Új privát üzeneted érkezett!

Szandra, Reni,
Igen, Isteni volt utána takarítani :D Tomi nekiment a gőzborotvával, mármint a széknek, nem Ákosnak :lol:

Reni,
Kevés a hely a csoportszobában, így nem tudnak sok ágyat letenni a délutáni alváshoz. Többek között ezért kell a gyesen lévő anyukáknak hazahozni a gyerkőt.

KépKép
KépKép
zumpfi

Sziasztok!

Judit,
mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Kép

Anikó,
tényleg nagyon jók a képek, a csokis tortát Te csináltad? Megadod a recptjét???

Reni,
köszi a homok infót :wink:

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Anikó,
remek képek :D Nem semmi, egy éves és 2 tortája is volt!

Judit,
mikor buliztok??? Meglepi?

Csajok, az lehet, hogy a kicsim egyre bukósabb??? Volt valakinek ilyen gyereke? Ancsi is bukós volt, de ő minden kaja után (kivéve az éjszakait, amikor rögtön elaludt utána) bukott egyet, de jókorát. Villő viszont képes 3 óra után is bukni úgy, hogy rendes büfik is jöttek előtte. Kész vagyok ettől :S Nem merem odaadni olyannak, akit nem ismerek annyira, mert mit fog szólni, ha lehányja a gyerekem??? :D
Az uh negatív volt, de akkor is fura, hogy egyre bukósabb....

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Anikó, tényleg szuperek a képek. És az utolsóért minden elismerés :-)

Katus a bukás nálunk is probléma. Nem elég, hogy 1-1,5 órával utána is képes bukni, de ha elég sokat eszik és nem veszem fel nagyon gyorsan büfiztetni, képes fuldokolni olyan gyorsan jön vissza :-( Mi jövő csütörtökön megyünk uh-ra, már nagyon várom. Tapasztaltál olyat, hogy egy időben nem bukott annyit, aztán újra sokat és utána újra kevesebbet? Én a 6 hetes "váltásnál" érzékeltem, mintha az étvágyát a gyomorméret nem tudta volna követni, most néhány napja viszont újra normálisabb, legalább meg tudja várni, hogy felveszem :-(
Ábel egyáltalán nem volt bukós, teljesen átérzem az aggódásodat, én is így vagyok.
Még annyi, hogy a gyermekorvos nekünk azt ajánlotta, hogy 10 cm-rel emeljük meg a fejénél a matracot (nem párnát, hanem az egészet), sokáig büfiztessük (legalább 20 perc - ez éjszaka elég fárasztó) és még előetetőtápszert is javasolt, de azt nem vettünk.

Emőke

Kép

Kép
birdie

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára almi 2011.05.06 13:45-kor.
almi

Köszönöm mindenkinek a köszöntéseket.

Katus,

Holnap jönnek anyukámék. Meglepi nem volt, de nem is vártam, elég szép ajándékot kaptam múlt héten:)

Zorka ma megríkatott...elmondta az anyák napi verset, amit tanultak az oviban. :o
Vendég

Anikó,

Valld be, hogy Ti kentétek össze Ákost:) Hogy tudja magát egy gyerek íííííígy összekenni???Tehetséges:)
Vendég

Bogi,
Nagyon boldog szülinapot kívánunk!
Kép
Ákos, Maja, Tomi, Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Almi,
Mekkora fiú már Ati!

Judit,
Pedig nem mi voltunk :lol: Maját úgy kellett anno összekenni. Na Ákost nem! Alig győztem a fényképezőt elővenni :lol:
El sem árulod a meglepidet a többieknek? :wink:

Anita,
Hogy sikerült a tegnap?

