Új privát üzeneted érkezett!

BOLDOG, SZERENCSÉS ÚJÉVET MINDENKINEK!

Kép

Évi(+Borkó)+Zéti+Attila
benettke
Vecsés

BOLDOG ÚJÉVET MINDENKINEK!!!

Kép Kép Kép
Vendég

B.Ú.É.K. Mindenkinek! :-))

Kép

Anita
putyu

Nagyon szép évet kívánunk mindenkinek!!!!!

TASZ
kállai

BÚÉK mindenkinek!
Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Nagyon boldog új évet, és nyugodt éjszakákat kívánunk mindenkinek!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24

Boldog Új Évet kívánunk mi is Mindenkinek!

Tomi, Anikó, Maja, Ákos

KépKép
KépKép
zumpfi

Szandra!
Micsoda időzítés! :lol: :lol: :lol: :lol:

Adrienn
KépKép
jul24

Sziasztok!
Boldog új évet kívánunk mi is mindenkinek :D

Kép

Kép

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Kedves Ábel!
Nagyon boldog névnapot kívánunk!

Kép

Adrienn
KépKép
jul24

Ábelnek kívánunk mi is nagyon boldog névnapot!!

Már csak egy nap és folytatódnak a szürke hétköznapok. Kicsit jó volt, hogy a csajok itthon voltak. Már készítem elő a terepet az Edinának mert hiszti van ha az ovi és az uszi szóba kerül, de tökre látszik rajta, hogy csak mű balhé.

Kata!
Vettünk halakat :) , most tettük bele a vízbe őket. Be vannak kakkantyúzva rendesen.

Nekünk elég jól kezdődik az évünk, tavaly ilyenkor már az égési osztályon ültem és idén még semmi. :wink: . Kopkopkop.

szandrakiss

Ábelnek boldog névnapot kívánunk mi is! :)

Judit, szépek vagytok! Tamara még mindig mintamókus? :)

Szandra, ügyesek vagytok, akkor helpdesk nélkül is sikerült a telepítés :lol: Moziznak az akvárium előtt a csajok? Küldj majd képet a remekműről! :wink: Hány db halatok van? Az én Uram is most ment el halakért, mert egyrészt hónapok óta nem működik a világítás szegényeknél, másrészt most olvastam, hogy a feng shui szerint páratlan számú, a kilenc többszöröse db. hallal kell indítani az évet, hogy szerencsés legyen... Én se vagyok normális, tegnap a lencsét is megettem, nem bízunk semmit a véletlenre :lol:

Kinél hogyan telt a szilveszter? Nálunk Anyuék vigyáztak a fiúkra, mi pedig végre elmentünk bulizni, kirúgtunk a hámból, csak tegnap reggel sikerült hazaérni. A fiúk nagyon jól elvoltak nagyanyóékkal, Zazi elégedett volt a cumisüveges fagyasztott tejjel, egyedül a petárdák okoztak zavart este, más gond nem volt...

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Sziasztok!

Drága ÁBEL!
Nagyon boldog névnapot kívánunk Neked mi is!

Nálunk jól telt a Szilveszter, Adriékkal buliztunk + itt voltak a Mesi unokatesómék Balázs babával, Ők itt aludtak nálunk. Nagyon jól elvoltak a gyerkőcök, kicsit aggódtunk, hogy éjfélkot felkelnek a durrogásokra, de szerencsére aludtak mint a bunda :)

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Kép

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Sziasztok!

Ábel köszöni szépen a névnapi köszöntést :-)

Nagyon jópofák a képek. Orsi, nálatok akkor a gyerekek szilvesztereztek :-)

Judit, csatlakozom Katához. Nagyon szépek vagytok :-)

Nekünk még soha nem volt ilyen szilveszterünk :-) 10-kor már aludtunk, éjfél körül felkeltünk, koccintottunk kicsit beszélgettünk és újra alvás lett volna, ha Ábelhez nem kell felkelni.
30-án kiköltöztünk tőle. (eddig egy szobában voltunk, mert bútorhiány miatt nem tudtunk kipakolni a szobánkból) Négyen nem férnénk el Ábel szobájában és nem akartuk, hogy a hugi születésével kösse össze a különalvást, így most megtettük a lépést. Hááát nem egyszerű. Első este 9-szer mentem át hozzá, azóta ez lecsökkent 3-4 alkalomra, csak hajnal 4 körül van egy 1-1,5 órás időszak, amikor fent van vagy amint kijönnék felkel :-( Pocakkal nehéz ücsörögni mellette, mellé szoktam még feküdni (már 2 hónapja nem a kis ágyában alszik) de az sem igazi megoldás. Azért is írtam le, hogy megkérdezzem kinek milyen tapasztalata van a külön szobába "szoktatással"? Hogy lehet ezt megkönnyíteni a gyerek és a szülők számára? Vagy ez is egy "túl kell élni" időszak?

