Új privát üzeneted érkezett!

Na....basszus.....

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz : kitartás a vezetéshez , hidd el élvezni fogod. :)

bessy üdv neked is , köszi

Magamról???? hmmmm.... 5 éve költöztem pákozdra a páromhoz, előtte gyöngyös mellett laktam. Most várjuk első babánkat és már nagyon izgulok a szülés miatt. Már mindent összekészítettem, ha esetleg menni kell :oops:

rakok fel a babánkról egy képet :) Kép

Kép
csehi77

Andesz, mi történt ?

Kép
csehi77

Ja :D ,mindíg ezt csináljuk,ha valaki laptetős,mintha azt jelentené,hogy újra babásak lennék :lol:
Nem tudom érthetőbben leírni,remélem ki tudod hámozni a lényegét! :D
Nagyon édi Luca baba :D
Pákozdról most csatlakozott,Vikcy is,ismeritek egymást?

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz
Igen, már türelmetlenül várom, hogy érezzem a mozgását,mint ahogy azt is , hogy megtudjam, milyen nemű :D :D

Csehi
Édes pofija van a babódnak! :wink: :D
bessy76

Andesz, bessy : köszi szépen a dícséretet :)

Igen ismerem Vikcyt, a legjobb barátnőm :)

Nagyon jó érzés amikor már lehet érezni babuci mozgását. :lol:

Kép
csehi77

Sziasztok!

Üdv az újaknak! Én is a Schwarczinger Zs-nál szültem és Horváth Anikó volt a szülésznőm. Maximálisan meg voltam elégedve vele, sokat jelentett apa mellett, hogy ott volt. Érdemes fogadni őt is.

Andesz! Ne félj a vezetéstől, szerintem vágj bele, megéri. Meg ahogy írták, annyira kell koncentrálni, hogy nem lesz időd félni. Nagyon jó vezetni.
Vendég

Csehi! Nagyon aranyos a kis pocaklakótok. Már nemsokára itt az idő, de izgi! Majd együtt izgulhatunk érted és Ildiért.
Vendég

Szia Chrissy!
Mi újság?
Jobb kedve van már Martinkának?

KépKép
KépKép
andesz78

Szia Andesz! Változó! Most az ebéddel nyűglődött, végignyöszörögte és így sem ette meg, amennyit szokott. Kiváncsi vagyok akar-e szopizni.
És veletek mizu? Örülök, hogy Bencus meggyógyult!
Vendég

Hát nem akar! :( Így jártam!
Vendég

Sajnálom,hogy nincs jó kedve Martinkának :cry:
Szerintem,ha nem akar szopizni,ne erőltesd,az egyik barátnőmnek,majdnem ennyi idős a kislánya,mint Neked Martinka,és Ő is már csak este szopizik!
Köszönjük,Mi szuperul vagyunk,már 2 órája :shock: alszik Bencusom,pedig reggel is 9 ig aludt!Jó kis alvókája van :D
Hát,azt hiszem,én tényleg nem panaszkodhatom,mert nagyon jókedvű mindíg :D
Ja,és Patrikom is itthon van már,és rosszalkodik,de nem baj,mert már nagyon hiányzott!

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!

Üdv. az újaknak!! :D

Andesz!Nekem sincs jogsim,de ha majd egyszer lesz autónk,meg akarom szerezni.Nagyon félek a vezetéstől én is!!Az öcsém most jár autóssuliba,sógornőm meg jövőhéten kezdi.
A család autóját már vezettem,és nagyon nehéznek tűnt,hogy annyi dologra kell egyszerre figyelni!!Azt mondta anyukám,hogy olyan mint a biciklizés,belejössz,és nem felejted el soha!Ő már észre sem veszi amikor pl. vált! :wink: Férjednek van jogsija?

Nati!Nagyon szép Bencus szobája,mostmár tényleg kibújhat!! :D :wink:

Délelőtt a fiúk játszóztak egy nagyot,azt mondta a férjecském,hogy 7 babakocsi állt egymás mellett a játszótéren,annyian voltak! :D Jó is ,hogy lementek,mert itt most esik!! :shock:

Kriszti!Sok tejed van még?
Vendég

sziasztok,

üdv az újaknak!!!!! Irjatok magatokról, az adatokat meg adjátok meg Aninak a tábliba, s egyből többet tudunk rólatok :wink:

Csehi,
hogy szólithatunk?? Édes a pocaklakótok!!!

