Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Katus,
na jó most az egyszer igazoltan maradhattok távol :wink: :D

Emőke,
gyógyulgassatok, és Te meg vigyázz magadra!!!!

Képzeljétek, éppen ma adtam vissza Adrinak a mellszívóját, mert egy ideje már szerencsére nem volt rá szükségem, erre most estére, becsomósodott, bekeményedett, megféjdult a mellem.... van valakinek egy módszere kedződő mellgyulladásra, mellszívó nélkül??? Levit próbáltam szoptatni, de bealudt rajta....

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Drága Hugom!
Ha ilyen gondjaid vannak, mondtam, hogy visszaadom!

Katus!
Remélem, nem kell sokat a vajúdóban töltened, és biztos beértek majd. Én ezért voltam kiakadva, hogy négy nappal hamarabb befektett a dokim, így a patológián kellett egyedül küzdenem! :twisted: :twisted: :twisted:

Évi!
Szerdán nem tudunk sajnos fuvarozni, mert kilencre megyünk cinire, majd negyed tizenkettőre dokihoz tanácsadásra.
De most, hogy így gondolkozom, tíztől háromnegyed tizenegyig itthon vagyunk, és harabb úgy se indulsz el a nagy útra! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szóval, szívesen viszünk titeket most is! :lol: :lol: :lol:
Zétit, aki egy álom gyermek, pedig bármikor bevállalom, te csak magadra, és Borókára koncentrálj! Főzünk is szívesen a fiúkra, ha kell!

Emőke!
Jobbulást!

Judit!
Hurrá! :lol: :lol: :lol:

Anita!
Gratulálunk!

Gyöngyi!
Normális szerinted, hogy egy 20 hónapos manó, alig alszik 10 órát egy nap összesen. Kész vagyok tőle, hogy mostanában már tizenegykor is csak hosszas sírás(hiszti) után alszik el, majd legtöbbször korán 3/4 7-7 körül kel is. Fél tíz körül pedig már ma is fáradtnak tűnt, szopizott egy keveset, majd kipattantak a szemi, és mint aki legalább 10 órát aludt volna, teljesen felpörgött, miközben mi hullán feküdtünk mellette. A délutáni alvásnál ugyanezt játszuk!
Bár lehet, hogy ezt már kérdeztem, de most egy kicsit elegem van belőle, de remélem pár nap, és megint nem fog izgatni a dolog. :oops: :oops: :oops:

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24

Csajok, elmesélem milyen jó nekem :D

HA a jóslók hagynak aludni, Ancsi kattan be. Ma éjjel 3 és 6 között 12X hívott át minket. Olyan vagyok, mint a mosott rongy, ráadásul ez a hó is. Kész vagyok. Egyébként szülésszinten csend van, úgyhogy könnyen lehet, hogy találkozunk szerdán.

Évi,
látod, ne izgulj Zéti miatt, tessék elfogadni a felajánlott segítségeket!!! :D

Orsi,
szegénykém, remélem nem gyullad be nagyon. Kata írta annak idején a káposztalevelet...

Emőke,
ilyenkor szólj, és segítünk. Neked nagyon kell magatokra vigyázni, még legalább egy hónapot!!!

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Sziasztok!

Orsi,
Sajnos nekünk egyedül a szerda nem jó :cry: Jön egy barátnőm a kislányával.
Na, majd máskor.

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Orsi!

Nekünk is egyedül a szerda nem jó :( :arrow: CTG

Ráadásul a mostani szerda űber gáz lesz, mert nekem 1/2 10-től CTG, Apának 9-től megbeszélése lesz...és persze a tesómnak is aznap délelőtt vannak elintézendői :? Éppen most próbáljuk kitotózni a megoldást :roll:

Most "rohanok"(hehe), mert épp császármorzsát sütök :D

Pussssssssz!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Sziasztok!

