Judit!
A Te esetedben érthető... De mivel nekem még a szúrás helye sem volt érzékeny utána most is jöhet
Nekem nincs összehasonlítási alapom a jóslókkal, mert sztem én még olyat sosem éreztem
No, majd meglássuk
Szandra!
Az nagyon jó ár! Akciós volt, vagy mindig ennyi? Én ha jól emlékszem 2 db-osat vettem 4000-ért
Reni!
A dokim és Kata férjének tanácsára az M0-án megyünk ha itt az idő. Már nst-re is ott mentünk szerda reggel csúcsidőben és 35 perc alatt lazán beértünk
Zétivel még mi is a Hungárián mentünk éjjel, de sztem nem volt gyorsabb.
Csak az zavar ebben a 3000-es méhszáj dologban, hogy ugye nem első gyerek...ilyenkor már illik hamarabb elkezdeni nyílni...vagy nem
?
Igen, az elsőn van a szülőszoba és a gyermekágyas osztály is
A felújítás egyáltalán nem halad
Nincs fizetős szoba, s így se külön zuhanyzó, mikró, hűtő, tv sem
Négyágyas szobák vannak...gondolom jó pronyók, még megnézni sem mertem. A szülőszobákat sem néztem meg...azok nem is érdekelnek annyira...elvégre ott csak max. pár órát leszek
Igen, mondtam már többször is Zétinek, hogy majd pár napra el kell mennem a Borókáért, s akkor Ő mamával, Apával s Annamáriával (hugom) lesz majd itthon...néha mondogatja is, hogy itt lesz mama meg Amma, de hogy mennyit fogott fel belőle nem tudom. Az a jó, hogy Apával nagyon jól elvan...sztem jobban hiányzana neki mint én. Viszont ha épp szülünk és Apa ott lesz velem, akkor ugye nem lehet a Zétivel (is)...na, ettől félek legjobban! Meghát ugye az élet nem áll meg mert én szültem, valszeg Apának dolgozgatnia is kellene míg kórházban vagyok is...
így ezek a dolgok aggasztanak szinte folyamatosan
Adri, Orsi!
O.K.