Új privát üzeneted érkezett!

Ibi!Nagyon szép Gergő babátok!
Vendég

Chrissy
Köszi szépen! :P

Kép
Kép
nibcsike

Sziasztok!
Kicsit megint eltüntem, de apa itthon volt 2 napig és mentünk Agárdra fürdeni! Na hát a kis Panna nagyon élvezte! A vonatozásról nem beszélve! Mondjuk tegnap előtt a pesti balhé miatt buszra kényszerültünk(ami nagyon meleg volt, kicsi, mert a kis sport babakocsi sem fért fel rá), de a fürcsi kárpótolt mindenért!
Bessy,
A body bőven elég, nagyon hamar kinövik kicsi korban, ráérsz majd nagyobbakat venni, ha 80 körül lesz!!!

Gabi,
Én kérdeztem az apás bulit, mert ha a párom itthon lesz, én nem mennék nélküle. Örülünk, ha szabadnapon együtt lehetünk!
Boldog házassági évfordulót kívánok én is!!!

Tündi,
Szerintem ne finimkodj az orvossal, mond meg neki, hogy nem vagy vele elégedett!!! Végül is a Te pénzedért legyen már normális!!!
Nektek is boldog házassági évfordulót!

Judy,
Boldog névnapot!

Köszönöm én is mindenkinek a névnapi jókívánságot!!!!

Kriszti,
A képek nagyon jók!!!

Köszi az ötleteket a turikról, alkalomadtán ellátogatok majd egyikbe-másikba!
A Sarló utcai bizi egy nagy sz.r! :evil: Nagyon drága! Beadtam oda egy BéBé Confort Trophy vázat Opera sportrésszel, hordozóval, mondtam a csajnak, hogy 40ezer forintot szeretnék érte kapni(83ezer volt újonnan, és kb 1x használtuk), ez az idióta meg kirakta a kocsit 80ezer forintért. Hát ez teljesen hülye!!!! Azóta elhoztam és a kocsit a sportrésszel eladtam egy pesti kismamának, aki a negyedik babáját várja, 25ezerért. A hordozója van még meg!
Majd az új babakocsiról küldök képet, ha meglesz! Most találtam egy csajt a babaszoba.hun, aki nagyon jó árat mondott kmpletten arra, amit én szeretnék. Most a Pannának van egy kis Youpala sportkocsija, ami 4 kg összesen(nekem ez most nagyon jó, úgysem cipelhetek)úgyhogy, amíg megérkezik a Bugaboo elleszünk ezzel!

Nati,
Remélem jól vagytok!

A buli időpontja nekünk mindegy, és a kaja is lehet bármi! Nem vagyok nyűgös étel tekintetében!

Ani,
Ha kell főzési tanács vagy segítség írj nyugodtan! Tudok én is egyszerű és fini kajákat. Olyanokat is, amit később együtt ehettek A babócával!

Kellemes napot mindenkinek!
Anna

Kép
Kép
szofika3

Nibcsike: Szia! :) Igen elintézte apácska :) De még mindig stzörnyű hogy kell egy pasi akire hallgatnak? Irgum-burgum...
Rendeződött a dolog :) A csepp nevét felírom. Ezek szerint adható babáknak?
Gergő nagyon édi!!! Valamelyik nap majd megcsöröglek mert elmennék megnézni személyesen a Manócskát :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Szofika! Boldog hófordulót Pannának!
Nekem is jöhetnek főzési tanácsok, szívesen fogadom őket! Már ha nem baj neked!
Vendég

Nibcsike
Gyönyörű Gergő babátok! :D Boldog hófordulót! Hogy megy az idő...

Anna
Köszi :wink:
Nem semmi a bizományis... :shock: 40ezret akart akasztani rajta :shock: :?
bessy76

Köszi, nem is tudtam, hogy ma van Panna hóforduló!

Szeretnék az egyik nem régen idekerült szülész,nőgyógyász dokinak egy kis ingyen reklámot csinálni. Amikor Budapesten laktam volt egy nőorvosom, aki a BM Korvin Ottó kórházban dolgozott. Végtelenül nyugodt, hozzáértő, kedves és közlékeny orvosról van szó! Ajánlom az új kismamák figyelmébe. Dr Rákosi Mátyásnak hívják. Én kb.2 évig jártam hozzá, és nem tudtam, hogy ide került. Akkor találkoztam már vele itt a kórházban, amikor a Schwarczi már az orvosom volt! Nem éreztem volna korrektnak, hogy ugráljak. Viszont Rákosi dokival nagyon jók a tapasztalataim!

Kriszti,
Ha valami főzési ötlet kell, nyugodtan írj! Vagy ha éppen olyat főzök és lesz időm, írom a receptet is szívesen!
Anyukám meg nagyon fini és egyszerű sütiket szokott sütni! Nálunk nagy kedvenc a kelttésztás kakaós kalács!!!

