Új privát üzeneted érkezett!

Anita,

Persze, meg műszempillát is ragasztottam neki, nem látod? :lol: :lol:

Szonja,

BOLDOG NÉVNAPOT!!!
Vendég

SZIASZTOK!

Szonjának mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!

Kép

Mi sajnos Levivel tegnap óta dögrováson vagyunk, Levinek este és éjjel 39,4 volt a láza, reggelre 38,7 , nekem 3 Algopyrin után volt 38,6 :evil: Levinek nincs is más tünete, csak az orra folyik egy kicsit, nekem fáj a torkom és én is csupa takony vagyok... így sajnos Dóri szülinapi partiján sem fogunk megjelenni, mert nem akarunk senkit megfertőzni...

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Adri!
Gondolhatod hogy mi se tudtunk mit szólni a duplához első körben:D még most se tértem magamhoz nagyon és azt hiszem igénybe fogjuk venni a segítségeteket majd:) Először is egy jó ügyvéd és ingatlanos kéne:S

Orsi!
Levinek és neked is jobbulást! Majd szóljatok ha mindenki egészséges és akkor egyik hétvégén kinézünk felétek.

KépKép

KépKép
msi22

Msi!

Gratulálok én is nektek! :lol: :lol: Nem semmi!
Ügyvéd miért kell? Beperled a férjed szerződés túlteljesítésért? :lol: :lol:

Orsi!

Jobbulást neketek!! Sajnálom, hogy betegek vagytok!

Judit!

Édesek a csajok! :lol: :lol:

Adri!

Jó készülődést nektek! Szentég!! Mekkora már Dóri is!! :shock: :shock: :lol: :lol:

Kata!

Hát.........este 8-kor én már használhatatlan vagyok!
:? :cry:

Drága Szonjabori! Boldog névnapot kívánok!

Kép
ágyöngyi

Sziasztok,

Ma délutánra és estére sem volt már lázunk, talán hamar átment rajtunk ez a nyavaja, na azért még az orrunk folyik...

Mesi,
akkor lehet hogy jöttök ide elénk, csak hogy ne szakadjon meg a családi házsor :wink: Így tutira sokat tudnánk segíteni :D

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Orsi!
Jól tippeltél, csak sos kellene nekünk az meg még nem is épül + Vecsés nagyon drága. De nagyon szeretném, tök jó lenne. Mert így eljutni majd hozzátok akár...de nem is a segítség miatt mennék mellétek, hanem mert bírom a búrátok :lol: :wink:

Én ugyan nem perelem az uram:) örülök nagyon bár be is vagyok tojva nagyon:D csak hát 45 nm a kecó és már 3-an lakunk benne, szóval sos kéne cserélni valamit. De azt hiszem ez csak egy álom:(

Nem is férnek be a kiságyak Baló szobájába áááááááááááááááá na jó erre most nem akarok gondolni legyünk túl a 9 hetes uh-n meg a többi héten.

KépKép

KépKép
msi22

Drága Botond vitéz!!! Boldog névnapot kívánunk!!

Kép
ágyöngyi

Boti,

mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!

Kép

Mesi,
viccen kívűl, itt közvetlenül előttünk még tényleg csak az alapok vannak kiásva, de átlósan már szinte teljesen készen vannak a házak. Úgy tudom azok már 90 nm-esek (a mienk 78 nm) és "csak" 1 millióval drágábbak mint a miénk... azt hiszem 20,5 millió

Kata,
engem érdekelt volna, de nekem az este 8 óra abszolút nem jó... Levi fél 9 - 9 körül fürdik, utána van csak az alvás 10 körül, és ráadásul én sokszor egyedül vagyok vele este, ha Zoli estére megy dolgozni....

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Köszönjük, de még mindig július 28 :-)

Anita
putyu

A fenébe! Pedig olyan büszke voltam magamra! És olyan lelkesek voltak a csajok! Holnap meg várják az oviba a sütit! :lol: :lol: :lol:
Anita , holnapra nagy kalapppal! :lol:
ágyöngyi

Dórikának nagyon nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Ábel, Emőke

Judit, nagyon jók a képek, és nagyon szépek a leánykáid :-) Zalánért azt hiszem meg fognak a lányok küzdeni, már kinéztem én is Lucának :-)

E.

