ok Zsebi, akkor megyünk mindenképpen!

Csak kérdem, hogy privit írtál a többieknek? Hátha nem olvasák a Babanetet..
Boginak, szorítunk nagyon!
Szabi miket garázdálkodik már? Meg sem kérdem mit vigyünk, tudom a választ, majd improvizálok!
Most pedig ünnepélyesen megfogadom, hogy minden másnap írni fogok! csak azért , hogy ne unjatok meg.

Nálunk is telnek a napok, Nelly annyira igazi nőci lett. Rúzsozunk, körmöt festünk, imádatos.
Mindenek tudja nevét, ha van kedve mondja, ha nincs pantomiezünk( bár ezt nem hagyom).
Utánozza folyamatosan Olivért, a wc-ben is leselkedik, ha Bogyó végzett ráül ő is és addig nem száll le , amíg nincs "téc" (kész). Persze mindezt pelenkában, nadrágban.
A bilit jelenleg a fején horja, de nem is bánom szokjon csak a wc-re inkább. Jön a jó idő, lassan lekerül a pelus , aztán meglátjuk.
Andi, mi is ma megyünk a cirkuszba, de 18ó-tól, gondolom ti a 15 ó előadásra.
A Scooby Doo-ra melyik nap mentek? Mehetnénk együtt, Olivér nagy rajongó. Én meg örülök, hogy felnőtteket is látok...
Bencének nagy szeretettel gratulálok, micsoda öröm a sikeres gyermek!
Amit mindig elfelejtek megkérdezni, hogy anyukádék hol vették a medencét? Nézegetjük mi is, de mindenhol a best way(?) van. Sajnos olyan szuper, mint a Zsebiéké nem fér ide, de anyukádéké tetszik.
Zsuzsi, te nem szeretnél jönni a talira? Kicsit magad alatt vagy, ha jól értem..
Esetleg Pannika is kihagyhat egy napot.

Sajnálom ezt a hülye nem evést, tudom hihetetlen, de majd elmúlik.
A szürke nyuszink ismét elszökött (Semir 2, rossz ómen ez a név), a fehér nagyon kis kedves.
A szülinapi bulikig még marad, utána hazaköltözik. Bár ez most rendes nyúl, csak lóherét eszik, a virágaimat kíméli.
Lassan készülgetek a partikra is, maradt a techno buli Bogyónak.
Nekünk is van hétvégére állandóan programunk, így ne gondold Andi, hogy csak a panelben nem fog a hely.
Múlt héten kitalálta L., hogy megyünk el Münchenbe az éves vásárra. No, nem kellett 2x mondani.
Jó volt kikapcsolódni, csak azt csinálni, ami minket érdekelt.
Nyílt hétvége van a vámospércsi golfklubban, érdemes megnézni! Mi is ütögettünk párat, nagyon szép pálya, állatólag Tiger Woods színvonalú...
No drágáim sokat írtam, most rajtatok a sor!!!
Éljen a debreceni topik!!!
Csóki