Új privát üzeneted érkezett!

azt hittem a 32. héten vagyok! :shock:

KépKép
KépKép
wiki12

Sziasztok!

Anita:
1almalé
1 bodzalé

Anett:
1 őszilé

Szandra:
1 körte
1 meggy

Évi:
1 sárgabarack
1 körte

Orsi:
1 almalé
1 őszilé
1 körtelé

Anita,
meg tudnád akkor esetleg rendelni??? Örök hálám :wink:

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Képzeljétek, ma dokinál voltunk mert Levi egy ideje -
kb 1.5 - 2 hónapja - furcsán közlekedik, felhuzza hol a jobb, hol a bal vállát és rádönti a fejét... először nem is nagyon foglalkoztam vele, gondoltam huncutkodik, de ennyi idő elteltével már elkezdett érdekelni, hogy ez normális dolog-e. A másik amit furcsállok, hogy az állanadó rohangálások közben kb 10-ből 8-szor úgy esik el, hogy mindig ugyanott a homlokát üti be, folyamatosan sebes illetve kék-zöld is emiatt, nincs olyan hetünk mikor ne lenne semmi sérülés a homlokán... erre a dokinénik azt mondta, hogy mivel a Levi még nincs 1,5 éves sem, és ennek ellenére nagyon tud rohangálni, ilyenkor még a gyerekek fejnehezek, ezért üti mindig ugyanott be a homlokát, szóval ez még nem is olyan gázos, ellenben az hogy felhúzza a vállát és ráhajtja a fejét, azt mondta, azzal foglalkozni kell, tovább küldött minket egy orthopédushoz... hát kíváncsi leszek mi lesz... :roll: Nálatok volt ilyen valamelyik gyerköccel???? Kicsit idegesít a dolog....

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Hááát nem tudom Orsi, nekem kicsit sántít ez a fejnehéz dolog... de nem vagyok orvos. Ábel is folyton rohangált és ilyenre nem emlékszem.
Bevallom azok után, ahogy Ábelt az ortopédiákon - több helyen a költözés miatt - vizsgálták az nevetséges volt. Nem érte meg a Heim Pálba se elvinni kontrollra 1 évesen, mert nagyon felületesen nézte meg a doki :-( Én továbbra is csak a Dévény tornát javasolnám. Mi is jártunk Ábellel, Pestre vonatoztam be, mert ott volt az ismerős, és "csodákra" képesek. Szeptemberben viszem kontrollra, 1 év után és Lucát is megmutatom, csak a biztonság kedvéért.

Emőke

Kép

Kép
birdie

Még én is, lécci

Anita:
1almalé
1 bodzalé

Anett:
1 őszilé

Szandra:
1 körte
1 meggy

Évi:
1 sárgabarack
1 körte

Orsi:
1 almalé
1 őszilé
1 körtelé

Katus
1 meggy
1 körte

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

150 Ftért a papirdobozt kéri hozzá valaki? Annélkül is önhető a zsugorfóliából, csak gondolom a szépség miatt :lol:

Anita
putyu

Anita!

Nem a szépség, hanem a bénaságom miatt én kérnék 1-et...csak a fóliából kiöntés nekem horror :oops:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Wiki!

Tényleg már a 33. hét :shock: Olyan bamba vagyok, hogy nemnézve a vonalzódat azt hittem kb. most jársz félidőnél... :oops: közben pedig pár hét és jön a babó :P Van már fix nevetek? (Képzeld az egyik barinőm aug. 31-re van kiírva, s még nem biztosak a névválasztásban...mondjuk mi meg szülés közben döntöttük el, hogy Borónak csak egy keresztneve lesz :roll: :oops: )

Újság: mivel Zétikémmel nem vettünk részt semmi ilyenben, nem neveztük be ilyen-olyan izékre úgy gondoltam -az egyenlőség miatt- Borót sem reklámozom :wink:

Szobatisztaság: sztem is ha már érett rá a kis agyuk hipp-hopp bekövetkezik...úgyhogy várunk. Addig számolunk, mondókázunk, színeket tanulunk, stb...ezek érdeklik ugyanis Zétit mostanában.

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Sziasztok!

CSak egy rövid beköszönés, mert sajnos nem szolgálhatok jó hírekkel. Ezért sem jöttem eddig mert tiszta ideg voltam.
Most voltam UH-n. A baba jól van. Úgy mondta hogy lehet hogy talán hogy kislány lesz megint. De majd 3 hét múlva már biztos lesz. CRL:55 mm BPD: 23 mm Nt: 2.0 mm. 12 hét 2. nap. Ennyit tudok összesen.

