Új privát üzeneted érkezett!

Alexa! Jó szórakozást nektek délutánra, majd mesélj hogy érezte magát Martinka, hozz képeket is, ha tudsz!

Andesz! Mielőbbi gyógyulást Bencusnak, sok gyógypuszit neki! Nem semmi mennyibe kerül az az ülőke!
Vendég

Sziasztok! :lol:

Bessy! 8)
micsoda szép pocakod van!bár én láttam élőben is :wink:
a Zorka teccik 8) , a Botond se rossz(kár, hogy a hülye szomszédunknak is az egyik hülye kölke Botond :twisted: ) :oops:
a lábadra vigyázz :shock:
én is Elevitet szedek :roll: , lehet váltani kéne? :shock:

Andesz!
Bencusnak jobbulást :)

Ani! :D
teccett a születéstörténeted :P :P :P

Gabesz! :D
jó osztálytalit :wink:

Nati! :D
örülök, hogy iobban érzed magad :D

Vikike! :D
gratula a kis pöcsöshöz :oops: :lol:

köszönöm az érdeklődőknek, jövő csütörtökön megyek Tapolcára, már nagyon várom, akkor fogják felírni az első szurikat 8)
és indulhat a mandula!!!!!!!!!! :wink:

Ja.....a témához asszem nincs jogom írni, mivel alig-alig jövök :? :? :? ( de kukkolni szoktam ám :oops: 8) )
persze ettől még megvan a véleményem.... :(
ami sokban egyezik Krixtáével :roll:

Krixta! :P
tudod hogy én kedvellek, csajszi! :P 8) :P 8)

Többieknek is minden szépet :lol:

Asszem Ibinek még nem is gratuláltam!
millió boldogságot a csöppséghez! :P :P :P
Vendég

Szia Vicuska :D
Az sokban befolyásolja az embert egy névnél, hogy köti-e valamihez :lol: köszi a dícséretet! :wink:
Most még jó az Elevit, majd úgyis szól RL, mikor válts. :wink:
Gondolok rád csütörtökön, aztán gyere ám a részletekkel! :P

Alexa
Köszi neked is a dícséretet! :wink:
bessy76

Sziasztok!

Ha nem haragszotok nem írok semmit már a tegnap esti irományhoz.

Alexa, akkor neked is jó védőnénid van?! De jó nektek, most Balcsiztok.

Bessy, nem is tudtam hogy Elevitbe nincs jód. Különben az miért fontos? Visszérrel kapcsolatba nem tudok tanácsot adni sajna (vagy nem sajna?) Nagyon szép neveket választottatok, javítani fogom a táblit is, de most anycáméknál vagyunk. A vizesedésre nekem is azt mondták hogy sok folyadékot kell inni(állítólag annak semmi köze a vizesedéshez), a sót viszont mellőzni kell. Lehet nekem csak azért mondták mert a vesekövek és a rossz vizelet miatt mondta a védőnénim.

Gabi, csak megvette anyós a bilit, de sebaj egy év múlva már nem kell venentek. :) Én is szeretem kiírni magamból minden bánatom, még ha senki nem is olvassa vagy reagál rá, jó hogy leírhatom. Nagyon jó szórakozást az osztálytalin.

Ildi, nekem is tena bugyim volt, nagyon meg voltam elégedve vele, egy darabig itthon is hordtam.

Nati, nagyon megtisztelő hogy nekem is írsz ha szültök, köszönöm. Lagziról képet? Arra gondolsz amin Roni is ott volt? Majd rakok párat.

Chrissy, köszi, akkor te gondolatolvasó vagy. :)

Andesz, nagyon sajnálom Bencust. Nem lehet hogy a gyógyitól lázasodott be?

Vicuskám, de jó hogy jöttél. Köszönöm a dícséreted, áprilisban várom a Te történeted.

madiani

Andesz,
nem lehet, hogy a fogacskája jön és attól lázas??? Vagy a füle miatt??? Mindenesetre jobbulást kívánok neki, neked pedig sok-sok türelmet és remélem, hogy holnapra már kutya baja lesz!!!!!

Ani,
igen, Roni első lagzis képeire vagyok kíváncsi a születése után pár nappal :wink:

Vicuska,
drukk hegyek neked csütörtökre!!!!!!! Most még vizsgálnak valamit, vagy csak szurit írnak??? Akkor leszel a 11. napon a vonalzód alapján :shock: Nem értem, akkor a stimut a következő hónapban kezded, vagy visszafele számol a vonalzód???? Hű, mindenesetre nagyon drukkolok, hogy első lombik sikerüljön, bár az eddigiek alapján Nálatok is megy a megtermékenyélüls csak nem jó helyen tapad meg a babó, de most ezzel egy szál gond se lesz!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Bessy,
azért igyál ám, nehogy szomjan halj!!!!! :wink:

Alexa,
de jó, ti is a balcsin vagytok!!!!!! Persze nem irigykedem nagyon, csak pont most depiztem apának, hogy menjünk valahova vagy hívjunk valakiket, mert megkattanok itthon a négy fal között!!!! Pedig ma már voltunk fagyizni, de annyira hiányoznak az emberek, kezdem nehezen bírni ezt a bezártságot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beszéltem délelőtt Judyval, jól van, tesztje negatív :P , anyukája is jobban van, valószínű jövő héten mehet haza, de ez egy hosszú folyamat lesz amíg teljesen renbe jön. Jön, amint tud, csak most ezer fele szakad (kórház, apukája, a gyerkőcök, stb). Barbika is már óriási (azt hiszem 70 cm-t mondott :oops: ) és vidám kiscsaj, a fiúk pedig holnap mennek nyaralni egy hétre enyingre, utána kicsit nyugisabb lesz a helyzet :wink:
Mindenkit puszil!!!!

meg én is, megyek, kezdek magammal valamit, hátha az segít... talán vasalok :shock: :shock: - ez már a vég!!!!!!! :evil:
Vendég

Köszönöm a gyógypuszikat Bencémnek,most még rosszabb a helyzet :cry: 39 fölé ment a láza,egy órán át torka szakadtából sírt :cry: :cry: :cry: aztán végül a kezemben álomba sírta magát :cry:
Gondoltam beviszem az ügyeletre,de ott sem tudnak szerintem mit csinálni Vele,mert kapja a gyogyit,meg kapott lázcsillapítót is!Másnem majd felhívom Őket! :roll:
Szerintem a torka is fáj,meg köhécsel :(
Bessy!
Én úgy tudom,hogy napi 2 liternél ne igyál többet!
Én magánba voltam érsebésznél a Mikolánál!És igen,kaptam szexi harisnyát,de aztán nem hordtam!

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok

Az osztálytali nagyon jól sikerült,jókat dumáltunk.Mondjuk a vendéglőben a kiszolgálás pocsék volt és a kajától se kellett elájulni és ráadásul nem is a legolcsóbb hely (a Capriban voltunk).
délután 4-re mentem a sulihoz a 10:40-es busszal jöttem haza.Noel rendes volt,mert reggel 6-ig meg se ébredt és utána is még 8-ig hagyott aludni.

Kata
remélem nagyon jól fogjátok érezni magatokat a Balcsin.

Alexa
Milyen volt tegnap?Martinka élvezte a nagy vizet?Majd kérünk ám képeket!

Ani
Igen,az esküvőn amin voltatok,arról még nem láttunk fotót,de gondolom az avatarodban egy olan kép van fent.Azért rakhatnál fel pár képet róla :wink:

Judy
Örülök a nega tesztnek!És annak is,hogy anyud jobban van és nemsokára hazaengedik.
Barbika hatalmas nagylány :shock: Kosaras lesz?
A fiúk kihez mennek Enyingen?Végre egy kis nyugalom száll a lakásra mi?Gondolom felüdülés lesz egy kis csend!