Alexa,
most a párod is otthon van?? Biztos élvezi a kis lurkó, ha Apa is játszózik vele!!! DE jó, nálatok már esik!!!! Legalább kicsit változik a levegő....

Andesz,
Patrik nem is olyan gyerkőc, aki rosszalkodna :wink: :P Annyira édes lehet, mikor hazamegy és megsimizi Bencust!!!! Nagyon nagy lelke lehet!!!!

Andesz, Alexa,
nehogy féljetek a vezetéstől!!! Hisz már felneveltetek majdnem egy gyereket!!! Tudom, más, de azt is hipp-hopp megtanultátok, s a vezetés is ilyen. Ha megtanulod az alapokat nagyon fogod élvezni!!!! A forgalmat pedig meg kell szokni, de egy-két izé nem fér a hátsóba után már észre se fogod venni!!!!!
Én a pesti forgalomtól féltem írtóra, de harmadjára már élveztem és sokkal jobban szerettem ott vezetni, mint pl az autópályán!!! Szóval hajrá, vágjatok bele!!!!
S te is GABI!!!!!!!!!!!!!!!!! Többen könnyebb!!!!!

Ani,
hogy van a szomszéd lánykátok? Nem szült még???

Hú, lányok, én nem tudom mi van velem, csak az idő vagy Bence készülődik kifelé, de alig kapok levegőt, csurog rólam a víz, pedig csak 23 fok van bent... Ezért várom már nagyon az esőt, hátha akkor ritkul a levegő...

megyek is, mert ki vagyok purcanva. Ha bármi elindulna :P azonnal írok, még Bence születése előtt, kaptok hírt az bizti!!!!
Vendég

Sziasztok!

Hát Bencus szobájáról még nem tudok képet rakni, mert semmi nincs benne, csak az ürs tapátás falakat tudnám lefotózni. De jövő héten szeretnénk beszerezni a kiságyat, meg a pelenkázószekrényt. Aztán abba be tudok pakolni.
Amúgy vettünk: 2 ágyneműgarnitúrát(4részes)- egy macis, meg egy füleses(disney), aztán 2 takarót, 3 kifogót(2fehér, egy tigrises), 2 fürdőlepedőt, bimbóápolókrémet(avent), 2 cumit(avent), körömvágó ollót, vízhőmérőt, lepedőket, nekem egy szoptatós melltartót(dorina), 2 hálózsákot, meg egy kocsikabit.

Chrissy! Nekünk a Diófában volt a lagzink, most is oda mentünk. Teljesen meg voltunk vele elégedve.

Andesz! Nekem is már jópár éve van jogsim. Kezdetben paráztam(a hü... oktatóm miatt), aztán hogy meglett a jogsim, tök élvezem. Igaz parkolni még 5 év után se tudok, de az a vezetésben nem akadályoz. Mindig ott állok meg, ahol senki nincs. :) Nem nevetni!

Üdv az újaknak!
Csehi! Én 1.-re vagyok kiírva, Nekem is Schwarczi a dokim, és van fogadott szülésznőm is, Bozsa Anikó. Lehet találkozunk a kórházban?!

Andesz! De jó, hogy Bencus meggyógyult. És irigylem az alvókáját. Adhatna Nekem belőle.

Nati! Te hogy bírod az éjszakákat? Én rettentően szenvedek már. Eddig egy szavam sem volt a terhesség alatt, most már szenvedek a medencefájdalomtól, meg a nem alvástól.
Mindenkinek pussz
n.k.ildi

Nya megint szar idő lett :(

Üdvözlök minden újat köztünk. Írjatok magatokról, kis családotokról, kérünk képeket is! Én szoktam szerkesztgetni a táblit, amit pár oldalla viszább meg tudtok nézni. Ha szeretnétek bekerülni lécci küldjétek el az adatokat. Lehetőség szerint az aláírásotokba írjátok bele az épp aktuális drukkokat (ezzel sokat segítetetk nekem). Köszi! Ja és már most szólok hogy nagyon sokan vagyunk a fórumon és előfordúl hogy valakinek nem reagálok, ez csupán azért van mert szita az agyam, kéretik nem megsértődni. Tegyétek fel újra a kérdést, ugyanez vonatkozik a tábli frissítésre is. Nyugodtan szóljatok ha valami nem jó.

