Sziasztok,
Elveszett bárányka jelentkezik. Az az igazság, hogy nem igen tartozkodunk ithon. Minden nap megyünk anyuékhoz friss levegőt szívni. Nekem nem jön be ez a lakótelepi séta-fika.
Töredelmesen bevallom, hogy nagyon nem olvastam vissza.
Gabi,
Nagyon csini Noel baba. Jó vétel volt ez a szívtipró öltözet.
Nati,
Majd csörögj, ha jössz a kenőcsért. Mindenképpen neked adom.
Ani,
Tényleg nagyon ügyi vagy, hgy Roni mellett van időd netezni. Nekem az elején semmire nem volt időm. Igaz Barbika állandóan sírt.
Tand,
Nagyon édes Gréti baba.
Mi is csak 5x eszünk és fogalmam sincs mennyit, mert ugye a mérleget visszaadtuk már, de a lényeg, hogy szépen hízik.
Nibcsike,
Én pl egy éjszakás műszakjában adtam oda a pénzt a szülésznőnek, de ugye én 6 napot voltam bent, így volt időm kivárni egy éjszakáját. Amugy akkor is adhatod, ha már hazamentetek és megtudakoltad mikor dolgozik, majd visszaugrotok a kórházba.
Már cssk 21 nap, most érted mennek a drukkok.
Enikő,
Aranyos vagy, hogy hiányoltál.
Látom már a 2. babán jár az eszed.
Krixta,
Teszt????????
Rólunk.
Mi jól vagyunk, fiuknak még 5 nap a suliból, de már nem igazán tanulnak. Utána 11 hét nyáriszünet. Nagyon hosszú lesz, főleg nekem. Kirándulásuk jól sikerült, rengeteg élménnyel tértek haza.
Barbika is jól van, igaz egy kicsit náthás, de szépen eszik, jó kedvű és nagyon imád ölben lenni.
(na vajon ki szoktatta hozzá??? )
Képzeljétek el, hogy ilyen is csak velem fordulhat elő. Volt egy kis balesetünk ma reggel az óvszerrel.
Gyorsan megmosakodtam utána, de most azért a frász kerülget. Igaz nem menstruálok(1x megjött azóta semmi), de beszéltem a szülésznőmmel és ő is azt mondta, hogy attól még teherbe eshetek. Kérdeztem az esemény utáni fogigátlóról, de azt mondta, hogy abban akkora hormon van mintha egy havi fogigátlót vennék be, és hatással lenne a tejre. Azt meg nem akarom elvenni Barbikától. Megbeszéltük, hogy 3 hét mulva csinálok egy tesztet, ha gáz van hívom. Ha simán szültem volna, most nem izgulnék, de mivel császáros voltam a méhem még nem regenerálódott egy újabb babához. Szóval most 3 hét idegbaj jön.