Nati
Köszi az infót Judyról!

Tesó
Sok-sok gyógypuszi Bencus uncsitesónak.remélem hamar meggyógyul. Kép

Vicuska
Örülök,hogy jöttél!Hogy elment az idő,nemrég még olyan távolinak tűnt augusztus,és most meg mindjárt itt van.Nagyon izgulok érted,hogy minden sikerüljön!
Hajrá Kép
Vendég

Andesz,
hogy van Bencus?????? Jobb volt ma a helyzet???? Fura, hogy mostanra lett rosszul, szegény pici emberke!!!! Remélem mára azért már sokkal jobban van!!! Voltatok ügyeleten vagy holnap viszed vissza az orvoshoz?

Gabi,
hát akkor biztos jó volt a tali, ha olyan sokáig maradtál :wink: Noelt Apa etette???

Nálunk továbbra sincs semmi tünet, jól érzem magam, egyre bátrabban csinálok dolgokat :wink: Vasalnivaló kész, ruhák szépen sorakoznak Bencus szekrényében :P :P
Megbeszéltem vele, hogy holnap egy remek kis görbét produkálunk NST-n és nem lesz semmi gond, jöhetünk haza :P :P Aztán jöhetnek a bújkálások Apával :oops: :shock:

Lányok, ha szeretnénk venni egy utazóágyat, azt lehet járókaként "üzemeltetni"??? Van olyan erős a teteje, hogy egy pelenkázót és még Bencét is rá lehessen rakni??? Nem nagyon nézegettem ezt a részét, de elgondolkodtató... Köszi a válaszokat!!!
Vendég

Sziasztok!

Ani!Igen,szerintem jó védőnénink van,én legalábbis nagyon szeretem.Martinka 1 éves koráig havonta 2x találkoztunk.1x mi mentünk,1x ő jött el.Bármikor felhívhatom,és írhatok e-mail-t is. :P Mostmár ritkábban találkozunk,dehát nincs is annyi megbeszélnivaló,mint az elején volt.Tetszenek a tanácsai,ikövetem is azokat.
Sajnos sok anyukától hallottam már,hogy félévente 1x-2x ha látta a védőnőt,hát ez elég szomorú. :(

Nati!Nagyon örülök,hogy jól vagy,tényleg még az is lehet,amit Gabi írt,hogy túlhordod Bencét!?Nálunk ez lett a vége!! :P :D :wink:
Nekünk nem volt utazóágyunk,csak képeket láttam róla,de mintha lett volna ott pelenkázó is!!Na,majd a tapasztaltabb mamik leírják! :D

Gabi!Örülök,hogy a tali jó volt!A Caprin meglepődtem,mert mi is ott voltunk,de minden ízlett!
Ügyes volt Noel!!

Andesz!Drukkolok,hogy Bencus jobban legyen mostmár!!Szegényke!!

Tündi!Milyen volt a hétvégétek?Barnika kukija jobban van?Már nem csíp pisilésnél?Kamillás vízben fürdik még?Engedi,hogy visszahúzzátok a bőrt?

Ibiék remélem hazamehettek pénteken és jól vannak!!

Tegnap voltunk Füreden,de nem strandoltunk,csak a parton sétáltunk.Jó volt,Martinka élvezte!Hazafelé el is aludt fél órára a kocsiban :) Mindjárt teszek fel képeket.
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Jóéjt mindenkinek!! :D
Vendég

Sziasztok!
Még mindig nem olvastam vissza teljesen :oops: , de ma délután megteszem, mert már nagyon hiányoztok.
Szerda óta megy a pihi ezerrel: rengeteget alszok, és alszok, és alszok. Pénteken meg elhúztunk anyuékhoz, egész nap a kertben voltam, olyan jól esett végre. Estére egy pincebuliba voltunk hivatalosak, szombaton meg bográcsoztunk. Szóval most minden szuper.
Most meg úgy döntöttem, hogy nyakamba veszem a várost, és elmegyek egy csomó turkálóba :lol:
Ha végeztem, majd jövök, és beszámolok, mit sikerült levadásznom.

Puszi!!!!!!

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Szép jó reggelt mindenkinek!

Vissza csak nagyjából olvastam. Nem reagálok rá, én mindenkit nagyon szeretek, jó itt lenni, köszönöm, hogy olyan aranyosak vagytok, hogy válaszolgattok a néha butácska kérdéseimre.

Először is Bence járgány. Lányok van bennem egy férfiagy, így összeszereltük, ás mikor már majdnem dobozba rektuk vissza, akkor jutott eszembe, hogy Ildi! De buta vagy, le se fényképezted. Teszek fel egy képet, de ezt nem én fényképeztem. hanem letöltöttem, mert a brendon-ba vettük, és fenn volt. Kép

Bessy! Zorka lesz a nevetek, tudom.

Alexa! nagyon jók a képek. Szép család vagytok nagyon!!

Ani! Szerintem akkor veszek tena-s bugyit is. Azt hogy kell kérni a gyógyitárba, és mennyibe kerül?

Nati! Az én színes bugyijaim bébé comfort-osak. Van benne egy rózsaszín, egy sárga, égy kék és egy zöld. Irigylésre méltóak. Én még azért nem képzelem bele az óriási betétet. :)
Az utazóágyhoz majd a tapasztaltabb mamik írnak. Én nem tudok .

Mostanában egyre többször érzem, hogy keményedik a pocikám. Meg néha fájdogál a szeméremcsonton is. Szerintetek korai még 32 hetesen ez?

Enikő! Jó turkizást. A Távírda utcai angol használtruha turkiban me van bálabontás. Nagyon hírdették magukat a Fejér Megyei Hírlapban. Ha még olvasol, nézz be oda.

Vicuska! Nemsokára bizony aug. De jó!!!

Gabi! Anyósod tényleg kitartó ezzel a bilivel. Nézd a jó oldalát. Ezt sem kell venni. :)

Andesz! Hogy van Bencus???
n.k.ildi

Ja, és Gabi! Örülök, hogy jó volt a tali. És Noel is aranyos kislegény, hogy ilyen ügyes volt, hagyott alukálni.
n.k.ildi

Sziasztok, jó reggelt!

Nati: Milyen volt a fodrász? Kérünk képet az új frizuráról! :) Már a 37. hétben vagy :) Ügyesek vagytok csak így tovább :)

Judy: Hogy vagytok? Vérvételnek megvan az eredménye? Mi újság? Édesanyád hogy van?
Ja! Látom :) Nati írta :) Siess közénk mihelyt tudsz!

Alexa: Bilizés: Sok jópofa dolog lesz :) Izgalmas lesz a nyár :) Majd mesélj hogy alakulnak a dolgok! :) Barni először rá sem akart ülni. Nem mert, aztán mégis, szóval a kezdet nagyon jó. :)

Bessy: Érdekes, mert nekem is korán kezdett el vizesedni a lában. Lehet hogy erről inkább a meleg tehet nem a poci méret? Zorka szép név egyik ismerősöm lánya is ezt a nevet kapta :)

Gabi: Anyósod igen erőszakos. Én ilyenkor már beszóltam volna neki, bár én olyan indulatos csajszi vagyok. Aztán meg megbánom, hogy odaszóltam, még akkor is ha igazam van/volt.
Más is ilyen lüke?
Örülök hogy jól érezted magad Melyik a Capri?

Andesz: Jobbulást Bencusnak! Remélem nem lesz semmi komolyabb.
De jó, én még kb egy évig adtam rá pelust éjszakára... vagy pill... Azt mondja 2 éves korára sikerült szobatisztának lennie nappalra...
Hát ha nem is egy évig de majdnem. Azt tudom 3 éves korára totál szobatiszta lett. Én csak akkor nem mertem rá éjszakára pelust adni amikor már két hete szárazan vettük le róla reggel.

