Elmaradásaim: (lustaságom miatt csak így röviden):
Minden kis és nagy ünnepeltnek Boldog szüli- ill. névnapot kívánunk!
Mesi!
Gratulálunk a picurokhoz, örülünk, hogy jól vagytok mindannyian!
Kriszti (kacsamama)!
Emlékszem rátok, üdv köztünk!
Nekem az első terhességemnél volt a dokinál mindig magas (145/95 körül) a vérnyomásom, és ő is gyógyszert írt fel, de mivel sehol másutt nem volt gond (kb:100/70, reggelente otthon még alacsonyabb is volt), így a házidokival, valamint védőnővel egyeztettve nem szedtembe, mert félő volt hogy attól leszek rosszul. Remélem, nálad is csak az utazás, várakozás, és minden egyébb stressz okozta, és nem lesz semmi gond.
Viki!
De telik az idő! Nem sokára meg lesz a legkisebb topik baba!
Emőke!
Osztom a véleményed Levivel kapcsolatban.
Szandra, Anikó!
Elküldenétek a dévényes csajszi telefonszámát, mert Dórit is kellene kontrolra vinnem. előre is köszi!
Dóriról: Nagy kopé a csajszi, és vág az esze, mint a borotva. Mindenre van magyarázata.
Lassan egy hónapja 99%-ban szobatisztának tekintem. Néha még előfordulnak balesetek napközben a játék hevében, de egyre ritkábban. Az éjszakákkal pedig úgy vagyok, hogy talán szobatisztának nevezhető, mert kb 2-3 hetente egyszer pisis a pelusa, bár ő éjszaka sose kel azért, mert pisilnie kell. Az is igaz, hogy 9 óránál nagyon ritkán alszik többet, de ha felkel, akkor se akar még jó darabig pisilni menni, pedig ébredés után elég sokat iszik. Hosszabb utra még adok rá bugyi pelust, de ilyenkor is mindig szól, ha kell. Egyszer nem tudtam vele megállni, és WC-t keresni, és mondtam, hogy nyugodtan pisiljen a pelusba, de inkább hazáig (kb fél órát) tartogatta még.