Úgy látszik nem nagyon akar összejönni nekünk ez a kis buli, mert menetközben kiderült, hogy pont szerda délelőtt tud kijönni hozzánk egy lakásbiztosításos nő... így ha valakinek mégis jó lett volna az időpont, most megint ezer bocsi, de áttenném a jővő hétre.

A mellem sajnos még mindig fáj + be is van egy kicsit pirosodva, próbálom Levit szoptatni belőle, de nem igazán partner benne, szerintem lusta, és mivel erősebben kellene szívnia, inkább nem kínlódik vele...

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Sárának boldog névnapot kívánunk!!!!

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Sára,
Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Sára! Kép

Adrienn
KépKép
jul24

Sárának mi is nagyon boldog névnapot kívánunk! :-)

Emőke

Kép

Kép
birdie

Sziasztok!

Sárának mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

SÁRA!

Kép

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Sára, Boldog névnapot!
(Mentségemre szolgáljon, hogy tegnap már személyesen megtettem :) )

Kép

Anita
putyu

Nahát..borzalmas lusta vagyok írni (annyit pötyögtem mostanság a kidolgozásokhoz, hogy annyira nincs kedvem írni :roll: ) Pedig van egy két dolog, amit leírnék, de majd erőt veszek magamon :oops:
Köszönöm egyébként a drukkokat!

Reni, neked mennek továbbra is!!! Fizikát mindig is utáltam :shock:

Na majd jövök!!!
Puszi Mindenkinek

Anita
putyu

Drága Sára!

Mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!

Tami, Szonja, Anett
kállai

Csajok!

HOL VAGYTOK? (tudom, tudom most már ágyban...)

Katus!

Csak nem elosontál titokban szülni???

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Évi,
Neeem! Megvagyok, sőt, jóóól vagyok!!! :D Komolyan. Akkorát szánkóztunk, hogy csak na!

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Sára,
Nagyon boldog névnapot kívánunk!
Tomi, Maja, Ákos, Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Sára,

Nagyon BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk!!!
Vendég

Helló csajok!

Köszönjük a köszöntéseket :lol: este megmutatom az illetékesnek :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Sárának, nagyon boldog névnapot kívánunk!

Katus, :shock:! vigyázz magadra!

Viki

KépKép
KépKép
wiki12

Sziasztok!

Tegnap - nagy sírás, rívások közepette - levágtuk Levi haját Adrival.
Van 2 képem, hogy milyen volt, és milyen lett :lol:

Kép Ilyen volt

Kép Ilyen lett

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Sziasztok!

Ma voltam a dokimnál:a méhszájam még mindig beton 3000-es S bár tudom, hogy elvileg még ilyennek kell lennie a 36.héten, mégis ezzel az értékkel "dezsavű"-m kezd lenni... A lepény is csak I-es fokban érett, a köldökzsinór áramlásra azt mondta a doki, hogy ezzel akár még 2 hónapig is ellenne bent a gyerek...hát, köszi! Mondjuk nem tudom mit vártam...fájások nélkül, pár keményedéssel (ha egyáltalán azok voltak) mitől is kezdene nyílni :roll:
S még mindig nem tudom mikor kell majd tutira elindulnunk a kórházba :roll: A végén még állandóan bejárogatunk majd vaklármával, mert azt gondolom ez már tuti a szülés...vagy majd a kocsiban az M0-ás szélén pottyan ki Borkó :shock: Egyiket sem szeretném :!: Most úgy gondolom kiegyezek az "elkezdett folyni a magzatvíz" verzióval...az nekünk 1x már bejött :wink: Úgy legalább tuti lesz időnk EDA barátnémra is...nélküle nem szimpi nekem ez a szülés dolog :oops: Monológ vége :!:

Adri, Orsi!

Nagyon ügyik vagytok! Ezzel is szép Levi :wink: Bevállalnátok Zétiét is?

