Új privát üzeneted érkezett!

Vikcy
Én is bejelöltelek iwiw-en! :)

Ani
Nagyon sajnálom a szüleiddel történteket! :( Milyen emberek vannak! :evil:
Gergőbaba egész jól van, nekem is van mikor este elalszik félkilenc-kilenc körül és alszik kettőig.Ha nem lenne légzésfigyelönk biztos idegeskednék.Volt már olyan, hogy éjjel felriadtam, hogy mennyi az idö(kettő), és a fiúnk nem szólt még, hogy kajás, az apa is felriadt.De aztán eszembe jutott, hogy ott a légzésfigyelő, biztos csipogna! :)
Nekünk 15db pelusunk van, de az is kevés, mi mindenhova azt használunk.A babakocsiba, hordozóba, szopihoz azon fekszik, sőt néha azzal takarom csak be! :)

Nati
Nembaj, hogy nem kerestél meg, mert akkor már úgyis a szülőszobában voltam.Reggel fél tíztől már ott voltam.A szüléstörténetemet majd irom, igérem!A szülésznőm végig ott volt velünk, nagyon kedves volt mindig mondta hogy most mi lesz.A Csetényi is volt fent nálam, megnézett,mondta, hogy várunk, hogy tágulok-e, ha nem akkor fájáserösitőt kapok aztán meglátjuk, hogy mi lesz.A picifiam nembirta a dolgokat és ezért öt után úgy döntöttek, hogy császár lesz.De majd bővebben leírom,csak az hosszabb lesz, mert sokminden történt.
Én nem bántam meg, hogy volt szülésznőm meg orvosom.
Amúgy ha elfogadsz egy tanácsot, vigyél magaddal a kórházba bimbóvédő krémet mert valószinű kell majd.Nekem már ott kisebesedet és nagyon fájt, annak ellenére, hogy használtam.

Vicuska
Akkor elkezdödött! :) Nagyon drukkolok!

Livi
Üdv közöttünk! :D

Livi, Csehi
Én is bejelölnélek titeket iwiw-en! :)

Andesz!
Mindent bele! :) Drukkolok hogy minden jó legyen!

Judy
Jók a képek!Biztos jó lehetett a Balcsinál!

Tegnapelött voltam a háziorvosomnál, a kiütéseim miatt.Jó sokat kellett várnom két percért, és még be is pofátlankodtak elöttem, pedig direkt ott volt a picifiam is az apával.Néhány ember annyira közömbös tud lenni!Na mindegy!Ki kell találnom mire vagyok alergiás, mert gyógyszert nemtud felirni csak fenistilt irt fel, meg kálciumot.Pedig nem váltottam semmit sem!Szerintetek a szoptatós tea okozhat alergiát?

Kép
Kép
nibcsike

Sziasztok!
nibcsike:visszajelöltelek az iwiwen.Gergö baba nagyon édes a képeken.
Ma egész nap mostam,föztem,takaritottamés nagyon elfáradtam.Vettünk nagyon aranyos tapéta csikot a gyerekszobába(micimackós mint a függöny).Igaz még sok mindent nem csináltunk de ezt már fel is ragasztottuk.A baba bútorainkat a párom csinálja mert egyik szakmája asztalos de elég lassan készül.Az itthoni dolgokat mindig nehezebben csinálja meg.
Nati:Bence szobája nagyon szép nekem nagyon tetszik.
Vicuska:én is üdvözöllek.És mindent bele.

vikcy6
Pákozd

Sziasztok,

Most jutottam egy kis időhöz, hogy megírjak minden infót a mi ks-nagy családunkról! :D
Áprilisban költöztünk Fehérvárra, a párom itt kapott munkát. Van egy 10 éves fiam, aki az első házasságom "gyümölcse", Ő a Tolnai utcai iskolába jár. Jó nagy lókötő, viszont sokat segít a kishuga körül! A közös kislány Panna 15 hónapos, angyalarcú szöszi kislány, de benne is 7 kisördög van! Most várjuk a második közös gyermekünket, aki szeptember közepén fog megszületni. Ő is kislány lesz, a Doki bácsi szerint. Sikerült rátalálnunk Schwarczinger Zsoltra, aki első látásra szimpatikus volt, ezért Őt választottuk, hogy velünk legyen azon a napon. Természetesen Apuka segédkezett Panna megszületésénél és fog Szófia világrajövetelénél is aszisztálni Még a köldökzsinórt is elvágta. Azóta is meséli az élményeit, ami a szülőszobában érte!!! Én már 36 éves vagyok, lassan védett korba lépek. A párom most tölti a 30. évét! Márciusban volt az első házassági évfordulónk. A gyereknevelésben elég laza vagyok, bár szigorú is. Igyekszem következetes lenni a lúrkókkal! Most nem dolgozom, mert Gyeden vagyok(hatalmas összeg, éhen halni éppen elég!), és nem is szándékozom egyenlőre munkát keresni, inkább a gyerkőcökkel törődök. Talán 2 év múlva! Tervezzük, hogy itt telepedünk le, keressük is az igazi házat magunknak. Egyenlőre bérelt lakásban lakunk.
Majd igyekszem felvenni veletek a ritmust. Olvasgattam, amiket írtatok, esetleg, ha lesz ötletem, tapasztalatom, mindenképpen megosztom veletek! Látom, itt mindenki vagy babaváró, vagy babás, sok érdekes dologról írogattok. Látom, néha a feszültség is megterem, de hát úgy szép az élet, ha zajlik!
Nekem is akad egy-két kérdésem, amiben biztosan tudtok segíteni, de azt hiszem, ezeket legközelebb teszem fel! :?: Még össze kell szednem a gondolataimat! Azt hiszem, így lesz ez a fényképekkel is! Majd rakok fel azt is magunkról! :P
Most be is fejezem, de még ma este(hacsak el nem alszom) olvasgatok egy kicsit Tőletek!
Üdv
Anna

Kép
Kép
szofika3

Lívi,
üdv közöttünk, kalappal az új babához!!!! Hidd el, ez most sikerülni fog!!!!

Anna,
milyen házat kerestek és merre? Sajnos segíteni nem tudok, csak érdeklődöm :P

Ibi,
köszi a részleteket, a krém már be van készítve a táskába, sőt a bimbóvédő is :oops: Viszek mindent, mint egy jó bababoltos :wink: Jó sokáig vajúdtál, ha este 5-kör lett csak döntés... :shock:

Ani, hétvégi program???? Nem nagyon írtál most magatokról!!! Anyudék hazajöttek?? Ti meg hazaköltöztetek???

