Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!
Hû de beindult a "termelés" Kép ennek igazán örülök!!

BAnita: Hát hiába van izlése ennek a Beni fiúnak Kép nagyon szép hangja van a Juditnak, én imádom az énekhangját, olyan kedves..... és a számai is nagyon aranyosak. A haj rövidülés meg aztán tényleg nagyon bosszantó Kép A lényeg, hogy jó volt a koncert és, hogy jól éreztétek magatokat. Na Beni még vagy fél évig emlegetni fogja az biztos, ugye?? Kép

Ágci: Még mindig szopik Cumika? Naponta hányszor?? Egyébként tényleg nem tudom mi alapján mondták, hogy keveset hízott. Szerintem pont jó az a fél kiló egy hónap alatt, sõt még talán egy kicsit sok is. Bár Boginál a kaja ahogy be úhy ki Kép Úgy értem minden kaja után, tele a pelus Kép Jó az emésztése. De szerintem egyáltalán nem kövér!!!

Kriszta: Nekem meg az a mániám, hogy a várandós anya hasára teszem a kezem, ha engediKép Nem bírom ki, hogy ne érintsem meg, pedig én is utáltam, ha az enyémet taperolták Kép De mikor olyan jó!!!! Azért én biztosan rászóltam volna a nõcire. Mi köze a Te gyermekedhez??? Azért ilyet én se tennék, esetleg szólnék az kismamának, hogy szerintem fázik a gyerek, vagy nem lát mert a sapija a szemére csúszott...... de tutira nem nyúlnék hozzá. Te rászóltál????

Gabómamó: Azért ez a kórházi tartózkodás tényleg baromi rosszul hangzik. Mindenképpen valakinek (akit ismer és bízik benne) ott kellene lennie éjszakára. Ha anyukád bevállalja -és miért ne tenné- akkor jó. De nem értem, hogy miért nem mehet be a férjed. Látott õ már cicit Kép meg szoptató anyát is, és ráadásul orvos!! És meg is lehet kérni, hogy esetleg kivonuljon a kórterembõl amíg valaki szopta. Engem mindenesetre nem zavarna, pedig alapjáraton azért szégyenlõs vagyok! Már kérdeztem de nem válaszoltál, milyen orvos a férjed? Házi vagy szakorvos? Hol dologzik???

Lara: Ügyi a Lara. Látszik, hogy foglalkoztok vele nagyon sokat. Így tudja képekrõl az állatokat, megmutogatni 1 évesen??? Na azért ez nem semmi!!! Kép

na megyek. Sziasztok
enikõ

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Krisztina!
Hova küldted az e-mailt, az indexes címemre? Ha nem gond légyszi' küldd erre a címre: berenda@freemail.hu. Ezt rendszeresen megnézem.

Ágci!
Téged kérdezlek, mert te vagy jártas ebben a témában: hogy kell megváltoztatni a profilomban levõ e-mail címet?
Babakocsi témához csak annyit, hogy minden gyerek más. Beni 2 éves kora után is szívesen ücsörgött babakocsiban (sõt sokszor el kellett dugni elõle, hogy ne jusson eszébe mondjuk ha épp busszal indultunk valahova), de ismertem olyan gyereket is, aki 10 hónaposan ordított ha berakták a babakocsiba.

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok,

Jazmin is nagyon szereti Halasz Csutkat. mindig tancol ra, meg neha probal enekelni.

Lara,

ezek szerint en vagyok a gabi 1? Szerintem te vagy es akkor jogtalanul bitorlod a gabi 2-ot Kép

Agci,

pici babat kell szulni, nem nagyon etetni es akkor meg evekig belefer a kocsiba. A mi kocsinkat ugy aruljak, hogy 3 eves korig jo. Kép

Gabi,

igen emlekszem ratok. Vmelyik vedono hozott minket ossze, mert hogy ti is pici sullyal szulettetek. De tudom akkor is beszeltuk, hogy Flora gyorsan behozta magat.
Jazminnak majd a szivet kell muteni, van rajta 1 lukacsaka, ami nem is olyan pici 10-12 mm.
Akkor a baba-mama klubban ott volt AGci is, Lara es Ildianyu is.
Ma voltunk a Gyermekkorhazban. Egesz gyorsan vegeztunk, 11-re mentunk es kb 1-re vegeztunk. Jazo orditott vegig. Szegeny minden orvosnal ordit, ha csak sulyt mernek akkor is. Nagyon nem birja oket. Elkuldtek minket tejtermek, szoja allergiavizsgalatra meg vasat is fognak nezni. Jovo kedden megyunk. Hallod Ildianyu? Nem hiszem, hogy nektek is be kell fekudni. Mi reggel 8-ra megyunk. Venabol leveszik es kesz. Kb. 1 honap alatt van meg az eredmeny.
1 honap mulva ujra kell menni az eredmeny miatt. De az asszisztensno azt mondta, hogy 1 ev utan mar csak evente 1x kell menni. Ehhez kepest azert nekunk nem igy van.

Azt el is felejtettem irni, hogy tegnap amikor Jazoval a kardiologusnal voltunk elotte megnezett uh-n 1 ismerosom a gyermekklinikan. Nem is latta a vesejet Gombocnak, azt mondta szerinte olyan nagy nem lehet. A talparol keszitett 1 fotot, nagyon edi, 59 mm. Jo nagy szerintem. Jazminnak nem tom volt-e ekkora szuletskor?

Eniko,

igen a ferjem orvos, de csak abbol a szempontbol, hogy elvegezte az orvosi egyetemet, nem orvoskent dolgozik igazabol.

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Sziasztok!

Lilinek megpróbáltam megint cicit adni, és este vagy 10 percet cicizett. Persze nem evés céljából, csak úgy. Ki érti ezt? Elmúlt a rossz íze?

Banita!
Elképzeltem Benit, nagyon édes lehetett. Kép Kép

Gabi!
Nagyon aranyos Flóra! Kép

Enikõ!
Lili még soha nem hízott egy hónap alatt fél kilót. Kép Nem tudom, Jázmin hogy van ezzel. Kép

Gabómamó!
Ez jó hír, hogy csak vérvétel lesz. Szerintem minket félrevezettek. Kép
Na látod, hogy semmi baj nincs Gombócka veséjével. A végén olyan nagy lesz születéskor, mint most Jázmin. Kép Na jó, csak vicceltem. Kép Kép A talpáról jutott eszembe: a dokim mindig este csinálja az uh-t, és másnap szokta bediktálni az adatokat. Most kedden voltam a papírért, és pont elõttem diktálta be, és éppen a talp jött, de õ már azt mondta, hogy 4 végtag. A csajszi meg a talphoz beírta a 4-et. Erre a dokim: persze, meg még cipõt is csináltatunk neki! Kép Tényleg, miért mérik a talpukat? Lilinél tuti nem volt ilyen.