Emőke

Kép

Kép
birdie

Emőke!
Igazad van, túl kell élni. Nekünk sokáig elhúzódott. Hogy őszinte legyek kb 1 éve értek meg arra, hogy mese-puszi-4szer kijönnek-puszi-alvás. Biztos mi is elrontottuk, de mi a saját érési folyamatot szerettük volna megvárni. 1 évvel ezelőttig egy éjszaka alatt nekünk is 3-4szer át kellett menni, a húzósabb még akkor volt amikor a Tami kicsi volt mert ő képes volt vagy 6-szer is felkelni.

Tudom nem lettél tőlem okosabb csak leírtam, hogy én sem tudtam másképpen csak ilyen "bénán" megoldani :wink: :) .

Hogy van Ábel nózija?

Szép napot mindenkinek

szandrakiss

Köszi Szandra! Nem hiszem, hogy "bénaság", inkább gyerek és helyzet függő. Lehet, hogy ha mi is hamarabb költözünk át észre sem veszi, bevallom nem így érzem. Én legszívesebben maradtam volna vele, amíg magától nem kéri, hogy egyedül lenne, de nem oldható meg. Ami fejtörést okoz most nekem, hogy ok, hogy eltart akár évekig is, csak ha egyszerre sír fel majd a két gyerek, akkor mit csinálok. Viszem át magammal a hugit (és ott szoptatom), amíg megnyugtatom Ábelt? :-( Ábel már válogat, éjszaka kizárólag anyaanyaanya, így apa is csak mértékkel vethető be.

Köszi, most már csak egy aprócska lila folt jelzi az orrán, hogy vmi történt, meg az hogy most már a listára a "hasa, torka, háta" mellé az "orra" is felkerült, ha a doktor nénit emlegeti :-)

Emőke

Kép

Kép
birdie

Emőke!
Dóri nálunk első éjszaka óta a szobájában alszik,( ill. nem alszik ) :lol: :lol: :lol:. Míg 2-3 óránként szopizott, akkor még bent volt egy karosszék a szobájában, és míg szoptattam ott voltunk, majd leraktam aludni, és mentem a mi szobánkba lefeküdni. Mivel egymás mellettiek, és eleinte még az ő ajtaját se csuktuk, így az első nyöszörgését is meghallottam. Manapság, hogy ritkábban kel, de hosszabb ideig fent van, és sokáig szopizik, ill. nyűglődik, már áthozom az ágyunkba, és csak akkor viszem vissza, ha már elaludt újra, ha pedig 5-6 körül van fent, mint ma is, akkor ha sikerül még egy órácskára visszaltatni, akkor ott alszik reggelig köztünk. Egyébként én azt vettem észre, hogy ha elmentünk apósékhoz, vagy nyaralni valahova, akkor nem alszik még úgyse, mint itthon. Szerintem zavarja, hogy szuszogunk, forgolódunk, vagy apa horkol mellette, és mikor éppen az ébereb fázisban van, nem is tud visszaaludni. Ilyenkor szoktak jönni a 2-3 órás fentlétek. Itthon is megvan ez, ha véletlen még éjszaka elalszunk úgy hogy köztünk van, és ezért szoktam inkább visszavinni. De az se mindig egyszerű, mert ha túl korán viszem, és nem alszik még egészen mélyen, akkor az se jó, mert felébred, valamint ha tovább hagyom, mint kéne, akkor megint csak felébred, amikor beteszem.
Szóval szerintem ez megint csak gyerek függő, lásd Zéti, és Levi. Egyszer majd csak mi is tudunk nyugodtan aludni akár több éjszakát is !!!! :roll: :roll: :roll: Igaz lehet hogy még 20 évet is kell várnunk! :wink: :wink:
Remélem azért Ábel hamarabb megszokja, hogy egyedül alszik, és a drága kis tesója pedig kiméletesebb lesz veletek.
Ja, és Dóri se fogadja el éjszaka az apját, csak üvölt nála, hogy anya, anya, még addig is míg áthozza nekem. Pedig napközben nagyon apás tud lenni.
Szilveszterkor pedig Levi, és Baló kilenc körülig nálunk bulizott, Dóri sokszor inkább félre vonult, de aztán, hogy hazamentek felpörgött, és csak negyed tizenkettőkor tudtuk elaltatni, így megvártuk az éjfélt.