Csehi,
hát, gondolom jól elfáradtál, én már a gondolattól is fújtatok, ha a takarításra gondolok :shock:

Mi ma jöttünk-mentünk, jól eltelt a nap :wink: . A szomszéd 3 hetes babáját ma keresztelték, este megkuksiztam őket!!! Annyira kis cukorfalat!!! :P Mint egy kis gombóc!!! :P :P

Nálunk még mindig semmi tünet... Bár holnap vasárnap, akkor mindig szoktak lenni jóslóim, kíváncsi vagyok, holnap mit alkotok :wink:
Vendég

Vicky,
bocsi összekevertelek Csehivel :oops: , ne haragudj!!!!

Vicuska,
hajrá-hajrá!!!!! Most sikerülni fog!!!! Kíváncsi vagyok, hány petécskét látnak az uh!!!! Mindenképp oszd meg velünk a jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó hírrrrrrrrrrrt!!!!
Vendég

Nati,

ahogy elnézem az árakat itt Fehérváron, inkább a környező kisebb települések jöhetnek szóba. Most találtam is Pákozdon egy megfelelő méretűt, de majd hétfőn tudok bemenni az ingatlanoshoz. Mindenképpen új építésű kell hogy legyen, hiszen felvennénk a szocpolt, ami ugye nem kevés. Legalább 3 szoba nappali, kis kert, nagy terasz :P

Látom Te pár nap múlva szülsz! Ne haragudj, de még nem tudom ki kicsoda és hány gyerkőc van, de Neked Ő az első lesz most, ugye?

Kép
Kép
szofika3

szia Anna,
igen, Bencus az első babánk, másfél évet vártunk a nagy pillanatra, a csíkos tesztre és már nagyon várom, hogy a kezemben tartsam az egészséges és cukorpofa kis Bencét :P :wink:
Hát, akkor nem lesz egyszerű a keresésetek azt hiszem, de kitartás, itt többen kerestek és van már aki vett is házat mióta megy a topic :P Jegesmaci pl jövő héten fog költözni :wink: ők azt hiszem csurgón vettek házat. Kitartás, biztos ti is megtaláljátok a tieteket!!!!!
Jó éjt!!
Vendég

Halihó! :lol:

asszem megint nem érthető teljesen a vonalzóm :oops: :oops: 8)
szóval a szuri 2 days azt jelenti, hogy 2 napja kapom a szurikat :D
és nem megyek még tüszőkukucsra, csak majd aha megjön(ma vagyok a 20.napon), akkor kell mennem a ciklus 3.napján(tehát elvileg 1,5 hét) Tapolcára.Akkor kezdődnek csak az igazi tüszőérlelő szurik :wink:

Ja, és Ani!
a tábliba:33 elmúltam tavasszal :roll: :lol:

Köszi mindenkinek a drukkokat! :P

Nati!
mindjárt szülsz!mennek a + energiák :lol:
Vendég

Szia Nati,

Akkor nagy gratula a baba miatt! Hidd el csudajó érzés lesz a karodban tartani Bencét. Ahogy megszületik elfelejtesz minden pipit, meleget, rossz álmokat. Nagyon jó érzés lesz!
Én már a kislányommal rutinosan nem siettem el a kórházba menetelt! Inkább otthon sétálgattam, tusoltan és rendeztem a gondolataimat. Majd 5 perces fájásokkal, reggel 7-kor bementem a kórházba. Ott várt már a szülésznőm(akinek egy életre hálával tartozom, mind a segítsége, mind az emberiessége miatt, ugyanis Ő nem pénzért dolgozott. Képzeld semmit nem fogadott el!!!), és az orvosom, aki éppen ügyeletben volt! 9.20-kor megszületett Panna :lol: :lol: :lol: 3650gr és 59 cm volt!!! Ilyen könnyű és problémamentes szülést kívánok Neked is!!! :P

Enikő,

Én a kislányomnak 10 db textilpelust vettem, ami elégnek bizonyult. Igaz, később még vettem hozzá 4 db-ot, de az ma is a szekrényben van használatlanul. Most lesz aki használja, jó lesz Szofikának! Inkább eldobhatós alátétet vettem, vagyis vittem, amikor vittem orvoshoz a kicsit. Jobban szívja a pisit! Csak a pocit takartam be textíllel. Kb.500.-Ft egy csomag, és most használjuk 15 hónap alatt a második csomit!
A textilpelusból egyet felcsíkoztam, mert láz esetén azzal borogatom a kislány csuklóját és bokáját. A fejére a gyereknek sohasem teszek vizes borogatást!!! Hál istennek nem egy beteges fajta egyik lurkóm sem!
A hordozó! Azt javaslom nézz meg teszteket. A hordozónál ez nagyon fontos. Ha jól emlékszem a babakocsi.lap.hu-n vannak tesztek. A másik, hogy különféle babaoldalakon nagyon jó használt hordozókat lehet venni a bolti ár feléért. Ezeket ugye 13 kg-ig lehet használni, tehát nem strapálódnak le! Én is így vettem az enyémet! Az utolsó infóm szerint a legjobb töréstesztje a Maxi Cosi Cabriofixnek van!!! Ez tavalyi infó!
Hát most ennyi!!!

Üdv mindenkinek!!!
A.

Kép
Kép
szofika3

Jó reggelt! :D
Livi!
Üdv Köztünk! :D
Nagyon sajnálom ami Veletek történt,de indul a 2.babaprojekt,és ott minden rendben lesz :D
Priviben elküldöd a neved?Akkor majd jelöllek iwiw-en,és Szofika,Te is küldd el légyszi! :D
Szofika!
Honnan költöztetek ide?
Vicuska!
Ahogy Te Natinak,Mi meg Neked küldjük a +++++energit!!! :D
Nagyon drukkolok! :D
Jelentem az előszoba is kész,és nagyon szép lett :D
Képzeljétek,estére olyan hulla voltam,hogy a fáradság miatt,nem tudtam elaludni,csak kb fél 1kor :?
Remélem ma már jobb lesz 8)
Na puszi Mindenkinek! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!

