Új privát üzeneted érkezett!

Orsi,

Tegnap este ajánlottam Neked egy fogorvost...látom eltűnt a beírásom...érdekes dolgok ezek. A Deák Ferenc utcában van, Mosolyvár a neve. Keress rá a google-ban.

Adri,

Ezek a göndör fürtök!!!Nagyon édes.
Vendég

Orsi,

2220 Vecsés, Zöldfa utca 22.
útvonaltervezés
e-mail:

dr.szaszerzsebet@monornet.hu
leírás:

DR. SZÁSZ ERZSÉBET FOGSZAKORVOS
FOGÁSZATI SZAKRENDELÉS: H, SZE, CS. 14-18-ig. K, P: 9-13-ig.
Bejelentkezés a fogszakorvosi rendelése a 06-29/353-082-es számon.

Anita
putyu

2010.10.02. :wink: :wink: :D :D :D

KépKép
KépKép
wiki12

WIKI!

Ez ugye a szülés várható ideje :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol:

GRATULÁLUNK
:wink:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Jövök majd bővebben is, csak most vendégeket várunk :P

Orsi!

Sztem én már említettem itt korábban, hogy a Mosolyváras csajszi álmaim fogorvosa...s tőlünk kb. 5 perc gyalog :wink:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Viki, gratulálunk :-) Csak nem maradt a topik pocakos nélkül :-)

Mi még külön, és lehet, hogy egy darabig még így lesz. Mint kiderült a Lászlóban nem nézték a rotát, mivel be volt ellene oltva. A Heim Pálban megnézték és rota vírust szedett össze Ábel. Ha már iszik magától rendesen, akkor engedik haza. Közben a gyerekorvossal és a családdal azon gondolkozunk, hogy tudnánk Lucát megvédeni ettől a vírustól.

Emőke

Kép

Kép
birdie

VIKI!
Mi is gratulálunk!

Emőke!
Nagyon sajnálom, hogy Ábel az oltás ellenére elkapta a rotát. Nem is értem, hogy van ez! Jobbulást neki!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24

Viki! Gratulálok! Most sárgulok :lol: :lol:

Emőke, annyira sajnállak titeket. Remélem már tényleg rendeződik kicsi Ábel. Rota oltásról nekem azt mondták, hogy annyi alfaja van, hogy nagy a valószínűség az oltás ellenére is, hogy elkapják valamikor... Jobb később :?

Orsi, nagyon aranyos Levi! Véletlen van éppen fent a karja járás közben?

Adri, Dóri fürtjei!!! Csak ámulok. Nagyon ügyesen bánik a babákkal.

Hoztam képet:
Kép Mester a Papáéknál :-)

Kép Kisfőnök
almi

Viki, :D :D :D :wink:

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Ati benyomta, pedig még egyet akartam, amin nem ilyen diktátor feje van:

Kép A távirányítót cserkészi be éppen. A keze itt, a szemei ott. Egyre trükkösebb :-)
almi

Nagyon édesek a gyerkőcök :-)

A gyerekorvos bejelentette mind a kórházban mind az oltóanyagot gyártó cégnél. A Lászlóban nem hiszik el, hogy rotás lett, így felveszik a kapcsolatot a Heim Pállal, majd kiderül vmi.
Ha minden jól megy holnap Ábel haza jöhet. Én pedig Lucával orvosi utasításra költözök egy hétre egy kedves barátunkhoz :-( Nem is találkozunk :-( De legalább Ábel itthon lesz.

Tudtok olyan helyet, ahol kvarclámpát lehetne kölcsönözni néhány napra? Minél régebbi a lámpa annál jobb. Mielőtt haza jövünk Lucával ezzel kell fertőtleníteni a házat.
Komolyan lassan filmet forgathatnának a történetünkből :shock:

Emőke

Kép

Kép
birdie

Reni, Ati akkorát nőtt (és férfiasodott :)), hogy meg se ismertem! :) :) :)

Az enyémek a napokban:
Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Viki,

Akkor itt is GRATULA:)

Emőke,

Sok erőt és kitartást!!!Nekünk nincs sajna kvarclámpánk, de nézz körül a jól bevált vaterán:) Ha nem vagy regisztrálva szívesen segítek, megvehetjük az én regemmel. (mindjárt meg is nézem)
Vendég

Viki :lol: :lol:

Emőke :cry: :cry: :cry:

Jöhetne már az időváltozás, kicsinál ez a migrén így estére...

Anita
putyu

Halihó!!!

De jó, hogy jöttem!! :lol: :lol: :lol:

Viki!
!! Szívből gratulálok! :D :D

Anita! Jobbulást!! :cry: :cry: Szombaton egy kis bálozás tuti feldobna :wink: :wink:

Kata! Hatalmasak és gyönyörűek a fiúk!! :lol:

Adri! Dóri gyönyörűséges!!!Imádtam én is, amikor anyát játszottak! (Bár ez Marinál csak a tesó születése után jött elő) Mostanában csak ovónéniset játszanak.

