Új privát üzeneted érkezett!

Hali csajok, este majd írok, meg teszek Leviről képeket.
Anitának küldtem egy üzit, hogy jöhetnek e ma, még nem írt vissza. Na majd jövök!

Pusz

Kép
Kép

Nst
vikike_

Dobok képeket arra még talán van egy kis időm, aztán este meg írok.

Jelentem Anitáék most értek haza, töki nézelődik az ágyában, minden ok, nagyon boldog volt Anita hangja :D :D :D :D !

Nst
vikike_

No a képek:

Kép szeretem az almát

Kép pancsi a medencémben

Kép jajjj úgy élvezem én a strandot:)....

Kép

Kép homokozóban

Kép

Kép szétszedtük a kiságyát, látni is a háttérben, nagyon élvezi

Kép

Kép vigyori:)

Kép erről az elalvásról majd mesélek:)

Kicsit sok lett, de mondtátok, hogy szerettek képet nézegetni, meg amúgy is rég tettem már fel :) .

Kép
Kép

Nst
vikike_

Vikike, még mindig nagyon szívtipró kiccsávód :wink: van!! Mentek valamikor 4d-re? Olyan kíváncsi vagyok, hogy kisfiú lesz, vagy kislány!? Nevek?

Ani, várunk az élménybeszámolóval!!

Csajok, találtam egy szuper házat, csak kár, hogy nem Fehérváron van. Nézzétek meg,
http://szekesfehervar.lakas-haz.hu/inga ... show/15247

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Kata köszi :D , büszke is vagyok rá! Július végén szeretnénk 4d-re menni, én is kíváncsi vagyok már nagyon, hogy milyen nemű. Reménykedtem, hogy meg tudja mondani a dok, ugyanis tegnap voltam uh.-on. Ha kislány akkor: Kincső, Luca, Gréta (a férjem akarja nagyon a Kincsőt, igaz nekem is tetszik, de azt beszéltük meg, hogy majd felírom egy papírra a 3nevet és Levi húz egyet :D. Ha fiú akkor valszeg Márton lesz(Marci). Na majd még megpróbálok ma este írni, mert történ ma egykét dolog.

Most megyünk sétálni, úgyhogy puszi mindenkinek, meg a babáknak is!

Kép
Kép

Nst
vikike_

Vikike!
Nagyon gyönyörűséges ez a gyerkőc! :D
Kiváncsi vagyok mi történt :roll: tippelek estleg arra,hogy érezted a pocaklakódat :wink: :D
Kata!
Nagyon szupi a ház,az ára el van írva,de ha nem 6,akkor 60milla :shock: ?!

KépKép
KépKép
andesz78

Viki!Nagyon jók a képek Leviről!!
Hihetetlen,hogy megy az idő,lassan félidős leszel!!

Kata!Szuper ez a ház,de szerintem sem 6 milla! :shock:

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Andesz, igen már azt hiszem éreztem a kis rebbenéseket :D , furi lesz megint mikor beindul, na de mást akartam mesélni.
Először is Levi délutáni alvásáról, képzeljétek el megebédeltettem, jött-ment, játszott, egyszercsak csönd van. Megnéztük apával, hogy mit rakoncátlankodik és képzeljétek, felmászott az ágyára, dumálgatott (apa mondja, besz...rok ha elalszik), és igaza lett apának, később benézünk hozzá, lám alszik :shock: . Na mondom ez nem semmi, hogy a 16hónapos babó bemászik az ágyába és magától elalszik. Etetőszékben már aludt el magától, de így még nem. Szegénykém biztos elfáradt, annyira édes volt, ami alvós képet feltettem az a délutáni elalvásunk.
Más: infarktust kaptam ma 100szorosan, kint voltunk az udvarunkban( ez egy 6 lakásos társasház és van kapu amit mi csukunk kapcsolóval), letettem valamit az asztalra, de csak egy pillanat volt amíg elfordultam, nézek vissza, keresem Levit, elnézek a kapu felé és látom, hogy nyitva a kapu Levi meg kint a járdán :shock: :shock: :shock: , a járda mellett meg közvetlen az egyirányú úttest, istenem azt a villámgyors futást amit én levágtam biztos nyertem volna az olimpián, mikor megfogtam Levit annyira remegtem, hogy le kellett ülnöm, szegénykém biztos ő is érezhette, hogy ideges vagyok, olyan csendben ült az ölemben. Hát kellett egy kis idő, hogy megnyugodjak. Nagyon figyelni kell, basszus tényleg csak egy pillanat volt, hogy elfordultam. Azt a rohadt kaput meg valaki nyitva hagyta, van egy iroda is a házban és van mikor nem csukják maguk után, pedig már ki is lett írva a kapcsoló felé, hogy mindenki csukja maga után. Rohadt mérges voltam. Szerencsére nem történt baj, az én ijedségemen kívül.
Hát azt hiszem ennyi amit mesélni szerettem volna. De majd még írok ha tudok jönni.

Puszi, jóéjt mindenkinek és vigyázzatok a babókra, meg pocaklakókra :)

Kép
Kép

Nst
vikike_

Sziasztok!

Gyorsan benéztem, nekem is van egy kis mesélnivalóm.
Délelőtt voltam piacozi egyik tesómmal, s mire hazaértem, jól elfáradtam, ezért ledőltem picit pihizni. Már majdnem elaludtam, amikor odajött mellém Apa. ÉS akkor!!!! Megmozdult a Babóca! :lol: :lol: :lol: De nem úgy, ahogy eddig szokott. Nem kis finom mozgások voltak, hanem kívülről is szemmel láthatóak, és elég erősen érezhetőek - Apa is jól érezte!
Már annyira vártam, mikor érzek majd ilyen nagy mozgolódást, nagyon örülök neki, hogy nem egyedül voltam, hanem meg tudtam osztani mással is!