Bessy,
Soha többet nem megyek még a Bizományi közelébe sem, a Sarló utcába! Ha a párom nem veszi észre az árat, a mai napig azon gondolkodnák, hogy miért nem kelt el a kocsi!!! Vannak ilyen emberek!!!

Puszi mindenkinek
Panna is nagyon szereti, a fiamról nem beszélve. Amikor sül a kalács, megy a sorbanállás, mikor lesz már kész!

Kép
Kép
szofika3

Sziasztok

Nibcsike
nagyon édes Gergő baba,és hatalmasat nőtt.Nagyon jók a képek.Boldog hófordulót nektek!

Anna
Nem semmi ez a bizományi,de a börze tényleg nagyon jó és minden hónapban van.Augustusban mi is megyünk,Noel kinőtte a ruháit.

Natikám!
Mizu?Megvolt a bemutatás?Majd gyere és mesélj,mit mondtak!
Vendég

sziasztok,
csak gyorsan írok, mert leragadnak a szemeim (reggel már korán ébredtem :shock: )

BB megvizsgált reggel, még mindig csak 2 ujjnyira vagyok nyitva, ettől nem volt elragadtatva, szerinte már rég tovább kellett volna tágulnom :shock: . Uh szerint az utóbbi 2 hétben nem nőtt egy cm-t se Bence és most már alig-alig van magzatvíz (ami van az tiszta szerencsére). Szóval nem dogott fel annyira :cry: A baba érdekében ő javasolja, hogy minél előbb indítsuk meg a szülést..

Orosz doki szerint a fentiekre való tekintettel holnap jelentkezni kell a szülőszobán reggel és burkot repesztenek... Úgyhogy most megyek is, pihizek, igyekszem felkészülni a nagy eseményre :P :P

Jövök majd a sömikkel, addig is drukkoljatok! Köszi!!!
Vendég

Sziasztok!
Tand Boldog születésnapot!!!!!
Gabi boldog házassági évfprdulót!
Nekem is jó az elötte való hétvége is.
Nati sokat pihenj holnapig.Aztán sok szerencsét nagyon drukkolok nektek.Olyan jó azért hogy holnap már eljön a nagy nap. :D
Képzeljétek a védönö szabin van a héten és még a telefonja is ki van kapcsolva.Ugyhogy nem lettem okosabb de pihizek sokat meg hát nem hiszem hogy nagy a baj mert tényleg akkor emlitette volna a doki.Söt azt mondta hogy egy hónap mulva menjek vissza.
Nibcsike nagyon édes Gergö baba.
Chrissy Martinka nagyon vagány a képeken.

vikcy6
Pákozd

Nati

Azért az a 2 ujj is nagyon jó ám,emiatt ne szomorkoj.Jó lenne azért ha valami beindulna még ma vagy az éjjel-szorítok.
Ha más nem,akkor holnap eljön életed legcsodálatosabb pillanata-amikor előszőr kezedben tarthatod Bencét.Ne izgulj,minden rendben lesz!
Végy egy melegfürdőt és pihizz egy nagyot-készülj a nagy eseményre! :wink:
Sokat gondolok Rátok és drukkolok!

Puszi
Vendég

Nati,

Próbáld meg a lépcsőzést, az állítólag segít! Nekem sok kismama mondta! De csak óvatosan! Hátha beindul valami éjjel!

Szorítok, és sok sok nyugi!

Kép
Kép
szofika3

Nati! Örülj azért a 2 ujjnyinak, így könnyebb a burokrepesztés is. Nekem is 2 ujjnyinál repesztették meg és rá másfél órára meglett Martin. Nagyon sokat gondolok rátok, holnap végre te leszel a világ legboldogabb ANYUKÁJA. Ügyesek legyetek és várjuk az infókat! Szorítok nagyon!
Vendég

Nati
Nagyon-nagyon szorítok és gondolok rátok!!! :wink: Ha előbb nem, holnap végre találkoztok Bencével :D
Alig várom, hogy a lányok megírják, hogy mi újság :D

Gabi
Megírnád még egyszer légyszi, hogy mikor és hol lesz a börze?
bessy76

Bessy
Augusztus 24-én,vasárnap lesz a Vizivárosi suliban 8-12-ig.
Vendég

Gabi
Köszi :wink: :) Felírom a naptárba, remélem el tudok menni körülnézni. :)
bessy76

Nati!
millió drukk holnapra :lol: :lol: :lol:

Nibcsibe!
nagyon édes Gergő 8)

Tand!
Boldog szülinapot! :D

A többieknek is puszancs, olvasó üzemmódban itt vagyok ám néha :wink:

Holnap megyek megint T-re, akkor lesz a 7.cn, meglátjuk mit mondanak :P , már 2 féle szurit szúrok, remélem nődögélnek szépen a petikék :P
a derekam már most leszakad :shock:
Vendég