Sziasztok!
Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!
Csak röviden: A talpat azért mérik, mert a méret bizonyos genetikai rendellenességre utalhat....tesómtól tudom, õ gyógypedagógus! Ugyanilyen rendellenesség pl a tenyéren a redõk. Van bizonyos fejlõdési vagy genetikai rendellenesség, amely abból látszik legelõször(már újszülött korban), hogy hiányzik egy redõ (életvonal,vagy mit tudom én milyen vonalnak hívják, nem értek hozzá........

Puszi
Enikõ

ceniko
Szeged

Bocsi a zavarásért! Gondolkoztam (mert azt is szoktam néha Kép) Nincs egy kicsit korán, hogy Bogi feláljon??? Csak mert tegnap elõtt óta állandóan áll! Elfárad lehuppan, majd újból feláll és ácsorog!!! Van, hogy 25 percig egyhuzamban áll!!! Nem korai ez egy kicsit? Mit csináljak vele...görbe lesz a lába???? Kép Puszi Enikõ

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Enikõ, ha magától csinálja nem baj. Norcsi Esztije is feláll, sõt (a saját szememmel láttam) próbál lépegetni.Kép Szóval nyugodtan, ha neki jólesik!Kép

Nálunk nincs semmi különös, holnap sütök mézeskalácsot. Remélem jól sikerül.Kép
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok,

Ildianyu,

jazminnak sem mertek meg a tappancsat, ez vmi uj dolog. De csak a 20. hetes uh-nal mertek, kesobb mar nem. Most nekem csak poenbol mertek le, meg kaptam is rola fotot, de azon csak 3 labujj latszodik, remelem meg van +2.
Jazmin is csak 1x hizott fel kilot, amig a korhazban volt, de ott 3 het alatt. De ott tomtek szegenyt, meg szondaval etettek sokaig. Es nem kerdeztek szegenyt, hogy mennyit ker. Kép

Eniko,

szerintem nem korai az allas. Vegulis mar majdnem 9 honapos Bogi. Most neztem meg, Jazmin 10 honaposan allt fel onalloan, pedig o sokkal fejletlenebb mozgasugyileg , mint a tobbi babo. Meghat ugy e mit tudszcsinalni, ha allni akar?

Szegeny Jazo tulporgott ma. Itt voltak a noveremek, es Jazo olyan jol el volt. Fel ora kesessel evett es furdott es valszeg tulesett a holtponton. Sirdogalt egesz eddig. Most altatta el Csaba kezben. Szegenyke. Erdekes, hogy mennyire hozza van szokva a 7 orai vacsihoz, utana furdi-burdi, 1/2 8-kor kb. alucika. Legalabb mostmar tudjuk, hogy nem lehet vele kukoricazni.

A tegnapi Gyermekkorhazrol meg annyit, hogy volt ott 1 pirinyo baba. Kerdeztem ? kilo. 3,7 kg. Teljesen le voltam dobbenve. Ezek szerint Jazmin, majdnem a fele volt. Olyan hihetetlen. Nem is emlekszem arra, hogy ilyen pici volt Jazmin. Aztan anyukam is mondta, hogy o is alig merte megfogni Jazmint, olyan pirinyoka volt.

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Anita,
bocs, most jutpott eszembe, hogy kérdeztél tõlem. No elvileg úgytudod megváltoztatni, hogy balra Segédletek, regisztráció, profil. Ott bemész, azonosító, jelszó, bejelentkezés. Ott lesz a profilod, abban pedig csak átírod az e-mail címet a személyes információk közt.Kép
Most pakol a bébi, futok.
Ágci

Kép
Ágci

Agci,

sajnos a emilcimet nem lehet megvaltoztatni, pedig en sem azt hasznalom, ami aprofilomban van.

g.
gabomamo

Hát én pedig megváltoztattam. Most már megint az eredeti van, de az elõbb beírtam Krisztiánét és simán elfogadta.
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Enikõ!
Köszi szépen, hogy leírtad ezt a talp dolgot. Legalább már nem vagyok tudatlan. Kép
Ne aggódj, Lili 7 hónapos korában felállt, és szerintem nem görbe a lába. Kép

Ágci!
Drukk a mézeskalácshoz! Én kedden csinálom. Kép

Gabómamó!
Lehet, hogy Jázmin azért nem eszik, mert a kórházban úgy megtömték? Teljesen elge lett a kajából. Kép vagy Kép

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok,

Agci,

akkor en bena vagyok, mert en mar regen is meg most is megprobaltam, hogy irtad az emilcim megvaltoztatasat, de nem megy. Minden mast meg lehet valtoztatni, de ezt nem, legalabbis nekem. Kép
Sutottel mezeskalacsot?

Ildianyu,

lehet, hogy azert nem eszik Jazmin, mert megtomtek, de akkor a tobbi babo miert eszik? Biztos azt gondolta: na jo 3 hetig tomtetek, akkor en most 3 evig nem eszek.

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Akkor megnyugodtam. Bogi nyugodtan ácsoroghat, mára már mászni is megtanult, elõre is. Eddig csak rákként üzemelt a mászókája, de mára már elõrefele is ment neki, nem is akár hogy!! Na puszi és köszi Kép Enikõ

ceniko
Szeged

Szijasztok! Kellemes hóesést mindenkinek!
Enikõ: Én sem tudtam ilyenrõl, de jó tudni, hogy mit kellene megmérnie a dokinak! Még nállam sem mérték. Flóka tejtesója (egy idõsek) már ácsorog no nem magától, de õ így szereti.

Gabómamó: Mekkora Jázmin? A Flóka kedden volt 6710 g. Ezt két hét alatt mûvelte. Elõtte meg alig nõtt két hónapig. Belehúzott, hogy karácsonyra hét kiló legyen. A Pocakgombóc fiúcska vagy csajszi lesz, tudod-e? Kihez jársz dokihoz? Flókára nem mondhatom, hogy tömték a kórházban, mert az elsõ néhány héten olyan kicsi adagokat kapott, hogy utána még sírt,hogy éhes. Az utolsó héten alig akart hízni, még vissza is esett. Amikor kijöttünk a kórházból, azt mondták, naponta 7x70ml anyatej, a biztonság kedvéért felírtak neki tápszert is. (amit soha nem váltottunk ki, mert a fagyi teli volt tejecskével) Itthon a napi szopások száma meghaladta a 10-et.