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Évi,

A "nemtudommikorkellelindulni" parát megértem, én még a kocsiban 4 percesekkel is meg voltam róla győzödve, hogy haza fognak küldeni, aztán 3 órával később a kezemben volt Tamara.
De azért többnyire szokták tudni a nők, hogy ezek már nem jóslók...Én csak azért nem voltam benne biztos, mert nem voltak elég erősek...És ne aggódj, nem fog az a babó csak úgy kipottyanni az M0-n, meg kell érte küzdeni:)))Az EDA-ról meg annyit, hogy én az első edás szülésem után ha meghaltam volna sem kértem volna még egyszer EDA-t. Próbáltak most is rábeszélni, sikertelenül. És túléltem:) Így szenvedtem 2 órát, de mi ez ahhoz a 2 héthez képest, amilyet az első EDA után átéltem...Monológ vége:)

Orsi,

Tökjó lett Levi haja, ügyesek vagytok! Zorkát próbálom fűzni, hogy menjünk át a Katihoz, mert már eléggé törik a haja, de nem nagyon akar hajlani a dologra.
Vendég

Sziasztok!

Évi!
Érezni fogod az tuti. Brita tapasztalat eddig jó, bár azért nagyon várom az Emőke anyósa általi bevizsgálás eredményét. Ma vettem bele betétet a Müllerben (6 db-os 8700 ft), múltkor megnéztem az Auchanban is ott a 2 darabos 6990 Ft, kicsit nagy a különbség az áraik között pedig eddig meg voltam elégedve az Auchannal.

szandrakiss

Évi!
Bevállalom Zétit is, csak küld Attilát is megfogja.
De majd mikor bent leszel a kórházban megoldjuk! :lol: :lol: :lol: :lol: Rá se fogsz ismerni!

Adrienn
KépKép
jul24

Sziasztok! Végre vége :-) Befejeztem... Már csak a záróvizsga maradt tavaszra. Igen körülményes hét volt. Átlag napi 3 óra alvással...

Úgy látom még nem érkezett hír pocaklakó érkezéséről. De már nincs sok! Katus, még meddig tervezed? :-) :-)

Évi, az M0-át tervezitek? Mennyi idő alatt értek be? Gondolom főleg csúcsidőben jobb arra menni. Atival mi még bőven a Hungáriát használtuk. Persze éjjel nem volt gond. 3000 érték miatt ne aggódj, nekem a 40. hét végéig ennyi volt, mégis rapid mentek a dolgok :-) Így megértem az aggodalmaidat. Ha a második gyorsabban megy :shock: Hol fogsz szülni? Most az első emeleten van berendezve a szülőszoba? Beszélgettél már Zétivel, hogy néhány napig nem leszel itthon?

Adri, esetleg valamikor meglátogathatunk titeket a jövőhéten??? Már hetek óta a 4 falat bámulom :-(

Most fogok lemaradást pótolni. Olvasok :-)
almi

Sziasztok!

Évi,
csatlakozom Adrihoz, mire hazajössz Borókával a kórházból addigra megcsináljuk Zéti frizuráját is :wink:

Drága MARCI!

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK NEKED!!!!

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Marci!

BOLDOG SZÜLINAPOT!

/valamiért nem enged nekem képet csatolni :( /

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Judit!

A Te esetedben érthető... De mivel nekem még a szúrás helye sem volt érzékeny utána most is jöhet :wink:
Nekem nincs összehasonlítási alapom a jóslókkal, mert sztem én még olyat sosem éreztem :roll: No, majd meglássuk :)

Szandra!

Az nagyon jó ár! Akciós volt, vagy mindig ennyi? Én ha jól emlékszem 2 db-osat vettem 4000-ért :roll:

Reni!

A dokim és Kata férjének tanácsára az M0-án megyünk ha itt az idő. Már nst-re is ott mentünk szerda reggel csúcsidőben és 35 perc alatt lazán beértünk :) Zétivel még mi is a Hungárián mentünk éjjel, de sztem nem volt gyorsabb.
Csak az zavar ebben a 3000-es méhszáj dologban, hogy ugye nem első gyerek...ilyenkor már illik hamarabb elkezdeni nyílni...vagy nem :roll: ?