Reni! Atinak tényleg olyan főnökös nézése van egyes képeken :lol: De az utolsó, az szenzációsan elkapott pillanat :lol: :lol:

Orsi! Levi is milyen nagy már, hihetelen, hogy jár.....és olyan dögönyözni való vasgyúró!!
Fogad????

Emőke! Annyira sajnálom, hogy beteg lett Ábel!! Ez a rohadék rota (ennyit az oltásról), kíváncsi leszek ezek után mi lesz a gyártó cég és a László kh álláspontja
:twisted: :twisted:
Cicizést meg ne add fel. Próbálgassátok elérni a megfelelő mellre tételt, mert azért fájhat a cicid! Persze ehhez nem csak Te kellesz, hanem őhölgyeménye is :lol: ha belejön, akkor könnyebb lesz.
És rácáfolok Juditra: nekem egyik csajnál sem volt sebes a mellem, pedig a Mari legrövidebb szopizása is 70 perc volt.
Ha bármiben tudok segíteni szólj! (bár igazán jővőre leszek profi, mert elkezdek egy laktációs szaktanácsadói sulit)
ágyöngyi

sziasztok

egykezezek, ezért a kisbetű és írásjelhiány...másikban boróka-kisasszony nézelődik :P

wikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

nem ér most eltűnni, ekkora hír után :wink: ja, és én is irigy, irigy :oops: ...pedig most szültem :oops: ...tuti hogy előző életemben roma asszony voltam :roll: :shock:

emőke

hát, ez már tényleg sok. nagyon stramm csaj vagy, hogy így bírod...reméljük ezután már tényleg csak jó dolgok jönnek :!:
én kapásból rotára gondoltam amikor írtad a tüneteket, mottak mert tavaly az egyik ismerősünk kisfia ilyen tünetekkel volt a lászlóban és rotát állapítottak meg em meg nála.
azért nem túl megnyugtató, hogy az oltás ellenére is ilyen súlyos volt :( ...legalább enyhébb lefolyású lett volna...pedig épp ma mondtam a dokinak, hogy a 2 hós kötelezővel kérem borónak a rotát is... :roll:
azt meg nem is értem miért zárták ki a rota lehetőségét :roll: ...mást is el lehet kapni a védőoltás ellenére is...pl. himlő

szopi...nekem a szoptatási tanácsadó egy 3 napos zéti fényképről megmondta, hogy az a gond, hogy mivel picit előbb született zéti még nem volt kint eléggé az állacskája és így bár látszatra jól szopizott az elejétől égsem tudta megfelelően bekapni az alsó állkapcsával...lehet nálatok is ez a gond :roll: ...de ez szerencsére idővel megoldódik :wink:

kvarclámpánk nekünk sincs...nem is tudtam, hogy azzal fertőtleníteni is lehet...az nálam a domestosozás...

judit

bár a zétivel mi is sokat kínlódtunk a szopizással...mármint én, mert nagyon fájt a bimbim, boróval kb. 1 hétig volt picivel érzékenyebb a jobb, de sem seb, sem más baja nem volt egyiknek sem :D el sem hittem, hogy ilyen is lehet nekünk :)

anita

nekem a múlt hét második felében minden nap fájt a fejem...volt, hogy pár órát, volt hogy másnapig...aztán e hétfőn délután tetőzött :evil: ...mondtam is a zuramnak inkább szülnék eda nélkül :wink: mint ez a rémes migrén :twisted: remélem már te is jobban vagy

reni

tényleg nagyon sokat változott ati. már ő sem baba...kisfiú.

kata

olyan jó, amikor így összeöltözteted a fiúkat...majd én is akarok valami összeillő cuccot zétiéknek...gondolom nem lesz egyszerű a kül. nem miatt :roll: zalán milyen laza :P

katus

ti megkaptátok már a villő taj kártyáját...borinak még mindig nincs :?

tényleg...becézitek valahogy villőt

zsu

köszi a felajánlást, élek majd vele...lehet, hogy a kendődet is kölcsönkérem, mert az okos agyammal annak idején csak l-es nandut vettem, s az általam próbált kötésekkel ép hogy körbeér...aztán lehet, hogy csak béna vagyok, s ha kitréningelsz nem lesz gondom vele :roll:

nagyon jók ezek a kiscipők...vajon olyan strapabíróak mint a liliputis :roll:

gyöngyi

mindig elfelejtem neked mondani :arrow: szülés előtti estén nem mostam hajat...s lám, bejött :wink:

szandra

veled meg ezt felejtettem el közölni :arrow: csak a lépcsőig jutottunk, a dolog második felére már nem volt idő, mert indulnunk kellett a kórházba :wink: :wink:

anikó

rég hallottam rólatok :(

rólunk:
ma voltunk védőnőnél meg dokinál. zéti megkapta a 3 prevenart...nagyon üvöltött szegény...aztán mindenkit letegezve dobott egy sziát kifelé jövet :)
borókát mérlegelték...4900 gramm...már nem is csodálom, hogy nem jó a 3-6 kg-s pelus...mondjuk csak olyan 4-500 db van itthon belőle...még a végén tényleg szülnöm kell egy babót, hogy ne vesszen kárba :wink: húúúúúúúú, ha ezt a zuram olvasná :shock:

úgy néz ki lassan talán rendeződik a vérnyomim, gyogyi nélkül is max. 140-ig megy fel :P viszont iszonyat magas lett a koleszterinem...biztos a zsíros kórházi koszt :wink: ...kaptam is ma gyógyszert rá :( tiszta öregkori tüneteket produkálok :?

ja, és úgy néz ki nem múlt el nyomtalanul ez a terhesség :arrow: köldöksérvem lett :(

más. szerintetek mikortól tehetem borkót pihiszékbe...és milyenbe...mert néztem azt ami nekünk van, de sztem abban még túlságosan ülne, ugyanis nem lehet vizszintes közelire dönteni...

most, hogy telepötyögtem az oldalt visszavonulok...

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Évi, igen! :) Köszi Mindenkinek a gratulációt!

Emőke, nagyon sajnálom, hogy ennyire összejött minden. nagyon drukkolok, hogy Ábel ma hazamehessen!

Nagyon jók a képek és hihetetlen hogy mekkorák már a kicsik is! Kata, Zalán szerintem tiszta apja, Marci meg rád hasonlít!

Én hőemelkedéssel itthon, Eszter lázasan a Nagyinál. :twisted:
sikerült elkapnom...

KépKép
KépKép
wiki12

Sziasztok!

Viki!
MI IS GRATULÁLUNK NEKTEK!!!! MENJEN MINDEN SIMÁN :wink:
Vigyázz magatokra, gyógyulgassál!!!!

Köszi Csajok a fogdokikat,

Gyöngyi,
szerencsére nekem nincs gond a fogaimmal, Zolinak van egy koronája, ami mozogni kezdett....

Reni,
Ati nagyon vagány abban a sárga szemcsiben :lol: és milyen nagy már Ő is!!!!
Jut eszembe, mi pénteken megyünk Levivel szemészetre, hát kíváncsi leszek mi lesz belőle :roll:

Emőke,
mi újság, veletek van már végre Ábel? Alakultok?

Kata,
szenzációsak a fiúk ebben az egyen szerelésben, és Zalán lassan utoléri Levit!!! Mikor eresztjük össze Őket? :wink:

Anita, Évi,
én is napok óta küzdök a fejfájással, nálam éjszaka a legrosszabb, nem tudok aludni tőle, ma hajnalban még hányingerem is volt, annyira fájt....

Anikó,
el vagytok tűnve, jól vagytok???

És Ti Zsuzsi???

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Én nem tudom mi van ma a levegőben, de Levi ma egyszerűen nem volt hajlandó elaludni... 2 órán át küzdöttünk, mire végül a kiságyában elaludt - kint a levegőn, a babakocsi helyett - és azóta is szunyál....

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

azazhogy éppen most kelt fel!

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Basszus Viki, ez a kór most nem hiányzott senkinek... Gyógyuljatok!

Orsi, sz*r lehet ez a fájfájás... Nekem egyelőre elmúlik egy erős kávétól - de nem kellene egész nap azt iszogatni... A fiúkat összeereszthetjük végre valamikor! A jövő hét nekünk nem jó, mert Péter megint megy külföldre ( :roll: :shock: :x ), de utána itthon leszünk!

Évi, én Zazit kb 2 hónapos kora óta ültetem/fektetem a pihiszékbe (ami Eszteré :oops: ), és nagyon szeret onnan nézelődni! Szerintem kipróbálhatod lassan Borkóval is... A köldöksérvvel mit lehet tenni? Előbb-utóbb elmúlik, vagy műteni kell???

Mi egészen jól vagyunk, Zalánnak a hétvégén kijött az első foga. Szerencsére nála is gyorsan és könnyen megy a dolog, mint Marcinál, csak utólag vettük észre, hogy már ki is jött a fogacska. Én pedig gőzerővel szervezem a jövő hetünket, hogy ne legyünk egyedül, amíg Apánk külföldön lesz...

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Orsi, óriás Levi végül mennyit aludt? :D

Néhány kép az elmúlt napokból (csak, hogy pörögjön egy kicsit a topic :lol: )
Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Sziasztok!
Kata, hatalmasak a srácok! A cumiért irigykedek. Valamiért azt gondolom, hogy Atit könnyebb volna elválasztanom cumival :shock: De ma este egyedül aludt el, csak feküdtem mellette hasra vágódva. Ő egy ideig ugrált a hátamon, de nem sírt, csak magyarázott. Aztán végül lefeküdt és elaludt :-)
Marci is nagyon házias!!! És kiságyban alszik??? Nagyon ügyes fiú, tanulhatna az enyém tőle!