A rossz hírek. Nekem akinek eddig mindig alacsony volt a vérnyomásom, a doki 179/103 at mért. :shock: :cry: :cry: :cry: :cry: Szóval teljesen kibutkam megijedtem és fúúúúúúúúúúú........
Szóval közölte hogy napi min 4x vérnyomás mérés, ha 2x v többször 150 fölé megy akkor rögtön menjek, de ha a kövi UH-nál magasat mér akkor gyógyszeres kezelés. De eszem ágában sincs gyógyszert szedni. Na mindegy. Azóta normális a vérnyomásom 120/60 körül.

DE és itt jön a de. Szóval voltam háziorvosnál és közölte hogy 1200 kcal naponta és Aloe Verás bogyók tömkelege. SZÍVÁÁÁÁÁSS

Anélkül is kurva jó a hetünk. Hétfőn elmentünk Bogival 2 éves státus vizsgálatra, de nem voltak otthon. Kedd nőgyógyász. Szerda Uncsiknak főzni egész nap, este házi orvos. Csütörtök védőnő. Péntek Bogi státus vizsgálat. Jövő hét kedd kombinált teszt és kedd vagy Csütörtök újabb vérvétel.
Kész vagyok teljesen. CSak 1 nap nyugit kérek. Persze sziget van szóval a férjem 1 hétig alig látjuk mert dolgozik.

Kép
Kép
kacsamama

Kriszta!

Sajnálom a vérnyomás mizériát :( ...a barátnőm /aug. 31-re van kiírva/ kb. a 12. héttől szedi a Dopegytet...most napi 6-ot.

Viszont képzeld nekem szülés után 4 nappal ment fel a vérnyomim, addig szinte mindig 100 körül volt...én is szedtem gyogyit úgy, hogy szoptatok...én is Dopegytet...ill. már csak szedtem, mert

képzeljétek kb. 4 hete nem szedem, s azóta is mindig 130 alattikat mérek...így "önkényesen" leálltam a gyógyszerről :wink:

Egyébként sztem még mindig kevesebb mellékhatása van egy vérnyomicsökkentőnek, mint magának a magas vérnyomásnak :roll:...a toxémia nagyon rossz dolog...szóval ha a dokid úgy ítéli meg hallgass rá!

Erről sajnos Emőke ódákat tud neked zengeni...

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Ja, és a várandósságban én is azt utáltam, hogy hol ilyen, hol olyan vizsgálatokra, vérvételekre, akármikre kellett járni :? Mondtam is a Zuramnak: miért nem hagynak engem békén terhesedni :roll: ?

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Elmaradásaim: (lustaságom miatt csak így röviden):
Minden kis és nagy ünnepeltnek Boldog szüli- ill. névnapot kívánunk!
Mesi!
Gratulálunk a picurokhoz, örülünk, hogy jól vagytok mindannyian!

Kriszti (kacsamama)!
Emlékszem rátok, üdv köztünk!
Nekem az első terhességemnél volt a dokinál mindig magas (145/95 körül) a vérnyomásom, és ő is gyógyszert írt fel, de mivel sehol másutt nem volt gond (kb:100/70, reggelente otthon még alacsonyabb is volt), így a házidokival, valamint védőnővel egyeztettve nem szedtembe, mert félő volt hogy attól leszek rosszul. Remélem, nálad is csak az utazás, várakozás, és minden egyébb stressz okozta, és nem lesz semmi gond.

Viki!
De telik az idő! Nem sokára meg lesz a legkisebb topik baba! :P :P :P

Emőke!
Osztom a véleményed Levivel kapcsolatban.

Szandra, Anikó!
Elküldenétek a dévényes csajszi telefonszámát, mert Dórit is kellene kontrolra vinnem. előre is köszi!

