Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Anita,
köszi Neked is a fodrász tippet, holnap fog még kiderülni, hogy a jövő héten, mikor megyünk Szolnokra, eljutok-e ahhoz a fodrász csajszihoz, akkor anno ott csinálta az esküvői frizurám. Ha nem jön össze, akkor jöhetnek a vecsésiek :wink:

Kata,
én is a thule-t találtam, 1.000 Ft a box/nap + a tetőtartó lécek. Még nem döntöttük el hogy mi legyen :roll:

Katus, Viki, Judit, Emőke: NAGYON SZÉP LÁNYKÁITOK VANNAK!!!!

Anett,
szerintem REMEK ötlet, nekünk eddig mind a 2 időpont jó :D :D :D :lol: :lol: :lol:

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

NAGYON JÓK A KÉPEK!!! :)

Anett, nekünk is jó a hétfő, de csak a délután, mert délelőtt bölcsi van.

Vasárnap este találkozunk a tornán, alig várom :wink: :D

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Anett!
Nagyon jó ötlet! Nekünk is jó mindkét időpont!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24

sziasztok,

Leventének nagyon boldog névnapot kívánunk!

Kata, nincs akkor bölcsi, 28-tól szünet van 2 hétig, úgyhogy nekünk nem is jó az idôpont. vagyis nekem jó, de Eszter a Balcsin lesz.

Emôke, nagyon szép Luca! és ezek szerint bejött a pihiszék...

és a jó hír: felvették Esztert a falusi oviba! majd mesélhetnél, Anett...

Viki

KépKép
KépKép
wiki12

Viki!

A két legjobb óvónőhöz kerültetek!!!!! Tami most ballagott el a csoportjukból. Fantasztikus emberek, nagyon jó pedagógusok + Mariann még fejlesztő is. Nyugodtan hátra dőlhetsz a következő 3 vagy 4 évben jobb helyre nem kerülhetett volna Eszter!

:P

anett
kállai

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára almi 2011.03.03 13:57-kor.
almi

köszi, Anett, még jobban feldobtál!
szerinted van arra bármi esély, hogy Eszter bent aludjon? szívesen elhoznám délben, de már megszokta a bölcsiben hogy ebéd után egybôl alvás, így meg pont felpörögne mire hazaérek Vele...

Viki

KépKép
KépKép
wiki12

Anett, mi is ......délután :-)

Viki, a nagymama megy gyesre nem :?: :wink: :wink: :wink:

Anita
putyu

Viki!

Meg kell beszélni az igazgatóval... Elvileg nem lehet, de meg kell próbálni!

a.
kállai

Sziasztok!
Néhány kép júniusból:

A takarítás nálunk is sláger:(De nagyon fárasztó ebben a melegben.)
Kép

"Olvasni" is imád:
Kép

A kánikulában előkerültek a csajos cuccok:
Kép
Kép

Kicsi Dóri nagy kalapban:
Kép

Bukfencen nagyon koncentrál:
Kép

Jó barátok: (Zéti, ne nézz most ide! :lol: :lol: :lol: :lol: )
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jul24 2010.06.19 14:33-kor.

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24

Sziasztok!

Viki,
előre is köszönjük a köszöntést, de majd csak 10 nap múlva, a 28.-ai Levente napot tartjuk :wink:
Mikor kezdtétek intézni az oviba a felvételt??? Tényleg sokkal hamarabb el kell kezdeni? És ez nektek a területileg illetékes ovi, csak mert úgy tudom szigor van, és csak oda veszik fel a gyerekeket ahová tartoznak :roll:

Én is összeszedtem néhány képet:

Kép Levi fésülködik

Kép Levi olvas

Kép Levi szaladgál

Kép Levi söpröget

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára almi 2011.03.03 13:57-kor.
almi

Zorkának, egy picit megcsúszva, de nagyon boldog névnapot kívánunk!
Viki és Eszter
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára wiki12 2010.06.19 23:50-kor.

KépKép
KépKép
wiki12

Viki,

KÖSZI:)

Dórinak a sérójáért irigy-irigy. A takarítóbrigádot meg küldhetitek hozzánk:)
Vendég

Zorka nagyon boldog névnapot!!!!

Kép

Viki még jó, hogy mostanában kézben az utónévkönyv :)

Orsi, Reni a Halmyba 14 gyereket utasítottak el, de pont azért mert tavasszal töltik a hármat.....

Jók a képek :D

Anita
putyu

Zorkának mi is boldog névnapot kívánunk!

Igen Viki, már írni is akartam, hogy köszönjük nagyon imádja Luca a pihenőszéket :-)

Emőke

Kép

Kép
birdie

Zorka!

Nagyon boldog névnapot!

Viki!

Írtam privit!

