Új privát üzeneted érkezett!

Húúúú,már nagyon várom,én is Szilvi sms-ét! :D
Ani!
Nagyon drukkolok,hogy Te is mihamarabb menj :lol: ,még egy uccsó pocakképet dobhatnál :wink: :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

Szilvi!

drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szilvi,

Drukkolok neked nagyon. Könnyű szülést! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

GYors kérdés , valaki tud valamit mondani a Csetényi dokiról?
Ibolya megirod a véleményed priviben nekem?:-)kösz

Kép

Ágica
ágicaa

Megirnád, hogy mikor rendel az orvosok házában ,:-)kösz

Kép

Ágica
ágicaa

Na? Még semmi hír Szilviről és Titababáról???? :roll: :roll: :roll: Pedig már nagyon kíváncsi vagyok!! :wink:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Reméljük már túl vannak rajta, csak annyira élvezik a babázást hogy nem ír.

Most megy a national geog.-on az élet az anyaméhben ikrek

madiani

Nagyon drukkolok Szilviért és a babáért :-) már nagyon izgatott vagyok én is
Kép

Ágica
ágicaa

Szilvi! Nagyon-nagyon drukkolok és gyors és könnyű szülést kívánok!!!

Ani! Tényleg, kérünk szépen egy utsó pocakfotót. Remélem te is hamarosan babázol!!! Millió drukk neked is!!!

Még annyi, hogy engem is elkapott vmi nyavalya, lázas vagyok, nem tudok nyelni, folyik az orrom, fáj a fejem. És sajna szoptatás alatt nem lehet semmit sem bevenni, csak gőzölni.
Vendég

Chrissy, :( oh de sajnálom. Remélem hamar gyógyultok. Martin hogy van?

Ágicám, bocsika, vacsiztunk meg virágokat locsoltam, mire mentem már nem voltál msn-en.

Csajszik, holnap nagymamám 65. szülinapja lesz, megyünk köszönteni. Ott biztos csinálunk jó pár képet, majd abból válogatok. Ma már nincs sok kedvem előbugászni a gépet, na meg elég tréfásan is vagyok felöltözve. Ne ilyen legyen az utcsó 2 in 1 kép. :)

madiani

Sziasztok!

Azt hittem,már babahírre jövök!Remélem már megszületett Titababa!!!

Kriszti,jobbulást nektek!

Ágica,gratulálok a pocaklakótokhoz!!!
Vendég

Ági, mégegyszer ne hari hogy nem frissítettem a leendős táblit, bocsika, itt a javítás:

Kép

madiani

3800 grammal és 57cm-rel megérkezett Titababa,alias Varga Levente Balázs

KépKép
KépKép
andesz78

Látom még semmi hír Szilviről.
Azt hiszem egész este frissítgetek. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Húúú...abban a percben írt Andesz, amikor én.

Szilvi,

ÓRIÁSI GRATULA NEKTEK. SOK BOLDOGSÁGOT ÉS RENGETEG TEJCIT KÍVÁNOK.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szilvi!
Ahogy már írtam is,hatalmas gratula!!!!! :D :D :D
Lányok,csak ennyit írt Szilvi,majd gondolom késöbb megírja,hogy pontossan hány órakkor is született Levi,és hogy milyen szülés volt!
Na én léptem,mert fürdetnem kell!
Jó éjt Mindenkinek!

KépKép
KépKép
andesz78

Hatalmas Gratula Titababához! Sok Boldogságot Egészséget és rengeteg Tejcit kívánok! Nagyon örülök!

madiani

Szilvi, hatalmas gratula, és sok boldogságot kívánok!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Jaj, nagyon örülök! Remélem könnyű szülés volt!
Akkor jöjjön egy-két javítás:

Kép

Kép Kép Kép

Kép

Most már csak mi jövünk Ronikám! :)

madiani

SZILVI ÉS LEVI APUKÁJA!!!!NAGY-NAGY GRATULA A KISFIATOKHOZ!!!!SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!!!!! :D :D :D
Vendég

