Sziasztok!
Lara: Nestléseket küldesz be? Mármint vonalkódokat? Melyik ajándékot kéred cserébe???
Ágci: Jól van Bogi Köszi
. Azóta semmi. Minden el van pakolva elõle, mert mászik ezerrel ás pakol,nyomkod,megkóstol...stb
Azt hiszem nagyon hirtelen jött ez a mászás dolog, egyik napról a másikra és szerintem nem voltunk felkészülve rá...
Senki a családból. Szinte egyszerre kezdett el felállni és mászni. Ja! És mostmár nem csak a járókában áll fel, hanem bárhol ahol kapaszkodni lehet. (ágy széle,szék,kandalló
,számítógépdoboz
...mindegy neki, csak kapaszkodhasson
)
Már egyszer kérdeztem, de nem láttam, hogy válaszoltál volna. Naponta hányszor szopik Cumika????
Gabó: Ügyi ez a Jázmin lány, hogy ennyit hízott! Figyeld meg milyen gyorsan behozza majd a lemaradást! Te mindig kisüveges bébiételt adsz babónak? Nem szoktál fõzni neki??? Többiek???
Bogi eddig összesen 7!!! üveges kaját evett meg (azt is csak,ha utaztunk)én minden nap fõzök neki.Eddig külön fõztem, mostmár csak akkor ha pl paradicsomlevest fõzök nekünk, akkor neki külön fõzök valamit, vagy pl tegnap disznótoros volt ebédre, abból õ nem evett
) Végül is mindent megeszik amit elé teszünk. A kedvence a füstölt sajt (azzal apukám tömte meg egyszer, azóta állandóan kinézi a szánkból, ha mi eszünk, de én nem adok neki, csak trapistát)
Szerintetek szabad neki gombát adni??? Majd karácsony után megyünk tanácsadásra és akkor megkérdezem, de jön haza tesóm (õ vega) és karácsonykor magokat,meg füveket fogunk enni. Átmegy a család kecskébe
Szóval gomba lesz gombával és ehet majd abból Bogi???
Rita:
Örülök, hogy jól vagytok és sajnálom, hogy eddig még mindig semmi
, de nagyon szurkolunk ám nektek!!!! Januártól izgulhatunk, ugye???
Köszi a karácsonyi jókívánságokat, mi is Kellemes Ünnepeket Kívánunk nektek!!!!
Gabi3:Boginál is újabban észrevettem, hogy az esti elalvások nem mennek zökkenõmentesen. Napközben (1x alszik, ami szerintem kevés) nincs semmi gáz, de este, nagyon nem akar aludni. Én arra gondoltam, hogy lehet, hogy estére már annyira fáradt, hogy azért nem tud elaludni. Mert napra pontosan azóta nyügisek az estéink, hogy elkezdett mászni ill. állni. Biztosan kifárad napközben és estére már bazi fáradt szegény, hiszen egész nap jön-megy. Akkora energia van benne, hogy elképesztõ!!
Azt csináljuk, hogy esti tápszer után még nyom egy kis meleg kakaót, mert az nyugtató hatású és attól elõbb utóbb bealszik.
Néztétek a Pampers nyereményjátékot? Azokért a kis bizgerákért
, cserébe lehet játékot kérni! Ti melyiket választanátok??? Mondjuk 10 pontért. Nem tudok dönteni
No megyek
Csók
Enikõ