Vicuska: Csütörtökre egy nagy kalappal. megy a sok pozitív energia, szóval hajrá! Mindent bele!!! :)

Vitamin: Az én dokim azt mondta, le lehet vele állni. Egyek inkább ha tudok sok gyümit és zöldséget. Ő azt mondta nem kell, de tök mindegy kis baba nagy baba, egészséges gyönyörű baba legyen!!! :)
Szerintem senki nem árt a babának ha szedi és akkor sem ha nem ha eszik fini gyümiket. Orvos utasításait kell betartani én ebben hiszek :)

Barnika mára jól van. Aphták vándoroltak a szájában amiért dühös voltam. Meggyógyult a torkán, erre megjelent a szája mögött, majd utána (péntekre) megjelent 4 a nyelve alatt. Most úgy néz ki hogy nincs több mert szépen evett a hétvégén már :)
Volt moziba is, de 3/4-ed óra múlva le akart lépni. Nem kötötte le a Kung-Fu Panda.
Kukiján a bőrt tegnap előtt már ő húzta fel és büszkén mutatta hogy milyen ügyi :)
Rossz hír hogy tegnap láttam hogy oldalt még ott van eg ykis letapadás egy hártyával de az ott is marad már.
Nem érdekel, még egyszer nem viszem el.
Hétvégénk nekünk a mozi kivételével uncsi volt. Én anyukámmal megnéztem a Hancock-ot. Jó film.

Ja! És el vagyok keskenyedve nagyon! Képzeljétek 75 kg vagyok. Két hónappal ezelőtt 68 voltam, szóval most erős visszafogásban vagyok ami a táplálkozást illeti :(
Szomorú és depis vagyok megint.

LÁNYOK! Nem akarom ismét előhozni a kellemetlen témát csak annyit. Ha én véletlenül valakit megbántanék azonnal szóljon rám illetve nekem. Please, mert biztos hogy nem szándékosan tenném!!!
Ha túl okoskodó lennék vagy bármi bibije van vagy lesz (bár ne legyen) valakinek velem azonnal szóljon jó? Előre is köszönöm :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Alexa: Nagyon jók a képek! Martinka nagyonédi, és szépek vagytok együtt!

Tündi
Kép
Kép
trundike

Sziasztok Lányok,

Egy kicsit bekukkantok. Nem nagyon tudtam jönni, mert a mult hét eléggé zűrös volt. Még gép elé sem tudtam ülni, csak nagyjából futottam végig mi történt.

Ibi,

Gyönyörű szép formás babócátok született. Mégegyszer gratulálok hozzá. :lol: :lol: Már tuti otthon vagytok és élvezitek az együtt töltött pillanatokat mint egy "család" :lol: :lol: Majd képeket dobjál ha már lesz egy kis időd.

Vikike,

Mégegyszer gratula a kis kukishoz. :lol: Tényleg nagyon csini kismami vagy, de hát ez várható is volt. Olyan törékeny alakod van, hogy neked aztán nem kell félni az elhízástól. :lol: :lol:

Tündike,

Sajnálom ezt a kukis dolgot. Tudom min mehettetek keresztül, mi is megjártuk ezt az utat Bazsival. Hála istennek ő kisebb volt, így már nem emlékszik a rossz élményre. Remélem Barnika is elfelejti majd. :lol:

Alexa,

Nagyon szupi képeket csináltatok. Bizti nagyon jól éreztétek magatokat ez le is jön a képről. :lol: Szépek vagytok mind a hárman.

Kata,

Ugyan már nem olvasol minket, de jó pihit kívánoki nektek erre a hétre. :lol: :lol: Aztán majd csináljk képeket is. :lol:

Andesz,

Bencus hogy van??? Remélem már nem lázas és nincs semmi komoly.

Szupi lett a szoba, nagyon ügyi vagy te is. :lol: :lol:

Gabi,

Örülök, hogy jól sikerült a szombati tali. Nem csináltál magadról képeket indulás előtt csini ruciban??? :lol:

Ildi,

Szuper ez a járgány. :lol: :lol: Kismanónak is biztos tetszeni fog. :lol: :lol:

Nekem is voltak apróbb keményedések és a szeméremcsontom már a 28. héttől végig majd szét akart szakadni. Pihizz sokat és ne aggódj. Minden rendben van odabent. :lol: :lol:

Vicuska,

De jó, mindjárt augusztus. :lol: :lol: Ugy örülök, hogy végre eljött a ti időtök is. Nagyon megérdemlitek már. :lol: :lol:

Enikő,

Én szombaton a Falközben az angol turkisban vettem Barbikának egy csomó nyári ruhácskát. Annyira édesek. Szerintem nézz be oda is, szuper rucik vannak. :lol: :lol:

Azt hiszem én még nem gratuláltam az államvizsgádhoz. Nagyon ügyes vagy, most már teljes lényeddel koncentrálhatsz kicsi babádra. :lol: :lol:

Nati,

Aranyos vagy, hogy sms-eztél. Köszönöm az érdeklődést.
Örülök, hogy jól vagytok és hogy minden kész Bence érkezésére.
Most már bármikor jöhet. Mai NST után majd jelentkezz. :lol: :lol:

Ani,

Annyira édes Roni babád van. :lol: :lol: Szépen nődögél.
Négus vagy már a szolitól??? Én még mindig nem jutottam el. Fodrászhoz is kellene mennem, meg kozmetikába, de vcalahogy sehogy nem jön össze. :lol: :lol:

Bessy,

Aranyos kispocid van, szépen gömbölyödik. :lol: :lol:
Szép neveket találtatok, főleg a Botond tetszik, édesen lehet becézni. :lol: :lol:

Krixta, Chrissy,

Nem akarok véleményt formázni, de remélem minél hamarabb megbeszélitek a dolgokat és kibékültök. Szoros barátság mindent kibír. Én drukkolok nektek. :lol: :lol:

Tápszerről csak annyit, hogy szerintem nem az a lényeg, hogy kit mivel táplálnak, hanem az "anyai törődés és szeretet" a legfontosabb. Bazsi 4 hónapig szopizott csak, utána 1 éves koráig tápszert kapott, Danika 11 hónapig szopizott, de Bazsi semmivel nem kevesebb, mint Danika. Ugyanugy felnőtt, ugyanannyi szeretetet kapott, ami a legfontosabb. Szóval ezen kár aggódni. Réka baba gyönyörű, nagyon szépen fejlődik és nagyon szereti őt az anyukája és az apukája. :lol: :lol:

Ezt most elküldöm amíg el nem száll. Ne hari ha valakit kihagytam, dehát már annyian vagyunk. :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Rólunk.

Barbika szerdán megkapta az oltást és a rota második felét.
Szerda este és csütörtök este volt egy kis hőemelkedés (37,5), de ezen kívűl semmi mellékhatás.
Legközelebb szeptemberben kell menni valamikor, majd egyeztetünk időpontot később.

67 cm hosszú és 7,4 kg. Megint hízott 60 dkg-ot, így marad a szopi, nem kell elkezdenünk a mellétáplálást. :lol: :lol:

Fiukat tegnap levittük anyóshoz, egy hetet maradnak ott. Igaz, hogy most könyebb egy gyerekkel, de már most hiányoznak az én "kicsi babáim" :lol: :lol:

Anyukám jobban van, vérnyomása most jó, minden nap kap infúziót. Sajnos az egyensúlyérzéke még nem jött vissza, kapaszkodva tud menni, mert még mindig szédül egy kicsit. Doki szerint ez a szédülés eltarthat még akár hónapokig is. Hosszú folyamat lesz mire helyrejön, és mostantól nagyon kell vigyáznia magára, mert bármikor visszajöhet.(persze már a munkahelyén jár az agya, de szerintem mostanában nem fogja a doki engedni dogozni)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Bocsi, Barbika nem 7,4 kg hanem 7,04 kg.
Nem mindegy. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Lagzis képeket ígérem hozom. :)

Nati, nagyon jó volt talizni. Olyan cép a pocakod. :) Milyen lett az NST? Az utazóágyat mi még nem használtuk, de járókának talán azért nem jó mert nem tud semmibe kapaszkodni, nem tud felállni. Sztem elbírja a pelusozót, de a gyereket már nem hinném, bár nem próbáltam. Vannak olyan útazóágyak amihez van pelusózó rátét, azt direkt úgy csinálják. Igaz drágább is mint a sima.