Ma már jobban vagyok :) jeeeeeeee :)

Szofika : Üdv. az oldalon. És honnan költöztetek ide? Biztos nem lehetett egyszerű. Én 5 éve költöztem Pákozdra, Gyöngyös mellől. Pákozdon én is tudok egy eladó házat, az elképzeléseidnek szerintem pont meg is felelne.

Kép
csehi77

tnati : szép napot neked, hogy érzed magad?

Kép
csehi77

Jó reggelt mindenkinek!

Aki kérte iwiw-es elérhetőségemet, írtam mindenkinek privit, remélem el is küldte, még egy kicsit béna vagyok itt..... :oops:

No, most megyek a fokhagymás pipicombjaimat kisütögetni (hmmm... :wink: ) , de aztán majd még bekukkantok.

Mindenkinek szép napot, aki pihen, jó lazítást, aki tesz-vesz-pakolgat otthon, annak kitartást!

Livi
Vendég

Sziasztok

Bocsi de csak ezt az uccsó oldalt olvasom vissza.

Újaknak üdv!Nekem Schwarczinger volt a dokim és Mészáros Mariann a szülésznőm,mindegyikőjükkel nagyon meg voltam elégedve,és a következő babánknál is tuti választok szülésznőt is,mert nagyon sokat segített.Noel kisfiam 1 hónappal előbb érkezett,de szerencsére minden rendben volt.
Csehi és Vicky jelöltelek iwiwen benneteket!Anna és Livi titeket nem találtalak,légyszi jelöljetek be:Horváthné Miller Gabriella vagyok!Köszi

Livi
Nagyon sajnálom,ami Veled történt-szörnyű lehetett.Drukkolok,hogy hamarosan babás legyél és minden rendben legyen!

Csehi
Nagyon aranyos név a Luca,nekem nagyon tetszik!

Anna
Örülök,hogy csatlakoztál,és szívesen olvasom tapasztalataidat,tanácsaidat!Nem furcsa,hogy ilyen kis korkülönbség lesz Szófia és Panna között?Panna már felfogja a kistesó érkezését?Mi még mindig dilemázunk mi lenne a jobb a kicsi korkülönbség vagy a kb 6 év korkülönbség.Majd várom ezzel kapcsolatos tapasztalataidat.Gondolom Szófiát a korod miatt vállaltátok be ilyen hamar.

Vicuska
Végre beindult a gépezet,még kb egy hónap és jöhetsz mutogatni a zebrás tesztedet :wink: .Ezerrel drukkolok nektek!!!!

Judy
Azért a képeket megnéztem ám.Nagyon jó lehetett a Balcsin!Jók a képek és Barbika nagyon cuki és hatalmas kislány!

Ibi
Gergő baba jó kisfiú?Hogyan telnek az éjszakáitok?Képeket kérünk!!!!!!!!

Tündivel mi lehet?

Pénteken találkoztam Tanddal és Grétivel az Auchanba!Hát ez a kiscsaj még mindig csodálatos,olyan mint egy kis porcelán baba-meseszép.Nem nagyon beszélgettünk,Noel is nyügösködött.....Nem is kérdeztem tőle,hogyhogy nem jön mostanában.Egyébként jól vannak.

Magunkról:
a szomszédban lakik egy cigánycsalád,az átlaghoz képest normálisak(bucsus cigányok),tiszta rendes felkújított ház,tiszta udvarral.Azon kívül,hogy állandóan veszekednek és ordibálnak na meg néha hangosan hallgatják a zenét,nem sok vizet zavarnak.Képzeljétek egy hete minden éjszaka vadászik vki rájuk,gázpisztollyal vagy vmi ilyesmivel lövöldöznek rájuk,már a rendőrök is voltak kint nem egyszer.Azért sajnálom őket,egy hete minden éjjel kint őrködnek,gondolom félnek,nehogy rájukgyújtsák a házat.Tiszta Amerika mi?

Noel,egyre huncutabb és napról napra ügyesebb,most a hangjával játszik,nagyon tetszik neki,azt hajtogatja,hogy va-va-va-va-va... és hogy baba-ba-ba-ba....és néha meg úgy morog minrt egy bolhás kutya.Az éjszakáink most egész jók csak fél5 körül szokott megébredni akkor adok neki cicit aztán van hogy 9-ig alszik még.
Újabban nagyon rossz szokása van,azzal a 2 kis éles fogával szopi köben megharapja a cicibimbómat-hát ez nagyon fájdalmas ja és még a kezével csipkedi is :? Remélem hamar leszokik róla!

Na puszika
Vendég

Gabi!

Jelöltelek iwiw-en!
Én kis naiv azt gondoltam, hogy csak a panellakás olyan, hogy kénytelen vagyok elviselni a szomszédok minden őrületét, hát látom, a családi házas övezeteknek is megvan a feeling-je.... :?
Noel baba nem riad fel éjjel, nem ilyed meg a gázpisztolyos lődözéstől?

Tündi mintha pár oldallal ezelőtt azt írta volna, ha jól emlékszem, hogy megy Esztergomba nyaralni, azért nem ír szerintem.
Vendég

Livi
Köszi a jelölést!
Szerencsére Noel nem ébred fel az efféle zajokra,meg az ő szobája hátul van és amúgyse lehet annyira idebent hallani.
Tündivel kapcsolatban igazad lehet,most,hogy így írtad már emlékszem is :wink:
Vendég

Sziasztok,

Gyorsan bekukkantok, ezer a dolgom ma, holnap megyünk nyaralni és azt sem tudom hol a fejem, mit kell pakolni etc....
Barbika miatt a fél házat el kell vinni. :lol: :lol: :lol:

Csehi, Vicky,

Ha nem gond én is jelöltelek benneteket iwiw-en.
Nagyon csini kismamik vagytok. :lol: :lol: :lol:

Livi,

Üdv a csapatban. Olvastam a ti kálváriátokat, sajnálom, de most hogy csatlakoztál, tuti hamarosan babás leszel. :lol: :lol: :lol: Itt mindenki bebabásodik előbb-utóbb, és nem lesz semmi gond.
Elküldenéd, hogy hogy talállak meg iwiw-en?? :lol: :lol:

Szófika,

Hát nem lehet most könnyű bérelt lakásban, de remélem hamarosan megtaláljátok álmaitok házát.
Mi 3 év múlvára tervezzük a lakáscserét. Ha lakást veszünk akkor Fehérváron, ha házat akkor mi is a környékről valahonnan, mert itt a városban képtelenség olyan minőségű házat kifogni olcsón amire ne kellene milliókat költeni.
Ha nem haragszol elküldenéd te is, hogy milyen néven talállak meg iwiw-en?? :lol: :lol: :lol:

