Új privát üzeneted érkezett!

Évi, Évi mi újság? :-)

Szandra, igen. Legalább annyira vágyom rá, hogy végre felemeljem, megölelgessem Ábelt, mint hogy Lucát a kezemben tartsam :-)
A dokim szerint már jellegzetes kismama arcom van, ezt hívják eufemizmusnak, nagyon finoman fogalmazott :-), szerinte februári baba lesz. Meglátjuk.

Judit, de furcsa. Amit eddig írtál eddig nekem úgy tűnt Zorkáért teljesen odáig vannak.

Gyöngyi, ez már igazi vallomás :-) Mi még a legelején eldöntöttük, hogy nem ünnepeljük a valentin napot. Nem igazán szeretem az átvett ünnepeket. (valentin nap, helloween)

Emőke

Kép

Kép
birdie

Sziasztok!

Reni!

Látod, a leggyorsabb és legegyszerűbb módszer a szopiról leszoktatásra, ha gyorsan terhes leszel a kistesóval :wink:

Kata!

Na, csak nem jutottam elhozzátok a pénzzel :oops: Már azon gondolkodom elutalom, vagy elpostázom :roll:

Ja, kérdezted mi lesz, ha már nincs idő az EDA-ra :arrow: akkor szülés után köttetem be :wink: csak hogy teljesüljön a tervem :wink:

Gyöngyi!

Jajj, de szerelmetes a Zurad :lol: Az ilyen nagy érzelmeknek kellene, hogy legyen még több gyümölcse :wink:

Orsi!

Mi is jól éreztük magunkat :P Úgy néz ki lassan ellesznek együtt a fiúk (Dórival eddig is jól elvoltak, így legalább bővül a kör :wink: )

Kata, Anita!

Köszi, köszi hogy megértetek :D Azt hittem csak én vagyok ilyen antiszoc UFO :oops:

Judit!

Ezt el sem hiszem anyósodról :shock: Eddig itt volt ha kellett, ha nem...nem értem :roll:

Judit, Reni!

Anyám sem erőlteti meg magát :? Míg a hugomnak egy suzukit vett karácsonyra Zétinek pl. semmit (mondjuk nekem sem, de azt lesz@rom) Illetve most már az sem zavar, hogy Zéti alig kapott eddig tőle valamit...legalább így nem járkál ide :wink:
Anyósomék talán egy fokkal jobbak...Ők a sógornőméket támogatják agyba-főbe...tőlünk azt sem kérdezik van-e mit ennünk :evil: Jó, jó persze van, de azt sem vennék észre (vagy nem akarnák észrevenni) ha nem lenne. Viszont így nekik sem "tartozunk" semmivel...s ez nekünk így a legjobb! Egyik szülő sem pofázhat bele semmibe...próbálnák csak meg :twisted:

Anyós reggel: "na, nem jelentkezett éjszaka Boróka???" De b@szd ki! Meg akart születni, de visszanyomtam :twisted: Agyam elszáll az ilyen hülyeségektől :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára benettke 2010.02.14 17:53-kor.

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Emőke!

Egyszerre :lol:

Hát, ismét semmi...

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Tényleg Lányok! Pl. Adri, Orsi, Reni, Viki...no és persze többiek is :wink:

Ugye nem marad a topik pocaklakó nélkül Emőke után :?:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Évi, kitartás, ha kijön Borkó végre (és nem nyomod vissza :)) elhúz tőletek mindenki, és úgy alakítjátok az életeteket, ahogyan ti akarjátok. És abba nem pofázik bele senki.

Judit, Évi, a Ti anya-anyósproblémáitokhoz képest azt hiszem, hogy anyósom fennköltsége és isztenem-isztenem hozzáállása mint probléma, eltörpül.

Évi, a topikos pocaklakó dologgal kapcsolatban ígérjétek meg, hogy ha én újra gyereket szeretnék, inkább agyoncsaptok, mint hogy újabb kistesó érkezzen hozzánk :shock: :shock: :shock:

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Gyöngyi!
Mi sem Valentinozunk de ez valami gyönyörű :)

Évi!
És nem jelentkezett??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Jó az öreg a háznál :lol:
Farsangig ne is engedd ki, majd csak utána :D

Adri!
Nagyon ügyi Dóri cici ügyben. Szerintem sem lehet erőszakkal leszoktatni.