Andesz, remélem Bencus már jobban van.

Gabi, szóval a Capriba nem fincsi a kaja? Egy ideje már el akartunk oda menni kajcizni, de akkor nem megyünk. Örülök hogy jól érezted magad az oszitalin.

Alexa, anygon fontos hogy jó védőnénije legyen az embernek. Nekem nagyon sokat segít/segített. Heti egyszer jön de mindig van kérdésem. Nagyon jók a képek, biztos jól éreztétek magatokat. Az a napszemcsis haláli, de a bealvós a kedvencem.

Enikő, pihizz is amennyit csak tudsz. Várjuk a képeket, beszámolót hogy milyen szupi dolgokat turiztál.

Ildi, nagyon klassz ez a járgány, Bence biztos szeretni fogja. Tena fix-nek hívják a hálós bugyit és így kell kérni. 2 db van egy csomagba, ha nem akarsz mosni legalább 2 csomaggal vegyél.

Tündi, ne tessék szomorkodni! Irgum-burgum! Barnika nagyon ügyes nagyfiú már. Örülök hogy gyorsan múlik a fájdalma.

Judy, nagyon örülök hogy Édesanyáddal minden rendben. Remélem ezekután jobban figyel majd az egészségére. Barbibaba milyen nagy csajszi lett. Jaj, hisz most teszteltél pozitívat, és taliztunk elösszőr a Placcba. Úgy megy az idő. :) Négus ugyan nem vagyok és nem is leszek, de azért elöbb utobb lesz egy kis színem. A fehér bőröm miatt nem tudok eccere sokat bent lenni, eddig csak 2x voltam, még nem láccik. Amikor Roni a kezembe van úgy elütünk egymástól (mármint a bőrünk színe). Mindenki azt kérdezi hogy napoztatom-e. :)

Rólunk: Tegnap megmértük Ronit (heti 1 mérés vasárnaponta van). Gondoltam hogy szépen hízott mert láccik rajta, olyan kis husi-musi. 4070g-ot mutatott a mérleg :shock: , 1 héttel ezelött 3760g volt. 310g-ot hízott, a védőnő szerint 100-150g a minimum hetente, ha több az persze nem baj. :) Az 56-os cuccok nagyrésze már nem jó rá, hosszába mindegyiket nővi ki sorba.
Képzeld Tündi, amit tőled kaptunk bodykat is ma adtam rá utóljára, mert mire újra sor kerülne rájuk kicsik lesznek. Voltunk ma csípőszűrésen, 3/4 9-re volt időpontunk, 10 percel elöbb ott voltunk és 8:39-kor már kint is voltunk. Minden rendben van, nagyon bátor ügyes fiam van, ép csak egy picit nyekerget amikor a doktorbácsi megnézte UH-al. A vizsgálat után megkuksiztuk Natit aki ép az NST-re várt. Olyan szép a pocija. :) Irigykedem. Utána meg felmentünk Beához (szülésznő), vittünk neki képeket. Mondta hogy ad Schwarczinak is belőle, úgyhogy láthatjátok majd a rendelőben.
Ja és képzeljétek, siettem a csípőszürésre hogy időbe odaérjünk, hát nem pont akkor kakilta össze a drágám úgy magát hogy minden kakis lett. Van valami jó ötletetek mivel tudom kiszedni a ruhából? Remélem kijön. Vanisel próbálkozom (ázik). Mondjuk így még mindig jobb mintha a doki elött égek be.

madiani

Sziasztok!

Köszi a dícséreteket!! :D :D

Ildi!Szép babakocsit vettetek,biztos jókat alszik majd benne Bence! :D

Tündi!Fel a fejjel,ne légy depis a kislányod is megérzi!Biztos most jön ki rajtad a sok aggódás is Barnika miatt!!

Ani!Húú,tényleg nagyon szépen nő Roni,látod,nem kell aggódni,hurkásodik szépen!! :D :wink: Lesz mit harapdálni rajta,éjjel-nappal!! Sőt,már biztos most is van!!:lol: :lol:
Vanisht használok én is,hát nem mindíg jönnek ki a foltok,van,hogy csak a többszöri mosás segít.Az Ariel új folttisztítóját reklámozták a tv-ben,de én még azt nem próbáltam.
Én is járok szoliba,de csak hetente 1x.Nem merek gyakrabban menni,annyi rosszat hallani! :?

Enikő!Látom nektek is jól telt a hétvégétek,ennyi tanulás után meg is érdemled a pihit!! :D

Judy!Barbika is szépen nődögél! :D
Örülök,hogy anyukád jobban van,bár a szédülés nem lehet valami kellemes!!Na,de majd ez is elmúlik! :wink:
Pont azt mondtam apának,hogy akárhány éves lesz Martinka,mindíg ő lesz a mi "kicsi babánk"!! :lol: :lol:

Nati!!Mi volt NST-n?

Nem is tudom,írtam-e már,hogy leálltunk az esti szopiról.Már csak esténként szopizott Martinka,de úgy éreztem,nincs már tejem.Első este sírdogált a kiságyában,én meg zokogtam a másik szobában. Még most is kijön a könnyem,hogy írok róla.Nehéz az elszakadás!!De olyan okos kisfiam van,hogy második este már nem sírt,meg azóta sem,csak betesszük a kiságyba,eldől és alszik.
:D Aztán úgy alakult a dolog,hogy 3 naponta mégis meg kell szoptatnom,mert addigra termelődik annyi tejci,hogy kezd feszíteni.Arra viszont figyelek,hogy nem az elalváshoz kötöm a szopizást,nehogy mostmeg megzavarjam Martinkát.Aztán egyszercsak ezt is elhagyjuk....
Vendég

Láttátok?Krixta töröltette magát a Babanetről....
Vendég

Sziasztok!

Alexa
Szupi képeket csináltatok! Nagyon vagesz levi a napszemüvegben :lol:és aranyosan beájult a kocsiban :lol:

Enikő
Sikerült jó cuccokat turiznod?

Ildi
Csúcsszuper ez a babakocsi!! :D Most én is beleszerettem egybe, de nem tudom, hogy meg tudjuk-e venni, mert eddig úgy volt, hogy használtat veszünk. Ez most 43ezer helyett 37ezer :roll:

Tündi
Biztos a meleg is sokat közrejátszik a vizesedésben. Tegnap és tegnapelőtt este elmentünk apával sétálni és lejjebb apadt. Persze mellette krémezem, borogatom, polcolom.
Örülök, hogy Barnika szépen javulgat. :D
Köszi a névdicsit. :D

Judy
Köszi a dícséretet :D
Nagyon örülök, hogy anyukád jobban van. Mikor engedik haza?
Barbika szépen fejlődik. :D

Ani
Aztaa, Roni nagy iramban fejlődik :lol: Megnéztem a lagzis képeket, nagyon jók. :D

Nati
?????????????? Csak nem megszületett Bence?
bessy76

Köszike Csajok, arik vagytok!

Nati nem írt, úgyhogy csak nem jött még Bencus. De azért biztos ami biztos írok neki egy sömit.

Bessy, várjuk a képet a kiszemelt járgányról!

Nagy a csend ma lányok, szombaton nagyobb forgalom volt.

madiani

Huha, semmi válasz Natitól. Lehet hogy csak alszik?.......

