Új privát üzeneted érkezett!

Ezt nem hiszem el!
Remélem ez jót jelent, hogy sikeresen érünk haza Horváto.-ból.
n.k.ildi

Sziasztok!

Én is kiváncsi vagyok ezekre a frontokra! :lol: Lehet, hogy nembirja a picifiam! :) Nem lenne olyan nagy baj! :) De most még elég jól birjuk!

Kata!
Örülök, hogy jobban vagy! :)

Ildi!
Nagyon vigyázz magatokra és jó pihenést kivánok! :) Majd ird meg milyen volt!

Kép
Kép
nibcsike

Sziasztok,csak gyors bekukk,a hétvégén nem nagyon jövök

Ildi
Nagyon jó pihenést és fürdőzést a tengerben.
Ha nem fordul be a baba akkor úgy tudom a súllyától is függ,hogy farral megszületik e veled,ha keresztben van akkor tuti császi.Erről a befordításról,meg nem hallottam :?

Kata
Köszi a híreket Natiról

Nibcsike
Már nincs sok hátra :wink:

Márti
Nagyon édes KisAto a kommandós ruciban :D

Puszi mindenkinek,jó hétvégét!
Vendég

Márti!
KisAti nagyon aranyos!Milyen szépen nő! :D

Gabi!
Már tényleg nincs sok hátra! :roll: Izgulok is!

Lenne egy kérdésem!:az aranyérről ki tud valamit?Mi jó rá?

Kép
Kép
nibcsike

Sziasztok!
Csak gyorsan bekukkantok.
Júliusban költözködünk Fehérvárcsurgóra. ÉLJEN!!!!!!!!!!! Ott lesz már net, lehet mit pótolnom. :)
Túléltem az egy hetes anyóstúrát is. Azt hittem belehülyülök és soha nem akar hazamenni. Majd mesélek a tortúráróll
Levi baba sokat eszik, növöget szépen. Kedden megyünk mázsálásra a védőnénihez.

Vicuska
Majd rádcsörrentek valamelyik nap, vissza akarom szolgáltatni a fülelőkét.

No, zúzok, mert valaki éhes. ;) :D
Puszi mindenkinek!!!!!!!
Vendég

Halihó!

Szilvi
De jó, hogy jelentkeztél! Kíváncsian várjuk az anyós-storyt! Milyen baba Levi? Alszik és eszik?

Ildi
Jó utat, vigyázz magatokra!

Nibcsike
Nem baj ha jönnek a frontok, max Gergő baba előbb kibújik egy picit!
:wink:

Mi holnap megyünk anyósomékhoz zalába. Már most zizzent vagyok egy kicsit. Mondjuk, csak jövünk meg megyünk. Jön velünk anya és apa is, így nem lesz olyan lehangoló az út.
Most meg esik az eső, ezt nem igazán csípem. Ráadásul most anyáéknál alszunk, és a szobám a tetőtérben van, és itt meg különösen kopog a tetőablakon.

Na de inkább lépek, mert elég lehangoló kedvem van!

Kép
tand

Sziasztok!

Csak gyorsan hírek Natiról:

Holnap kéri a rengeteg drukkot, mert BB megvizsgálja és ha minden oksi kedden hazaengedi. Ő úgy érzi nem lesz gond és Bencével is megbeszélte hogy még 16 napig bent marad a pocakban.

Na rohanok tanulni (hulla vagyok már most), kérek mindenkit hogy nagyon drukkoljon, holnap holnapután. Köszönöm

Puszancska mindenkienk

madiani

Sziasztok, jó reggelt!

Nibcsike: Szép nagy a pocid :) Aranyér. Belső vag ykülső? Lehet kapni a patikában kúpot és krémet, de nekem az a tapasztalatom, hogy tüneteket szünteti ugyan, de nem szünteti meg a bibit.
Doki!

Márti: Cuki ez a szerelés :) Hol lehet ilyet szerezni? Bár a bababörzéről énmegint lemaradtam.