Hát röviden ennyi!

Vikike, átérzem, nem tudom, én hogy reagáltam volna a helyedben!

Szép hétvégét mindenkinek!
Puszi, Enikő

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Sziasztok!

Micsoda pangás..:)Mindenki levegőzik..:)

Vikike

Levi nagyon gyönyörűű az alvós kép imádnivaló..biztosan jól megijedhettél de a lényeg hogy nem lett semmi baj..Pöttömke is bizti érezte hogy valami van..vigyi nagyon magatokra :roll:

Enikő
Gratula a nagy mocorgáshoz..nálunk is akkor volt igazán érezhető mikor apa megfogta a pocakomat..érzik a babók hogy ott van apa :wink: Kicsit nosztalgiáztam veled..és egyre klasszabb lesz aztán meg majd nem tudsz aludni :D

Itt volt ma egy barátnőm (régen a főnököm volt) neki is van egy 8hónapos kisfia és most 4hónapos terhes...kicsit megirigyeltem a gömbölyödő pociját:oops: :oops:

Lányok nem tud valaki olcsón járókat és utazóágyat?Teszveszen nem találtam olyat ami jó lenne..ami olcsó volt és szuper azért Pestre kell menni... :?

Remélem mindenki jól van és élvezitek a jó időt! :wink:
Vendég

Sziasztok Csajszikák!

Elösszőr is mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat (segített ;)) és a gratulációkat!
Kaptok három képet Roni babánkról, igérem jövők majd a szüléstörténettel is. Röviden csak annyit, nagyon jó és gyors szülésem volt (gátvédelemmel, az első fájástól (17:00) számítva 7 óra alatt, amiből az utcsó 1,5 óra volt fájdalmas, 21:30-kor értünk be a korházba). Tény hogy fájt, de már a szülőágyon azt mondtam hogy jöhet a kisetsó. :) Az én drága egyetlen Szerelmem a legcsodálatosabb ember, nagyon sokat segített nekem, nem fizikálisan, csupán a jelenléte. Sajna a Kicsifiúnk olyan erősen szopizik, hogy a cicim teljesen kisebesedett, de tejcim van, fejem és probálkozunk azért a cicire tevéssel is, szép apránként. Szokjuk egymást és a számára új környezetet. Nagyon jó gyerek, remélem így is marad. Sokat nem aludtunk eddig (csak Roni), de majd ez is alakul. Puszilok mindenkit, amint tudok jövök és visszaolvasok.

Andesz, ma próbáltuk ki a mellszívót, hálás köszönet érte, nagyon jó. Eddig kézzel fejtem, órákba telt.

Az első pillanatok
Kép
Útazás
Kép
Blue dog-on
Kép

madiani

Krixta!
Csak aztán tényleg nehogy elirigyeld a barátnőd pocakját! :D
Én most vettem utazóágyat a börzén,5000 ft-ért!
Szerintem ott bizti kapsz,most lesz jövőhét vasárnap! :)
Vikike!
Húúú,hát én is nagyon megijedtem volna!Szerencse,hogy gyors voltál,de azért nagyon vigyázz Magatokra is!
Enikő!
Gratula a nagy mozgolódáshoz :D

KépKép
KépKép
andesz78

Ani!
Gyönyörű kisfiad van! :D :D :D
Örülök,hogy jó a mellszívó! :D
Remélem hamar meggyógyul a bimbód,a sudokrém is nagyon jó rá!

KépKép
KépKép
andesz78

Viki!!Elhiszem,hogy frászt kaptál!! :shock:

Ani!Nagyon szép Roni,örülök,hogy jó fiú!Reméljük,hogy a cicid helyrejön,nekem is szörnyű volt az első 1-2 hét,csillagokat láttam,amikor szoptatni kezdtem!

Enikő!Gratulálok a mocorgáshoz,mi együtt sírtunk apával,amikor megéreztük Martinkát! :oops:

Jó éjszakát!! :D
Vendég

Sziasztok

Vikike
Levi csodaszép kisfiú.Remélem Noel is ilyen kis helyes kiscsávó lesz :wink: .Nagyon jók a képek!Jó kis helye van az ágyikójában.Nem semmi,hogy így beájult-biztos nagyon fáradt lehetett.
Remélem a következő UH-n már látjátok a babó nemét.Amúgy a kislányok szégyenlősek!Szép nevek közül választotok neki.Ja és gratulálok a kis "pillangókhoz"-a pocakodban!
Nem semmi mennyire oda kell figyelni ezekre a gyerekekre.Biztos nagyon megijedtél-amit nem is csodálok én is frászt kaptam volna.

Eniő
Gratulálok,az igazán erős rugdosáshoz.Biztos apának is nagyon tetszett!

Kriszta
Jó gyorsan beválalták az ismidék a második babót-vagy véletlen volt?Veled mi van.Lehet már öcsike befészkelte magát a jó meleg biztonságos anyaméhbe :wink: !Tesztet mikor csinálsz?
Utazóágyat én is a börzén vettem 5000 Ft volt és nagyon szupi.Máshol szerintem nem kapsz ilyen olcsón.Ha elmész megnézni akkor kérdezz rá az árusoknál,mert ha van is nekik,lehet nem vitték ki,vagy nem látod mert az asztal alatt van.

Ani
Csodálatos a kisfiad!Sajnálom a cickót.Nekem is ki volt sebesedve, és elég fájdalmas volt az első másfél hétben a szoptatás.Aztán hamar megedződött a bimbóm!Kitartást a szopihoz!És az otthon töltött első héthez!Nekem ez elég nehéz volt-egy kicsit depis is lettem.
Örülök,hogy nagyon boldog vagy-de ez így is van rendjén!!!!

