Sziasztok!
Nati, nagyon örülök, hogy jól vagytok, pihizz sokat! KisBence meg meg fogja várni BB-t.
Ani, GRATULÁLOK!!!! Tudam én, hogy sikerülni fog! Az eredmény meg mindegy, a lényeg, hogy meglett.
Andesz, kitartás a munkálatokhoz!
Márti, én hallottam jót is-rosszat is a hason altatásról. Egyik unokatesómnak 3 gyerkőce van, egyiknél még javasolta a védőnő, a másiknál már nem. Na most légy okos, Anyuka!!!!
Bessy, nektek is gratulalok, a Baba jó eredményeihez. A down szűrés nektek kötelező? Én a 16. hét környékén kértem el Schwarcit, de azért csak akkor, mert az előtte lévő alkalommal elfelejtettem.
Gabi, Noelnek jobbulást, remélem, ma már jobban lesz.
Alexaa, ugye Martinka nem lázasodott be?
Tündi, nekem sajnos nincsenek ilyen ismerőseim. Jó bádogost tudok ajánlani, de azzal meg nem sokra mentek!
Kata, Andi, Vicuska? Hol vagytok?????
Tegnap voltunk doktorbácsinál. Elvileg jövő hétre lett volna időpontunk, csak akadt egy kis bibi. Délután picit véreztem. Teljesen bepánikoltam, hogy ez most miért van, mi lehet a Babóval? Felhívtam, mondta, hogy menjek 5-re, ha addig nincs más gond, ha elkezdenék görcsölni, azonnal a kórházba!
Szerencsére nem volt semmi más, próbáltam megnyugodni (amiben nagy segítség volt Apa, és persze a Babó is, aki folyamatosan mozgolódott), elmentünk, csinált UH-t: minden OK volt, méhlepény a helyén, megvizsgált: teljesen zárt a méhszáj. Szóval semmi komoly, mondta, hogy ilyen előfordulhat néha, pláne hogy csak rövid ideig tartott (talán 5 perc volt az egész)
UH eredmények:
BPD: 66,1 mm, OFD: 83,1 mm, FL: 43,6 mm, poci: 69,4 mm -> AD: 218 mm
Kicsit magas volt a vérnyomásom (150), pulzus 104, írt fel Corinfar-t, de mondta, hogy ha tudom mérni, és nem magas, akkor ne szedjem, mert most úgyis csak azért magas, mert izgultam! (Ebben mondjuk van valami)
Juhéééj, 100 napnál vagyunk!!!!
Puszi mindenkinek!