Kép

Kép
birdie

Dórinak mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Mesi, Feci, Baló és Kismanók:D

KépKép

KépKép
msi22

Dóri!!! Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!!! :-)
almi

Dórinak boldog születésnapot kívánunk!
Kép

Reni, jó a vonalzód! :)

Orsi, láttam, hogy vmelyik nap írtál, de mire válaszoltam volna, már kiléptél :oops:

A tornára jelentkezőknek megírom majd a részleteket (és megkérdezem majd, hogy akár ezen is a héten is jó lenne már nektek a szerda este?)

Judit, Emőke, Zaziért és Marciért küzdhetnek majd a csajok, lesz választási lehetőségük, ennyi nő között... :wink:

pörgetem a topic-ot:

Kép Kép
Kép Kép
Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Drága Dórika! Boldog születésnapot kívánunk!!
Kép
ágyöngyi

Dórinak nagyon boldog szülinapot!

Szonjaborinak is boldog névnapot
ha még erre jársz Anett, akkor kellene még 6 nagy Amway spray.:oops:

Judit, milyen pasizós csajaid vannak!:)

Kata, nagyon édesek a fickóid!

Anita, majd mesélj....

és ha valaki még nem tudja: Eszternek kisöccse születik!:D

Viki

KépKép
KépKép
wiki12

Sziasztok!

Drága kicsi unokahúgom, DÓRI!
Itt is kívánunk Neked nagyon boldog szülinapot, ha már eddig személyesen még nem tehettük meg :cry:

Kép

Kata,
na majd legközelebb! :wink:
Azt is megkérdeznéd, hogy korábbi időpontok vannak-e esetleg???

Viki,
gratulálunk a kisöcsihez :D

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Kicsi Dóri,

Nagyon BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánunk:)
Kép
Vendég

Dórika boldog születésnapot!

Kép

Anita
putyu

Köszi csajok! :-)
Jelentem a gyerekeimmel együtt (nagyon ügyesen viselkedtek) szuperül helytálltunk az első napon, mivel mostantól az ő munkahelyük az enyém is :)

Anita
putyu

Anita, ügyesek vagytok!

Katus, most már aztán tényleg tegyél képeket! :)
Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
wiki12

Katus,
csak hogy Leviről is legyen, tegnap egy kisebb nyűglődés után így sikerült elaludni :roll: :

Kép

konkrétan, törökülésben aludt el, és úgy dőlt előre...

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Anita,

gratulálunk Neked, de nem nagyon vagyok képben, hogy hol kezdtél dolgozni? A gyerekek ovijában??? Mint Dadus?

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Közben még valami eszembe jutott, hátha valamelyikőtöknek van ilyen jellegű ismeretsége vagy tapasztalata...

A Nagymamánkról van szó, aki 82 éves. Idén télen nagyon leromlott az állapota, pedig még 2 héttel ezelőtt is egyedül élt, és gondoskodott magáról. Viszont 2 hete elesett, és azóta nem tud felkelni, és sajnos nem is akar. Amit tudni kell még, vastagbél rákja volt, 2-szer meg is műtötték vele, a második műtét óta, úgy döntött, hogy Ő már nem ehet szinte semmit, mert minden csak pillanatok alatt átmegy rajta, ezért jó néhány hónapja nem eszik szinte semmit, ettől gyöngült le annyira, hogy összesett és emiatt nem tud azóta sem felkellni, mert nem maradt semmi ereje... Anyukámék próbálták ápolni, de ez sem volt számára jó megoldás, mert Anyu nem bírja emelgetni, pelenkázni stb... ezért már második hete egy ápoló otthonban van, ahol kap infúziót, pelenkázzák, és próbálják etetni, de azt egyáltalán nem hajlandó... Megmondta neki az orvos, hogy az a gond, hogy ha nem hajlandó enni semmit, és egész nap csak fekszik, akkor hiába kapja az infúziót, csak ettől nem fog megerősödni, ráadásul az infúziótól elkezdett vizesedni, így ezt sem kaphatja már sokáig, nehogy a tüdejére menjen a víz... mellesleg a sok fekvéstől már kétoldali tüdőgyulladása lett... hát ennyi röviden a "diagnózis", a kérdésem: erről a helyről a Mama el akar jönni, mert megharagudott a dokira, ezért most másik ápoló othhont keresünk neki. Tudtok esetleg ajánlani valamit, amiről hallottatok, ismeritek, vagy esetleg volt ott valakitek??? Pénteken még próbálkozunk egy kispestinél, ahová talán van egy kis segítség, hogy ne 1 év legyen a várakozási idő, a gond csak az hogy pl fél év várakozással sem vagyunk nagyon kisegítve, mert ez minél hamarabb kellene... előre is köszi mindenkinek, és bocsi, hogy ilyenekkel traktállak Titeket!

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket!

Az elmúlt pár nap eseményei képekben:
(Sajnos a Dédi, és Orsiék nélkül)

Pénteken a meseházban járunk:
Kép

A vasárnapi szülinapi parti:
Kép

Zéti is felköszöntötte Dórit, és jót játszottak:
Kép

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24

Drága Szandra! Boldog névnapot kívánok!
Kép

Orsi!

Sajnálom a déditeket! Én úgy tudom, hogy itt Üllőn is van egy ilyen otthon (magán - gondolom) és várják a rászorulókat, van kapacitásuk!

Adri!

Imádnivaló a csajod!! :lol: :lol:
ágyöngyi

Orsi, sajnos nem tudok semmit javasolni :(. De szorítok, hogy minél hamarabb találjatok valami megoldást!

Adri, jók a képek!

Lányok, már holnap este is lesz torna 8 órától! A cím: Szépségműhely, Zrínyi. u. 66. (az emeleten van a torna, feljáró hátul, az épület mögött.)

K.

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Szandra, boldog névnapot!
Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Szandra,

mi is boldog névnapot kívánunk!

Kép

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Szandra, boldog névnapot kívánunk mi is!
Emőke

Kép

Kép
birdie

Szandra!
Boldog névnapot!
Kép

Anita!
Gratulálunk! Sok sikert a picurokhoz!

Adrienn
KépKép
jul24

Szandra, nagyon boldog névnapot! :-)

Kép

Anita
putyu

ÓÓÓÓÓ de drágák vagytok!! Érzem a törődést :), köszönöm szépen mindenkinek.

Mi is kívánunk minden kis (és nagy) ünneplősnek sok boldogságot.

Orsi, Adri sajnos nekem sincs semmi jó ötletem.

Nálunk festés, felfordulás. Nem hiszem, hogy ezt jól meggondoltuk :).

szandrakiss

Szandra!

Megkésve bár, de szeretettel kívánunk neked:

Kép

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Sziasztok!

Kata!

Az én gyerekeim néha még 10-kor sem alszanak :oops: No, meg rém lusta is vagyok :oops: :oops: :oops: Vettem magamnak egy Leg Magic-et, meg van hasprés szerkentyűnk is...azokat sem koptatom túl gyakran. Pedig nagyon kellene :roll: :?

Jól áll Marcinak a "hosszú" haj, Zalánnak meg a kajálás :wink:

Megnéztem a spanyol képeket...nagyon romantikus hangulatúak...arra gondoltam, hogy talán úgy 9 hónap múlva....... :roll: :wink:

Wiki!

Eszter már kész kis hölgy :shock: Nagyon jó neki ez a frizu! Gyönyörű lányka :)

Gratulálunk a kisöcsihez! Mit szólt Eszter mikor megtudta? Épp a múltkor beszéltük Emőkével, hogy biztos vegyespáros lesz nálatok is :P Meddig dolgozol még?

Anita Óvónéni!

Melyik ovi is ez? A Halmy? Csak mert akkor majd arra gyúrunk :wink:

Judit!

Nagyon kapósak a csajaid! Lesz gondotok később az udvarlókkal :) pláne, mert amint látom Tami rámenősebb :)

Orsi!

Levi tuti jógamester lesz, ha ilyen szépen gyakorol :lol:

Nagymamitokat sajnálom :( Sikerült valamit Üllőn intézni?

Adri!

A "repülő Dóri" nagyon jó :) No és persze kedvencem a puszizós :wink:

Katus!

Most, hogy szinte mindenki rakott képeket nem kaptál kedvet hozzá te is?

Többiek? Anikó? Emőke? Zsu? Anett? Gyöngyi is csak rövid és tárgyilagos :( , Reni? Zsani?

Rólunk: vagyogatunk... Kedvem általában semmi, teszem nap nap után a dolgomat :oops:

Zéti mostanában mindenhova felmászik, azt hiszem "Sárautód" lesz belőle ha így folytatja :P Kedvence a kanapé karfáján való átbukfencezés és az asztalon törökülés...én meg frászt kapok!

Boróval tegnap voltunk mérlegelésen, 14 dekával átléptük a 6 kilót...a hátam már kivan, mert előszeretettel játszik "anyamatricát" :D Az ultrahangon kiderült, hogy van egy kis vesetágulata...remélem ebből a későbbiekben nem lesz gond!

Oó, ébredezik! Megyek, míg fel nem zajongja a "főnökurat" :wink:

Puszi mindenkinek!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára almi 2011.05.06 13:41-kor.
almi

Viki, gratulálok a kisöcsihez!

Nagyon jók a képek. Levi alvás szakértő lesz :-)
almi

Megint jöttem, mert akadt egy kis idő :-)

Akartam még "mondani":
Adri, gratulálok Dóri szülinapi bulijához! Nagyon jó móka lehetett a családi kiruccanás!

Judit, néhány év, és felkötheti Apa a gatyáját :-) Nagyon helyesek a lányaid :-)

Gyöngyi, lelket öntöttél belénk :-) Hihetetlen mennyire utál Ati dokihoz menni. Már az ajtóban mondta, hogy "ki, ki!!!" De túléltük. A foga jobban megviseli, mint a tegnapi 2 oltás tette. Csak ember legyen a talpán, aki leteperi :-)

Kata, nem tudom, hogy sikerült-e elküldenem az üzenetet, ezért ide is írok... Marci kapott Neisvac-ot? Ha igen, akkor hányat? Volt egy évre ismétlő? Most úgy értelmeztem, hogy a doktornéni azt mondta nem ad harmadikat, de akiket ismerek mindenki kapott. Lehet, hogy nem jól hallottam, mert Ati annyira ordított, hogy hihetetlen...

És még kérdeznék tőletek: kullancs elleni oltásról mit gondoltok????

Anita, gratulálok neked!!!

Évi, most gondoltam bele, átléptétek a 6 kilót
:shock: Nagyon szépen gyarapszik a leányzó!!! Ati is csatlakozhat a mászó csibészek közé! Ma éppen felborult egy olyan fotellal, mint amilyen nektek lent van, amibe Zétivel és Borkóval együtt ültetek. A teljes borulást az asztal megakadályozta, és ott lógott, mint egy kismajom. A lökije még nevetett is rajta, míg én majdnem sokkot kaptam. Felmászik a háttámlán és ott kezd ugrálni. Nem csoda, hogy felbillen :shock:

Ati ma megtanulta a növényeken a "bimbó" szót. Mindenhol kereste őket, és hangosan mondta. Szerintem még Adriéknál is lehetett volna hallani...

Remélem igaz, és holnap már tényleg jobb idő lesz!!!
almi

Én tömbösítve jövök, most tényleg bedugulok néhány napra, mert felborul az egyensúly :wink:
almi

Reni, válaszoltam, megkaptad?

Én a kullancs elleni mellett vagyok (elleni mellett - ez milyen hülyén hangzik már :)) vagyok, beadattam Magdával.
Húú, Ati fog még ennél merészebb dolgokat is művelni, kitartás! :shock:

Én ma beirattam Marcit bölcsibe... Hetente kétszer, délelőtt megy majd a "dolgozóba", Eszterrel együtt jár majd a Katica csoportba. Én meg totál ledöbbentem, hogy már ekkora a nagyobbik gyerekem :shock:

Ma pedig házassági évfordulónk van - mindezt azzal ünnepeltük, hogy Emőke és a férje segítettek a fiúkat megfürdetni és lefektetni (hálás köszönet érte ezúton is :wink: ), mert aZUramnak céges rendezvényre kellett mennie :evil: :cry:

K.

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Sziasztok!

Gyöngyi,
van valami pontosabb infóbb erről az Üllői helyről, csak mert próbáltam keresgélni a neten üllői ápoló házat, de nem találtam semmit.... vagy tudod esetleg a pontos nevét? Előre is köszi!

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Adri, látom szuper ünnepségsorozat volt :-) Nagyon jók a képek! És a torták! hmmm... :-)

Évi, megvagyunk mi is, a héten nehezen viseltük a bezártságot, de túléltük :-) Viszont végre megtapasztalhatjuk, hogy milyen az, amikor jó alvó a gyermek :-) Hajnal 2-5 között kel vmikor Luca, és este 9 körül már alszik. Ma 7 órát aludtam egyfolytában. Ezt Ábellel nem 2,5 hónaposan, hanem 1,5 évesen éltem át először :-)

Kata csak a valóság felét közölte, másik fele az, hogy előző este ő segített túlélni apa hosszú munkanapját. köszi :wink:

Emőke

Kép

Kép
birdie

Gyöngyi!
Orsi kérdése már tárgytalan, már szóltam neki. Köszönjük még egyszer ötletet.

Katus!
Neked is!

Emőke!
Gratulálunk Lucának, nagyon ügyes lány.
És milyen finomak voltak!!!

Adrienn
KépKép
jul24

Reni!
Dórinak min is beadatuk a kullancs ellenit, mert terveink szerint sokat szeretnénk kirándulni.
A neisvac-ból eddig mi is kettőt kaptunk, majd rákérdeztem, és kiderült, hogy egy még nekünk is hiányzik, és majd szeptemberben kapja meg, de már most kiváltottuk, mert ha betöltik a két évet drágább az oltás.

Judit!
Konkurenciának azért itt van Dóri is, bár az ő korosztályában szinte csak fiúk vannak!
Szépek nagyon a csajok!

Évi!
Nekem is az kedvencem!

Adrienn
KépKép
jul24

Csak gyors helyzetjelentés;

Mindkét csaj beteg:( Tamara irdatlan mód taknyos, most is szegénykém panaszkodik, semmi levegőt nem kap, ráadásul a két alsó egyese is áttörőben...
Zorkának meg hörghurutja van, két napja volt egy kruppos rohama, köhög-sípol-szörcsög, stb.

Holnapra a legjobb barátnőm esküvőjére vagyunk hivatalosak, anyukám jön vigyázni a csajokra, hát marha jó buli lesz...szerintem vacsora után hazahúzunk:(

Megyek vígasztalni Tamarát...
Vendég

Judit!
Jobbulást a csajoknak!!

Emőke!
Azért alszanak rosszul az elsők, hogy a másodiknál az egyszer kelést tudjuk díjazni :lol: .

Fáradt vagyok, csak bekukkantottam, festett a Gyöngyi ura és annyit kellett pakolni, hogy ihaj.

Megyek is szunyálni
Jó éjt

szandrakiss

Tudtam, hogy hülye vagyok és amit akartam azt nem kérdezem meg. Valaki tud valami olyasmiről infót, hogy hol lehet letenni szemetet? Van benne minden kiselejtezett cucc itthonról így nem tudom szelektívezni.

Mintha hallottam volna olyasmit, hogy 1 köbméternyi szemetet le lehet valahol rakni ingyé....
Valaki tud róla?

szandrakiss

Sziasztok!

Szandra,
itt egy link, megkérdezheted:

http://www.asa-group.com/hu/Magyarorsza ... y-Gyal.asa

vagy vetüszös zacsi, de az ugye fiztős :(

Bocs, el vagyok tűnve, majd jövök, de most mi vagyunk betegek Attival, meg Villő is elkezdett köhögcsélni :(

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

betegeskedőknek jobbulást!

Szandra, én úgy tudom, hogy Gyálon évente egyszer 1-2 m3 szemetet ingyen lerakhatsz... de azt pl nem tudom, hogy ez arra a telepre vonatkozik-e, ami az M0 mellett van, vagy sem :shock:

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Szandra,
lakcímkártyát vigyetek, igazolni, kell hogy vecsési lakos vagy és 1m3 szemetet lehet ingyé lerakni Gyálon az asanál...

Anita
putyu

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?