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Boginak nagyon nagyon boldog születésnapot kívánunk!
Emőke

Kép

Kép
birdie

Orsi,
Írom a csokitorta receptet (bár szerintem van finomabb is - minden esetre Ákinak ízlett :lol: ):

Tészta: 4 tojás, 25dkg cukor, 2dl olaj, 2dl tej, 30dkg liszt, 4 ek kakaópor, 1 cs sütőpor
Összedolgozni, kivajazott kapcsos tortaformába önteni, 180fokon 40-45 percig sütni
1 cs csokis pudingot megfőzni, hűlni hagyni
krém: 25dkg vaj, 10dkg porcukor - krémesre keverni, kanalanként belekeverjük a kihűlt pudingot.
A kihűlt tésztát 3 lapra vágjuk - 1. megkenjük lekvárral (szeder), 2. krémmel + a tetejét is krémmel - leöntjük 20dkg megolvasztott ét-tortabevonóval

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Boginak mi is nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!!!

A mi napunk nem volt szerencsés, vagy éppen igen... Ati hirtelen fordulva elesett a kapuban, és a kerítésnek nekivágta a fejecskéjét. 2 másodperc alatt akkora lila púp nőtt a homlokára, mint egy dió. Jegeltük neki, így most "csak" totál lila :-( A szerencse, hogy nem lett seb, csak lila dudor :-( Most jön ki nagyon bajként, hogy keveset alszik délben. Elfárad a hosszabb nappalok miatt és csetlik-botlik nagyokat. Holnaptól megpróbálom ágyba tessékelni hosszabb időre.

Jó éjt mindenkinek!!
Reni
almi

Bogi,

Nagyon BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT Nagylány!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Elmaradtam sok köszöntéssel! :oops: :oops:

Emma! Boldog névnapot kívánok!

Judit, Bogi! Boldog születésnapot kívánok!
Kép
ágyöngyi

Sziasztok!

Boginak mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Kép

Anikó,
köszi a receptet, ki fogom próbálni :wink:

Reni,
hát mi pont így jártunk, 2 napja lett a Levi homlokán egy dió nagyságú púp, mostanra már mindenféle színben pompázik... Saját magát gáncsolta el, futott és közben bedugta a lába közé egy kb 1 méteres plüss virág szárát... klasszkius esete mikor pl a bicikli küllői közé botot dugunk, hát óriásit esett!

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Marci szerelmének, Boginak boldog szülinapot kívánunk!
Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Húúú, micsoda elmaradásaim vannak :oops:

Judit, nagyon boldog születésnapot!

Bogi Nagylány, nagyon boldog születésnapot kívánunk!

puszi, Viki

KépKép
KépKép
wiki12

Anikó, jók a képek! :wink:

Reni, az ovit én is így tudom :(. Ati őrület, hogy milyen nagyfiú lett!!! :D

Katus, én sem tudok semmi okosat mondani, mert nálunk egyik se bukott. Lekopogom. De amit Magda javasolt, próbáljátok ki, hátha segít...

Judit, ajándék :arrow: :lol:

Anita, fotók :?: :?: :?:

"Nagyék":
Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Kata,

Na jó...ha láttok egy szürke Renault Thaliát, amit valaki oltári bénán vezet, akkor vigyázzatok!... Az én vagyok:) Ez volt a szülinapi ajándékom:)
Vendég

Sziasztok!

Elmaradásaim :oops: :arrow:

Emmácska!

Kép

Judit!

Kép

Bogi!

BOLDOGSÁGOS SZÜLINAPOT!

Kép

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Ismét sziasztok :D

Anikó!

Tavaly Zéti is így nézett ki, csak Ő nyakig túrós volt :lol:
Viszont az idei Thomas tortával "ráfaragtunk" :arrow: nem is evett szinte belőle, hisz az Thomas! /mondjuk amúgy sem édesszájú.../

Judit!

Egy ilyesféle (ez milyen hülye szó leírva :shock: ) ajinak én is örülnék...azt hiszem :roll:

Reni!

Jó, hogy nem lett nagyobb baja Atinak! A hupszni /na, ez is egy hülye szó így leírva/ meg majd elmúlik :)
Talizhatnánk gyakrabban és hosszabb időre is :wink: ! A távolság nem lehet gond!

Katus!

Köszi a Huggies pelus tippet! Bár az is meszorítja picikét a husis combiját, de sokkal kevesebb vele a "baleset" mint bármely másikkal!

Emőke!

Nagyon belehúzott Luca! Mindjárt súlyosabb egyéniség lesz, mint Boró :lol: Ő most 5.5 kg :P

Ábel jól van?