Csehi, szia, nekem is Schwarczi volt a dokim. Én csak ajánlani tudom a szülésznőt, ő végig ott van a doki nem. Nekem nagyon sokat segített. Mindenki a sajátját dícséri (ez igy is van rendjén), tehát Bognár Bea az én szülésznőm, és biztos hogy a többit is nála szeretném szülni. Nagyon szép pofikája van Lucababátoknak. :) Újabb kislány a topicba.

Andesz, én imádok vezetni. Sztem feltétlen tanulj meg, annyira egyszerű, nem kell izgulni. Meglátod hogy milyen nagy segitség lesz ha kocsival tudsz ide-oda menni. Örülök hogy Bence teljesen meggyógyult. Jó volt a séta, kicsit meleg lett mire jöttünk haza, de túléltük. Most jó kis zuhi van. Kinyitottuk az ajtót, jöjjön be a friss levegő. A kutya nem jöhet be a házba, de fél a vihartól. A küszöbre feküdt, olyan édi, nincs szivem kizavarni.

Chrissy, bár tapasztalatom nincs, de sztem nem kell aggódnod a szopi miatt, Martin tudja hogy mire van szüksége.

Alexa, "Ő már észre sem veszi amikor pl. vált!" ez aranyos :) Meglátod ha megtanulsz vezetni (tényleg olyan mint a biciklizés) a váltás lesz az utcsó amire gondolni fogsz, rutinból fog jönni. De ugyanígy van az indexelés, tükörbenézés, hátrafordulás. Egyetlen dolog van amire figyelned kell, a környezeted, az mindig változik. :)

madiani

Nati, most hogy esett az eső, még párásabb lett a levegő, és már megint süt a nap.
Köszi kérdéset Márti (szomszéd) még 2 in 1, de már ő is nagyon szeretné látni Danikáját. Tegnapelött együtt voltunk sütögettek a fiúk, a férje is nagyon várja már, végig Ronizott. A végén még egyszerre lesztek korházba.

Ildi, ha kész lesz a szoba feltétlen várjuk ám a képeket. Nekünk is 4 részes macis ágyneműgarnituránk van, nagyon szeretem.

Nem tudom ki hogy van vele, de azt tudom tanácsolni és ez mindenkinek szól hogy sok textil pelust vegyetek, ha nem akartok állandóan mosni vasalni. Nálunk átlag napi 2 fogy el. Na meg azért is mert van egy a babakocsiba, egy a kistáskába, egy a gyerekülésbe, egy az ágyába, egy ahol szoptatni szoktam és egy a hálónkba. Szóval ha összeszámóljátok.... :) Cumiból is (ha cumizik a gyerek) legalább kettő kell, mert tuti akkor tünik el az egyik amikor ordít a gyerek. A körömvágó olló neünk nem jött be, a sajátommal vágom a körmét. A vízhőfok mérőt is csak egyszer használtuk (bár ezekre Vikike figyelmeztete így nem is vettünk) tőlük kértük kölcsön. Lepedőből is legalább 2 kell, értelem szerűen. Szopis melltartom nekem 2 van (ócsó skálás) de elég lenne 1 is, mert amikor kimosom felveszem a sima cicitartót. Hálózsákot én nem tudok eleget venni, mert vagy a pisi folyik ki vagy lebukizza magát, de sebaj, jól alszik rugiba is. :) A kocsikabát nagyon jó ötlet, mert ha hirtelen lehül a levegő én se tudok mit ráadni, azaz tudtam, mert ma vettem egyet a Tescoba :)

madiani

Köszi Lányok a bíztatást :wink:
Alexa!
Atinak sincs jogsija,de inkább én megyek,mert Ő sokat nincs itthon,és akkor megint meg lennék lőve!
Szóval bízok Magamban,és tényleg belevágog! :D
Nati,Gabi már elkezdte,de v.színű az epilepsziája miatt nem lehet jogsija :evil:
Ani,képzeld,én is megsajnáltam a kutyánkat,és beengedtem az előszobába,igaz már onnan is pakolok ki,mert ott is festek(a konyha már kész van :D )
Ani,Nekünk is sok textilpelus fogy,főleg a nyál miatt is!