Tegnap megtanulta a Flóci, hogyan kell ücsörgésbõl pofára esni. Ebbõl lett a hasalás.Még a lábát nem tudja kihúzni maga alól. Utána nincs semmi probléma, elgurul.
No sziasztok!
inecsg

Szia Gabi,

hat nem mondom, akkor Flora jol lehagyta Jazot. Kb ennyi lehet jazmin, szerdan megyunk tanadasra.
Gomboc fiu lesz v. lany. Nem akarjuk tudni, Jazminnal sem tudtuk, de szerintem asszem lany lesz. (nagyon lanyt szerettem volna eloszo megint, de mostmar beletorodtem a fiuba is, ha az lesz.mindkettonek van elonye , hatranya.)Nekem noverem es hugom is van es igy nekem nagyon jo. Fiutesoban nincs tapasztalatom.
A szopival kapcsolatban meg annyit, hogy Jazmin meg felevesen is annyikat szopizott, mint 1 honaposan., 70-80 miliket.

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Háj!
Gabómamó: Igazából nem elcsépelt, de az a lényeg, hogy egészséges legyen. Mi is szeretnénk még két testvérkét a Flókinak, de még várunk vele egy kicsit. Nagyobb lakásba kell költöznünk. Családiházban gondolkodunk.
Szerintem a Flóka sem eszik többet cicibõl, de még ráhúzunk egy kis fõzeléket, kb.80-90 ml-t.

Ildianyu: Csinálsz mézeskalácsházikót is? Ha igen mondd meg mivel ragasztod össze, mert én tavaly elõtt csináltam és pörkölt cukorral ragasztottam és a szobában a meleg hatására majdnem összedõlt, a kémény pedig lecsúszott.

Ki milyen karácsonyi menüt csinál? Én még nem tudom.
Gabi3
inecsg

Sziasztok!
Képzeljétek mi történt. Tegnap este 3-an voltunk otthon. Bogi, apukám meg én. Megfürdettem babót, majd lerobogtam a konyhába tápit csinálni neki, közben megkértem aput vigyázzon rá, amíg elkészítem. Közben megcsörrent a telefon és apu átment a másik szobába felvenni! (én ilyen esetben a karomba kapom a gyerkõcöt és úgy megyek felvenni a telefont, sosem hagyom egyedül) Én mit sem sejtve lent a konyhában melegítem a vizet, apu telefonál a nappaliban Bogi meg a tesóm szobájában legeli anyu virágát!! Kép Ki is hányta a délutáni tököt. Biztos, nyelt egy kis levet a levélbõl, mivel az mérgezõ növény (asszem Diffenbaffia vagy mi a neve). Teljesen kétségbe estem, mert nem tudtam mit tegyek, hiszen mérgezõ és biztosan nyelt belõle, mert hányt!
Kiabáltam apunak, hogy azonnal jöjjön ide. Letette a telefont szaladt, vittük a fürdõszobába, itattuk vízzel, meg nyomtam a hasát, hogy hányjon még, nehogy maradjon a szervezetében abból a szutyokból... Kép Kép De nem hányt többet, hanem csak vigyorgott... Kép Benyomta a 210 tápit, majd játszottunk. Késõbb már nem volt gond hál' Istennek, de egész éjjel virrasztottam mellette. Nagyon megijedtem és olyan gyorsan történt az egész, és nem tehettem róla, de hát ez sovány vigasz, ha valami komoly történik... Apukámnak szegénykémnek olyan lelkiismeretfurdalása van, hogy el nem tudjátok képzelni. Azt mondta, nem is gondolta, hogy ilyen gyorsan mászik és hogy lelegeli a levelet. ( a virág magasan volt, csak lelógott a levele-, dühömben kilakoltattam az összes kórót és levittem a pincébe -ott is viszonylag jó idõ van, majd csak kihúzzák tavaszig) Úgyhogy virágmentes övezetté van nyilvánítva a felsõ szint! Az alsó az nincs, de lent van járóka!
Szóval így jártunk, csak azért írtam le, hogy "tanuljatok" az esetbõl. Bár lehet, hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy nem tudok vigyázni a gyerekemre Kép Kép

Na mostmár mindegy ez van!
Remélem ti jól vagytok mindnyájan!
Pussz
Enikõ

ui. Ki tud valamit Ritáról??? Rég jeletkezett!!!

ceniko
Szeged

Sziasztok, Lányok!

Remélem, mindenki jól van, kisbabák és kismamák egyaránt.

ÁGCIKép
egy kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel kivánok Cumikának boldog szülinapot! És sorry, hogy Neked sem irtam, de nyakig voltam a melóban.

ENIKÕKép
köszi, hogy hiányoltál. El voltam havazódva, de nagyon. Remélem, Bogi most már jól van, és a kedélyek is megnyugodtak a "baleset" után, hiszen nem történt komoly baj.

Azért nem tudtam eddig jelentkezni, mert egyrészt netem sem volt, másrészt ezer a meló igy évvége felé. Holnaptól szabin vagyok, igy meg akartam csinálni mindent, amit lehet, és rendet hagyni, hogy a fõnököm nélkülem is megtaláljon mindent... Dec. 30-án még bejövök, de utána már csak jövõre.

Baba-fronton annyi az újság, hogy lombikunk lesz (a párom eredménye szinte semmit sem javult, Szõllösi tanár úr igy beutalt bennünket). Már voltunk a Kaáliban, és úgy néz ki, hogy január közepétõl indul a felkészülés. Én nagyon optimacska vagyok, nagyon bizom az ottani (amúgy roppant szimpi és profinak látszó) dokibácsiban és persze az egész csapatban. Ha van valami új hir, jelentkezem.

Kivánok Mindenkinek boldog békés karácsonyt, és sikerekben gazdag új esztendõt!

Kép

Pusza,

Rita
knérita

Sziasztok!

Megint nagyon elvesztem, ezt már magam sem értem...
Azért nagyjából képben vagyok Veletek kapcsolatban, tehát tlképpen nem vagyok teljesen hûtlen.

Ágci!
Nagyon köszi a képeket, ne haragudj, hogy csak így utólag kívánok nagyon boldog szülinapot Cuminak! Olyan jópofa kis krapek, tényleg, a képeket persze elmentettem!

Lara!
Én még mindig gyûjtöm Neked a Mildi-bé nyuszikat... be lehet még küldeni? Mert akkor holnap feldobom! És boldog névnapot, szintén utólag!..

Gabómamó, Ildianyu, Katicabogár!
Remélem, jól viselkedik a kismama-trojka, és a kis lakók is odabent! Vigyázzatok Magatokra! Gabómamó, Neked is jár egy kissé elkésett névnapi gratula, csakúgy, mint a hármas számú Gabinknak!

