Sziasztok!
Talival kapcsolatban: én is úgy vagyok vele, mint a Livi, máltain nincs sok árnyékos hely, meg Apa nélkül én nem nagyon merem többet ott bevállalni. Nem akarom megint a földön hagyni Bencét, amíg rohanok mondjuk Dóri után. Meg az az igazság, hogy már holnap is lesznek játszóházas programok, meg kisvasút a csónin és ha esetleg a jubiban lenne, akkor utána mi ki tudnánk nézni hazafelé.
De ha a többség a máltait válassza, nem gond, akkor megyünk majd a legközelebbire!
Amúgy már sokkal jobban vannak a gyerkőcök, nincs láz, néha egy hurutosabb köhögés és kis orrfolyás. Jó lenne már kiverekedni belőle!
Tegnap csajos estét tartottunk. Későig dolgozott apa, aztán elment Emeséért barátnőhöz, meg mekiből hoztak kaját, így nem tudtam este boltba menni. Eldöntöttem, hogy elmegyek ha elaludtak a picik a tescoba, kicsit körülnézni, csavizni. Jött velem Emese is, éfjélre értünk pont haza!
Hát... nem volt semmi este... annyit röhögtünk a tescoban. Vettünk családi ajándékokat (anyu szülinap, Ilona nap), meg Bencének névnapjára vettünk egy waderes kisebb méretű dömpert. Dóri kapott csak úgy ajándékot: pici cicát kis táskában, Emese egy társast (olcsó volt), meg Bence egy fa felhúzhatós kis rendőr autót.
Dórika nagyon ügyeskedik már a beszédben, mondatokat nem mond még, de néha két szót már összekapcsol. Szinte mindent utánunk mond, amit kérünk. Valamelyik elég érdekes, de többnyire érthető. Szobatisztasággal most nem foglalkoztunk, lassan megpróbálom megint.
Bence nagyon sokat áll már egyedül, olyan fél perceket is simán, sőt már közben tud játszani, táncolni is. Lépegetni is próbálkozik egyedül és tök ari, mert rögtön utána tapsikol, nekünk is meg kell tapsolni!
Lola: hányas tescos pelust szoktál venni? Úgy döntöttem, megint adok neki egy esélyt. Este vettem ötös méretűt, eddig jónak tűnik, bár még nem aludtak éjjel benne. Lehet, hogy elég lett volna a 4+-os is?? Amúgy mizújs veletek? Hogy érezte magát Soma a mamáékkal?
Betti: apósod hogy van? Istike-böli??
Cserieri: szuperek a képek, sajnos mikor mi voltunk Füreden, pont nem ment a szökökút a kövek között és nem tudtuk megvárni, mert indult a hajó!
Nagyon csini a képeken Viki, főleg az esküvős képeken, igazi, csajos, csini koszorúslány!
Ja, csütörtökön 10-től lesz Alma együttes a Csónin.
Na megyek,mindjárt jön anyu (szabizik) és elsétálunk dm-be, megnézem ott a 3-as tápokat (eddig azt ette, amit receptre kaptuk). Addig még fürdeni, hajat mosni akarok.
Sziasztok
Szilvia
Talit akkor döntsétek el, majd később visszanézek!