Na puszi
Vendég

Ja Noel elég nyűgösen alszik mostanában kb 3 napja.Nyünyög,forgolódik fel-fel sír-látom,hogy nem alszik nyugodtan.Nem tudom ez a melegtől lehet-e vagy esetleg a fogacskák dolgoznak.Már kevesebb ruhát adok rá és nem is takarom be olyan nagyon.Amúgy 24 fok van a szobájában eddig 20 volt.Lehet szomjas ,mert eddig ha megébredt és beadtam neki a cumit tovább aludt.de most ugyanúgy forgolódik és nyüglődik tovább.Megszoptatni nem nagyon merem mert félek,hogy elrontom és megint visszaszokik az éjjeli szopira.De a cumisüvegről is azt hallottam,hogy ha éjjel teáztatom akkor ráfog szokni és késöbb mindig kérni fogja éjjel.
Most akkor melyik a jobb a cici vagy a cumisüveg?
Vendég

Sziasztok!

Ani

Gyönyörű Ronika..annyira szép...jó hogy jöttél!Nagyon drukkoltunk neked! :wink:

Lányok
Köszönöm a tippet megpróbálom akkor én is a börzét... :)

Gabi

Réka is nagyon forgolódik...egész nap próbál aludni de nagyon nehezen alszk el..de ha elalszik 3-4órákat lenyom...mondta is a párom hogy most jött rá hogy kisbaba és bepótolja ..mert ugye eddig nem aludt napközben:)Nálunk a szobában 27fok van viszont 3tól 5ig ezerrel idesüt a nap akkor van 30is...és egész éjjelre bemelegíti a lakást..:(
A barátnőmék a sorsra bízták..az első babánál nehezen esett teherbe,járt dokihoz,átfújták a petevezetékeit stb.És most rögtön összejött nekik..én még nem teszteltem :roll: várok..szerintem nem vagyok babás amúgy.. :oops:

szépséges vasárnapot mindenkinek!
Vendég

Szép reggelt mindenkinek!

Ahhoz képest, hogy mondtam: a hétvégén nem jövök, elég sokat itt rontom a levegőt. Apa még alszik (4-kor ért haza), zörögni nem akarok, marad a net!

Tettem fel három képez az iwiw-re: egyet rólunk, egyet a fotózásról, és egyet a lánykikérésről. Utóbbin jobbról balra: vőfély, Bea, Apu, Anyu, Kriszti és én. (Vagyis a család :wink: )

Ani, gyönyörűséges Roni babátok, várom már nagyon a szüléstörténetet!

Apának is nagyon tetszett a mozgolódás, hajnalban, mikor hazaért, az volt az első kérdése, hogy éreztem-e azóta? :lol: Annyira örülök neki, hogy ő is ilyen boldog!

Na megyek öltözködni + Apának reggelit csinálni, aztán lassan indulunk a szülőkhöz!

Puszi Mindenkinek!
Enikő

Eszter és Enikő

Kép

11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Tündi
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT NEKED!

Kép
Vendég

Tündi!

Boldog névnapot kívánok!!

:D :D
Vendég

Tündi,
boldog névnapot neked, ünnepeltetek???

Ani,
de drágaságos Roni baba!!! MIntha hetek óta veletek lenne otthon és élvezné a közelségeteket!!!! Nagyon nyugodt, békés babának tűnik!!!!
Remélem a cickód is rendbejön mihamarabb. Lányok, a GARMASTANT ismeritek? Nekem végős esetben ezt javasolták cicisebre (állíólag jó drága, de gondolom megéri).
Ani, ha semmi sem használna, próbáld ki ezt!!!

Vikike,
gratula a kis mocikhoz!!! Hát, nem semmi, hogy Levi hogy kimerészkedett, nem csodálom, hogy megijedtél, én is így lettem volna!!!! De az viszont tündéri, hogy magától bebújt az ágyikójába. MÉg mindig egy szívtipró!!!!! Reméljük a kishugi meg egy kis hercegnő lesz mellette :wink:

Enikő,
neked is gratula az óriásmozgáshoz!!! Ugye milyen fantasztikus???? Szerintem a következő ilyen fantasztikus érzés, mikor már hullámzik a hasad a mocorgástól!!!

Szülésfelkészítőn azon nevettem, hogy a velem szemben ülő lányoknál mikor kinél van hullámzás :P Jó időtöltés volt :wink:

Alexa,
Ti hogy vagytok? Martinka hogy bírja ezt a meleget???? Mentek a következő börzére???

Lányok, hol lehet kapni fehérváron babás anyagot? Függönyt szeretnék varratni és ahhoz keresek anyagot...

Gabi,
megkérdezhetem, hogy nálad mi volt a gond az első hetekben? Mitől lettél depis? Volt oka, vagy "csak" a hormonok játéka volt? HOgy van a gyönyörűséges Noel baba??? Valószínű ő is a melegtől alszik nehezebben... Cumisüvegből tiszta vizet nem próbáltál adni neki?

Kriszta,
miből gondolod, hogy nem vagy babás??? Én már bizti az ezredik tesztnél tartanák... :shock: Azt hiszem mi is úgy csináljuk mint a barátosnédék. Az első nehez jött össze, a másodikat rábízzuk a természetre, reméljük jönni fog magától :wink:
Nem irigyellek a lakás miatt. Nekünk is idesüt a nap, de van redőny, így 23-24 fok van lent-fent este is 27-28 :shock: . Azt hiszem lassan leköltözünk...
Vendég

Sziasztok

Tündi
Boldog névnapot!