Tami addig a napig szopizott míg be nem mentem szülni az Edót ( már teljesen el volt nélkülem ha nem látott) mikor hazajöttünk akkor meg csak nézett értetlenül, hogy Edó mit csinál a cicimmel :lol:

Akkor szerda farsang. Hány órakor kezd?
Tami egyenlőre picit taknyos (remélem addig meggyógyul), nem is viszem oviba csak Edót. Édes mert megbeszéltem vele, hogy azért menjünk mert Andi néni várja és elhozom ebéd után, erre tökre örült és azt mondta így megy :) , hát jó. Nem gondoltam, hogy ilyen könnyű dolgom lesz :wink: , az ott alvós napokat nem szereti de a többi napot imádja.

Emőke!
Jöhetnétek ti is farsangolni, hagy lássunk még így egyben benneteket.

szandrakiss

Sziasztok!

Farsang akkor szerdán fél 5-től :D

Gyöngyi,
Mutattam Tominak az "ajándékod", erre ő: Tuti LÓVÉ akart lenni csak nem fértek ki az ékezetek! Na, ez meg az én uram :roll:

Kata,
Marcinak gyors gyógyulást! Sajnálom, hogy nem találkozunk szerdán :cry:

Évi,
Nyomd még Borkót vissza szerdáig :wink:

Judit,
Jó a kép :lol:

Viki,
Milyen volt a síelés?

Mi 3. hete akarunk neki indulni tesómékhoz a Balcsira korizni, de az időjárás közbeszól :evil: Most pl. 40cm hó esett pénteken, aztán szombaton meg viharos szél volt. Hiába van befagyva a tó, de kemény hólapátolás után tudnánk csak korizni :?

Jó éjszakát!
Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Sziasztok!

Judit, hát nem vigasztal. Senkinek nem kívánom ezt. Elég szomorú, ha nagyit az unoka sem érdekli :evil:

Gyöngyi, nagyon örülök, hogy így gondolod. Nagyon jó lenne, ha csak a napocskát hiányolná. Remélem igazad lesz. Mára már a háta is csúnyább lett. Viszont napok óta nem kap harisnyát, csak amikor nagyon elengedhetetlen, és a lábi mintha szebb lenne.
Az ajándékod nagyon kedves :-)

Adri, Dóri nagyon ügyes. Meg te is. Szerintem Atinak is ez fog bejönni. Hagyom amíg kell. Majd eldönti mi a jó neki. Nálunk a reggel már régóta nem gond. Délben és este inkább, amikor el akar aludni. Ha nem vagyunk itthon sétálgatva, kézben el tudom altatni, így akár nappal teljesen el tudjuk hagyni. Egyedül este a húzós. Bár mintha egyre rövidebb időt töltene Ati a "saját maga kényeztetésével". Olyan is van nappal amikor fáradt, hogy odamászik hozzám, túrni kezdi a ruhám, megsimizi a hasam és vigyorogva megy tovább :-) ...

Évi, én élnék a módszeretekkel, de eddig nem jött össze :shock: Bevallom őszintén a doki véleménye ellenére én vettem LH tesztet, mert pénteken fájdogálni kezdett a jobb oldalam. Gondoltam: pedig itt tuti működik valami. Tegnap csináltam tesztet és nagyon halványan, de már látszódik 2 csík, vagyis lesz itt minek harcba szállni :-) :lol: Szerintem... Vicces lenne, ha csütörtökön UH-n a doki is ezt látná már. Nagyon boldog lennék :-)

...Anyuka, anyós, testvér kapcsolat... Én úgy tapasztaltam eddig, hogy amelyik emberke kevésbé szorul másra, azt ilyenkor is elkerülik. Pedig ez nem az a szitu, amikor ez OK.
És én is csatlakozom az antiszoc. UFO csapathoz. :lol: Jobb a béke, és a rövid belátható intervallumú látogatás :-) Ja, ma maradtunk. Annyira felturbóztam magam, hogy este lemondtuk a látogatást. Január elején volt Ati névnapja. Miért én vigyem el őt... ráérünk majd locsolkodni menni :-)
almi

Ja, Évi!!! Akartam írni! Vállveregetés, a csajszid nagyon türelmes :-) Őrizzétek meg ezt a jó szokását, hátha ő is jó alvó lesz, mint a bátyus :-)
almi

Gyöngyi,

Hát ha minden jól megy, Te előbb fogod látni Tamarát, mint anyósom, szerdán megyünk, ha nem lesz beteg egyik sem.
Az ajándékodért irigy-irigy, bár azért én sem panaszkodhatok.
Uramtól kaptam egy C&A-s utalványt és megszervezte, hogy le is tudjam vásárolni + moziban is voltunk. Igazán rám fért, mert az utóbbi 2 hétben, amit Zorka művel az kritikán aluli.