Szandra!
Reméljük ez az éved ilyen nyugodtan fog majd folytatódni is!

Adrienn
KépKép
jul24

Boldog névnapot kívánunk ÁBEL!!

Kép

Emőke!

Nálunk a Marietta kezdetektől külön szobában volt, én voltam vele pár hétig. Én konkrétan utáltam, ha velem alszanak. Alapvetően éber alvó vagyok, semmit nem tudok aludni, ha mellettem vannak. Persze tök jó összebújni reggelente még egy órácskát, de az más. Szóval a külön szoba ellenére is csak 2 éves kora után aludt át egy -egy éjszakát. Addig a 6-8 kelés éjjelente mindig meg volt. Aztán jött a Sára... Ő is annyit kelt, csak hamarabb visszaaludt. Marit még 2-3 órákat altattuk. Nagy hassal én is melléfeküdtem egy matracra és simogattam a hátát, amig el nem aludt. Ez ment egészen addig, amig meg nem született a Sára. Utána abban maradtunk, hogy amig a cicin elaltatom a Sárát, ő fekszik az ágyában és vár rám, hogy simogassam a hátát. Persze a Sárát úgy szoptattam, hogy lássaon a másik szobába. Sokszor a matracon az ágya mellett. De így legtöbbször elaludt, mire a Sára végzett a cicivel (mivel nálunk a cicizések 40 -50 percig tartottak)
És valahogy megoldották azt is, hogy nem keltek egyszerre éjjel - milyen rendesek ügye? :lol: Mariettát az apja altatta éjjel vissza nagyon sokszor. Sára amennyire apás most, annyire nem kellett neki soha éjjelnte :? :?

Szilveszterkor dolgozott Sanyi. Reggel amikor hazajött még aludtunk, így mellém feküdt. Meglepetés volt a csajoknak, hogy már itthon van, mire felébredtek. Sára ráugrott megölelte és közölte: "nagyon hiányoztál" :lol: :lol:

Ja, és osztom Adri "optimizmusát" : majd alszunk 20év múlva (én 18 :lol: ) még mindig kelünk éjjel 2-3X

Orsi!

Jó buli lehetett! :lol: :lol: Édesek a sisakos bulizók! :lol: :lol:

Kata!

De jó nektek, hogy buliztatok felnőttesen!! Írigykedem!!! :lol: :lol:

Én a csajokkal nyomtam: fél 11-kor döltek ki. Éjfél után felkeltettem őket , bár a Marit nem sikerült :lol: így Sárával még csodáltuk a tűzijátékot.

És ige, a fenébe : letelt a szünet, holnap munka! Bleeeee :x :twisted: :cry: :cry: :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Kép Kép

és mi már készülünk a farsangra, szombaton sikerült rátalálni a turiban :lol:
Kép

ágyöngyi

Sziasztok!

Gyöngyi!
Nagyon édes ez a turis jelmez. Marietta meg vicces a háttérben, DurcaMari :wink: .
Pizsama partyban nyomtátok :)

Különben mi már nem kelünk éjszaka, ők maguktól átjönnek ha felébredtek és befészkelik magukat közénk, így nyomjuk reggelig. Holnap ovi, Edó már NEEEEMAKAROOOOOOOOKOVIBAAAAAAAAAAAMENNNNNNIIIII-t játszik de már ő is nevet saját magán mert mindenre azt mondja mostanában, hogy nem és nem akarok így már Ő maga sem hiszi el. :lol:

Húúúú nálunk ma extra süsük voltak a lányok, anyámnál voltunk de jól leamortizálták őt. Aztán itthon folytatták. Kicsit vártam már az estét és végre ELJÖTT!!!!!! Alszanak (vagy még csak feszenek de ez már mellékes) és csönd van. Huh még jó, hogy festem a hajam :roll:

szandrakiss

Sziasztok!