Örülök, akinek tetszik az ötlet, de még kevesen vagyunk a jelenleg olvasó/ írók közül is. Be kellene gyűjteni, jön -e illetve tud-e jönni a többség a június 28.ai fotóra (Szandra, Gyöngyi, Anikó, Judit, Katus...)

Vagy van -e kedvetek?

anett
kállai

Anett,

Nekem jó, benne vagyok!
Vendég

ZORKÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!

Anett,
most derült ki, hogy Villő és én itthon leszünk aznap, Ancsi sajnos nem :( És készülj, hogy engem nagyon kell majd retusálni.

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

és köszi mindenkinek a köszöntéseket
Vendég

Anett, köszi! Neked is Anita! :)

a területileg illetékes oviba jelentkeztünk, novemberben tölti Eszter a 3-at és áprilisban volt a beiratkozás...

Emőke, használjátok egészséggel! :)

Viki

KépKép
KépKép
wiki12

Anita, akiről én tudok, ő már az idén tavasszal betöltötte a 3-at, és sehova nem vették fel :-( :evil: .... Majd jövőre kiderül velünk mi lesz :wink: :shock:
almi

Zorka, boldog névnapot!
Kép

Töltögetek akkor én is néhány fotót, pörgessük fel végre a topic-ot :)
Esküvőztünk:
Kép
Az esküvő utáni after party-n Zazi csajozott:
Kép

Trógerek:
Kép

Tegnap buliban voltunk:
Kép
Marci délután a hasamon aludt két órát:
Kép
Kép
Zazi a végére elfáradt:
Kép

Anett, mikor lesz akkor a fényképezkedés?

Volt ám ma este is pilates, isteni volt. És azt üzeni Fatime, hogy ezt akár a szoptatós anyukák is csinálhatják :wink:

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Sziasztok!

Zorkának mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!

Kép

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Sziasztok!

/Ismét :oops: /Utólag kívánok minden kis- és nagyobbacska ünnepeltnek sok szépet és jót!
Képet vmiért már megint nem tudok csatolni...kezdem azt hinni, hogy velem van a gond :roll:

Anett!

Elvileg nekünk /is/ jó a 28-a...elvileg...nálunk amúgy a de. a tervezhetőbb, de ha a többségnek a du. a jó, akkor próbálunk alkalmazkodni! Biztosra nem tudom ígérni sajna.

Ovi: kicsit kezd már elegem lenni ebből a gagyi városból, élén a polgármester "úrral"! Sokkal csóróbb településeken azon küzdenek, hogy már a 2 éves gyerekeket el tudják helyezni...itt meg csak a kifogások :twisted: Persze a sok új lakás és lakó utáni adók jól jönnek :twisted: No, de ne adja az Isten a képviselőtestületnek, hogy jövőre nekem ez gondot jelentsen :twisted: :twisted: :twisted: bár legszívesebben nem ide íratnám a Zétit...sőt, ha őszinte akarok lenni már itt lakni sem szeretnék túl sokáig :?

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Kukucs :D

Évi,
:S Vigyázz, mert holnap letámadunk, ha ilyen "jó" a kedved :D

KAta,
de jó képek! A függőágyas nagyon király! ÉS a batyud nagyon szuper. Megtarthatjuk lassan a felvonulást :D

Orsi, Adri, Reni,
szuperek a takarítós képek is. Az vajon miről árulkodik, hogy az én gyerekem sose játszott takarítósat? ;)

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Zorka,
Boldog névnapot kívánunk kicsit, bár kissé megkésve :oops:
Kép

Judit,
Hogy érzi magát a "Bákánál"?
És Te szalmán?

Anett,
Nekünk előre láthatóan jó délután, de csak 5 után. Ákos alszik.

Nagyon jók a képek :D
Én is jöttem párral.
Nyaraltunk..... :evil:
Kép Kép

Előre szólok, hogy júli 17-ei hétvégén is megyünk a Balcsira, meg aug. 9-től 1 hétre. Akkorra ne tervezzetek nyaralást, nagy valószínűség szerint sz@r lesz az idő :wink: :roll:

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

javítás :oops: : bár kicsit megkésve
(asszem ideje visszamennem dolgozni-jók a mondatszerkezeteim :roll: )

KépKép
KépKép
zumpfi

Katus, én nem tudom mitől lehet :-) Nálunk reggeli után az első, hogy Ati nekilódul a szőnyegeknek, felszedi őket, kirázza a szoba közepén, aztán jöhet a porszi. Valószínű a te gyermeked tisztábban eszik, mint az enyém :-) Megbeszéltem Atival, hogy OK, de neki kell kitakarítani :lol:

Anikó, munkát nem emlegetni!!! :-) Csak lesek, hogy rohan az idő, ma-holnap tényleg mehetünk vissza... ha lesz hova :shock:

Évi, osztom a véleményed, minden tekintetben, sajnos...