Emőke,

Igen, anyósom Zorkát agyon ajnározza most is. Tamara a mostoha. Zorka ruhatárának 90%-a anyóstól van, jövő héten sítáborba viszi, nyáron 2 hétre Görögországba...Tamarára meg már nem kiváncsi. De tudtam előre, hogy így lesz...
Vendég

Gyöngyi, húúúúúúúúúúú ennyi év után is :D :D :D ezzel hogyne dicsekedhetnél :)

Anikó,
hát nem is Tomi lett volna :D :D

Judit, te meg ne panaszkodj többet Mikire :) havat lapátolni nem, de meglepetést szerezni és bizonyítani tud :D

Szandra,
de ügyes Edó :)
Mi is hanyagoljuk az ovit Botondnak elkezdett folyni az orra és nem akarom, hogy mellé kapjon valamit... így maradnak :)

Reni,
jó az essek által írt gyógyszertári testápoló viszont van külön zsírzó :oops: azt hiszem így mondják, az nekünk is jó volt, Bogi keményen ekcémás volt...most már csak az ujjai.... de ilyenkor télen csodákat tett bármilyen fürdőolaj, próbáltunk olcsóbbat, drágábbat (még nekem is bababőröm lett :) )

Évi, tömködd vissza Borkót és akkor szerdán elmesélem abszurd álmomat rólad :lol: Anikó már hallotta :D Ja és rám ne számíts utánpótlásban :roll:

Adri,
ügyik vagytok :) én azért adtam babatejet, mert mégiscsak több köze van a cicihez :roll:

Emőke,
:shock: már neked is csak 28 nap, tényleg pocakos nélkül maradunk nemsoká. Én is szívesen látnálak már benneteket! De megértem, ha nem mered bevállalni.

Kata,
gyógyuljatok!!!! aztán Judittal ott hagyatom a láncomat és akkor van indok, hogy meglátogassalak benneteket, Zalánt még nem is láttam..

Anita
putyu

Évi, várjuk a híreket!

Anita, Szandra, aranyosak vagytok, de tényleg nem is merem bevállalni :-( és nem vagyok ráhongolva a farsangra.

Judit, teljesen megértem, hogy elkeserít. Szegény Tamarának később, ahogy egyre nagyobb lesz, fog ez nagyon fájni, már ha így marad. :-( És lehet tudni miért? Mert csak egy gyerekes családmodell van a fejében? Vagy mert a második is kislány? Vagy nem fér a szívébe több unoka?
Emlékszem az én apai nagyszüleim is ilyenek voltak, annyi különbséggel, hogy csak az unokatestvérem volt a minden, mi a bátyámmal épp, hogy számon voltunk tartva. Nem is látogattuk őket, amikor már rajtunk múlt, ennyit értek el vele.

Emőke

Kép

Kép
birdie

Évi, szorítok, hogy minden a terveid szerint alakuljon! hétvégén gondoltam, hogy lehet mire hazaérünk már gólyahírre jövök...

Emőke, Neked is szorítok és minden elismerésem ezért a pár hónapért! biztos nagyon nehéz.... ok, hogy nem jöttök a farsangra, de rakhatnál nagy pocakos fotót! Évi Te is, ha még lesz rá lehetőséged!:)

Judit, nem semmi anyósod! biztos Miki egyke.... nem értem hogy lehet ekkora különbséget tenni!

Kata, jobbulást Nektek!

Anikó, köszi, nagyon jó volt a hétvége és még egy falusi farsangi bálon is voltunk! Eszter nagyon élvezte, pláne, hogy be is öltözött (hála az Apjának, aki elcsomagolta a bohócjelmezét). igazi retro hangulat, mintha egy régi magyar filmbe csöppentünk volna: művelődési ház, zenekar, körbe asztalok, fánk, táncoló falusi nénik... :D
Azért ha minden jól megy, akkor megyünk szerdán is!