Én az itt olvasottak után szerencsésnek mondom magam, mert Levi születése óta a saját szobájában alszik, mai napig ha felsír, áthozom hozzánk, ott fekve szopizik, általában bealszik közben -csak ritkán fordul elő, hogy nem, de akkor is visszateszem az ágyába és max 10 perc múlva újra alszik :D szerencsére olyan közel van egymáshoz a két szoba, hogy ha nyitva vannak az ajtók, még a szuszogását is hallom, valószínűleg ez is közrejátszott abban, hogy már ez elejétől fogva külön volt...

Jó éjt mindenkinek!

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Sziasztok!

Ábel!
utólagosan, de annál nagyobb szeretettel kívánok boldog névnapot!

Évi!
Nagyon boldog szülinapot!

Az alvásról én inkább nem írok, mert csak kiutáltok :roll:
Maja és Ákos is első pillanattól különszobában alszik és 6 hetes koruktól átalusszák az éjszakát. Nem hiszem hogy van titka, gondolom a gének.... :wink: :D

Elkezdődött az év. Áááááááá. Olyan jó volt itthon4 :cry:

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Évi drága! Boldog születésnapot!

Kép

Isteni dolgozni: késett a vonat 15 percet és nincs a suliban fűtés! :roll: :roll:

ágyöngyi

Ábel, boldog névnapot!

Évi, boldog szülinapot!

Csak így...behalt a monitorunk, kaptunk kölcsön egy ősrégit, de alig látom :shock:

Anita
putyu

Évi, mi is nagyon nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Emőke

Kép

Kép
birdie

Sziasztok!

Évi!
Mi is boldog szülinapot kívánunk :wink:

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Sziasztok!
Gondolom mindenki élvezi a havat, vagy ami a sz@rabbik helyzett dolgozik. Dóri is imádja havat, 2-2,5 órákat vagyunk kint, és alig akar bejönni. De így legalább egész jól alszik, legalábbis délután :lol: :lol: !

Reni!
A csomagot még mindig őrzöm, ha tudtok gyertek érte nyugodtan!

Adrienn
KépKép
jul24

Kukucs!

Emőke, annyit gondolok Rátok, van valami jó hír?

KAta,
ma megkaptam Judittól az "örökségedet", remélem nekem is olyan jó szerencsét hoz majd, mint Neked és Neki. Hálás köszönet érte.

Csajok,
A mi legkisebb Tamaránk egy álombaba, bizton állíthatom. NAgyon szép, tök nyugis és Judit is iszonyú jól néz ki :D

Évi,
boldog szülinapot!

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Halihó!

Köszönöm a köszöntéseket, bár bevallom nektek sztem 20 alatt és 80 fölött érdemes csak ünnepelni :) ...így tehát nem sértődök meg, ha legközelebb majd csak a 80.-on köszöntötök :wink:

Ábel!

Boldog Névnapot!

Kép

/már megint elkéstem, de annyi a mentségemre szól, hogy elfelejtettünk 2010-es naptárt venni, a tavalyit meg lusta vagyok visszalapozni :oops: /

Katus!

Jó rég jelentkeztél már :roll: ... Mi van veletek? Már nagyon közeledik az idő...s így nekem is...

Jól vagy? Ha jól emlékszem már nem dolgozol Te sem :roll:

Bevallom nektek én tiszta para vagyok mert:

-aggódom, hogy beérünk-e időben a kórházba
-Apa épp itthon lesz-e ha menni kell
-"mi lesz Zétivel" míg szülünk, mert ugye megszokta, hogy legalább egyikőnk vele van...
-mi lesz velem 4-5 napig Zéti nélkül (pláne mert még valszeg nem lesz kész a kórház felújítása, így nem is lesz fizetős szoba...gondolom a többi meg dzsuvás és többszemélyes...látogatni meg valszeg csak a folyosón lehet :o :( )
-stb., stb. stb.........
Napok óta ezeken a dolgokon agyalok...meg azon, hogy mi olyat főzzek, amit le tudok fagyasztani akkorra...(nem szeretném, ha pl. kifőzdés kaját enne a gyerek :oops:) ...már a Zuramnak is az agyára megyek az aggodalmaimmal...meg magamnak is persze...hát, ennyit a boldog babvárásról :?