Olvastam a fogmosásról szóló eszmecseréteket. Én is az elsõ fogacskák óta használok fogkefét és fogkrémet is. Fogorvos ajánlotta az elmex gyerekfogkrémjét, ami csökkentett fluortartalmú, és egyébként is csak egy pöttyecskét használunk belõle. Merthogy kiköpni még nem tudjuk, ugye.

Nálunk gyökeres változások történtek az utóbbi hetekben, talán ezért is nem volt energiám írni. A mi nyugodt, csendesnek mondható Marcink egyik napról a másikra elkezdett iszonyatosan pörögni, fecsegni, és némi agresszivitást is kezdtünk felfedezni a viselkedésében. Annyira hirtelen volt ez a fordulat, hogy olyanokkal vigasztaltuk magunkat (mások is), hogy: megint a fogai, meg: jön a nagy hideg, és: érzi a havazást. No, ez a dolog már csaknem négy hete tart, de már finomodott sokat. Az agresszivitás eltûnt, szerencsére, viszont a magas fordulatszámnak köszönhetõen az esti altatás kb. 3 percig tart és szinte végigalusszuk az éjszakát! Napközben viszont tényleg sok energiát emészt fel Marcicsek (a sajátjából és a miénkbõl is...)Rengeteg szót használ, napról-napra többet és folyamatosan csiszolgatja a kiejtését... Nagyon édes.

Majd megpróbálok még karácsony elõtt új képet feltenni róla, meglátjuk...

Sok puszi mindenkinek, még ünnepek elõtt jelentkezem!

Anita
fanita

Sziasztok!
Üdvözlöm a számomra két új csajszit!
Rita: sok sikert és kitartást, már sok párnak sikerült a lombikbébi. Hajrá!

Fanita: én is angol tanci vagyok, eredeti szakmám szerint. A kutyámat pedig Kiszomborról hoztam.

Enikõ: örülök, hogy jól végzõdött a vegetáriánus kosztra való áttérés. Én is tartok efféléktõl, mert nálunk irtó sok virág van, ráadásul, nekünk csak két szobánk van. Nyáron tudom hová költöztetni a virgácsokat, de télen dzsungel van a lakásban.

Szegény Flócit teljesen lefárasztottuk a karácsonyi utolsó nagybevásárlás alkalmával. Enni sem evett rendesen, aludni is csak az autóban tudott hazáig. Lefekvéskor pedig vagy üvöltött, vagy vigyorgott. Aztán átvettem az irányítást és elringattam. Kb. öt perc kellett hozzá. Ja mert nálunk az esti ceremónia cicivel ér véget. Csak simán belealszik. Régebben azt mondta nekem valaki, hogy ne szoktassam rá, de azt nem mondta, hogy miért. Szerintetek?! Egyébként is ébresszem fel evés után?!

Ildianyu: Milyen lett a mézeskalács?
inecsg

Sziasztok,

nagy ujsag van,
Jazmin 43 dekat HIZOTT 4 het alatt. Ahhoz kepest, hogy alig evett, eleg jo. most 7100 g.

Majd megb irok.
g.
gabomamo

Ez igen! Jázmin belehúzott év végére.
Gabi3
inecsg

Ez igen! Jázmin belehúzott év végére.
Gabi3
inecsg

Szijasztok!

Enikö! Szerintem minden egyéves tudja mutatni az állatokat a könyvben gondolom. Bár Hanga már nem is 1éves, hanem lassan 14 hónapos..juuuuuj.
Nem korai, hogy Bogi áll, nem lesz görbe a lába. Néhány baba meg már 8,5-9 hónapos korában jár. Ugye Ágci?
Még jó, hogy a virágos sztori jól végzödött.

Gabomano! Tényleg engem illet a Gabi1! A kódok +jöttek, holnap fogom feladni postára, megvan a 140pont böven!!
Hoppá Jázmin! nemsemmi! Kis duci lesz a végén!

Gabi! Tényleg, én is mintha emlékezni vélnék a baba-mama klubból egy Flóra nevü babára + anyukára...persze lehet, hogy pont nem rátok gondolok..

Ildianyu! Hangának se mérték annak idején a talpát..

Fanita! Már nem lehet feladni a nyuszikat, én is jól megjártam, mert aszittem, hogy dec31-ig lehet, de közben dec1-jéig, és nem adtam felKép

SZijasztok, Lara
lara

Sziasztok!

Kicsit megkésve de annál nagyobb szeretettel gratulálok minden Gabinak névnapja alkalmából.

Gabomamo: Hûha, Jázmin most nagyon ügyi volt. Csak így tovább!

Enikõ: Örülök, hogy szerencsésen végzõdött Bogi kalandja a virággal. A nyúkálós nõcinek nem mondtam semmit, csak a baba hogylétét ellenõriztem.

Ildi: Gergõnek sem mérték meg a talpát.

Gabi3: Én azt olvastam a szopizásba való belealvásról, hogy a gyerek azt tanulja meg ezzel, hogy a szopi=alvás. azt mondják, hogy jobb ha a baba ébren van még amikor lefekszik, mert így nem alakul ki nála alvászavar.

Sziasztok, Krisztina
gykriszta

Sziasztok!

Enikõ,
jól van Bogi? Hát nálunk pl. Cumika annak idején az ágyról esett le, nem is 1x. Van akinél így, van akinél úgy. Reméljük egyelõre elég volt neki a salátából..Kép

Gabómamó,
csak belejön ez a Jázó lányka! Ügyi volt, csak így továb. Aztán mond meg neki, hogy mostmár egyen is.Kép Ne csak hízzon.

Lara,
ügyes Hanga.Kép
Mi mikor fogunk odáig jutni, hogy megmutassa az állatokat. Sebaj, Gabó viszont lecsószik egyedül a csúszdán (tegnap voltunka Mikkamakkában), és egyedül iszik pohárból!KépKépKép

Gabi3,
igen azt mondják, jobb ha nem cicin alszik el. De tudod mit, ne hallgass rájuk, ha nektek ez így jó. Az én kisfiam még mindig cicin alszik el, ha mégsem pici nyüszi után magától elalszik. Ha majd odaértek, hogy nagyon gázos lesz a helyzet, megkapod az Aludj jól gyermekem könyvet, pár nap alatt rendezõdik a dolog.Kép Igaz Lányok?
És az olyan jó, mikor ott szuszog melletted. Nekem n incs szívem felkelteni utána. Felveszem, viszem amásik szobába, közben apukájától kap egy jóéjtpuszit, beteszem az ágyikóba, betakarom, aztán kimegyek.
Olyan édes.

Krisztina,
jobban van Gergõ?