Viki

KépKép
KépKép
wiki12

Emőke,

Mikinek nincs testvére. Nem az a baja anyósnak, hogy lány, ő megmondta mikor terhes lettem, hogy reméli nem fiú lesz, mert nem szereti a fiúkat...és azt is mondta, hogy attól fél, hogy nem fogja úgy szeretni, mint Zorkát, mert Zorkát annyira imádja...hát ez bejött.. Persze nehéz szeretni valakit, akit nem is láttál még ugye...Biztos benne van az is, hogy Zorkával már lehet mit kezdeni, Tamarával meg még nem, de ha nem alakul ki a kötődés köztük, akkor később sem fog vele mit kezdeni...
Vendég

Judit!
Szerintem változni fog anyósod. Ezt én is tapasztaltam, hogy anyósomnál a Tami volt a favorit de amint Edó egy kicsit is ki tudta fejezni magát már ugyanúgy imádta őt is. Szerintem ez valahol természetes, van aki az első szülött gyereke után nehezebben fogadja el a másodikat (pedig ő az anyja), de egy kis idő múlva már iránta is úgy érez. Türelem!!! Van mikor anyu is mondja, hogy elvihetném a Tamit hozzá mert elmennének csavarogni. Akkor Tamival is kivételezik mert Edó miért nem mehet!? De valahol érthető, hogy Tamival már át lehet szelni a várost, beszélget vele, stb... Ők ilyenek. Idővel másként lesz hidd el. Még mindig jobb ez így, van akinél a nagyszülők egyáltalán nem is foglalkoznak az unokákkal!

szandrakiss

Szandra,

Hát remélem, hogy így lesz, de azért szerintem akkoris durva, hogy nem is kiváncsi rá...

Bookline-on 1500 ft az Anna-Peti!!!
Vendég

alexandráéknál :lol: :lol: :lol: :lol:

Anita
putyu

Sziasztok!

Emőke!

Még mindig semmi...

Ma rámnézett a dokim /ahogy ültem a CTG-n/ és megállapította :arrow:ma nem szülünk. Mondjuk van még pár óra a napból, de félek igaza lesz...

Na, fürcsi...

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Sziasztok!

Hát igen, nem semmi, hogy néhány nagyszülő hogyan is áll az unokáihoz. Én szerencsére nem panaszkodhatom, annak ellenére, hogy azért nálunk is mindig az Adri volt az első a Mamánknál, de azért arról szó sincs, hogy felém nem mutatja ki a szeretetét!!! Mi szerencsések vagyunk, és aminek külön örülök, hogy a mi szüleinknél ilyen soha nem lesz egyik unokájukkal szemben sem, most még ugye csak Dóri van és Levi, de őket is egyformán imádják, és biztos vagyok benne, hogy ha valamelyikünknél újabb baba lenne, őt is ugyanúgy fogják szeretni.
Szóval Judit, Reni, hátha megváltoznak még a dolgok, ha nagyobbak lesznek a gyerkőcök!

Jut eszembe, Adri írta, hogy Dóri milyen kis ügyes, de nem számolt be egy múlkori remek beszólásáról: Anyukáméknál voltunk és nekik van vonalas telefonjuk is, ez Dórinak újdonság, mert itt nálunk egyikünknél sincs. Erre édesen Ő csak ennyit mondott:
- Telefon, töltőn van! :-) :lol: Hihetetlen, de vág az esze!!!!

Jó éjt!

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Szandra,

Én megrendelem Neked!
Vendég

Edó tök szemtelen egész nap, meghúztam a fülénél fogva mert visszabeszélt erre közli: hmmm, ez jó volt kaphatok még :lol: , na eddig sikerült szigorúnak és komolynak lennem.

Azt hiszem nem félek, a jég hátán is meg fog élni ez a kis büdös.

szandrakiss

Szandra!

Csajoknak jobbulást!

Még mindig semmi... Sztem az lehet, hogy berágott Borkó az "elefáni" elnevezésre és úgy döntött akkor marad is bent addig, mint egy kiselefánt :wink: Ez számomra nem is lenne gond, csak akkor jó lenne ha jelezné valahogy, hogy anyós ne itt várja ki nálunk azt a pár hónapot :oops: :shock:

Ma egy csaj megkérdezte CTG-n, hogy ikreim lesznek-e :evil: Mondtam neki nem, csak egy, de azt jól megnövesztem :wink:

Lányok!