Ha valaki lát Peg Perego Primo Viaggio gyereküléshez rögzítőtalpat kérem szóljon. Csak a rőgzítőtalp kéne.

madiani

Ani
Ő lenne a kiszemelt: :D Kép
bessy76

Hu Bessy, ez nagyon szuperül néz ki. És van hozzá mózes és tatyó is....nagyon jó. A zöld szín nagyon teccik.

Na írt Nati, már leült a gép elé.

madiani

sziasztok csajok!!!!

köszi az érdeklődést, Bencus ahogy rám rakták az nst "fejét" elkezdett csuklani, ettől olyan szép cikk-cakkos görbént lett, mint még soha :P , nem is volt vele gond. A vérnyomásom is ok, a méhszáj változatlan, bár BB szerint mintha keményedne :shock: . Apát már izgattam este, hogy puhítani kell :oops: :oops: BB levette a kenetet, remélem az is rendben lesz!!! Azt mikor tudom meg, jövő héten benne lesz a gépben, vagy hogy???

A lábam továbbra is nagyis, bár most délig megint igyekszem csak almát enni, hát, nem nagyon segít, de a szülésznő is azt mondta, mást nem nagyon tudok tenni...

Ani,
nagyon jó volt találkozni, Roni baba hihetetlneül nyugodt és édes gyerkőc. Olyan jó volt látni benneteket!!!!! Köszi hogy beugrottál!!!!!!

Judy,
neked is köszi az érdeklődést :P , örülök, hogy anyud napról napra jobban van. Biztos furcsa a srácok nélkül, de legalább egy picit fel tudsz szusszanni!!!! :wink: Mikorra is terveztétek a nyaralást???

Alexa,
szuperek lettek a képek!!!!! Nagyon szépek vagytok rajta, tényleg egy igazi boldog család mosolyog ránk!!!!!! Nagyon édes a bealvós kép!!!!!

Kata,
Ti már javában nyaraltok... itt ma dléután szakadt az eső, de legalább egy kicsit lehűlt a levegő. Azért remélem hogy jó időtök lesz a hét nagyobbik részében!!!

Enikő,
mit sikerült turiznod??? Kérünk róla képeket!!!! PIhizz sokat, rád fér és most legalább még lehet!!!

Ildi,
nagyon tetszik a babakocsi, biztos Bencus élvezni fogja!!!

Bessy,
a ti kocsitok is szupi, szerintem vegyétek meg!!! Bár nem tudom használtam mennyi, de ez így újonan nagyon jó kedvezménynek tűnik!!!!

Gabi,
köszi hogy eljöttetek, Noel egy zabálnivaló és tényleg helyes volt egész nap. Nekem pedig legalább elrepült a napom :P Észre se vettem és már este is lett :shock:

Köszi lányok az utazóágyas tippeket. Hát igen, arra nem gondoltam, hogy nem tud mibe kapaszkodni és ez is egy funkció.. Hát, most majd jól meggondoljuk, mit vegyünk :shock:

Tündike,
de jó hír, örülök, hogy Barnika jobban van!!!! Látod, előbb-utóbb minden szépen rendbe jön!!! A súlyod miatt pedig ne depizz, nagyon jól nézel ki!!!!!

Andesz,
jobbulás Bencusnak, remélem hogy most már mihamarább rendeződik a helyzet és meggyógyul!!!!!
Vendég

Akkor az ígért fotó: csak a fülemnél látszik egy kis változás, ott sokkal rövidebb lett, mint volt :wink:

Kép

Kép

36 és 37. hét Egyre puffadtabb az arcom :shock: :cry: És valami miatt a szín sem lett olyan, mint szokott... NO mindegy, hát ez lennék én... :wink:
Vendég

Sziasztok!

A tegnap délutáni bejelentkezés elmaradt: annyit sétáltam, hogy le kellett dőlnöm egy picit szundizni, aztán meg Apa hazajött korábban a munkából és vele töltöttem a délutánt.
Turizni sajnos semmit nem sikerült, de nem adom fe, megyek ma is - most éppen a Gyár utcába (úgyis arra van dolgom, legalább összekötöm a kellemest a hasznossal)
Tegnap voltam a Skálában, vettem szuperszexi gombos hálóingeket. Ha valakit érdekel, most 890 Ft. Annyira nem jó minőségű, de a kórházat ki fogja bírni :D

Judy, köszi neked is a gratulációt! Örülök, hogy anyukád jobban van, remélem, vigyázni fog magára! Furi lehet a fiúk nélkül, biztos túl nagy a nyugi.

Nati, szerintem egy hét alatt is nagyot nőtt a pocód! Látom, Bence most meg túl jól érzi magát bent. Lehet, hogy kivárja a végét :wink:

Ani, jók az esküvői képek! Tőled fogjuk megtudni, ha Natinál van valami? Szüléstörténet nagyon szupi, majdnem sírtam. Pedig nem vagyok egy sírós típus.

Vicuska, mennek a drukkok ezerrel, csütörtök mindjárt itt van! Hogy elrepült az idő!!!! :shock:

Szilviről, Alízről tud valaki valamit?

Bessy, tetszenek a nevek nagyon! Bár a lánynevet még életemben nem hallottam, de nagyon szép a hangzása! Szuper a babakocsi is. Nekünk szerencsére nem kell venni, megkapjuk a sógornőméktől.

Andesz és Gabi, nagyon ügyesek vagytok, ide is jöhetnétek valamit festeni a falra. De csakis délelőtt, mert akkor Apa nincs itthon. (nem engedi, hogy csináljak vele bármit is, sőt abba sem hajlandó belemenni, hogy fessük ki a szobát szép sárgára :( )

Alexa, nagyon jók lettek a képek, én is Balcsiznék már szívesen, de valahogy sosem jutunk el. (Pedig szüleim csak 10 km-re laknak tőle, és mégsem...) Sajnálom, hogy Kriszta töröltette magát. Jó lenne tudni, hogy mi van velük. Egyébként ezt hol lehet megnézni, hogy töröltette magát???

Ebben a hónapban jön hozzánk a védőnéni. Ilyenkor mit néz???

Na, ezt most elküldöm, aztán megint nyakamba veszem a várost!

Pusszantás

Eszter és Enikő

Kép

11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Sziasztok

Alexa
A füredi képek nagyon jók.Martinka nagyon édes és szép család vagytok így együtt.És neked milyen jó színed van! :wink:
Nem is tuttam,hogy Martinka szopizik még,megértelek,biztos nagyon fájdalmas ez az elszakadás.

Enikő
Biztos elfáradtál a turkászásban.Várjuk a szerzeményeket!

Ildi
Nagyon szupi ez a kocsi,szerintem nagyon fogjátok szeretni!Ház ügyben semmi fejlemény?Vagy most leálltetok a témáról?
A Tenás bugyit úgy kéred a gyógyiba,hogy Tena hálós bugyi.Különböző méretekben van,majd segítenek,hogy neked melyik méret kell.Ha jól emlékszem 400-500 körül volt a 2 db-os,nagyon jó mert simán kilötykölöd,ha véres lesz és pillanatok alatt megszárad.

Tündike
Örülök,hogy Barnika kukaca lassa rendbejön,azona kis részen meg majd megoldja magának sok gyakorlással,ha már nagyobb lesz :oops: ,ha mégse akkor valaki meggyógyítja neki szájrátéttel :D :oops: :oops: :oops:
A Capri a Capri Vendéglő Fehérváron a Jancsár közben a Lidl-vel átelemben.

Judy
Képet elfelejtettem csinálni magamró a tali előtt,mert rohanásban voltunk.De talán majd vmelyik osztélytársam képén rajta leszek.
Hát Barbika hatalmas kislány,gratulálok a szép gyarapodáshoz!Örülök,hogy anyud jobban van már egy kicsit,reméljük hamarosan teljesen rendbe jön!