Majd még benézek,
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok! Köszönöm a jó tanácsokat a cicin való elalvásról. Mostanában kezd az esti elalvás gázos lenni. Tegnapelõtt azért, mert kicsit túlpörgött. Tegnap este pedig este 8-kor kelt fel a délutáni alvásból. Cicin aludt el, viszont amikor letettem felébredt. (Már mint a Flóra)Próbálkoztam, azzal hogy csak néhány perc múlva mentem be, fokozatosan növeltem az idõt a ránézések között. A vége az lett, hogy cicire tettem, de nem azon aludt el. Remélem nem lesz rendszeres ez a dolog. Szerintetek mit csináljak, ha napközben leteszem a kiságyba, üvölt? Hagyam, vagy vegyem ki?

Ágci: A könyv érdekelne, viszont nem szeretek kölcsönkérni. Fõleg, ha így értetted. Te hol vetted?

Na csá!
Gabi3
UI:Ismeritek a Sinlak nevû tejpépet?
inecsg

Szia Gabi3,
a könyvet nem lehet megkapni. Már nem forgalmazzák. Talán könyvtár, ha nem szeretsz kölcsönkérni. Amúgy 1 óra alatt ki lehet olvasni.
Hányx alszik Flóka napközben? Én már nem csinálok belõle ügyet, ha álmos megszoptatom, elalszik, most pl. azt csinálja, pedig csak délután 2kor szokott mostanában elaludni. Szvsz vedd ki. Ne utálja meg az ágyat. Manó is a nagyágyon kummant most.
Sinlac, dokival írasd fel, úgy olcsóbb, szentjánoskenyérbõl van, semmi íze, gyümölccsel keverve talán megeszik a babák. Gabómamó többet tud mondani róla.
Küldök egy mélt.
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok,

na kedden voltam nogyogyinal, mindent rendben talalt.A cervixem is valtozatlan 2100. Mostmar szulesig remelem marad. Kerdeztem nem baj-e, hogy mar 2 honapja nem hiztam.Azt mondta jobb lenne az egyenletes hizas +h ogy majd karacsonykor majd hizok. Mondtam, hogy ennel tobbet mar nem hiszem, hogy fogok enni, mert igy is sokat eszem v. megsem? Csak tudnam, hogy a hasam mitol no? Remelem a babo a fenekembol taplalkozik, jo lenne. Kép

Tegnap tanacsadason voltunk, es irtam, hogy Jazmin hizott 43 dekat. Mostmar ugy vagyok, ha nem is eszik, legalabb hizik. De lagalabb nem ordit eveskor, az is vmi. Tegnap probaltam neki 3 fele kajat adni, de kifolyatta oket en mindegyiknel megkerdeztem, hogy nem finom? Es azt mondta nem. Olyan aranyos volt. A 4. oszibarackos pulyka volt, az altalaban bevalik, kerdeztem nem finom? Erre nem mondott semmit, csak ette. Kép Kulonben most vagy brokkolis pulyka v. oszibarackos pulyka a menu. Nem tom meddig birja.
Lehet, hogy a gomba miatt nem hizott jazmin eddig. Most megint van bekuldve minta, remelem negativ.

M a reggel voltam cukros vervetelen, teljesen normalis.
Ma este megyunk szemeszhez, 3 napja tagitom Jazo pupillajat. Szerencsere nem lazasodott be.

Agci,

jot nevettem amikor irtad, hogy Gabo egyedul lecsozik a csuzdan. Gondoltam is, micsoda kulonc etkezesi szokasai vannak. tenyleg milyen volt a MIkkamakka? Sok gyerek volt?

Ildianyu,

voltunk kedden jazoval vervetelen az allergia miatt. 1 honap alatt van meg az eredmeny. Olyan ambulancian csinaljak, ahol mutetre varo gyerekek varnak vervetelre (kohogtek , tusszogtek) remlem nem kapott el Jazo semmit.
Mi odamentunk 8-ra, de szerintem folosleges, mindenki 8-ra ment es a doki csak fel 9-re es nagyon sokan voltak, de mikor megjott a doki mar haladt eleg gyorsan. Jazo uvoltott, en kijottem, mert en meg bogtem , mint 1 szamar. Biztos azert van, mert terhes vagyok.

Gabi3,

A sinlac eleg vacak pep, bar allitolag van olyan baba, aki szereti, szerintema szaga is borzadaly. Gyumolccsel azert jobb tenyleg. Bar ami tapot Jazmin eszik, az meg szornyubb. Jazmin a sinlacot nem nagyon szerette. Bar biztos, ha tobbet probalom megszokja, mint a tapot.
A nappali alvassal, meg sokx mi is szenvedunk. Probalom azt apillanatot elkapni, amikor mar tenyleg almos Jazmin es akkor rakom le alukalni. Ha sikerul, akkor szo nelkul elalszik, ha nem akkor ordi-bordi van, mikor meddig. Amikor nagyon remenytelen a helyzet, akkor kiveszem, de szoktam hagyni vmikor fel oraig is, de olyankor nem uvolt, inkabb csak kiabal.
A konyv nagyon jo. Mar mindenki elolvasta es alkalmazza tobbe-kevesbe. Mi az esti alvasokkal kuszkodtunk , de a tobbiek is.

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Sziasztok!
Lara: Nestléseket küldesz be? Mármint vonalkódokat? Melyik ajándékot kéred cserébe???

Ágci: Jól van Bogi Köszi Kép. Azóta semmi. Minden el van pakolva elõle, mert mászik ezerrel ás pakol,nyomkod,megkóstol...stb
Azt hiszem nagyon hirtelen jött ez a mászás dolog, egyik napról a másikra és szerintem nem voltunk felkészülve rá...Kép Senki a családból. Szinte egyszerre kezdett el felállni és mászni. Ja! És mostmár nem csak a járókában áll fel, hanem bárhol ahol kapaszkodni lehet. (ágy széle,szék,kandallóKép,számítógépdobozKép...mindegy neki, csak kapaszkodhassonKép)
Már egyszer kérdeztem, de nem láttam, hogy válaszoltál volna. Naponta hányszor szopik Cumika????

Gabó: Ügyi ez a Jázmin lány, hogy ennyit hízott! Figyeld meg milyen gyorsan behozza majd a lemaradást! Te mindig kisüveges bébiételt adsz babónak? Nem szoktál fõzni neki??? Többiek???

Bogi eddig összesen 7!!! üveges kaját evett meg (azt is csak,ha utaztunk)én minden nap fõzök neki.Eddig külön fõztem, mostmár csak akkor ha pl paradicsomlevest fõzök nekünk, akkor neki külön fõzök valamit, vagy pl tegnap disznótoros volt ebédre, abból õ nem evett Kép) Végül is mindent megeszik amit elé teszünk. A kedvence a füstölt sajt (azzal apukám tömte meg egyszer, azóta állandóan kinézi a szánkból, ha mi eszünk, de én nem adok neki, csak trapistát)
Szerintetek szabad neki gombát adni??? Majd karácsony után megyünk tanácsadásra és akkor megkérdezem, de jön haza tesóm (õ vega) és karácsonykor magokat,meg füveket fogunk enni. Átmegy a család kecskébe Kép Szóval gomba lesz gombával és ehet majd abból Bogi???