Kata!

Nagyon sokat változott Marci mióta nem taliztunk...ha így folytatjuk meg sem ismerem majd :roll: :wink:
Zalán kis "zabagép"? /nálunk mindkét sarj az :lol: /

Wiki!

Csak ennyi? Nem írsz semmit magatokról? Hogy vagytok? Meddig akarsz dolgozni?

Gyöngyi!

Sztem Te sem csak a köszöntésekkel vagy elmaradva... :roll: :wink:

Szandra!

Lányok? Sulid? Lakásügy?

Anitaaaaaaaaaaaaa!?

Rólunk: vagyogatunk... :)

Zétiszáj:

Nézi a tv-t...lát benne egy négert...azt mondja:"bácsi piszkos"
Nézi a Cobra 11-et...nagy karambol...kocsik szerteszét az úton...azt mondja nagy komolyan: "ajajj!"
Nézi a híradót...meglátja Orbán Viktort...azt mondja: "miszter bíííín"

Jellemzi a családot:

"Bojóka szép és csinos", "Apa szupej", "Anya főz" :arrow: hát, ennyi vagyok én :lol:

Én is kérdezek az oviról: Zétit pl. mikor kell beiratnom? Ő ugye áprlisban lesz 3 éves...elég csak ősszel??? Melyik oviba? Ahova "szeretnénk"? :arrow: vagy naiv vagyok???

Oó, felébredt a legkisebb...

Puszi mindenkinek!

Ja, és én szívesen taliznék mindenkivel, csak nekünk ugye olyan pici a kert, hogy lapjával, vigyázban állva férnénk el max. benne... :(

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Köszönjük Mindenkinek!!!! :-)

Anikó :lol: :lol: :lol: :lol:

Többiek :oops: :oops: :oops: jönnek majd a képek és minden egyéb :oops:

Évi, jövőre...

Anita
putyu

Hűha :shock: ! Kiírtottam a topikot :( :( :(

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Évi, engem nem sikerült :lol:
Ma levittem Anyuhoz a fiúkat, és csak hétfőn látom őket :shock: . Mi addig kihasználjuk ezt a néhány napot, elutazunk egy kicsit. Remélem, a héten nem lesz újabb vulkánkitörés, ami miatt a visszaút meghiúsulna :shock: Na, most parázhatok még ezen is :roll: :)

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Évi, az ovival kapcsolatban én is úgy tudom, hogy csak jövő áprilisban lehet őket beiratni. Hogy választhatsz-e ovit, arról fogalmam sincs...
Ez a miszter bínes Zéti aranyköpés nagyon tetszik :) :) :)

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Évi! Én is azért érdeklődtem, mert most szembesültem azzal a ténnyel, hogy jövő áprilisban be kell íratni. Azt mondták nekem, hogy a 3. szülinapját megelőző áprilisi beiratkozáson kell megjelenni. Ati esetében jövő áprilisban, és elvileg ha lenne helye a 3. szülinapjától járhatna. De remélem addigra lesz kistesó, így fél napra mehet majd... Itt Vecsésen.. ha lenne hely. Állítólag ennek is örülni kell.
Ti ide szeretnétek járni?

Kata, jó pihenést!!!!

Orsi, sajnálom szegény Levit, biztos neki is nagyon rossz volt. Ati most nagyon kimért lett. Amúgy szerintem engem jobban megviselt :-(
almi

Kata, lassú voltam, közben beelőztél. Elvileg több helyre is be lehet irtani, max nem veszik fel. A szomszédunk éppen előző héten volt kettőben...
almi

Állítólag hoztak olyan rendeletet, hogy körzeten kívűli gyereket nem vesznek fel az ovikba. Eddig mindenki a Falusiba akarta vinni a gyerekét, most meg gondolom a Halmy lett a favorit...Aztán, hogy a gyakorlatban is így lesz-e az majd kiderül...

Apropó ovi,
Anita, Te nem is dicsekszel?:)
Vendég

Judit, Bogi!
Nagyon boldog szülinapot utólag is!