Drága Szilvi!!
Hatalmas Gratula Nektek sok boldogságot és sok tejcit kívánok!!
Vendég

SZILVI!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Gratula Titababához és sok boldogságot!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

SZILVI!HATALMAS GRATULA A KIS LEVENTÉHEZ!SOK TEJCIT ÉS ÖRÖMÖKBEN GAZDAG BABÁZÁST KÍVÁNOK NEKTEK!!!!
Vendég

szia Szilvi,
csak most olvasom mi volt tegnap este :P :P :P

NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT, EGÉSZSÉGET ÉS SOK-SOK TEJCSIT KIVÁNOK NEKTEK! MIELŐBBI FELÉPÜLÉST ÉS ÖRÖMTELI BABÁS PERCEKET, ÓRÁKAT NEKED ÉS AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!!!

Ani,
most már Te következel!!!!! Hajrá!!!!
Vendég

Drága Szilvi! Hatalmas gratula a kisfiatokhoz!! Mielőbbi felépülést, sok tejcit és sok boldogságot kívánok!!

Ani! De jó lenne, ha ma meg Te mennél du. Igyál sokat, beszélgess Ronival, hogy bujjon csak ki.

Chrissy! Jobbulást kívánok!

Bessy?
n.k.ildi

Nati! Veled mizujs?
n.k.ildi

SZILVI!!!

HATALMAS GRATULA TITABABÁHOZ!!! SOK ERŐT, EGÉSZSÉGET, BOLDOGSÁGOT ÉS RENGETEG TEJCIT KÍVÁNOK!!!
Vendég

Sziasztok!

Jelentem élek! :D Olvasgatlak titeket, csak mire odajutnék, hogy írni kellene, totál fáradtan zuhanok az ágyba.

Előszőr is HATALMAS GRATULA SZILVINEK! REMÉLEM KÖNNYŰ SZÜLÉS VOLT!SOK SZERENCSÉT, TEJCIT KÍVÁNOK!

Majd később rólam, ez most nem annyira érdekes. :oops:
Pusz MIndenkinek

Alíz

KépKép
roni0422

SZILVI, NAGYON NAGYON GRATULA NEKTEK, SOKAT GONDOLTAM RÁTOK!!! TITABABA, ÜDV A NAGYVILÁGBAN!
Vendég

Kedves:

Bazsi, Danika, Patrik, Barnika, Dorka, Martinka, Levente, Martin, Noel, Bence, Kata, Réka, Gergő, Barbika, Gréta, Attila, Levente Balázs Nektek Boldog Gyereknapot Kívánok!!!

Valamint Áron, Bence, Gergely és a többi pocaklakónak jó rugdosást anya pocakjában és persze nekik is Boldog Gyereknapot!!!
Vendég

Kép

KépKép
KépKép
andesz78

De gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűű!!!
Vendég

Íme a kis Titababa! :D
Szilvi mms-t küldött Róla,és így sikerült a telcsimről felrakni a képet! :D
Nagyon ÉDI!!!! :D
Ja,és holnap meglátogatom,mert ma reggel a barátnőm is megszült,kislánya lett,Réti Virág a neve,Ő 3580 grammal,és 56 cm-rel született,ja és képzeljétek nem tudta a babó nemét,mert mindíg úgy volt fordulva,és van már egy 5 éves fia is! :)
Szóval egy kicsikét irigykedem! :lol: :wink:
Őket fogom meglátogatni,és akkor Szilvihez is benézek! :)
Ani!
Ti hogy vagytok?!
Mert gondoltam,ha esetleg Roni is kibújna ma,Titeket is meglátogathatnálak! :wink: :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

Ja,és 17.18 kor született Levi,többet majd szerintem holnap tudok! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!

Mi is Boldog gyereknapot kívánunk mindenkinek!!! :D :D :D

Levibaba nagyon édes!!!
Andesz,köszi,hogy hoztad a híreket és a képet!!!
Vendég

Sziasztok!

Jaj, de gyönyörű Levente baba. (irigy vagyok)

Andesz, köszi az infokat. Sajna minket még nem tudsz meglátogatni :( Gratulálok a barátnődéknek!

Chrissy, Alexa köszi a gyermeknapi jókivánságokat.

Én is minden prücsöknek kívánok boldog gyermeknapot!

Pussz mindenkinek.

madiani

Én is irigykekedem. Gyönyörű baba Levente.

Chrissy! Köszönjük! Nagyon kedves vagy!

Én is minden kicsinek, nagyobbacskának boldog gyermeknapot kívánok!

Ani! Nem beszélgetsz Ronival? Jövő héten kánikula lesz. Lehet kibújik, melege lesz benn. :)
n.k.ildi

Szilvi!!!
Nagyon nagy GRATULA Titababához!Igazán gyönyörű!Nagyon sok boldogságot kívánok!!!Sok tejcit!

Ani!
Most majd te jössz!Nagyon drukkolok neked!!! :D :D :D

Kép
Kép
nibcsike

Nibcsike! Aztán ha Ani megszült, utána meg hamarosan te jössz majd Gergő babával!!! Már csak 1 hónap!!!
Vendég

Sziasztok!

Ildi, bizony mondogatjuk Roninak hogy jöhetne már. :)

Ibi, bizony én jövök, de utánam Te! Felkészültél már?

Itt egy kép, remélem utcsó :wink:

Kép

madiani

Szilvi,
gyönyörű Titababátok van!!!! És nagyon egészségesnek, nyugodtnak látszik!!!

Andesz,
köszi az infót és a képet!!! Veletek minden rendben???
Gratula a barátnődnek is!!!!
Azt tudod, hogy kettőtől van hivatalosan látogatás a kórházban? Előtte elvileg ki kell jönni középre a kismamának, baba nélkül :cry: természetesen...

Gabi és Kata,
köszi az infókat a gátmasszázsról és a homeós bogyókról, elolvastam őket, nagyon hasznosak. :shock:
Kata, kedden akkor mennék az olajért, majd csörgök előtte, jó?

Kriszti,
remélem már jobban van Martinka és Te is kifele lábalsz ebből a vírusból. Nagyon rátok jár a rúd, sajnálom. Kitartás hozzá!!!!

Kriszta,
jót csaviztatok a hétvégén? Apa is veletek volt?

Ani,
azért látom, már Te is inkább a szülőszobán lennél :wink: REméljük, hamarosan a Ti időtök is eljön és karjaidban tarthatod édes drága kis Roni babátokat!!!

Mi pénteken tatán voltunk, sétáltunk egy hatalmasat, mire olyan lett a kezem, hogy mindketten megijedtünk. Szobaton reggel aztán jött az alma petrezselyemmel meg citrommal :shock: . Ma már jobb, de még mindig egy kicsit vizes..
Ma elkezdtük Bence baba szobjáját :P :P :P Felragasztottuk a díszcsíkot és felvittük a holmikat is, kivéve a rucikat, mert azokat ugye majd mosni kell. Már szinte alig hiányzik valami (no persze a bútor), de már nagyon be vagyok sózva :P :P
Teszek én is egy pociképet, bár eléggé megviselt vagyok rajta :shock: , viszont nagyon boldog :P .
Holnap megyek délelőtt homeopatához, remélem valamit tud adni erre a fránya vízre...
No eldugulok, sok lesz belőlem...

Kép 31 hetesen
Vendég

Ani!
Már készülgetek amennyire tudok! :) De nemtudom mennyire lehet erre készülni!? :) Olvastam voltatok moziba!Milyen volt a film?Mi ma voltunk! :)

Kép
Kép
nibcsike

Szilvi óriási gratuláció nektek! Sok boldogságot és jó egézséget kívánok!!!!!

Pusz mindenkinek!

Antám rajtad a topic szeme :D !

Kép
Kép

Nst
vikike_

Szép jó reggelt mindenkinek.
A héten délutános vagyok, így reggel fel tudok jönni.

Ani! Szép a pocid nagyon. Remélem a következőn már Roni baba lesz. Hol készült a kép amúgy? Csak mert nagyon szép.