Rita:
Örülök, hogy jól vagytok és sajnálom, hogy eddig még mindig semmi Kép, de nagyon szurkolunk ám nektek!!!! Januártól izgulhatunk, ugye??? Kép Köszi a karácsonyi jókívánságokat, mi is Kellemes Ünnepeket Kívánunk nektek!!!!

Gabi3:Boginál is újabban észrevettem, hogy az esti elalvások nem mennek zökkenõmentesen. Napközben (1x alszik, ami szerintem kevés) nincs semmi gáz, de este, nagyon nem akar aludni. Én arra gondoltam, hogy lehet, hogy estére már annyira fáradt, hogy azért nem tud elaludni. Mert napra pontosan azóta nyügisek az estéink, hogy elkezdett mászni ill. állni. Biztosan kifárad napközben és estére már bazi fáradt szegény, hiszen egész nap jön-megy. Akkora energia van benne, hogy elképesztõ!!Kép Azt csináljuk, hogy esti tápszer után még nyom egy kis meleg kakaót, mert az nyugtató hatású és attól elõbb utóbb bealszik. Kép

Néztétek a Pampers nyereményjátékot? Azokért a kis bizgerákért Kép, cserébe lehet játékot kérni! Ti melyiket választanátok??? Mondjuk 10 pontért. Nem tudok dönteni Kép

No megyek
Csók
Enikõ

ceniko
Szeged

Szjasztok!
Ágci: A kiadó sem ad már el? De a könyvtár jó ötlet. Egyébként Flóka 2-3x alszik napközben, dél körül, délután és néha este felé, ha nagyon elfárad. Úgy szoktam, hogy ha látom rajta, hogy kezd fáradni, akkor cicire teszem és belealszik, ez álatában akkor van amikor evés lenne, úgy hogy nem látom rossznak. Egy óra múlva felébred, majd megint cici, fõzi vagy gyümi. Köszcsi a drótot!!! A következõ kérdésem az lett volna, hogy mit lehet még adni neki. Mert lassan én unom a s.tököt a répát meg a spenótot. Az almát, banánt és a körtét.

Gabó:Azt tudom, hogy nincs túl jó íze, de hátha laktatóbb, mint a fõzelék. Bár nem tudom. Flókival az a baj, hogy ordít és nem csak kiabál.

Enikõ: Én is arra tippelek, hogy a Flóra isugye most kezdett el ügyesebben forogni, most próbál mászni, de csak próbál. Szerintem feldühödik azon, hogy nem sikerül neki. Ja mert ma már az sem volt jó, ha a földre letettem és körülötte tettem-vettem. De most alszik!!

Pampers játékok közül a kádra szerelhetõ tetszik(6 pont),
és természetesen az elefánt (10 p)(kedvenc állatom). A többire már nem emlékszem. Egyébként én nem nagyon szeretem a gombra mûködõ játékokat, és valahol olvastam, hogy nem is túl jók. (Kismama?)

Hálásan köszönöm a segítõ,jó tanácsokat!!
Gabi3
Ui:Eszembe ötlött, hogy mikor a Flóka még a kórházban volt, ugye bejártunk szoptatni és ott is megbeszéltük az anyukákkal a tapasztalatokat. Nekem soha nem vált be, amikor valamin változtatni akartam. Egyszer be is gyulladt a cickóm. Lehet, hogy nem kéne piszkálni a megszokott dolgokat. Azért jó hogy tudunk így csereberélni!

Még vissza nézek! (mint a vak asszony:-))
Ui2: Ja, szerintetek adhatok neki a Milupa tejpépjébõl, az van itthon. Igaz már öthónapos kortól ajánlják, de én nem bízom benne. Nem ismerem.

Bocs kicsit hosszú lett!
Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Enikõ!
Szegény Bogi! A lényeg, hogy jó lett a vége, és semmi baja. Kép
Engem is érdekelne, hogy lehet-e gombát adni. (én már adtam)

Gabi3!
Megcsináltam a mézest, fincsi lett, de házikót nem csináltam. Valahogy nincs most hozzá türelmem. Kép Azt olvastam valahol, hogy porcukorba kell citromlevet cseppenteni, és azzal nagyon jól ragad.
Szerintem is hagyd nyugodtan Flókát cicin aludni. Lili is sokáig azon aludt, semmi baj nem volt egy ideig, aztán volt, de a KÖNYV segítségével megoldottuk a problémát. Utána megint a cicin aludt el. Kép
Én is kipróbáltam a Sinlac-ot. Lili ette (mondjuk nem sok dolog van, amit nem eszik meg). De nekem hányingerem van, ha csak látom, így jól eldugtam.

Gabómamó!
Elképzeltem JÁzmint, ahogy mondja, hogy nem kér, aztán meg habzsolja a barackos pulykát. Kép
Szerintem ne aggódj, hogy nem hízol, a lényeg, hogy Gombóc jól van. A barátnõm, aki nemrég szült, együtt járt tanácsadásra egy nõvel. 110 kilóról kezdte, és 100 alatt volt a terhesség végére. Hogy hogy csinálta?!
Mi volt a szemésznél?
Kicsit rosszul lettem, amikor olvastam a vérvételt. Remélem, én fogom bírni. Nekünk azt mondták, 11-re menjünk. És csak vért vettek? És ha mondjuk nem adok neki semmi tejterméket, akkor hogy állapítják meg? Jó, én adok, de ha nem adnék?

Nem vagyok normális. Fél 9-kor feltettem fõzni egy adag töltött kápit. Most aztán várhatom, hogy kész legyen. Kép Reggel meg korán kell kelni, mert menni kell vérvételre. Kép És még enni sem lehet elõtte. Kép

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok,

Eniko,

igen altalaban babikajat adok, mert Jazo nem nagyon eszi a sajat keszitesu cuccokat. Mindig probalkozom vele, eszik 1-2 falatot es ennyi. Mindig adok a mi kajankbol, de a celom az, hogy minel tobbet egyen, ezert a par falat utan adom a babikajot. Amit en csinalok es pepesitem, azt altalaban kikopi, ha darabosan adom, 3-4 falat es kesz. Nem konnyu .
Az az erdekes, ha darabos kajat rakok a pepesbe, akkor kikopi az egeszet. De ha kulon adom, akkor megeszi.
A kakao utan nem pisil sokat Bogi?