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!

Ildi! Jó hely a Diófa is, de a sógorom ott dolgozik, felszolgáló, így azért nem ott volt a miénk. Ja, meg már foglalt volt akkor.

Andesz! Irigyellek az alvás meg a jókedv miatt. Martin itt szenved már nem tudom mióta és nem alszik, inkább sír. Hiába teszem le, feláll a kiságyba és csak tutul. Délelőtt aludt fél órát a babakocsiba és azóta semmi. Csak ide- oda hajtja le a fejét.

Alexa! Nem tudom mennyi tejem van még, mert már visszaadtuk a mérleget, nem mérem mennyiket szopizik. De van még.
Vendég

Andesz, azért ez ki.aszás hogy az epilepszia miatt nem lehet Gabinak jogsija. Én is az vagyok mégis 8 éve van jogsim.

Nya táblik:
Új tagok: ha nem akartok bent lenni, semmi harag, szóljatok nyugodtan.
Mindenkinek: szóljatok ha valami nem jó!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép

madiani

Vicuska, holnap elkezdődik életed legszebb időszaka. Nagyon sokat gondolok rád. :)

Hívtam Ágicát, de Dorka aludt, azt mondta hogy majd vissza hív. Amint tudok valamit írok.

madiani

Most aludt el, eddig sírás volt. Kiváncsi vagyok meddig alszik. Pedig mindjárt uzsi lenne.

Ani! Amit most tettem fel utoljára képet Martinról, kicserélnéd a tábliban? Előre is köszike! De csak ha van rá időd.
Vendég

Persze Chrissy, cserélem is, de ha nem haragszól már nem rakom fel, majd a következőnél már az új kép lesz.

madiani

Dehogy haragszom, Ani! Mondom, nem sűrgős.
Vendég

Ne haragudjatok, de így aludt el:
Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!
Köszönöm nektek a sok információt.Nagyon aranyosak vagytok.Tetszik ez a közösség.Hát az az igazság hogy nekem nincs fogadott orvosom.Dr.Schwarczinger Zsolthoz a nővédelmi központba járok.Sajnos nem fogadtunk orvost és most el vagyok keseredve hogy így szülésznőt sem lehet.Ebben biztos vagy madiani?Én szülésznőt szeretnék fogadni!! :cry:
Írok magamról kicsit többet.23 éves vagyok.Első kisbabánkat várjuk párommal akivel lassan nyolc éve szeretjük egymást.Fél éve lakunk külön a szülőktől van egy kis házikónk Pákozdon.Jelenleg még nem tudjuk a baba nemét de jövő héten remélem már meglátjuk.Fiút szeretnénk igazából de a lánytól sem szomorkodnánk.Nevek mint látom nem csak nekem tetszik a Bence hanem mások is ezt választják.A lány névre még több verzió van:Petra,Fanni,Kitti igazából ezt még nem tudjuk.Köszi hogy felkerültünk a táblára.

vikcy6
Pákozd

Minden esetre megirnátok hogy hol lehet utolérni a szülésznőket?Azért megérdeklődném hogy mégis lehetne e fogadni.Vagy esetleg telefonszámot ha valaki tudna adni.Bognár Bea nekem szimpatikus.Tegnap szült az egyik barátnőm.Karina babát (3060g 53cm)és nekik ő volt a szülésznőjük!Csak most jelenleg tőlük nem tudok érdeklődni mert nem akarom őket zavarni.De másik szülésznők elérhetőségét is megirhatjátok.Előre is köszi nektek.

