Ani
Remélem a cicid már jobban van.Roninak pedig ilyenkor még nagyon szüksége van az anyucija közelségére,hogy érezze az illatod és hallja a szívdobogásod.így érzi magát biztonságban,aztán lassan majd megszokja a külvilágot
.Esetleg próbáld ki a hordozókendőt,sokaknak bevált már és így a kezeid is felszabadulnak.
Tand
Utólag is NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT A PICI LÁNYODNAK !
Örülök,hogy kimozdulsz egy kicsit a barátnőiddel,érezd nagyon jól magad,Grétire ki fog vigyázni?Biztos a hülye idő miatt volt nyügi.
Kriszta
Ne csináld már ezt velünk,csak nem zebrás lett a teszted,miért van hírzárlat?
Vettél már utazóágyat?Örülök,hogy Réka már jobban van.
Kaja után még sokszor mi is szopizunk,olyan is van hogy elötte.Persze a tápszeres babáknál minden másképp van.És hogy ízlenek neki a gyümik?Nekem Noel imádja az almát meggyel.A meggyet az első gyümik között lehet nekik adni-csak le kell húzni a héjját.
Nagyon jó lett a vonalzód!!!
Vicuska
Szuper hírekkel jöttél.Nagyon örülök a jó eredményeknek és annak is,hogy már augusztus elején megfoganhatnak gyermekeitek-ez szupi
.Addig már nem kell sokat aludni.Elötte lazítotok egy jó nagyot a horvátoknál,mert aztán utána egy darabig elfelejthetitek a lazítás szót!
Kata
Remélem már jobban vagy és nem kaptatok el valami nyavaját.
Ildi
Örülök,hogy minden rendben volt Schwarczinál.Mostmár nyugodtan mehetsz el pancsolni,de vigyázz nagyon magatokra!
Szerintem a pocakban is érzik a frontot a babák,hisz a te szervezeted is reagál rá így ezt ő is érzi.A lényeg az,hogy mocorog!
Enikő
Csak pihengess a szobában,polcold fel a lábad és tanulgass közben
Mennek az energiák!
Nálunk se volt külön Noel,sokkal kényelmesebb volt velünk egy szobában,csak kb olyan 5 hónapos volt amikor nagyon nyugtalanul aludt,és gondoltuk megbróbáljuk külön tenni,hátha ott jobb neki,aztán már külön is maradt,most már jó így,de eleinte nagyon rossz érzés volt külön rakni.
Nem semmi már mekkora pocid van!!!Mi lesz veled a végén?
Nibcsike
Nagyon szupi Geri szobája,hol vettétek a szekrényt?-én is vmi ilyesmire gondoltam,mert már kinőttük a komódot.
Tündi
Boldog névnapot Barnikának!
Nekem is dagad a bokám,pedig nem is vagyok kismami,ez biztos a meleg miatt van.Igyál sokat!
Chrissyy
Örülök,hogy jó lett Martinka erdménye.Édes lehet ahogy mászik,én is nagyon várom már,hogy Noel is másszon.
Nati
Nagyon drukkolok!Ne idegeskedj,minden rendben lesz!!!Holnapig tuti kibírja a kisfickó.Szerintem még egy hetet tuti kihúztok!Minden nap gondolok rátok
!!!