Gabi,

Hát nem semmi mik vannak, gondolom azért te is aggódsz egy kicsit mivel a szomszédotok. :shock: :shock:

Ciciharapásról én is tudnék mesélni. :shock: :shock:
Danikának volt mániája, hogy harapott. Idő kell nekik mire megtanulnak fogacskákkal szopizni. :lol: :lol:

Enikő,

Nekem kb 15 db textikpelusom van. Mi is állandóan használjuk, szinte mindenhez. Én nagyon szeretem, praktikus, puha és könnyű fehéríteni. :lol: :lol:

Nati,

Vasárnapi görcsök hogy vannak??? :lol: :lol:
Mire hazajövünk a nyaralásból addigra már tuti babázni fogsz.
Majd egy sms-t mindenképpen küldjél, hogy tudjam mikor van a nagy nap. :lol: :lol: :lol: :lol:

Vicuska,

Hajrá tüszőcskék, csak nődögéljetek szépen, hogy Vicuska mami hamar megkapja élete értelmét.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon drukkolok nektek. :lol: :lol: :lol:

Andesz,

Képet raksz majd fel a művetekről???? :lol: :lol: :lol:
Ha nem gond októberben valamikor elugranék hozzád egy manikűrre, mert az unokahúgom esküvője lesz Kincseben, én leszek a tanúja, és szeretnék valahogy kinézni. :lol: :lol: :lol:
Lehet egy alkalmi műkörmöt is kérek, már ha van ilyen. :lol: :lol:

Ani,

Én ugy látom az a 2. babóca hamarabb fog érkezni. :lol: :lol: :lol: :lol:

Bocsi ha nem tudok mindenkinek reagálni, de Barbika most ébredt fel és még rengeteg a dolgom ma.
Szép hetet mindenkinek, majd hozok képeket is.

Nati, ügyes légy ha addig szülni mész, és várom az sms-t.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok,
jelentem este voltak nagyon gyenge rendszertelen fájdogálások, de semmi extra és néha olyannyira nyomult lefele, hogy tényleg azt hittem kidugja valamilyét :wink: de mostanra semmi :shock: :shock: Ügyes fiú Bence, úgy tűnik Mariann szülésznőt sem akarjuk hazarángatni, és megvárja inkább Anikót :wink: Majd meglátjuk, holnap megyek nst-re, utána jelentkezem :P

Vicuska,
ezeket a szurikat most miért kapod??? Hogy pontosan megjöjjenek??? Köszi az energiákat, elkélnek :wink: . Én viszont nagyon pozitív vagyok veled kapcsolatban, és hiszem, hogy most hogy minden a helyén lesz, elsőre babás leszel!!! (tudod, nálunk is csak a megfelelő hely kellett és azonnal babás lettem!! :wink: )

Lívi,
hát a szomszédokról nálunk is tudnék beszélni :shock: de egész elviselhetők, bár nekem a panelban is szerencsém volt - de ott is volt kettővel alattam egy öreg nénike (finom voltam), aki a beköltözésem után "feljelentett" a közös képviselőnek mert este 9-kor zuhanyoztam és zavarta őt - megjegyzem, zárlatos volt a lakás, valamit rosszul kötöttek be, ezért a zuhany és a benne lévő víz is "csípett" - gondolhatjátok milyen macskamosakodások voltak ezek.... Jó kis kezdés volt :P De azóta mindig nagyokat köszönt :wink: - megkapta tőlem a magáét :P :P

Anna,
köszönöm amit írtál!! Pesten szültél először? Ne haragudj, ha valamire nem emlékszem, de most hirtelen sokat csatlakoztatok és kezdem szedegetni a szálakat :P Melyik kórházban? Most van szülésznőd?

Csehi,
örülök, hogy jobban vagy!!! szuper!!!!

Engem is kérlek jelöljetek be - Natália és csákvár tartózkodási hely :P

Ani,
kérdezted a suttógót... Hát... vannak fenntartásaim. Bár egy évet amerikában éltem, de nekem még így is nagyon "amerikás" ez a könyv. Vannak dolgok, amivel egyetértek - kell a rendszer a gyerkőc életébe, de hogy annyira "kockán" kövessek mindent, ahogy leírja... hát, majd azért néha fellapozom, de számomra nem egy követendő alapkönyv (pl. ne fürdessük az elején a babát, evés után játék legyen mindig, stb). Viszont azt tetszik, hogy figyeljük meg, mire van igénye, a sírás alapján próbáljunk meg rájönni, ne kapjuk fel azonnal. De majd úgy is meglátjuk, hogy mit hoz az élet :P :P

Anna,
a kis korkülönbség engem is érdekel, mi is valami ilyenen törjük a fejünket :wink: . Hogy bírod babásan a kistesót? Nem féltékeny??

Andesz,
hát csodálkozol, hogy nem tudsz aludni???? Az utóbbi pár hét, igencsak strapás volt számodra is!!!! Tessék most már egy kicsit kényeztetni magad!!!!! Na jó, csak miután az előszobát is rendbe raktad :wink:

Gabi,
tegyél fel videót Noelról ahogy gagyog!!!! meg a kiskecskéről is, róla már rég meséltél, pedig biztos nagyon édes lehet!!!!!!!
Tapaszt használod? Jobb a derekad és a kezed tőle??? MÉg szerencse, hogy az nem megy át az anyatejbe :wink:
Vendég

Judy,
érezzétek magatokat nagyon jól és Joe kocsmáját ki ne hagyjátok (feltéva ha még megvan). A babgúlyás isteni ott, ha te nem is ehetsz, a srácoknak tuti izleni fog!!!!!
Küldöm a sömit, nagyon remélem addigra anyuci leszek, mire hazajöttök!!!!!!! :P :P
Vendég

Judy
Nagyon szép időt kívánok nektek,jó nyaralást,érezzétek nagyon jól magatokat!
Hát remélem hamar leszokik Noel a cici harapásról!