Nati
Én is jókat hallottam a garmastantról,nem használtam,mert annyira nem volt vészes.Anyatejjel kentem,az is tökéletesen megfelelt.
A depi bizti csak a hormonoktól volt-okom nem volt rá,csak maguktól jöttek a hangulatváltozások :? Pl az első és második nap se tévé nézés se rádió hallgatás de még nagyon beszélgetés se volt,mert attól féltem,hogy nem hallom meg az én drágámat,ha vmi baja van.A kórházból hazajőve olyan egyedül éreztem magam.Aztán hamar helyre állt a rend.
Babás anyagot szerintem bmelyik méteráruban kapsz.Én pl. a Gabiházban vettem.De Ani írta,hogy a Yiskben nagyon jók voltak azszem 400 Ft/méter áron.
Noel jól van.Igaz ma egésznap nyűgösködik,de én se vagyok toppon.Megissza a sima forralt vizet is.Legalábbios ma azt kapott napközben.
És Te hogy vagy ebben a melegben?Vizesedés?Mersz majd vhova fürödni menni vagy félsz a fertőzésektől.Én tavaj nem mertem belemenni a Balatonba.
Vendég

Chrissyyékkel valyon mi van?Martinka meggyógyulhatott már?Nem nagyon jelentkezik.
Vendég

Sziasztok! :)

Ani!
Nagyon gyönyörüséges Ronibaba!Gratulálok! :D :D :D
Mostmár tényleg lassan én következem! :) Örülök, hogy jól vagytok!Tök jól viselted(viseled) a dolgokat! :)

Tündike!
Nagyon sok boldog Névnapot kivánok!

Vikike!
Levi nagyon édes a képeken! :D

Kép
Kép
nibcsike

Sziasztok!

Nem tűntemel, csak mostanában nem voltam valami jó formában. Egy kicsit kiborultam. Egyre jobban érzem a Bazsim hiányát. Most egy kicsit anyáéknál hesszelek, amíg összeszedem magamat. Bár vannak napok, amikor valamelyik barátnőm otthon alszik velünk, és úgy azért nem érzem magam annyira magányosnak.
Egyébként Gréti egyre aranyosabb. Nagyokat nevet, kacarászik, és izeg mozog. Már kezdi megfogni és ütögetni a kiságya fölé aggatott játékokat. Olyan édes!
Egyébként túl vagyunk az első oltáson. Nagyon ügyes volt, szinte nem is sírt (de azért megpuszilgattam utána)!
Na magunkról egyenlőre ennyit!

Ani, Szilvi
Hatalmas gratula! Mindkettőtöknek, minden jót, jó egészséget, boldogságot és persze sok tejcit kívánok! Nagyon aranyosak a fiúk!

Chrissyy
Jó volt a multkori séta, egy kicsit kilendített a monoton napjaimból, élveztem. MArtinka hogy van? Gyógyulgat?

Judy
Múltkor leméretted Barbikát? Milyen hosszú? Lehet, hogy megírtad, csak az én figyelmemet kerülte el. Közös séta? Küldjed el priviben a számodat, talán könnyebben megbeszélünk egy időpontot! :wink:

Na ezt most elküldöm!

Kép
tand

Tündi
Boldog névnapot kívánok!

Ja egyébként most már tudok jönni sűrűbben, mert anyáék vettek egy laptop-ot, és még net is van, így már nemcsak otthonról tudok írni!

Krixta
Csak érzed, hogy nem jön Réka kistesója, vagy már tesztet is vettél? Kíváncsi vagyok ám!

Nati
Mit mondtak mekkora Bence? Most gyorsan visszanézegettem legalább a képeket, és szerintem nagyon sokat nőtt a tali óta!

Enikő
Gondolom a mozgolódás élvezitek, de ahogy Nati is írta a következő hatalmas élmény az lesz, amikor már látványos is lesz!

Itt fekszik mellettem Gréti és már nyomja a szunyát, olyan édes, mindjárt megzabálom. Lehet, hogy egy kicsit önző vagyok, de talán azért is alszom itt anyáéknál, mert itt velem alszik a nagy ágyon (pedig direkt vettünk neki egy utazóágyat, hogy majd abban alszik) de olyan jó, hogy csak kinyújtom a kezem és megérinthetem! Otthon ugyanis az ágyam mellett van a bölcső, ahol szintén karnyújtásnyira van, de mégis más így!
Egyébként képzeljétek Gréti már 6,58 kg, egy igazi husi-musi baba. Tiszta hurka a keze és a lába. Ja és egy hörcsögre kezd hasonlítani. Pedig már nem is eszik éjjel. Este fürcsi után fél kilenc, háromnegyed kilenc körül eszik, és már végigalussza az éjszakát. Reggel pedig hét körül kelünk!
Mindjárt keresek képet, és rakok fel párat.

Jó éjszakát!

Kép
tand

És akkor a képek:

Kép

Kép

Kép

Kép
tand

Sziasztok!

Átlapozva mennyi édi kisbaba képet látok! :) De jó! :)

Már olvasok is, szóval:

Alexa: A csövek a padlón mennek. Így egy kicsit megemelkedik a padló de nem sokkal :)

Nibcsike: Igen meg tudtam nézni köszönöm. Elkezdek majd valamikor mérni :) Kíváncs vagyok hogy a konyhába mi fér el és mi nem.

Vikike: Tüneményes Levi baba! :) Nagyon jók lettek a képek :)
Volt már velem is ilyen amikro eltűnt mellőlem a Manócska. Mindketten megijedtünk mert ő mozgólépcsőzni ment! Sokáig én sem tértem magamhoz. Szerencse hogy nem történt semmi komoly.