vikcy6
Pákozd

Szia Viki! Javítom a tábliba korod, a szülinapd mikor van?
Ezt a szülésznős dolgot én is csak hallomásból tudom, feltétlen kérdezz rá. Küldöm privibe a Bea számát, nyugodtan hivatkozz rám.
Ezek szerint ha kisfiatok lesz, újabb Bencével gyarapodik a fórum?
Jövő héten mikor mentek UH-ra? Beírom a tábliba.

madiani

Kép Orsi(Csehi)és én(Vikcy) Kép Ő a mi kis pocaklakónk 22 hetesen (nagyban)

vikcy6
Pákozd

Szülinapom Július 6.
Hát igen a fiúcska biztos Bence lesz ugyhogy gyarapodik a Bencék csapata de ezt még nem tudhatom
Július 22.-én megyek ultrahangra
Köszi hogy elküldöd a számát.

vikcy6
Pákozd

Viki!Én a Horváth Anikóval szűltem,de sajnos nincs meg a száma,mert a régi telefonom elromlott,és abban "maradt". :(
De Kriszti biztos megadja,ha neki megvan még!
Igaz,Kriszti? :wink:

Kriszti!Nagyon édesen alszik Martinkád,hihetetlen milyen pózokban képesek elaludni a gyerekek!! :lol: :lol:
Vendég

Köszönöm Alexaa de sajnos fogadott doki nélkül nem megy a szülésznő sem sajnos.Utánna érdeklődtem :cry: Megpróbálom megérdeklődni a Schwarczingernél hogy esetleg elvállalna e még.
Köszi azért az infókat

vikcy6
Pákozd

Vikcy! Utólag ugyan, de sok boldog születésnapot kívánok!!!
Vendég

Tényleg, Vikcy, Csehi, Szofika! Fent vagytok iwiw-en?
Ha igen, légyszi küldjétek el priviben a neveteket és bejelölnélek, ha nem baj.
Vendég

Köszi chrissy a köszöntést elküldtem priviben az adatom az iwiwhez.
madiani barátnőm tegnap szült és ő is mondta hogy csak dokival lehet.Most hívtam :cry:
Megpróbálom megbeszélni a Schwarcival hogy elvállal e még így a vége felé.Mert megmondom őszintén nekem a Bea nagyon szimpi pedig nem ismerem.

vikcy6
Pákozd

Viki, nagyon boldog szülinapot így utólag. Köszi a jelölést. :)

Beszéltem Ágicával. Otthon vannak jól vannak. Kicsit fáradt, de majd jön és elmeséli az egészet.

madiani

Sziasztok!

Üdv mindenkinek, s tök jó,hogy mindenki ilyen tök jó fej :)

Chrissyy : Igen fent vok iwiwen Csehi Orsolya néven, jelölj be ,s én vissza jelöllek :lol: nagyon édes a kisfiad :)

madiani : köszi,hogy beraktál a táblába, jól esett :) 31 éves vok és a szülinapom 05.22-én van.Köszi a dicséretet :) köszi a tippet.

ildi: :lol: az izgi lenne ha együtt szülnénk, Schwarczi rohangálhatna kettőnk között :)

Kép
csehi77

vikcy vagy még?

Kép
csehi77

tnati : izgulok érted :) úgyhogy jelentkezz majd ha még nem vagy szülőszobán :) Egyébként Csehinek vagy Orsinak is szólíthattok.

Kép
csehi77

Orsi, nyugika....Nati ír Katának (Hoppá) vagy nekem üzit ha meglesz Bencus
Különben sztem kihuzza végig. :D

madiani

Sziasztok!!! :D

Gyors lejelentkezés! Már csak a következő hét és VÉGE!!!!!!A főnököm kérésére bevállaltam a jövőhetet is, de nem baj, az vígasztal, hogy egy kicsike kis időre eltávozok... :D

Üdv az ujjaknak!!!(Szofika, Csehi, Vikci)