Nati
A kiskecske már nagyon kis virgonc,úgy ugrál,hogy csak na,nagyon kis kajla,majd lehet levideózom.
Noelről pedig dobok majd egy videót,ígérem.
Tapaszt használom,a kezem továbbra is fáj,de elviselhető,most kaptam egy homeos bogyónak a nevét,állítólag nagyon jó,azt ki fogom próbálni.Amúgy a tapaszt a leírás szerint nem javasolják szoptatás alatt,de a dokinő azt mondta,hogy lehet,és különben se szopik már olyan sokat Noel.
Vendég

Videó Noel bébiről:

http://www.youtube.com/watch?v=OIFrrfBKirg
http://www.youtube.com/watch?v=7DTW0x-kEBs

És bocsi de a legújabb kedvenc fotóim:
Kép Kép

És tettem fel újakat a webalbumomba is. :wink:

Na puszi
Vendég

Sziasztok,

Most jöttünk meg a vásárlásból, alszik Panna, van egy kis időm!
Gabi,
Egyenlőre nem tudok mit írni a korkülönbségről. Csak remélni tudom, hogy egy-két hét alatt(a kis Szofi megszületése után) beáll valamiféle napirend. Most egy kicsit még kuszának tűnik a dolog. Elég eleven Panna, de szerintem menni fog. Hát igen a korom nagyon nagyot nyomott a latba a harmadik baba bevállalásánál, de őszintén megmondom Panna születése után fel sem merült a fogamzásgátlás, tehát azt tudtuk a párommal, hogy lesz még egy baba.
Képzeljétek el én és a párom 3 hónapi ismeretség után döntöttük el, hogy babát szeretnénk, és a következő hónapban már pozitív is lett a teszt. Nagy volt az öröm!
Judy,
nem vagyok az iwiw-en! Ha majd regisztrálok, igérem megírom, hogy hol találsz!Mi vagyunk ugye ketten a háromgyerekesek? A bérelt lakás nem egyszerű, de remélem jövő tavaszra már a sajátunkba lakunk! Az még érdekes lesz, hogy tudunk hitelt felvenni, hiszen a Gyed nem egy nagy összeg, a bank nem túl elnéző!!!
Csehi,
Vác mellett laktunk, és nagyon örülök, hogy ide költöztünk :lol: . lakik itt egy nagyon kedves rokonom, akit nagyon szeretek! Ő a nagybátyám!
Esetleg, ha nem gond tudnál valami infót küldeni a pákozdi házról?
Éppen azt néztem, hogy nagyjából egy időben szülünk! Csak Neked az első lesz!? Ne izgulj!!! De hülye vagyok, én a második után is izgulok kicsit!!!
Andesz,
Vác mellett laktunk, és nagyon jól érzem magam itt! A fiam is jól beilleszkedett a suliba, úgyhogy minden OK.
Nati,
A fiamat Esztergomban szültem egy nagyon aranyos Dokinál(Dr.Iványi Pál), a kis Pannát pedig Vácon. Van tapasztalat bőven, erről is és arról is! Most nincs szülésznőm, mert még erről gondolkodom. Azt hiszem nem tudok kifizetni az orvosnak is és a szülésznőnek is pénzt! Így is gond volt a Dokival, mert mivel elmúltam 20 hetes, amikor jelentkeztem a Schwarczinál, nem is vállalhatott volna el! Ugye a főorvosi utasítás! Ki hallott még ilyen hülyeséget!!! Remélem megoldjuk a párommal a vajúdási időszakot! És azt is remélem, hogy éppen egy rendes, kedves szülésznő lesz akkor a kórházba, amikor eljön az idő! A kis korkülönbségről egyenlőre nem tudok mit mondani! Ahogy megszületik Szofi, sokkal okosabb leszek! Ígérem megírom a mindennapjaimat! neked ugye van szülésznőd? Ki az orvosod?

Elmennék valamikor szülőszoba látogatásra! Esetleg nincs kedve valakinek csatlakozni hozzám?
Remélem válaszoltam minden kérdésre!
Üdv
Anna

Kép
Kép
szofika3

Judy, Gabi : Köszi szépen :)

gabi : nem irigyellek a szomszédok miatt, nem lehet egyszerű. Nekünk is van egy kedves szomszéd, pontosabban két házzal arrébb. Na hát ő katasztrófa , alapból van neki valami problémája agyilag, ráadásul minden nap tök részeg, nos ő ordibálni szeret. De leginkább éjszaka :( a múltkor este 10-től folyamatosan ordibált reggel 5-ig. Jó lenne vel valamit kezdeni de hát tehetetlenek vunk. Úgyhogy kénytelenek vagyunk elviselni.

tnati: kitartás neked :)

Kép
csehi77

szofika : én csatlakoznék szívesen. köszi a biztatást, de azért izgulok ám :)
a pákozdi ház: 2006-ban épült, könnyűszerkezetes, asszem 3 szoba , konyha, ebédlő, nagy nappali, elég nagy terasz, kert. Nekem nagyon tetszik :)

Kép
csehi77

Csehi,
Akkor esetleg megbeszélhetnénk valamilyen időpontot. :P Azt hiszem szerdán van látogatás? Egy kicsit majd bátorítgatlak személyesen! Mi nem messze lakunk a kórháztól!
Nem tudnál valamilyen elérhetőséget írni a pákozdi házhoz?
Üdv
A.

Kép
Kép
szofika3

Szofika: Gábor Á. utca, az elején jobb oldalt. Megadok egy számot remélem még él / mármint a szám :)/ Varga Zoltán :20/5248654

remélem tudtam segíteni. Ok majd összehozzuk valamelyik szerdán.

Kép
csehi77

Sziasztok!

Micsoda forgalom van itt....nem ez szokott lenni hétvégén.
Nekünk elég zűrős napunk van, Roni baba kicsit nyügi. Mindig altatnom kell (amúgy elalszik magától), állandóan a cicin lógna. Most végre alszik, remélem egy darabbig húzza a lóbört. Nekem asszem megjött vagy valami olyasmi, mondta a doki hogy a szuritól elvileg nem fog megjönni, max pecsételés. Na nekem valami olyasmi van.
Áh nem hiszem el, felkelt, pedig fél órája raktam le. :evil:

madiani

Itt van a melkasomon, itt hajlandó aludni. Most hogy még kicsi elfér Ő is és a laptop is, de mi lesz késöbb? :)

Ibi, hasonlóan mi is mindenhova pelust használunk, ahogy Judy is írta, jó mert ki lehet fehéríteni. Különben én is használok eldobható alátétet is, az is szuper, de vagy én vagyok szerencsétlen vagy Roni szúr állandóan ki velem, de sokszor lepisilli vagy lebukja. :) De sebaj, hisz azért van, és tényleg nagyon jó nedvszívó. Várjuk ám majd a szüléstörténeted. ;) Sztem a bimbóvédő krém akkor se biztos hogy használ ha elötte kenegeted már, bele kell edződjön a mell. Nekem a szabad levegő, az anyatej és az idő segített. Fájt nagyon de megérte. A kiütés sztem lehet a teától, valamire allergiás lehetsz belőle. Férjecském is tiszta piros kiütés lett valamelyik teától, nem ivot többet el is múlt neki.