Enikő: Gratula apici mozgásához. Bizto smegérezte hogy ott az apui is :)

Ani: Olyan édi a kisbabád, és milyen türelmeske! Tümenyes! Remélem azért minél hamarabb zökkenőmentes lesz a szoptatás, és kialakul a napirend. Bimbóvédő nem segített?

Andesz: Hol lesz vasárnap bababörze?

Gabi: Barni is nyugtalanul alszik mostanában. Biztos a meleg is közrejátszik. Ha Noel szomjas akkor szerintem babavizet nyugodtan adhatnál neki. Vannak csőrős poharak is amiket szívni kell, lehet hogy azonnal már elboldogulna.
Az hogy mire szokik rá a baba, igen... Egy két alkalomtól még nem fog szerintem. Nekem is anno mindig ez volt a bajom aztán mindig csak nyüglődtem.
Nálam is dettó ez volt. Akkor ez volt a szülési depi? Mindig féltem aggódtam meg sokat is bőgtem.

Tand: Sajnálom hogy egyedül érzed magad, sajnos tényleg csak a csavargás az ami segíthet. Két hónaposan ilyen ügyi hogy átalussza az éjszakát? :) De! Napközben biztos eleget eszik. ÜGYIK VAGYTOK! Mi sokáig szenvedtünk ezzel.
Én is imádok amikor odatotyog közéne Barni baba. :) Ilyen melegben bugyi sincs rajta csak trikó :lol: Imádok hozzábújni :)
Tüneményes Gréta baba! :)

Nati: Veletek mizújs?

Lányok! Köszönöm a köszöntéseket! :)
Tegnap ünnepeltünk egy jó nagy kiadó veszeledéssel. Durva volt. Barnikát sajnáltam nagyon, és a pocaklakómat féltem.
Más párja ilyenkor olyen türelmes és figyelmes, az enyém meg mintha szándékosan fel akarna ingerelni. Csak azért is!
Barnika megvan pocaklakóval nem legyen semmi baj a többi meg lányok nem érdekel! Nem is szólok hozzá. Úgyhogy jó volt a névnapozás igen.

Tündi
Kép
Kép
trundike

Ki merre pancsizik, mert ugyebár itt nincs most senki.

Egyedül vagyok, kicsi vagyok én vagyok a VUK vagyok...

Tündi
Kép
Kép
trundike

Ezt jól leírtam

Tündi
Kép
Kép
trundike

Sziasztok! :lol:

Vikike!
Levi nagy nőcsábász lesz :lol:

Andi!
nagyon gyönyörűséges Gréta baba :P :P milyen szép a haja :D :D

Ani!
örülük, hopgy itthon vagytok és jól vagytok! :lol:
Roni baba is szép és olyan nagy :P (a kék takarós kép szuper!mintha nem is most bújt volna ki :lol: )
remélem hamar összeszoktok szoptatás ügyileg is :wink:
Vendég

Krixta!!!!!!

teszt???? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nibcsike: Találkoztam ma a pároddal. Olyan aranyos. Már nagyon izgatott :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Sziasztok!

Tand!
Nagyon aranyos a kis Gréti!Nagyon ügyes, hogy ilyen hamar átalusza az éjszakát!Igazán nagyon jó kisbaba! :D Kiváncsi vagyok, hogy én meddig birom ki , hogy nem teszem magam mellé a picifiamat éjjelente! :) Lehet, hogy hamar! :D

Tündike!
Hát az nem jó, hogy igy ünnepelted a névnapodat,remélem azért hamar kibékültök!Mert az mindig édes! :) Izgul már nagyon a kedvesem, néha már jobban mint én! :) Emlitette a palcsintát, majd gondolok rád mikor csinálok!Ok?(Azt mondta szivesen visz neked!)

Kép
Kép
nibcsike

Sziasztok,

Tündike,

Utólag is BOLDOG NÉVAPOT!

Tand,

nagyon édes Gréta baba. Szép kis súlya van :shock: dehát naggyal is született.
Számom küldöm priviben.

Vikike,

Ha a "kislányod " is ilyen szép lesz, mit Levi, akkor hajkurászhatod majd az udvarlókat. :lol: :lol: :lol: Nagyon jók a képek.

Ani,

Már sokszor elmondtam, de Roni baba tényleg nagyon gyönyörű kisfiu. Annyira formás, hogy tényleg hihetetlen, hogy sima uton bújt ki. :lol: :lol:
Remélem már kezditek megszokni egymást. :lol: :lol:
Ja és ha ma tartod akkor neked is BOLDOG NÉVNAPOT!

Nati,

Én mindegyik gyereknél használtam a GARMASTAN-t és nagyon jó. Az elején nekem is nagyon sebes volt a mellem, de kb csak 1 hétig. Minden szopi után bekentem és hamar helyrejött.
Nekem van egy alig használt( 1 hétig használtam) tubusom, ha kell neked adom. Nekem már nincs rá szükségem. :lol: :lol:

Enikő,

Gratulálok a "NAGY" mozgáshoz. Innentől kezdve aztán nincs megállás. :lol: :lol: :lol:

Barbika is sokat nyüglődik mostanában, amit én a melegnek tudok be, mert legalább 35 fok van a lakásban. :shock: :shock: A héten veszek egy ventillátort, hogy legalább egy kicsit keverje a levegőt.

