Sziasztok,
jelentem este voltak nagyon gyenge rendszertelen fájdogálások, de semmi extra és néha olyannyira nyomult lefele, hogy tényleg azt hittem kidugja valamilyét
de mostanra semmi
Ügyes fiú Bence, úgy tűnik Mariann szülésznőt sem akarjuk hazarángatni, és megvárja inkább Anikót
Majd meglátjuk, holnap megyek nst-re, utána jelentkezem
Vicuska,
ezeket a szurikat most miért kapod??? Hogy pontosan megjöjjenek??? Köszi az energiákat, elkélnek
. Én viszont nagyon pozitív vagyok veled kapcsolatban, és hiszem, hogy most hogy minden a helyén lesz, elsőre babás leszel!!! (tudod, nálunk is csak a megfelelő hely kellett és azonnal babás lettem!!
)
Lívi,
hát a szomszédokról nálunk is tudnék beszélni
de egész elviselhetők, bár nekem a panelban is szerencsém volt - de ott is volt kettővel alattam egy öreg nénike (finom voltam), aki a beköltözésem után "feljelentett" a közös képviselőnek mert este 9-kor zuhanyoztam és zavarta őt - megjegyzem, zárlatos volt a lakás, valamit rosszul kötöttek be, ezért a zuhany és a benne lévő víz is "csípett" - gondolhatjátok milyen macskamosakodások voltak ezek.... Jó kis kezdés volt
De azóta mindig nagyokat köszönt
- megkapta tőlem a magáét
Anna,
köszönöm amit írtál!! Pesten szültél először? Ne haragudj, ha valamire nem emlékszem, de most hirtelen sokat csatlakoztatok és kezdem szedegetni a szálakat
Melyik kórházban? Most van szülésznőd?
Csehi,
örülök, hogy jobban vagy!!! szuper!!!!
Engem is kérlek jelöljetek be - Natália és csákvár tartózkodási hely
Ani,
kérdezted a suttógót... Hát... vannak fenntartásaim. Bár egy évet amerikában éltem, de nekem még így is nagyon "amerikás" ez a könyv. Vannak dolgok, amivel egyetértek - kell a rendszer a gyerkőc életébe, de hogy annyira "kockán" kövessek mindent, ahogy leírja... hát, majd azért néha fellapozom, de számomra nem egy követendő alapkönyv (pl. ne fürdessük az elején a babát, evés után játék legyen mindig, stb). Viszont azt tetszik, hogy figyeljük meg, mire van igénye, a sírás alapján próbáljunk meg rájönni, ne kapjuk fel azonnal. De majd úgy is meglátjuk, hogy mit hoz az élet
Anna,
a kis korkülönbség engem is érdekel, mi is valami ilyenen törjük a fejünket
. Hogy bírod babásan a kistesót? Nem féltékeny??
Andesz,
hát csodálkozol, hogy nem tudsz aludni???? Az utóbbi pár hét, igencsak strapás volt számodra is!!!! Tessék most már egy kicsit kényeztetni magad!!!!! Na jó, csak miután az előszobát is rendbe raktad
Gabi,
tegyél fel videót Noelról ahogy gagyog!!!! meg a kiskecskéről is, róla már rég meséltél, pedig biztos nagyon édes lehet!!!!!!!
Tapaszt használod? Jobb a derekad és a kezed tőle??? MÉg szerencse, hogy az nem megy át az anyatejbe