Sziasztok!
Most látom, hogy hangulatjelet csinált irományomból..
18 gyerek volt, azt gondolom egyébként 4 gyerektől felfelé már teljesen mindegy hányan vannak
semmi gond nem volt velük aranyosan eljátszottak, ha már kezdett szabadulni a pokol akkor valami közös játékkal le kell őket kötni, most pl. a kötélhúzás volt a favorit.
Lehet, hogy mostanában nem kellene játszótérre mennem
az utóbbi 2 napban sikerült 2x rendre teremtenem kiskamaszokat, de szívem szerint többször kinyitottam volna a számat. Tegnap két kutyát tessékeltem ki , lazán odakötötték volna a hinta oszlopához
ma egy kamaszlánnyal szálltam vitába, nyertem
, beült a hintába dohányozni, már ettől elborult az agyam, az összes füst rám jött, de amitől teljesen felment a pumpám, hogy egy laza mozdulattal maga mellé dobta a csikket
Odafordultam és mondtam, hogy most akkor vegye fel, mire közölte, hogy más is odadobja, -szomorú, mondom, de ha az én gyerekem vagy valaki még bele is lép akkor olyat teszek amit magam is megbánok, de mondom a a vele jött gyerek is beleléphet, meg sem mozdult. Na erre közöltem, hogy hívom a barátnőmet aki az önkormányzatnál dolgozik (persze nem
) visszanézetem vele a térfigyelőt és a kedves anyukád készítheti a pénztárcáját, erre bezzeg azon nyomban felkapta és elvitte a szemetesbe, de mikor visszajött, pofátlanul kérdezte, hogy most boldog vagyok? én meg vissza hogy remélem megerőltető volt?
Borzalmas
Ja és már indultunk amikor láttam, hogy 2 jól szituált anyuka is odadobta lazán maga mellé a csikket, szerencsére nem a homokba. Szuper világot élünk.....