerencsére eddig jól raktározta a szájában a dolgokat, fulladás még nem volt...
Még jó, hogy ott volt apa...
Gabi,
Sajnálom a Dédidet...
De ápolásába még a mamád is belebolondulna, rossz, de mindenki számár a legjobb megoldás az ápolóotthon.
Sztem a popsival minden rendben lesz! Mire felnő csak te fogod tudni miért is van a popóján vmi hegecske maradék...
Moncsi,
Ügyesek a csajszik a lovaglással.
Rékám nekem is 2 évesen ülte először lovon Dunaalmáson. Azóta is imádja.
Mi Szőlősre akkor járunk mikor péntekenként az ovis csoport kijön ide lovagolni és az egyik ovó néni terapeuta. Ezt az ovi fizeti az alapítványi pénzből. Ilyenkor 5 lovat vezetnek egyszerre. (nem egy ember) Első körben megyünk, aztán irány a gőzbe az úszás.
Egyébként itt csak a Jocó jó szerintem, de túl sok feladata van...
A tulajék sokszor nincsenek ott...
Dunaalmás is jó még mi oda megyünk (azért ide mert itt meg barterolunk, kályha építés-javítás) és ide kijár a terapeuta, itt rengeteg feladata van Rékának.
Ezt a helyet is ajánlom mindenkinek.
Viszont nagyon jókat írsz a Lapatáriról.
Régen az ovival ide mentek (akkor még Réka nem járt) csak drága lett. (Szőlős most olcsóbb)
Jaj, tudom még akartam nektek írni, de szita az agyam.
Velünk nem sok jó történt...
Szerán a Fehérvári Suliban elmondták, hogy az első modul gazdasági ismeretek oktatása keddenként lesz, délután. Jövő héttől.
Csak pont ez a nap nem lenne jó: Úszom Rékával aztán Rolit viszem angolra... Még nem tudom hogy oldom meg. Ez 2 hónapig így lesz.
Csüti délután nekimentek Tatán az autónknak. Egy faszi bénán váltott sávot és lezúzta oldaról a miénket. Még nem jött ki a kárfelmérő...
Hétvégén motorozásnál úgy eláztunk mint még sose, Ausztriában voltunk, ömlött az eső ami hirtelen jött, vízátfolyások voltak, köd lett meg sötét, nem tudtunk igazán félreállni sem. Aztán végül szerencsésen megérkeztünk a szállásunkra.
Gyerekekhez anyósék vigyáztak amúgy itt nálunk.
Roli Mekis szülinapi bulin volt, csak mikor hazajött semmit nem fogadott már szót a nagyszülőknek...
Tegnap ellopták nagymamám táskáját a temetőben (amíg a sír körül gazolt), benne az iratok, lakcím és kulcs.
Aztán vhogy felhívott vittem pótkulcsot, elmentünk a rendőrségre (k. sokan voltak nem vártunk), majd az okmányirodába iratokért. Gyors vissza nehogy bemenjenek addig, ma jöttek zárat cserélni neki a tök új biztonsági ajtóján (16e lesz). Úgy sajnáltam, nagyon megviselte az eset.
Én a héten a kozetikában melózom... Nagyon jó, csak még fura sok állás, figyelés... elfáradok...
Cirmike