Vicuska
Jó hallani felőled,gyere többet és írj bővebben magadról,kiváncsiak vagyunk ám rád!
Vendég

Vicuska! Örülök, hogy jelentkeztél, gyere sűrűbben, mesélj!
Vendég

sziasztok,
10 perces erősődő fájásaim vannak, indulunk a kórházba :P :P :P Küldöm majd a többi infót!!!
köszi a drukkokat!!!! :wink:
Vendég

Jaj Nati!
Hát ez nagyon szuper :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Látod mégiscsak tudja Bence baba a dolgát!!!
Nagyon izgulok értetek!!!!!!Nagyon-nagyon drukkolok!!!!

Millió puszi
Vendég

NATIKÁM!!!

Ez szuper! Remélem minden rendben lesz, ügyik legyetek!!! Millió drukk és sokat gondolok rátok!!!

Ezer puszi! Juj, de izgi!
Vendég

Gyorsan bekukkantottam Nati miatt, semmire nincs időm basszus. Remélem ha megkezdődik a suli egy kicsit fellélegezhetek. Ugy menek a napok mintha húznák.

Nati,

Már nem olvasol, de nagyon szorítok nektek. Most már csak pár óra és találkozol a kisbabáddal.
Istenem de szépek ezek a pillanatok. Én akár 1000x is átélném ha tehetném. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bocsi, most másnak nem reagálok, de kezdődik az esti "műszakom" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy!

Egyetértek veled, én is minden nap végigcsinálnám!!! Semmi baj, a gyerekek az elsők! Jössz, amikor tudsz!
Vendég

Hát igen csajok!
Fabtasztikus érzés életet adni egy ilyen csöpp emberkének!!!!!!!

Chrissyy
Van valami változás Martin popiján és combján?
Vendég

Sziasztok,

Nati, nagyon szorítok!!!!Könnyű, és gyors szülést kivánok!

kérdés: ti hol vettétek, hol érdemes babaágyat venni? Mi pelenkázós kiságyat szeretnénk. Köszi.

Alíz

KépKép
roni0422

Roni
Mi használtan vettük érdemes körülnézni a neten is.
Vendég

Nati
Jaj de jó!!!! Ügyik legyetek!! Nagyon Szorítok!! :D :D :D

Vicuska
Már bizti vannak szép tüszőcskéid. :D :D
bessy76

Lányok ! Bocsi majd holnap reagálok !!!

NATI!!! MEGADRUKK!!!! Ha valaki kap sömit azonnal írjon please!!!
Izgulok :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Örülök,
megijedt a kisember a doki bácsiktól. Hát reggelre okosabbak leszünk! Várjuk a híreket!!!

Ez egy régebbi fotó a két jómadárról!

Anna

Kép [/img]

Kép
Kép
szofika3

Nati!
Nagyon drukkolok én is neked!
Nagyon izgulok érted!
Lehet, hogy találkozol a barátnőmmel, pont ő is ott van a szülöszobán!

Szerintem is jó érzés egy új élet világrajöttét átélni!Nincs annál jobb amikor a csöpségünket elöször láthatjuk....!

Kép
Kép
nibcsike

Tündike
Persze akármikor jöhetsz!Csak csörögj elötte!Szivesen látunk!

Kép
Kép
nibcsike

Sziasztok!!

Natiiii!!!!Kezem lában csuriban van!!Nagyon drukkolok!!! :D :D Sok-sok erőt neked!!

Anna!Köszi,amit pár napja az evésről írtál!!:D
Helyesek a gyerekeid! :D

Vicuska!Örülök,hogy jöttél!!Bizti nőnek a petikéid!! :wink:

Tand!Boldog Szülinapot!!

A bababörzére én is megyek,árulni fogok!! :D :wink:

Na,majd még később bekukkantok!!
Vendég

Natikám!!!
Millió drukk!!!
Ügyesek Legyetek!!! :D :D :D

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!

Gabi! Köszi kérdésed, talán még csúnyább, mint volt. Remélem hamar rendbejön, de nem zavarja, még az a szerencse.

Szofika! Nagyon aranyosak a gyerkőceid!

Pár kép a mai fürcsiről és a "szexi" fenekéről:

Kép Kép Kép

Kép Kép
Vendég

Anna,

Nagyon édesek a gyerekeid. Látszik, hogy a nagyfiad hogy szereti a hugicáját. :lol: :lol: :lol:

Tand,,

BOLDOG SZÜLINAPOT!