En a 10 pontosbol a zenelo bogarkat valasztanam

En a 16 pontos csigara gyujtok. Pont ma hivott a baratnom, hogy mult heten kuldte be, es ma mar meg is kapta, de nem postan, hanem kihozta 1 ficko hazhoz.

Gabi3,

(szgeny, orulsz az uj nevednek?)

csak akkor probald meg a tejpepet, ha hipoallergen. Legalabb is en rendeset nem probalnek meg varnek legalabb 2 honapot vele. De lehet, hogy en tul elovigyazatos vagyok.

Most neztem vegig a Sejtjeink c. filmet, jol vegig bogtem.

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Ildianyu,

Jazmin vegig orditott a szemesznel. Persze nem aludt ma csak 1x fel orat, delutam hiaba raktam le, ordi-bordi volt fel oraig, aztan kivettem.
Nu,meg jo hogy jott velem Csaba, mert le kellett a fejet + a kezet fogni Jazminnak. Nagyon fajhatott az, hogy kulonfele lencsekkel a szemebe neztek.
Nu a dok azt mondta, hogy +1 dioptrias mindket szem, de ez teljesen normalis, mert ahogy no Jazo, ugy novi ezt ki. Kancsisagra azt mondta, hogy meg alakul, de szerinte nem kancsi. Mutattam neki az utlevel kepet, es azt mondta, hogy teljesen szimetrikus. Hat jo. Ha veletlen rosszabodna a helyzet, akkor majd menjunk.

Szerintem ti akkor nem oda mentek vervetelre, ahol mi voltunk. Hat kivancsi vagyok? A vasa jo lett Jazminnak.

g.
gabomamo

Ildianyu,

azert az tulzas, hogy Jazmin habzsolja a oszis pulykat.

g.
gabomamo

Sziasztok!

Ági: Hála Istennek Gergõ jobban van. Nem kellett elvinnem a kórházba.Beszéltem a dokinkal és õ javasolta, hogy várjunk még. És igaza lett. Az orrába azóta is csepegtetek tejcsit, rövidebb ideig levegõzünk és még egy párologtató lóg a fûtõtesten.Hát ennyit tettem érte és bevált. Bár a férjem kicsit aggódva nézett rám amikor ffelszereltem a 3. párologtatót. Lehet, hogy attól félt, hogy elment az eszem.

Gabi3:Az esti elalvások nálunk is küzdelmesek. Az utóbbi napokban Gergõ már 18 óra körül igényli a fürdetést és a vacsoraszopit. Ilyenkor kicsit elszunyókál, de abban a pillanatban felébred ahogy megmozdulok. Elkezd sírni és addig sír míg el nem alszik. Ilyenkor hiába veszem fel, hiába ringatom, hiába dudolok neki, semmivel sem lehet megnyugtatani. Nem tudom mit kellene tennem, hogy nyugodtabban aludjon el.

Gabomamo: Szerintem ne aggódj azon, hogy te nem hízol. Én is csak 7 kilót gyarapodtam Gergõvel és a 37. héttõl nem változott a súlyom, de a pocakom nõtt.

Krisztina
gykriszta

Sziasztok!
Ildianyu: Megpróbálom a porcukros citromos ragasztóval a házikót! Valamikor a hétvégén. Csinálok fadíszeket is. Tavaly elõtt hiába csináltam elõre lyukakat rá utólag ki kellett fúrni. Elég vicces volt ahogy a férjem fúrógéppel lyukaszt.

Gabó: Szerintem nem hipós a tejpép. Van benne tejpor.Azért nem próbáltam még én sem. Lehet hogy felhívom az indo vonalukat. De szerzek sinlacot, remélem adnak a gyógyszetárban recept nélkül is, mert a doki nénink messze van. Flóra sem eszik mostanában túl sokat. Kb.20-30ml fõzit szopi után.

Kriszta:Én nem tudok a Flórán kiigazodni egyik este így a másik este úgy alszik el. Kitudja ezt követni. Elég szeszélyes a hölgyemény. Remélem nem a nagyapjára üt, mert õ ráadásul makacs is.

Csõkutya! (Boros után)
Bár nekem nem tetszik ez az elköszönés.
Gabi3
inecsg

Sziasztok!
Lehet, hgoy még jövök, de addig is,
Gabi3,
adnak csak többet fizetsz majd érte.
Ez a "hipós" nagyon gáz.Kép
Díszeket úgy sütsd, hogy tegyél bele egy gyufaszálat, vagy hurkapálcikát, és úgy tedd a sütõben. Akkor nem sül össze, állítólag.

Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Szia Cseuz Gabi, veled még nem találkoztam! Szép neve van a kislányodnak!

Ma voltam genetikai uh-n, olyan a pici, amilyennek lennie kell. Édes volt, ahogy úszkált, ficánkolt mindenfelé.

Enikö! Én egy csomószor gondolok arra, hogy milyen hamar történhet baj a gyerekekkel, és hogy milyen nehéz úgy nevelni öket, hogy a lehetö legnagyobb biztonságban legyenek, de azért ne "búra alatt" nöjenek fel. Szerintem jó adag szerencse (gondviselés?) is kell hozzá. A régi gyerekorvosunk egyébként azt mondta mindig, hogy egy igazi gyereknek át kell esnie pár gyerekbaleseten. Jó, hogy Boginak nem történt baja.

No ma csak ennyire futja, sziasztok,
Katicabogár

Kati
katicabogár

Sziasztok!

Gabómamó!
Mi is néztük a férjemmel a "Sejtjeink"-et és mindketten bömböltünk...

A gyerekbalesetekrõl annyit, hogy szerintem már most itt lézeng egypár a karácsonyi õrangyalkák közül, ugyanis Márton rázuhintotta a mosógép fedelét a hüvelykujjára, én szabadítottam ki alóla, és SEMMI BAJA NEM LETT!!! Amikor észrevettem, mi történt, már meg voltam gyõzõdve róla, hogy biztosan eltörte az ujjacskáját és nem! A férjemmel utána többször is rekonstruáltuk a történteket és még mindig nem akarjuk elhinni, hogy Marci így megúszta.

Most mennem kell, de lehet, h. jövök még!

Anita
fanita

Sziasztok!
Akkor hagy folytassam a sztorikat!
ma a tescoban Cumika felállt a padra, tudjátok amik ott vannak a boltok elõtt, és elõre szaltózott a másik oldalra, le fejjel, + 90 fokos fordulatot tett, úgy esett a hátára.Kép
Szerencsére már rajta volt a kabát, ami felfogta az ütést, meg majdnem elkaptam a lábát, ami lelassította az esést, és a kapusznija is tompította. El kezdett sírni, de szerintem attól, hogy meglátta milyen kétségbeesett arcot vágtam. Felkaptam, szinte rögtön meg is nyugodott, jobban érdkelete, már az autó, meg a helikopter, amik ott vannka az ajtóban. Ez megtörtént, nem találtam ki. Úgyhogy, ha halljátok holnap hogy egy hülye figylemetlen anyuka, és képzeld el... na, akkor azok mi voltunk.
Vigyázzatok magatokra és a családra is,
puszi:
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!
Ágci: Kipróbálom a gyufásat! Örülök, hogy nem lett a gyerkõcnek semmi baja a nagy koppanástól. Amit meg mások mondanak le van...