Kép

Kép

Az idén már nálunk suliba is csak kerületi gyereket lehetett felvenni, pedig sok vecsési, és gyáli gyerekünk is volt. Ráadásul hivatalosan nem számít már az se, ha a tesó odajár, és a jelentkezés sorrendje se. De a legjobb, hogy bizonyos tagságokért plussz pontokat kell adni, és ezek alapján vehetők fel a gyerekek. :twisted: :twisted: :twisted:
Hát eddig se biztos, hogy a legjobb volt a felvételi rendszer, de most....
A kollégák szerint, sok kedves normális családot kellett elutasítani, és sajnos jó részt maradtak a törtetők, mindenkin átgázolók. :cry: :cry: :cry: Csak remélni tudom, hogy a gyerekeik még ilyenek.
Ja, és azt is csak remélhetem, hogy legalább Dórit sikerül hozzánk hozni.
Gondolom az oviknál ugyanez a helyzet.

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24

Ismét csak gyorsban :oops: :oops: :oops: :oops: mostantól nagyon szigorúan veszik a körzeteket az iskolákban és az óvodákban is. Nem elég ha gyerek ideiglenes lakcímkártyája odaszól, a szülő állandó lakhelye is oda kell tartozzon...

Reni, nem akarlak elkeseríteni, de csak a december 31-ig betöltött 3 évesek kezdhetik meg az ovit. Atti majd csak szeptembertől :(

Anita
putyu

Anita, Ati novemberben tölti a 3-at. Vagy te arra gondolsz, hogy már közel 4 évesen mehet csak oviba??? Most azt mondták nekünk, hogy ha novemberben lesz 3, akkor a következő hónaptól felvehető :-( Már teljesen össze vagyok zavarodva. És ha már közel 4, akkor addig hova fogom tenni, ha dolgozni kell menni??? :shock: :shock: Amúgy csak ebben az esetben keseredek el, mert nem hiszem, hogy jót tesz a gyereknek, ha 4 éves korában otthon ül az anyukával. Ebben az esetben nem hozom vecsési oviba, marad a munkahelyhez közeli. Színvonalban az sem rossz, sőt... csak közlekedni kell sokat. Láthatok hozzá nyomozni :?
almi

Anita, persze nem most novemberben, de én szeretek előre látni :-) Ezért írtam, hogy majd jövőre kell menni beiratkozni... előző héten adták ezt a felvilágosítást az adott intézményben.
almi

Bocs korán volt, valamiért Attit áprilisinak gondoltam :roll: annyi áprilisi topikos gyermek van :D Akkor ahogy betölti a 3-at novemberben mehet :-)

Anita
putyu

gyönyörűségeink balról jobbra időrendben :-)

Kép Kép

Kép

Kép
birdie

Emőke,

Köszi a képeket, jók lettek. Élőben nem is tűnt fel, hogy Boróka ennyire hasonlít Zétire:)
Vendég

Emőke!
Nagyon édesek a kiscsajok, Dóri már alig várja, hogy mindenre megtanítsa őket! Borókát most éppen mászni szeretné megtanítani. :lol: :lol: :lol: Úgy hogy ha kell egy kis babysitter csak szóljatok, megyünk Dórival. :lol: :lol: :lol: :lol:

Judit!
Én is pont azt néztem, hogy Boróka mennire hasonlít Zétire. Élőben nekem se tűnt fel ennyire.

Anita!
Judit mire gondolt?

És a fiúk is nagyon jól néznek ki a korábbi fotókon, igazi kis pasik már.

Anikó!
Biztos nagyon ízlett Ákosnak a torta. Dóri nem kente így össze magát, sőt... Mostanában pedig egyenesen kéri, hogy gyorsan töröljem le a kezét, szinte minden falat után, mert "zsíros". Alig sikerül rábeszélnem, hogy legalább az evés végéig bírja ki, és majd akkor kezet mosunk. :oops: :oops: :oops: De hát ő egy rend mániás csajszi, nem is tudom kitől örökölte, mert szerintem én nem vagyok az, legalábbis remélem.

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24

Emők, köszi :)

Szandra,
Tami van a bal szélen, Luca a jobbikon :) A 2 középső stimm. ;)

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Borókát én is felismertem!!! :lol: Teljesen Zéti tesó :shock: Hihetetlen nagyok már a picik :-) Lányos csapat.