Kata, két ilyen jó pasi alatt :lol:
almi

Azért örülök, hogy nem irtottam ki az előző hsz.-emmel a topikot :) Lehet csak azért, mert nincs köztünk önk-i képviselő :roll:

Katus!

Szelektíve vagyok csak harapós :wink:, úgyhogy támadjatok csak nyugodtan!
Délelőttre Cinit tervezünk...ha sikerül...általában nem szokott...no, talán most!
Délután FREE vagyunk :P

Judit!
Szépek a kalapos csajaid :D Olyan egyformán "ábrándozós" a tekintetük /szerintem/.

Kata!
Nagyon csinik voltatok az esküvőn :D
Amint látom Zazi az idősebb csajokra bukik :roll: kár, hogy így Boró kilőve nála :(
Milyen nagyfiú már Marci :shock: Ő aztán tényleg nagykanállal evett :lol:
Hogy bírtad 2 órán keresztül "tartani":shock: :?: :arrow: Ja, gondolom a torna teszi :roll: :wink:
Jéééééééé, olyan színű Nandu van rajtad, mint az enyém :) Én Borót még nem mertem a hátamra kötni, pedig elől már nem lenne szabad hurcolnom a nagy fenekét.

A torna célzást vettem, de nálam más akadály is van, nem csak a szopi :arrow:
-8-kor az én gyerekeim még egyáltalán nem alszanak :oops: (jó esetben akkor van fürcsi)
-Boró általában cicin alszik el, max. mellettem az ágyban fekve...a lényeg, hogy hozzám bújhasson előtte
-Apa nem díjazná, ha hármasban hagynám őket este
-s az sem elhanyagolható tény, hogy én rém lusta vagyok :oops:
Ezek a fogyókúrák is, amiket írtok :shock: nekem teljesen "emberkínzásnak" tűnnek :x

Emőke!

Jól kigömbölyödött Luca is :D A második képen tiszta Ábel /sztem/

Anikó!

Együttérzéssel gondolok rátok minden nap! Bár tudom, ez sovány vigasz...
Ha az idő nem is, Maja és a képek szépek :)

Adri, Orsi, Reni!

Takarítóbrigád hozzánk is jöhet :!: Épp vasárnap szólt rám a Zuram, hogy ha Ő itthon van mindig takarítok :oops: ...nem tudom mikor máskor tudnék/kellene :roll:

Adri!

AZT a képet nem mutattam meg Zétinek :wink:

Wiki!

Gratulálok az ovis felvételhez /szomorú, hogy ez nem természetes dolog, hanem sikerként kell felfogni :evil: / Hogy fogadta Eszter, hogy ősszel már nem a megszokott bölcsibe kell majd járnia? Beszéltetk már erről? Dolgozol még? Hogy bírod? Legkisebb topiklakónk hogy van? Névválasztással hogy álltok?

Akartam még valamit...talán több dolgot is, de üres az agyam...no, mindegy!

Jó éjt mindenkinek!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Anikó,

Köszi, Zorka jól érzi magát, tegnap este indultak busszal Görögországba, ma délelőtt érkeztek meg. Fene a pofáját:)))Végig aludt a buszon, egy csomó gyerek volt még rajta kívűl állítólag.
Hívtak este, hogy minden szuper, az idő is jó, már a tengerben is megmártóztak:)
Őszintén szólva már elég lenne a szalmaságból, de még pár napig bírnom kell...

Az időpontokat beírom a naptárba, akkor biztosan nem indulunk Balatonra:)))
Vendég

Anikó, a júl. 17-ei hétvégén nem maradnátok inkább itthon? :D

Kata, Te is tudsz hátra kötözni?! szerintem nincs is rajtad már felesleg... diétázol is?

Évi, ne add fel a képek feltöltését!
Eszter örül az ovinak, mostanában többet nem jár bölcsibe, mint jár, úgyhogy nem tudom hogy érinti majd. amúgy valószínû csak januártól megy...
legkisebb bébi jól van, jó nagyokat tud rúgni és a pocakom alapján hatalmas. :) még júliusban dolgozgatok, aztán már nem.

Viki

KépKép
KépKép
wiki12

Gyöngyi,

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!

Kép
Vendég

Gyöngyi,
Boldog születésnapot kívánunk mi is :D
Kép

KépKép
KépKép
zumpfi

Sziasztok!

Gyöngyinek mi is boldog szülinapot kívánunk!

Kép

Anett,
végülis akkor lesz fotózás, és ha igen mikor, délelőtt vagy dálután???

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Sziasztok!

Persze megyek dolgozni hétfő délután.

Így marad a délelőtt! Lehet 9-től gyülekezni és 10-kor fotó. Gyors visszaigazolásokat kérek.. Ha vagyunk elegen hétfőn nekivágunk.
Nem baj ha valamelyik manócska nincs, anyukák gyertek és később a gyerekeket is megpróbálom rátenni a képre...