Katicabogár: Örvendek neked! Hanyadik héten tartasz? Egy évvel ezelõtt 19-et tapostam.

Csákó
Gabi3
A férjem itt toporzékol.
inecsg

Sziasztok!

Mostanában sajna' nem sok idõm van írni. Beninek csütörtökön fölszúrták a fülét (úgy volt, hogy pénteken altatásban fogják végezni!!!, de aztán elvittük egy másik dokihoz -Dr. Berényi Imre-, és õ leérzéstelenítette, és sitty-sutty elintézte a dolgot).
A héten két vizsgám is volt, azonkívül még mindig nincs meg mindenkinek a karácsonyi ajándéka, na meg sütünk-fõzünk, úgyhogy nem unatkozunk mostanában!

Most csak annyit akartam írni, hogy akit érdekel, a Kossuth Lajos sgt.-on a Tolkien könyvesboltban (az Anna-kútnál) lehet kapni az Aludj jól gyermekem címû könyvet.

Megyek, mert még várnak a konyhai teendõk.

Ja, még annyit, hogy mi a Pamperstõl egy 6 pontos játékot kértünk (az a lubickolós vizi játék), és nagyon szuper! Azért ezt kértem, mert tudtam, hogy ezzel viszonylag sokáig el tud játszani mindkét gyerek. Beni irtóra élvezi! Csapolja Bálintnak a "kakaót", aztán önti az arcába stb...

Még arról gyorsan beszámolok, hogy múlt vasárnap voltunk babaúszáson. Bálint nagyon meg lett dícsérve, mondta a csajszi, hogy nagyon ügyes!Víz alatt is volt 4-szer, vagy 5-ször! Gondoltam hogy nem lesz gond, mert Benivel szokott fürdeni, és az orra, szája, szeme, szóval mindene teli megy vízzel, de meg se kottyan neki! Mintha észre se venné!

Mindenkinek kellemes ünnepeket, ha addig nem jelentkeznék!

Kép

Kép

Kép
banita

Banita: Köszcsi! Majd megnézem azt a könyvet.
Csajok! Megsütöttem a mézeskalácsot. Szagra jó. Már csak ragasztani és díszíteni kell!

Este papír láncot készítettünk. Tök jók lettek.

Gabi3
Ui: Mindenkinek jó sütést-fõzést, utána jó ajándékcsomagolást, majd jó pihizést.
inecsg

SZijasztok!

Krisztina! Köszi!

Ágci! Még idén elvigyem a könyvet vagy elég a köv. talin?
A jáccóházba külön idöpont van megadva, hogy mikor lehet menni? Fizetni kell érte? Ott mit lehet csinálni? Olyan a jáccóház, mint pl. a Tescoba az éttermeknél van az az elkeritett jáccósarok??
Esetleg januárban tarthatnánk ott egy talit, nem?

Enikö! Holnap küldöm be a kódokat és Anyák lapja elõfizetést kértem.

Ildianyu! olvaslak, olvaslak, és nem irsz semmit Lili tesójáról, pedig annyira izgulok!

Hanga pont olyat esett tegnap, mint Cumika, csak itthon. Ült az ágyon, keményfedelü könyvet nézegett, és rátámaszkodott. A könyv pedig elkezdett lefelé csúszni, Hanga meg fejjel elöre a padlónak, hatalmasat koppant, utána egyenes testtel a hátára puffant. Szerintem jobban megijedt, mint fájt neki, bár biztos fájt, mert feldagadt a feje.
Mondtam utána a férjemnek, hogyha ezt felvettük volna videóra és beküldtük volna a kandi kamerás müsorba, biztos elvittük volna az elsö helyetKép

SZijasztok, Lara
lara

Sziasztok!

Mi holnap reggel elutazunk, így én már most csúcsra járatom magam fadíszítés+rokonlátogatás+csomagolás terén...

Nagyon köszönöm az e-mail címemre küldött jókívánságokat, ne haragudjatok, hogy én csak így, a "közösben" kívánok nagyon boldog ünnepeket Nektek!

Sok puszi!

Anita és Marci
fanita

Sziasztok!

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk mindenkinek (mamáknak, papáknak, babáknak és a pocaklakóknak is)!

Próbáltam az e-mail címekre is de sajnos ezek szerint nem pontosan van meg mindenkinek a címe Kép

Éva, Lili
vevike

Sziasztok!

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!

Kész vannak a beiglik, fõ a köv. adag töltött kápi. Kép

Láttam ma a Nagyáruház földszintjén lévõ könyvesboltban is Aludj jól, gyermekem c. könyvet. Lehet, hogy újra forgalmazzák?

Banita!
Beni nem sírt a fülszúrás miatt? Gondolom, nem fájt neki, de hát akkor is. Láttam tegnap a villamoson, gondolom a nagymamájával volt. És panaszkodott, hogy a múltkor nem volt hely. Kép Nagyon aranyos volt.

Lara!
Most voltam dokinál szombaton, mert meg akart nézni még karácsony elõtt. Szerencsére minden ok. Most 67.7 mm az ülõmagassága. És kaptam képet is, és annyira jól látszik az arcocskája is. Kis gülü szemei vannak, de szerintem hasonlít Lilire. Kép

Vevike!
Olyan régen jelentkeztetek már!!! Minden rendben van?

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Már sokszor olvastalak benneteket, de csak most sikerült írni.
Ha valaki azt a puha mézeskalácsot sütötte meg, amit korábban leírtam, akkor elnézést kérek tõle. Rosz volt a leírásban a liszt mennyisége. 1/2 kg helyett 1 kg kell bele.

Banita: Hol voltatok babaúszáson?

Ildianyu: Szépen fejlõdik a pocaklakó! Gratulálok!

Lara: Mekkora púpja lett Hangának? Még jó, hogy nem lett komolyabb sérülése.

Áldott karácsonyi ünnepeket kívánok Nektek Dr. Imre Ernõ gondolataival:
"Karácsony van: Krisztus születésének az ünnepe. Nem a fenyõfáé, nem az általános békéé és szereteté, hanem Isten ünnepe.Annak ünnepe,hogy "úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz õ benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.""

Krisztina
gykriszta

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?