Én is elég tropa voltam a napokban fejügyileg. A migrén minden tünetét sikerült produkálnom. Mostanra csak gyomorforgás van, de az nagyon. Ezek a szemét hormonok. Bosszantó mindig rossz közérzettel lennem. No, mindegy...

Orsi, én szívesen rátok eresztem Atit! Elég visszahúzódó típus, de viszonylag hamar feloldódik. :lol: Miért kell mennetek szemészetre?

Évi, még mindig lobbizok a képekért! Vagy ahogy Te mondtad: kénytelenek leszünk 4D-ben :lol:

Nincs UPC!!! Bosszantó, hogy nem lehet TV-t nézni :-(

Ati másik arca: a tornász bajnok. És a kispárnák rámolója :-)
Kép

Kép

Ma voltunk az ortopédián, a megtanult járni vizsgálaton. Csak a házi mamuszok miatt jutott eszembe, hogy leírom. Nagyon tetszenek, csak sajnos a doki néni azt mondta, hogy bokatartós szandit adjak rá itthonra. Hétvégén vettünk neki utcai cipőt, nem fukarkodtunk, hogy jót tegyünk a pici lábikára, erre most kiderült, hogy hiába volt az igyekezet :-( Egyszer csak beletanulok mi a jó. Én még a mai napig képes vagyok ruhából is vagy kicsit, vagy óriásit venni. Hihetetlen béna vagyok :-) Egy a tuti, a bokát tartanunk kell :oops:
almi

Most figyelem, Kata!!! Marcin milyen gyártmány van? Az biztos jó lenne nekünk is!! (Azok a combik Zalánnak :lol: )
almi

Marcin a képen Siesta van (Anyóstól kapta a hétvégén, de nem vagyok odáig érte...). Ami a gyógytornászok szerint (a korábbi, és Móni is ezt mondta) a legjobb, az a Supy: http://www.supy.hu/webshop.html

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Kata,
oké, egyeztessünk majd ha már újra itthon lesztek!
Levi végül 2 órán át aludt, pedig azon ritka alkalmakkor mikor bent alszik a kiságyában, általában csak alig 1 órát alszik. Bezzeg kint a hidegben tegnap pl 3 és negyed órát aludt :wink:
Jók ezek a képek is, és azt néztem, hogy 2 személyes babakocsitok van? Marci is beleül még? És a kocsiba is befér, össze lehet csukni?
Zalán önállóan eszik ilyen szépen, vagy ő is hajlamos arra hogy kicsapkodja a kezetekből a kanalat?

Reni,
oké hozzunk össze valamit :wink:
Azért kell szemészetre mennünk mert 1 évesen van egy kötelező vizsgálat. Mi ugye nem az Essekhez járunk, úgy tudom Ő rendszeresen elfelejti elküldeni a gyerkőcöket... pl Éviéket is... de a mi dokinénik már januárban szólt, hogy kérjünk időpontot.

Mi is mostanában készülünk Levinek valamilyen lábbelit venni, neki ez lesz az első igazi cipője :wink: Valószínűleg egy 3 csatos szandi lesz, mert bízunk benne, hogy a jövő héttől már nyár lesz! Mi is átnéztük a supy cipő honlapját, de valahogy nem tetszett meg igazán egyik sem, aztán beszélgettünk Évivel és Ő mondta nézzük meg a SALUS cipőket is, szinte ugyanaz mint a supy, de ezek között találtunk olyat, amit meg akarunk venni Levinek. Egyébként ezek is orvosilag javasoltak, mert ugyanúgy bokatartósak. Itt tudod esetleg megnézni:
http://www.salusgyogypont.hu/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=190&Itemid=80

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Csajok!

Sehol nem lehet kapni HUMANA - KRAUTER-TEE-t. Látott esetleg valamelyikőtök valahol? Régen volt a Tescoban, de egy ideje már nincs, és egy csomó más helyen sem találtunk :( Én azért keresem ennyire, mert ez, és a Früchte-Tee egyedül olyan tea granulátum, amiben nincs hozzáadott cukor, és ez ugye nálunk nagyon fontos, Levi fogzománc hiánya miatt...

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Évi,

Egy kis pihenőszékreklám:))
http://www.videoplayer.hu/videos/play/458532

Szerintem nyugodtan berakhatod Borkót bármilyen pihiszékbe, de Tamara olyan egy hónapja élvezi igazán. Nekünk ez a hintás van, ahogy látod nagyon élvezi:)
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm lányok a biztatást. Tegnap óta Ábel végre otthon van. Náthás és alig akar inni, de lassan csak rendeződik majd a helyzet. Pezsgőt még most sem bonthatunk, majd ha teljesen meggyógyul és végre együtt lesz a család.

Viki, jobbulást!

Judit, köszönöm! Nekem vhogy a vatera mindig kimegy a fejemből. Felvettem a kapcsolatot velük, hátha összejön vmelyik.
Egyébként a kvarclámpa mellett még az Eucasol sprayt is ajánlották légtér tisztításra. Ismeri vki?

Gyöngyi, köszi. Úgy néz ki rendeződött Lucával a szopizás, egyre ügyesebb és erősebb lett. Válogat a drágám, a hónaljtartás jött be, fekve nem szeretett szopizni :-) Ráadásul nem rajong a cumiért, így most már ez sem gond, nem szokott hozzá :-) A mellem már nem sebes, de azóta is fáj, pedig elvileg már helyesen kapja be.
Egyébként még múlt héten felhívtam az LLLiga honlapjáról találomra egy szoptatási tanácsadót. Nagyon kedves volt, tudom ajánlani őket. Bár túl sok új dolgot nem tudott mondani, úgy látszik Ábelnél nagyon felkészültem :-) Viszont arra jó volt, hogy ötletet adjon, akkor kezdtem más "pózt" kipróbálni Lucával, és be is jött.
Évi mi is beadatjuk a rotát Lucának is. Megbeszéltük a dokival, sőőőt ő már 4 hetesen meg fogja kapni (orvosi javaslat). Mit lehet kezdeni a köldöksérvvel?
Évi, mi pedig átléptük a 3 kg-t :-)

Emőke

Kép

Kép
birdie

Kata, Orsi! Köszi! A következő cipő valami ilyesmi lesz. Amit vettünk hasonló árban a Supy-val... ezek szerint inkább innen kellett volna. Én nem merek próba nélkül venni, mert Ati lába kissé "zömök" :-) Némelyik cipőbe bele sem megy. Ezért végül a Minimanó melletti üzletben kötöttünk ki, mert ott találtunk olyat, amibe viszonylag jól bele tudtam tenni.

Orsi, én nem is hallottam kötelező szemvizsgálatról. Amikor 2 hónaposan megnézte az sztk-s szemorvos azt mondta, hogy leghamarabb 3 évesen szokták a látást vizsgálni. Szerkezetileg akkor mindent rendben talált. Essek meg sosem beszélt róla, de a védőnéni sem. Sőt, az ortopédia miatt is beszóltak, hogy minek viszem már megint. Mondtam nekik, hogy mert visszarendelt az orvos, mint mindenki mást is.

Emőke, gratula a 3 kilóhoz :-) Tündéri csöppség lehet!! Sajna én nem hallottam ezekről a fertőtlenítési módokról.

Alakul a tavasz, végre!!! Ma már biztos nagyon sokat leszünk kint délután. :-)
almi

Sziasztok!

Találtam egy oldalt ahol végre kapok olyan kávét, ami nem piszkálja a gyomromat, egészséges és most 1.000 Ft kedvezménnyel lehet vásárolni. Munkalehetőségként is szóba jöhet, ha gondoljátok nézzétek meg, szerintem érdemes regisztrálni,: http://www.papeva.dxn.hu

Anita
xxxxxxx

Én épp most rendelek ZOrkának Salus szandit az oviba, de máshonnan. 7000 Ft+ 500 Ft posta.
Vendég

Sziasztok!
Nemsoká megyünk a Halmy játszóra.....hátha valaki :)

Anita
putyu

Emőke!
Végre, jobb hírek! És lassan hűthetitek a pezsgőt is ! :P :P :P

Reni!
Mi még várunk rátok, és a csomag is! :lol: :lol: Néha tereld erre a kislegényt, és majd összeengedjük itt őket :P és biztos oldódik ő is.

Szemész: Nekünk ios azt mondta a doki, hogy ha láthatóan nincs gond a gyerek szemével, akkor igazából 3 évesnél fiatalabbat teljesen fölösleges elvinni, mert legtöbbjüket úgy se tudják rendesen megvizsgálni (kivévi Zétit, aki mintaszerű volt anno, míg a Dóri csukott szemmel üvöltött végig, mikor együtt ott voltunk), csak a szerkezét nézik. Így nálunk abba maradtunk, hogy majd 3 évesen újra próbálkozunk.

Cipő: Nekünk supy volt, a Nagy Lajoson van egy gyerekcipő volt, és ott nagyobb választék volt, és fel is tudtuk próbálni, mert én se mertem próba nélkül megvenni. Aztán kapunk egy dr Leo-t, és az is nagyon jó volt, de azt nem tudom, hogy hol lehet kapni.

A puhatalpak.hu-s cipőkkel nekem csak az a bajom, hogy egy vékony bőrtalpa van, míg a liliputi bélelt, és nálunk lent kő van, és az elég hideg. Pedig nagyon aranyosak a mintáik.

Adrienn
KépKép
jul24

Adri, ma is tereltem felétek :-) Egy óra alatt sétáltunk körbe. Minden kavicsot megvizsgáltunk, és az összes kertkapun be akart menni. Végül az utcában csajozott még 1 órát, így teljesen kipurcanva értünk haza. Holnap is sétálunk :-) Mi ebéd után szoktunk még mindig aktiválódni, mert 11-től délig van alvás. Aki ugye hajnalban kel nem bírja sokáig :-( Dóri mikor szokott ébren lenni?

Sajnos ahogy bejöttünk néhány perc elteltével nekiesett a TV alatti szekrénynek, és felhasadt a szemöldöke. Nagy volt az ordítás, és igen erősen vérzett. Most úgy látom gyönyörűen szétnyílt, de remélem hamar gyógyul. Apa már örülhet, mert most érezheti végre, hogy van közös jegyük :-) Viccet félre téve: eléggé megrémültem a vér láttán, de a seb nem nagyobb 1 cm-nél. Leápoltam, betapasztottam, gyógyul. Szerintetek a sebet bekenhetem Aloe spricnivel? Segítheti a gyorsabb gyógyulást? Vagy ha folyik belőle valami lé, akkor mást kéne tennem rá (Bepanthen?)? Most lefertőtlenítettem. Remélem reggelre regenerálódik picit :-(

A Nagy Lajoson merre felé van a bolt? Megnézném, ha üzemel még :-)

Vettünk Atinak homokozót :-) Már csak festeni kell, meg homokot venni. Vicces lesz a Törpém benne. :-)
almi

Reni!
Dórival fél egy-egy körül ebédelünk, és mivel ez nálunk igen hosszas folyamat, így fél 2 - 2 körül szoktam felvinni altatni, ami néha bő egy órát is igénybe vesz. majd 4-5 körül kel fel.
Reggel 9-től általában fogadó képesek, ill. mozgathatók vagyunk, de holnap délelőtt nem jó nekünk, sószobába járunk mert egy kicsit köhécsel a csajszi.

Cipő boltok: (előtte, érdemes telefonálni, hogy van-e méret)
Supy Kft.
2092, Budakeszi Tiefenweg utca 3.
H -P.: 8-16 óráig
Tel/fax.: +36 23 453 070

Üzletek:
Mi a Manó
gyermekruházat, gyerekcipök
Budapest, XIII. Pannónia u. 24.
H -P.: 10-18 óráig Szombat: 09-13-óráig
Tel.: +36 20 964-5904

Bio-ház
bioreform élelmiszerek, gyermekcipők, a "Világ Legfinomabb Teái"
Budapest, XVII. Ferihegyi u. 66. (udvarban)
H -P.: 09-18 óráig Szombat: 09-12.30-óráig
Tel.: +36 20 211 8463.

2M MARGIT-MED Gyógyászati Segédeszköz Ker. Kft.
1027 Budapest, Margit krt. 38.
Tel/Fax: 1-212-5553

Medica Humana Gyógyászati Segédeszköz üzlet
1011. Budapest, Fő utca 56-58.
H, Sz, P: 9-17-ig, K,CS:9-18-ig
Tel: 06 1 489 35 40

Medica Humana Gyógyászati Segédeszköz üzlet
2030 Érd, Felső u. 39.
Ny:H-Cs:8.30-17.00-ig P:8.30-14.30-ig
Tel:06-23/365-232 /175m.

Diagnoptika Egészségközpont
1089 Budapest,Vajda Péter utca 43.
Telefon (hétközben 10-18h-ig) : 06-1/7857521
Nyitva: H-P: 10-18h
www.diagnoptika.hu

Gyermekcipő kereskedés
1149. Budapest, Nagy Lajos kir. Útja 168.
H – Cs.: 10 – 18, P.: 10 – 17, Szo.: 9.30 – 12
Tel.: +36 70 573 0741

Csizmás Kandúr Gyerekcipő
2094. Nagykovácsi, Kossuth u. 53.
Tel.: +36 20 260-4008
H - P.: 09-18 óráig Szombat: 09-13-óráig

Gyógynövény- és Gyógyászati Segédeszköz Üzlet
2483, Gárdony, Szabadság u. 14.
Tel: +36 22 355 838
H-P: 9-15h ; Szo.: 9-12h

Gyermekcipő Pilisvörösvár
2085, Pilisvörösvár, Fő út 40.
H : 13 -17, K – P.: 10 – 17, Szo.:09.30 – 12.00
Tel.: +36 20 994 1783

Adrienn
KépKép
jul24

Emőke,
örülök, hogy Ábel végre hazajöhetett, de végül Ti is otthon maradtatok Lucával, vagy Ti meg most kiköltöztetek?

Judit,
honnan rendelted a Salus cipőt? Ugyan mi most még mindenképp elmegyünk a 11. kerületbe a Dombóvári útra, ahol van egy boltjuk, mert fogalmunk sincs hányas Levi lába, mivel ez lesz Levi első cipője, ezért mindenképp rá akarom próbálni...

Reni,
ez az Aloe First sray amit írsz? Én is mindig ezzel fújkálom Levi harci sérüléseit, úgy tudom mehet nyilt sebbe is, csak saját tapszatalatból úgy emlékszem mintha csípne!

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Orsi!
Salus szandit tudtok próbálni itt Üllőn is (azért ne menjetek a Dombovári útra). Ha mentek itt a 4es úton akkor ha jól emlékszem az első lámpás nagy kereszteződésnél ahol lehet Gyömrő felé kanyarodni van egy gyógyszertár és ott is van salus szandi. Én ott vettem a Taminak. A lámpától egy kicsit visszább, bal oldalon a Rossman és a kínai kajálda előtt.

A First nyílt sebbe csíp, de hámsérülésre nagyon jó. Pontosabban nyílt sebbe is jó de tényleg csíp rendesen az első pár alkalommal.

Adri, Reni!
Az a lány aki foglalkozott a gyerekekkel (Móni??) csak kicsikkel foglalkozik vagy nagyokkal is? Esetleg egy telefonszámot elküldenétek nekem?! Köszi

szandrakiss

Adri, köszi!!! :-) Ma végül a játszón kötöttünk ki délelőtt, de akkor jövőhéten felkeresünk, előtte telefonálok majd, hogy jó-e nektek.

Tényleg csíphetett a sebén, mert amikor bekentem vele bizony nagyon ordított, szinte levegőt sem akart venni. Viszont a Betadintól is kiabált, ezért arra is gondoltam, hogy nem akarja, hogy piszkáljam. Nagyon szépen gyógyul, a dudor is lassan eltűnik, legalábbis remélem. Őt már nem érdekli. Néha mutogatja, de nem piszkálja.

Szandra, nyáron beköltözött Zuglóba. De Kata biztos jobban tudja, talán tartják a kapcsolatot is :-)
almi

Orsi,

Az expressz oldalon találtam a csaj hirdetését, minden Salus 7ezer nála. Tegnap utaltam el a pénzt, ha rendben ideér a cipő, akkor megadom az emailjét:)
A Salus cipők egyébként jóval nagyobbak, mint a normál cipők általában, én is félek kicsit a zsákbamacskától...De ha nem jó majd csak elsózom valahol:)

Zorka kedden kezdi az ovit:)))Nagggyon kíváncsi vagyok hogy fog neki tetszeni. Nagyon várja. A héten beteg volt.Minden nap kérdezte mikor mehet már oviba, én meg mondtam, ha meggyógyult. Erre azt mondta: "dehát látod, hogy nem köhögök" (Már vagy 3 perce nem köhögött)
Vendég

Sziasztok!

Szandra,
köszi a Salus cipő beszerzési infót, ez tényleg sokkal közelebb van :wink: megnézzük szerintem itt és ha nem találunk jót, akkor 29.-én úgyis mennünk kell oda a 11. kerületbe, Zoli gerincsérvének kezelésére + ha már ott vagyunk és Levi bírja még akkor beugrunk az én munkahelyemre is. Most csak az a gondom, hogy azt hittem elég ha csak szandit kap, hiszen úgyis jön a jóidő, de egyenlőre azért az még hideg lenne, és azért nem akarunk venni 7.000-ért egy zárt cipőt is, hogy egy hónap múlva már meleg legyen, és mire újra aktuális lenne, addigra már kinőné... :roll: hát most tanácstalan vagyok, hogy erre a pár hetes átmeneti időszakra mit is adjak a lábára, mert olyan jó lenne, ha már tudnánk egy kicsit kint totyogni...

Képzeljétek ma voltunk Levivel szemészeten, és annyira ügyes volt, kokettált, huncutkodott a doki nénivel, aki mellesleg feketeőves volt, látszott hogy ért a babákhoz, és tök jól "megvizsgálta". Szerencsére minden oké Levi szemével, Ő is azt mondta, hogy széles az orrnyerge, ezért tűnhet úgy néha, hogy bandzsít.

HUMANA KRAUTER-TEE beszerzési helyéről nincs infótok????

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Orsi,

Szerintem vegyél neki valami vászoncipőt ;magas szárú tornacipőt, vagy valami hasonlót, amit a hűvösebb nyári napokon is tud majd hordani és már most sem fázik benne talán.
Vendég

Szandra!
A Móni tényleg elköltözött, és már egyeátalán nem jön erre a környékre. Orsi is szeretette volna, ha megnézi Levit, de nem válalta. Egyébként úgy tudom, hogy foglalkozik nagyobbakkal is, legalábbis tervezte, hogy "saját tornatermet" szerez, hogy csoportos foglalkozásokat is tudjon tartani nagyobbaknak. A számát azért priviben elküldöm neked holnap, mert most a telefonom fent van, és ha felmegyek már tudok visszajönni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Adrienn
KépKép
jul24

Sziasztok!

Ébred Fruzsi, mire elkezdtem volna írni szépen sorban.... na hátha délután

Évi, hívj bármikor, gyetrtek át v átmegyek én, viszek kendőt is szívesen. Az L.es nandu tényleg nem túl hosszú (főleg mosás után), inkább háti hordozásra és csípőn hordozásra elég sztem, de tudok mutatni olyan kötést (rövid kendős elölkereszt), amivel elég lesz előre is.

Jövő héten vmelyik délelőtt? :)

Fruzs visszaaludt :)

Cipő: nagyon klassz ez a shoezoo, jó a gumija, fruzs eddig minden más típusút le akart szedni magáról (liliputit nem próbáltunk).

Betegeskedőknek jobbulást, a napsütéses idő elűzi a bacikat-vírusokat ;)

Ja: 30-án a babaklubban hordozós bemutató, gyertek! lesz egy csomó féle JÓ hordozóeszköz, ki lehet próbálni többfélét, lesznek kendők, mei-tai-ok, egyéb ázsiai típúsú hordozóeszközök, ssc-k (csatos hordozók), erszények, karikás kendők, stb., stb. Klassz lesz ;)

zsu111

Évi, nem tudom h megadtam-e már a számom, lehet h igen, de azért megint: 30/7478386 :)

zsu111

Sziasztok!

Judit!

Köszi a "reklámot" :lol: Nagyon édes Tami ahogy élvezi a rezgést. Viszont lassan talán ki is növi :roll: ...legalábbis a lába leér majdnem a földig, ha jól látom.
Én is pont ilyen pihiszéket nézegettem...de ilyen hamar kinövik :roll: ? Egyébként hol vettétek?

Izgis lesz a jövő hetetek :P

Kata!

A Zéti egyik éjjel azon a két rácsnyi lyukon fejelt ki az ágyából :?

Nagyon jó a "labdazsonglőrös" kép :lol: :arrow: a végén még a fiaid lesznek a Rippel fivérek utódai :wink:

Emőke!

Vaterán is vannak infralámpák, ha a teszveszen nem sikerülne...ja, és ha nincs ott reg-ed, akkor tudsz a nevemben is licitálni!
Az Eucasol-ról még nem is hallottam...

Anita!

Én szívesen mentem volna, de az alvásidőnk pont ilyenkor van...no, meg ugye kettővel nekem sztem még nem megy a dolog :roll: :oops: Viszont ha a Zsu kioktat kendőzésből nem lesz előttünk akadály :wink:

Szandra!

Ugye nem Taminak vagy Edónak kellene ilyen torna?

Orsi!

Én erről a teáról még nem is halottam...DM-ben nincs esetleg? Vagy bioboltokban?
Sima gyümiteát nem próbáltad még tudod, az olyat, ami nem filteres és gyümidarabkákból áll. Abban tuti nincs cukor!

Zsu!

Sajna előre nem tudom Apa mikor lesz itthon, de ha megmondod mely délelőttökön és hány óra körül jó nektek, próbálunk alkalmazkodni :D

Szeretnénk 30-án is menni, de még az is képlékeny...

Ma megvolt az első babakocsis sétánk :) Boró nagyon élvezte :arrow: végig aludt...aztán még a teraszon is, majd evett és azóta alszik (most már bent) :D

Reni!
Előttetek sétáltunk el olyan dél-1/2 1 körül...gondolom Ti akkor pihiztek :roll: ...pedig összejöhetett vola a 4D :wink: No, de majd jövőhéten!

Anikó!

Hol vagy??????????????

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Évi,

Ezt speciel az index fórumon vettem , de a vaterán is szokott lenni, teszveszen is. Fisher Price rezgős-hintás.
18 kg-ig jó. Szerintem a videon nem látszik valami jól, egyáltalán nem fogja még kinőni. Amíg el nem kezd csúszni-mászni és leköti addig szerintem jó lesz.
Most nézem a vonalzódat, hogy Borkó már 1 hónapos????Hihetetlen hogy repül az idő...
Vendég

Évi, pedig igazán csengethettél volna!!! :-( Délután mentünk el, Ati délben már felébredt. Ha az autó itthon van, akkor mi is. :-)

Orsi, én is vaciláltam, hogy milyet vegyek. Szerintem még bőven kihasználjuk az átmeneti félcipőt. Azért bízom benne, hogy 2 hónapig jó lesz még rá, és akkor a hűvösebb, esetleg esősebb időben is fel fogjuk tudni venni, mert nem ázik be. Atinak decemberben 21-es béleltet vettünk, és még most is ez a mérete bélés nélkül. Nekünk ilyen tempóban nő a lábunk :-) Legközelebb a szandi már 22-es lesz. Amiben járni tanult 18-as volt augusztusban. Ezek a vászon cipők szerintem alulról még hidegek...
almi

Évi, nekünk ált. 9-től 12-ig jó minden délelőtt - kivéve jövő héten, Fruzsi beteg lett mára, lázas :(. semmi egyéb tünet, csak a 39 fokos láz. ha meggyógyult, összehozzuk, oké? :)

zsu111

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?