Sziasztok!
Jövök mert már nagyon hiányoztok ám
Köszi mindenkinek a köszöntést.
Megnéztem a tipp táblit: Nati kedves, gratulálok, nyertél egy teljes testmasszást (a részleteket megbeszéljük)
Sajna sok időm nincs így csak az utcsó oldalt olvasom vissza. Amennyiben volt az előző oldalakon kérdésetek kérlek tegyétek fel mégegyszer, most már igyekszem figyelni a változásokat.
Tündi, nagyon Boldog névnapot így utólag is. Köszönjük neked is, sajna a bimbóvédővel se volt jobb, de most már alakulgat a cickóm. Sajnálom a névnapi veszekedést. Én apácskám Sztem elfelejtette, de burkoltan figyelmeztettem.
Nagyon szeretem, nem érdekel ha elfelejti, hisz tudom hogy szeret és az ajándékozás nem az erőségge.
Ibi, a finisbe érsz lassan. Felkészültél? Igen, meglepően jól vagyok (számomra is furi), éa szülés is szupi volt, de ezt majd később.
Vikikém, hát csodaszép az én kis Drágaságom. Nagyon jól sikerültek a képek. Nem is mondtad hogy megmozdult a pincuri. Nagyon örülök. És látom már a fiú nevetek is megvan, nagyon szupi. Huha mik történtek veletek, nagyon édi az alvós sztori. Jól megijedhettél amikor kiment a kapun, becsukhatná mindenki maga után.
Enikő, gratulálok a mocorgáshoz, csodálatos érzés ugye!? Nagyon szép nagy már a pocid, megnéztem a képekket.
Andesz, köszi, már egész szép a cickó. És képzeld/képzeljétek, már csak ciciből táplálom (kop-kop-kop), remélem a tápszeres dobozt nem kell többet kinyitni, max kiegészítésként.
Alexa, köszi, remélem nekem is csak a kezdetekbe volt gond a bimbóval.
Gabi, köszike. Úgy néz ki hogy eddig a depi engem elkerült. Kicsit úgy érzem inkább Apácska lett az, de lehet hogy csak azért mert nagyon aggódik fél hogy minden rendbe legyen. Nem győzöm neki mondogatni hogy jól csinálja és nem lesz gond. Állandóan körülöttem lézeng hogy mit segítsen. Nem nagyon kell segítenie, el tudok mindent látni, csak a boltba küldöm meg fürdetésnél kell. Nagyon figyelek arra hogy ne érezze kirekesztve magát és hogy őt is ugyanúgy szeretgessem. Sajna az esti ivásról (cici vagy cumisüveg) nincs még tapasztalatom.
Kriszta, nagyon köszike a dukkokat. Hu jó meleg van nálatok, nálunk se kutya (26 fok naközbe, este csak 24-re megy le). Csak neem jön akistesó máris?
Nati kedves nagyon köszi. Roni kincsünk nagyon jó gyerek, tényleg nyugodt. Néha van kis pocifájás, nyüglődés,de ez sztem természetes. Van hogy csak az ágyába bebugyolálva alszik el, van hogy kézbe, jelen pillanatba itt van mellettem a kanapén.
Tand, gyönyörűséges Gréta baba, és hogy mennyi haja van azta.Örülök hogy többet tudsz majd jönni.
Vicuskám. Nézem a vonalzód, már csak egy hét
Nagyon drukkolok hogy 9 hónap múlva te is átéld ezt a csodát és mindezt legalább duplán.
Judy, köszi. Úgy érzem jól megy az összeszokás, reméljük így is marad. Nagyon rossz lehet a gyermeked felrakni a vonatra, átérzem amin átmentél.
Ildi, jó hogy már az oviba nincs olyan dömping, lassan kezdődik a nyáriszünet.