Danika ma elment 2 napos kirándulásra Velencére. Kikísértem a vonathoz reggel és hát kijöttek a könnyeim amikor integetett a vonatról. Annyira nem szeretem ha nincsenek itthon. Ha anyósnál hagyom őket akkor is mindig sírok amikor jövünk el. Tisztára mint egy tyúkanyó, szeretem ha egy kupacban vannak a gyerekeim látóhatáron belül. :lol: :lol:
Szerda-csütörtök meg Bazsi megy ugyanoda.
Szóval ez most ilyen foghíjas hét lesz. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Nibcsike: Poénkodtam egy jót :), de én azt mondtam, hogy ő kérjen hogy ő szeretne enni, aztán mellesleg hozhatna ;)
Kibékülés arrébb lesz azt hiszem.

Ani (alias Anita): BOLDOG NÉVNAPOT! :)

Judy: Együttérzek veled. Olyan furi amikor pár napra el kell engedni őket! Ugyan így vagyok ezzel, de ez nem is baj :) Akkor most két gyermek van odahaza? :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Tündike!
Ő akár mindennap enne palacsintát mert nagyon szereti! :)

Ani!
Boldog névnapot! :P

Kép
Kép
nibcsike

Sziasztok!

Csak gyors bekukk. Már jó rég nem írtam, de most nem tudok mindenkinek reagálni.
És mennyi gyönyörűséges babát lehet látni.
Örülök, hogy Aniék otthon vannak, jól vannak. Remélem a ciciseb is hamar elmúlik.

Nálunk is nagyon sokat mocorog a Pocakhercegünk. Mostmár olyan szinten, hogy ki is domborodik a pocakomból a sarka vagy a könyöke néha. Annyira kis édes.

Az oviban már lazítás van, párral kevesebb a gyerkőc.

Sok puszi mindenkenek
n.k.ildi

Ani,
nagyon sok boldogságot és kellemes közös ünneplést kívánok Roni babával a névnapodra :P :P Hogy vagytok? Összeszoktatok már? Apa otthon tud most maradni veled vagy anyukád van ott?

Tündi,
jaj de sajnálom, hogy így alakult a tegnapod!!!!!! Ez nem fair!! Azért drukkolok, hogy mielőbb rendeződjön a helyzet köztetek!!! A pasik sokszor nem tudják átélni azt, amin mi nők ilyenkor keresztülmegyünk!!!!

Gabi,
ti biztos megint pancsoltok :P Sokszor az eszembe juttok!!! Köszi a tanácsokat!!!
Sajnos vizesedek, de nem vészes, csak nagyon zsibbad a jobb kezem, ami néha eléggé zavaró. TEgnap már majdnem hisztirohamot kaptam, mikor minden kiesett a kezemből, mert nem érzem és nehezen tudom biztosan megfogni... De ha ettől Bencének nem lesz semmi baja, akkor elhallgatok és egy szót se szólok, kibirok mindent :wink:

Ibi,
vannak már jóslófájásaid? HOgy vagy??? Valami előjel??? Úr Isten, már túlvagy a 36. héten. Most már nem lesz koraszülött!!!! Mikor mész nst-re? Ott mérnek súlyt? Mekkora most a porontyotok?

Judy,
édes lehetett a pici fiad, hogy elment. Ugye milyen furi, hogy megkönnyezzük őket?? (mondom én :wink: ). A garmastanrá köszi vevő lennék, bár reméljük nem lesz rá szükség, de jobb az óvatosság. :wink: Holnap délelőtt jó neked vagy talizzunk máskor? Még nem tudom mikor végzek a kórházban, szerintem 9 körül érek oda. De majd rád csörgök!!

Lányok, az aventos bimbóvédőre az van írva, hogy szülés előtt érdemes elkezdeni kenegetni a bimbót, hogy elejét vegyük a sebesedésnek.... Ti kenegettétek - mert ezt eddig nem nagyon hallottam...

Vicuska,
hajrá, már csak pár nap és mehettek ismét Tapolcára!!! Kaptok most időpontot? Most beszélitek meg a részleteket, igaz?

Ildi,
ugye milyen jó egy kis lazább időszak??? Milyen volt a ballagás és a búcsúztató???

Képzeljétek, ma szinte alig mozgott a kis drága :shock: :roll: Háromkor már tiszta ideg voltam, felhívtam a védőnőt, akihez el is tudtam menni, szerencsére a szívhangja szép egyenletes, 136 volt, azt mondta nem aggódjak!!! Holnap délelőtt pedig megyek a kórházba BB-hez a kétheti kontrol uh-ra. Remélem ő is úgy fogja látni, hogy szépen fejlődik Bencus!!!!!

És képzeljétek, Apát sikerült befűznőm, és vasárnap elutazunk Sárvárra 3 teljes napra :P :P Ha olyan lesz a víz, akkor szerintem bele fogok menni, már megkérdeztem, van sima víz is, nemcsak gyógy. De legalább együtt leszünk és pihizünk :P
Vendég

Andi,
komolyan mondom Gréti egyre gyönyörűbb kisbaba. Csodaszép!! Be kellene nevezned valamire!!!!
Sajnálom, hogy rosszul érzed magad, de megértelek!!! REmélem azért a barátok és a szüleid valamelyest tartják benned a lelket!!! Hogy tervezted, meddig maradsz otthon Grétivel?
Vendég

Sziasztok!

Ani
Roni tényleg nagyon szép baba, nem is látszik rajta, hogy még csak pár napos, annyira letisztult az arca!
Nekem is kisebesedett a cicim, de én is csak anyatejjel kenegettem, és elég hamar rendbe jött.
Ha ma tartod, akkor boldog névnapot kívánok!

Tündi
Sajnálom, hogy összezördültetek a pároddal! Remélem hamar rendezitek a dolgokat. Tudom, hogy szarul hangzik, de én még a veszekedéseket is hiányolom!