Lehet, hogy holnap benézünk a farsangra, bár nem csináltam Zézének jelmezt, mondván úgy sem tudunk menni :oops:

Na, eldőlök és várom a "csodát"...hátha pont ma éjjel jön el :P

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Sziasztok!

Sajnos nincsenek jó híreim, Levinek ma délutánra hőemelkedése lett, popsiban mértem neki 38,5-öt, ez ugye 38. Na ezt tulajdonképpen el sem tudom dönteni, hogy ez még hőemelkedés-e, vagy már láz? Tényleg az 1 éveseknél hol van az a határvonal, mikor azt mondjuk lázas????
Így mi holnap biztos hogy nem tudunk menni a farsangra :cry: pedig jelmezünk is van, elárulom, Levi Mici-Mackó lett volna, de holnap ezért majd beöltöztetem, és felteszem a képet, így legalább Ti is látjátok majd!

Zsuzsi,
ugye Ti jól vagytok??? Bízom benne, hogy Levi csak fogzik, és nincs más baja, nagyon nem örülnék neki, ha valami vírusa lenne, és azt még nektek is átadtuk volna délelőtt....

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Évi, de jó lenne ha benéznétek, ha addig nem gondolja meg magát Boróka....

Kis betegeknek jobbulást!

mi remélem megyünk....

Viki

KépKép
KépKép
wiki12

Szandra,

Hogy vannak a csajok? Jöttök farsangra?
Vendég

Szandra,

:(((Végül Katus rendelte a könyveket, mert neki több minden kellett és elvileg ma hozzák. Farsang után beugrok hozzá, utána meg Hozzád és viszem. Feltéve, ha kész lesz a kocsink...(szervízben van)
Vendég

Sziasztok!

Orsi, sajnálom h Levi lázas (38.0-tól felfele láz, én úgy tudom, bár lázcsillapítót csak 39.0-tól felfele szoktam adni). Csajoknak semmi bajuk, fogzást leszámítva okés Fruzsi.

Emma ma már farsangolt egyet az oviban, meglátjuk h du milyen a kedve (eléggé elfárad délutánra), ha szeretne akkor benézünk mi is :).

Évi, nem is tudom h mihez drukkoljak: h gyertek v hogy szülni menj... ;)

zsu111

Szandra,

Azon gondolkozom, hogy kik azok a "kicsik", akiket féltesz? Ákoson és Tamarán kívűl ki lesz még, aki kicsi? Mert engem nem zavar, ha krahácsolnak a csajaid, majd nem puszilgatják Tamarát, aztán annyi. Szóval nehogy miattunk ne gyertek.
Vendég

Szandra,
mi baja a csajoknak?

Anett, Gyöngyi, Adri? jöttök?

Anita
putyu

Szandra, Nyitottam csak neked :-)))))))) egy újat :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Anita
putyu

ja most nézem szőke után szabadon félrenyomtam :roll: helyett :wink:

Mi lassan indulunk....

Anita
putyu

várjuk a képeket és az élménybeszámolókat! :)

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Sziasztok!

Milyen volt a farsang?

Láttam könyvet rendeltek.
A babaszobán van egy lány aki 1250-ért hozza az Anna, Peti, Gergőket - csak kb 1 hónapot kell rá várni s nem 100 % h van. Azt hiszem 4 db felett kerül ennyibe. A Bogyók 900, ennél talán nincs darabszám korlátozás. Bővebbet holnap tudok mondani ha érdekel vkit, én akkor veszem át az első csomagunkat.

zsanett

Sziasztok!

Na mi újság? Hogy sikerült a farsang? Kik voltak ott végül? Sajna nálunk Levi reggel még mindig lázasan ébredt, de délutánra már lement 37-re, remélem ez így is marad... Mindenesetre holnap reggel vinnem kell a laborba egy kis pisit, hogy kiderüljön, hogy vírusa van, vagy csak fogzik...
Levi ma attól függetlenül, hogy nem jutottunk el a farsangra, egész a nap a Mici-Mackós rugijában pompázott, csináltam képeket is, majd ha már alszik, felteszem őket :wink:

Addig is várjuk az élménybeszámolókat!!!

Évi, mi újság?????

