Sziasztok!
Popoka!
Mi építtettük a házat, és nem mi építkeztünk, így a házasságunkat nem ez terhelte meg
Győrújbarát csodálatosan nyugodt hely. Szerintem a hegy sem veszélyes télen. Gyere egyszer, és nézd meg a mi nem létező útjainkat. Sétálni nem lehet vinni a gyereket télen, szél, nyakig sár, hatalmas gödrök.
Én kb. 2 nap alatt megszoktam itt.
És így, hogy építtettük a házat, nem is volt olyan nehéz. Így is éppen annyit kell kijárni ellenőrizni a munkásokat, mintha magad szerveznéd. És szerintem az a pár % plussz kiadás megéri a házasság megmentését.
Mindenki attól fél, hogy ezek a cégek lenyúlják jól, és olcsóbban jön ki, ha maga szerzi az anyagot, és a munkásokat. Bizonyos mértékig ez igaz is, de sokkal több velük az idegeskedés. És ha van ismerősöd aki tud ajánlani olyan építő céget, ami megbízható, akkor nincs gond.
Csak az a lényeg, hogy készíttessetek tervet, és több vállalkozóhoz el kell menni árajánlatot kérni. Figyelni kell, hogy az ár mit tartalmaz, stb.
Ha ilyen segítség kell a jövőben, szívesen segítek, mert nekem ár a kisujjamban van mire kell figyelni
Amúgy a hétköznapok nagyon nyugisak, főleg gyerekkel. Párja nincs, hogy akkor engeded ki, amikor akarod, amíg pici, babakocsival is szuper megközelíthető helyek vannak.
Mi a barátnőmmel (szomszédasszonyom) olyan kört szoktunk menni, hogy kb. 3 órát sétálunk egyhuzamban tavasztól késő őszig nap mint nap, de soha nem lehet megunni az útvonalat
Az óvoda és az iskola nagyon szuper itt a faluban. Akár hiszitek, akár nem, Győrből hoznak ki az oviba egy csomó gyereket.
Ha csak arra gondolok, hogy a szembeszomszédunk az egyik óvónéni, és tudom, hogy milyen programokat szerveznek már az ovisoknak is...
Pl. minden végzős csoport 3 napra felmegy a hegybe egy faházikóba, és mindenféle programokat szerveznek. Mi is voltunk pl. csillagászati előadást tartani, és élvezték a gyerekek nagyon.
Niki!
Szorítunk, hogy mielőbb túl lehess a szülésen, és a karodban tarthasd a picurkádat.
Én a 24. hétben vagyok. Egyre többet mocorog.
Puszi: Bogi