Szia Anna!
Én 31 vagyok,a pocakom nő már igen,mondjuk alapból nem vagyok egy nádszál
A lányommal is hatalmas pocim volt és azt mondják a második még hamarabb meglátszik.
Na a jóga az nekem sem igazán jön be,majd esetleg a torna vagy a felkészítő.
Nekem az első 12 hétben folyamatos hányingerem volt,de szerencsére egyszer sem hánytam.De az émelygés sokszor egész nap kínzott.Mostmár csak ritkán jön elő,majd csak elmúlik.Sajnos én is itthon ragadtam mivel szeptembertől kezdtem volna egy új munkahelyen,de ahogy kiderült,hogy babát várok, szépen elfelejtettek behívni a szerződést aláírni,és felvettek mást.

Meg sem lepődtem rajta,sajnos ebben az országban így működnek a dolgok.
Nekem is csak 1-2 munkahelyi ismerős (barát) van de ők többnyire dolgoznak így alig-alig találkozom velük.
Néha már megesz az unalom,hisz egész nap nem tudok főzni meg takarítani főleg egy panelban. Alig várom már,hogy meglegyen a baba mert vele legalább lehet majd sétálgatni,de most egyedül mit bolyongjak a városban?
Szia!
A melóval kapcsolatban annyit, hogy én is szept. 1-től váltam állástalanná. Pont rosszkor. Amit lehetett én megszívtam. Jelentkeztem több helyre is dolgozni, de még csak válaszüzeneteket sem kaptam, mert egy-két helyen közöltem a kísérőlevélben, hogy babát várok, hogy csak akkor hívjanak be, ha így is jó vagyok. Ez nem jött be.
Nekem viszonylag simán eltelnek a napok, bár kezd egy kicsit lehangoló lenni, előfordult már kimozdulni sincs kedvem. Sétálni általában minden nap elmegyek, kitalálok valami küldetést, vagy ha semmi nincs, akkor csak "bolyongok". Ma pl. biztosan nem megyek, mert nyomott vagyok. Lehet, hogy ha hidegebb lesz, még az ágyból se lesz kedvem kikelni. Tervezem hogy beiratkozok a könyvtárba is, hozok babás könyveket olvasni, mert nem nagyon van fogalmam arról, mit kell csinálni egy kisbabával. Mondjuk ezt már kitaláltam pár hete, de mindig kimarad.
Jövőhéten megyünk 4D-s ultrahangra, már alig várom, mert annyira szeretném látni, hogy néz most a kicsi. A rendes ultrahang is mostanában lesz, de én már nem tudok tovább várni. Neked mikor lesz legközelebb vizsgálat?