Kata: Szupi hogy már jobban vagy! Most én betegedtem le egy kicsit. :( Alig kapok levegőt.

Ildi: Kellemes pihenést!

Tand: Örülök hogy a vacsi jól siokerült, de ahogy olvaslak most hangulatilag nem vagy igazán topon. Azt nagyon sajnálom... Remélem nemsokára már jobb kedved lesz.

Nati, Ani: Drukk megy ezerrel.... :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Sziasztok!

Ani!
Drukkolok a vizsgához!!! :D

Nati!
Neked is megy a drukk!

Tündike!
Azért jól vagy?Nincs lázad, vagy ilyesmi?

Kép
Kép
nibcsike

Nibcsike: Az nincs, csak nem kapok rendesen levegőt az orromon, meg pár napja fáj a fülem is. Más bibim nincs. Homeós bogyót szedtem a torkomra az már rendben van

Tündi
Kép
Kép
trundike

Sziasztok!

Ani, ügyes légy a vizsgán, gondolok Rád!

Nati, nagyon drukkolok, hogy minden ok legyen, és mehessetek haza!

Tündi, Te meg gyógyulgass meg gyorsan!

Szilvi, úgy örülök, hogy volt időd benézni. Ha legközelebb jössz, kérünk képet is!

Ildi úgy irigyellek a nyaralás miatt! Én is menni akarok!!! :cry:

Nibcsike, kitartást, neked már nincs sok hátra!

Rólunk: Babócánk már nagyon-nagyon aktív, ma már egyszerre két helyen is éreztem a rúgását-ütését. Szerintem nő, mint a gomba. Legalábbis a hasam méretéből erre tudok tippelni.
Van egy kérdésem Mindenkihez: ennyi idősen,mint most mi vagyunk, ki hány plusz kg-nál járt?
Tételekkel haladgatok, ma egész belelendültem! Úgyhogy megyek is, folytatom tovább, mielőtt elveszítem a kedvemet!

Pusszantás

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

jujj, most vettem csak észre: mindjárt kezdhetem vágni a centit! :lol:

Eszter és Enikő

Kép

11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

köszi mindenkinek a bókokat!
Lenne egy kérdésem, légyszi aki tud válaszoljon mert egy darabig most nem jövök.
ki mit gondol a hasrafektetésről? Nagyon sok negatív dolgot hallok/olvasok... ma éjjel pl addig jutottam,hogy 10 percenként felpattantam Ati babához megnézni, hogy alszik (nincs-e a feje lefelé, mert úgy ugye nehéz levegőt venni) a végén felkaptam és hátrafordítottam, pedig jó sokat ficánkolt mire sikerült elaludnia, ezért fordítottam előzőleg hasra. Fel is ébredt, még jó sokáig fészkelődött, nyűgös lett, én meg egész éjjel nem aludtam.most biztos dilisnek néztek...már ha egyáltalán olvas még valaki, mert (bocsi, néhány kivétellel) eléggé nagy a panág mostanában.
előre is köszi, csajok!
Vendég

a pangás nagy, na értitek. :lol:
Vendég

Enikő: Én még nem vagyok ott, de szerintem nem kéne aggódni a kilók miatt.

Lányok! jelentem idén is megszívjuk a nyaralást. Jövőhéten amikor dolgozom kánikula, ezen a hétene ső... Hadd ne mondjak most semmit, de nagyon dühi vagyok. Nincs már kedvem az egészhez. :(

Tündi
Kép
Kép
trundike

Márti: A babák imádják. Én nem tartottam tőle, bár csak ritkán fektettem este hasra, viszont nekünk van légzésfigyelőnk, úgyhogy nyugodt voltam.
Barni is jobban aludt hason. A bölcső halál miatt nem szeretik a hason fektetést

Tündi
Kép
Kép
trundike

Márti!
Én még nemtudok ebben segiteni, ettöl én is félek.Habár van légzésfigyelönk de biztos nem fogok nyugodtan aludni. :)

Tündike!
Remélem azért jobb idötök lesz mint ami most van! :)

Mindjárt megyek a gyerek dokihoz recepteket iratni a kicsifiamnak.Kiváncsi vagyok milyen a doki! :roll:

Kép
Kép
nibcsike

Már csak 11 nap van!!!Megy ám az idö!

