Új privát üzeneted érkezett!

Hát csajok, nagyon haldoklik a topik :?

Gabó!

Ki bújt már az a fránya fogacska???
Képzeld azt hittem most lesz egy kis pihi, hát nem, fürdésnél vettem észre mikor kentem őnagyságát testápolóval hogy a jobb felső is készülőben van :? ott a fehér csík :? ennek sosem lesz vége :cry: :cry: :cry: :cry: olyan jó lenne alukázni mondjuk 5 órát egyhuzamban :roll: :roll: :roll: :roll:

Holnap átmegyünk a tescoba és megveszem az újságokat, megkeresem a sztárt :wink: Kivi vagyok nagyon :lol:

"Fogas" anyukák: Zsuzsa, Barbi, Gabó! Ti hogy vélekedtek a korai fogápolásról? Azt olvastam hogy ahogy kibújik az elős fogacska érdemes azzal a bébi fogkefével "tisztítgatni". Szerintetek?????????

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Encu drága hol vagy, én kezdtem :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Látom sehol senki. Hát akkor jó éjszakát!

Ja elfeleljtettem holnap megy valaki a babymarkt babaruha börzére? Ha igen, hívjon vagy írjon, van belépőm meg peluskuponom libero, odaadom!

Tényleg sziasztok! Encu! Hát csalódtam benned.... :lol: Hunn vagy :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni!!!!!! Itten, csak belefeledkeztem a TITANIC-ba :) VAgy?

Kép
Kép
encu

Ez a Titanic (az új) annnnnyira nagyon szerelmes film...még jó, hogy a páromnak sikerült kiütnie magát: kerti "party" volt nálunk, és bár nem volt sok a bor, de most valahogy megártott neki.. :shock: Alszik, mint a bunda. Valószínűleg, ha ébren lenne, akkor nem ezt a női filmet néznénk ;)
Móni, akkor ezek szerint 1-1 az oldalkezdés? Vagy hogy is állunk? :D

LÁNYOK! Tényleg olyan, mintha halódna a topik...

Kép
Kép
encu

Itt vagyok!

Megnéztem egy másik topikot ahova szoktam még írni de asszem feladom azt a topikot, cirka 16 oldallal vagyok lemaradva :oops: :lol:

Hú én az elsőt amit láttam végig röhögtem, aztán a többit már végig bőgtem. Nekem a kedvenc részem amikor süllyed és az öregek együtt halnak meg az ágyban. Olyan romi és szomi :cry: :cry: :lol:

Kerti parti-de jóóóóóóó, te szoktál inni-picit? Engem mindig ezzel fárasztottak hogy nem árt a kevés, meg még most is mondják de én nem iszok mondjuk a sörön kívül undorodom az összes alkoholtól. Tudod anno mikor ifjú voltam :roll: állandóan leittam magam :lol:

Olyan jó, holnaptól 8 teljes napig itthon lesz velünk párom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Na most már tényleg megyek aludni, szép álmokat!!!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni, nem iszom. Kb annyi az "adagom", hogy beledugom a nyelvem hegyét egy száraz fehér, esteleg vörös borba, de csak az aroma miatt. De az egész nincs 2 csepp. Nem is kívánom. De én a terhességem előtt sem voltam "ivós". A főiskolán is megúsztam 1-2 berúgással, pedig ott aztán voltak bulik dögivel ;) A párom viszont azóta is húzza a lóbőrt, úgyhogy van lehetőségem kibőgni magam :oops: :lol: Ő (a férjem) viszont még kótyagosan, az ágyba zuhanása előtt kijelentette, hogy egy dolog hiányzott neki a mai napból...az, hogy én is ihassak, és összenézhessünk kacsintva, hogy becsiccsentettünk :) Hát nem aranyos? 8)
Na, asszem visszapunnyadok a tv elé, ha már te is itthagysz :) De azért örülök ám, hogy be-benézel :) Jó lesz majd élőben, ha összejön a tali, kuncogni ezeken a kettecskés estéken. Szerintem nem most fogok nekiállni regényt írni...olyan hihetetlen szófordulatok jutnak eszembe, hogy szerintem csak én értem ;)
Jó éjt!

