Sziasztok!
Kicsit megint eltüntem, de apa itthon volt 2 napig és mentünk Agárdra fürdeni! Na hát a kis Panna nagyon élvezte! A vonatozásról nem beszélve! Mondjuk tegnap előtt a pesti balhé miatt buszra kényszerültünk(ami nagyon meleg volt, kicsi, mert a kis sport babakocsi sem fért fel rá), de a fürcsi kárpótolt mindenért!
Bessy,
A body bőven elég, nagyon hamar kinövik kicsi korban, ráérsz majd nagyobbakat venni, ha 80 körül lesz!!!
Gabi,
Én kérdeztem az apás bulit, mert ha a párom itthon lesz, én nem mennék nélküle. Örülünk, ha szabadnapon együtt lehetünk!
Boldog házassági évfordulót kívánok én is!!!
Tündi,
Szerintem ne finimkodj az orvossal, mond meg neki, hogy nem vagy vele elégedett!!! Végül is a Te pénzedért legyen már normális!!!
Nektek is boldog házassági évfordulót!
Judy,
Boldog névnapot!
Köszönöm én is mindenkinek a névnapi jókívánságot!!!!
Kriszti,
A képek nagyon jók!!!
Köszi az ötleteket a turikról, alkalomadtán ellátogatok majd egyikbe-másikba!
A Sarló utcai bizi egy nagy sz.r!
Nagyon drága! Beadtam oda egy BéBé Confort Trophy vázat Opera sportrésszel, hordozóval, mondtam a csajnak, hogy 40ezer forintot szeretnék érte kapni(83ezer volt újonnan, és kb 1x használtuk), ez az idióta meg kirakta a kocsit 80ezer forintért. Hát ez teljesen hülye!!!! Azóta elhoztam és a kocsit a sportrésszel eladtam egy pesti kismamának, aki a negyedik babáját várja, 25ezerért. A hordozója van még meg!
Majd az új babakocsiról küldök képet, ha meglesz! Most találtam egy csajt a babaszoba.hun, aki nagyon jó árat mondott kmpletten arra, amit én szeretnék. Most a Pannának van egy kis Youpala sportkocsija, ami 4 kg összesen(nekem ez most nagyon jó, úgysem cipelhetek)úgyhogy, amíg megérkezik a Bugaboo elleszünk ezzel!
Nati,
Remélem jól vagytok!
A buli időpontja nekünk mindegy, és a kaja is lehet bármi! Nem vagyok nyűgös étel tekintetében!
Ani,
Ha kell főzési tanács vagy segítség írj nyugodtan! Tudok én is egyszerű és fini kajákat. Olyanokat is, amit később együtt ehettek A babócával!
Kellemes napot mindenkinek!
Anna