Ani
Szerintem nem finom a kaja a Capriban,igaz nem sokat járok étteremben,de a Kertészben sokkal,de sokkal finomabban főznek.A Capriban mág a desszert is nagyon gáz volt.
Gratulálok nektek a szép gyarapodáshoz.Úgy látszik nálatok is be fog jönni ez az 5-6 hetes súlymegugrás.Ez nálunk is kb. az 5. héten kezdődött és 4 héten keresztül ilyen 400 grammokat hízott hetente.Lagzis képek,nagyon jók,csinik vagytok,kár,hogy csak egykét fotó készült rólatok,azért az látszik,hogy jó volt a hangulat.
Én a fehér rucikból Domestossal szedtem ki a kaki foltot,nem áztattam be csak arra a részre tettem ahol kakis lett.A venis tutira ki fogja szedni.

Bessy
Nagyon szupi a babakocsi és szerintem nagyon jó az ára is.Szupi a színe is.Ilyen vékony fajta,könnyű mózesunk nekünk is volt,és én imádtam mert abba olyan jól betudtam bugyelálni a nagy hidegekben és nagyon jó volt,hogy amikor mentünk a védőbe,mivel kint kellett hagynom a hidegbe a kocsit,csak kikaptam mózesestül a babát,így ő se fázott.

Nati
Örülök,hogy tetszett Noel.Nagyon szép a házatok és gyönyörű a babaszoba is.A párod is nagyon kedves,Rólad meg nem is beszélve.Nagyom jól éreztem magam,jó volt dumcsizni.Bár így visszagondolva,nem nagyon hagytalak szóhoz jutni,mert be nem állt a szám,remélem nem haragszol és majd legközelebb bepótoljuk és akkor majd csak Te beszélsz én meg hallgatok.A halacskákat nagyon szépen köszönjük,Fel is akasztottam a lámpára és Noel imádja őket.Ja és Mazsi kutya is nagyon édes!
Vendég

Jó reggelt! :D
Csak egy gyors bejelentkezésre van időm! :D
Úgy néz ki,gyógyulgat Bencusom,tegnap este még volt egy kis láza,de nem olyan magas,és jobb kedve is volt már!
Köszönjük Mindenkinek a gyógypuszikat!
Alexa!
Nagyon jók a képek! :D
Nagyon szépek vagytok,hát Martinka gyönyörűűű!
Nagyon édes,ahogy elaludt!
Ani!
Gratula Roni súlyához! :D
Ildi!
Nagyon szupi a babakocsi! :D
Bessy!
Szuper,amit kinéztél,én használtan vettem 30 ezerért,ugyhogy szerintem nagyon megéri! :D
Bocsi akihez nem írtam,megyek,mert 10 re jön megint egy pediküröm(már fél 7 kor is volt egy)!
Na puszo!
Majd jövök! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Enikő
Védőnéni nem fog végignézni mindent nagyítóval,legalábbis nálunk csak egy személyesebb beszélgetésre jött,és megnézte,hol lesz a baba helye,a babasarkot.

Tesó
Örülök,hogy Bencus már jobban van.

Nati
Igazából,se a járóka se az utazóágy nem jó tartózkodási hely huzamosabb ideig a babának.Ott kicsi neki a tér.Addig amíg még nem mászik addig tudod inkább használni,késöbb már csak rövidebb időre tudod beletenni.Vannak olyan utazóágyak is aminek a rövid oldalán lecipzározható ajtó van itt tud közlekedni a gyerkőc ki-be.A járókának meg ki tudjátok venni egy-két rácsát.A járóka masszívabb,de a mérete nem olyan amire azt a pelenkázólapot rá tudnád tenni és nagyobb helyet is foglal,de tágasabb,viszont nem összecsukható.Kb. ennyi
Vendég

Enikő,
a gyár utcában tuti fogsz találni!!!! Kata is mindig arra esküszik!!! Bár így nálatok nehéz lehet, hogy nem tudod milyen színűt vegyél :wink:

Andesz,
de jó, hogy Bence jobban van!!!! Eléggé elhúzódott ez a betegsége, de a szerencse, hogy most már a kedve is jobb!!!!
Te aztán jó sok vendéget vállalsz!!! Még pedikürt is csinálsz??? :shock:

Gabi,
dehogy beszéltél sokat!!!! Én is remekül éreztem magam és hát Noellel még most se tudok betelni!!!! Megyek is, pakolászok egyet odafenn...

Alexa,
valóban rossz lehet, egy másfél évig tartó kötöttséget hirtelen megszüntetni... De látod Martinka milyen ügyes, már második nap magától elaludt! Egyébként erre hogy szoktattátok rá? Egyszerűen csak szopi után beraktátok az ágyba, egy kis ének vagy simi és utána egyedül hagytátok, ő meg elaludt??? szeretném, ha a mi Bencénk is ilyen kis ügyes alvó lenne!!!
Vendég

Ja csajok
nem is dicsekedtem.Nem szeretném elkiabálni,de úgy látszik most már 3. napja rendeződni látszanak az éjszakák.Most éjjel pl. 8:30-tól hajnali 4:15-ig egyhuzamban aludt aztán csak átmentem odaadtam neki a cumikát egy picit megsimiztem és aludt is tovább és 7 órakor kellt. :D

Na megyek adok neki enni
Vendég

Sziasztok!

Bessy: Szupi a babakocsi :) Tetszik

Judy: Hogy bírod a fiúk nélkül?

Kata: :( Remélem lesz jobb időtök is a nyaraláshoz.

Enikő: Miért nem engedi kifesteni a szobát a párod?

Gabi: Juj.... :oops: bár igazad van. Ha akar valamit majd megoldja :) Végülis ffi-ból van :)

Ani: Csini vagy az esküvői képeken. Téynleg jó lehetett a hangulat. Hol is volt a lagzi? :)

Gabi_Gratula a szupi éjszakákhoz :) Csak így tovább :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Sziasztok!

Ani!Jók a képek a lagziról,látszik,hogy mindenki jól érezte magát! :D

Bessy!Nagyon jó ez a babakocsi,és szerintem megéri ennyi pénzért megvenni!

Nati!Örülök,hogy minden rendben veletek,nem is tudtam,hogy a méhszáj még keményedhet is! :shock: De ti biztos mindent megtesztek,hogy puhuljon! :oops: :oops: :lol: :lol:
Nagyon szép a pocakod,Bencus jól érzi még magát ottbent,ez a fő!!:wink:
Nekem is tetszik a házatok,nagyon szépek a színek,és ízléses a berendezés!!
Martinka amikor még nagyon kicsi volt,mindíg csak szopi közben aludt el.Utána betettem a kiságyba,és aludt.Amióta csak 1x alszik napközben,azóta beteszem szopi nélkül az ágyba,kap jó sok puszikát,1-2 játékot,és kijövök.Még hallom,hogy zörög,énekelget,aztán csend van. :D Szépen elalszik.
Egyedül az esti szopi volt még,olyankor cicin aludt el,és úgy beájulva tettem a kiságyba.Nem ébredt fel,aludt reggelig.Igen,én is azt mondom,hogy egy szavam sem lehet rá,szerencsések vagyunk,hogy ilyen könnyen átáll,és elfogadja a helyzetet.

Enikő!Egyáltalán nem lesz átfestve a szoba más színre?Vagy apa csak még nem meri?
Jó turizást!

Gabi!Köszi a dícséretet neked is!!
Hetente 1x járok csak szoliba,akkor is csak 6 percre merek befeküdni.Innen ez a jó szín. :D
Gratulálok a nyugodt éjszakákhoz.

Andesz!Örülök,hogy jobban van Bencus,küldöm továbbra is a gyógypuszikat!!