Igen, az elsőn van a szülőszoba és a gyermekágyas osztály is :? A felújítás egyáltalán nem halad :evil: Nincs fizetős szoba, s így se külön zuhanyzó, mikró, hűtő, tv sem :( Négyágyas szobák vannak...gondolom jó pronyók, még megnézni sem mertem. A szülőszobákat sem néztem meg...azok nem is érdekelnek annyira...elvégre ott csak max. pár órát leszek :wink:

Igen, mondtam már többször is Zétinek, hogy majd pár napra el kell mennem a Borókáért, s akkor Ő mamával, Apával s Annamáriával (hugom) lesz majd itthon...néha mondogatja is, hogy itt lesz mama meg Amma, de hogy mennyit fogott fel belőle nem tudom. Az a jó, hogy Apával nagyon jól elvan...sztem jobban hiányzana neki mint én. Viszont ha épp szülünk és Apa ott lesz velem, akkor ugye nem lehet a Zétivel (is)...na, ettől félek legjobban! Meghát ugye az élet nem áll meg mert én szültem, valszeg Apának dolgozgatnia is kellene míg kórházban vagyok is...
:arrow: így ezek a dolgok aggasztanak szinte folyamatosan :(

Adri, Orsi!

O.K. :lol:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Drága Marci!

Isten éltessen! Boldog születésnapot kívánunk! :-)

Lekopogom úgy néz ki meggyógyultunk, elmúlt Ábel náthája.
Mennyire más egy-egy terhesség, én még azért számolom a napokat, hogy legalább 4 hétig biztosan bent lubickoljon Luca.
Nálunk apa aggódik kicsit jobban a kórházi napok miatt. Fél, hogy Ábelt is magunkkal kell vinni a szülőszobára :-) Ábel éjszakára mostanában még mindig csak engem fogad el.

Emőke

Kép

Kép
birdie

Marci,

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!

Évi,

Nekem is totál zárt volt a méhszájam Tamarával még az utolsó vizsgálaton is. A doki mondta is, hogy megyek még jövő héten is CTG-re, aztán nem értem oda...úgyhogy semmit nem jelent:)
Zorkával 2 héttel szülés előtt 1 ujjnyira nyitva voltam.

Katus,

Te hogy vagy? Visszajöttek anyósék? Most már engedélyeznek szülni? :D :D
Vendég

Drága nagy-legény Marci!
Nagyon boldog szülinapot!! :)

Kép

Anita
putyu

Marcinak boldog szülinapot!!!!

Emőke,
hozzánk hozhatjátok majd Ábelt, ha menni kell,szerintem úgysem alszunk majd :D

Judit,
köszi, nagyon jól vagyok, délelőtt hatalmasat (2 órát) sétáltunk a Lőrinci kiserdőben (Ancsi szánkózott), este meg osztálytalálkozóm volt, általános iskolás, most értünk haza :D Remekül vagyok, ahogy közeledik az idő, egyre távolabbinak érzem a szülést. Anyósék itthon, zöld a lámpa :D

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Sziasztok!

Katus,
Levivel én is így voltam, a vége felé egyre jobban bírtam mindent, igazi energiagombóc voltam :lol:

Évi,
ne aggódj, MNDEN RENDBEN LESZ!!! Zéti remekül el lesz, majd meglátod! Ezek a picik nagyon szívósak ám! Sokan mesélték, hogy meg sem kottyant nekik, hogy az Anyuci nem volt otthon néhány napig :wink:

Judit,
Tami még mindig álombaba? :D

Emőke,
Te csak pihengess sokat, és vigyázz magatokra!!! És szólj, ha tudunk segíteni valamiben :wink:

Csajok!
Megvan Zoli jövőheti munkarendje, csütörtök vagy péntek délutánra összehozhatnánk valamit, ha Nektek is jó!!!!