Mondjuk 1-2 dolog kapásból megoldódik, ha a doki hivatalosan is "elefáninak" nyilvánítja a gyereket, /mi a 31 hetes UH óta többnyire így hívjuk :oops: :P / mert ugye akkor valszeg (prog.) császár lesz...na, persze ezt sem szeretném...jobb lenne, ha valahogy kibújna magától...max. kicsit többet öltögetnek bennem :roll:

Na, befejezem a nyafizást, mert a végén még kitiltattok a fórumról :roll:

Emőke!

Zéti alvásáról nem mesélnék, nehogy kiutáljatok, de Ő is az első éjszakától kezdve külön alszik, ami akkor nekem kicsit gonosz/szívtelen dolognak tűnt, de Apa meggyőzött, hogy ez így jó, s most már én sem bánom, hogy így csináltuk.

Borkónak most vettünk egy Roba bölcsőt, így Ő az első pár hétben (remélem csak ennyiről lesz szó!) az ágyunkhoz rögzítve mellettem alszik majd, aztán ha már átalussza az éjszakát megy a Zéti szobájába...ha szerencsénk lesz...

Na, minden jót mindenkinek, lépek mert Dakar van...

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Emőke, ahogy már írtam is, nálunk Marci az első perctől külön szobában aludt, és fél évig én is ott aludtam nála. A visszaköltözésemet így észre se vette, nem volt semmi gond. És ő 5 hetes kora óta átaludta az éjszakát - nem úgy, mint az öccse, aki most "elromlott", és 2 óránként eszik éjjel :evil: . Zazi nálunk alszik, de most azt tervezem, hogy néhány héten belül átköltöztetjük Marcihoz, hátha jót tesz neki a változás...

Évi, boldog születésnapot utólag is!
Szerintem ne parázz, a kórházba időben be fogsz érni - ha mással nem, taxival, és megy utánad a férjed. Ha akkor kell menned, amikor éppen itthon lesz az Uram vagy itt lesz az apósom, én szivesen beviszlek kocsival!!! Adriék biztosan vállalják, hogy vigyáznak addig Zétire, amíg pl. a tesód oda nem ér hozzátok, nem? És attól, hogy Borkó elefánt, még simán kiférhet minden probléma nélkül! :wink:

Katus, használd egészséggel! :wink: :D

Mi tegnap értünk haza Siófokról, lent töltöttünk 4 napot, isteni volt. Marcit ki se lehetett szedni a medencéből, nagyon lelkes kis vízibolha volt. Mindannyian nagyon jól éreztük magunkat, és végre egy kicsit kettesben is lehettünk, mert anyósék is jöttek velünk. És másfél év kényszerőpihenő után újra tudtam úszni, szuper volt :D :D :D :D Majd hozok később képeket Stollár Mikiről! :lol:

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Judit, van 2 bontatlan doboz melltartó betétem (DM-es babylove), ha használsz ilyesmit, szivesen odaadnám ezeket is, mert nekem sajna már nincsen rá szükségem

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Kata,

Én használok igen, köszönöm elfogadom.
Jövő héten Zorka Kikindán lesz, arra gondoltam, hogy összehozhatnánk egy közös sétát és odaadnám Marcinak a könyvet is:)
Vendég

Most látom, hogy egy pár nappal ezelőtti hozzászólásom szőrén-szálán eltűnt...király.

Ábelnek kívántam benne BOLDOG NÉVNAPOT.

Évi,

Boldog SZületésnapot!!!

Kata,

Tamara még mindig nagyon jó kislány, bár este azért szokott műsor lenni, többnyire az ágyunkban köt ki (korábbi elveimmel ellentétben) és akkor a következő etetésig nyugi van, utána pedig alszik a saját ágyában reggelig.
Nappal tankönyv szerint 3 óránként ébred enni, éjjel 4-5 óránként, de többször átaludt már teljes éjszakákat.
Nagy örömöm, hogy tudom szoptatni, eddig háromszor csináltam neki tápszert, mert azt gondoltam éhes maradt, de csak egyszer fogadta el. Zorkánál nem ment a szoptatás, úgyhogy nagyon örülök, hogy most nincs gond. 10 nap alatt 40 dekát hízott:))
Vendég

Judit!
Ügyesek vagytok Tamival, mi szerencsére megúsztuk a tápszert, és Dóri még most is lelkesen szopik, pedig lassan szeretném leszoktatni, de egyelőre egy-egy próbálkozunk is kudarcba fulladt, mert iszonyatosan kiborult. Közel egy órát üvöltött az apjának, aztán pedig a falba verte a fejét, így úgy döntöttünk, egy darabig még hagyom, míg ki nem bújik a mocorgó 16. foga. Pedig néha már nagyon unom, mert ő még mindig képes 1-1,5 órát szopizni, ha elveszem tőle, akkor meg üvölt, és ebben az esetben igen kitartóan. Egyébként szerencsére nem túl hisztis, és ha hisztizik is gyorsan abbahagyja, mert már jött, hogy ilyenkor úgy se ér el nálunk semmit, de azért próbálkozik lelkesen! :lol: :lol: :lol:

Kata!
DE jó lehetett! Mi nem tudom idén tudunk-e menni, főleg, hogy májustól már csak GYES-t kapok, az pedig nagyon kevés! Jók a képek! Látom szereztetek karúszót, és élvezte benne!
Részvétem az éjszakák miatt, és átérzem a helyzeted, mert dóri is ilyen volt, és a pár karácsonyi ajándéknak titulált átaludt éjszaka megint kelünk többször is, majd reggel hétkor fel is kelünk.
Mi történt, elfogyott a tejcsid?

Katus!
Jó, hogy írtál, már hiányoltunk!

Adrienn
KépKép
jul24

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a külön szobába "szoktatással", alvással kapcsolatos hozzászólást :-) Arra jutottam, hogy gyerekfüggő :-). A helyzet nálunk változatlan eddig. Amíg apa még dolgozik este (12-fél 1) addig ő megy be, utána én járok át. Ma hajnal 2-kor Ábel jelent meg a szobánkban, na onnantól egyikünk sem aludt rendesen, nem igazán 3 személyes az ágyunk :-( Eddig ilyen még nem volt, hogy átjött volna, most ez is új dolog. Annyira fáradt voltam, hogy inkább hagytam, kényelmesebb volt a mi ágyunkban mint nála. Ma már megpróbálom visszafordítani :-) Meglátom mit szól hozzá. Szóval küzdünk, eldöntünk elveket melyeket Ábel megdönt vagy mi nem bírjuk tovább és feladjuk :-( :-)

Katus, aranyos vagy. Hétfőn voltunk a dokinál és szerencsére Luca baba összeszedte magát és hízott. Ez nagyon megnyugtatott. Viszont még mindig harántfekvéses :-( Így a doki szerint nagyobb esélye van a császárnak (farfekvéssel még bele engedne a természetes szülésbe, mivel az elsőt természetesen szültem). Remélem megfordul addig, minden nap kérlelem azóta :-)
Ja és Katus, azóta sem oltattunk...

Adri, a havat nagyon élvezi Ábel. Azóta hajlandó saját lábán mászkálni újra :-) Szánkónk még nincs :-(

Évi, teljesen átérzem az aggodalmadat, nekem is egy teljes listám van :-( De próbálom elhesegetni, mert a leánykáknak nem használ, ha anya aggódik.

Emőke

Kép

Kép
birdie

Attinak tegnapra boldog névnapot!

Kép

Anita
putyu

Sziasztok!

jó rég voltam....

éjszaka átalvása: emma 2,5 éves kora óta alusza át (már amikor). fruzsinál sem számítunk jobbra. emma mindig is külön aludt, fruzsi velünk. annyit keltem emmához, h fruzsi születésekor azt mondtam h még egyszer nem csinálom, jöjjön közénk, én ki nem kelek az ágyból :D.

zsu111

Kukucs!

Attinak tegnapra boldog névnapot :D

Emőke,
ne aggódj még a haránt miatt, nekem is harántban napozik. A dokim azt mondta, a 37. heti UH-n is harántban van, akkor kezdjünk el gondolkodni a császáron, mint bejövő tényezőn, addig még könnyen változtat helyet naponta is akár. És (sajnos-nem sajnos) az utolsó pillanatban is képesek elforogni, ezek a kis manókák. Ábel alvását sajnálom, kitartás, mást úgysem tudsz tenni :D
És maximálisan egyetértek Veled abban, hogy ez gyerekfüggő, már amennyiben figyelsz a gyerekedre. Mert biztos lehet őket valamilyen szinten "idomítani", de az eléggé távol áll tőlem és ahogy a hsz-ekből kiveszem, itt mindenkitől.
Meséltem, hogy Ancsi velünk aludt, amíg nem aludta át az éjszakát, mióta átalussza, azóta külön szobában. Bár pont mostanában éjjelente 2-3-szor áthív. Ja és mi igen. Remélem jól döntöttem.