Alíz??
Kriszti??
Vendég

Alexa
Noel is épp így alszik el este.Fürdizünk utána kap cicit és közben elalszik,aztán a mellkasomra fektetem és várok egy böfit majd átviszem a szobájába lerakom és betakarom.Valószínű ez így is marad.Napközben más a helyzet.Sokszor csak beteszem a kiságyba amikor látom már hogy fáradt,egy darabig hallom,hogy még zörög a játékokkal,vagy nyügizik egy kicsit aztán egyszerre csak csend lesz,benézek és látom,hopgy már durmol is.De sajna csak keveset alszik napközben és igazából semmi rendszer nincs benne.
Vendég

Gabi!

Martinka is keveset aludt napközben annyi idősen mint Noel.
Csak fél órákat.Szerintem ez nem gond.Engem is nyugtatgattak,hogy még odébb lesz az,amikor beáll valamilyen rendszer.1 éves kora körül alszik csak 1x,és az ebéd után van.Viszont ismerek olyan gyerekeket,ahol még most is előfordul,hogy délelőtt is alszik a kicsi.
Látom nálatok sem gond az elalvás,Ügyes Noel!!
:D
Vendég

Sziasztok Csajok!

Jelentkezem, kicsit eltűntem , de mindjárt leirom milyen kalandokban volt részem :-)

Szóval a nyaralás óta nem írtam Nektek, van mit pótolnom :-), nagyon szuper volt a Kolping hotelben, ajánlani tudom minden kisbabás családnak, ez egy bababarát hotel, a kicsik kényelme volt az első, Dorka 2 napig alig tért magához, annyi minden volt, játék, kint a szabadban belül is komplett játszótér, amin meglepődtünk, hogy a vendéglőben ahol kajált mindenki külön a piciknek volt kakaó, ingyen bármilyen babaétel,ital, nekik pürék, evőeszközök, szóval fantasztikusan éreztük magunkat, majd teszek fel képeket rólunk!
Mikor hazajöttünk persze mondanom sem kell meghalt a gépünk, már sokkolt a hír, hogy lehet az összes gyerekfénykép elveszett, de szerencsére nem, most már működik minden!

Miután hazaértünk nemsokkal tanulnom kellett ezerrel,mert államvizsgára készültem, és SIKERÜLT lányok, olyan megkönnyebbülés volt, Anyósomék vigyáztak Dorkára mig tanultam,úgy de úgy hiányzott, de most már együtt vagyunk egész nap!!!!

Közben meg Dorkát szoktatom le a pelusról, nagy sikerrel, nagyon ügyes a csajszim, márcsak alvásra teszem fel a pelust neki, olyan büszkén mondja ha menni kell, a kakit persze apjának mindig meg kell mutatni :-)

A kistesóval is minden rendben, most pénteken voltam Rubliczkynél és képzeljétek azt mondta hogy 70 százalékban KISFIÚT lát :-) úgy örültem, azóta a fiú neveket böngésszük, jöhetnek az ötletek :D
Szülésznőnek a Mariannt fel is fogadtam, remélem minden ok lesz majd!!!

Csütörtökön nem volt annyira jó esténk, képzeljétek el kellett rohannnk a sebészeeti ügyeletre, mert mosogatás közben szétrobbant a pohár a kezemben s beleállt a szilánk, hát mondanom sem kell, majdnem elájultam, hivtuk Anyósékat,hogy vigyázzanak Dorkára, de hogy ott mi van... kész horror, olyan fejek...öngyilkos jelöltek stb..hát nem is mertem körbenézni!!

Sajnos ami nagyon rossz hír számomra, hogy kedden műtik Dorkát köldöksérvvel, tavaly már voltunk a sebészeten akkor mondták, hogy 2 év alatt nem műtik, most a Kerkuska műti (rokon szerencsére a főorvos) igy hétfőn még vizsgálgatják szegénykémet, hogy műthető e, s altatják képzeljétek, ettől félek nagyon, bent fogják, igy csak szerdán jöhetünk haza :-(((((
Tegnap voltunk ugye hogy vért vegyenek tőle s képzeljétek, a nő olyan béna volt, hogy átszúrta a kis vénáját, hát mondanom se kell, hogy üvöltött, majd 20 perc kellett míg megnyugodott szegénykém, közben én is sirtam, meg rosszul lettem az idegeskedéstől... :( de ma már jobban van!

Azt hiszem leírtam mindent :-) bocsi ha sokat irtam, megpróbálok én is visszaolvasni s irni Mindenkinek!

Puszo
Kép
Kép

Ágica
ágicaa

Bessy76
Azt néztem hogy pár hét különbséggel fogunk szülni RL.nél :-) ez izgi, nekem is mondt, hogy térjek át az elevitről más vitaminra, mert, hogy nincs benne jód, de még nekem is van belőle :-)

Enikő
Gratulálok a vizsgádhoz!!!! Ügyes vagy!

Nibcsike
Sok boldogságot a picurhoz, sok-sok tejcit kivánok!!!

Judy
Anyukádnak jobbulást, remélem most már sokkal jobban van!

TNati
Mikortól kezdtek el szedni a homeos bogyókat?Szépen nődögél a pocakod:-)

Gabi84
A kecskének Dorkánk nagyon örülne, meg apuka is,imádják az állatokat, irigykedem :-)
Nagyon édesek a pancsolós képek :)

Tündi
Remélem nálatok is hamarosan megoldodnak ezek a kukis száj próblémák, csak orvoshoz ne kelljen vinnie az embrenek a gyerekét, ez szörnyű mit kell átélniük,nekik s nekünk is!

LAssan ébredezik Dorka, ne haragudjon akinek nem irtam, megpróbálok sűrűben jönni s ez nem fordul elő :-)

puszi Mindenkinek

Kép
Kép

Ágica
ágicaa

Sziasztok!

Ágica, gratulálok én is Neked, nem is tudtam, hogy Te is most államvizsgázol! Hova jársz? vagyis jártál? :lol:

Tündi, örülük, hogy lassan azért megoldódnak a gondok. Sajnáltam nagyon Barnikát.

Tündi, Alexa: szoba egyáltalán nem lesz más színű - sajnos. A miértre én sem tudom a választ.

Gyár utcában találtam két rugit, meg anyunak egy pólót, összesen 250 Ft-ot fizettem érte!!! :shock: És ha valaki anyagot akar venni: a Budai úton, nem messze a viniczai fagyizótól van egy anyagbolt, egész jó árakkal!

Eszter és Enikő

Kép

11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Sziasztok!!! :D :D

Na most van egy kis időm írni is. Nem vesztem el, bocsánat, hogy nem tudok sűrűn jönni, néha olvasó üzemmódban vagyok. Megpróbáltam visszaolvasni is, kisebb nagyobb sikerrel jegyzeteltem is.

Tündi, remélem jól van a kis Barnika és hamar rendbejön!

Gabi, de szuper!Van kiskecskétek!Gratula hozzá!Ja, ez eszembe jutott, hogy olvastam: a név. A Dusán tényleg ritka, az egyik legjobb barátunkat hívják így. Igazából abban egyezztünk meg, hogy abban az esetben lesz ez a neve, ha akkor születik amikor ő született. Nálam továbbra is az apukája neve a nyerő: Csabi. De ez még változhat.

Gabi, Andesz, Kata, Alexxa, Schellcat, Crissy, Judy (remélem nem hagytam ki senkit) nagyon dögösek a fiúkról a képek!Egyszerűen mindegyik szívtipró!!!Gratulálok hozzájuk, nagyon édesek ahogy pancsiznak!

Enikő, így útólagosan GRATULÁLOK az államvizsgádhoz!!Nem lehetett könnyű, de most már vége, és végre ezerrel koncentrálhatsz a babóra!

Ildi, remélem jól vagy, és nem nyílt tovább a méhszájad!!!Nagyon jó a babakocsi!!!

Madiani, nagyon izgalmas és megható volt a születéstörténeted! Nem tudom, ki hogy van vele, de ahogy olvastam akár ezt, akár más hozzászólásod, valahogy mindig olyan magabiztosság, nyugodtság, megfontoltság árad az írásaidból, és ez tök jó, mert lehet erőt meríteni belőle. Mondjuk a Többiek születéstörténete is fantasztikus volt, és azokból is rengeteget lehet meríteni.

Vikike, gratulálok a kis fütyishez!

Ibi, HATALMAS GRATULA A KIS GERGELY ÉRKEZÉSÉHEZ!!!SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!

andesz, nagyon frankó lett a szoba, és a dekoráció is!

Nati, milyen szép nagy pocid van már! A doki tényleg lehetett volna kedvesebb is....HOgy vagy? Nem sokára kibújik a kisbabó!

Judy, sajnálattal olvastam mi történt anyuddal, de remélem nagyon hamar rendbejön!

Döbbentem olvastam Krixta hozzászólását!!!!Én mondjuk nem vagyok olyan régóta köztetek, de eddig csupa csupa jót tudtam csak elmondani a fórumról, és Rólatok! Annyira örültem mikor személyesen is megismerhettelek Titeket!És SOHA de SOHA nem tapasztaltam egyikőtök hozzászólásában sem semmilyen versengésre okot adó körülményt, mondatot. Épp ellenkezőleg! Olyan kedvesek vagytok mindenkivel, nincs kivételezés, abszolút normálisan álltok mindenkihez. Némi paranoiát és ellentmondást véltem felfedezni az írásában, és nem is ragoznám tovább ebben a témában a szót, hiszen már mindenki lezárta, csak annyi, szerintem nem volt túl bölcs dolog épp a fórumra ezt megírni, inkább rendezni kellett volna (remélem rendezhető még) Krisztivel a dolgokat. Egyetértek egyébként Gabival, Judyval és aki még ebben a témában kifejtette a véleményét. Remélem nem bántottam meg én sem senkit.... :oops: Bocsánat egy kicsit hosszúra sikeredett.

Rólunk: Jól vagyunk, semmi bajom. (lekopogom) Enyhűlt egy kicsit a lágyék és derék fájásom. Holnap megyek a CSNK-ba a kötelező 3. szűrésre. Volt nálam is a védőnő, még két hete talán, akkor hozta a kis kütyüjét, és meghallgattuk a babó szívhangját. Hihetetlen érzés volt!!!!Elkezdtem szedni a vasat, bár egyik doki sem kiabált, hogy túl rossz lenne a véreredményem. Múlthéten Balcsin voltunk, keddig, nagyon jó volt. Mi is Szabadi-Sóstón vagyunk, ahogy Kata és Kirszti is.

Kata, remélem jobb időtök lesz. Bár én kifejezetten örülök, hogy egy kicsit lehet levegőt is kapni.... :wink:

Alíz

KépKép
roni0422

Sziasztok!

Köszi a dicséreteket a járgányra, remélem, meg tudjuk venni :roll:

Nati
Nem ez a kocsi lenne használtan, hanem a neten szoktam nézegetni használtakat 15-20ezerért.
Csinos vagy, megint nőtt a pocid :wink:
Estére kellemes méhszáj puhítást kívánok :oops: :lol: :lol:

Ágica
Gatulálok at államvizsgádhoz! Remélem Dorka könnyen átvészeli majd a műtétet. Kezed hogy van? Nagyon elvágtad?
Képzeld, nekem 65%-ra tippelte RL a fiút. Nagyon kíváncsi vagyok, mennyire jön be neki a tipp :D
Kíváncsian várom a képeket a nyaralásról.

Enikő
Gratulálok a szerzeményhez. Akkor érdemes volt elmenni :D
bessy76

Judy, bocsika, Neked Barbikát akartam megdícsérni. :oops: :oops:

Alíz

KépKép
roni0422

Sziasztok! :D
Képzeljétek este ügyeleten voltunk :?
Bencusom egy merő kiütés :(
Alapossan megvizsgálta doki bácsi,közölte latinul a betegség nevét,ez egy 3-4 napig magas lázzal járó ,kiütéssel végződő betegség :(
Kaptunk calciumot,és fenistil cseppeket,megnézte kukucskával a fülét,és azt mondta semmi fülgyulladása nincs,v.színű a fülzsír miatt piszkálja! :roll:
Na szóval,remélem nem tart sokáig már :( !

Nati!
Igen,sokat pedikűrözök is,ilyenkor nyáron meg főlleg sokan jönnek! :D

Roni!
Örülök,hogy minden okés Veletek,dobhatnál egy pocakfotót! :D

Alexa!
Az én Bencém is olyan ügyi,hogy beteszem a kiságyba,és magától alszik is pár percen belül!És ez ugyanígy van napközben is! :)
Ágica!
Drukk,hogy pöcsös legyen :D ,várjuk a képeket,és persze pocakfotót is! :D

Na lépek aludni,mert k...va fáradt vagyok már!
Puszi Mindenkinek,és szép álmokat! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Ágica!Gratulálok az államvizsgádhoz!Ügyes vagy!
Te hogy szoktatod le Dorkát a pelusról?Bilizteted,vagy WCszűkítőt használtok?
Sajnálom a köldöksérvet! :(

Alíz!Örülök,hogy jól vagy és jöttél!!

Andesz
!Nem 3 napos láza van Bencusnak?Annak ilyenek a tünetei.Makacs láz,kiütések.Nem kell rá antibio,magától gyógyul.Szegényke!!!!!

Jóccakát mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok

Ágica
Gratulálok az államvizsgádhoz!
Örülök,hogy jól éreztétek magatokat a nyaraláson!Várjuk azokat a képeket !
Dorkát nagyon sajnálom,hogy meg kell műteni,gondolom ez mindkettőtöket nagyon megvisel.Kedden műtik és szerdán már haza is jöhettek?
Gratulálok a kiscsajnak,hogy ilyen ügyes és már nem kell nappalra pelus!
És persze ha halkan,de a kis pöcsöshöz is a pocidban,következő UH-n remélhetőleg már biztosra mondják,hogy kisfiú.

Alíz
Örülök,hogy Te is jelentkeztél.Szerintem a Dusán és a Csabi is jó név :wink: Fantasztikus érzés hallgatni a kicsi szívverését,én is imádtam!Örülök,hogy jól vagy a pocilakóval együtt.Most már akkor nem dolgozol,vagy csak a Balcsi miatt voltál itthon szabin?
Tehetnél fel te is pocifotót :wink:

Bessy
Részletre nem lehet a babakocsit megvenni?De az is lehet,hogy használtan is találsz ilyen hasonlót,vagy pont ilyet :wink:
11-én UH is lesz?Akkor már tuti biztosra fogja látni RL a kukacot :D

Tesó
Puszi Bencusnak!És reméljük,most már hamarosan rendbejön.
Élőben még sokkal szebb a szoba,mint a képeken. :wink:
És bocsi,hogy annyira rohannunk kellett.

Enikő
Apának mi a baja a szobafestéssel?Neki kellene megcsinálni?Nem értem miért nem akarja.
Most fehér a szoba?
Vendég

Sziasztok!

Andesz: Jobbulást és milliók gyógypuszikat Bencusnak!!! :(

Ágica: Én is gartulálok az államvizsgádhoz. Nincs már pelus??? Erről nem is tudtam! Ügyi Dorka :)

Ma olyan lusti vagyok szóval bocsánat a gyér hozzászóláshoz :)
Teljesen tanácstalanok vagyunk már ami a kislány nevét illeti. Ötletek ?
Szép és ritka nevet keresnénk neki ami megy a Kulcsár mellé :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?