Anita, akkor megnyugodtam :-) Köszönöm az infot!
almi

Sziasztok!

Volt pár napunk Zolival végre, tele voltunk programokkal, voltunk romantikus ebéden az Intercontinentalban, aztán egy napot Szolokon is voltunk, és az állatkertbe is kijutottunk :lol:
Egy kis ízelítő:

Kép
Kép
Kép

Nagyon helyes a 4 kiscsajszi :D

Judit,
gratula az ajándékodhoz :wink:

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Csak hogy gyarapítsam a képek számát :-)

Bogi 4-esben tortázás:
Kép
Szombati buli:
Kép
Kötélhúzás:
Kép
Játék:
Kép
Hát van még kép, de lusta is vagyok és sokan is voltak (18) próbáltam ismerős gyerekekről beválogatni :-)

Anita
putyu

Anita, gratulálok neked! Én mindig csodálom azokat az anyukákat, akik ekkora bulit tudnak csinálni! Biztos nagyon élvezte az ünnepelt és a többiek is :-)

Évi, akartam mondani: bocsánat, amiért csúszott az ebéd és az alvás. Én utána láttam, hogy odébb vagyunk 1 órával, mint gondoltam :shock: Na haragudj!
almi

Maja nagylány boldog névnapot!

Kép

Anita
putyu

Ha tényleg ma van:

Boldog névnapot Maja!
Kép
ágyöngyi

Anita, Gyöngyi,
Köszönjük :D (Tényleg ma volt, sajna nincs a naptárban Maja egyáltalán :( )

Emőke,
Nagyon jó a 4 Gráciáról a kép :D
Én kizárásos alapon összeraktam ki-kicsoda :wink:

Orsi,
Nagyon jó hangulatúak a képek. Milyen nagy fiú már Levi.

Anita,
Édes Bogi ahogy örül a tortának. Na és a beleharapós se semmi :lol: Voltatok egy páran! Én előre rettegek már ezektől a zsúroktól :oops: :?

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Sziasztok!
Most látom, hogy hangulatjelet csinált irományomból.. :-) 18 gyerek volt, azt gondolom egyébként 4 gyerektől felfelé már teljesen mindegy hányan vannak :-) semmi gond nem volt velük aranyosan eljátszottak, ha már kezdett szabadulni a pokol akkor valami közös játékkal le kell őket kötni, most pl. a kötélhúzás volt a favorit.

Lehet, hogy mostanában nem kellene játszótérre mennem
:oops: :roll: az utóbbi 2 napban sikerült 2x rendre teremtenem kiskamaszokat, de szívem szerint többször kinyitottam volna a számat. Tegnap két kutyát tessékeltem ki , lazán odakötötték volna a hinta oszlopához :evil: ma egy kamaszlánnyal szálltam vitába, nyertem :D , beült a hintába dohányozni, már ettől elborult az agyam, az összes füst rám jött, de amitől teljesen felment a pumpám, hogy egy laza mozdulattal maga mellé dobta a csikket :twisted: Odafordultam és mondtam, hogy most akkor vegye fel, mire közölte, hogy más is odadobja, -szomorú, mondom, de ha az én gyerekem vagy valaki még bele is lép akkor olyat teszek amit magam is megbánok, de mondom a a vele jött gyerek is beleléphet, meg sem mozdult. Na erre közöltem, hogy hívom a barátnőmet aki az önkormányzatnál dolgozik (persze nem :-D ) visszanézetem vele a térfigyelőt és a kedves anyukád készítheti a pénztárcáját, erre bezzeg azon nyomban felkapta és elvitte a szemetesbe, de mikor visszajött, pofátlanul kérdezte, hogy most boldog vagyok? én meg vissza hogy remélem megerőltető volt?
Borzalmas :twisted: :twisted: Ja és már indultunk amikor láttam, hogy 2 jól szituált anyuka is odadobta lazán maga mellé a csikket, szerencsére nem a homokba. Szuper világot élünk.....

Anita
putyu

Majának boldog névnapot!!!

Kép

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X