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Zsani,

Ne vegyél rá mérget, hogy holnap átveszed a könyveket. Én novemberben rendeltem 4 db-ot a csajtól. 3-szor beszéltünk meg találkát, mindháromszor lemondta emailben, 20 perccel a megbeszélt időpont előtt. Telefonszámot nem volt hajlandó megadni, ő nem volt hajlandó felhívni, mondván nincs pénz a kártyáján...úgyhogy karácsony után mondtam neki, hogy kenje a hajára a könyveket.

Voltam Katusnál, Villő ébren volt, jól szemügyre vett. Hihetetlen milyen kis húsgombóc, simán akkora, mint Tamara, nem látszik a 2 hónap különbség. És nagyon csajos, nem úgy mint az én kiscsajom:)
Vendég

Évi,

Utólagos engedelmeddel:)

Kép
Kép
Kép
Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Judit,
nagyon jók a képek! :wink: és Tami milyen nagy!!!!

Ígértem én is a képeket Leviről:

Kép

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Orsi,

Nagyon édes a kis Micimackód. Volt még egy Micimackónk, Ákos.

Többiek kidőltek, vagy még mindig buliznak? :D :D :D
Tamara kidőlt, mikor hazajöttünk megetettem és azóta alszik :shock: Aztán majd éjjel kelhetek fel megetetni :?
Vendég

Kukk!

Nagyon szuperek a képek, Judit :D
Zorka mennyire szép :D Meg Te is, meg Tamara is, de Zorka különösen :D

Én is hoztam a farsangoló Ancsiról, hétvégén volt anyósomékkal:

Kép Kép Kép

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Orsi,
a Te micimacid is édes, és anyám, az összes hercegnő szépséges :D Remélem az illetékes anyukák tesznek közelibb képeket (ANIKÓ? ANITA? GYÖNGYIIII!!!)

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Judit!

Az a szomorú, hogy ez az arckifejezés múlt hét kedd óta van ráfagyva az ábrázatomra :oops: :? s látod még jó társaságban sem múlik :(

Orsi!

Ma is voltunk CTG-n...mocorogni nem akart...a doppler meg sem találta néha a szívhangot...hanyatt kellett feküdnöm...máskor így majd' kiugrik, most meg semmi mocorgás...méhtevékenységem volt valamennyi, de semmi más...szóval maradok 2in1, s pár hónap múlva híres leszek :wink:

Ja, a ctg-s szülésznő azt akarta, hogy nézessem meg magam egy dokival (merhogy az enyém ma nincs), mert szte ilyen méhtevékenység már biztos elindít/ott valamit...jól becartam, hogy bent kell maradnom, így kimagyaráztam magam. Mondjuk nem volt nehéz, mert du. randim van a dokimmal...Ő majd megmondja a tutit...nem akarom, hogy más hozzámnyúljon :?

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Katus,

Ancsi is nagyon szépséges!!!Érdekes, hogy pár hónappal ezelőtt még tiszta apja volt, most meg el kezdett Rád hasonlítani. Nagyon csajos:)
Vendég

Gyönyörűségesek a lányok, de hol maradtak a fiúk??? :lol: :lol: :lol:

Judit, hogy csinálod, hogy te mindig top-on vagy? :lol: Hihetetlen, hogy Tamara mennyit nőtt az utóbbi két hétben!

Katus, én is Téged látlak most Ancsiban!

Évi, meddig nyomod még vissza Borkót? :lol: :wink: Csinos vagy a képen! Írd majd meg, mit mondott a dokid! És ha fejlemények vannak, várjuk az sms-t :wink:

Viki, milyen gatyát túrtál? Beleférek én is? Anyám mégsem az én sígatyámat találta meg itthon, a sajátomba meg még nem férek bele :evil: :evil: . Pedig ha mindenki meggyógyul hétvégére, lehet, hogy átmegyünk egy napra Ausztriába síelni. Feltéve, hogy akkor már Zazi és Péter sem köhög majd...

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Ancsi tényleg tök csajos :)

Judit!
Megvan még a szomszédotokban az a fazon aki háztartási gép szerelő. Teljesen felmondta a szolgálatot a mosogató gépünk (electrolux).

Évi!
Izgi, izgi!!!!!

Vettem én is a Leonardoban a csajoknak cipőket, tényleg jól néztek ki.

szandrakiss

Szandra, hogy vannak a csajok?

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?