sziasztok,
üdv az újaknak!!!!! Irjatok magatokról, az adatokat meg adjátok meg Aninak a tábliba, s egyből többet tudunk rólatok
Csehi,
hogy szólithatunk?? Édes a pocaklakótok!!!
Alexa,
most a párod is otthon van?? Biztos élvezi a kis lurkó, ha Apa is játszózik vele!!! DE jó, nálatok már esik!!!! Legalább kicsit változik a levegő....
Andesz,
Patrik nem is olyan gyerkőc, aki rosszalkodna
Annyira édes lehet, mikor hazamegy és megsimizi Bencust!!!! Nagyon nagy lelke lehet!!!!
Andesz, Alexa,
nehogy féljetek a vezetéstől!!! Hisz már felneveltetek majdnem egy gyereket!!! Tudom, más, de azt is hipp-hopp megtanultátok, s a vezetés is ilyen. Ha megtanulod az alapokat nagyon fogod élvezni!!!! A forgalmat pedig meg kell szokni, de egy-két izé nem fér a hátsóba után már észre se fogod venni!!!!!
Én a pesti forgalomtól féltem írtóra, de harmadjára már élveztem és sokkal jobban szerettem ott vezetni, mint pl az autópályán!!! Szóval hajrá, vágjatok bele!!!!
S te is GABI!!!!!!!!!!!!!!!!! Többen könnyebb!!!!!
Ani,
hogy van a szomszéd lánykátok? Nem szült még???
Hú, lányok, én nem tudom mi van velem, csak az idő vagy Bence készülődik kifelé, de alig kapok levegőt, csurog rólam a víz, pedig csak 23 fok van bent... Ezért várom már nagyon az esőt, hátha akkor ritkul a levegő...
megyek is, mert ki vagyok purcanva. Ha bármi elindulna
azonnal írok, még Bence születése előtt, kaptok hírt az bizti!!!!