Halihó!
Köszönöm a köszöntéseket, bár bevallom nektek sztem 20 alatt és 80 fölött érdemes csak ünnepelni
...így tehát nem sértődök meg, ha legközelebb majd csak a 80.-on köszöntötök
Ábel!
Boldog Névnapot!
/már megint elkéstem, de annyi a mentségemre szól, hogy elfelejtettünk 2010-es naptárt venni, a tavalyit meg lusta vagyok visszalapozni /
Katus!
Jó rég jelentkeztél már
... Mi van veletek? Már nagyon közeledik az idő...s így nekem is...
Jól vagy? Ha jól emlékszem már nem dolgozol Te sem
Bevallom nektek én tiszta para vagyok mert:
-aggódom, hogy beérünk-e időben a kórházba
-Apa épp itthon lesz-e ha menni kell
-"mi lesz Zétivel" míg szülünk, mert ugye megszokta, hogy legalább egyikőnk vele van...
-mi lesz velem 4-5 napig Zéti nélkül (pláne mert még valszeg nem lesz kész a kórház felújítása, így nem is lesz fizetős szoba...gondolom a többi meg dzsuvás és többszemélyes...látogatni meg valszeg csak a folyosón lehet
)
-stb., stb. stb.........
Napok óta ezeken a dolgokon agyalok...meg azon, hogy mi olyat főzzek, amit le tudok fagyasztani akkorra...(nem szeretném, ha pl. kifőzdés kaját enne a gyerek
) ...már a Zuramnak is az agyára megyek az aggodalmaimmal...meg magamnak is persze...hát, ennyit a boldog babvárásról
Mondjuk 1-2 dolog kapásból megoldódik, ha a doki hivatalosan is "elefáninak" nyilvánítja a gyereket, /mi a 31 hetes UH óta többnyire így hívjuk
/ mert ugye akkor valszeg (prog.) császár lesz...na, persze ezt sem szeretném...jobb lenne, ha valahogy kibújna magától...max. kicsit többet öltögetnek bennem
Na, befejezem a nyafizást, mert a végén még kitiltattok a fórumról
Emőke!
Zéti alvásáról nem mesélnék, nehogy kiutáljatok, de Ő is az első éjszakától kezdve külön alszik, ami akkor nekem kicsit gonosz/szívtelen dolognak tűnt, de Apa meggyőzött, hogy ez így jó, s most már én sem bánom, hogy így csináltuk.
Borkónak most vettünk egy Roba bölcsőt, így Ő az első pár hétben (remélem csak ennyiről lesz szó!) az ágyunkhoz rögzítve mellettem alszik majd, aztán ha már átalussza az éjszakát megy a Zéti szobájába...ha szerencsénk lesz...
Na, minden jót mindenkinek, lépek mert Dakar van...