Sziasztok Lányok,
Egy kicsit bekukkantok. Nem nagyon tudtam jönni, mert a mult hét eléggé zűrös volt. Még gép elé sem tudtam ülni, csak nagyjából futottam végig mi történt.
Ibi,
Gyönyörű szép formás babócátok született. Mégegyszer gratulálok hozzá.
Már tuti otthon vagytok és élvezitek az együtt töltött pillanatokat mint egy "család"
Majd képeket dobjál ha már lesz egy kis időd.
Vikike,
Mégegyszer gratula a kis kukishoz.
Tényleg nagyon csini kismami vagy, de hát ez várható is volt. Olyan törékeny alakod van, hogy neked aztán nem kell félni az elhízástól.
Tündike,
Sajnálom ezt a kukis dolgot. Tudom min mehettetek keresztül, mi is megjártuk ezt az utat Bazsival. Hála istennek ő kisebb volt, így már nem emlékszik a rossz élményre. Remélem Barnika is elfelejti majd.
Alexa,
Nagyon szupi képeket csináltatok. Bizti nagyon jól éreztétek magatokat ez le is jön a képről.
Szépek vagytok mind a hárman.
Kata,
Ugyan már nem olvasol minket, de jó pihit kívánoki nektek erre a hétre.
Aztán majd csináljk képeket is.
Andesz,
Bencus hogy van??? Remélem már nem lázas és nincs semmi komoly.
Szupi lett a szoba, nagyon ügyi vagy te is.
Gabi,
Örülök, hogy jól sikerült a szombati tali. Nem csináltál magadról képeket indulás előtt csini ruciban???
Ildi,
Szuper ez a járgány.
Kismanónak is biztos tetszeni fog.
Nekem is voltak apróbb keményedések és a szeméremcsontom már a 28. héttől végig majd szét akart szakadni. Pihizz sokat és ne aggódj. Minden rendben van odabent.
Vicuska,
De jó, mindjárt augusztus.
Ugy örülök, hogy végre eljött a ti időtök is. Nagyon megérdemlitek már.
Enikő,
Én szombaton a Falközben az angol turkisban vettem Barbikának egy csomó nyári ruhácskát. Annyira édesek. Szerintem nézz be oda is, szuper rucik vannak.
Azt hiszem én még nem gratuláltam az államvizsgádhoz. Nagyon ügyes vagy, most már teljes lényeddel koncentrálhatsz kicsi babádra.
Nati,
Aranyos vagy, hogy sms-eztél. Köszönöm az érdeklődést.
Örülök, hogy jól vagytok és hogy minden kész Bence érkezésére.
Most már bármikor jöhet. Mai NST után majd jelentkezz.
Ani,
Annyira édes Roni babád van.
Szépen nődögél.
Négus vagy már a szolitól??? Én még mindig nem jutottam el. Fodrászhoz is kellene mennem, meg kozmetikába, de vcalahogy sehogy nem jön össze.
Bessy,
Aranyos kispocid van, szépen gömbölyödik.
Szép neveket találtatok, főleg a Botond tetszik, édesen lehet becézni.
Krixta, Chrissy,
Nem akarok véleményt formázni, de remélem minél hamarabb megbeszélitek a dolgokat és kibékültök. Szoros barátság mindent kibír. Én drukkolok nektek.
Tápszerről csak annyit, hogy szerintem nem az a lényeg, hogy kit mivel táplálnak, hanem az "anyai törődés és szeretet" a legfontosabb. Bazsi 4 hónapig szopizott csak, utána 1 éves koráig tápszert kapott, Danika 11 hónapig szopizott, de Bazsi semmivel nem kevesebb, mint Danika. Ugyanugy felnőtt, ugyanannyi szeretetet kapott, ami a legfontosabb. Szóval ezen kár aggódni. Réka baba gyönyörű, nagyon szépen fejlődik és nagyon szereti őt az anyukája és az apukája.
Ezt most elküldöm amíg el nem száll. Ne hari ha valakit kihagytam, dehát már annyian vagyunk.