Judy
Én el sem tudom képzelni, milyen érzés lehet, hogy nincs az ember mellett a gyereke (bár egyenlőre nem is szeretném megtudni!)! Tényleg a fiuk hogy viszonyulnak Barbikához? Semmi féltékenység nincs bennük?

Ma is jó meleg van. Szegény Grétinek olyan melege van, tiszta víz a haja. Mondjuk szerencsére nem viseli meg annyira, nem nyügös, bár egy kicsit nehezebben alszik el, mint máskor. Tényleg a tapasztalt anyukáktól kérdezném, hogy Ti mennyire öltöztetitek fel a gyerkőcöket? Én adok rá egy rövidujjú badyt vagy egy ujjatlant. Éjjel viszont még hálózsákban alszik. Mondjuk a hálóban olyan 24-25 fok van. Szerintetek?

Kép
tand

Nati
Ma este már otthon alszunk. De napközben kijövünk majd minden nap anyáékhoz.
Egy kicsit irigykedve olvasom, hogy mentek egy kicsit pihizni apával Sárvárra! Én is szivesen mennék egyet pancsolni. Remélem nem lesz gáz a víz. Bár nem akarom elvenni a kedvedet, de én egyszer jártam úgy, hogy sikerült összeszednem valami nyavaját, és azóta tartok a melegvizes fürdőktől.

Kép
tand

Tényleg csajok kinyerte meg Roni születésének a megtippelését? (Én biztos, hogy nem)

Kép
tand

Sziasztok!

Jövök mert már nagyon hiányoztok ám :)

Köszi mindenkinek a köszöntést.

Megnéztem a tipp táblit: Nati kedves, gratulálok, nyertél egy teljes testmasszást (a részleteket megbeszéljük)

Sajna sok időm nincs így csak az utcsó oldalt olvasom vissza. Amennyiben volt az előző oldalakon kérdésetek kérlek tegyétek fel mégegyszer, most már igyekszem figyelni a változásokat.

Tündi, nagyon Boldog névnapot így utólag is. Köszönjük neked is, sajna a bimbóvédővel se volt jobb, de most már alakulgat a cickóm. Sajnálom a névnapi veszekedést. Én apácskám Sztem elfelejtette, de burkoltan figyelmeztettem. :) Nagyon szeretem, nem érdekel ha elfelejti, hisz tudom hogy szeret és az ajándékozás nem az erőségge.

Ibi, a finisbe érsz lassan. Felkészültél? Igen, meglepően jól vagyok (számomra is furi), éa szülés is szupi volt, de ezt majd később.

Vikikém, hát csodaszép az én kis Drágaságom. Nagyon jól sikerültek a képek. Nem is mondtad hogy megmozdult a pincuri. Nagyon örülök. És látom már a fiú nevetek is megvan, nagyon szupi. Huha mik történtek veletek, nagyon édi az alvós sztori. Jól megijedhettél amikor kiment a kapun, becsukhatná mindenki maga után.

Enikő, gratulálok a mocorgáshoz, csodálatos érzés ugye!? Nagyon szép nagy már a pocid, megnéztem a képekket.

Andesz, köszi, már egész szép a cickó. És képzeld/képzeljétek, már csak ciciből táplálom (kop-kop-kop), remélem a tápszeres dobozt nem kell többet kinyitni, max kiegészítésként.

Alexa, köszi, remélem nekem is csak a kezdetekbe volt gond a bimbóval.

Gabi, köszike. Úgy néz ki hogy eddig a depi engem elkerült. Kicsit úgy érzem inkább Apácska lett az, de lehet hogy csak azért mert nagyon aggódik fél hogy minden rendbe legyen. Nem győzöm neki mondogatni hogy jól csinálja és nem lesz gond. Állandóan körülöttem lézeng hogy mit segítsen. Nem nagyon kell segítenie, el tudok mindent látni, csak a boltba küldöm meg fürdetésnél kell. Nagyon figyelek arra hogy ne érezze kirekesztve magát és hogy őt is ugyanúgy szeretgessem. Sajna az esti ivásról (cici vagy cumisüveg) nincs még tapasztalatom.

Kriszta, nagyon köszike a dukkokat. Hu jó meleg van nálatok, nálunk se kutya (26 fok naközbe, este csak 24-re megy le). Csak neem jön akistesó máris?

Nati kedves nagyon köszi. Roni kincsünk nagyon jó gyerek, tényleg nyugodt. Néha van kis pocifájás, nyüglődés,de ez sztem természetes. Van hogy csak az ágyába bebugyolálva alszik el, van hogy kézbe, jelen pillanatba itt van mellettem a kanapén. :)

Tand, gyönyörűséges Gréta baba, és hogy mennyi haja van azta.Örülök hogy többet tudsz majd jönni.

Vicuskám. Nézem a vonalzód, már csak egy hét :) Nagyon drukkolok hogy 9 hónap múlva te is átéld ezt a csodát és mindezt legalább duplán. ;)

Judy, köszi. Úgy érzem jól megy az összeszokás, reméljük így is marad. Nagyon rossz lehet a gyermeked felrakni a vonatra, átérzem amin átmentél.

Ildi, jó hogy már az oviba nincs olyan dömping, lassan kezdődik a nyáriszünet.

madiani

Sziasztok!

Ani
szia:)Boldog Névnapot neked!Jó hogy jöttél..hogy telnk az első napok?Ez csak költői kérdés gondolom nincs időd írogatni..élvezd csak
az anyaságot :wink:

Vicuska

Holnap veszek tesztet :wink: Jól vagy??7nap múlva Tapolca??

Tündi

Sajnálom a vitát..a meleg is biztos hatással van...ne idegeskdj minden rendben lesz!