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Móni, Encu! Hát csajok ti életben tartjátok a fórumot!!!Tényleg elég kevesen vagyunk :(

Móni, a fogakat már az első pillanattól tisztítani kell, természetesen először én csak vízzel mostam. Ne aggódj lesznek szünetek a fogzás során :)

Encu a kilók nem mondanak semmit, én most 58 körül vagyok, de azért kivi leszek mit mond rá majd csütörtökön az Anna :oops:
Megpróbálok feltenni végre pocis képet, ma reggel készült.
Kép

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Barbi, megmutattam az uramnak a pocis képed, és kérdeztem, hogy nekem mekkora....Erre azt mondja, hogy nekem nagyobb.. :shock: Ha nem csak elfogult, és tényleg igaz, amit állít, akkor mekkora lesz a következő gyerekkel?!?!?!?! :lol: :lol:
De még annyit engedj meg nekem, hogy elmondjam: manőken alkatod van még így is, sztem igazán nem kell aggódnod a súlyod miatt :)
Na, megyünk moziba, a párom mostanra regenerálódott egy kicsit..

Móni! Merre vagy? :P

TÖBBIEK???

Kép
Kép
encu

Egy 1 perce készült kép :
Kép :)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Barbi!

És te hogy csináltad? Mármint napi hányszor meg mikor? Reggel, délbe este? VAgy minden étkezés után :shock: :?: :?: :?: :?: :?: Ez most nekem nagy kérdés :roll: :lol: :oops:

Hú hát azért neked is van pocid, látszik hogy Vince még nem fordult be, Encunak már szépen lent van a pocija.

Azért te is kiveszed a részed az irogatásból :wink:

Encu!

Na megnézted az újságokat :lol:

Neked már látszik hogy fejreállt Karcsi, szépen lent van a pocid :lol:

Ti állandóan moziztok? Mi csak kétszer voltunk moziba 4 év alatt :? Ma mit néztek?

Párod jó sokáig regenerálódott, bizti szép kipihent lett a pofija :wink: :lol:

Barbi!

Annyira ismerős vagy így képről, szerintem tuti taliztunk már az utcán vagy akárhol...

A kép nálatok készült? Remélem nem baj, de egy kicsit meglestem a hátteret is és annyira fehér hogy csuda, Szilárd nem tapizza össze?

Niki!

Merre vagy? Jól vagytok? Sikerült a 3 óránkénti etetés bevezetése?

Kedves Többiek! Gyertek ám ti is !!!!!!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!
neharagudjatok, de én egy kicsit ritkábban jövök, mert kipurcantam!
Flóra k.o. a fogacskától én még inkább!
Megy a hasa, így holnap megyünk vissza dokinénihez!
Szomorú vagyok!
A babamagazinban a 42-43.on, no meg a tartalomjegyzéknél van Flóra!

Barbi! Encu!
Gyönyörű csinos kismamák vagytok!Gratulálok!

Puszi nektek és ne harizzetok rám!

Kép
gabriel79

Móni! Végül nem voltunk moziban, mert Karcsi mégsem tette túl magát a tegnapi hepajon ;) A Törést téztük volna meg, vagy a Láthatatlan embert...Azért mozizunk ennyit, hogy amikor a gyerek miatt már nem tehetjük meg, akkor ne hiányoljuk :D :lol: Meg szeretjük a jó filmeket. :)
Azt mondod, hogy nekem kimaradt a hegyes pocis korszak? Mert tényleg lejjebb van, mint a Barbinak.. :roll: De jó nagy ;)

Gabó! Jobbulást nektek, meg több pihit!!! :o Nem lehet egyszerű a fogzós baba...(vagy hogy mondják :) )
Meglestem a Flórát!!! NAggggyon tündér abban a kis hacukában, meg amúgy is! Már most tökéletes modell ;) Asszem tudom, melyik utcába küldöm majd biciklizni Kiskarcsit (hadd legeltesse a szemét szép csajszikon :) )!!
És nincs hari, gyere amikor tudsz, mihamarabbi fogkibújást!! :) :roll:

Szép kis vasárnap van...hol ezerrel süt a nap, hol fekete fellegek mászkálnak felettünk...csoda, hogy én is másnaposnak érzem magam...már ami a fejfájást illet..? :oops:

Kép
Kép
encu

Lányok!!! :oops:

Kép
Kép
encu

Sziasztok csajok!!!

Encu, hát van éppen pocid :) Nekem elég az enyém is. Most utánaolvastam, lehet, hogy rosszul tudom, de leszállni a pocak 36 hét körül szokott, vagy többedik terhességnél csak a szülés előtt, de ettől függetlenül lefelé fordulhat a baba 30-33 hét körül... :oops: Ki tudja ezt??? Szerintem én csak alacsonyabb vagyok, és ezért van már most feljebb, még neked is fog feljebb lenni, javítsatok ki , ha rosszul gondolom :roll:

Móni, a fogmosásról annyit, hogy este mindenképp mosd meg neki...de legjobb naponta 3szor. Nálunk most is úgy van, hogy este én mosom Szilárdnak (ugye rendesen), és reggel, meg délben magának mossa.

Gabó, jobbulást Flórának, szörnyű ez a fogzásos időszak, meg az elindulás is, nagy szükség van ilyenkor az anyára :)

Kép

Kép
sbarbi

Ja, Móni, a kép nálunk készült, és még sajnos csak a gyerekszobák színesek, azt is csak idén festette ki a férjem, és látod az a hosszú folyosónk, hát eléggé viseltes már, 2 év alatt Szilárd még motorozott is bent, vagy tolt valamit, de firkálni szerencsére nem szokott, de még kb 2 évig így marad :( :oops:

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, fiúk fürdenek :lol: Nincs elem a gépben pedig lefotóztem volna :cry:

Na már hívnak is majd még jövök

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Barbi! Én erről a bababehelyezkedés dologról nem tudok semmit (szinte). De csinálhat még hegyes pocakot nekem, meg fészkelődjön akárhogy, amíg neki jó ;) Ja, és én 180cm magas vagyok :roll:
Meg nem akarok indulni pocakszépségversenyen sem :D:D:D Csak már annyira várjuk, hogy ihaj! Az apukája már a szabiját tervezgeti :)
Lányok!! Csak rám hat ma a front? Mert szétszakad a fejem és a szemeim is fájnak..

Kép
Kép
encu

Móni, jó pancsizást, várunk :)

Kép
Kép
encu

Jajj már megint alig jöhetek ide :lol:

Vigyázzatok csajok mit írtok apáról mert stikában olvassa amit irogatunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: rajta kaptam :lol: :lol: :lol: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni, az enyim párom is ;) :D:D:D

Kép
Kép
encu

Nahát ezek a pasik :lol:

Felajánlottam neki hogy beregisztrálom Ricsiapujának de azt mondta hogy nincs ideje csajokkal csevegni :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Nálatok nincsenek muslincák? Minket elleptek, tele van velük minden :evil:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

És hogy hű legyek magamhoz: 3. felvonás :oops:

Szia nagy Karcsi Kép

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

És akkor a 4. :oops: :oops: :oops: :oops:

Gabó!

Kitartás++++++++++++++++++++++++++ visszaküldöm az erőt amit anno küldtél :wink: Láttam a csajszit, nagyon cuki baba. Hát nem lehet elég korán kezdeni ezt a modell szakmát :roll: :lol: :wink:

Barbi!

Akkor holnaptól próbálgatom a kis sörtés bébi fogkefével, aztán meglátjuk hogy hogy sikerül :roll: Gondolom ezt natúron egyszer-kétszer átsöpröm és kész, nem?

Na jön apa gépezni, jó éjt ha már nem jutnék ide! Sziasztok

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni! nincsenek muslincák,, minket a molylepkék és kedves kukacaik leptek el kb 1 hónapja, aztán a kukacaik kikeltek, most azokat gyilkolom őket halomra.
NagyKarcsi még nem olvasta, de biztosan visszaüdvözöl ;)

Alakul a találka egyébként?? :shock:

Kép
Kép
encu

Encukám! Merre csavarogsz? Búcsúzni jöttem, megyek aludni! Szép álmokat!

Holnap nem leszek, megyünk pestre majd csak délután jövünk haza :? rokonlátogatás :? :? :? :?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

áááááááá itt vaagy :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

TAli: szerintem most pihen a téma hisz Gabó káo, bár egy alvós taliba benne lennék :lol: Ti, akik még csak szeretnétek babázni, babáztok, mi meg alukázunk :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

na tényleg léptem, látom te is eliszkoltál innen....

jó éjszakát!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

jó éjszakát, társam késői órákon ;) :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Encu, igazad van, hagy fészkelődjön a baba, ahogy neki tetszik, de az biztos, hogy még most hízza a legjavát :) Látod, én csak 160 cm vagyok, nemsokára már Szilárd is lehagy :lol: olyan 10 év múlva biztos...egyébként ő most 100 cm.

Ma kezdtük az ovit, Szilárd boldogan ment be, már ott volt a kisbarátnője (a Tünci). Nem lehet elég korán kezdeni a csajozást :D

Majd még benézek, úgyis egyedül vagyok

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Nem soká indulunk pestre de azért belestem hozzátok :)

Barbi!

Szóval Szilárd már csajozik :lol: Olyan édesek ezek a kölkök :lol: annyira komolyan tudják venni a baratom/barátnőm van, imádom őket :lol:

Igazad van, most a végén hízzák a babák a legtöbbet és már egyre kevésbé férnek el odabent . 160 cm vagy? :shock: Hú akkor nagy a pocid :lol:

Jó pihizést, használd ki :wink:

Encu!

A lepkék azok gázak, nagyon, pfúúúúúúúúj. Akkor inkább a muslincák de ezek sem kellemesek mikor itt röpködnek a fejem körül. :evil:

Na fájó búcsút veszek délutánig :roll: megyek készülődni mert a fél házat elviszem a tökinek hogy semmit se hiányoljon :roll: :oops: :oops: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Barbi, akkor is nagyon csinos vagy!! :) A Szilárd meg jó nagy :D

Móni, jó utat nektek...miért kellett Pestre mennetek? Borzalmas mostanában arra a forgalom :?

Gabó, tök jó volt megismerni Téged :):):) A Flóra élőben egyszerűen gyönyörű!! (Rá fogom "uszítani" a fiamat, meglátod ;) )

Kép
Kép
encu

Encu, hát köszi, te sem panaszkodhatsz, igazán jól áll neked a pocak. Egyébként már mi is úgy várjuk a babát, meg kiváncsi vagyok, hogy mit fog hozzá szólni a nagy...meg már a karomban szeretném tartani :) De addig is a lehető legtöbbet kell pihizni, mert nem biztos, hogy Vince is olyan "jóbaba" lesz, mint az első volt. A pocakban legalábbis mozgékonyabb sokkal, gondolom olyan lesz mint az apja, állítólag másfél éves koráig nem igazán aludt, csak bőgött...aztán sem aludt valami sokat. Erre készülök, ennél csak jobb lehet :wink:

Móni, igen sajnos a picuroknak el kell vinni az egész házat, majd erre is visszaszokok :)

Milyen hülye idő van, ráadásul holnapra már megint lehűlést mondanak...rettegek a frontoktól, nem viselem valami jól :oops:

Kép

Kép
sbarbi

Barbi, én is utálom az időváltozást...nagyon!! Levert vagyok, és megy szanaszét a fejem. A mai naptól sem vagyok elragadtatva, de legalább fájdalmat nem okoz ;)
Nekem is nagyon aktív még Kiskarcsi..de olyan nagyon jó érzés, hogy van egy kis élet a pocakomban :lol: Még akkor is, amikor a számat harapom..:D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Encu!
Komolyan megörültem neked, mintha már ezer éve ismernénk egymást! :lol:
Köszi a bókot és Karcsika jöhet beengedjük! :lol:
Már jobban alszol ezek szerint, legalábbis ezt vettem ki a szavaidból!
Na látod legalább megismerhetted kotnyeles anyósom, de viszont nagyon megdícsért téged, hogy milyen szép a pofid és milyen csini vagy-mert nála az nagy szó, hogy dicsér!!!!
Persze én is igazat adok neki, ebben! :wink:

Barbi!
Szóval már dúl a láv Szilárdnál, majd megtanítja kisöcsinek a csajozás csínját-bínját!

Móni!
Jó utat nektek!

Niki! Anikó! Zsuzsa!
Hol vagytok???????
Minden rendben?

Csilla!
Ugye minden okés?

Most hogy alszik a lányom gyorsan ledőlök én is! 8)

Kép
gabriel79

Gabó! Jó pihit, igazán rászolgáltál!! :P :D

Kép
Kép
encu

Encu, Gabó, ezek szerint taliztatok? De jó nektek! Én is már tök kiváncsi lennék rátok! :)

Szilárdnál ez mennyire szerelem, azt nem tudom, de én nem bánom, hogy lányokkal is barátkozik. :D

Én is most tudnék aludni, jókor :oops: , indulok midjárt az oviba :) Úgyis furi, hogy ilyen csönd van itthon :lol:

Kép

Kép
sbarbi

Igen, Barbi, taliztunk a Tecsonál...tök megörültem a Gabónak, tényleg olyan volt, mintha régóta ismernénk egymást :) Sztem Téged is simán megismernélek ám ;) Legalábbis ha kocsiból ment, menne gyalog is:) Jó egykicsit csöndben otthon lenni?

Én végre főztem egy zöldséglevest, már nagyon kívántam. A párom meg géniusznak nevezett..ezek szerint ízlett neki :)

Ja, Barbi, én is simán tudnék aludni, pedig elég sokáig húztam ma a lóbőrt:)

Gabó, köszi anyósodnak a bókokat, majd még mesélsz róla :D ;)

Kép
Kép
encu

Encu, jó neked, hogy sokáig bírsz aludni, engem vagy kivet az ágy, és örülök, hogy már végre reggel van, vagypedig Szilárd ébreszt minket hétvégén is kb fél7-kor :( Így nem is vagyunk fent sokáig, mint ti éjjeli baglyok :)
Tényleg tök nyugis itthon, ráadásul a párom sem foglalja le a gépet, mert ő meg pont most kattant rá, vmi online autóversenyre...De hétközben reggeltől estig dolgozik.

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Na szép, a hátunk mögött randizgattok :lol:

Barbi!

Én, mint az egyik bagoly, jelentem hogy mi 5-6 között kelünk, így én sem alszom sokat :lol: Nekem a napi 6 óra alvás már maga a tökéj :roll: főleg ha csak 1-2 szer szakítjuk meg :roll: :lol:

Hát tényleg baromi sokat kell cipelni, hisz kellett vinni jó időre ruhát, váltó ruhát ha leeszi stb., kellett rossz időre vátlást,

áááááááááááá na hív a Ricsi, ma nem bír nélkülem lenni :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Barbi, muszáj aludnom, én éjjel sokszor felébredek, nehezen alszom vissza...megaztán jól is esik addig aludni, amíg tudok. :)

Móni, igen, pont ez történt ;) A hátad mögött randizgatunk ;);)
Ja, azt én is láttam már anyukákon, hogy millióegy cuccot hurcibálnak mindenfelé, ha gyerekkel mennek :) Jópofa :D

Akkora szendvicset ettem az előbb, hogy nem tudok kiegyenesedni... :oops: Meg nem tudom, hogy csak én vagyok érzeékenyebb-e egy újabb hormonkitörés miatt, de szar kedvem van most... :? Remélem hamarosan vége lesz..

Veletek mizujs??

Régen látottak?????????????

Kép
Kép
encu

Mostmar vannak jatszocumik is,vedokupakkal.Ketto van 1 dobozban es 1000 Ft az ara,azok is vadi ujak.Azt hiszem 4 szinben van.Tiszta atlatszo,kek,rozsaszin es narancssarga.

KépKép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Akit erdekel,az Encunak odadahatja a penzt barmej termekre es o jovo het 15-en viszi is Battara nektek,es igy nem kell postakoltseg,meg a sok varakozas a termek utan,ugye Encu? :roll: :oops: :wink:

KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

encu-multkor nem tudtam reagalni arra,amit irtal.Ne haragudj,de nagyon varom a pocakos kepeidet a mailmre,ok? :oops:

KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci: igen, igen, ok :)

Lányok, ezek szerint én lettem a "díler", ha valakit érdekel. :)

Timci, a pocakos képemet lásd kicsit följebb, illetve jövő hét szombaton ;)

Kép
Kép
encu

Ja, Isten éltesse Atticyt, hisz ma 3 hónapos!!! :D:D

Kép
Kép
encu

encu-koszi,aranyos vagy. :lol: :wink:

KépKép
Kép
Kép
Kép