Alíz,

Fiuknak mi használtan vettük. Neten tényleg sok van eladó. Barbikánál meg a barátnőm adta kölcsön az övékét. :lol: :lol:

Chrissy,

Hát igen, azt hiszem a nyaralás nekem majd szeptemberben kezdődik. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ibi,

Nagyon szép Gergő baba, és a kép kettőtökröl nagyon szupi, olyan bensőséges. Barbika is sokszor aludt így el, amikor kisebb volt. :lol: :lol: :lol:

Vicuska,

Neked megadrukk, bizti szépen nődögélnak a petécskék, ha már a derekad is le akar szakadni. :lol: :lol:

Natiról még nincs hír?????10 percenként frissítek. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Húúúú Chrissy, ez félelmetes. :shock: :shock: :shock: :shock:
Szegény kis angyalka.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Húúú Kriszti!!!Szegény Martinka!! :shock: :shock:
:( :( Kívánom,hogy nagyon-nagyon hamar gyógyuljon meg!!!

Egyébként nagyon édi,nekem a második kép tetszik a legjobban! :D
Vendég

Alexa! Ott táncolt éppen, pont sikerült elkapnom!

Én se győzök frissíteni! Már tűkön ülök, pedig nem is én szülök.
Vendég

Chrissí,

Ezzel én is így vagyok, izgulok, mintha legalábbis én szülnék. :lol: :lol: :lol:

Amíg várok, kicsinyítek egy-pár képet és teszek fel.
Barbika már húzza a lóbőrt, fiuk meg PS-eznek.Most van egy kis időm. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok,

Kriszti,
Mit mondott erről a doki? Már a pici popiról? Nagyon édes kisfiú, a lányomnak bejönne :) :) :) :)
Nem használtál más mosóport, vagy bármit, amit eddig megszokott? De tényleg, akármit!(szappan, fürdető, pelus, popirém......) Én mindíg így próbálom keresni a baj okát!
Anna

Na még egy kép! Küldök én is fürcsiset! Kép

Kép
Kép
szofika3

Nati még nem üzent,pedig már nagyon várom!Nem is tudok addig elaludni :wink:
Vendég

Anna
Nagyon édesek a gyerkőcök!

Chrissyy
Húúú,nagyon csúnya a popija,már ijesztően.De látszik rajta,hogy nem zavarja,olyan kis zsivány ahogy néz.Nagyon cuki
Vendég

Szofika! De édi a kislányod! Nem váltottam semmit, ezért nem értem mitől lehet neki. A mi dokink szabin van, a másik gombásodásra gyanakszik, de semmi konkrétat nem mondott. Szívem szerint elvinném bőrgyógyászhoz. Vagy várok, hogy a kenőcsök használnak-e.

Gabi! Én nemhogy aludni, de semmit se csinálni nem bírok. Pedig kéne mosogatnom, meg apa is mindjárt hazaér. Martin már másfél órája alszik.

Judy! Várom a képeket és örülök, hogy van egy kis időd!
Vendég

Csajok!Én most megyek,de reggel benézek!!!Addigra biztos megesz már Bencus!!

Jóéjt mindenkinek!!! :D
Vendég

megesz=megLesz :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Én inkább vinném a bőrgyógyászhoz! Ők jobban értenek ezekhez a problémákhoz! Egyszer volt egy csúnya övsömöröm, a háziorvos meg azt hitte allergia. Még szerencse, hogy elmentem a bőrdokihoz, aki rögtön, ahogy ránézett a kezemre megmondta mi a bajom. Adott gyógyszert, meg krémet úgy múlt el. Az övsömört a bárányhimlő virusa okozza, és igen fertőző is, ráadásul. A poklot jártam meg vele! Még szerencse, hogy a gyerekek nem kapták el!

Izgulok én is Nati miatt, de szerintem legyünk türelemmel! :) :) :)

Gabi,
Főleg a szemüveges kisördög! A tanárok "réme"! :D :D
A kicsi lány, meg az anyja "réme"!

Anna

Kép
Kép
szofika3

Anna,

Nagyon szép kislányod van. Olyan kis huncutul mosolyog. :lol: :lol: :lol:

Chrissy,

Na ne aggódj, nálam is szalad még a konyha, az ágyunkat sem csináltam még meg, pedig apa 11-re hazaér a melóból és hulla lesz.
Le leszek szúrva rendesen. :lol: :lol: :lol:

Pár nyaralási kép, márha azt nyaralásnak lehetett nevezni.
Bocsi, kicsit sok lesz.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
Szép család a Tietek. Nemsokára mi is így leszünk számban!
Tényleg lesz negyedik baba? Csak azért, mert mi is gondolkodunk rajta!
A kislánynak nagyon jó dolga lesz a két fiú mellett! Vigyázni fognak rá!!! Hol voltatok nyaralni(öszelni?, a ruhákból ítélve). A párom is nagy horgász, meg a fiam is szeret pecázni. Látom nálatok is így van ez!

Anna

Kép
Kép
szofika3

Egy-két mai szerzemény

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép