Új privát üzeneted érkezett!

Köszi mindenkinek!

Ildi, örülök, hogy mindenk ok. Azért ne gondold, hogy olyan hűvös a szoba. Tetőtérben lakunk. Pont most akadtam ki, hogy a hőmérő 28,8°C-ot :shock: mutat - pedig mozog egy kicsit a levegő!

Ibi, aranyos lett a babaszoba!

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Ildi, csak nem a kistesón jár már az eszetek??? :wink:

Mindenkinél külön szobácskája lesz/van a babának? Mi először a saját szobánkban gondoltuk elhelyezni, "kiürítjük" neki a szoba egyik sarkát.

Eszter és Enikő

Kép

11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Ja igen, egy csúcsszuper, csábító rózsaszín bugyis pocakkép a hétvégéről.

Kép Pocak

Eszter és Enikő

Kép

11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Most egyenlőre nem, bár..... tervbe van :)
n.k.ildi

Édes kis pocak. Illetve már nem is olyan kicsi....
n.k.ildi

Tündi! Barninak nagyon boldog névnapot!!!!!
n.k.ildi

Szasztok!

Repülnek az órák....és ahogy ide ülök mindig kell valamit csinálnom. Nem nagyon tudom behozni így a lemaradást. :(
Lehet le is tiltom magam a héten a netről mert tanulnom kéne, de intenzíven. Ne haragudjatok.....

Mindenkinek nagyon drukkolok amihez kell.

Nati miatt néha felnézek (bár nekem is küldöt eddig sömit a helyzetről), de írni biztos nem tudok, a táblit meg......hát nem tudom mikor tudom javítani. Nya szóval bocsika, majd jövök.

Pussz mindenkinek

madiani

húúúú Nati, remélem jól vagytok!!!
Vendég

Enikö!
Szépen nő a pocid! :D

Ani!
Jó tanulást!A vizsgádhoz meg drukkolok! :D

Kép
Kép
nibcsike

Pocakkép majd lesz, igérem!

Kép
Kép
nibcsike

Hali!

Enikő
Kitartás a tételekhez! Már csak "pár" van hátra!
Nálunk Gréti egyenlőre az én hálómban felszik egy bölcsőben, de sajnos már kezdi kinőni. Már tegnap és tegnapelőtt a saját szobájában fektettem le fürdés után, de mindig addig-addig nézegettem, megjárkáltam be hozzá, hogy mégis átvittem a bölcsöbe. Hát elég nehéz lesz nekem ez az átszoktatás! Na de majd meglátjuk!

Ildi
Tartsd ám be az instrukciókat, amiket a doki mondott! Vigyázz magatokra a nyaralás alatt!

Ani
Jó tanulást!

Tündi
Boldog névnapot Barnikának!

Krixta
Még mindig nem tudsz biztosat? Én már nagyon-nagyon kíváncsi vagyok!

Chrissyy
Milyen lett Martinka eredménye?

Rólunk: tegnap délután nagyon nyűgős volt Gréti. Egész délután kb 1 órát aludt, azt is 5 vagy 6 részletben. Szerencsére mára már visszatért a régi kerékvágásba. Képzeléjétek holnap megyünk a barátnőimmel megünnepelni Gréti névnapját, elmegyünk a Kiskakas-ba vacsizni. Olyan jó lesz kimozdulni egy kicsit! Na meg egy jót kajálunk!

Kép
tand

Kata
veletek mi újság? Olyan régen írtál magatoktól! Rakhatnál fel képeket Geriről!

Kép
tand

Sziasztok.

Most beszéltem Natival. Mindenkit puszil, és köszöni a drukkokat. bent kell maradnia a kórházban :? A szülésznő szerint már nincs sok hátra, reméli, hogy honap reggelig kibírja a kisfickó, mert addigra "hat" a tüdőérlelő. BB szerint még 2-3 hét is lehet.... Meglátjuk. Mindenesetre ma délelőtt aludt, fekszik intenzíven. Mondtam neki, hogy bemennék hozzá, de lázasan nem viszek oda neki semmit.

na, majd jövök még, megyünk Gerit fürcsizni :wink:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Nati!
Nagyon drukkolok nektek! :D Lehet, hogy elöbb túl leszel mindenen mint én! :)

Kép
Kép
nibcsike

Tündi! Barnikának sok boldog névnapot kívánunk!!!

Nati! Nagyon drukkolok, hogy Bence baba még maradjon bent egy kicsit.

Enikő! Szép a pocid!!!

Tand! Örülök, hogy kimozdulsz egy kicsit és érezzétek magatokat jól a Kiskakasban. Szuper hely, nekünk ott volt tavaly anyu szülinapja is és Martin keresztelője is megtartva.

Ani! Nincs harag, a suli és Roni az első, a net ráér.

Rólunk: Jó lett Martin laboreredménye, most egyelőre nem kell szednünk a vasat, de ha étvágytalan lesz, akkor ismét szedni kell. Meg is mérték: 7540gramm és 70cm. Nagyon aktívan mászik és mindenbe megkapaszkodva feláll és lépeget kapaszkodva.
Bocsi, hogy most nem írok a többieknek, de sok puszi mindenkinek és drukkhegyek akinek kell!!!
Vendég

Jó reggelt!

Lányok egy nagyon fontos kérdés! A picurkék a pocakoban megérzik a frontot? Mert tegnap óta kevesebbet mocorog a Pocaklakóm. Ez természetes vagy, menjek el dokihoz???

Alíz! Örülök, hogy tegnap taliztunk!

Natinak drullokook, hogy még maradjon benn Bence baba egy darabig.

Chrissy! örülök, hogy jók lettek Martinka laboreredményei.

Andi! Jó vacsizást mára! És persze jó ünneplést Grétinek!!
n.k.ildi

Natinak drukkolok-ezt szerettem volna írni.
n.k.ildi

Sziasztok!

Lányok: Barnika nevéban is köszönjük a köszöntéseket :) Kapott ajándékokat, örült is neki. az oviban is névnapoztak.
Ma már öszevont csoportba vittem, nagyok is ott voltak, kicsit megis szeppent. Nem tudom mi lesz ha még nem is az ismerős ovónénik lesznek.
Kérdés: Már most dagad a bokán az normális? Barnival 7 hónaptól kezdődött ez, bár akkor volt nyár...

Enikő: Nagyon szép pockód van :) Mennyi tétel van még hátra?

Ani: Tanulj csak nyugodtan! :) Most egy kicsit sűrű napjaid lesznek.

Tand: Sok sikert az átszoktatáshoz :) Szóval ma akkor dőzsöltök. Jól főznek a Kiskakasba, jó kis hely. Jó szórakozást! :)

Kriszti: Szuper hogy jók lettek Martinka eredményei! Szegényke! Olyan édi kis Manócska remélem ezután már minden rendben lesz. 8 hónaposan már kapaszkodva tipeg? Az igen!

Ildi: Szerintem igen. Nem minden nap olyan aktívak. Az én picurom is van hogyteljesen inaktív, és van hogy lerugdos bennem mindent.

Tündi
Kép
Kép
trundike

Sziasztok!
Mindjárt visszaolvasok és reagálok!

Ani
Ha gondolod küldd át a táblit,és én szívesen frissítgetem,de nem ám örökbe :wink:

Lassan felkel Noel,szopizik,utána tornázom,aztán takarítok,főzök valamit és már megyünk is sétálni :wink:
Vendég

Gabi: Mit főzöl? :) Torna? Mennyi energiád van :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Délután beugrok Schwarczihoz, hogy megnyugodjak.

Egyet-kettőt már rúgott Bencus, de ennél sokkal többet szokott.
Lehet a front zavarja, de én úgy nyugszom meg, ha doki nyugtat.
n.k.ildi

Ani
Remélem a cicid már jobban van.Roninak pedig ilyenkor még nagyon szüksége van az anyucija közelségére,hogy érezze az illatod és hallja a szívdobogásod.így érzi magát biztonságban,aztán lassan majd megszokja a külvilágot :wink: .Esetleg próbáld ki a hordozókendőt,sokaknak bevált már és így a kezeid is felszabadulnak.

Tand
Utólag is NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT A PICI LÁNYODNAK !
Örülök,hogy kimozdulsz egy kicsit a barátnőiddel,érezd nagyon jól magad,Grétire ki fog vigyázni?Biztos a hülye idő miatt volt nyügi.

Kriszta
Ne csináld már ezt velünk,csak nem zebrás lett a teszted,miért van hírzárlat?
Vettél már utazóágyat?Örülök,hogy Réka már jobban van.
Kaja után még sokszor mi is szopizunk,olyan is van hogy elötte.Persze a tápszeres babáknál minden másképp van.És hogy ízlenek neki a gyümik?Nekem Noel imádja az almát meggyel.A meggyet az első gyümik között lehet nekik adni-csak le kell húzni a héjját. :wink:
Nagyon jó lett a vonalzód!!!

Vicuska
:D :D :D :D Szuper hírekkel jöttél.Nagyon örülök a jó eredményeknek és annak is,hogy már augusztus elején megfoganhatnak gyermekeitek-ez szupi :D :D :D .Addig már nem kell sokat aludni.Elötte lazítotok egy jó nagyot a horvátoknál,mert aztán utána egy darabig elfelejthetitek a lazítás szót! :wink:
:D :D :D :D :D

Kata
Remélem már jobban vagy és nem kaptatok el valami nyavaját.

Ildi
Örülök,hogy minden rendben volt Schwarczinál.Mostmár nyugodtan mehetsz el pancsolni,de vigyázz nagyon magatokra!
Szerintem a pocakban is érzik a frontot a babák,hisz a te szervezeted is reagál rá így ezt ő is érzi.A lényeg az,hogy mocorog!

Enikő
Csak pihengess a szobában,polcold fel a lábad és tanulgass közben :wink: Mennek az energiák!
Nálunk se volt külön Noel,sokkal kényelmesebb volt velünk egy szobában,csak kb olyan 5 hónapos volt amikor nagyon nyugtalanul aludt,és gondoltuk megbróbáljuk külön tenni,hátha ott jobb neki,aztán már külön is maradt,most már jó így,de eleinte nagyon rossz érzés volt külön rakni.
Nem semmi már mekkora pocid van!!!Mi lesz veled a végén?

Nibcsike
Nagyon szupi Geri szobája,hol vettétek a szekrényt?-én is vmi ilyesmire gondoltam,mert már kinőttük a komódot.

Tündi
Boldog névnapot Barnikának!
Nekem is dagad a bokám,pedig nem is vagyok kismami,ez biztos a meleg miatt van.Igyál sokat!

Chrissyy
Örülök,hogy jó lett Martinka erdménye.Édes lehet ahogy mászik,én is nagyon várom már,hogy Noel is másszon.

Nati
Nagyon drukkolok!Ne idegeskedj,minden rendben lesz!!!Holnapig tuti kibírja a kisfickó.Szerintem még egy hetet tuti kihúztok!Minden nap gondolok rátok :wink: !!!
Vendég

Ildi
Tedd azt,legalább megnyukszol,hogy minden ok.

Tündi
Még nem tudom mit főzök.Azszem nyakleves lesz-azaz tyúkhús leves.Tegnapról meg maradt egy kis paradicsomos káposzta.
Lassan 2 hete,hogy tornázom.Minden reggel fél óra-40 perc Norbi duci tréning.Most nagyon elszánt vagyok,szépen meg is indult lefele a súllyom és nem hagyok ki egy napot se.Kajába nem nagyon vettem vissza,de egyelóre nem is akarok a torna is nagyon sokat számít.
Vendég

Gabi: ha tornázol szerintem akkor nem kell nagyonmegnézned mit eszel, max a nasikat visszafogni. (már ha van)
Én sem nézem szándékosan, mert ha meg elkezdek ennia kkor meg elkezdek ízni is.
Ügyi vagy! :) Remélem én is ilyenkitartó leszek majd.

Kriszta: Mi a helyzet???

Ani: Cici? Gyógyulgat?

Ildi: Én is elmennék dokihoz mint hogy idegeskedjek. Majd azért mesélj :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Képzeljétek,tegnap megkaptuk a gáz elszámolást.Átalányt fizetünk és túlfizetésünk volt.Tavaj szigeteltük le a házat és került rá tető(elötte lapostető volt egy részen) és most feleannyi gázt fogyaztottünk,mint az előző tárgyévben. :shock: :D :D azért ez szerintem nem semmi,én se számítottam ilyen nagy különbségre,főleg,hogy Noel miatt sokkal jobban fűtöttünk a télen.
Vendég

Hát igen Tündi!
Amúgy tudat alatt azért visszafogtam a nasikat úgy vettem észre,hogy sokkal inkább lemondok a fagyiról és a csokiról,meg az édességről így,hogy tornázom,mint elötte.EB nézés alatt azért megy a szotyizás :roll:
Vendég

Na megyek is tornázni
Vendég

Sziasztok! :)

Chrissy!
Örülök hogy Martinka eredménye jó lett! :D

Ildi!
Szerintem megérzik mert nálunk amikor melegfront van akkor kevesebbet mozog a pici, a hidegfrontnál meg izgágább!A frontok öket is megviselik! :) De hogy megnyugodj kérdezd meg a dokidat!Én is ezt tettem! :)

Tündike!
Barnikának igy utólag is Boldog Névnapot!

Kata!Hogy vagytok?

Gabi!
Jó tornázást!Milyen sok energiád van! :) Az a jó ha megtudod állni a nasizást az sokat jelent!Sok kitartást kivánok neked! :)
A szekrényt még az elöző tulajtól vettük át, ő meg azthiszem a kikában vette!De jó mert lehet variálni elemes! :)

Rólunk:Voltam Nst-n minden jó!A vérnyomáscsökkentő használ, továbbra is szednem kell.Mennem kell laborba vérvételre.Egy kicsit lehangolt vagyok nemtudom miért! :( Lehet hogy az idö?

Kép
Kép
nibcsike

Nibcsike: Én is olyan unott hagyjatok békén hangolatban vagyok. Szerintem az idő. Megint vérvétel?

Tündi
Kép
Kép
trundike

Megint nagy a pangás a fórumon... Ki merre jár?

Tündi
Kép
Kép
trundike

Igen megyek megint vérvételre!

Kép
Kép
nibcsike

Pangás van ma megint! :)

Kép
Kép
nibcsike

Egy ismerősöm írta ki az iwiw-en az üzenőfalra.

::KISBABA KERESTETIK FILMSZEREPRE!::
Keressük azt az 1-2 év körüli kisbabát, aki június 18-án vagy 19-én - tehát egy mindössze 1 napos könnyű forgatás erejéig - szerepelne egy Filmművészeti Egyetemen készülő tv-játékban. (A szülők hívását a 06-30-667-76-13-as telefonszámra várjuk, és előre is köszönjük!)

Ha érdekel valakit, jelentkezzetek!

Pusszantás,
Enikő

Eszter és Enikő

Kép

11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Tényleg nagy a pangás! :) Azért teszek fel pocakképet!

Kép 38.hét

Kép
Kép
nibcsike

Sziasztok!

Csak gyorsan írok, voltam Natinál:

Minden oksika, jól vannak. Feküdnie kell, amikor ott voltam épp 3 órája várt NST-re. :evil: A bal oldala már nagyon fáj, de mindent tűr a kis drágáért. Reméli hogy rendbe lesz minden és azért még haza engedik. Megérkezett a gyerekbútoruk is azt is be kéne még pakolja :)
Nagyon drukkoljunk neki hogy kis Bence maradjon még mert a szülésznője szabin van, jövőhéten meg BB lesz távol. Na meg persze azért is maradjon még mert érnie kell még kicsit.
Puszil mindenkit, köszöni a drukkokat!

madiani

Sziasztok!

Voltunk Schwarczinál, minden rendben. Sőt védőnőnél is voltunk(ö előbb tudott fogadni) egyből megtalálta a szívhangot, és neki már rugdosott is. Aztán tegnap este bepótolta a kis Drágánk az egész napi lustizást. A front miatt volt szegénykém ilyen inaktív.
De tényleg örülök, hogy minden rendben, meg hogy Schwrczi is ilyen rendes.
Azért elbeszélgettünk Bencével, hogy ilyet többet ne csináljon.

Ja, és megkérdeztem, még nincs befordulva. Mikor fog?

Ibi! Jó nagy már a pocakod!! Én is megyek vérvételre majd a 32.héten. :(

Ani! Köszönjük, hogy megírtad, hogy minen okés Natival. Örülök Neki. Amúgy mikor jöhet haza?
Roni jókisfiú?

Gabi! Neked aztán tényleg van energiád. Bár most én sem panaszkodom. Képzeljétek, az elmúlt picivel több, mint egy hónapban csak 1kg-t híztam.

Puszi mindenkinek!
n.k.ildi

Még 80 nap... :):):) :D :D :D
n.k.ildi

Sziasztok
Csak dobok egy táblit.Ha valami nem jó,akkor jelezzetek :wink: :
Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Gabi! Még pont egy hónap a keresztelőig. :D
Nekem beírhatod a tábliba a kisfiú helyett, hogy Bence.
n.k.ildi

Ani, köszi az infókat! drukk Natinak!!!
Vendég

Tényleg Ildi,nem is néztem :D :D
Beírtam ,hogy Bencétek lesz :wink: ,majd legközelebb már az lesz a tábliban.
Ja,nekem azszem a 29-30. héten fordult be Noel.Érezni fogod,elég feszítő érzés és utána egyértelműen érzed,hogy a lábai fent vannak,mert oda rugdos jóóó nagyokat :wink:

Na puszi,vár a konyha
Vendég

Krixtával mi lehet? Sose veszi fel a telefont... :shock: :roll:
Vendég

Sziasztok!

Nati
Nagyon-nagyon szorítok nektek, hogy Bence még maradjon a hasidban!!

Nibcsike
Szupi lett Gergő szobája, és szép nagy a kuckója. :D :wink:

Chrissy
Örülök, hogy jók lettek Martinka eredményei, remélem így s marad, és nem kell már szednie a vasat.
És gratulálok a lépegetéshez! Nagyon ügyes kissrác, hogy már ilyen korán elkezd menni! :D

Tündi
Barnikának utólag nagyon boldog névnapot kívánok!!!

Enikő
Szépen nődögél a pocakod! :wink: :D

Ani
Jó tanulást! Nem lehet könnyű Roni mellett, kitartás!! :wink:

Tand
Remélem, jól éreztétek magatokat a Kiskakasban, és kikapcsolódtál egy kicsit.

Kata
Hogy vagy? Gyógyulgatsz?

Gabi
Hát, igen. Nagyon sokat számít, ha jó szigetelés van a házon, de azt én sem gondoltam, hogy a felére lehet csökkenteni a számlát. Ügyik vagytok! :D

Tegnap voltam a védőnőnél, minden OK, azon kívül, hogy már megint híztam :evil: , pedig este nem is eszem :evil:

A Magne B6-ot ti végig szeditek/szedtétek folyamatosan, vagy csak amikor szükséges?
bessy76

Bessy, a magne b-t én csak a 14. héttől szedtem amikor kellett, aztán a 17. héttől napi egyet, miután meg begörcsöltem a 27. héten, napi kettőt (vagy egy extrát) a 36. hétig. Utána nem szabad, mert akkor már meggátolja a méhszáj tágulását.
Vendég

Márti
Köszi :D akkor még szedem a 3x2-t
bessy76

Sziasztok!

Magunkról: Először is voltunk vacsizni, ami elég jól sikerült, de sajnos már délután elment mindentől a kedvem, mivel megkaptam a hagyatéki végzést. Hát mit ne mondjak egy kicsit felzaklatta a lelkem. Most megint meg lesz a következő teendőm, mindent elrendezni ezzel kapcsolatban. Mindenhol újra elmondani, hogy mi történt, ...stb. De ezen is túl kell esni. Sajnos ezeket senki nem tudja helyettem elrendezni.

Bessy
Én egyáltalán nem szedtem a magneB6-ot. Miért kell szedned?

Nati hol fekszik? Ha bent kell még maradnia, akkor mi is meglessük valamikor. Valaki el tudná küldeni Nati számát priviben?

Krixta??????

Kép
tand

Sziasztok.

Most beszéltem Natival, KisBence még a pocijában van!!! :wink: Szerencsére nem akar még kijönni. Nem fáj Nati pocija, de legkorábban kedden mehet haza, BB mondta neki, hogy frontok jönnek (HALLOD NIBCSIKE!!!!! :roll: :shock: ), úgyhogy maradjon bent még pár napot.
A lényeg, hogy most már a tüdőérlelő hatott, úgyhogy Bencusnak sem lenne már baja. :wink:

Mindenkinek puszi

Amúgy szerencsére már nem vagyok beteg (kopp-kopp-kopp), ma reggelre minden elmúlt. na jó, a gyomrom még néha fájdogál, de ennyi. Ma volt a hugim ballagása (most fejezte be az ált. isk-t), voltunk utána kajálni. vasárnap meg elutazunk édes hármasban Tengelicre, szerdán jövünk haza délután.

Visszaolvasni nem tudok, most gyorsan kajálok, aztán lassan kel kisTökim, fürcsi, vacsi, aztán alvás. Kellemes hétvégét mindenkinek!

nibcsike, kíváncsi vagyok, hatnak-e rád a frontok.... :shock:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Katonás jóreggölt! :D

Kép Támadás!
Vendég

Köszi Gabi, ha beírod.
Már várom a nagy befordulást. Amúgy mi van akkor, ha nem fordul be? Tényleg van olyan, hogy a doki befordítja? ÁÁÁ azt nem szeretném.

Bessy! Én se szedtem/szedem a magneB6-ot. Azt miért kell szedni?

Kata! Örülök, hogy jobban/jól vagy. Maradjon is így!

Ibi! Hogy vagy? Mert tényleg frontok vannak/jönnek.

Enikő! A tanulás/tételek hogy állnak?

Úgy félek, hogy jövő héten még nem leszünk itthon, lemaradok valamiről. Ha történik valami kit kérhetek meg, hogy dobjon egy sms-t?

Na elindulok, mert vennem kell még ezt azt. Aztán du. pakolnom is kéne, mert holnap reggel indulunk.

Mindenkit puszilok!
Vigyázzatok magatokra!
n.k.ildi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?