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Ja, és nekem sem sikerül egy ideje már szülinapi illetve névnapi képet csatolni.... :(

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Emőke!
Mi Ábelt is szívesen beválaljuk, mert nekem úgyis mindegy már. Legalább Dórival jól ellesznek éjszaka, és talán hagynak minket aludni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Drága Marci!
Kép

Katus!
Drukk, drukk,....
Dórival én is nagyon sokat bírtam a végén. Akármit meg tudtam csinálni, neki pedig nem volt kedve kibújni, csak négy nappal később. A kórházat úgy látszik már ő se szerette annyira!

Reni!
Gratulálunk!
Nekünk a csütörtököt leszámítva, eddig minden délután jó, a délelőttök kicsit zsúfoltabbak, de hívj, és egyeztetünk. Vár a csomag is!

Adrienn
KépKép
jul24

Sziasztok, megint jól nem sikerült írnom vagy egy hétig :oops: .

Marcinak nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is! :)

Orsi, melled rendbejött? Jövő héten a péntek nekünk elvileg jó, legközelebb meg jöhet hozzánk a csapat, hm? Mit vigyünk? Süti, gyümölcs?

Holnap szülinapozunk, Emma 3 éves lesz:).
Fruzsi fogzik, 4 örlő jön egyszerre, éjjel kb. semmit nem alszunk már napok óta. De nincs panasz, ha kibújnak majd könnyebb lesz ;)

zsu111

Drága Marci fiú! Boldog születésnapot kívánunk!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Sziasztok!

Zsuzsi,
köszi a mellem már jobb, de az az igazság, hogy mióta megszületett Levi, azóta sebes, és ez sosem tud begyógyulni + néha mellé még be is gyullad, de most köszönöm jobb egy kicsit.
A péntek délután jó!

Többiek, mit szóltok a péntek délutánhoz????

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Orsi,

Igen, Tamara még mindig álombaba:) Gyöngyi, ne figyelj ide; az éjszakákat átalusszuk:) Éjfél-1 között eszik egy utolsót aztán reggel fél8-8-ig alszik, de tegnap pl 9-ig sikerült:)Ma meg fél8-kor evett egyet, aztán visszafeküdtünk és 10-kor Zorka ébresztett:)))
Tegnap voltak nálunk vendégek egy egy éves kisfiúval és ők is azt mondták, hogy hihetetlen, hogy milyen nyugodt babánk van:) Naggggyon remélem, hogy így is marad:)
Egyébként én azt olvastam, hogy a sebes mellbimbót legjobb nem kenni semmivel, mert csak még jobban feláztatják a bőrt és sosem gyógyul be. A legjobb amit Szandra mond, levegőzni hagyni. Én is próbáltam a Garmastant is, Bepantent is, és végül a nem-kenés segített:) Szerencsére a mellgyulladás eddig elkerült.

Katus,

Szuper, hogy ilyen jól vagy. Fél óránként nézem a telefonomat, hogy nem jön-e az sms Tőled:)
Vendég

Sziasztok!

Szandra, Judit,
köszönöm szépen a tippeket, a Garmastan-nal én is próbálkozom, már mikor Levi megszületett benne volt a kórházi csomagban :D
Szóval használom, de bevallom nem minden nap, és az a gond, hogy mikor végre bevarrosodik a mellbimbómon a seb, akkor többször is előfordult már, hogy ahogy Levi elkezdett szopizni, olyan erősen szívta, hogy lejött a varr réteg, és rögtön el is kezdett vérezni.... Na a szabadon hagyással még nem próbálkoztam, de lehet, hogy most már ez fog következni, Zoli bizosan örül majd neki :wink:

Judit,
hát Tami tényleg egy tündér!!!! Zorka is ilyen jó baba volt? Mondjuk azért én sem panaszkodhtok, mert szerencsére Levi is egész jó alvó :-)

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Hűűűű, nagyon ügyes vagyok egymás után kétszer is enyém lett a laptető :lol:

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Marcinak utólag, de nagy szeretettel kívánok sok boldogságot szülinapja alkalmából!
Kép
Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

köszönjük a köszöntéseket!
Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: