Új privát üzeneted érkezett!

Ja, tényleg, Ági: nem mondtad a dokidnak a mi campylobakter-strand esetünket? Esetleg ha ma, holnap vinnétek székletet, az hétfő-keddre meg is van és akkor már könnyebb elindulni. Beszélj a dokiddal!! Mert ha az, vagy más baci, tud adni rá célzottan gyógyszert és jobban lesz. Nem is értem, miért nem merült fel a dokidban a széklet minta.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok,

Mi is megjártuk szakado esőben a dokit. Jól bőrig is áztam.
Semmi bajuk nincs, csak az orruk folyik, nem piros a torkuk. Szóval valszeg csak megfázás.
Niki talán már jobban van, de sajna Vivin is kijött. Ma éjjel ő boldogított minket. Neki sajna alapból is folyik, meg szivnom is kell.

EDB anyu,

teljesen átérzem a helyzeted az orrszavással kapcsoaltban. Nálnuk is pont ez a helyzet. Meg a gyógyszer beadása és a orrcsepp sem egyszerű. Sírás van ezerrel,a szomszéd biztos azt hiszi elevenen nyúzom a gyereket.

Rita,

Engem is érdekelne falidísz, micimackó és társai, disney figurák, és bármi ami hercegnős....

Most cak ennyir ejöttem, majdmég később jelentkezem.

Csilla
lexyca

Sziasztok,

Ági01,
sajnálom, hogy ilyen nehéz helyzetben vagytok. A tanácsok jók amit a csajok adtak a férjed munkahelyével kapcsolatban, szerintem sem írjon alá semmit!
Dorkát sajnálom nagyon.. remélem ma már jobban van!!! Az jó ötlet hogy anyukádnak szólni. Vagy más családtag nem tud segíteni? Tényleg szólj ha esetleg valamit tudunk segíteni! Tejcivel mivan?

Szilvi,
jó hogy jobban vannak a gyerekek! Látom az étvágy is alakul! A kajapénzt meg majd elintézzük. Melóba nem szeretnék bemenni! :) :) :) :) A Lilinek már elmúlt a láz, azóta sem volt.

Betti,
na tényleg eláztatok? :) Igen az első hetek ilyenek, hogy csak ülsz és várod hogy mikor mehetsz érte :) majd lesz máshogy is. Mikor kezdesz melózni?

Moncsi,
azért kérdeztem hogy a Zsóci kezdi-e az ovit, mert te írtad hogy mindenkinek meséli hogy megy őssszel! :)

Mi is hazafele jöttünk délben, de akkorra már elállt az eső. A Máténak vittem gumicsizmát, meg esőcuccot, de hazafele ütögettem neki a fák ágait, mert szereti hogyha ráhull az eső. Egy öregasszony belémkötött, hogy mit ütögetem a fákat. :) :) elküldtem messzire :) ) nem tökmindegy neki? nem bántottam a fákat...

na Lilike felkelt Mátét meg felzavarom
szisztok
milyen jó idő lett!

Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Nemrég érünk haza a nyaralásból,szuper volt!!!!!!!!!!!!!!
Estefelé megpróbálok jönni tortás,nyaralásos képekkel,élménybeszámolóval....
meg megpróbálok visszaolvasni
Puszi:Erika

cseriviola

Rita
Nekünk micimackós kellene.
Illetve ha van akkor verdás,Thomasos,valami autós is jó.
Összesen úgy 4-5 db lenne.

Bocsánat hogy csak ennyit irok.

Kép
berna23

na folytatom, még akartam.
a fiúk fociznak a Lili meg alszik 7 óta. :)

Rita,
sajnálom hogy nálatok is gondok vannak. Gyere azért amikor tudsz.
Én is szeretnék ha lehet versenyautós, ill. valamilyen csajosat.

Akartam már kérdezni, hogy még tavasszal beszéltétek, hogy valakinek (bocsi nem emlékszem hogy ki) van apró paradicsomja. Nem lenne egy pár db nekem? Szeretnék szárított paradicsomot csinálni, ahhoz apró kell - olyan koktélparadicsom nagyságú - anyuéknál meg anyóséknál nagyobbak vannak. Köszi

sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Zsani,
Nekünk vannak kicsi paradicsomaink. Nem kimondott koktél, mert annál azért nagyobb, de kicsi fajta. Vasárnap egész nap itthon leszünk. Priviben küldöm a cimünket.

Judit
jutte

Jó reggelt!

Tegnap Gergővel megjártuk a győri kórházat. Autópályán mentünk és akkora zivatar lett, hogy a leggyorsabb tempójú ablaktörlő fokozat sem győzte, 60-al ment mindenki. Nagyon félelmetes volt és percekig tartott.
Gergőnek még egy 6 mm-es duzzanatot érzett a doki, de mondta, hogy még a gyulladásnak, hegnek tudja be. Arra a fehéres sebrészre is azt mondta, hogy az a seb és majd eltűnik. Mikor megemlítettem hogy nem lehet, hogy keloidosan fog majd neki egyből azt mondta, hogy nem, mert nem feszülő területen van, de mikor mondtam, hogy nekem van hajlamom rá, erre azt mondta, hogy el képzelhető, hogy Gergőnek akkor azért ilyen, mert neki is kelloidosan fog gyógyulni, de majd meglátjuk. Mindenesetre azért figyelgetnem kell, nehogy nagyobb, duzzadtabb pirosabb legyen.
Vele már nem kell mennünk többet, ha nincs semmi gond.
Danit majd október elején kell vinni. A kenőcs napról napra jobbat tesz, de le van tapadva, úgyhogy ez még lesz egy sírás szerintem Győrbe. Így is mikor levittem a gyerekorvoshoz, nagyon sírni kezdett és lefogva tudta csak a torkát megnézni. Nem hiába neki ott vannak a rossz élmények a kórházból. Igen is megjegyezte Ő azt magának.
Amúgy már jól van, se hányás se hasmenés nem volt azóta, már eszik is normálisan, kedve is jó. A kórházba nem jött velünk, de visszafele bementünk érte, mert Budaörsre is felmentünk ajándékot venni neki. Kapott egy pedálos gokartot, szülőtolókaros, aminek most még nagy hasznát vesszük. Még a boltban kinézett magának egy fűnyírót is, azzal rótta a köröket bent, így legalább tudtuk merre jár, mert kattog mint a fene (Betti nektek van is ilyen).
Gergőnek meg megvettem a babahengert, ami már új állapotában is ereszt valahol. Na de majd megbütyköljük.

Az OTP már megint alkotott, úgyhogy elhatároztam, hogy írok nekik egy nagyon szép levelet és mellékelek hozzá minden olyan havi bankszámla kivonatot illetve részletfizetési szerződést, amit kifogásolnak, mert most már a törpöm kezd megtelni a hülyeségeikkel.
Aug elején voltam bent, mert visszavették az A-hitel keretemet 0-ra, ekkor kaptam 6 egyenlő havi részletet rá. Tegnap Aug 14-e volt és 2 havival csökkentették a hitelkeretet. Fél hónap alatt 2 havi. Kicsit durva már amit csinálnak és azért bosszant, mert csupán azért kerültem ebbe a helyzetbe, mert az OEP nem a megszokott jogcímen utalta a járandóságot a számlámra. Eszméletlen.

Lola!

Kérdezted a hajnali hűtőfürdőzést. Gergő végig aludta. Hál istennek az eddig rázós helyzetekben vagy nyugis baba volt, vagy aludt éppen. Dani meg annyira nem volt hangos, talán a szomszédokat sem vertük fel.

Betti!

Örülök, hogy az apósod jól van és remélem nem lesz semmi szövődmény vagy ilyesmi.

EDB anyu!

Akkor nálatok is a piros torok (is) a mumus. Jobbulást nektek.

Annyira fáj az oldalam ledőlök kicsit. Már csütörtök este óta hol jobban hol kevésbé fáj.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Gabi: reméljük minden rendben lesz már altesti fronton a gyerkőceiddel! :) Meddig kell még kenegetni Danit?

Jelentem, nálunk mind az ötünknek negatív a széklet minta, hál istennek! Nemrég beszéltem az antsz-szel, úgyhogy már nem vagyunk góc források.

Nem lázasak, köhécselés, takony még megvan. Bár Dórinak most mintha hőemje lenne, megyek is rendezni őt, hogy el tudjunk menni kicsit délután.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok

Na mi is megérkeztünk a nyaralásból. Persze nekünk sem ment zökkenőmentesen. Mi Harkányban voltunk, és a környéken néztünk szét, Pécs, Siklós, Villány, Abaliget. Jól éreztük magunkat, kivéve, hogy Timire az első éjjel rájött a befulladós köhögés, meg folyt az orra. Hál istennek láza nem, csak hőemelkedése volt. Egyik reggel sajna alkotott is, svédasztalos reggelizés volt, tele volt az étkező rész, és mi pont középen ültünk. Timire kaja után rájött a köhögés, és jó nagy adaggal kitaccsolt, előszőr a tányérjába, majd a placc közepére. Gondolom a többi vendég tök örült nekünk, de a személyzet rendes volt. Ettől eltekintve elég jól viselte, kicsit berekedt aztán ennyi. Még strandolni is el tudtuk vinni, mert hál istennek a hőemelkedés is elmúlt. Szóval volt minden mászlálós nézelődős, pancsizós.

És ma belövettük a fülét. Nagyon ügyes volt. Bár most az ebéd utáni alvásnál, szenvedett, mert őt nyomja így nem tud aludni :))) Gondolom azért fáj neki még, mondjuk piros is. Amúgy pont volt bedobav egy szórólap, melyen fülbelövést is hírdetett, és itt van a mellettünk lévő háztömben, úgyhogy marha g yorsan lerendeztük. Rakok is képet róla, ahogy kértétek.

Bocsi, hogy nem reagálok senkire, de nemigen tudtam még visszaolvasni. Egyedül azt utálom a nyaralásban, hogy előtte mosni vasalni, meg utána mosni vasalni. Dehát valamit valamiért.

Ja jövőhéten kedd szerda jó nekünk talival kapcs.

És akkor a fülbevalós kép:
Kép Kép

Kép
slivia

Sziasztok!
ne hari hogy megint csak ennyi időre.Lesz falidekor,de nem a jövő héten.légyszi privibe irjátok meg,kinek milyen fajta kell és kb.hány db. Angika még gondolkozhatsz
Cserieri tiédet megkaptam csa azt ird majd még meg légyszi kb.hány db-ot szeretnél!
Este megpróbálok visszaolvasni és hosszabban jönni,most megyünk anyuékhoz beszélgetni.
sziasztok

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

ja ugy tudom vannak még nagyobb gyerekeknek valók is,pókemberes stb.

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok!

Lívia: azta, nagggyon-nagggyon jól áll Timinek, igazi csajos lett! De az arca is tök szép, a szeme, és jó barna a bőre is! Nagyon sokat változott. Milyen bájosan néz.... :shock:
Látszik a képen, hogy piros még, majd megszokja, alvásnál is, hogy másképp hajtsa a fejét...
Nyaralás: tökre átérzem a hányós-sztorit, egyszer Soma ugyanígy Füreden a hatalmas étteremben, csak ő a padlóra.... elég ciki tényleg, de sz.tem családi üdülőben a személyzet is fel van készülve ilyenekre, aki meg veszi a lapot, nem néz oda úgysem!
Tehetsz fel képeket a nyaralásról is ám!
Melóhelyed bejött amúgy?

Szilvianyu: na a campilonak örülök, Emese akkor kezdheti a sulit! Képzeldd mi meg hogy jártunk: ugye múltkor szájpenésze volt Noénak (még írtam nyaralásotok előtt) na aztán jó pár napig kentem, elmúlt. Na ezek szerint nem teljesen, mert tegnap látom megint olyan az egyik felén, gyorsan megint kentem, de nem ez a baj... sz.tem lement a kukijához, olyan csúnya..... most vastagon kenem neogranormonnal, de sz.tem nem ússzuk meg, hétfőn viszem dokinőhöz. Nem tudod lesz már K.T?

Gabi: hát igen Dani már keményen emlékszik majd a kukibizergetésére. A krém tök jó hogy hat, csak megússzátok! Gergő fenekénél mit jelent az a latin szó, amit írtál???? még nem doktoráltam le, így nem értem.... :oops: :lol: A hege majd elmúlik felnőtt korára, vagy ez olyan szépség(intim) folt lesz ott neki???? :)
Milyen az a tolókaros pedálos járgány? tehetnél fel képet róla? ezt most "csak úgy kapta Dani, amiért szülinapjára a férjed akarta és nem kapott?

Szilvia1981!
akartam írni Neked, hogy amiről beszéltünk, hogy tolókaros bicaj... a Smoby-nak vannak még olyanjai, az Auchan során lévő játékboltban láttam múltkor 18.000-ért, de máshol biztos olcsóbb.

Cirmikéék biztos most tevegelnek meg issza a fini koktélokat.... :x :D

Férjem elvitte Tatára a fiúkat várnézőbe, sétálni, én meg melóztam itthon, nemrég jöttek meg!

lola77

Sziasztok!

Cserieri, Livi: örülök, hogy megérkeztetek és hogy többnyire jól sikerült a nyaralás! Timi nagyon aranyos a hajával, fülbivel. Forgasd neki az fülbivalót, még ha nem is engedi, muszáj az első pár napban és kb. egy hónap múlva cserélheted ki másmilyenre.

Lola: szegény Noé (kuki-szájpenész). Nem próbáltad a tantum verde sprayt? Meg van a borax golyó. K.T. már lesz jövő héten, bár rövidebb "nyitvatartással". Nekem azt mondta aszisztens, hogy csörizzek oda előtte.

Jó volt ma nagyon a kerti buli, volt több ismerős, Emesének is a barinője, szuper volt! Fél nyolckor jöttünk el, Emese még maradni akart, barinőjééknél alszik (másodjára életében, az első sírással végződött). Hát kíváncsi vagyok... az előbb hívtam őket, még maradni akar...

Picik jól vannak, bár Dóri rosszabbul. Emese és Bence jól bírja, néha orrfolyás, ilyesmi. De Dóri elkezdett köhögni az antibio ellenére. Holnaptól kapja a köptetőt, amit írt dokinéni. Remélem jobb lesz. Hallom a köhögésén, hogy akar felszakadni neki. Most alszik. Nagyon fáradt volt már. Bence aludt a buliban egyet, úgyhogy még itt virgonckodik, bár viszem őt is mindjárt.

Szóval szuper délutánunk volt ma, jó volt kicsit kimozdulni.

Sziasztok

Jó éjszakát!

Szilvia

UI: Hugiéknak még mindig nem jó a laptopjuk??? Hiányolom... Betti Te sem írtál ma. Após rendben?

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, a dózsakerti sport-játékboltban is láttam tolókaros bicót 9900-ért.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Olyan körben védős (szóval piciknek is jó).

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jó reggelt!

ÁÁÁÁÁ! Már utálom, hogy mindig csak épp el tudom olvasni amiket írtatok, pár sor reagálni aztán futás tovább a lakásban.

Lola!

Ha keloidosan gyógyul, akkor olyan kidomborodó és vastagabb, "szétnyílósabban" összegyógyulós lesz a heg. Gergőnek a popóján ez nem lesz zavaró, nekem a bal mellemet mikor műtötték, az így gyógyult, ez viszont szem előtt van, nagyon sokáig érzékeny és piros volt, kellett jó 1 év mire elhalványodott és nem fájt. Gergőnél is lehet hogy ezért érezte még a doki a duzzanatot, mert nekem is szinte akkora göböt lehetett érezni a műtét utáni hónapokban mint előtte. Persze neki ez már csak töredéke, az előtte állapotnak.
Dani meg nem a mostani győri sztoritól ilyen tartózkodó, hanem mikor 3 hósan ide a Tbányai kórházba kerültük, szegénykémet megszenvesztették a kanül behelyezéssel, meg a zajok. Ő nagyon sokáig összerezzent és fel-fel ébredt alvásból itthon és azóta nem bírja a fehér köppenyeseket. Még itthon, ha én a fehér köntösömet felvettem attól is fél sokáig.

EDB anyu!

Olyan triciklit én is ott a Dkerti Sportboltba láttam! Örülök, hogy jól sikerült a kerti parti. Szegény Dórika. Jobbulást neki.

lrita!

Remélem semmi komoly nincs nálatok. Én vennék falidekort, de most nem merem, mert ki tudja még mit talál ki az OTP. Lesz máskor is!??? Amúgy sejthetet melyik kellene!??

Livia!

Hát a kisebb betegséget leszámítva, jól telhetett a nyaralás. Nagyon szép lányod van és ezzel a fülbevalóval még csajosabb. Ettől a hányásos jelenettől én is rettegek, eddig kisebbek voltak a Tescoba, de igazi "kirakós" még nem.

Tegnap elmentünk a Cserieri által még régebben ajánlott tabajdi mezítlábas parkba. Hááát. Babakocsival a bejáratig elmentünk, rögtön egy lépcsővel kezdődik, így kocsi vissza, Gergő kenguba, volt olyan meredek lépcső, hogy azt hittem ott maradok. De amúgy nagyon jó lesz ez majd akkor, ha már Gergő is járni tud, mert így volt nagyon fárasztó Őt cipelni. Daninak tetszett. Kép nem készült, mert hamar körbe jártuk (valahogy interneten nagyobbnak nézett ki) Pont falu nap is volt. Igy egy kicsit megálltunk megnézni azt is (a park végén volt épp ki mit tud féleség volt) Daninak ez is nagyon bejött. Először megzavarta a nagy hangzavar, meg a tömeg, de aztán meg el sem lehetett rángatni onnan.
Gyerekek amúgy jól, Daninak is már semmi baja. A gyógyit azért adom neki, hétfőn úgy is vissza kell vinnem.
Hasfájásom a jobb oldalon elmúlt (epére gyanakodtam), de mára a rekeszizmom tájékán végig baltól jobb oldalig fájt. Már nem tudom mi van, de kezdek pipa lenni. Nem dőlhetek ki.

Na megyek, mert a tegnap elmaradt rántott patiszont ma kéne megcsinálnom.
Zoli megint dolgozik, így érdekesen fog telni a panírozás!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Jaj megint csak pár percem van,szalad a lakás is.

Lola!
Remélem megússzátok a kukigondot.Sajna ha a penészfonalak lemennek a pociba,általában az lesz a popo is meg a fütyi is.Kitartó,makacs egy "betegség".
Szoktál otthon maszekolni?

Emeseanyu!
Na az jó ha jó volt a buli.
Kettesben férjeddel nem vágytok már egy esti mozira,vagy dizsire kettesben?
Jobbulást a gyermekeknek.

Livi!
Azta de nagylány Timike.Anniyra hasonlit rád.Nagyon szépek vagytok.Fülcsije jól áll neki.

Cserieri!
Láttalak titeket szombat délelőtt a sétálón kocsiból. :D
Viki motorozott ezerrel.

Gabi!
Örülök hogy minden rendben.Klassz járgányt kapott Dani.Fűnyírót vajon miért nem kapta meg,..... :P :lol:

Betti

Kép
berna23

Betti!

Fűnyíró is megvan! Nagy kedvenc itthon is!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok,

Most csak elköszönni jöttem, holnap indulunk Bükfürdőre anyósékkal pár napra, utána meg a gyerekekkel megyünk még le a Balcsira és csak hétvégén jövünk haza. Remélem jó időt fogunk ki.

Mindenki vigyázzon magára, betegeknek mihamarabbi gyógyulást.

Csilla
lexyca

Sziasztok!

Bocs,nem jöttem ahogy megígértem.....de nagyon fáradt voltam,azóta már egy esküvőn.lagzin is túlvagyunk.....

Megpróbálok majd valamelyik este jönni és bővebb lenni.....

TALI:
Szerdán nekünk jó lenne,többi nap már be van táblázva.....

Sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok,

Remélem mindenkinek jól telt a hétvége és kis betegeinket meggyógyitotta a napsütés.

Livia,
Nagyon csinos lett Timi a fülbevalókkal. És tényleg nagyon szép kislány. Várja már az ovit?
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás. Sajnálom, hogy szombaton nem voltatok a családi napon. Nagyon jól sikerült. Igényes műsorok voltak, gyerekeknek: Alma együttes, felnőtteknek: Irigy Hónaljmirigy, Brazil táncosok. Fini volt a kaja, sok játék volt és most a jó idő miatt strandolni is lehetett.
Sikerült egy közös fényképet is késziteni Laura nagy kedvenceivel:

Kép A nagy kedvencekkel
Kép Készül a mű, ismét pillangó

Szép napot mindenkinek:
Judit
jutte

Sziasztok

Jutte
Igazából mint utólag kiderült el tudtunk volna menni a családi napra, csak Vili megint nem volt képben a dátumokkal kapcsolatosan és egy nappal elnézte az üdülést, így nem is jelentkezett. Szombat ebédnél mondta, hogy ma van a családi nap. Mérges voltam, mert attól függetlenül, hogy marha rossz idő volt a tavalyinál azért jól éreztük magunkat. Szóval sajnálom, hogy nem voltunk. Amúgy Alma együttes lesz most a 20-ai ünnepségen is, pontosan nem tudom mikor mert a programfüzet lent maradt a kocsiban.
Ovi, hát szerintem annyira nem várja Timi. Minden reggel megkérdezi, hogy ügye nem megyünk oviba. Gondolom annyira nem tetszett neki, hogy a végén össze voltak tömörítve a gyerekek, és minden nap más óvónéni vigyázott rájuk. Hiányzott neki a saját óvónénije, meg a csoporttársnője.

Na ha Erikának is a szerda jó, akkor az jó nekünk is. Beszéljétek meg aztán jó lenne ha lenne valami mert már nagyon rég voltam ilyen talin, és anno mindig jól sikerült. Lehet holnap akkor strandolunk, bár nem biztos, hogy ide megyünk tatabányára, komáromot jobban szeretem.

Na mentem szép napot mindenkinke.
Üdv LÍvia

Kép
slivia

Jó reggelt!

Megírtam gyorsan az OTP-nek a levelemet, kíváncsi mit reagálnak. Legszívesebben elküldeném még egy felettük álló hatóságnak is (talán PSZÁF) de azt még nem mertem. Megvárom mit válaszolnak. Legalább dühkiadásnak jó lett.

Képzeljétek! Most nem azért mert annyira vágynék rá, de azért számítottam rá, hogy talán jönnek majd hétvégén személyesen is felköszönteni a családtagok és nem! Na látod EDB anyu! Ezért mondtam, hogy milyen jó kis összetartó család vagytok. Elmondtam Zolinak is amit írtál, hogy Ti hamarabb felköszöntöttetek, meg egy másik fórumról is mint az Ő családja. És hát igencsak bólogatott, hogy nincs ez jól így.
Azért tegnap elkészítettem magamnak a szülinapi tortámat. Olyat csináltam mint Daninak, csak ez 2 lapos és nem díszítettem, csak még este rászórtam gyertya hiányában egy 26-ost a tetejére ilyen díszítő drazséból vagy miből és bevágtunk 2-2 szeletet.

Gergőnek most láttam, hogy felül áttörőben van az egyik foga. Mikor az ujjammal is megnéztem visított, úgyhogy megvan talán a ludas a rossz éjszakákért.

Talán ma többet tudok jönni, főznöm nem kell csak kicsit takarítgatnom!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Akkor még pár kép a nyaralásról
Kép siklósi várnál Kép siklósi emlékkel Kép pécsi állatkertben Kép pécsi kisvasúton Kép abaligeti cseppkőbarlangnál

Kép
slivia

Sziasztok!

Na szóval:

Gabi: még jó hogy írod a tabajdi helyet, mert mi is akartunk menni, de akkor asszem elhalasszuk, majd ha Noé is már totyog-jövőre! Én mondjuk sejtettem aképekről, hogy ez a falu nem egy óriás v.mi meg a hely, gondoltam hogy nem 1 napos kirándulás, csak 1/2...
heg: értem már!
OTP-hez kitartás!
Figyu: én ezt a köszöntés dolgot úgy vallom- hogy sz.tem hívni kell a családtagokat egy konkrét időpontra. Én attól ki vagyok/lennék akadva, ha csak úgy beállítanának, vagy ők kérdeznének, hogy ugyanmár megköszönthetnek-e. Ha szóbelileg meg van beszélve a családban, hogy tartva van a szüli-névnap gyereknek-felnőttnek egyaránt, akkor én előtte felhívom őket és mondom hogy ekkor-akkor tartjuk, ráértek????
Anyósom hülyesége, hogy miért nem hívtuk, hogy mennénk? Ja úgy kell könyörögni? Sz.tem meg miért nem hívott?
Bocs, ha Nálatok nem így működik, meg azért férjed szülei férjednél titokban érdeklődhettek volna mondjuk, hogy most tartod-e pl....

Lívia: tündér a képeken a csajod. cseppkő barlang gondolom tök jó volt...

Tali: akkor lőjük be a szerdát, megyünk ha nem jön közben v.mi családi ad-hoc program..

Tali:
Cseriviola+Viki
Lívia+Timi
Lola+Noé (Soma nem bizti)
...

Tegnap mi Párkány mellett voltunk férjem volt munkatársánál kerti partizni, jó volt, el voltak a fiúk nagyon. Este 10 után értünk haza, én vezettem tök sötétben-idegen helyen-országban hazafelé...

lola77

Ja és tali helyszínt is is mondjatok!

J.Ágiék még vajon Bulgáriában vannak?
Csilla: jó nyaralást, bár már bizti nem olvasod! :D

lola77

Ja, Angika: amiről múltkor beszéltünk: alvózsák- fennt van a picasámon a bébiholmik között. Nézdd meg, ha még aktuális a kis Csaninak! :wink:

lola77

Mi is mennénk a szerdai talira.
Hol legyen? Máltai játszó? Erikáéknak és Liviéknek is közel van. Nekem mindegy hova megyek kocsival.

Judit
jutte

Sziasztok

Szerdai talira én is mennék.

Lola!
Olyan édes rucikat tettél fel.Nagyon jó áron is.Tesóméknak is megmutizom.Hálózsákot,meg sokmindent visszaadtam,mert kölcsönbe volt Istikénél.

Mennem is kell riadózik a gyerkőc.

Kép
berna23

Sziasztok

Csak a talival kapcs lenne egy ellenvetésem, bár nekem mindegy csak a máltain nagyon tűz nap, lehet jobb lenne a jubi park emiatt. De ez csak egy felvetés. Nekünk amúgy mindegy.

Jó éjt.

Kép
slivia

Sziasztok!

Egyenlőre a picassamba nem tudom feltenni a képeket,ezért ide tennék párat....
először a nyaralásunkról:
Zamárdi.....délután
Kép
.....és este
Kép
gokartozni oly jóóóó
Kép
indulás előtt a sátrunknál
Kép
csajos délelött a kétszemélyes gokarttal.....
Kép
homokszobrokkal
Kép
késő esti fürdőzés....
Kép
hajóval úton Bfüred felé
Kép
Bfüreden....
Kép
kócos kis hableányom még reggel.....
Kép
kemping bejáratánál
Kép
...........
Kép
Szántódi révnél egy étterem előtt
Kép
mintha énekelne....:)
Kép
kicsi lány kicsi gokarttal....
Kép
repül a,repül a.....Viki :lol:
Kép
meghitt pillanat apával...../egyik kedvenc képem.../
Kép
Tihanyi apátságnál
Kép
Viki.....imádom ezt a képét!!!!!!!!!!
Kép
nincsen nyár fagyi nélkül....
Kép

esküvőit valószínű holnap teszem fel.....
jó éjt,sziasztok!!!!!!!!!

cseriviola

Nem bírtam ki és feltöltöm még az esküvői képeket is..... :lol: :lol:
Viki a ruhájában még pénteken delután....
Kép Kép
anyóséknál indulás előtt
Kép Kép
nagynénivel....
Kép
együtt a család :lol:
Kép
szép hölgyek.....Majkon
Kép
Kép Kép
táncos csajom :D
Kép
Viki haja hátulról/saját készítésű... :wink: /
Kép
kicsit komoly....
Kép Kép
csokra a fején...
Kép
templomban...
Kép

lassan utolérem magam,fogok reagálni is és vissza olvasni is....

Sziasztok,jó éjt:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Mi is leugrottunk Siófokra vasárnap! Sajna csak ennyi a nyaralásunk!
A gyerekek imádták a Balcsit! Matyit alig lehetett kiszedni a vízből! Hangosan sikongatott, és ment a pacsálás ezerrel :D . Kis vizicsirkém :lol: . Ha minden igaz, és jó idő lesz, szombaton Esztergomba megyünk standup comedy-re. Showderes srácok lesznek, és imádom őket!

Teszek fel pár képet! Igyekszem jelentkezni.

Apa és fia
Kép
Az én kis vasgyúróm, mint cola reklám
Kép
Bendikém
Kép
Unokahúgom, Rebeka
Kép
Pancsolás apával
Kép
Matyival etetés közben
Kép

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Talival kapcsolatban: én is úgy vagyok vele, mint a Livi, máltain nincs sok árnyékos hely, meg Apa nélkül én nem nagyon merem többet ott bevállalni. Nem akarom megint a földön hagyni Bencét, amíg rohanok mondjuk Dóri után. Meg az az igazság, hogy már holnap is lesznek játszóházas programok, meg kisvasút a csónin és ha esetleg a jubiban lenne, akkor utána mi ki tudnánk nézni hazafelé.
De ha a többség a máltait válassza, nem gond, akkor megyünk majd a legközelebbire! :)

Amúgy már sokkal jobban vannak a gyerkőcök, nincs láz, néha egy hurutosabb köhögés és kis orrfolyás. Jó lenne már kiverekedni belőle! :(

Tegnap csajos estét tartottunk. Későig dolgozott apa, aztán elment Emeséért barátnőhöz, meg mekiből hoztak kaját, így nem tudtam este boltba menni. Eldöntöttem, hogy elmegyek ha elaludtak a picik a tescoba, kicsit körülnézni, csavizni. Jött velem Emese is, éfjélre értünk pont haza! :) Hát... nem volt semmi este... annyit röhögtünk a tescoban. Vettünk családi ajándékokat (anyu szülinap, Ilona nap), meg Bencének névnapjára vettünk egy waderes kisebb méretű dömpert. Dóri kapott csak úgy ajándékot: pici cicát kis táskában, Emese egy társast (olcsó volt), meg Bence egy fa felhúzhatós kis rendőr autót.

Dórika nagyon ügyeskedik már a beszédben, mondatokat nem mond még, de néha két szót már összekapcsol. Szinte mindent utánunk mond, amit kérünk. Valamelyik elég érdekes, de többnyire érthető. Szobatisztasággal most nem foglalkoztunk, lassan megpróbálom megint.
Bence nagyon sokat áll már egyedül, olyan fél perceket is simán, sőt már közben tud játszani, táncolni is. Lépegetni is próbálkozik egyedül és tök ari, mert rögtön utána tapsikol, nekünk is meg kell tapsolni! :)

Lola: hányas tescos pelust szoktál venni? Úgy döntöttem, megint adok neki egy esélyt. Este vettem ötös méretűt, eddig jónak tűnik, bár még nem aludtak éjjel benne. Lehet, hogy elég lett volna a 4+-os is?? Amúgy mizújs veletek? Hogy érezte magát Soma a mamáékkal?

Betti: apósod hogy van? Istike-böli??

Cserieri: szuperek a képek, sajnos mikor mi voltunk Füreden, pont nem ment a szökökút a kövek között és nem tudtuk megvárni, mert indult a hajó! :( Nagyon csini a képeken Viki, főleg az esküvős képeken, igazi, csajos, csini koszorúslány!

Ja, csütörtökön 10-től lesz Alma együttes a Csónin.

Na megyek,mindjárt jön anyu (szabizik) és elsétálunk dm-be, megnézem ott a 3-as tápokat (eddig azt ette, amit receptre kaptuk). Addig még fürdeni, hajat mosni akarok.

Sziasztok

Szilvia

Talit akkor döntsétek el, majd később visszanézek!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Anikó: egy nap is valami! Nekem mindig hatalmas élmény a Balaton, pláne a gyerekeknek! :) Fotók szuperek! Mindkét gyerek az apukájára ütött, de nagyon!!! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Anikó!
tényleg igaz Szilvianyu utsó mondata, de ne csüggedj, majd a kiscsaj, vagy a 3. fiú tiszta Te leszel! a képek szuperek, ilyenkor az ember azt sajnálja, hogy nem maradhat még, viszont az előnye, hogy tuti jó az idő!!!! Hatalmas Matyid, BEndi pedig kis kópé a drága!

Cseriviola!
Klasszak a képek, az apukás balcsis nagyon megható, még a hideg is kirázott! Amúgy a kempingezésnél nem féltél, hogy nagy viharok, szeles idő éjjel???? Én nem mernék..... :oops:
Viki ruhája nagyon szép, divatos, olyan nagylányos benne! A koszorúslányok is nagyon szépek ott a Majki remeteségben (ugye ott?) kinek az esküvője volt?

BEtti: mutasdd meg persze bár lehet nekik még korai vásárolni-főleg ha babonásak! Ilyen korán én még nem mertem... de lesz később is biztos, meg el is jöhetsz ide majd sógornőddel válogatni lakásra, élőben másabb!
Angika, Te is persze jöhetsz ha valami érdekel!

Szilvianyu: végülis akkor nem aludt ott Emese éjjelre barátnőjénél? Vagy az nem tegnap volt? már nem tudom, bocsi....
Jól érezte nagyon magát Soma a wellness napokon, ilyenkor semmi kép nincs, mert Anyuék nem fényképeznek sose... :cry: Mindennap volt sírás valami apróságért, de élvezte hogy ő választhat kaját, volt melegvizes medence meg neki való közepes víz is. Ugrált is, azt mondta! Kapott sok apróságot Anyuéktól (hűtőmágnes, újság), hazafele Mekiztek, úgyhogy meg volt minden kívánsága. Noé hiányzott neki - azt mindennap elmondta!!! Éééédeseim! Ja hozott kislabdát az öccsének! Sétabicajoztak Apuval!
Almakoncertre mi is megyünk sz.tem majd csüt. délelőtt!

Na megyek ebédet adni a bandának (héjában sült krumpli mustáros sült csirkecombi)!

lola77

Sziasztok!

Megérkeztünk mi is. Visszaolvasgatni próbáltam, de nem jutpttam a végére, jó kis termés lett..
Remélem a betegek meggyógyultak..Én is szenvedek.Hetek óta kűzdök az allergiával, azt hiottem a tengerpatrton enyhülni fog.Hát nem..Egyre rosszabb lett, sőt még meg is fáztam mellé..Épvbeztemm, gondolhatjátok.Szerencsére gyerekek jól vannak, bár Antót ma vittem dokihoz (aki zabizik), mert múlt hétfő óta nem kakált.Védőnő vetetett velem kúpot, na attól már volt 2 kakánk, de én már nagyon odavoltam,, hogy mi lesz..

Később még jövök, most kezdek mégcsak rendben lenni itthon..

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok,

Akkor legyen a Jubiban a holnapi tali. Ha nem jön közbe semmi, mi ott leszünk.

Erika,
Szuperek a képek. Biztos nagy élmény lehetett Vikinek a sátorozás. Én nem merném bevállalni két gyerekkel. És az igazság az, hogy én személy szerint nagyon félős vagyok, minden reccsenésre, zajra felriadnék.
Nagyon jó ötleteitek vannak programokkal kapcsolatban. Szerencsés Viki, hogy ennyi mindent láthat.

Megy valaki Pestre tüzijátékra? Mi a Balcsin leszünk 20-án.

Judit
jutte

Sziasztok,

Szerencsésen itthon vagyunk. Tegnap hajnalban érkeztünk...

Mostanra sikerült visszaolvasnom...
Sok minden szormorú dolog történt... sajnálom... :cry: :cry: :cry:

Ági,
Remélem Dorka jobban van már!!!
Férjed cége: dűhítő!!!
Sztem is mindenképp kérjetek jogi segítséget !
Épp elég lenne az is hogy történt a baleset!
Amerikában sztem pont ő perelhetné a céget, hogy túlhajszolták azért történt a baleset és még kártérítést is kapna, nemhogy neki kellene fizetnie.

Szilvi, (EDB)
Utólag én is boldog szülinapot kívánok a kis vasgyúrónak!!!
Remélem hamar helyrejöttök az antibióktól! (kár hogy megint szedni kell)
Legalább a nyaralás vidám volt!!!

Betti,
Szegény após, szerencse hogy nem történt nagyobb baj.
Ne idegeskedj!!! (tudom, hogy alapból vagy túlaggódós)
Nagyon ügyes Istid!

Rita,
Remélhetőleg mihamarabb rendeződnek problémáitok!
Ugye a gyerekek jól vannak???

Livi,
De jó hogy jöttél többet is írni!
Szabizol gondolom...
Nagyon szép lett a fülbevaló!

Erika,
Micsoda programok!!!
Gyönyörű volt Viki haja!!! (megint alkottál, igaz most nem tortát)

Moncsi,
De jó, hogy így elvannak a lányok!

Húúú most ennyi jut eszembe, bocsi ha kihagytam vkiket...

Cirmike

UI: Jövök élménybeszámolóval és képekkel

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Lola: igen, ott aludt, az szombat-vasárnap volt, akkor hazajött délelőtt. Tegnap egész napra ment, mert ma ment nyaralni Petra a nagyiékkal és ki akarták előtte még élvezni a barátnőzést.

Ági: a földszinten laktok, ugye? Mert tegnap este mikor mentünk a tescoba, láttam, le volt húzva a redőny, előtte meg nem. Ha igen, akkor elég bátrak voltatok, hogy félig lehúzva hagytátok a redőnyöket! :) (vihar, ilyesmi). Sajnálom, hogy megfáztál, meg allergiát!
Az nem semmi, hogy nem kakilt ennyi ideig Anti! Úristen! Levolac szirup is jó, de ha más nincs, beöntés. De ez mitől lehet? Ennyi idősen??

Délelőtt csavizni voltunk, dm-be. Jó volt, csak nagyon meleg. Vettem új fajta, nagyobbaknak való tápot Bencusnak. Reggelre, meg estére.
Emesének vettem még egy-két iskolához kedvet csináló cuccot (camp rockos füzet tartó, hannah montana pénztárca stb).

Na megyek, most csinálok egy kis pörkölt tésztát.

És mikor legyen a tali? Fél 10, holnap, jubi park??

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Judit: mi nem megyünk tűzijátékra, még ide sem, Emese utálja (hál istennek).

Cirmi: isten hozott itthon! Remélem Nektek minden ok volt!
Igen, én is sajnálom, hogy megint antibiot szednek, de hát végül is, idén még "csak" harmadjára. Hát ez van... remélem 1-2 év, erősödnek és nem kell ennyi betegségre számítanom. Holnap tali?

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Az itthoni du. 1 órási indulás után 12 óra múlva érkeztünk meg, ebből 3 órás volt maga a repülés. (3 órás késéssel indult a gép)
Gyerekek nem aludtak semmit sem... gondolhatjátok...

De a többi napok kárpótoltak.
Ez volt az eddigi leggyönyörűbb szálloda amit valaha láttam! Márvány volt a fürdőnk! Gyerekeknek külön ágyuk volt.
4 helyen voltak medencék, volt ami csúszás is...
Bárok a vízben, snack (pizza, gyros, sütik, italok) egész nap mindig rendelkezésünkre álltak + 3X főétkezés!
Sztem 100 m2-es helyen voltak a svédasztalok!!!
Vacsi után élőzene is volt mindig, szabadtéri színpad műsorokkal!
Tenger meleg és tiszta volt, tele színes korallokkal és halakkal!
Mindent nagyon élveztünk!!!!

Réka még ott is kapta csütiig az antibiót és a köptetőt végig.
Az inhalátort nem vittük el (mert ledobtam és széttörött) amit meg kaptunk kölcsönbe a doktor néninktől azt nem mertem elvinni.
Tegnap mikor hazajöttünk, kijött megvizsgálni még mindig hurutos, csinált újra orr és garatváladék leoltást. Tovább kell itthon inhalálni.

1 hét múlva hétfőn megyek Pestre az allergológia-immunológiára velük.
Remélem okosabbak leszünk, mert már nagyon unom, igazából meg se gyógyultunk...

Közben hazafel jövet éreztem, hogy elkaptam én is vmit. Remélem csak a klímától... most folyik az orrom, fáj a csontom...
Férjemre pokoli fogfájás tört rá...

Na, de ezek semmiségek.... alapból jól vagyunk...
Azt írtam már indulás előtt nem sokkal kiesett Roli 2. foga is?

Most dolgozik 3 napot párom (tegnaptól) aztán megyünk 4 napra a Tisza tóra a barátainkkal. Ahogy néztem jó időnk lesz!
Visszük a gyógyszereket és az inhalátort!!!!

Cirmike

UI: Még a képekkel jövök

Kép
[KépKép
cirmike77

sziasztok!

Mi is mennénk talira, nekünk jó a jubi.

Cirmike,
hol voltatok? Valahogy ez kimaradt nekem :? Ahogy leírtad, biztos szuper volt!

Lola,
még kérdezted, Áron cicin alszik-e el....hát igen. Babakocsiban és autóban elalszik, de itthon csak cicin. Akármit csinálok, nem hajlandó elaludni. Sír nagyon, nem hagyja abba....nem tudom mit csináljak már vele. Így nincs sok szabad időm, pedig úgy szeretnék egy-egy napot eltölteni akárhol...Apához is szívesen kimennék, dehát nem lehet itthagyni Áront, mert nem alszik el.....amúgy is nagyon anyás lett, ha valaki fel akarja venni, bőg....bújik hozzám.
Köszi az infót a bicóról, még nem vettem.

Szilvi,
jó, hogy már jobban vannak a gyerkőcök! Áronnal mi is csak most voltunk az egy éves tanácsadáson, mert új helyre költöztünk, új védőnő...mostanra érkezett meg a kartonunk....11100 g, 80 cm Dömém:) Holnap felhívom az itteni dokit, hogy kérje ki a kartont a régi dokinőtől. EGyáltalán nem vagyok vele megelégedve.....ittt van ez az agyhártyagyulladás elleni oltás, amiről nem is tudtam, csak itt olvastam a babaneten.....természetesen nincs is felírva nekünk, úgyhogy nem tudom mennyibe fog kerülni...(mert ma mondta a védőnő, hogy így, hogy elmúlt egy éves, drágább....) :evil:

Betti,
hogy van apósod? Mi van így az építkezéssel? Remélem haladtok azért :D

Erika,
Viki nagyon szép volt az esküvőn, és a nyaralásos képek is tök jók, mi is ott voltunk Zamárdiban :D

Ági,
nem semmi, hogy fáztál a tengerparton...gondolom mennyire idegresítő lehetett...allergiával ráadásul.

Anikó,
jók a képek :D Coca cola-s reklám :lol: fúú de innék most egy jó pohár hideg kólát.

Atyaég, most olvasom itt oldalt, hogy 12 gyereket vár egy tunéziai nő???!!! Nna mindjárt elolvasom.

Apával elég ritkán sikerül beszélni, akkor is csak msn-en. Sokat dolgozik, meg ketten használnak egy netet....nem tudjuk mikor jön haza, mert egyszerűen nem adnak választ, hogy mikor jöhet szabira....már kezdek besokallni...sőt. Nehéz egyedül Áronnal, fáradt vagyok, hisztis, magányos... :cry: nna de majd csak lesz valahogy.....
Még visszajövök megnézni, mikor lesz a tali és hol.

Sziasztok

KépKép
szilvia1981

Cirmike, J.Ági: üdv itthon! Azt nem írtátok, hogy ugye hiányoztunk????? :D :roll: :wink: :?:

Mondtam én, hogy Cirmike ott koktélozik- most írta h ogy a vizben bár...
... és jókat ettél-ittál a 100 nm-ről????
Rékának jobbulást még mindig akkor! 12 órát fennt voltak? azta? ráadásul akkor ugye jött az este-éjjel-hajnal!
3 órát szlalomoztatok a rep.téren? az idegörlő lehet...
Várjuk a képeket!

J.Ági: nem lehet hogy a nem otthoni környezet miatt nem kakilt Antó? Nekem Noé nem nagyon kakil máshol-már megfigyeltem. Hazaérünk és utána rögtön... gondolom mit össze idegeskedtél ott emiatt!
Bius élvezte a tengert? hány fokos volt? végülis az időtök tűrhető volt azért? hányszor álltatok meg? férjed bírta a vezetést?aludt útközben? jó sok kérdés!
Tényleg a babakocsi csavarját tudtátok pótolni?

Tök ideg v.ok!
Be voltam jelentkezve pedikűröshöz 2-re, erre megyek le és nincs, mert lebetegedett. Pedig Aput hívtam át Noéhoz, férjem+Soma Fényesre mentek (én ezért nem mentem velük-pedig mehettünk volna!ááááá :( :(

Ja tegnap voltam Axyban zsírégetőn, most olyan izomlázam van!!!
Cirmike: te melyik tornára szoktál és kihez?

lola77

Szilvia1981!
Ne aggódj, megszűnt a támogatás rá, így 7000 ft lett 1 éves kor alatt és után is a meningitec v. menjugate is (kábé 400 ft különbség van tán köztük). annyi hogy 1 éves kor felett már csak 1 kell belőle.
Ezt a támog. megszűnést a mi dokink se tudta, gyógyszertárba derült ki!

lola77

Sziasztok!

Örülök hogy nyaralós babanetes anyucik és családjuk élményekkel teli megérkeztek.

Jági!
Várjuk a képeket.Monnyon le azonnal már az a fránya allergia.Szerencsére fogalmam sincs milyen,de párom tavaly kivolt tőle.
Szegény Antika.Nagyon nyügös volt emiatt a nyaralás alatt?

Cserieri!
Fantasztikusak a képek!!

Jaj pillanata és jövök

Kép
berna23

Cirmike
Huu nektek is szupi volt a nyaralás.
Jobbulást kivánunk.Várjuk a képeket.

Emeseanyu
és milyen tápit vetettek?majd irdd meg hogy izlett az urfinak?Éjjeli tescozás.Tök laza csaj vagy.Igazi barátnők is a lányoddal.

Lola
óó az a kozmetika
Gondolom hogy hiányzott már Soma.

Kép
berna23

A szálloda kertje

Kép

Medence 1
Kép

Medence éjjel
Kép

Egy ilyenben laktunk a fsz-en
Kép

Ez érkezéskor a receptió melletti hallban
Kép

Ennyien voltunk :)
Kép

Ékszerbolt a szállodában (volt mindenféle bolt itt, mini shopping center)
Kép
Roli kapott egy ezüstláncot, Réka aranyfülbevalót

Nézzük az esti táncos műsort
Kép

Etetik az apró halakat a kis vízben
Kép

Beljebb 100 m-re a parttól már korallok voltak, színes halakkal, tisztára mint a Nemo rajzfilmben, a bólyák után kb. 200 m-re (ez le is volt zárva már) volt a "nagy árok". Itt már hajók jártak.

Part mentén
Kép

Talán ez volt a legjobb válogatás... de még rengeteg készült...

C.

Kép
[KépKép
cirmike77

Sajna sztem ki kell hagyjam a holnapi talit,mert kedves családom szépen betáblázta a délelőttöm. :?

Istike elég síróska a böliben a héten.Aztán lehet hogy csak rosszabb napjai vannak.Enni szépen eszeget.Pisilésnél is szól.
Hétfőtől ott is alszik már.

Betti

Ui:bocsánat ha oskmindent kihagytam ,de itt az ácsmester.Majd este jövök még,

Kép
berna23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?