Évi,
megértem a félelmeidet, én egyelőre nem foglalkozom ezekkel a gondolatokkal, elhessegetem őket :D A mi feladatunk a szülés, a nagyobbakat majd elrendezik a férjeink, barátaink, családunk :D És szerintem nem lesz Zétinek baja, ha "kifőzdés kaját" vagy házhozszállításost eszik pár napig :D Ne aggódj, annyira ügyesek a törpéink, tuti jobban fogják megélni, mint mi :D De nyugodtan beszéljünk erről, már az is segít, ha írhatsz róla, nem?

Szandra,
hogy sikerült Edó visszarázódása az oviba?
Képek? Rég láttam őket.

Most mennem kell, jövök még :D

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Ja és Évi,
nagyon jót mosolyogtam, emlékszem, Zétivel mit nem adtál volna egy császárért :D

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Sziasztok!
Csak berobogok, mert meg szeretném köszönni, hogy gondoltatok Atti névnapjára.

Nagyon el vagyok havazva, ezért nincs időm írni, olvasni. Még 2 hét és vége a vizsgáknak. Addig ati-tanulás-ati-tanulás :-(
Mindenkinek szerencsés évet kívánok!

Évi, Katus, Emőke! Már nincs sok hátra :-)

Ja, Adri, azt hittem már megromlott :-) Sajna amikor mentünk nem voltatok... bár az még 2009ben volt :-)

Évi, ezek teljesen normális gondolatok. Engem már most foglalkoztatnak, pedig a tesó még nem jött össze. Sajna...

Emőke, Ati 9 hónapos kora óta be sem teszi a lábát a kiságyba. Így el tudod képzelni a népvándorlást :-) De hamar megtanulta, hogy hol keressen minket :-) Imádom, amikor landol a fejünkön. Később mi lesz, az majd kiderül.

Mire legközelebb jönni tudok lehet már nem lesz ennyi pocaklakó, de azért én gondolok rátok és szorítok nektek!!!

Minden jót, vigyázzatok magatokra!
R.
almi

Én is tanulok ezerrel :shock: :cry: már kezdek kész lenni...
Csütörtökön és pénteken délelőtt kérem a pozitív energiákat, azt hiszem rám fér....
Utána majd írok, lesz időm :roll:
Bemutatom gyorsan kutyabarátom :)
http://webcast.tv2.hu/mokka/index.php?m ... _id=409085

Anita
putyu

Reni, Anita!
Nagy kalappal mindkettőknek, küldjük a +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ energiákat!

Atinak!
Boldog névnapot!

Adrienn
KépKép
jul24

Anita, Reni, mennek a drukkok!

Atinak utólag is boldog névnapot kívánunk!

Katus, nem töltenél fel pocakos fotót? Én nem is láttalak nagy hassal!

Judit, én általában fél10-10 körül tudok elindulni a fiúkkal, sms-ezzünk majd. Egyelőre nekünk bármelyik délelőtt jó!

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Ati,
Boldog névnapot!

Anita,
Jesszusom milyen kis csöpp állatka :shock: :D

Kata,
Én is - én is. Mennék Veletek sétálni, ha lehet :D

Viki,
Nagyon eltűntél :(

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Kata, Anikó

Oké, akkor majd beállítom az ébresztőt, mi amúgy olyankor szoktunk ébredni :lol: :lol: :oops:
Vendég

Sziasztok!

Mi is boldog névnapot kívánunk Atinak így utólag!

Anita, Reni!
Ügyesek legyetek!

Jövő héten hétfőn vagy kedden találkozhatnánk itt nálunk ha van kedve valakinek... tulajdonképpen a szerda is jó, de akkor csak délután mert délelőtt kötelező orvosi vizsgálatra viszem Levit. Na mit szóltok? Nyitottak vagytok?

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Ja majdnem elfelejtettem,

Katus!
Mikor fussunk össze a nyugi szék miatt? Legalább meglátnálak pocakosan :-)

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?