Dóriról: Nagy kopé a csajszi, és vág az esze, mint a borotva. Mindenre van magyarázata.
Lassan egy hónapja 99%-ban szobatisztának tekintem. Néha még előfordulnak balesetek napközben a játék hevében, de egyre ritkábban. Az éjszakákkal pedig úgy vagyok, hogy talán szobatisztának nevezhető, mert kb 2-3 hetente egyszer pisis a pelusa, bár ő éjszaka sose kel azért, mert pisilnie kell. Az is igaz, hogy 9 óránál nagyon ritkán alszik többet, de ha felkel, akkor se akar még jó darabig pisilni menni, pedig ébredés után elég sokat iszik. Hosszabb utra még adok rá bugyi pelust, de ilyenkor is mindig szól, ha kell. Egyszer nem tudtam vele megállni, és WC-t keresni, és mondtam, hogy nyugodtan pisiljen a pelusba, de inkább hazáig (kb fél órát) tartogatta még.

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24

Sziasztok!

Anita,
én is kérnék szépen a gyümilevekhez 1 dobozt, köszönöm :wink:

Ma hívott Levi doki nénije, megadta a Baleseti Sebészeten az orthopédus dokibarátnőjének a telefonszámát, Dr. Cseh Márta, de mondta, hogy holnap majd Ő még beszél vele, én majd csak utána egyeztessek nála időpontot... hát már várom, hogy mi lesz...

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Kriszti, szerintem próbálj meg minél többet pihenni, és ne stresszelj a vérnyomásodon, mert attól még magasabb lesz :( (tudom, könnyű mondani.... :roll: ).

Orsi, én nem az ortopédiára vinném Levit, mert ott csak azt fogják neked megmondani, hogy fizikailag minden rendben van a fickóval, de szerintem a mozgását csak egy gyógytornász tudja véleményezni. Én is most akarok visszamenni Mónihoz, mert szeretném, ha megnyugtatna, hogy mindkét gyerek mozgása rendben van. Én az ortopéd orvosokban nem bízom, látva, hány esetben nem vették észre az ismerőseim között, hogy gáz van a gyerekkel, illetve a mozgásával....

Évi, Zéti nagyon okos kisfickó, hogy így emlékszik arra, hol lakunk! Egyszer már hozzánk is benézhetnétek!!!!

Marcinak végre meg tudták csinálni szerdán a hallásvizsgálatot a Heim Pálban (arra nem térek ki, hogy majdnem dupla adag nyugtatót kapott, mire sikerült elaltatni, és hogy a vizsgálat utáni kórházi megfigyelésre Péter az ölében vitte át a szinte eszméletlen gyereket a másik utcában lévő fülészeti osztályra...). Kiderült, hogy nem a középfüllel van a probléma, hanem a hallóidegekkel, és közepes - nagyfokú közötti a hallásvesztése. A doki szerint ez simán a koraszülöttsége miatt is alakulhatott így, mert még éretlenek a hallószervei (ebben az esetben ez később sokat javulhat), de az is lehet, hogy még az intenzíven kapott antibiotikumok miatt károsodott ennyire a hallása (ami viszont akkor éppen lehet, hogy az életét mentette meg...). Szóval hallókészüléket kap szept. 1-én.

K.

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Adrienn: Igen nekem is máshol mindig alacsony. vagy normális. Jártok még usziba? Hogy megy Dórának?

Kép
Kép
kacsamama

Anita:
1almalé
1 bodzalé

Anett:
1 őszilé

Szandra:
1 körte
1 meggy
1 dobozzal

Évi:
1 sárgabarack
1 körte
1 dobozzal

Orsi:
1 almalé
1 őszilé
1 körtelé

Katus
1 meggy
1 körte
1 dobozzal

Anikó:
1 meggy
1 sárgabarack
1 dobozzal

Kérdésem az, hogy mi kedden Balcsi felé vesszük az irányt. Ki lenne az a tündér aki bevállalja a rendelést és hétfőn vagy kedd reggel eldobnám neki a pénzt.
Köszi előre is

szandrakiss

Megrendelés elküldve :)

Anita
putyu

Megjöttünk a Balcsiról, most jól megtöltöm a topikot képekkel:)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Judit, szépek a leánykák és jók a képek :-)

Én is pörgetem kicsit a topicot. A következő képeket Szandra készítette. Engem végérvényesen megnyert :-) Nagyon el kell rontania a legközelebbi sorozatot, ha nem akarja, hogy újra felkérjem fotózni :-)

Kép Luca kö Kép Luca így tud örülni Ábelnek :-) Kép Luca mulat :-) Kép azok a szemek :-) Kép és van ilyen pillanat is :-) Kép és Ábel közelről

ízelítőnek ennyi a többi érdeklődőknek a picassa oldalunkon

Emőke

Kép

Kép
birdie

Érdekel vkit kezdő jóga? Régóta szeretnék járni, de idén nem indul kezdő csoport itt Vecsésen, csak megfelelő számú érdeklődő esetén. Rajtam kívül vkit még érdekelne esetleg?