Eső esetén lefújva!

puszi!

anett
kállai

Sziasztok!

Gyöngyi, nagyon sok boldogságot, Isten éltessen sokáig!

Anett, mi sajnos délelőtt nem tudunk menni, Apukát visszük államvizsgázni. Azért gondoljatok ránk, kitüntetéssel végez a lelkem, buli lesz végre itthon, remélem néhány évre leteszi a lantot és hamar új hobbit talál magának :wink:
almi

Sziasztok!

Anett, nekünk jó a hétfő délelött, de mi csak 10 előtt nem sokkal fogunk odaérni, mert Levi nálunk hétalvó, és hát valószínűleg így is ébresztenem kell majd, de MINDENKÉPPEN MEGYÜNK!!!! :wink:

Reni,
drukk az Uradnak!

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Sziasztok!

Annyira nem lelkes a csapat és nem mindenkinek jó az időpont: ezért fotózás halasztva...

Azért fel nem adom, de addig nem akarok a régieknek szólni, míg nem érünk rá többségében.

(az idő is vacak)

Lelkeseknek szólva: délelőtt várak benneteket játszani!

anett
kállai

Akkor ha a fotó elmarad mi nem mennénk mert kedden irány Balcsi és még be kellene vásárolnom, összepakolni a cuccok nagy részét mert kedden délben már hasítunk és előtte meg Tamitorna.

Anikó!
Jó időnk lesz, légyszi ne rontsd el egy spontán Balcsi látogatással :wink:

szandrakiss

Sziasztok!

Anett,
mi így is szívesen megyünk, de így viszont 10-ig lehet, hogy hagyom aludni Levit, de bízom benne, hogy már hamarabb is felébred önállóan :roll:

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Köszönjük a bulit, így spontán szuper volt.

Adri, Orsi fantasztikusan néztek ki ( többiek is de ti főleg). A gyerekek meg nemes egyszerűséggel csodaszépek voltak.

Az Uram magától kiteregetett és elindított még egy mosást mire haza értünk. Teljesen el voltam ájulva. Szupersegítség volt mert még mindig nem száradt le az első mosásomból minden ettől a párás időtől.

Mindenkinek jó hetet, majd jövőhéten jelentkezünk.

szandrakiss

Gyöngyinek kicsit megkésve :oops: nagyon nagyon boldog születésnapot kívánunk mi is!

Mellékelek egy képet, szerintetek hasonlítanak? :-)

Kép

Kép

Kép
birdie

Sziasztok!

Anett,
mégegyszer köszönjük a délelőtti bulit, nagyon jól éreztük magunkat :D

Szandra,
köszi :wink: , mégegyszer jó pihit Neket, mi csak pénteken indulunk majd le Vonyarcvashegyre :)

Emőke,
nagyon jók a képek, gondolom Te vagy a bal oldali, Luca pedig a jobb oldali :roll:
Ja, és a zsákokat vissza fogjuk ám adni, de az utóbbi napok remek időjárása miatt nem ürültek még ki...

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Orsi, ráér a zsák :-)
A poén az, hogy a két kép készítése között 60 év telt el, szóval nem én vagyok rajta bármilyen jól tartom magam :-) Anyukámra hasonlít ennyire Luca :-)

Emőke

Kép

Kép
birdie

Emőke,

ez igen, na erre tényleg nem gondoltam :D
Egyébként mi van a vonlzóiddal, kicsit furcsák :roll:

Adri,
nálad is még mindig 2 éves Dóri :lol:

Anikó,
nálad pedig 1 éves Ákos :wink:

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

na akkor hiányosságaim pótolván:
Marietta ( :oops: :oops: majd egy havi csúszással, de annál nagyobb szeretettel) boldog szülinapot!

Kép

Gyöngyi neked is még legalább 4x ennyit! :lol: :wink:

Kép

Levike boldog névnapot!!

Kép

Ancsika neked is boldog névnapot!

Kép

Remélem a névnaposoknak aktuális :oops: :D

Emőke, hihetetlen a hasonlóság :shock: :D

Na kb ennnyi voltam kissé szét vagyok csúszva :oops:

Anita
putyu

Anita,

köszönjük szépen, mi most hétfőn, 28.-án tartottuk Levi névnapját :wink:
És köszi, hogy összehoztál Melindával :D , tényleg gyors és ügyes!

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Sziasztok!

Amint látom ismét vannak elmaradásaim :oops:

Gyöngyi!

Kissé megkésve bár... BOLDOGSÁGOS SZÜLINAPOT!

Kép

Marietta!

Nagyon-nagyon megkésve... :oops:

Kép

Annamária :P !

Ici-picit elkésve...

Kép

Levi!

Akkor itt is kívánunk...

Kép

ÉvIMAMI

Kép