Szia Csehi!!!!Jó hogy jöttél. Olvastam amit kérdeztél tőlem, de nem tudok túl sűrün jönni. :oops: Én választottam dokit is meg szülésznőt is. A doki Dr. Blaskó Ervi, szülésznő, Hegedüsné Kardos Anita. Nem is hallottam még erről, hogy nem lehet csak szülésznőt választani! Mekkora hülyeség!! :shock: :shock: Pedig én is úgy voltam egy darabig, hogy nem választok dokit. Én még nem tudok nyilatkozni, hogy milyenek. Úgyhogy a többi tapasztaltabb anyukáktól nagyon sok hasznos infót fogsz itt megtudni! :wink:
Nagyon édes a picikéd!

andesz, csak HAJRÁ!!!!!!

chrissy, nagyon édes Martin a képeken!De élőben még zabálni valóbb!!!Remélem, hamar elhagyja ezt a rossz kedvet!Az esküvői képek nagyon szépek!!!De már tudod a véleményem

Bessy, köszi!

Ildi, nagyon csinos vagy az esküvői képeken:wink:

Nati, baromi jól néz ki Bence szobája! Irigyellek!Mi most kezdjük a szobánkat egy kicsit helyre pofozni (festés stb) Én is nagyon izgulok!!!!

Holnap megyek megint balcsira, a kedves párom meg elviszi a gépet, ugyhogy nemtom mikor leszek netközelben. Lehet, hogy holnap a melóhelyen.
Puszi MIndenkinek!

Alíz

KépKép
roni0422

Ja, el is felejtettem mondani. Tegnap találkoztam először a szülésznőmmel a kórházban. Egy órát beszélgettünk, nagyon szimpi volt! Ahogy ott voltam, megnéztem egy szobát, ahol az újdonsült anyukák voltak az újszülöttekkel, és kezdtem egy kicsit közelebb érezni magam a szüléshez. :) KisCsabi meg egyfolytában nyomta odabenn! :D

Alíz

KépKép
roni0422

Alíz, meglátod milyen jó lessz munka nélkül. Rákészülhetsz a babázásra. :) Örülök hogy szimpi a szülésznőd, ez nagyon fontos.

Anna, remélem azért te is jössz közénk, nem csak olvasgatsz. Nagyon szép nevet találtatok ki, nagyon teccik. Szaffinak becézitek majd, vagy a Szófiáról csak nekem jut eszembe a Szaffi? Nekem nagyon bejön ez a név, most mondtam férjecskémnek, hát húzta a száját. Na mindegy ha születik egy lányunk Anna lesz a két dédimama után. :)

Frissítettem a webtárhelyet

madiani

Na lassan lépek, bár kisfiam már 1,5 órát ráhuzz az idejére. Lehet ma nem fürcsizik, mert apával már most hullák vagyunk.
Pusza, jó éjt mindenkinek, holnap jövök

madiani

Köszi Ani, én is így érzem. Már nagyon nyögvenyelősen mentem már a héten is dolgozni. Ahogy mondod, rákészülhetek végre igazából a babavárásra.

Alíz

KépKép
roni0422

Sziasztok! :)

Üdv közöttünk! Csehi, Szofika!Örülök, hogy bővűlünk! :D

Andesz
Szerintem se félj a forgalomtól.Én egy éve tettem le a jogsit, én is nagyon féltem, de mindenből elsőre átmentem! :) Nem is lesz idöd erre gondolni, mert annyi mindenre kell koncetrálnod, na meg az oktatód is segít majd.Melyik iskolába mész?

Ani
Köszi a tippeket! :D Hasznos tanácsok! :D
A textilpelusnál már én is rájöttem jó ha több van belöle!

Ildi
Már nem sok van vissza neked sem!Ezeket a fájdalmakat, meg hogy éjjel nemtudsz aludni hamar elfelejted majd. :) Ahogy olvastam amit írtál, egy kicsit nosztalgiáztam, jó volt kismamának lenni!

Nati
drukkolok neked!Már csak napok vannak vissza!

Chrissy
Nagyon aranyos Martinka ahogy alszik!!! :)

Kép
Kép
nibcsike

Kikapcsolom a gépet, mert jön egy nagy vihar!A szele már itt van!

Mindenkinek jó éjszakát!

Kép
Kép
nibcsike

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?