Emőke

Kép

Kép
birdie

Emőke, Szandra

Szuperek a képek!!!Elárulod a picasa címet? Szívesen megnézném a többit is.
Vendég

Sziasztok!

Emőke, Szandra,
tényleg nagyon jók a képek!!!! Én is szívesen megnézném a többit :wink:

Csajok,
én ehhez a Picasahoz még mindig tök béna vagyok, már feltöltöttem egy csomó képet, de úgy tűnik, mintha még mindig nem a neten lennének fent, hanem csak innen a gépemről tőltöget még mindig, mert legutóbb egy CD-ről akartam felmenteni a netre a képeinket, hogy ha bármi történik a gépünkkel akkor se vesszenek el, de ahogy kivettem a CD-t rögtön nem is csinálta tovább pl az arcbeazonosításokat... Valaki egyszer szánna rám egy kis időt, hogy hogyan is kell ezt a Picasat rendesen használni??? Előre is örök hálám!

Anita,
köszönjük a rendelést, előreláthatólag mikor lesz meg? Csak azért, hogy mikor vihetjük a pénzt?

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Csajok, szuperek a képek!!!! :D

Emőke,
engem érdekel, igen!!!

Anita,
kösszi :)

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Zazinak nagyon boldog születésnapot kívánunk! Tüzijáték megrendelve estére :-))

Emőke

Kép

Kép
birdie

Drága Zalán!

Nagyon boldog első szülinapot kívánunk Neked!

Kép

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Drága Zalán!

Nagyon boldog 1. születésnapot kívánunk Neked mi is.

Andi

Kép

Kép
denesandi

Zalán "baba"!
Nagyon sok boldog születésnapot!
almi

Zalán Nagyfiú!

BOLDOGSÁGOS SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!

Vmiért én már megint nem tudok képet csatolni...

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Zazi,

BOLDOGSÁGOS SZÜLETÉSNAPOT!!!

Kép
Vendég

Zazi, nagyon boldog szülinapot kívánunk!! :D :D Kép

Anita
putyu

Zazi,

boldog szülinapot, kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel! Egyébként, Kata, ki kéne találni valamit, mert én még nem is találkoztam Zazival, ha hiszed, ha nem... :(

Anita,
mi újság a levekkel? Lógok neked az árával... :S

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Drága Zalán!
Boldog szülinapot!
Kép

Mindenki!
Jó lenne már újra találkoznunk, Dóri nagyon hiányolja Ancsit, Villőt, Maját, Ákost, Ábelt, Marcit, és általában mindenkit!
Akár nálunk is lehet a tali, ha jó nektek!

Kriszti!
Mi még járunk úszni. Dóri nagyon szeret menni, de csak feltételekkel: ha nem kell merülnie, és ha nem kell sokat háton úszni. Egyébként szereti Andit, a vízet, és alig lehet kivarázsolni belőle.

Adrienn
KépKép
jul24

Gyümilé: csütörtökön hívott a pasi :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Vecsésen volt, de mivel nem hallottam a telót és csak 1 óra múlva hívtam vissza akkor viszont már Keresztúron volt és nem fordult vissza, úgyhogy a héten jön mégegyszer..... bocsi :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Anita
putyu

Ja, nem izélgetni akartalak, de nem is baj, így van rá esély, hogy megkapod előtte a zsét tőlem :)

Adri,
péntek délelőtt? :)

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

köszönjük mindenkinek a köszöntéseket! :)
íme az Ünnepelt:
Kép
aki a születésnapjára "koncertet kapott a bácsikájától":
Kép

Adri, mi is bandáznánk, de ezen a héten csüt. és pénteken is megy Marci bölcsibe, a jövő héten szerdán pedig megkapja a hallókáját, és azzal néhány napig nem nagyon szeretnénk sehova se menni, hogy ne sokkolják az új hangok annyira... De írd meg, hogy mikor lesz a buli, és ha tudunk, beugrunk!

Katus, tetszenek a vonalzók! Tényleg gáz, hogy már egy éves a fickó, és még nem láttad. Ezt pótolni kell :)

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Sziasztok!
Péntek délelőtt nekünk is jó, sok szeretettel várunk mindenkit!
1/2 10 körül fogadóképesek vagyunk.