Viki, kérünk ám majd képet a szobácskáról.

Anna, remélem megtaláljátok életetek házát. Nagyon szép kis család vagytok, gratulálok. A Szaffira nem írtál semmit, fogjátok így becézni? Olvasom Panna születése hasonló volt mint Ronié, örülök hogy neked is könnyen ment és remélem hogy Szófika is ilyen gyorsan jön világra. Kérlek ha szeretnél bekerülni a táblikba küld az adatokat. Hiányosan bent vagy már, de kiveszlek ha zavar.

Nati, köszi nincs semmi programunk a hétvégén, pihiztünk. Anycáék hazaértek, holna viszem Polgárdiba iraokat csináltatni. Mi meg hazajöttünk, jó volt anyuéknál is de azért jobb itthon. Nagyon sokat gondolok Rátok, minden szopinál nézem a telóm, hátha jött sömi. Köszi az infót a suttógórl, akkor nem veszem meg.

Vicuska, ne hari, én értettem félre. A tábliba meg csak fiatalítani akartalak....na jó....figyelmetlen vaggyok, bocsi. Javítom.

Andesz, remélem azért tudsz pihizni a nagy felújításba. Várom már a képeket.

Orsi, örülök hogy jobban vagy.

Livi, én is kérek privit, lécci.

Gabi, azta mik történnek a szomszédságotokba. Nem semmi. Oh én már most félek azoktól a kis fogacskáktól, nekem már most rágicsálja. Nagyon édes a képeken Noel, kis zabálnivaló. Tand sztem a hagyatéki miatt nem tud most jönni. Köszönjük róluk az infót.

Judy, nya ne már :) (aszem holnbap ezért csinálok egy tesztet) Nagyon jó nyaralást, jó időt kívánok nektek.

madiani

Hello,

Hogy én hogy szenvedek. Kora délután óta gyomorgörcsökkel küzdök. Az anyu és a kisfiam most mentek el gyógyszerért. remélem az segít majd! Persze a párom dolgozik!!!

Ani,
Nem láttam a kérdést Szaffival kapcs.ban. Bocsi. Igazából eddig Szofikának hívtuk. Majd meglátjuk. Most nem írok sokat, mert kutyául vagyok. Holnap küldöm Neked a táblázatba az adatokat!

A.

Kép
Kép
szofika3

Szia Anna!
Ugyan már nem azért írtam. :) Nagyon sajnálom hogy szarul vagy, remélem a gyógyszer segít. Pihizz sokat!
Pusza

madiani

Üdv. mindenkinek!

Gabi: Hát Noelhez gratulálok, már most jó kis pasi, majd le sem tudod róla vakarni a csajokat :lol:
Te pedig nagyon szépen rajzolsz, nagyon tetszik a micimackós háttér a gyerekszobában. Én is ilyesmire gondoltam, csak én béna vok :oops:

Jó éjszakát mindenkinek.

Kép
csehi77

Anna,
jobbulást neked!!! Ettél valamit, vagy mitől vannak gyomorgörcseid???

Ani,
lehet, Roni megint érzi az időjárásváltzást... holnaptól megint lehülést mond... Azért remélem Roni legalább éjszaka aludni fog!!!

Gabi,
jaj, annyira helyes Noel a képeken!!!! És már milyen szépen ül!!!! Nagyon helyes kissrác!!!!!!

A szülőszoba látogatás azt hiszem szerdán kettőtől van, mindenképp menjetek el, mert hasznos nagyon!!!! Jó dolgokat mondanak és meg is lehet nézni a szobákat!!!!

nekem a vasárnapi fájásokból nem lett semmi.... holnap nst után jeelntkezem, addig is kellemes napot nektek!!!!
Vendég

Sziasztok!

Gyors leszek, igyekszem holnap pótolni. Apa éjszakás lesz holnaptól. Lent voltunk anyóséknál Bölcskén. Martin süti a pogácsát, mutatja hol az okos esze, mondja, hogy baba, a nem-re úgy rázza a fejét, majd leesik, néha integet pápá-t, ad puszit, asszem ennyi.

Szofika, Livi! Engem is jelöljetek be légyszi, Sáriné Balogh Krisztina néven vagyok fent.

Livi! Nagyon sajnálom ami veletek történt, de KITARTÁST kívánok nektek. Az első babánk nekünk halva született a 39.héten, de utána hamar terhes lettem és itt van nekünk Martinka, akiből rengeteg erőt merítünk. Tudom, hogy nagyon nehéz és elfelejteni sem lehet, de nézz előre, lehet még babátok. Fel a fejjel, sok erőt, energitá küldök neked és mielőbbi babásodást!!!

Nati! Nagyon sokat gondolok rád/rátok! Megy a drukk éjjel- nappal!!!

Bocsi a többiektől, holnap megpróbálok jönni.

Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a kedves üdvözléseket!

Korán keltem, no nem vagyok hiperaktív, csak jöttem 6-ra melózni.

Szofika! Jobban vagy már?

Gabi! Most sajnálom, hogy nincs még hang a számítógépemen (most "tákoljuk" még csak össze) de Noelről így is aranyos a videó, hogy "pörög" a kissrác!!

Nati! Én még gyakorlatlan vagyok NST témában: olyankor csak szívhangot néznek, vagy méri a fájásokat is, ha esetleg pont akkor vannak?

Andesz! Remélem sikerült pihenned tegnap! Most, hogy kész vagytok az előszobával is, van még valami hátra a lakásszépítgetésből?

Chrissyy! Igaz, hogy a 19 hetes babámat is nehéz volt elveszíteni, de bele se merek gondolni a te történetedbe, hogy egy végig kihordott terhesség végződött így. No, de félre a szomorú gondolatokkal, nekem is attól van mostanság jobb kedvem, hogy lejárt az ajánlott várakozási idő, próbálkozhatunk, és akár holnap babás lehetek...(hu, de szép is volna... :lol: )

Ani! Remélem Roni babának ma már jobb kedve lesz, bár ha az időjárás vagy vmi front zavarta meg, akkor ma sincs valami banánérlelő nyáridő sajnos...