Kép
Kép
nibcsike

Bessy!
Majd ird meg mi volt Uh-n!Drukkolok! :)

Kép
Kép
nibcsike

Sziasztok!

Most is csak gyorsan kutyafuttában.
Köszönöm a drukkokat, holnapra is kérek még kicsit lécci. Sajna az eredményt nem tudom (holnap derül ki). Nagyon remélem hogy sikerül.

Tündi, gyógyulj mielöbb! Reméljük jó időtök lesz nyaralás alatt, drukkolok nagyon! Ha még nem írtam volna gratula a puncishoz, nevetek van már?

Enikő, 25 hetesen +7 kg-nál tartottam. ;) Jó tanulást!

Márti, Roni babánk most is hason fekszik. Csak napközbe van így, akkor se mindig. A védőnő és a doki is azt mondta hogy nyugodtan lehet így napközbe. Nagyon szeret így lenni. Estére, általába a mellkasomon alszik el, ahol már a kis plédjével betakarom. Amikor berakom az ágyba (hanyatt) ezzel a pléddel körbecsavarom, majd a rendes takaróval betakarom. Brutkon hangzik, de szereti ha le van fogva. Így nehezebben mozog, olyan mintha egy pólyában lenne, vagy az anyaméhben. Ez nálunk bevált és a szakemberek is azt mondták hogy jól csináljuk. Különben a hasonfekvést tényleg a bölcsőhalál miatt nem ajánlják. Nekünk is van légzés figyelőnk (a szekrény alján figyel) Vikiéktől kaptuk kölcsön. :)

Ibi, hu de repül az idő. Sokat gondolok rátok. Kinek jelzel ha szültök?

Bessy, ma voltál UH-on? Várjuk a híreket.

Mindjárt írok Natinak, ha tudok valamit írok nektek.

madiani

Na, voltam a gyerekdokinál, iratattam recepteket! :) Találkoztam a védőnövel is, mondta max 1 hetem van szerinte! :wink: Kiváncsi vagyok!Már készítem magam lelkileg a kórházhoz a kórházi idöszakra! :oops: Nagyon izgulok! :D

Ani!
Holnapra is megy a drukk! :) Biztos sikerülnek a vizsgák!
Tündike, és Crissy száma van meg majd nekik irok sms-t!Habár Tündike pont nyaralni lesz ha minden igaz! :)

Kép
Kép
nibcsike

Enikö!
Én 28 hetesen +8kg voltam. Te mennyit hiztál?Ha szabad érdeklödni! :) Mindjárt te is 100nap alatt leszel!

Kép
Kép
nibcsike

Sziasztok!

Ani tutira sikerült a vizsgád! Drukkoltam érted nagyon!
Nibcsike, milyen gyógyszerek kellenek már most?

Köszi az info-kat. Én pont azon csodálkozok, hogy még mindig nem járok egészen +5 kg-nál (ma, reggeli után mértem), közben a hasam meg akkora, mint egy hordó. Apa szerint az utóbbi 2-3 napban nagyot nőtt! Remélem azért odabent minden ok, és rendesen nődögél a Bogárkánk. Eddig minden UH-n azt mondták.

Na folytatom a tanulást! :(

Eszter és Enikő

Kép

11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Enikö!
Az a jó ha nem sokat hizol, a pocakod meg nő! :)
Popsikrémet, fürdetöt, meg a pici köldökére iratattam fel receptet,persze csak ha meg lesz akkor tudom csak kiváltani.

Kép
Kép
nibcsike

Halihó!

Nati holnap mehet haza, minden rendben van velük! :)

Köszike mindenkinek a drukkokat, holnap jelentkezem.

Pusza

madiani

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jöttem. Nem is voltunk itthon, meg a hugom is ma utazott vissza Görögországba dolgozni és vele voltunk sokat. Vasárnap aput köszöntöttünk, szülinapja volt. Mától meg vendégeink vannak egész héten, így nem bizti, hogy tudok jönni annyit.

Ani! Megy a drukk neked holnapra is, remélem minden sikerülni fog.

Nati! Szuper, hogy mehettek haza, sokat gondoltam rátok. És örülök, hogy minden rendben van veled és Bencével is.

Enikő! Az nem baj, hogy nem híztál sokat, de a pocakod nő. Én Martinnal 10kg-t híztam.

Nibcsike! Nekem bármikor küldhetsz sms-t, ha bármi van.

Márti! Szupi a kép Atiról. Martin 2 hónapos kora óta csak hason alszik. Mi is féltünk, de mivel ügyesen forgatta már pici kora óta a fejét, így nyugodtabban aludtunk. És nekünk nincs légzésfigyelőnk, de velünk alszik és halljuk mindig, ahogy lélegzik. Mostanában horkol is, néha nem is kicsit, dehát pasi. :D :D :D

Szilvi! De örülök, hogy jelentkeztél. Szuper, hogy Levi szépen eszik és nődögél.

Tand! Örülök, hogy jól sikerült a kiruccanás. Viszont sajnálom nagyon, hogy felzaklatódott a lelked. Remélem hamar túl leszel az elintéznivalón.

Tündike! Mielőbbi gyógyulást kívánunk!!!

Bocsi, akit kihagytam, ennyi maradt meg a fejemben. Puszi és jó éjszakát mindenkinek!!!
Vendég

Jó reggelt! :D
Ne haragudjatok,hogy keveset jövök mostanában,csak festünk mindenhol,és sok a meló! :)
Tegnap a gyerekszobát csináltam,ilyen kékes lilás színű lett,szerintem szupi,ma még megy fel a szegély,aztán takarítás,visszapakolás,aztán következik a mi szobánk! :)
Úgy volt,hogy ma jönnek Gabiék,felrajzoljuk a képeket,csak drága Noi nagyon beteg lett,tegnap reggel 40 :shock: fokos láza volt!
Kint volt náluk az orvos,mandulagyulladása van a drágának :cry: :cry: :cry:
Reméljük minél hamarabb meggyógyul!
Ja,képzeljétek megjött! :) De most a rohadt, pótolni akarja az elmaradását,mert ömlik mint a niagara :evil:

Húú,Nibcsike!
Mindjárt itt a nagy nap :D
Ki lesz a gyerekdokitok?
Nati!
Örülök,hogy hazamehetsz,pihengess sokat! :)
Ani!
Gratula a vizsgádhoz,tuti sikerül a mai is! :D
Puszi a kis Roninak,képet majd rakhatnál Róla! :D
Márti!
Nagyon édi KisAti! :D
Krixta?????????????? :roll:

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!

Nibcsike: ATTÓL MÉG KÉREK SMS-T! SŐT!!! Na hát... :) Mondjuk tény hogy nem bizti hogy akkor a többieket tudom tájékoztatni, attól még kérek SMS-t ... Egyébként meg hétfőnél előbb nem jön meg a baba :) (boszi vagyok :) )

Ani: Megy a drukk ezerrel! :) Ügyi legyél. A baba neve először Kíra akart lenni most jelenleg Bianka, szóval ez még többször is változhat :)

Nati: Remélem akkor ma már otthon leszel :) De jó :) Jelentkezz majd!!!

Kriszti: Ez édi... Barnika is horkolt néha :) Olyan zabálni valók. Kik a vendégek?

Noinak jobbulást!!!

Lányok! Úgy néz ki nem lesz jó időnk :cry:
Nem tudtok valami jó megbízható szakit? A panelunkat szeretnénk átalakítani azaz bevinni a konyhát a anappaliba meg ilyenek, szóval elég átfogó munkáról lenne szó. Hideg meleg burkolás meg minden.

Tündi
Kép
Kép
trundike

Sziasztok!

Tündike!
Természetesen küldök neked is sms-t, :wink: csak arra gondoltam, hogy nem leszel valószinű net közelében! :) Hétföre tippelsz?Majd meglátjuk! :) Olyan szakit nemismerek sajnos!

Andesz!
Már nincs sok! :) A gyerekdokit Kovács Istvánnak hivják itt rendel a Széchenyi utcán.Sokan őt ajánlották!Majd meglátjuk! :wink:

Chrissy!
Neked is mindenképpen küldök majd sms-t!Köszi! :P

Szilvi!
Örülök hogy minden rendben veletek!Juliustól remélem sűrűbben tudsz majd jönni!

Kép
Kép
nibcsike

Ezt a mai pangást is!!! Őrület!

Tündi
Kép
Kép
trundike

Sziasztok!

Ani
Mennek a drukkok!! :D

Márti
Nagyon édi Ató a terepruciban!! :D

Szilvi
Örülök, hogy jól vagytok! Az szupi lesz, ha júliustól gyakran tudsz jönni! :wink: :D

Nati
De jó, hogy haza mehettetek! Pihenj sokat!

Gabi
Jobbulást kívánok Noelnek!

Andesz
Jó munkát!

Én úgy tudom, hogy a hányinger ellen, és a görcsölés, hasfeszülés megelőzésére van a Magne B6. Ugye jól tudom? :roll: :)

Voltunk tegnap UH-on. Minden rendben van a babával. :D CRL:6,7mm, (olyan hihetetlen, hogy 5 centit nőtt 4 hét alatt :lol: :lol: ) nyakiredő: 2mm, lepény hátsó fali.
Aztán utána elmentünk a Gólyafészekbe, ahol levették az első vért a down szűréshez. Még egyszer vesznek, 3 hét múlva és azután lesz eredmény.
bessy76

Köszönöm a válaszokat! Meg a bókokat is, megint... :D
Vendég

Sziasztok!

Bessy!Örülök,hogy minden oké!!

Ani!Drukk mára,bár már lehet,hogy túl is vagy a vizsgán!

Tündi!Én tudok vizesembert,és hidegburkolót,szívesen megadom a számukat.

Márti!Martinka sosem aludt hason,mert egyszerűen utálta.Sírt,amíg meg nem fordítottuk,úgyhogy nem is erőltettük.

Mi jól vagyunk,ma kapta meg a 18 hós oltást a Drága!Remélem nem lesz tőle semmi gond!Ez a 2,3,4 hós oltás ismétlése.
Most 9840 gr.,és 82 cm.

Pápá!!!
Vendég

Ja,és találkoztam a tanácsadáson a Szilvivel!Levi baba édesdeden alukált a hordozóban!!Jól vannak,nagyon várják a költözést!!
Vendég

sziasztoooooooooooooook!!!!!!

Köszönöm a drukkokat, meg hogy gondoltatok ránk, biztos ezért is gondolta meg magát KisBence :P :P

Ma jöttünk haza, már aludtam egy jót, de megint kóma vagyok, így csak rövid leszek :wink:

Ani, Kata, Márti
köszönöm az érdeklődéseket és az üziket a lányoknak!!!!

Ani,
megvan az eredmény??? Lehet gratulálni??

Kata,
teljesen rendbejöttél????

Ibi,
téged vártalak odabenn, de úgy tűnik elkerültük egymást :shock: . Sebaj, Neked is még van időd, nekem meg pláne :wink: Aranyérre azt hiszem sporti kenőcsöt javasolnak (nem biztos, hogy így írják) vagy a forever livinges aloes ajakbalzsam is jó rá :shock:

Tündi,
jobbulást neked! Mikor mentek nyaralni?? Tündi, hallom kislányotok lesz!!!! Gratulálok!!!!

Alexa,
drukk Martinkának az oltáshoz!!!!

Bessy,
hű, már mekkora babátok van!! Ez igen!!!!! Képzeld, BB péntektől szabira megy és Rubliczkinek adott át - bár nagyon bízom benne, hogy megvárjuk BB-t, továbbra is nagyon bízom benne, csak jót tudok mondani ezután az egy hét után is!!!!!!! Nem szívesen engedek mást közel magamhoz :shock:

Márti,
sajnos nem tudok segíteni hasas témában :oops:

Andesz,
jó takarítást, majd kérünk képeket, Noelnek pedig mielőbbi gyors gyógyulást!!! Gabinak kitartást a picihez!!!!!

Kriszti,
de jó, hogy ennyire zajlik nálatok az élet!!!

Enikő,
sose bánkódj, hogy nem hízol, majd ne félj, az az időszak is eljön!!!!

Andi,
hogy sikerült a hétvége zalában? Nem megterhelő oda az út Grétivel??

No megyek szunyálok tovább... Bocsi, hogy nem írtam mindenkinek, de nem szabad ülnöm sem elvileg, és csak az utolsó oldalt olvastam vissza.
Vendég

Sziaaaaaa Natiiiii!!

Pihenj csak,nagyon vigyázz magadra és KisBencére!! :D
Vendég

Szia Nati! :D

Remélem, hogy megvárja Bence BB-t. Elhiszem, hogy idegenkedsz más orvostól, én sem szívesen szülnék másnál, csak RL-nél. De ha mégis úgy alakulna, jó kezekben leszel nála! :wink:
bessy76

Alexa
Hogy tűrte Martinka az oltást? Remélem, nem lázasodik be. :wink:
bessy76

Bessy,köszi,hát sírt szegénykém,de inkább azért,mert egy kislány is bent volt velünk,és ő nagyon -nagyon sírt,Martinka meg megijedt tőle!Én is remélem,hogy nem lázasodik be,2,3,4 hós korában sem volt tőle semmi gond.

Nati!Az én dokim azon a héten utazott el,amikor szűltem így átadott egy másiknak!Tudom milyen érzés,de az első találkozáskor megnyugodtam,mert nagyon szimpi volt!Úgy bánt velem,mintha mindíg is hozzá jártam volna!RL-ről meg sok jót írtak itt a csajok,sztem ne izgulj!Dehát Bence úgyis megvárja BB-t! :wink: :wink: :)

Noelnek jobbulást!!

Megyek,felébredt a kis hercegem!
Vendég

Sziasztok

Csak gyors életjelet adok magunkról.Eléggé kész vagyok,kimerült és ideges.Noelnek még mindig magas láza van,pedig 6 óránként kapja a lázcsillapítót és szinte egész nap vizes lepedőben van :cry: :cry: :cry: mégis alig akar lejebb menni a láza.Ma 38,4 alá nem is ment egész nap 39 körül mozog.Nem használ semmi.Szerencsére sokat iszik,azért enni is eszik valamennyit.Szinte egész nap mozdulatlanul és kedvetlenül fekszik :cry: :cry: :cry: .Remélem holnapra már hat az antibiotikum és jobban lesz.

Hasonfekvésről:Nálunk Noel a kezdetektől fogva hason alszik éjszaka is,nagyon ritka amikor háton.Talán az első két-három hétben aludt az oldalán.Van légzésfigyelőnk,így az első pillanattól nyugodt voltam,nekünk nagyon bevált és egyszer se riasztott tévesen.

Puszi Mindenkinek
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan átfutottam amit írtatok. Bocsi ha valakinek nem reagálok.

Nagyon köszönöm a drukkokat, sikerült. Nem túl fényes, elmélet 2 gyakorlat 4, de megvan és ez a lényeg. :)
Reggel 4-kor etettem utoljára azóta a cickóim megteltek és majd szétdurranak. Kicsifiam pont most alszik 4 órát egyhuzamban. :roll:

Andesz, kérünk képeket a festésről! Sajnálom a niagarát, de egyszer ez is elmúlik. ;)

Tündi, szakit sajna nem ismerek. A jóidő miatt nagyon drukkolok.

Ibi, nekünk is Kovács doki a gyermekorvosunk :) Nagyon jó orvos, nekem is ő volt a dokim amikor már lehetett választani.

Bessy, jól tudod, görcs (láb) ellen, hányinger ellen van a magneB6. Gratulálok a szép növekedéshez. Élvezd ki az állapotosság minden percét, mert ripsz ropsz megszülsz és utána röpülnek a hetek.

Alexa, Martinka biztos jól fogja viselni a szuri következményeit (ha egyáltalán lesznek)

Nati, pihizz csak és csakis Bencével foglalkozz. És ne aggódj megvárjátok BB-t. :)

ezt most elküldöm, etetek és jövök :)

madiani

Gabi
Noel szegénykém, nagyon sajnálom, hogy ilyen beteg. :( :( Remélem, hamar meggyógyul!

Ani
Így van, a lényeg, hogy sikerült. Ügyi vagy! :D

Mikor kell szólni a dokinak, hogy vezesse le a szülést? Most még korai ugye? Pénteken megyünk hozzá.
bessy76

Na ez az etetés jól elhúzódott :)
Etettem és utána nem akart aludni Roni, igaz nagy megrászkódtatás lehetett neki a szópi, mert csak úgy ömlött belőlem a tejci.

Gabi, nagyon sajnálom a lázat remélem hamar elmúlik, küldöm a gyógypuszikat.

Márti, mesélj, mi újság veletek? Képeket kérünk!

Chrissy, hu jó sürű lehet a programod, vendégek, útazás. Ha lesz időd gyere és mesélj te is. Hozz képeket is!

Bocsi akinek nem írtam :( (még nem vagyok a régi)

madiani

Bessy, sztem már nyugodtan felkérheted, én ha jól emlékszem a 12 heti kötelező UH-on kértem fel Schwarczit. Ha elöbb kérde fel abból nem lehet gond, mintha későn kérnéd fel és esetleg már nem tudná elválalni. Ugyanez érvényes a szülésznőre is, már ha fogadsz (én nagyon örülök hogy megkértem Beát, sokat segített)

madiani

Köszi Ani, azt hiszem akkor megemlítem neki. :D
Aranyos az aláírásod! :wink: végre túl vagy rajta. Nagy megkönnyebbülés lehet. :D
bessy76

Bessy, igen, nagyon jó érzés, büszke vagyok magamra. És áldom az eszem hogy nem halasztottam januárra.

madiani

Sziasztok!

Nati, nagyon örülök, hogy jól vagytok, pihizz sokat! KisBence meg meg fogja várni BB-t.

Ani, GRATULÁLOK!!!! Tudam én, hogy sikerülni fog! Az eredmény meg mindegy, a lényeg, hogy meglett.

Andesz, kitartás a munkálatokhoz!

Márti, én hallottam jót is-rosszat is a hason altatásról. Egyik unokatesómnak 3 gyerkőce van, egyiknél még javasolta a védőnő, a másiknál már nem. Na most légy okos, Anyuka!!!!

Bessy, nektek is gratulalok, a Baba jó eredményeihez. A down szűrés nektek kötelező? Én a 16. hét környékén kértem el Schwarcit, de azért csak akkor, mert az előtte lévő alkalommal elfelejtettem. :oops:

Gabi, Noelnek jobbulást, remélem, ma már jobban lesz.

Alexaa, ugye Martinka nem lázasodott be?

Tündi, nekem sajnos nincsenek ilyen ismerőseim. Jó bádogost tudok ajánlani, de azzal meg nem sokra mentek! :lol:

Kata, Andi, Vicuska? Hol vagytok?????

Tegnap voltunk doktorbácsinál. Elvileg jövő hétre lett volna időpontunk, csak akadt egy kis bibi. Délután picit véreztem. Teljesen bepánikoltam, hogy ez most miért van, mi lehet a Babóval? Felhívtam, mondta, hogy menjek 5-re, ha addig nincs más gond, ha elkezdenék görcsölni, azonnal a kórházba!
Szerencsére nem volt semmi más, próbáltam megnyugodni (amiben nagy segítség volt Apa, és persze a Babó is, aki folyamatosan mozgolódott), elmentünk, csinált UH-t: minden OK volt, méhlepény a helyén, megvizsgált: teljesen zárt a méhszáj. Szóval semmi komoly, mondta, hogy ilyen előfordulhat néha, pláne hogy csak rövid ideig tartott (talán 5 perc volt az egész)
UH eredmények:
BPD: 66,1 mm, OFD: 83,1 mm, FL: 43,6 mm, poci: 69,4 mm -> AD: 218 mm
Kicsit magas volt a vérnyomásom (150), pulzus 104, írt fel Corinfar-t, de mondta, hogy ha tudom mérni, és nem magas, akkor ne szedjem, mert most úgyis csak azért magas, mert izgultam! (Ebben mondjuk van valami)

Juhéééj, 100 napnál vagyunk!!!!

Puszi mindenkinek!

Eszter és Enikő

Kép

11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Jó reggelt!

Végre jót aludtam :)

Enikő, jól megijesztettél :shock: Örülök hogy semmi baj és babóca is szépen fejlődik. A vérnyomásos dologban egyetértek, mérd és csak akkor ved be ha kell (én is így tettem és egy darabod se kellet bevennem, vajon a Schwarczi ezt nekem miért nem mondta, nya mindegy) Vágod a centit?

Alexa, Gabi? Hogy vannak a kicsik?

Én nem dumálhatok, de tényleg nagy a pangás. Hol vagytok csajok? Bár igaz itt a nyár, gondolom mindenki élvezi a jó időt (most pont zuhog) és a szabdságot.

Judy, Kata, Vicusaka, Melus, Alíz, Vikike, Ágica (bár utobbiakról én azért informált vagyok, csak nem akarok helyettük semmi hírt közölni :) )?
Persze vannak felmentettek is: Szilvi, Gabi, Nati. És természetesen nem azért írom hogy ugráltassak bárkit, de kíváncsi vagyok hogy mi van veletek, hogy vagytok! Megértem ha nem tudtok jönni :)
Márti, mostanság te is keveset írsz. Hogy van Ato baba?
Chrissy, te se írtál az utcsó oldalon... :wink:

madiani

Sziasztok!

Nati!
Örülök, hogy jól vagy és otthon vagy! :) Drukkolok, hogy kisBence kibirja még egy kicsit! :) Én már várom, hogy mikor megyek de ez a kisGergőn múlik mikor akar jönni!Nst-re mikor kell menned?

Ani!
Gratulálok a vizsgádhoz! :P Ügyi vagy!Jóbb igy, hogy túl vagy rajta! :) A gyerekdokit nagyon sokan ajánlották nekünk, úgyhogy örültünk hogy ő lett körzetileg is.

Enikö!
Vigyázz magatokra!A vérnyomásodra is!Én is vérnyomáscsökkentöt szedek napi3×1-et sajna de igy jó! :) Az UH-os adatok jók! :) Hogy megy az idö márcsak 100 nap! :lol:

Felhivtam tegnap a dokimat csütörtökön megyek hozzá is Nst után.Megvizsgál meg megnézi a véreredményemet! :) Remélem minden jó lesz!

Kép
Kép
nibcsike

Sziasztok

Ani
Gratulálok a vizsgáidhoz! :wink:

Enikő
Vigyázz magatokra

Többiektől bocsi,de most nem írok.

Mindenkinek köszönjük,
tegnap délután hányt is Noel,de fürdés utánra már szépen lement a láza,így nyugodtan el tudott aludni és éjszaka se volt láz.Tegnap egy kicsit ment a hasa is(gondolom a gyógyszertől),de ma reggel szerencsére már a kakija is rendben volt.Viszont megint 39 fokos a láza,pedig azt hittem ma már jobb lesz.Reméljük délutána lejjebb megy.Holnap kell visszavinnem a dokihoz.

Na puszi mindenkinek!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?