Szisztok!
Egy csomót írtam,és valamit megnyomhattam,mert az egész eltűnt
Nem olvastam vissza,de üdv az újaknak!
Régiek,látom nem csak én tűntem el!
A Miki buli óta sehol senki? Nem baj idén is lesz! Remélem idén utoljára a lakcsin,a következő pedig már az új helyen
BUÉK mindenkinek!
Nem volt gépem,ezért nem voltam,de a Jézuska meglepett egy laptoppal.és most újra itt vagyok!
Dominik idén élvezte eddíg legjobbana az ünnepeket. Szaporodtunk mi is a Thomas vonattal,meg egy csomó kiegészítőjével,na meg az új Interaktív dvd játékkal,ezt ajánlom figyelmetekbe,mert szerintem jópofa! Dominiknak tetszik.
BUÉK mindenkinek!!!
A szilvesztret az anyuéknál töltöttök,nekem nem volt kedvem menni sehova. De azért csavarogtunk egy kicsit. Este bementünk a Vörösmarty térre. Nagyon szuper volt! Olyan hangulat volt! Egy jó órát sétáltunk,kajáltunk,vettünk tüzijátékot,na meg aztán ott is volt olyan petárda meg tüzijáték kavalkád hogy csak na
Domink éjfélig fennt volt,nagyon élvezte!
Lassan 31 hetes Rajmondkám is jól van! Én már kevésbé
Még mindíg hányingerem van,ég a torkom,a gyomrom,fáj a hasan,mert nyomja Rajmond a gyomromat,a bordáimat,7.5 kg van rajtam,megjelentek a narancs karfiolok a fenekemen,szóval szuper
Na jó szóval ez a hiszti,köszi jól vagyunk!
Jan.1 től eljöttem a munkahelyemről,most itthon dolgozom. Olyan feltételeket szabott a tulaj,hogy majdnem 9 év után megváltunk egymástól. Illetve nem csak én jöttem el.
Vettünk egy új autót a férjemnek,szóval velünk már ennyi minden történt ebben az évben
Igaz nagyon jól is indult az év,mert Jan.1 én voltunk uhn. Hát ennél szebben már nem is indulhatott volna az év
Na puszi mindenkinek,régiek most már ti is jelentkezzetek!
Noémi