Mindenkinek szép napot! (csak sütne is ki az a szép nap....)
Vendég

Jó reggelt!

Húú, mennyit írtatok :shock: :D kicsit visszaolvasok és jövök. :D
bessy76

Jó reggelt! :D
Teszek pár képet!
Az első az előszoba(étkező)ami most lett kész,meg Bencusomról,aki mostanában grimaszol egyfolytában :D

KépKép
KépKép
andesz78

Nagyjából visszaolvastam...

Andesz
Örülök, hogy előcsalogattuk az önbizalmad és belevágsz a vezetésbe. :wink: :wink: :D :D

Chrissy
Nem semmi, milyen pózban aludt el Martinka :shock: Nagyon édes! :D

Vicky
Utólag is Nagyon boldog születésnapot kívánok!Nagyon aranyos a pocaklakód! :D

Judy
Nagyon boldog névnapot kívánok Danikának!
Szupik a családi fotók! Nagyon szépek a gyerekek!
Jó nyaralást és szép időt kívánok nektek! :wink: :D

Ani
Nagyon sajnálom, ami anyukádékkal történt! Hogy ilyen sok méreggel végződjön egy nyaralás... :shock: :evil: :evil: szörnyű!!
Tök jó az új vonalzód!

Nati
Rajtam is pont ilyen sz@rok jöttek ki a cickóim alatt és között. :evil: Fogalmam nincs, hogy mi a fenétől lehet. :? :?
Gyere NST után! :wink:

Vicuska
Hajrá szurik! Sok-sok tüszőnövesztőt küldök!++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink: :wink: :wink: :D :D

Livi
Üdvözöllek! :D
Szörnyűséges dolog történt veled, nagyon sajnálom :( :( Nem mondták, hogy mitől indulhatott meg a szülés?
Mielőbbi babásodást kívánok neked!!! :wink: :wink:

Gabi
Noelről a képek és a videók is tündériek! Zabálnivaló kissrác!! :D :D
Remélem, használ a tapasz és mielőbb rendbejön a derekad! :wink:

Szofika
Remélem, már elmúltak a gyomorgörcseid. Szokott ilyen lenni, vagy a kajcsi nem tetszett neki?

Pisilés: 6-7-szer jártok éjjel wc-re?? :shock: :shock: Mi lesz velem később? Most még csak egyszer kell felkelnem, de ez is megvisel, mert nem tudok visszaaludni. :? :? :? Ajaj, nem is merek belegondolni.... :o :o :D
bessy76

Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz
Nagyon szép színe lett az étkezőnek! Ügyi vagy! :wink:
Bencussal egyszerűen nem lehet betelni, annyira aranyos!!! :lol: :lol: A második kép a kedvencem, annyira jópofa :lol: :lol: :lol: meg az elsőnél, ahogy felhúzza az orrát :lol:
bessy76

Ja, nem is írtam, hogy nem lett meg pénteken az AFP eredmény, talán ma :roll: Ha meglesz, akkor holnap megyek a védőnőhöz vércukor szint mérésre.
bessy76

Bessy!
Ez most a legujjabb,hogy így felhúzza az orrát! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!

Mindjárt visszaolvasok, csak előbb ezt megosztom veletek!

Olvastam, hogy sokatoknál jött elő az aranyér-gond, ezért előkerestem a maszsázskönyveinket. Három részes kötet, a szerzők Mildred Carter és Tammy Weber. A címek:
Öngyógyítás testmasszázzsal
Öngyógyítás talpmasszázzsal
Öngyógyítás tenyérmasszázzsal.

A következő idézetet a testmasszázsos könyvből vettem ki:

"Az aranyér kezelése

Az aranyér okozta fájások sokszor elviselhetetlenek lehetnek, nem is beszélve a jelenlétük okozta kínos érzésről. Mindezek ellenére nagyon sok betegemnek tudtam segíteni, hogy a reflexterületek egyszerű masszírozásával gondjától és a vele járó fájdalmaktól végérvényesen megszabadulhasson. A titok nyitja nem más, mint az érzékeny pontok megkeresése, illetve azok rendszeres masszírozása, és fájdalmaink szinte varázsütésre eltűnhetnek. A kitartóan végzett reflexmasszázsnak köszönhetően bárki megszabadulhat ettől a kellemetlen betegségtől.
Az aranyér valójában egy olyan visszér, mely a végbélen belül vagy kívül helyezkedhet el. A területhez tartozó reflexpont keresésekor először vegyük szemügyre talpunkat.

A lábreflexpontok masszírozása

A hüvelyk- és egy másik ujjunkkal nyomjuk meg a sarok csontos részét, közvetlenül a párnázat felett. Találni fogunk itt egy boltozatos területet, melyet jól nyomkodjunk át,és keressük a fájdalmas reflexpontokat. Ezeknél a pontoknál az erősebb nyomás kifejtése miatt nagy segítségünkre lehetnek a kiegészítő masszázseszközeink. A kézi reflexeszköz igen hatékonyan használható ennél a területnél. Természetesen nem az egész zónát fogjuk érzékenynek találni, csak néhány pontjának érintése okozhat majd kellemetlen érzést. Az aranyeret kiváltó megduzzadt erek csak a végbél bizonyos területein jelentkezhetnek. Ha megtaláljuk a megfelelő pontot lábunkon, azonnal kezdjük el a kezelést, de ügyeljünk, hogy a nyomás nagyság kezdetben csak akkora legyen, amit még kényelmesen elviselünk. Amikor készen vagyunk, lassan haladjunk fel a boka belső oldali csontján, és itt masszírozzuk meg az esetleges érzékeny pontokat. Ujjainkkal és hüvelykujjunkkal jól dörzsöljük át a láb hátsó részét, valamint az Achilles-ín mindkét oldalát. Ha érzékeny területekre bukkanunk, mindaddig masszírozzuk, amíg a kellemetlen érzet el nem tűnik, még akkor is, ha fájdalmakkal jár. A teljes kezelést mindkét lábon végezzük el, valamint tapogassuk körbe a nagylábujj körmét, hátha fájó reflexpontra bukkanunk.