Nati! Neked is szép a pocakod. És jó nagy. Nagyon csini ez a felső rajtad. Jó lehet már Bence szobáját csinosítani.

Andesz! Képzeld, voltunk tegnap Isztiméren házat nézni. És nagyon szuper. 2004-ben épült, 121nm. Könnyűszerkezetes. Meg tudnád kérdezni, hogy ez jó-e egy háznál? Illetve nagyon pofátlanok lennénk, ha megkérnénk majd ismét, hogy megnéznétek-e szakértő szemekkel? Ma Krisztián is rákérdez erre a könnyűszerkezetes dologra, aztán ha azt mondják, ok, akkor kimennénk szakemberekkel is.
Hozzátok amúgy egész közel van. :)
n.k.ildi

De édes vagy, Titababa!!!!
Roni baba, most már Te jössz!!
Vendég

Sziasztok,

Csak gyorsan bejelentkezem, mert megyünk vér-és vizeletvizsgálatra a kórházba. Ha időnk engedi akor megkukkantjuk Titababát is.

Remélem mindenki jól érezte magát gyereknapon. Mi a palotavárosban voltunk horgászversenyen, meg a Bregyóban. Jól éreztük magunkat, jól le is égtem, szenvedek mint a kutya. :lol: :lol: :lol:

Ani,

Még pár nap...... :wink: :wink: :wink: :wink:
Ezek a legizgisebb napok szerintem, az ember már minden kis fájdalomra figyel és hiszi, hogy eljött a pillanat. :lol: :lol:

Ildi,

Mi is nézegetjük a könnyűszerkezetes házakat Iszkán. Szerintem jók. Amikor Amerikában éltem ott is könnyűszerkezetesben laktam és semmivel sem roszabb mint a tégla. Télen jó meleg volt, nyáron mondjuk nem igen hűt, de ha van légkondi akkor gond egy szál se. :lol: :lol: Remélem hamarosan összejön valami.

Vikike,

Hogy érzed magad??? Hogy bírod terhesen a Levi után rohangálást???? :lol:

Ibi,

Már csak egy hónap :wink: :wink:

Nati,

Szép nagy pocakod van. :lol: :lol: majd tegyél ám képeket ha kész a szoba!!! :lol:

Szilvi,

Gyönyörü a kis Titababa. Remélem lesz alkalmam meglátogatni benneteket. :lol: :lol:

Andesz,

Ne légy irigy, tudod "három a magyar igazság" és harmadikra sikerülhet egy kislány. Lsd én. :lol: :lol:

Márti,

Hogy vagytok KisAtival????? :lol: :lol:

Tand,

Régen jelentkeztél??? Hogy vagytok???? Mikor talizunk????

Roni,

Ne dolgozz annyit. :lol: :lol:Kell a pihi, mert "utána" már nem lesz nagyon időd, a pihi luxus lesz. :lol: :lol: :lol:

Vicuska,

Már csak 2 hét és megtudjátok az eredményt. Nagyod szoítok, hogy minden rendben legyen és mielőbb elkezdhessétek a lombikot. :lol: :lol:

Bocsi, ha valakit kihagytam, de most mennem kell szopiztatni, meg még valahogy vizeletet is kell vennem Barbikától. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok, jó reggelt!

Kriszti: Remélem jobban van Martinka, és azért kellemes hétvégétek volt.

Nati: Alig várom már én is hogy a mi prüntyink szívverését otthon is meghallhassuk. :) Irigykedem egy kicsit :)
Szép nagy a pocid :)
Remélem tudnal segíteni a vizesedés ellen. Majd mesélj mi volt, kíváncsi vagyok.

Ani: Miylen votl az Indiana Jones? Mi is meg akarjuk majd nézni márha érdemes.

Juj! Most olvasom hogy Szilvi szült :D Gratulálok Nektek! Szép nagy baba :) Sok boldogságot és tejcit kívánok :)
Titababa gyönyörű :) Ő is eldfáradhatott szegényke, de Szilvi végre magához ölelheti :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Upsz. Ezt aztán észreveszi majd a Szilvi :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?