sziasztok
egykezezek, ezért a kisbetű és írásjelhiány...másikban boróka-kisasszony nézelődik
wikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nem ér most eltűnni, ekkora hír után
ja, és én is irigy, irigy
...pedig most szültem
...tuti hogy előző életemben roma asszony voltam
emőke
hát, ez már tényleg sok. nagyon stramm csaj vagy, hogy így bírod...reméljük ezután már tényleg csak jó dolgok jönnek
én kapásból rotára gondoltam amikor írtad a tüneteket, mottak mert tavaly az egyik ismerősünk kisfia ilyen tünetekkel volt a lászlóban és rotát állapítottak meg em meg nála.
azért nem túl megnyugtató, hogy az oltás ellenére is ilyen súlyos volt
...legalább enyhébb lefolyású lett volna...pedig épp ma mondtam a dokinak, hogy a 2 hós kötelezővel kérem borónak a rotát is...
azt meg nem is értem miért zárták ki a rota lehetőségét
...mást is el lehet kapni a védőoltás ellenére is...pl. himlő
szopi...nekem a szoptatási tanácsadó egy 3 napos zéti fényképről megmondta, hogy az a gond, hogy mivel picit előbb született zéti még nem volt kint eléggé az állacskája és így bár látszatra jól szopizott az elejétől égsem tudta megfelelően bekapni az alsó állkapcsával...lehet nálatok is ez a gond
...de ez szerencsére idővel megoldódik
kvarclámpánk nekünk sincs...nem is tudtam, hogy azzal fertőtleníteni is lehet...az nálam a domestosozás...
judit
bár a zétivel mi is sokat kínlódtunk a szopizással...mármint én, mert nagyon fájt a bimbim, boróval kb. 1 hétig volt picivel érzékenyebb a jobb, de sem seb, sem más baja nem volt egyiknek sem
el sem hittem, hogy ilyen is lehet nekünk
anita
nekem a múlt hét második felében minden nap fájt a fejem...volt, hogy pár órát, volt hogy másnapig...aztán e hétfőn délután tetőzött
...mondtam is a zuramnak inkább szülnék eda nélkül
mint ez a rémes migrén
remélem már te is jobban vagy
reni
tényleg nagyon sokat változott ati. már ő sem baba...kisfiú.
kata
olyan jó, amikor így összeöltözteted a fiúkat...majd én is akarok valami összeillő cuccot zétiéknek...gondolom nem lesz egyszerű a kül. nem miatt
zalán milyen laza
katus
ti megkaptátok már a villő taj kártyáját...borinak még mindig nincs
tényleg...becézitek valahogy villőt
zsu
köszi a felajánlást, élek majd vele...lehet, hogy a kendődet is kölcsönkérem, mert az okos agyammal annak idején csak l-es nandut vettem, s az általam próbált kötésekkel ép hogy körbeér...aztán lehet, hogy csak béna vagyok, s ha kitréningelsz nem lesz gondom vele
nagyon jók ezek a kiscipők...vajon olyan strapabíróak mint a liliputis
gyöngyi
mindig elfelejtem neked mondani
szülés előtti estén nem mostam hajat...s lám, bejött
szandra
veled meg ezt felejtettem el közölni
csak a lépcsőig jutottunk, a dolog második felére már nem volt idő, mert indulnunk kellett a kórházba
anikó
rég hallottam rólatok
rólunk:
ma voltunk védőnőnél meg dokinál. zéti megkapta a 3 prevenart...nagyon üvöltött szegény...aztán mindenkit letegezve dobott egy sziát kifelé jövet
borókát mérlegelték...4900 gramm...már nem is csodálom, hogy nem jó a 3-6 kg-s pelus...mondjuk csak olyan 4-500 db van itthon belőle...még a végén tényleg szülnöm kell egy babót, hogy ne vesszen kárba
húúúúúúúú, ha ezt a zuram olvasná
úgy néz ki lassan talán rendeződik a vérnyomim, gyogyi nélkül is max. 140-ig megy fel
viszont iszonyat magas lett a koleszterinem...biztos a zsíros kórházi koszt
...kaptam is ma gyógyszert rá
tiszta öregkori tüneteket produkálok
ja, és úgy néz ki nem múlt el nyomtalanul ez a terhesség
köldöksérvem lett
más. szerintetek mikortól tehetem borkót pihiszékbe...és milyenbe...mert néztem azt ami nekünk van, de sztem abban még túlságosan ülne, ugyanis nem lehet vizszintes közelire dönteni...
most, hogy telepötyögtem az oldalt visszavonulok...