A kézreflexpontok masszírozása

Ha lábunk masszírozását befejeztük, térjünk át a kézen található reflexpontokra, melyet további segítségünkre lehetnek az aranyér kezelésében. Hüvelykujjunkkal nyomjuk meg a csukló felett található csontos területet. A tenyér oldaláról kezdjük el a masszírozást, és jól nyomkodjuk meg a csont felett és alatt húzódó zónákat. Most fordítsuk meg a kezünket és a csukló külső oldalát nyomkodjuk meg. Természetesen a masszázst mindkét kezünkön végezzük el. Saját gyakorlatomban több olyan esettel találkoztam, ahol ez az egyszerű technika teljesen megszüntette az illető aranyerét. A farkcsonton szintén található egy reflexpont, amit a gyorsabb gyógyulás érdekében ajánlatos rendszeresen ingerelni.

A sarok reflexpontjai

A végbél legfontosabb reflexpontjai a sarokpárna alatt helyezkednek el. Ha végbelünk vagy vastagbelünk alsó részével van gondunk, akkor ezt a területet olyan érzékenynek fogjuk találni, hogy szinte képtelenség lesz megérinteni. Mindezek ellenére a masszázst el kell végeznünk, hogy megújult energiát és vért juttathassunk az érintett területekre, s így a természet gyógyító ereje elvégezhesse munkáját. Az előbb már említettük, de most ismét szeretném kihangsúlyozni, hogy a sarok reflexpontjainak hatékony ingerléséhez jobb, ha masszírozóeszközöket használunk, különösen akkor, ha bőrkeményedés is található az adott területen.
A pontok kitapogatásánál első lépésben természetesen ujjainkat használjuk. Vegyük sarkunkat a kezünkbe, majd ujjhegyünket mélyesszük bele a sarokpárnába. Ha próbálkozásunk eredménytelennek bizonyulna, akkor a reflexfésűvel vagy a kézi reflexmasszírozóval ismételjük meg az előbbi mozdulatot. Fogjuk két kezünkbe a fésűt, és egyik oldaltól a másikig haladva húzzuk végig sarkunkon, különös figyelmet szentelve a sarok belső oldalának, egészen fel a bokáig. A nehezen elérhető reflexpontok masszírozásának egy másik módja, ha sarkunkat végighúzzuk a széklábakat összekötő fal peremén. A masszírozáshoz tehát bármilyen eszközt használhatunk, csak az a fontos, hogy az érzékeny területeken tapasztalható fájdalmat a rendszeres kezelésekkel minél hamarabb szüntessük meg. Ennek eredményeként csillapíthatjuk a reflexpontokhoz tartozó testrész fájdalmát, vagy jelen esetben elérhetjük az aranyér-visszahúzódást."

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Természetesen senkire nem akarom rátukmálni, de ha valakit érdekel, azért egy próbát megér.
Bevallom őszintén, én sem alkalmazom rendszeresen a reflexológiát, pedig rám férne, hiszen már többször is bebizonyosodott, hogy hatásos: a tenyérmasszázst szoktam néha, ha nagyon erős menstruációs görcseim voltak, és - nem túlzás - pillanatok alatt elmúlott.

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Nemrég hívtak a Gólyafészekből, hogy meg van az erdmény. Az AFP és a többi is jó :D :D :D Délután 6 után lehet menni a papírért. :shock:
Holnap megyek vércukorra.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bessy76 2008.07.21 10:32-kor.
bessy76

Andesz: szép az étkezőtök, és hát Bencus..... nagyon édes :)

enikő: köszi,hogy megosztottad velünk ezt a reflexológiás dolgot, én kifogom próbálni, mert én már nagyon régen küzdök aranyér problémákkal. Már kétszer műtöttek is és hát senkinek nem kívánom :( Úgyhogy úgy gondolom megér egy próbát. Nagyon köszi mégegyszer.

bessy: örülök,hogy jók lettek az eredmények :lol:

szofika: remélem jobban vagy már!

Kép
csehi77

Bessy!
Gratula a jó eredményhez :D

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok

Köszi csajok a képdicsiket.

Anna
Hát nem semmi azért,hogy 3 hónap után így bevállaltátok a babót, :shock: A család mit szólt hozzá?Azért látszik,jó döntés volt,mert a leírtak alapján remekül ellehettek.Gaskó,hogy fogadta a párodat?Nem volt nehéz?
Végül akkor elvállalta a Schwarczi a szülést?
Remélem mára már jobban vagy és elmúltak a gyomorgörcsök is.

Csehi
Na márcsak egy ilyen részeges ordibálós szomszéd hiányozna :? akkor lenne ám teljes a kép.
Most megnyugodtam,látom másokat is boldogítanak a szomszédok.
Köszi a dicsit a falfestésre is,nézz vissza Andeszéknál is csináltunk meg Natiéknál is.Náluk csak felrajzoltam a kifestés már az ő érdemük volt.

Ani
Sajnálom,hogy ilyen nyügi Roni,biztos ezt a hülye időt érzi.Nálunk is volt egypárszor,hogy csak a kezemben volt el Noel és csak így a testem közelében volt hajlandó aludni,de már régóta nem csinált ilyet,talán inkább az első 3 hónapra volt ez jellemző.

Chrissyy
Nagyon édes lehet Martin,ahogy süti a pogit és rázza a fejét meg minden.Nem semmi milyen sokat fejlődnek ezek a gyerekek rövidke idő alatt.Már én is nagyon várom,hogy Noel ilyesmiket csináljon.

Livi
Fő a pozitív hozzáállás és meglátod nemsokára zebrás lesz a teszted! :wink:

Tesó
Nagyon szép lett az előszoba,kitartás már nincs sok hátra!
Bencus tündéri a képeken!Olyan jópofa és cuki,és ahogy grimaszol,hát az nem semmi olyan mint egy kis "gonosz" manó :D Nagyon cuki!!!!Nekem is a második kép tetszik a legjobban,de a többin is tündéri!Hát hallod visszatekertem,abszolút nem hasonlítanak Noellel egymásra.

Enikő
Köszi az aranyeres tippeket,szerencsére lekopogom nekem nincs rá szükségem,remélem nem is lesz.De hátha a csajoknak bejön,egy próbát megér.

Bessy
Hú ez nagyszerű hír.Gratulálok a jó eredményekhez! :wink:

Puszi
Vendég

Ja voltunk ma védőben, Noel 7910 gramm és 69 cm. 440 grammot ízott egy hónap alatt. :D
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?