Adrienn
KépKép
jul24

Katus!
Dóri épp most hívja Ancsit, és Villőt telefonon:
- Szia Ancsi, átjösz? Várlak. Szia Villő, jól vagy?
-....
-Oké! Szia Ancsi, és Villő!

Már azt is eldöntötte, hogy Ancsi melyik babájával játszhat, és hogy bújocskázni is fognak!

Szandra!
Szerintem nagyon sokat ügyesedet Tami! Dóri a játszótér óta őket is sokat emlegeti.
Rád is kiváncsi lettem volna, mert úgy hallottam szépen alakulsz, de talán pénteken ti is el tudtok jönni.

Adrienn
KépKép
jul24

Adri,
okés, ott leszünk :D Doridat csókoltatom! :D

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

... nem lehetünk ott :( MAndulagyulladásom van, anitbigyót is szedek :( Sajnálom :(

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Sajnálom, mi se tudunk csatlakozni. Ábel tegnap óta náthás, de nem komoly és ma már nem is vészes. Én viszont vmi vírust összeszedtem (vagy tőle kaptam csak az eszméletlen gyenge immunrendszerem miatt engem jobban megviselt), éjszaka lázas lettem. (20 éve nem voltam lázas :roll: ) Úgyhogy én ma a túlélésre hajtok, betegen, segítség nélkül, kb 3 óra alvással ...
"Szééép az élet..."

Emőke

Kép

Kép
birdie

Sziasztok!

Katus, Emőke!

Sajnálom a betegeskedést :( remélem hamar túllesztek rajta!

Katus!

Képzeld most találtam meg a telcsimben a szúnyogriasztós sms-ed...nem is kommentálom magam :oops: :oops: :oops: ...nyugodtan rámszólhattál volna, akár itt nyíltan is! Amint "engedélyezed" robogok át a pénzzel!!!

Anita!

Neked hol és mikor fizessek?

Rólunk: 20-án elutaztunk még picit Balatonozni anyósékhoz...nagyon jó volt...semmi kedvem nem volt hazajönni :? ...

Tegnap Boró megkapta az első prevenart...csak picit sírt. A súlya közel 2 hónapja alig változik...szerencsére sem a doki, se a védőnők nem piszkáltak miatta, látván a kisasszony hurkáit :wink: Mivel 19-én betöltötte a 6 hót elkezdtem vele almát és barackot kóstoltatni...háááááááát, az előzetes várakozásnak megfelelően nagyon mérsékelt a lelkesedése irántuk...Zétim anno csak úgy falta :roll: ! No, mindegy! Legalább kuriózum lesz majd a gimiben, ha ebédidőben nem a menzára, hanem rám csatlakozik :wink:

Annyi mindent akartam még írni...de vajon miket is :roll: :?: Ha eszembe jut ismét jövök!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Katus, Emőke!
Nagyon sajnáljuk, jobbulást!

Adrienn
KépKép
jul24

Sziasztok!

Zazi,
Nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk!
Kép

Adri,
Sajnos mi se tudtunk Hozzátok átmenni, bár már jó lenne összefutni. Majának tegnap megműtötték a fülét. Bár rosszaságból, intenzitásból felülmúlja magát, de azért közösségbe még nem mehet.

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Anikó!

Jobbulást Majának :) Remélem, semmi komolyabb gond nem volt a fülével?

Andi

Kép

Kép
denesandi

SziasztoK!

Jön valaki kedden Baba-mama klubba a JAM-be?

Kép
Kép
kacsamama

Kriszti,
én még sosem voltam, milyen az a klub? :D
Most tuti nem megyünk, már van programunk.

Anita,
mi elég hamar a s.ggére csaptunk a meggylének. Kösziköszi!

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Szia Kata!

Én szeretek oda járni, mert sok gyerek van, ki tudják játszani magukat és mindig van egy védőnő+ egy előadás bizonyos problémákról. Néha az előadók hoznak mintát (pl: tea por). Előadás volt a lázcsillapításról, az alvászavarokról, a nestlé-s bébiételekről és egyebekről. Volt a babahozdozokról. Szóval érdekesek. Decemberben jön a télapó, meg húsvétkor a tojások szóval aranyosak. Meg farsangkor beöltöznek. Bogi túró rudi volt legalább is annak készült, de a pöttyök inkább hasonlítottak pipacsmezőre. hi

Kép
Kép
kacsamama

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?