Tand

Gréti gyönyörűséges..sajnálom hogy vannak rosszabb napok..ilyenkor hívd fel egy barátnőd és levegőzz nagyot..vagy csak Grétivel sétálj egy nagyot..ha gondolod bármkor sétálok veled..Mártit is összeszedjük...vagy a Krisztit is biztosan hívhatod..
Én a Rékára csak egy rövidújju bodyt adok...nálunk 28 fok van este is..betakarom egy pelussal de azt is lerúgja.

Nati

Gratula a masszászhoz! :wink: Ne idegeskedj nálunk is volt olyan hogy Réka lustább volt..jó hogy megtudtad nézetni a védőnővel..legalább megnyugodtál..jó ötlet a nyaralás..irigyellek érte!

Judy

Tyúkanyó..ez aranyos...Barbika jól van?Sajnálom hogy szomorú vagy a fiúk miatt...én is akartam kérdezni hogy Barbikával hogy vannak?Tök jó lehet két fiú hugicájának lenni..

Mi

Apa ma volt az első munkanapján és nagyon tetszik neki..olyan kis lelkes úgy imádom!
Réka már próbál "beszélni"..tök értelmetlen de megállás nélkül mondja..sőt ha kell neki valami nem sír hanem kiabál nagyokat...úgy imádom..olyan aranyos hangja van..azt mondta a védőnő azért van mert sokat énekelek neki meg dumálok..a vigyorgás az állandósult,és újabban rettenetesen bújik hozzánk...és alszik..most csinál úgy mintha csecsemő lenne..eszik 5óránként aztán alszik 1-2órát...de lehet a meleg miatt van:)
Vendég

Sziasztok!

Nati: Köszi az együttérzést... Hát sajnos ez most így alakult, de nem igazán izgat :) Nagyon szuper hogy mentek Sárvárra. :) De jó, irigykedek nagyon!
Tegnap az én babám sem mozgolódott. Abban sem vagyok biztos hogy amit éreztem az ő. Hétfőn megyek UH-ra és izgulok. Remélem nem lesz semmi baj.
Gratula a díjhoz :)

Tand: Gréti baba 10 hetes. Én a lassan 4 éves fiamra egy újjatlan trikót adok éjszakára és slussz. Takarója van.
Nappalra rövidujjú poló meg rövidnaci, reggel mondjuk bajban voltunk mert azért még nem volt valami nagy meleg, de átértünk az oviba :)

Ani: Szia! testmasszás? Én a súlyát tippeltem meg a legjobban Roni babának. Azért nem jár jutalom? :)
Csak egy kicsit irigykedek, oda se figyelj rám :)
"Apácskádnak" azért odalegyen mondva, hogy megszületett a gyermeke, így aztán másra nem is hiszem hogy tudott volna figyelni :) Annyira örülök hogy megoldódni látszik ez a szopi dolog. Szorgalmasan eszik Roni baba?
Remélem én is ilyen kiegyensúlyozott kisbabás anyuka leszek mint te.

Kriszta: Olyan aranyosak lehettek együtt :) Nagyon jó olvasni ahogy Réka babátokról írsz! :)

Rólunk:
Barnika elkezdte simogatni a pocimat, meg puszit is ad, meg
Hahó kistesó. Itt vagy? :)
Olyan édi volt. Hétvégén felvettem egy nagyon jó kis könnyű ruhát, de hát ugye rám feszült. Párom azt mondta nem égő és hogy csini vagyok, pocimat meg csak mutogassam bátran. babapoci :) Szóval le sem lehetett tagadni látszott renesen. Barnika le sem akart szállni a pocimról, mindig megállt megsimogatta hozzábújt. Nagyon tüneményes volt :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Senki sehol? :(
:shock: :shock: :shock:

Tündi
Kép
Kép
trundike

Sziasztok!

Na, túlvagyok az utolsó vizságmon!

Csak azért jöttem gyorsan, hogy leírjam: tegnap este kaptam az info-t, hogy a Siker nevű boltot (Liszt F. utca sarka) megszüntetik, ezért végkiárusítás van. Kismamik ne menjetek :wink: , de az anyucik biztosan talának, van még egy-két jó darab, bár elég sokan benéznek és gyorsan fogy a készlet. (Egyik tesóm pl. két felsőt vett 3500 Ft-ért, a másik meg egy bőr!!! övet 990-ért)

Tényleg micsoda pangás van itt! Mindenki élvezi a jóidőt? :lol:
Én is megyek, picit ledőlök, elszoktam már a koránkeléstől :wink: (8-ra mentem Bp-re)

Puszi,
Enikő

Eszter és Enikő

Kép

11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Halihó!

Senki sincs itt ebben a jó időben? Mindenki strandol valahol? Nekem kimenni sincs kedvem ilyen kánikulában!

Krixta
Teszt? Vettél? Meg is csináltad?

Vicuska
Izgulsz már Tapolca miatt? Nagyon szorítok nektek!

Ani
Jó, hogy megindult a tejed rendesen, és már nem kell kiegészítés Roninak. Azért könnyebb szoptatni, mint a tápszert készíteni. A cici mindig kéznél van! :wink:

Tündi
Jó, hogy Barnika így viszonyul a kistesóhoz. Remélem ez így is marad, és nem lesz féltékeny! Nagyon bírom, amikor a tesók simogatják az anyuka pocakját, és már ilyenkor beszélnek hozzá! A szomszédban is van egy három éves kisfiú, akinek szeptemberben születik meg a kistesója, és Ő is olyan édes, amikor a kistesóval kommunikál!

Kép
tand

Enikő
Mennyi van még vissza a suliból? Vagy már ezzel be is fejezted? Mit tanulsz? Biztos írtad már, csak az én figyelmemet kerülte el :oops: !

Kép
tand

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?